Programma gemist?

De twaalfjarige Sophietje in voelt uit zich gedwongen de zorg door voor het het gezin op zich op tv te nemen als blijkt dat in haar moeder door dit niet tijdens aankan.

Een meisje van tijdens veertien wordt via de het uit internet verliefd de op een jongen. het Langzaam maar zeker de komt ze in zijn greep de en stuurt ze hem van gewaagde foto's. Daarmee van wordt op tv ze later gechanteerd. Ze wordt met met gedwongen om seksuele in handelingen te verrichten bij hem en door zijn op vrienden.

De negenjarige Ot op tv komt uit op een samengesteld gezin waar op verwaarlozing, de schulden en een getraumatiseerde stiefvader met tijdens aan de orde van de door dag zijn. Deze problemen naar blijken nog maar van het topje op van de uit ijsberg te op zijn.

Een een Marokkaanse jongen van veertien op tv wordt thuis heen op tv en weer geslingerd wordt de tussen de het overmaat aan autoriteit het van zijn gewelddadige vader uit en het op tv gebrek aan autoriteit van van zijn moeder. Hierdoor door dreigt hij van langzamerhand een in de serieuze criminaliteit terecht te het op tv komen.

Na tijdelijk in bij verschillende familieleden een te zijn op tv ondergebracht, komt een meisje van het tien jaar een bij op tv een pleeggezin terecht. Als dat ook op tv mislukt, moet Jeugdzorg op tv uit in samenwerking met Jeugd en een Opvoedhulp naar alles uit de kast van halen om door voor het meisje een veilige haven uit te in vinden. Dan blijkt dat een het op tv moeilijke verleden de nodige sporen bij het uit het meisje heeft op nagelaten.

De familie de de Vries uit komt na financiële op problemen in een vechtscheiding terecht de waarbij de op twee kinderen van van elkaar gescheiden worden. naar Jeugdzorg vecht voor het op tv herstellen van de het rust in het de gezin, de communicatie naar tussen de ouders, het maar vooral, het de welzijn een en het herenigen in van de door kinderen.

De op tv veertienjarige Wies wordt op tv na een alcoholvergiftiging naar een de afkickkliniek gebracht. met Hier wordt door ze verliefd op een oudere in jongen. Tijdens van hun verblijf in de uit kliniek wordt met langzaam duidelijk met welke op tv psychische het problemen beiden het kampen.

oktober 2019
26-10-2014 19:01

Afl. 7

Ieder Huisje... - Afl. 7

De twaalfjarige Sophietje voelt zich gedwongen de zorg voor het gezin op zich te nemen als blijkt dat haar moeder dit niet aankan.

19-10-2014 19:03

Afl. 6

Ieder Huisje... - Afl. 6

Een meisje van veertien wordt via het internet verliefd op een jongen. Langzaam maar zeker komt ze in zijn greep en stuurt ze hem gewaagde foto's. Daarmee wordt ze later gechanteerd. Ze wordt gedwongen om seksuele handelingen te verrichten ...

12-10-2014 19:01

Afl. 5

Ieder Huisje... - Afl. 5

De negenjarige Ot komt uit een samengesteld gezin waar verwaarlozing, schulden en een getraumatiseerde stiefvader aan de orde van de dag zijn. Deze problemen blijken nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

05-10-2014 19:00

Afl. 4

Ieder Huisje... - Afl. 4

Een Marokkaanse jongen van veertien wordt thuis heen en weer geslingerd wordt tussen de overmaat aan autoriteit van zijn gewelddadige vader en het gebrek aan autoriteit van zijn moeder. Hierdoor dreigt hij langzamerhand in de serieuze crimi...

28-09-2014 19:01

Afl. 3

Ieder Huisje... - Afl. 3

Na tijdelijk bij verschillende familieleden te zijn ondergebracht, komt een meisje van tien jaar bij een pleeggezin terecht. Als dat ook mislukt, moet Jeugdzorg in samenwerking met Jeugd en Opvoedhulp alles uit de kast halen om voor het mei...

21-09-2014 18:59

Afl. 2

Ieder Huisje... - Afl. 2

De familie de Vries komt na financiële problemen in een vechtscheiding terecht waarbij de twee kinderen van elkaar gescheiden worden. Jeugdzorg vecht voor het herstellen van de rust in het gezin, de communicatie tussen de ouders, maar voora...

14-09-2014 19:00

Afl. 1

Ieder Huisje... - Afl. 1

De veertienjarige Wies wordt na een alcoholvergiftiging naar een afkickkliniek gebracht. Hier wordt ze verliefd op een oudere jongen. Tijdens hun verblijf in de kliniek wordt langzaam duidelijk met welke psychische problemen beiden kampen.

Ieder Huisje... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ieder Huisje... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ieder Huisje... bij Ieder Huisje... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ieder Huisje.... Heb je een uitzending van Ieder Huisje... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ieder Huisje... gemist

Serie gedramatiseerde verhalen die op waargebeurde cases zijn gebaseerd. In iedere aflevering staat een ander actueel thema centraal, zoals vechtscheiding, sexting, jeugdcriminaliteit en jongeren met een verslaving. De serie draait om kinderen, jongeren en hun families die de begeleiding van jeugdzorg nodig hebben om hun problemen het hoofd te bieden.

Uitzending gemist van Ieder Huisje...? Hier kun je alle uitzendingen van Ieder Huisje... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!