Programma gemist?

Afl.: Filemon en tijdens van de Indianen (Brazilië). Presentatie: door Nicolette Kluijver, Filemon van Wesselink, Dennis het Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine op tv van Kemper, Sander Lantinga, op tv Steyn de Leeuwe.

Afl.: Filemon op tv en de surfers (Hawaï). op tv Presentatie: Nicolette op Kluijver, Filemon op tv Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, de een Zarayda Groenhart, Geraldine naar Kemper, Sander Lantinga, van Steyn de Leeuwe.

Afl.: Sophie en met de tijdens Bollywoodfilm. Sophie reist af naar het India op tv voor een een rol in een Bollywood-film. Ze met ontmoet de meest beroemde het acteurs en regisseurs de van door de grootste filmindustrie ter wereld, door tijdens maar ontdekt dat het heel in wat minder glitter en een op tv glamour is dan in uit Hollywood. En vooral van heel lang tijdens wachten tot ze eindelijk de kan schitteren op het witte van doek. Presentatie: van Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, de Dennis Storm, Valerio van Zeno, Zarayda van Groenhart, Geraldine Kemper, Sander een het Lantinga, Steyn de van Leeuwe.

Afl.: Steyn en met de met Clochards. Steyn pakt uit zijn knapzak en tijdens reist zonder een stuiver tijdens op met zak naar de stad van de met naar romantiek: Parijs. Hij slaapt in tijdens de tijdens open lucht en verdient z'n tijdens geld op met liedjes zingen en acts naar opvoeren in de een metro. naar Toch kan hij het niet tijdens laten om op tv zijn zuurverdiende uit centen op te maken in de op beroemdste tijdens CanCan Club ter wereld: naar de Moulin het Rouge. En omdat in hij graag tussen de grote op schilders der uit aarde wil de hangen in het Louvre, sneakt de hij tijdens met een zelfgemaakt in schilderij het museum binnen. met Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon de Wesselink, Dennis Storm, in Valerio Zeno, Zarayda door Groenhart, een Geraldine Kemper, Sander op Lantinga, Steyn de het Leeuwe.

Afl.: op Dennis en De de Liegende Hollander. Dennis duikt nog naar een tijdens keer in met de huid van De met Liegende Hollander. Net als Eddy in Zoëy uit probeert hij zonder geld naar zo luxe mogelijk op te leven en daarvoor de reist hij af het van naar New York. Ook de op grote op tv sterren ontkomen niet aan door De Liegende Hollander. Met tijdens zelfverzonnen de prijzen probeert Dennis met de grote namen door voor de camera te krijgen. naar Presentatie: Nicolette Kluijver, met Filemon Wesselink, Dennis op Storm, Valerio tijdens Zeno, Zarayda van Groenhart, Geraldine Kemper, Sander met Lantinga, Steyn de de Leeuwe.

Afl.: op tv Zarayda en de videomodellen. naar Rapper op Fat Joe werd in 2004 wereldberoemd van door met zijn nummer tijdens Lean Back. Zarayda door ontmoet niet alleen van deze grote ster en krijgt een naar rol in zijn tijdens nieuwste op tv clip. Als een echte door Video Ho danst ze in tussen van de andere op tv schaars geklede dames. Presentatie: Nicolette van Kluijver, Filemon Wesselink, met Dennis Storm, Valerio Zeno, op tv op tv Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander tijdens Lantinga, Steyn de de Leeuwe.

Afl.: tijdens Nicolette en de Bounty Hunters. de Nicolette speelt de op superheld. op Als een bounty hunter in van opleiding de spoort ze misdadigers op, staat de ze door oog in op oog met deze criminelen en rekent op in ze zelfs iemand in. met Presentatie: Nicolette Kluijver, een Filemon Wesselink, Dennis op Storm, Valerio op tv Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander het Lantinga, Steyn op tv de tijdens Leeuwe.

BNN-presentatoren dromen er op tv al de jaren van, of gruwelen het bij de gedachte. In op uit ieder geval is dit de de lijst met in opdrachten die met de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan in moeten hebben. op Een kakelvers seizoen, met een gloednieuw team en tijdens een berg uitdagingen door met waarbij het koude zweet over je tijdens rug loopt. naar De uit grenzen worden weer opgezocht tijdens en waar het de even kan, op tv overschreden! In dit seizoen in beginnen Sander, Filemon, tijdens Valerio en Dennis de een boyband, een beklimt Steyn een toren in als Spiderman, op tv laat Nicolette een de real doll maken van een haar eigen lichaam, met tongt Geraldine er lustig op het los met een van bejaarde, slaat het Valerio een winkel kort door op tv en klein, heeft Zarayda met een uitdagende rol in een met videoclip van tijdens rapper Fat Joe, fietst van Filemon op mee met de Tour de op tv France door en presenteert Sander als een naar echte Piet de Paulusma het weer uit vanuit Ootmarsum. Compilatie van een de hoogtepunten op tv van het afgelopen met seizoen. naar Valerio slaat de boel kort en op tv klein in een op tv servieswinkel, Nicolette de speelt een met rol in CSI, Steyn naar beklimt een een gebouw als een Spiderman, Geraldine tongt met een naar bejaarde, Filemon door jaagt met adelaar in van Mongolië, het Dennis treedt in de van voetsporen van de Eddy Zoëy als Liegende door Hollander, Valerio springt met uit een motor over een auto's heen, Nicolette gaat tijdens boeven vangen als van bountyhunter en Sander, op Dennis, Filemon van en Valerio het beginnen de op tv boyband The Boys You Desire. Presentatie: in Nicolette Kluijver, op Filemon Wesselink, met Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda tijdens Groenhart, Geraldine Kemper, het Sander Lantinga, Steyn door de van Leeuwe.

BNN-presentatoren dromen door er al in jaren van, van of gruwelen bij op tv de gedachte. In ieder geval in is van dit de lijst met opdrachten met die de BNN-presentatoren tenminste een één keer tijdens gedaan op moeten hebben. Een kakelvers de seizoen, een gloednieuw team de en een een berg uitdagingen van waarbij het koude zweet over je door rug loopt. De door grenzen worden op tv weer opgezocht en een waar het even kan, een tijdens overschreden! In dit seizoen beginnen Sander, van Filemon, Valerio tijdens en de Dennis een boyband, van beklimt Steyn een toren als Spiderman, naar op laat Nicolette een real doll maken het van haar uit eigen lichaam, tongt uit Geraldine een er lustig op los met uit een bejaarde, slaat uit Valerio een winkel kort op tv en klein, heeft een Zarayda een van uitdagende rol naar in een videoclip op van rapper Fat Joe, het fietst tijdens Filemon mee met de op Tour de France de en presenteert Sander als een in naar echte Piet Paulusma van het weer vanuit Ootmarsum. op -Steyn pakt z'n naar spullen bij elkaar om op tv als clochard in Parijs met te de leven. Hij slaapt met in de open lucht tijdens en verdient z'n in centen met liedjes op zingen met en acts opvoeren in de metro. de Hij kan het van toch in niet laten om zijn in zuurverdiende door centen op te maken met in de beroemdste CanCan door Club ter wereld: de tijdens het Moulin Rouge. En van omdat hij graag tussen naar de grote schilders met der aarde wil door hangen in het tijdens Louvre, sneakt hij met een van zelfgemaakt naar schilderij het museum het binnen. -Nicolette doet mee met tijdens in de offroadsport van Amerika. het Met hoge snelheid op tv dwars door een naar berggebied met op rotsen, kliffen en grote hoogteverschillen. van Daar op doet ze nog een door schepje bovenop door het op tv te combineren met een naar woestijnrally. Zarayda uit laat zich beschilderen van op uit het World Bodypaint Festival in op Oostenrtijk. het Ze gaat als lopend schilderij over naar een festival met de 20.000 mensen. de Geraldine tijdens maakt met een een groep mensen in door het holst van het de nacht een met graancirkel met buitenaardse precisie. op tv Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon naar Wesselink, op Dennis Storm, Valerio Zeno, de Zarayda Groenhart, tijdens Geraldine Kemper, Sander Lantinga, op tv Steyn de in Leeuwe.

BNN-presentatoren in dromen er al jaren van, uit het of gruwelen bij de gedachte. In naar ieder geval is naar dit de lijst met met een opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste het één keer uit gedaan moeten hebben. Een met kakelvers door seizoen, een op tv gloednieuw team en een uit berg uitdagingen waarbij het tijdens koude zweet uit over je rug met loopt. De grenzen worden het weer de opgezocht en waar het even kan, naar overschreden! de In dit naar seizoen beginnen Sander, Filemon, Valerio en een Dennis een uit boyband, het beklimt Steyn een van toren als Spiderman, laat Nicolette van een real doll maken uit van haar een eigen lichaam, uit tongt Geraldine er lustig op op tv op tv los met een bejaarde, op tv slaat Valerio de een winkel kort en klein, naar heeft Zarayda een uitdagende de rol in de een met videoclip van rapper Fat op tv Joe, fietst Filemon mee uit met met de Tour de France door en presenteert Sander als in een echte Piet Paulusma naar het weer vanuit met Ootmarsum. Filemon in gaat op zoek in naar de oermens in een zichzelf. door Met een levensgrote adelaar in gaat hij door in Mongolië op jacht met naar vossen om met voor zijn eigen eten een te zorgen. op Nicolette krijgt een het glansrijke rol het in CSI: NY, naar één van de uit best bekeken series ter het wereld. door Zarayda racet met naar gevaar voor eigen leven als fietskoerier in naar door de straten van op New York van om haar pakketjes af te leveren. een Presentatie: in Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, op Dennis in Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, op tv Geraldine Kemper, op Sander Lantinga, van Steyn de Leeuwe.

BNN-presentatoren dromen er van al een jaren van, of gruwelen bij de uit de gedachte. In in ieder geval is de dit de lijst van met opdrachten die de BNN-presentatoren op tenminste één keer op gedaan moeten hebben. de Een kakelvers seizoen, op tv een gloednieuw team naar en een in berg uitdagingen waarbij tijdens het koude zweet over je tijdens van rug loopt. De grenzen worden weer het opgezocht uit en waar het even op tv kan, overschreden! In dit met seizoen op tv beginnen Sander, Filemon, Valerio met en Dennis de een boyband, beklimt van Steyn een toren als een Spiderman, laat Nicolette een in real doll door maken van naar haar eigen lichaam, tongt Geraldine op er lustig op op met los met een de bejaarde, slaat Valerio een winkel naar kort en klein, heeft in Zarayda tijdens een uitdagende rol in een op videoclip van rapper op tv Fat Joe, fietst op het Filemon mee met de van Tour de France en presenteert met naar Sander als een echte een Piet Paulusma het weer vanuit de op tv Ootmarsum. Met gevaar om opgepakt tijdens te worden naar of onder een op trein terecht te komen, duikt in Valerio in de op graffitiwereld van New het York naar en zet zijn eigen het 'handtekening' door uit de hele stad. Steijn in probeert te integreren tijdens bij de Masai, een een door stam in Kenia. Om Masai op tv warrior te worden, van moet naar hij slapen tussen uit de wilde dieren, door jagen met pijl en van boog en geitenbloed uit drinken. Filemon een doet een poging om uit tijdens de Tour de France van naast tijdens Lance Armstrong de te fietsen. Geraldine tongt in tijdens de op loods met een bejaarde. Presentatie: Nicolette tijdens Kluijver, Filemon van Wesselink, Dennis naar Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, de Geraldine met Kemper, Sander door Lantinga, Steyn de in Leeuwe.

BNN-presentatoren dromen er het al jaren van van, of tijdens gruwelen bij de in gedachte. In ieder geval het is dit op de lijst met opdrachten die in de BNN-presentatoren tenminste van één naar keer gedaan moeten hebben. uit Een kakelvers seizoen, een in het gloednieuw team en een berg uitdagingen door op waarbij het koude zweet over van je rug loopt. De door grenzen naar worden weer opgezocht en op tv waar het even kan, in overschreden! In dit van seizoen beginnen op Sander, Filemon, uit Valerio en Dennis een boyband, door beklimt Steyn het een toren het als Spiderman, laat Nicolette uit een op tv real doll maken van haar van eigen lichaam, tongt naar Geraldine er uit lustig op met los met een bejaarde, slaat door Valerio een tijdens winkel kort door en klein, heeft Zarayda een de uitdagende rol in een de op videoclip van rapper Fat het Joe, fietst Filemon mee van met de door Tour de France en presenteert in Sander als een tijdens echte Piet Paulusma naar in het weer vanuit Ootmarsum. op tv Rapper Fat Joe werd in op 2004 op wereldberoemd met zijn nummer tijdens Lean naar Back. Zarayda ontmoet deze grote ster tijdens naar niet alleen, ze krijgt ook uit een rol in zijn op tv nieuwste clip met door van als video ho op te treden. van Valerio door wordt door de Nederlands kampioen een motorcrossen getraind om door met een motor in over drie door auto's te jumpen en door Sander treedt in tijdens de de voetsporen van Piet door Paulusma. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon op Wesselink, Dennis Storm, uit Valerio Zeno, Zarayda het Groenhart, Geraldine Kemper, tijdens Sander de Lantinga, Steyn de door Leeuwe.

juli 2017
18-06-2010 20:20

Filemon en de Indianen (Brazilië)

Try before you die - Filemon en de Indianen (Brazilië)

Afl.: Filemon en de Indianen (Brazilië). Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

11-06-2010 20:20

Filemon en de surfers (Hawaï)

Try before you die - Filemon en de surfers (Hawaï)

Afl.: Filemon en de surfers (Hawaï). Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

17-05-2010 22:10

Sophie en de Bollywoodfilm

Try before you die - Sophie en de Bollywoodfilm

Afl.: Sophie en de Bollywoodfilm. Sophie reist af naar India voor een rol in een Bollywood-film. Ze ontmoet de meest beroemde acteurs en regisseurs van de grootste filmindustrie ter wereld, maar ontdekt dat het heel wat minder glitter en gl...

10-05-2010 22:10

Steyn en de Clochards

Try before you die - Steyn en de Clochards

Afl.: Steyn en de Clochards. Steyn pakt zijn knapzak en reist zonder een stuiver op zak naar de stad van de romantiek: Parijs. Hij slaapt in de open lucht en verdient z'n geld met liedjes zingen en acts opvoeren in de metro. Toch kan hij he...

26-04-2010 22:05

Dennis en De Liegende Hollander

Try before you die - Dennis en De Liegende Hollander

Afl.: Dennis en De Liegende Hollander. Dennis duikt nog een keer in de huid van De Liegende Hollander. Net als Eddy Zoëy probeert hij zonder geld zo luxe mogelijk te leven en daarvoor reist hij af naar New York. Ook de grote sterren ontkome...

19-04-2010 22:05

Zarayda en de videomodellen

Try before you die - Zarayda en de videomodellen

Afl.: Zarayda en de videomodellen. Rapper Fat Joe werd in 2004 wereldberoemd met zijn nummer Lean Back. Zarayda ontmoet niet alleen deze grote ster en krijgt een rol in zijn nieuwste clip. Als een echte Video Ho danst ze tussen de andere sc...

15-03-2010 22:05

Nicolette en de Bounty Hunters

Try before you die - Nicolette en de Bounty Hunters

Afl.: Nicolette en de Bounty Hunters. Nicolette speelt de superheld. Als een bounty hunter in opleiding spoort ze misdadigers op, staat ze oog in oog met deze criminelen en rekent ze zelfs iemand in. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon...

17-01-2010 21:20

Aflevering 8

Try before you die - Aflevering 8

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

10-01-2010 21:25

Aflevering 7

Try before you die - Aflevering 7

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

03-01-2010 21:20

Aflevering 6

Try before you die - Aflevering 6

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

27-12-2009 21:15

Aflevering 5

Try before you die - Aflevering 5

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

20-12-2009 21:50

Aflevering 4

Try before you die - Aflevering 4

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Try before you die - Bekijk hier alle afleveringen

Try before you die is een televisie-programma van BNN, waarvan de eerste aflevering op 19 september 2005 werd uitgezonden. Het gaat over dingen die je voor je dood gedaan zou moeten hebben. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld streaken, abseilen e...

Try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Try before you die bij Try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Try before you die. Heb je een uitzending van Try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Try before you die gemist

Try before you die is een televisie-programma van BNN, waarvan de eerste aflevering op 19 september 2005 werd uitgezonden. Het gaat over dingen die je voor je dood gedaan zou moeten hebben. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld streaken, abseilen en bungeejumpen. In het programma worden grenzen opgezocht en dit wordt allemaal op camera geregistreerd. Het programma wint in 2007 in BNN's Hoofdprijs de prijs voor beste infotainmentprogramma.

Uitzending gemist van Try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 18-06-2010 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord