Programma gemist?

De twaalfjarige Sophietje van een voelt zich gedwongen de zorg uit voor het gezin het op van zich te nemen als blijkt dat op tv haar moeder tijdens dit niet uit aankan.

Een op tv meisje van door veertien wordt via het op tv internet verliefd de op een jongen. met Langzaam maar zeker komt op tv ze in zijn de greep en stuurt ze uit hem gewaagde foto's. de Daarmee wordt ze het later de gechanteerd. Ze wordt gedwongen om met seksuele handelingen te op verrichten bij hem en een zijn van vrienden.

De uit negenjarige Ot komt uit met een uit samengesteld gezin waar verwaarlozing, schulden de en een uit getraumatiseerde stiefvader aan tijdens de orde van de het dag zijn. Deze problemen met op blijken nog maar het een topje van de ijsberg de te naar zijn.

Een door Marokkaanse jongen van veertien het wordt thuis heen en door weer van geslingerd wordt tussen de de overmaat aan in autoriteit van tijdens zijn gewelddadige vader en de het gebrek aan op tv autoriteit van in zijn moeder. Hierdoor van dreigt hij langzamerhand in de het serieuze criminaliteit terecht te een tijdens komen.

Na uit tijdelijk bij verschillende familieleden te door zijn ondergebracht, komt door een meisje uit van tien jaar bij op tv een met pleeggezin terecht. door Als dat ook mislukt, moet Jeugdzorg op in samenwerking met door op Jeugd en Opvoedhulp alles uit de de het kast halen om door voor het meisje een een veilige haven op te vinden. Dan op blijkt dat het tijdens moeilijke verleden de nodige sporen op tv bij naar het meisje heeft door nagelaten.

De familie tijdens de Vries komt door na financiële problemen in in een vechtscheiding naar terecht waarbij de twee de kinderen in van elkaar gescheiden worden. Jeugdzorg door door vecht voor het herstellen door van de rust in het op tv gezin, de de communicatie tussen de ouders, op door maar vooral, het welzijn uit en het van herenigen van de op tv kinderen.

De veertienjarige het Wies wordt na het een alcoholvergiftiging naar een het afkickkliniek in gebracht. Hier wordt ze verliefd op tv op een oudere naar jongen. door Tijdens hun door verblijf in de kliniek van wordt langzaam duidelijk met tijdens welke psychische in problemen beiden op kampen.

oktober 2020
26-10-2014 19:01

Afl. 7

Ieder Huisje... - Afl. 7

De twaalfjarige Sophietje voelt zich gedwongen de zorg voor het gezin op zich te nemen als blijkt dat haar moeder dit niet aankan.

19-10-2014 19:03

Afl. 6

Ieder Huisje... - Afl. 6

Een meisje van veertien wordt via het internet verliefd op een jongen. Langzaam maar zeker komt ze in zijn greep en stuurt ze hem gewaagde foto's. Daarmee wordt ze later gechanteerd. Ze wordt gedwongen om seksuele handelingen te verrichten ...

12-10-2014 19:01

Afl. 5

Ieder Huisje... - Afl. 5

De negenjarige Ot komt uit een samengesteld gezin waar verwaarlozing, schulden en een getraumatiseerde stiefvader aan de orde van de dag zijn. Deze problemen blijken nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

05-10-2014 19:00

Afl. 4

Ieder Huisje... - Afl. 4

Een Marokkaanse jongen van veertien wordt thuis heen en weer geslingerd wordt tussen de overmaat aan autoriteit van zijn gewelddadige vader en het gebrek aan autoriteit van zijn moeder. Hierdoor dreigt hij langzamerhand in de serieuze crimi...

28-09-2014 19:01

Afl. 3

Ieder Huisje... - Afl. 3

Na tijdelijk bij verschillende familieleden te zijn ondergebracht, komt een meisje van tien jaar bij een pleeggezin terecht. Als dat ook mislukt, moet Jeugdzorg in samenwerking met Jeugd en Opvoedhulp alles uit de kast halen om voor het mei...

21-09-2014 18:59

Afl. 2

Ieder Huisje... - Afl. 2

De familie de Vries komt na financiële problemen in een vechtscheiding terecht waarbij de twee kinderen van elkaar gescheiden worden. Jeugdzorg vecht voor het herstellen van de rust in het gezin, de communicatie tussen de ouders, maar voora...

14-09-2014 19:00

Afl. 1

Ieder Huisje... - Afl. 1

De veertienjarige Wies wordt na een alcoholvergiftiging naar een afkickkliniek gebracht. Hier wordt ze verliefd op een oudere jongen. Tijdens hun verblijf in de kliniek wordt langzaam duidelijk met welke psychische problemen beiden kampen.

Ieder Huisje... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ieder Huisje... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ieder Huisje... bij Ieder Huisje... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ieder Huisje.... Heb je een uitzending van Ieder Huisje... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ieder Huisje... gemist

Serie gedramatiseerde verhalen die op waargebeurde cases zijn gebaseerd. In iedere aflevering staat een ander actueel thema centraal, zoals vechtscheiding, sexting, jeugdcriminaliteit en jongeren met een verslaving. De serie draait om kinderen, jongeren en hun families die de begeleiding van jeugdzorg nodig hebben om hun problemen het hoofd te bieden.

Uitzending gemist van Ieder Huisje...? Hier kun je alle uitzendingen van Ieder Huisje... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!