Programma gemist?

De het twaalfjarige Sophietje voelt zich met gedwongen op de zorg voor het van gezin op zich te de nemen als blijkt dat door haar moeder dit van niet in aankan.

Een op tv meisje van veertien wordt de via een het internet verliefd op een jongen. tijdens Langzaam naar maar zeker komt ze het in zijn greep en met stuurt ze hem een gewaagde foto's. in Daarmee wordt een ze later gechanteerd. Ze wordt in gedwongen om het seksuele handelingen te verrichten op bij hem in en een zijn vrienden.

De negenjarige Ot door komt op uit een van samengesteld gezin waar verwaarlozing, schulden tijdens en van een getraumatiseerde stiefvader aan de de orde van de dag een zijn. Deze in problemen blijken nog maar het het naar topje van de het ijsberg te een zijn.

Een van Marokkaanse jongen een van veertien wordt thuis heen en het weer geslingerd wordt in tussen de door overmaat aan autoriteit tijdens van zijn gewelddadige uit vader en het uit gebrek aan autoriteit in van zijn moeder. Hierdoor een door dreigt hij langzamerhand in naar de serieuze uit criminaliteit terecht te door komen.

Na een tijdelijk bij een verschillende familieleden te zijn ondergebracht, van komt een meisje op van tien jaar de bij een een pleeggezin terecht. Als uit dat ook mislukt, moet Jeugdzorg in in in samenwerking met Jeugd in en Opvoedhulp alles uit van de kast halen op tv om voor het meisje door een veilige haven op te naar vinden. Dan blijkt uit dat het moeilijke een verleden de nodige van sporen bij in het meisje heeft de nagelaten.

De in familie de Vries komt op tv na tijdens financiële problemen in in een vechtscheiding terecht waarbij de twee met kinderen van een elkaar de gescheiden worden. Jeugdzorg door vecht voor het herstellen van de een rust een in het gezin, op de communicatie in tussen de ouders, op tv maar vooral, het welzijn en het tijdens door herenigen van de tijdens kinderen.

De veertienjarige op tv Wies wordt na tijdens een alcoholvergiftiging naar het een afkickkliniek gebracht. Hier op tv wordt ze verliefd tijdens op een oudere naar naar jongen. Tijdens hun verblijf in de door kliniek wordt langzaam naar duidelijk uit met welke psychische naar problemen beiden de kampen.

maart 2021
26-10-2014 19:01

Afl. 7

Ieder Huisje... - Afl. 7

De twaalfjarige Sophietje voelt zich gedwongen de zorg voor het gezin op zich te nemen als blijkt dat haar moeder dit niet aankan.

19-10-2014 19:03

Afl. 6

Ieder Huisje... - Afl. 6

Een meisje van veertien wordt via het internet verliefd op een jongen. Langzaam maar zeker komt ze in zijn greep en stuurt ze hem gewaagde foto's. Daarmee wordt ze later gechanteerd. Ze wordt gedwongen om seksuele handelingen te verrichten ...

12-10-2014 19:01

Afl. 5

Ieder Huisje... - Afl. 5

De negenjarige Ot komt uit een samengesteld gezin waar verwaarlozing, schulden en een getraumatiseerde stiefvader aan de orde van de dag zijn. Deze problemen blijken nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

05-10-2014 19:00

Afl. 4

Ieder Huisje... - Afl. 4

Een Marokkaanse jongen van veertien wordt thuis heen en weer geslingerd wordt tussen de overmaat aan autoriteit van zijn gewelddadige vader en het gebrek aan autoriteit van zijn moeder. Hierdoor dreigt hij langzamerhand in de serieuze crimi...

28-09-2014 19:01

Afl. 3

Ieder Huisje... - Afl. 3

Na tijdelijk bij verschillende familieleden te zijn ondergebracht, komt een meisje van tien jaar bij een pleeggezin terecht. Als dat ook mislukt, moet Jeugdzorg in samenwerking met Jeugd en Opvoedhulp alles uit de kast halen om voor het mei...

21-09-2014 18:59

Afl. 2

Ieder Huisje... - Afl. 2

De familie de Vries komt na financiële problemen in een vechtscheiding terecht waarbij de twee kinderen van elkaar gescheiden worden. Jeugdzorg vecht voor het herstellen van de rust in het gezin, de communicatie tussen de ouders, maar voora...

14-09-2014 19:00

Afl. 1

Ieder Huisje... - Afl. 1

De veertienjarige Wies wordt na een alcoholvergiftiging naar een afkickkliniek gebracht. Hier wordt ze verliefd op een oudere jongen. Tijdens hun verblijf in de kliniek wordt langzaam duidelijk met welke psychische problemen beiden kampen.

Ieder Huisje... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ieder Huisje... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ieder Huisje... bij Ieder Huisje... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ieder Huisje.... Heb je een uitzending van Ieder Huisje... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ieder Huisje... gemist

Serie gedramatiseerde verhalen die op waargebeurde cases zijn gebaseerd. In iedere aflevering staat een ander actueel thema centraal, zoals vechtscheiding, sexting, jeugdcriminaliteit en jongeren met een verslaving. De serie draait om kinderen, jongeren en hun families die de begeleiding van jeugdzorg nodig hebben om hun problemen het hoofd te bieden.

Uitzending gemist van Ieder Huisje...? Hier kun je alle uitzendingen van Ieder Huisje... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!