Programma gemist?

De twaalfjarige Sophietje tijdens een voelt zich gedwongen de met zorg voor het gezin op uit zich uit te nemen als blijkt dat een haar moeder met dit niet een aankan.

Een meisje van door veertien wordt via met het internet naar verliefd op een jongen. met Langzaam maar zeker op komt ze in tijdens zijn greep en door stuurt ze op hem gewaagde foto's. de Daarmee tijdens wordt ze later tijdens gechanteerd. Ze wordt uit gedwongen om seksuele handelingen op te verrichten bij een hem en zijn op vrienden.

De negenjarige het Ot komt van uit een samengesteld gezin de waar verwaarlozing, het schulden en uit een getraumatiseerde stiefvader aan de op orde van de dag het zijn. op tv Deze problemen in blijken nog maar van het topje van de ijsberg te van naar zijn.

Een tijdens Marokkaanse jongen van veertien wordt door thuis heen en een weer geslingerd met wordt tussen de op overmaat aan autoriteit van van zijn gewelddadige op tv vader op tv en het gebrek aan autoriteit van tijdens zijn een moeder. Hierdoor dreigt hij langzamerhand door in in de serieuze door criminaliteit terecht te op komen.

Na tijdelijk bij een verschillende met familieleden te zijn ondergebracht, komt de het een meisje van tien een jaar bij uit een pleeggezin terecht. Als het dat ook mislukt, moet Jeugdzorg in in op tv samenwerking met Jeugd en in Opvoedhulp alles uit van de kast halen op tv om voor het met meisje een veilige door haven te op vinden. Dan blijkt dat naar het moeilijke verleden de door nodige sporen bij op tv het meisje van heeft uit nagelaten.

De familie van de Vries komt na het financiƫle met problemen in een naar vechtscheiding terecht waarbij de de twee kinderen het van elkaar op tv gescheiden worden. Jeugdzorg vecht voor tijdens het op herstellen van de rust een in het gezin, de met communicatie tussen de van ouders, maar in vooral, het welzijn naar en het herenigen van het de een kinderen.

De uit veertienjarige Wies de wordt na een alcoholvergiftiging met naar een afkickkliniek naar gebracht. Hier wordt uit ze verliefd op op een oudere jongen. Tijdens hun met het verblijf in de kliniek wordt langzaam tijdens naar duidelijk met welke psychische problemen beiden door het kampen.

november 2021
26-10-2014 19:01

Afl. 7

Ieder Huisje... - Afl. 7

De twaalfjarige Sophietje voelt zich gedwongen de zorg voor het gezin op zich te nemen als blijkt dat haar moeder dit niet aankan.

19-10-2014 19:03

Afl. 6

Ieder Huisje... - Afl. 6

Een meisje van veertien wordt via het internet verliefd op een jongen. Langzaam maar zeker komt ze in zijn greep en stuurt ze hem gewaagde foto's. Daarmee wordt ze later gechanteerd. Ze wordt gedwongen om seksuele handelingen te verrichten ...

12-10-2014 19:01

Afl. 5

Ieder Huisje... - Afl. 5

De negenjarige Ot komt uit een samengesteld gezin waar verwaarlozing, schulden en een getraumatiseerde stiefvader aan de orde van de dag zijn. Deze problemen blijken nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

05-10-2014 19:00

Afl. 4

Ieder Huisje... - Afl. 4

Een Marokkaanse jongen van veertien wordt thuis heen en weer geslingerd wordt tussen de overmaat aan autoriteit van zijn gewelddadige vader en het gebrek aan autoriteit van zijn moeder. Hierdoor dreigt hij langzamerhand in de serieuze crimi...

28-09-2014 19:01

Afl. 3

Ieder Huisje... - Afl. 3

Na tijdelijk bij verschillende familieleden te zijn ondergebracht, komt een meisje van tien jaar bij een pleeggezin terecht. Als dat ook mislukt, moet Jeugdzorg in samenwerking met Jeugd en Opvoedhulp alles uit de kast halen om voor het mei...

21-09-2014 18:59

Afl. 2

Ieder Huisje... - Afl. 2

De familie de Vries komt na financiƫle problemen in een vechtscheiding terecht waarbij de twee kinderen van elkaar gescheiden worden. Jeugdzorg vecht voor het herstellen van de rust in het gezin, de communicatie tussen de ouders, maar voora...

14-09-2014 19:00

Afl. 1

Ieder Huisje... - Afl. 1

De veertienjarige Wies wordt na een alcoholvergiftiging naar een afkickkliniek gebracht. Hier wordt ze verliefd op een oudere jongen. Tijdens hun verblijf in de kliniek wordt langzaam duidelijk met welke psychische problemen beiden kampen.

Ieder Huisje... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ieder Huisje... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ieder Huisje... bij Ieder Huisje... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ieder Huisje.... Heb je een uitzending van Ieder Huisje... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ieder Huisje... gemist

Serie gedramatiseerde verhalen die op waargebeurde cases zijn gebaseerd. In iedere aflevering staat een ander actueel thema centraal, zoals vechtscheiding, sexting, jeugdcriminaliteit en jongeren met een verslaving. De serie draait om kinderen, jongeren en hun families die de begeleiding van jeugdzorg nodig hebben om hun problemen het hoofd te bieden.

Uitzending gemist van Ieder Huisje...? Hier kun je alle uitzendingen van Ieder Huisje... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!