Programma gemist?

De twaalfjarige een Sophietje uit voelt zich gedwongen de zorg voor naar het gezin op uit naar zich te nemen naar als blijkt dat haar moeder op tv dit niet met aankan.

Een meisje van in uit veertien wordt via in het internet verliefd op een op jongen. Langzaam tijdens maar zeker komt het ze in naar zijn greep en stuurt tijdens ze hem gewaagde foto's. een Daarmee wordt ze later uit gechanteerd. Ze op wordt gedwongen om de seksuele handelingen te verrichten in de bij hem en zijn uit vrienden.

De op tv negenjarige Ot komt op tv uit een op samengesteld gezin waar verwaarlozing, een schulden en een getraumatiseerde met stiefvader aan de uit orde een van de dag zijn. Deze problemen door blijken nog van maar het topje van naar met de ijsberg te het zijn.

Een Marokkaanse op jongen tijdens van veertien wordt met thuis heen en weer op geslingerd wordt tussen de uit overmaat aan autoriteit op tv van zijn in gewelddadige vader door en het gebrek aan de autoriteit van zijn moeder. Hierdoor door uit dreigt hij langzamerhand in op tv de serieuze criminaliteit terecht te door met komen.

Na uit tijdelijk bij verschillende familieleden te naar zijn in ondergebracht, komt een meisje op tv van tien jaar door bij een pleeggezin terecht. het het Als dat ook mislukt, moet door Jeugdzorg op tv in samenwerking met Jeugd de en Opvoedhulp alles uit in de kast halen door om voor het door meisje een uit veilige haven te vinden. Dan van blijkt uit dat het moeilijke verleden tijdens de een nodige sporen bij het door meisje heeft uit nagelaten.

De naar familie de Vries komt in na financiële tijdens problemen in een de vechtscheiding terecht van waarbij de twee kinderen van van elkaar gescheiden worden. naar Jeugdzorg vecht voor het de van herstellen van de rust naar in het gezin, de communicatie van tussen de ouders, tijdens maar vooral, het naar welzijn en met het op tv herenigen van de met kinderen.

De veertienjarige met Wies uit wordt na een alcoholvergiftiging in naar een afkickkliniek gebracht. Hier uit wordt van ze verliefd op een oudere tijdens jongen. Tijdens hun uit verblijf in de de kliniek wordt langzaam de duidelijk met welke de psychische problemen beiden uit tijdens kampen.

juni 2021
26-10-2014 19:01

Afl. 7

Ieder Huisje... - Afl. 7

De twaalfjarige Sophietje voelt zich gedwongen de zorg voor het gezin op zich te nemen als blijkt dat haar moeder dit niet aankan.

19-10-2014 19:03

Afl. 6

Ieder Huisje... - Afl. 6

Een meisje van veertien wordt via het internet verliefd op een jongen. Langzaam maar zeker komt ze in zijn greep en stuurt ze hem gewaagde foto's. Daarmee wordt ze later gechanteerd. Ze wordt gedwongen om seksuele handelingen te verrichten ...

12-10-2014 19:01

Afl. 5

Ieder Huisje... - Afl. 5

De negenjarige Ot komt uit een samengesteld gezin waar verwaarlozing, schulden en een getraumatiseerde stiefvader aan de orde van de dag zijn. Deze problemen blijken nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

05-10-2014 19:00

Afl. 4

Ieder Huisje... - Afl. 4

Een Marokkaanse jongen van veertien wordt thuis heen en weer geslingerd wordt tussen de overmaat aan autoriteit van zijn gewelddadige vader en het gebrek aan autoriteit van zijn moeder. Hierdoor dreigt hij langzamerhand in de serieuze crimi...

28-09-2014 19:01

Afl. 3

Ieder Huisje... - Afl. 3

Na tijdelijk bij verschillende familieleden te zijn ondergebracht, komt een meisje van tien jaar bij een pleeggezin terecht. Als dat ook mislukt, moet Jeugdzorg in samenwerking met Jeugd en Opvoedhulp alles uit de kast halen om voor het mei...

21-09-2014 18:59

Afl. 2

Ieder Huisje... - Afl. 2

De familie de Vries komt na financiële problemen in een vechtscheiding terecht waarbij de twee kinderen van elkaar gescheiden worden. Jeugdzorg vecht voor het herstellen van de rust in het gezin, de communicatie tussen de ouders, maar voora...

14-09-2014 19:00

Afl. 1

Ieder Huisje... - Afl. 1

De veertienjarige Wies wordt na een alcoholvergiftiging naar een afkickkliniek gebracht. Hier wordt ze verliefd op een oudere jongen. Tijdens hun verblijf in de kliniek wordt langzaam duidelijk met welke psychische problemen beiden kampen.

Ieder Huisje... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ieder Huisje... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ieder Huisje... bij Ieder Huisje... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ieder Huisje.... Heb je een uitzending van Ieder Huisje... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ieder Huisje... gemist

Serie gedramatiseerde verhalen die op waargebeurde cases zijn gebaseerd. In iedere aflevering staat een ander actueel thema centraal, zoals vechtscheiding, sexting, jeugdcriminaliteit en jongeren met een verslaving. De serie draait om kinderen, jongeren en hun families die de begeleiding van jeugdzorg nodig hebben om hun problemen het hoofd te bieden.

Uitzending gemist van Ieder Huisje...? Hier kun je alle uitzendingen van Ieder Huisje... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!