Programma gemist?

De twaalfjarige op tv Sophietje voelt het zich gedwongen de naar zorg voor het de gezin op tijdens zich te nemen op als blijkt dat naar haar moeder dit niet op aankan.

Een meisje van met veertien wordt met via het internet verliefd tijdens van op een jongen. Langzaam tijdens maar zeker met komt ze in van zijn greep en een stuurt ze hem op tv gewaagde foto's. Daarmee wordt de ze later het gechanteerd. Ze wordt door gedwongen om seksuele handelingen te verrichten de tijdens bij hem en zijn in vrienden.

De negenjarige van Ot komt uit uit een samengesteld gezin op tv waar op tv verwaarlozing, schulden en een getraumatiseerde door stiefvader aan de in orde van de dag tijdens zijn. Deze problemen het blijken nog maar naar tijdens het topje van de ijsberg te in op tv zijn.

Een Marokkaanse jongen in van op tv veertien wordt door thuis heen en weer tijdens geslingerd wordt de tussen de overmaat aan autoriteit op van zijn gewelddadige het vader naar en het gebrek aan de autoriteit van zijn door moeder. Hierdoor dreigt door hij langzamerhand tijdens in de serieuze criminaliteit van terecht te de komen.

Na tijdelijk naar bij op verschillende familieleden te zijn ondergebracht, komt met een meisje de van tien met jaar bij een in pleeggezin terecht. Als dat van ook mislukt, moet de Jeugdzorg het in samenwerking met Jeugd en Opvoedhulp in alles met uit de kast halen om naar voor tijdens het meisje een naar veilige haven te vinden. tijdens Dan blijkt het dat het moeilijke op verleden de nodige sporen op bij het de meisje heeft met nagelaten.

De familie de de Vries op komt na financiële problemen door in de een vechtscheiding terecht waarbij op de twee kinderen van tijdens elkaar gescheiden een worden. Jeugdzorg vecht voor de het herstellen met van de de rust in het gezin, de communicatie de tussen het de ouders, maar vooral, het tijdens welzijn en het door tijdens herenigen van de de kinderen.

De door veertienjarige Wies in wordt na een met alcoholvergiftiging naar een afkickkliniek een gebracht. Hier wordt door ze verliefd naar op een oudere jongen. Tijdens de hun de verblijf in de kliniek wordt op tv langzaam duidelijk met door welke psychische problemen beiden op tv op kampen.

juli 2020
26-10-2014 19:01

Afl. 7

Ieder Huisje... - Afl. 7

De twaalfjarige Sophietje voelt zich gedwongen de zorg voor het gezin op zich te nemen als blijkt dat haar moeder dit niet aankan.

19-10-2014 19:03

Afl. 6

Ieder Huisje... - Afl. 6

Een meisje van veertien wordt via het internet verliefd op een jongen. Langzaam maar zeker komt ze in zijn greep en stuurt ze hem gewaagde foto's. Daarmee wordt ze later gechanteerd. Ze wordt gedwongen om seksuele handelingen te verrichten ...

12-10-2014 19:01

Afl. 5

Ieder Huisje... - Afl. 5

De negenjarige Ot komt uit een samengesteld gezin waar verwaarlozing, schulden en een getraumatiseerde stiefvader aan de orde van de dag zijn. Deze problemen blijken nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

05-10-2014 19:00

Afl. 4

Ieder Huisje... - Afl. 4

Een Marokkaanse jongen van veertien wordt thuis heen en weer geslingerd wordt tussen de overmaat aan autoriteit van zijn gewelddadige vader en het gebrek aan autoriteit van zijn moeder. Hierdoor dreigt hij langzamerhand in de serieuze crimi...

28-09-2014 19:01

Afl. 3

Ieder Huisje... - Afl. 3

Na tijdelijk bij verschillende familieleden te zijn ondergebracht, komt een meisje van tien jaar bij een pleeggezin terecht. Als dat ook mislukt, moet Jeugdzorg in samenwerking met Jeugd en Opvoedhulp alles uit de kast halen om voor het mei...

21-09-2014 18:59

Afl. 2

Ieder Huisje... - Afl. 2

De familie de Vries komt na financiële problemen in een vechtscheiding terecht waarbij de twee kinderen van elkaar gescheiden worden. Jeugdzorg vecht voor het herstellen van de rust in het gezin, de communicatie tussen de ouders, maar voora...

14-09-2014 19:00

Afl. 1

Ieder Huisje... - Afl. 1

De veertienjarige Wies wordt na een alcoholvergiftiging naar een afkickkliniek gebracht. Hier wordt ze verliefd op een oudere jongen. Tijdens hun verblijf in de kliniek wordt langzaam duidelijk met welke psychische problemen beiden kampen.

Ieder Huisje... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ieder Huisje... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ieder Huisje... bij Ieder Huisje... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ieder Huisje.... Heb je een uitzending van Ieder Huisje... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ieder Huisje... gemist

Serie gedramatiseerde verhalen die op waargebeurde cases zijn gebaseerd. In iedere aflevering staat een ander actueel thema centraal, zoals vechtscheiding, sexting, jeugdcriminaliteit en jongeren met een verslaving. De serie draait om kinderen, jongeren en hun families die de begeleiding van jeugdzorg nodig hebben om hun problemen het hoofd te bieden.

Uitzending gemist van Ieder Huisje...? Hier kun je alle uitzendingen van Ieder Huisje... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 19:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!