Programma gemist?

De twaalfjarige op Sophietje voelt zich in gedwongen de zorg van voor het gezin uit op op tv zich te nemen als blijkt dat door haar moeder dit op tijdens niet aankan.

Een met meisje van veertien wordt op via het internet verliefd in op een jongen. de de Langzaam maar zeker komt ze op tv in zijn greep en op stuurt ze in hem gewaagde foto's. tijdens Daarmee wordt van ze later gechanteerd. in Ze wordt gedwongen om in seksuele handelingen te verrichten van op tv bij hem en zijn door vrienden.

De negenjarige Ot op tv het komt uit een samengesteld gezin waar in verwaarlozing, schulden en door uit een getraumatiseerde stiefvader aan de een orde van de tijdens dag zijn. naar Deze problemen blijken nog maar tijdens de het topje van de ijsberg tijdens te het zijn.

Een de Marokkaanse jongen van veertien naar wordt thuis van heen en weer geslingerd wordt de tussen de overmaat een aan op tv autoriteit van uit zijn gewelddadige vader met en het gebrek aan autoriteit naar van een zijn moeder. Hierdoor dreigt hij uit langzamerhand in door de serieuze criminaliteit terecht tijdens te uit komen.

Na tijdelijk van bij verschillende een familieleden te zijn ondergebracht, door komt een meisje uit van tien jaar naar bij een pleeggezin terecht. tijdens Als dat ook van mislukt, moet Jeugdzorg op in samenwerking met naar Jeugd uit en Opvoedhulp alles van uit de kast halen met om een voor het meisje op tv een veilige haven te de vinden. Dan blijkt dat door het met moeilijke verleden de nodige sporen met bij het meisje op tv heeft de nagelaten.

De door familie de Vries uit komt na financiële problemen in door een vechtscheiding terecht met waarbij naar de twee kinderen van elkaar de gescheiden worden. het Jeugdzorg vecht voor het op tijdens herstellen van de rust door in het in gezin, de communicatie tussen de van ouders, maar vooral, naar het het welzijn en het herenigen van met de met kinderen.

De op tv veertienjarige Wies wordt de na een met alcoholvergiftiging naar een afkickkliniek gebracht. op tv Hier op wordt ze verliefd in op een oudere jongen. het Tijdens hun verblijf in tijdens de kliniek wordt op tv langzaam duidelijk met welke uit door psychische problemen beiden met kampen.

februari 2020
26-10-2014 19:01

Afl. 7

Ieder Huisje... - Afl. 7

De twaalfjarige Sophietje voelt zich gedwongen de zorg voor het gezin op zich te nemen als blijkt dat haar moeder dit niet aankan.

19-10-2014 19:03

Afl. 6

Ieder Huisje... - Afl. 6

Een meisje van veertien wordt via het internet verliefd op een jongen. Langzaam maar zeker komt ze in zijn greep en stuurt ze hem gewaagde foto's. Daarmee wordt ze later gechanteerd. Ze wordt gedwongen om seksuele handelingen te verrichten ...

12-10-2014 19:01

Afl. 5

Ieder Huisje... - Afl. 5

De negenjarige Ot komt uit een samengesteld gezin waar verwaarlozing, schulden en een getraumatiseerde stiefvader aan de orde van de dag zijn. Deze problemen blijken nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

05-10-2014 19:00

Afl. 4

Ieder Huisje... - Afl. 4

Een Marokkaanse jongen van veertien wordt thuis heen en weer geslingerd wordt tussen de overmaat aan autoriteit van zijn gewelddadige vader en het gebrek aan autoriteit van zijn moeder. Hierdoor dreigt hij langzamerhand in de serieuze crimi...

28-09-2014 19:01

Afl. 3

Ieder Huisje... - Afl. 3

Na tijdelijk bij verschillende familieleden te zijn ondergebracht, komt een meisje van tien jaar bij een pleeggezin terecht. Als dat ook mislukt, moet Jeugdzorg in samenwerking met Jeugd en Opvoedhulp alles uit de kast halen om voor het mei...

21-09-2014 18:59

Afl. 2

Ieder Huisje... - Afl. 2

De familie de Vries komt na financiële problemen in een vechtscheiding terecht waarbij de twee kinderen van elkaar gescheiden worden. Jeugdzorg vecht voor het herstellen van de rust in het gezin, de communicatie tussen de ouders, maar voora...

14-09-2014 19:00

Afl. 1

Ieder Huisje... - Afl. 1

De veertienjarige Wies wordt na een alcoholvergiftiging naar een afkickkliniek gebracht. Hier wordt ze verliefd op een oudere jongen. Tijdens hun verblijf in de kliniek wordt langzaam duidelijk met welke psychische problemen beiden kampen.

Ieder Huisje... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ieder Huisje... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ieder Huisje... bij Ieder Huisje... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ieder Huisje.... Heb je een uitzending van Ieder Huisje... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ieder Huisje... gemist

Serie gedramatiseerde verhalen die op waargebeurde cases zijn gebaseerd. In iedere aflevering staat een ander actueel thema centraal, zoals vechtscheiding, sexting, jeugdcriminaliteit en jongeren met een verslaving. De serie draait om kinderen, jongeren en hun families die de begeleiding van jeugdzorg nodig hebben om hun problemen het hoofd te bieden.

Uitzending gemist van Ieder Huisje...? Hier kun je alle uitzendingen van Ieder Huisje... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!