Programma gemist?
april 2017
18-06-2010 20:20

Filemon en de Indianen (Brazilië)

Try before you die - Filemon en de Indianen (Brazilië)

Afl.: Filemon en de Indianen (Brazilië). Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

11-06-2010 20:20

Filemon en de surfers (Hawaï)

Try before you die - Filemon en de surfers (Hawaï)

Afl.: Filemon en de surfers (Hawaï). Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

17-05-2010 22:10

Sophie en de Bollywoodfilm

Try before you die - Sophie en de Bollywoodfilm

Afl.: Sophie en de Bollywoodfilm. Sophie reist af naar India voor een rol in een Bollywood-film. Ze ontmoet de meest beroemde acteurs en regisseurs van de grootste filmindustrie ter wereld, maar ontdekt dat het heel wat minder glitter en glamour is dan in Hollywood. En vooral heel lang wachten tot ze eindelijk kan schitteren op het witte doek. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

10-05-2010 22:10

Steyn en de Clochards

Try before you die - Steyn en de Clochards

Afl.: Steyn en de Clochards. Steyn pakt zijn knapzak en reist zonder een stuiver op zak naar de stad van de romantiek: Parijs. Hij slaapt in de open lucht en verdient z'n geld met liedjes zingen en acts opvoeren in de metro. Toch kan hij het niet laten om zijn zuurverdiende centen op te maken in de beroemdste CanCan Club ter wereld: de Moulin Rouge. En omdat hij graag tussen de grote schilders der aarde wil hangen in het Louvre, sneakt hij met een zelfgemaakt schilderij het museum binnen. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

26-04-2010 22:05

Dennis en De Liegende Hollander

Try before you die - Dennis en De Liegende Hollander

Afl.: Dennis en De Liegende Hollander. Dennis duikt nog een keer in de huid van De Liegende Hollander. Net als Eddy Zoëy probeert hij zonder geld zo luxe mogelijk te leven en daarvoor reist hij af naar New York. Ook de grote sterren ontkomen niet aan De Liegende Hollander. Met zelfverzonnen prijzen probeert Dennis de grote namen voor de camera te krijgen. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

19-04-2010 22:05

Zarayda en de videomodellen

Try before you die - Zarayda en de videomodellen

Afl.: Zarayda en de videomodellen. Rapper Fat Joe werd in 2004 wereldberoemd met zijn nummer Lean Back. Zarayda ontmoet niet alleen deze grote ster en krijgt een rol in zijn nieuwste clip. Als een echte Video Ho danst ze tussen de andere schaars geklede dames. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

15-03-2010 22:05

Nicolette en de Bounty Hunters

Try before you die - Nicolette en de Bounty Hunters

Afl.: Nicolette en de Bounty Hunters. Nicolette speelt de superheld. Als een bounty hunter in opleiding spoort ze misdadigers op, staat ze oog in oog met deze criminelen en rekent ze zelfs iemand in. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

17-01-2010 21:20

Aflevering 8

Try before you die - Aflevering 8

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg uitdagingen waarbij het koude zweet over je rug loopt. De grenzen worden weer opgezocht en waar het even kan, overschreden! In dit seizoen beginnen Sander, Filemon, Valerio en Dennis een boyband, beklimt Steyn een toren als Spiderman, laat Nicolette een real doll maken van haar eigen lichaam, tongt Geraldine er lustig op los met een bejaarde, slaat Valerio een winkel kort en klein, heeft Zarayda een uitdagende rol in een videoclip van rapper Fat Joe, fietst Filemon mee met de Tour de France en presenteert Sander als een echte Piet Paulusma het weer vanuit Ootmarsum. Compilatie van de hoogtepunten van het afgelopen seizoen. Valerio slaat de boel kort en klein in een servieswinkel, Nicolette speelt een rol in CSI, Steyn beklimt een gebouw als Spiderman, Geraldine tongt met een bejaarde, Filemon jaagt met adelaar in Mongolië, Dennis treedt in de voetsporen van Eddy Zoëy als Liegende Hollander, Valerio springt met een motor over auto's heen, Nicolette gaat boeven vangen als bountyhunter en Sander, Dennis, Filemon en Valerio beginnen de boyband The Boys You Desire. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

10-01-2010 21:25

Aflevering 7

Try before you die - Aflevering 7

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg uitdagingen waarbij het koude zweet over je rug loopt. De grenzen worden weer opgezocht en waar het even kan, overschreden! In dit seizoen beginnen Sander, Filemon, Valerio en Dennis een boyband, beklimt Steyn een toren als Spiderman, laat Nicolette een real doll maken van haar eigen lichaam, tongt Geraldine er lustig op los met een bejaarde, slaat Valerio een winkel kort en klein, heeft Zarayda een uitdagende rol in een videoclip van rapper Fat Joe, fietst Filemon mee met de Tour de France en presenteert Sander als een echte Piet Paulusma het weer vanuit Ootmarsum. -Steyn pakt z'n spullen bij elkaar om als clochard in Parijs te leven. Hij slaapt in de open lucht en verdient z'n centen met liedjes zingen en acts opvoeren in de metro. Hij kan het toch niet laten om zijn zuurverdiende centen op te maken in de beroemdste CanCan Club ter wereld: de Moulin Rouge. En omdat hij graag tussen de grote schilders der aarde wil hangen in het Louvre, sneakt hij met een zelfgemaakt schilderij het museum binnen. -Nicolette doet mee met de offroadsport van Amerika. Met hoge snelheid dwars door een berggebied met rotsen, kliffen en grote hoogteverschillen. Daar doet ze nog een schepje bovenop door het te combineren met een woestijnrally. Zarayda laat zich beschilderen op het World Bodypaint Festival in Oostenrtijk. Ze gaat als lopend schilderij over een festival met 20.000 mensen. Geraldine maakt met een groep mensen in het holst van de nacht een graancirkel met buitenaardse precisie. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

03-01-2010 21:20

Aflevering 6

Try before you die - Aflevering 6

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg uitdagingen waarbij het koude zweet over je rug loopt. De grenzen worden weer opgezocht en waar het even kan, overschreden! In dit seizoen beginnen Sander, Filemon, Valerio en Dennis een boyband, beklimt Steyn een toren als Spiderman, laat Nicolette een real doll maken van haar eigen lichaam, tongt Geraldine er lustig op los met een bejaarde, slaat Valerio een winkel kort en klein, heeft Zarayda een uitdagende rol in een videoclip van rapper Fat Joe, fietst Filemon mee met de Tour de France en presenteert Sander als een echte Piet Paulusma het weer vanuit Ootmarsum. Filemon gaat op zoek naar de oermens in zichzelf. Met een levensgrote adelaar gaat hij in Mongolië op jacht naar vossen om voor zijn eigen eten te zorgen. Nicolette krijgt een glansrijke rol in CSI: NY, één van de best bekeken series ter wereld. Zarayda racet met gevaar voor eigen leven als fietskoerier door de straten van New York om haar pakketjes af te leveren. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

27-12-2009 21:15

Aflevering 5

Try before you die - Aflevering 5

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg uitdagingen waarbij het koude zweet over je rug loopt. De grenzen worden weer opgezocht en waar het even kan, overschreden! In dit seizoen beginnen Sander, Filemon, Valerio en Dennis een boyband, beklimt Steyn een toren als Spiderman, laat Nicolette een real doll maken van haar eigen lichaam, tongt Geraldine er lustig op los met een bejaarde, slaat Valerio een winkel kort en klein, heeft Zarayda een uitdagende rol in een videoclip van rapper Fat Joe, fietst Filemon mee met de Tour de France en presenteert Sander als een echte Piet Paulusma het weer vanuit Ootmarsum. Met gevaar om opgepakt te worden of onder een trein terecht te komen, duikt Valerio in de graffitiwereld van New York en zet zijn eigen 'handtekening' door de hele stad. Steijn probeert te integreren bij de Masai, een stam in Kenia. Om Masai warrior te worden, moet hij slapen tussen de wilde dieren, jagen met pijl en boog en geitenbloed drinken. Filemon doet een poging om tijdens de Tour de France naast Lance Armstrong te fietsen. Geraldine tongt in de loods met een bejaarde. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

20-12-2009 21:50

Aflevering 4

Try before you die - Aflevering 4

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg uitdagingen waarbij het koude zweet over je rug loopt. De grenzen worden weer opgezocht en waar het even kan, overschreden! In dit seizoen beginnen Sander, Filemon, Valerio en Dennis een boyband, beklimt Steyn een toren als Spiderman, laat Nicolette een real doll maken van haar eigen lichaam, tongt Geraldine er lustig op los met een bejaarde, slaat Valerio een winkel kort en klein, heeft Zarayda een uitdagende rol in een videoclip van rapper Fat Joe, fietst Filemon mee met de Tour de France en presenteert Sander als een echte Piet Paulusma het weer vanuit Ootmarsum. Rapper Fat Joe werd in 2004 wereldberoemd met zijn nummer Lean Back. Zarayda ontmoet deze grote ster niet alleen, ze krijgt ook een rol in zijn nieuwste clip door als video ho op te treden. Valerio wordt door de Nederlands kampioen motorcrossen getraind om met een motor over drie auto's te jumpen en Sander treedt in de voetsporen van Piet Paulusma. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Try before you die - Bekijk hier alle afleveringen

Try before you die is een televisie-programma van BNN, waarvan de eerste aflevering op 19 september 2005 werd uitgezonden. Het gaat over dingen die je voor je dood gedaan zou moeten hebben. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld streaken, abseilen en bungeejumpen. In het programma worden grenzen opgezocht en dit wordt allemaal op camera geregistreerd. Het programma wint in 2007 in BNN's Hoofdprijs de prijs voor beste infotainmentprogramma.

Try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Try before you die bij Try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Try before you die. Heb je een uitzending van Try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Try before you die gemist

Try before you die is een televisie-programma van BNN, waarvan de eerste aflevering op 19 september 2005 werd uitgezonden. Het gaat over dingen die je voor je dood gedaan zou moeten hebben. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld streaken, abseilen en bungeejumpen. In het programma worden grenzen opgezocht en dit wordt allemaal op camera geregistreerd. Het programma wint in 2007 in BNN's Hoofdprijs de prijs voor beste infotainmentprogramma.

Uitzending gemist van Try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 18-06-2010 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord