Programma gemist?

Afl.: een Filemon en een de Indianen (Brazilië). Presentatie: Nicolette Kluijver, een Filemon naar Wesselink, Dennis naar Storm, Valerio Zeno, van Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander een Lantinga, door Steyn de Leeuwe.

Afl.: het Filemon en op tv de surfers (Hawaï). van Presentatie: Nicolette Kluijver, van Filemon Wesselink, Dennis in Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, tijdens Geraldine van Kemper, Sander Lantinga, Steyn een de Leeuwe.

Afl.: naar Sophie en de tijdens Bollywoodfilm. Sophie reist af naar door India voor een op rol in een in op Bollywood-film. Ze ontmoet de op tv meest beroemde acteurs op tv en regisseurs van de de grootste filmindustrie ter met wereld, maar een ontdekt dat tijdens het heel wat minder het glitter en glamour uit is dan op tv in Hollywood. En vooral een heel lang wachten tot het ze eindelijk kan schitteren uit op het witte uit doek. Presentatie: Nicolette het Kluijver, naar Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio een Zeno, van Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander op Lantinga, op Steyn de op Leeuwe.

Afl.: Steyn tijdens en de Clochards. Steyn van pakt zijn naar knapzak en reist in zonder een een stuiver op een zak naar de stad van uit de romantiek: Parijs. op tv Hij uit slaapt in de open lucht en het verdient op z'n geld met met liedjes zingen en acts opvoeren in in de metro. de Toch uit kan hij het niet tijdens laten om zijn uit zuurverdiende van centen op te het maken in de beroemdste CanCan Club in op tv ter wereld: de Moulin Rouge. En een omdat hij graag van door tussen de grote schilders der aarde van wil hangen op tv in het tijdens Louvre, sneakt hij uit met een zelfgemaakt door schilderij het museum binnen. op Presentatie: op Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis een Storm, naar Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, op tv Geraldine Kemper, Sander Lantinga, naar Steyn de het Leeuwe.

Afl.: Dennis en naar De het Liegende Hollander. Dennis tijdens duikt nog een keer in tijdens de in huid van De Liegende Hollander. een Net naar als Eddy Zoëy probeert naar hij zonder uit geld zo luxe mogelijk te tijdens leven en daarvoor van het reist hij af naar New uit York. naar Ook de grote van sterren ontkomen niet door aan De Liegende Hollander. Met op tv zelfverzonnen van prijzen probeert Dennis de grote uit namen in voor de camera te krijgen. uit Presentatie: Nicolette Kluijver, door Filemon Wesselink, Dennis op tv Storm, Valerio Zeno, door Zarayda in Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn op tv de op Leeuwe.

Afl.: Zarayda door en de uit videomodellen. Rapper Fat Joe werd tijdens in 2004 wereldberoemd met naar met zijn nummer Lean Back. op tv Zarayda naar ontmoet niet alleen deze het grote ster en krijgt in een rol in zijn met nieuwste clip. naar Als een echte uit Video Ho danst ze een tussen de andere de uit schaars geklede dames. Presentatie: in Nicolette Kluijver, Filemon naar Wesselink, Dennis Storm, Valerio uit Zeno, in Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, in Sander Lantinga, naar Steyn de Leeuwe.

Afl.: op Nicolette en de de Bounty Hunters. naar Nicolette speelt de superheld. met Als een bounty hunter in door opleiding spoort ze van met misdadigers op, staat ze de oog in oog met tijdens deze criminelen naar en rekent ze zelfs iemand op tv het in. Presentatie: Nicolette tijdens Kluijver, Filemon Wesselink, met Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda de Groenhart, Geraldine Kemper, het Sander Lantinga, Steyn door de uit Leeuwe.

BNN-presentatoren dromen de er de al jaren van, of gruwelen op bij de gedachte. In met ieder geval uit is dit de lijst van van met opdrachten die tijdens de BNN-presentatoren tenminste één tijdens keer gedaan met moeten hebben. Een kakelvers seizoen, de een gloednieuw team en het een uit berg uitdagingen waarbij het koude met zweet over met je rug in loopt. De in grenzen worden weer opgezocht en van waar het de even kan, overschreden! In dit tijdens seizoen beginnen Sander, de Filemon, Valerio het en Dennis op tv een boyband, de beklimt Steyn een toren een als Spiderman, laat Nicolette een het real in doll maken van haar eigen met lichaam, een tongt Geraldine er lustig tijdens op tijdens los met een bejaarde, slaat Valerio op tv met een winkel kort en klein, door heeft Zarayda een uitdagende op rol in op tv een met videoclip van rapper Fat met Joe, fietst Filemon uit mee met de Tour de met France op tv en presenteert Sander als een op door echte Piet Paulusma de het weer vanuit Ootmarsum. Compilatie door van de hoogtepunten van door het de afgelopen seizoen. Valerio slaat de uit boel naar kort en klein op in een servieswinkel, Nicolette speelt uit een tijdens rol in de CSI, Steyn beklimt een gebouw van als Spiderman, Geraldine in tongt met uit een bejaarde, Filemon jaagt met naar adelaar in Mongolië, tijdens Dennis treedt met in de voetsporen van op tv door Eddy Zoëy als uit Liegende Hollander, Valerio springt het met een op tv motor over auto's van heen, Nicolette gaat boeven vangen als door bountyhunter en met Sander, Dennis, van Filemon en Valerio beginnen het de boyband The Boys op You op tv Desire. Presentatie: Nicolette met Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, met Valerio Zeno, met Zarayda Groenhart, op Geraldine Kemper, Sander Lantinga, uit Steyn op tv de Leeuwe.

BNN-presentatoren dromen op er al jaren een van, of gruwelen van bij de gedachte. met In ieder geval uit is in dit de lijst met opdrachten die van met de BNN-presentatoren tenminste één de keer gedaan moeten hebben. uit Een op kakelvers seizoen, een gloednieuw tijdens team en een berg een uitdagingen waarbij het koude naar zweet over je van rug loopt. De door uit grenzen worden weer opgezocht en een waar een het even kan, overschreden! naar In dit naar seizoen beginnen Sander, op tv Filemon, Valerio en Dennis van een boyband, beklimt Steyn door een met toren als Spiderman, de laat Nicolette een real doll tijdens maken van een haar eigen lichaam, het tongt Geraldine een er lustig op los de met een bejaarde, op slaat Valerio een winkel uit kort en klein, heeft door Zarayda een op uitdagende rol door in een videoclip de van rapper met Fat Joe, fietst uit Filemon mee met de uit Tour de France door en presenteert van Sander als een echte de Piet Paulusma het weer vanuit op op tv Ootmarsum. -Steyn pakt z'n op tv spullen bij elkaar het om als op clochard in Parijs te naar leven. Hij slaapt op in de van open lucht en verdient z'n centen met met liedjes zingen uit het en acts opvoeren in in de metro. Hij kan het tijdens toch naar niet laten om het zijn zuurverdiende centen op te uit maken in de de beroemdste van CanCan Club van ter wereld: de Moulin Rouge. uit En omdat in hij graag tussen uit de grote schilders der op aarde wil hangen in naar het Louvre, in sneakt hij uit met een zelfgemaakt schilderij op het museum binnen. -Nicolette van van doet mee met de offroadsport van met Amerika. Met door hoge snelheid dwars tijdens door van een berggebied met uit rotsen, kliffen en van grote hoogteverschillen. Daar doet ze van nog een naar schepje bovenop door het te een combineren met door een woestijnrally. Zarayda met laat zich beschilderen op op het World het Bodypaint tijdens Festival in Oostenrtijk. een Ze gaat als lopend door schilderij over een festival de met 20.000 op mensen. Geraldine maakt met een in groep in mensen in het holst tijdens van door de nacht een graancirkel met op tv buitenaardse precisie. op Presentatie: Nicolette een Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, van Valerio uit Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine uit Kemper, Sander Lantinga, Steyn de naar tijdens Leeuwe.

BNN-presentatoren naar dromen er al jaren van, in of gruwelen de bij van de gedachte. In ieder geval door is dit de lijst naar met opdrachten die op tv de BNN-presentatoren tijdens tenminste één keer gedaan door moeten uit hebben. Een op tv kakelvers seizoen, een gloednieuw team op en een berg uitdagingen naar waarbij het de koude zweet over de je de rug loopt. De grenzen op worden weer de opgezocht en waar op tv het even kan, tijdens overschreden! In dit op tv seizoen beginnen Sander, Filemon, de Valerio en Dennis een boyband, het beklimt een Steyn een toren als Spiderman, uit laat van Nicolette een real doll maken uit van met haar eigen naar lichaam, tongt Geraldine in er lustig op met los met een het bejaarde, slaat Valerio een door winkel kort en de klein, heeft Zarayda uit een uitdagende rol door in een videoclip het van rapper tijdens Fat Joe, fietst uit Filemon mee met een de Tour de France en presenteert op tv de Sander als een naar echte Piet Paulusma het weer tijdens vanuit Ootmarsum. Filemon uit gaat op zoek de naar de uit oermens in zichzelf. Met een een levensgrote adelaar naar gaat hij de in Mongolië in op jacht naar uit vossen om voor zijn eigen eten op tv te op tv zorgen. Nicolette krijgt een een glansrijke rol in naar CSI: NY, één naar van van de best bekeken series ter van wereld. Zarayda racet met in gevaar voor eigen door leven als van fietskoerier door de van straten van het New York om haar naar pakketjes af uit te leveren. Presentatie: Nicolette tijdens Kluijver, Filemon door Wesselink, Dennis een Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, de Geraldine van Kemper, Sander Lantinga, Steyn uit de Leeuwe.

BNN-presentatoren door dromen er de al jaren van, of gruwelen bij met met de gedachte. In ieder geval met is dit de lijst van met opdrachten van die de tijdens BNN-presentatoren tenminste één keer van gedaan moeten hebben. Een tijdens kakelvers seizoen, de een gloednieuw team het en een berg tijdens uitdagingen waarbij het koude in zweet over uit je rug met loopt. De grenzen met worden weer opgezocht en naar waar in het even kan, van overschreden! In dit seizoen beginnen Sander, met Filemon, op Valerio en op Dennis een boyband, een beklimt Steyn een het toren als Spiderman, naar laat Nicolette een real doll maken op van haar eigen de lichaam, tongt Geraldine met er in lustig op los in met een bejaarde, slaat Valerio de een winkel naar kort en uit klein, heeft Zarayda een uitdagende naar rol in een naar van videoclip van rapper Fat Joe, fietst van met Filemon mee met de Tour de naar France en naar presenteert Sander als een op in echte Piet Paulusma het op tv weer vanuit Ootmarsum. op Met gevaar om de opgepakt te worden of onder een een trein terecht de op tv te komen, duikt Valerio in de van graffitiwereld tijdens van New York en met zet met zijn eigen 'handtekening' door de hele uit stad. Steijn van probeert uit te integreren bij op de Masai, een stam van in Kenia. Om Masai in warrior in te worden, moet hij op tv slapen tussen de wilde van dieren, jagen op met pijl en boog naar en geitenbloed drinken. door Filemon in doet een poging om tijdens de de Tour op tv de France naast Lance op Armstrong te naar fietsen. Geraldine tongt in een de loods met in een bejaarde. Presentatie: het Nicolette Kluijver, op tv Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio een Zeno, met Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, de Sander Lantinga, Steyn tijdens de het Leeuwe.

BNN-presentatoren uit dromen er al jaren een van, of gruwelen bij met de gedachte. In op tv ieder een geval is dit de lijst een met met opdrachten die het de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan in moeten hebben. Een door kakelvers seizoen, een naar gloednieuw team tijdens en een berg uitdagingen door waarbij het de koude zweet met over je rug loopt. het De het grenzen worden weer opgezocht en door waar het even met kan, overschreden! uit In dit seizoen beginnen op tv Sander, Filemon, Valerio in en Dennis een boyband, van beklimt Steyn de een in toren als Spiderman, laat Nicolette een met real van doll maken van van haar eigen lichaam, tongt Geraldine uit er lustig op met los met een van bejaarde, slaat uit Valerio een winkel op tv kort en klein, door heeft Zarayda een uitdagende de rol in tijdens een videoclip van van rapper Fat Joe, fietst de Filemon mee een met de een Tour de France en in presenteert naar Sander als een een echte Piet Paulusma naar het weer vanuit Ootmarsum. de Rapper Fat Joe door werd in een 2004 wereldberoemd met met zijn nummer Lean Back. Zarayda ontmoet de deze grote ster met tijdens niet alleen, ze krijgt naar ook een het rol in zijn nieuwste een clip door als uit video ho op in te treden. Valerio wordt met door de op tv Nederlands kampioen motorcrossen getraind in om met een uit motor over drie auto's naar te jumpen en door door Sander treedt in de voetsporen van een Piet uit Paulusma. Presentatie: Nicolette Kluijver, naar Filemon een Wesselink, Dennis Storm, door Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, door Sander door Lantinga, Steyn de door Leeuwe.

januari 2018
18-06-2010 20:20

Filemon en de Indianen (Brazilië)

Try before you die - Filemon en de Indianen (Brazilië)

Afl.: Filemon en de Indianen (Brazilië). Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

11-06-2010 20:20

Filemon en de surfers (Hawaï)

Try before you die - Filemon en de surfers (Hawaï)

Afl.: Filemon en de surfers (Hawaï). Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Dennis Storm, Valerio Zeno, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Sander Lantinga, Steyn de Leeuwe.

17-05-2010 22:10

Sophie en de Bollywoodfilm

Try before you die - Sophie en de Bollywoodfilm

Afl.: Sophie en de Bollywoodfilm. Sophie reist af naar India voor een rol in een Bollywood-film. Ze ontmoet de meest beroemde acteurs en regisseurs van de grootste filmindustrie ter wereld, maar ontdekt dat het heel wat minder glitter en gl...

10-05-2010 22:10

Steyn en de Clochards

Try before you die - Steyn en de Clochards

Afl.: Steyn en de Clochards. Steyn pakt zijn knapzak en reist zonder een stuiver op zak naar de stad van de romantiek: Parijs. Hij slaapt in de open lucht en verdient z'n geld met liedjes zingen en acts opvoeren in de metro. Toch kan hij he...

26-04-2010 22:05

Dennis en De Liegende Hollander

Try before you die - Dennis en De Liegende Hollander

Afl.: Dennis en De Liegende Hollander. Dennis duikt nog een keer in de huid van De Liegende Hollander. Net als Eddy Zoëy probeert hij zonder geld zo luxe mogelijk te leven en daarvoor reist hij af naar New York. Ook de grote sterren ontkome...

19-04-2010 22:05

Zarayda en de videomodellen

Try before you die - Zarayda en de videomodellen

Afl.: Zarayda en de videomodellen. Rapper Fat Joe werd in 2004 wereldberoemd met zijn nummer Lean Back. Zarayda ontmoet niet alleen deze grote ster en krijgt een rol in zijn nieuwste clip. Als een echte Video Ho danst ze tussen de andere sc...

15-03-2010 22:05

Nicolette en de Bounty Hunters

Try before you die - Nicolette en de Bounty Hunters

Afl.: Nicolette en de Bounty Hunters. Nicolette speelt de superheld. Als een bounty hunter in opleiding spoort ze misdadigers op, staat ze oog in oog met deze criminelen en rekent ze zelfs iemand in. Presentatie: Nicolette Kluijver, Filemon...

17-01-2010 21:20

Aflevering 8

Try before you die - Aflevering 8

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

10-01-2010 21:25

Aflevering 7

Try before you die - Aflevering 7

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

03-01-2010 21:20

Aflevering 6

Try before you die - Aflevering 6

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

27-12-2009 21:15

Aflevering 5

Try before you die - Aflevering 5

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

20-12-2009 21:50

Aflevering 4

Try before you die - Aflevering 4

BNN-presentatoren dromen er al jaren van, of gruwelen bij de gedachte. In ieder geval is dit de lijst met opdrachten die de BNN-presentatoren tenminste één keer gedaan moeten hebben. Een kakelvers seizoen, een gloednieuw team en een berg ui...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Try before you die - Bekijk hier alle afleveringen

Try before you die is een televisie-programma van BNN, waarvan de eerste aflevering op 19 september 2005 werd uitgezonden. Het gaat over dingen die je voor je dood gedaan zou moeten hebben. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld streaken, abseilen e...

Try before you die gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Try before you die de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Try before you die bij Try before you die liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Try before you die. Heb je een uitzending van Try before you die gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Try before you die gemist

Try before you die is een televisie-programma van BNN, waarvan de eerste aflevering op 19 september 2005 werd uitgezonden. Het gaat over dingen die je voor je dood gedaan zou moeten hebben. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld streaken, abseilen en bungeejumpen. In het programma worden grenzen opgezocht en dit wordt allemaal op camera geregistreerd. Het programma wint in 2007 in BNN's Hoofdprijs de prijs voor beste infotainmentprogramma.

Uitzending gemist van Try before you die? Hier kun je alle uitzendingen van Try before you die kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 18-06-2010 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord