Programma gemist?

De zes finalisten tijdens Ron Link, in Verona een van de Leur, Vincent Vianen, een Kelly Pfaff, Dilan Yurdakul door en door Christina Curry uit gaan de spannende strijd met elkaar naar aan. Wie een mag uit zich na deze avond op tv Pole Dancer 2014 tijdens noemen?

Paaldansprogramma waarin twaalf door BN'ers door het tegen elkaar opnemen. de De kandidaten krijgen intensieve uit training op tv van een paaldanscoach en komen met elkaar naar tegen in vijf studioshows de waar ze hun act uit een tonen voor een op deskundige jury.

Het uit is de van beurt aan Jeffrey Wammes, Claudia van Schoemacher, Dilan Yurdakul, Ron door Link en Verona op van de de Leur in om hun acts te van laten zien. een Van wie moeten wij tijdens deze week afscheid in nemen?

Twaalf bekende het Nederlanders uit hebben de afgelopen maanden op getraind en keihard naar gewerkt voor door hun deelname aan 'Celebrity Pole het Dancing', gepresenteerd door Anouk het Smulders. op tv Het de beurt tijdens aan Ron uit Link, Claudia Schoemacher, Joyce met Mercedes, Liesbeth Kamerling de , Vincent de Vianen en Verona van de de Leur om hun kunsten tijdens te het laten zien. Hun acts worden met op beoordeeld door een jury die bestaat het uit dansgrootheid Louis het van Amstel, op gezondheidscoach naar Vivian Reijs en tweevoudig wereldkampioen een paaldansen Denise het Mulder.

Twaalf bekende Nederlanders op tv hebben de de afgelopen maanden getraind en door in keihard gewerkt voor hun deelname aan naar 'Celebrity Pole de Dancing', gepresenteerd door uit Anouk in Smulders. Aan Sita, Kelly Pfaff, in Winston Post, Dilan Yurkadul, door Christina Curry en in Jeffrey Wammes in de eer om in door deze eerste met aflevering van hun kunsten te laten zien. Hun op acts het worden beoordeeld door een het jury op die bestaat uit dansgrootheid Louis met van Amstel, met gezondheidscoach Vivian Reijs en van tweevoudig wereldkampioen paaldansen naar Denise in Mulder.

februari 2020
12-10-2014 20:00

Afl. 5

Celebrity Pole Dancing - Afl. 5

De zes finalisten Ron Link, Verona van de Leur, Vincent Vianen, Kelly Pfaff, Dilan Yurdakul en Christina Curry gaan de spannende strijd met elkaar aan. Wie mag zich na deze avond Pole Dancer 2014 noemen?

05-10-2014 19:59

Afl. 4

Celebrity Pole Dancing - Afl. 4

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows waar ze hun act tonen voor een deskundige jury.

28-09-2014 20:00

Afl. 3

Celebrity Pole Dancing - Afl. 3

Het is de beurt aan Jeffrey Wammes, Claudia Schoemacher, Dilan Yurdakul, Ron Link en Verona van de Leur om hun acts te laten zien. Van wie moeten wij deze week afscheid nemen?

21-09-2014 19:59

Afl. 2

Celebrity Pole Dancing - Afl. 2

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Het de beurt aan Ron Link, Claudia Schoemacher, Joyce Mercedes, Liesbeth ...

16-09-2014 22:25

Afl. 1

Celebrity Pole Dancing - Afl. 1

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Aan Sita, Kelly Pfaff, Winston Post, Dilan Yurkadul, Christina Curry en J...

Celebrity Pole Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Celebrity Pole Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Celebrity Pole Dancing bij Celebrity Pole Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Celebrity Pole Dancing. Heb je een uitzending van Celebrity Pole Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Celebrity Pole Dancing gemist

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows. Daar moeten ze hun geleerde acts voor een deskundige jury uitvoeren. Een uitdagende klus voor de BN'ers, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan. Uiteindelijk wordt duidelijk wie zich 'Pole Dancer 2014' mag noemen.

Uitzending gemist van Celebrity Pole Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Celebrity Pole Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2014 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!