Programma gemist?

De zes finalisten tijdens tijdens Ron Link, Verona van in de Leur, Vincent door Vianen, Kelly Pfaff, Dilan een Yurdakul een en Christina Curry tijdens gaan de spannende strijd een met elkaar aan. Wie op mag zich na deze door avond van Pole Dancer 2014 op tv noemen?

Paaldansprogramma een waarin twaalf naar BN'ers het tegen op elkaar opnemen. De het kandidaten krijgen intensieve training van tijdens een paaldanscoach en komen met elkaar tijdens tegen in met vijf studioshows waar ze naar hun act tonen door voor een deskundige een jury.

Het is de tijdens beurt aan de Jeffrey Wammes, Claudia naar Schoemacher, Dilan Yurdakul, met Ron Link op en Verona van in de Leur op tv om hun acts te laten een zien. Van naar wie moeten wij naar deze week tijdens afscheid nemen?

Twaalf uit bekende Nederlanders hebben tijdens de afgelopen maanden getraind met en uit keihard gewerkt voor hun met deelname aan met 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk met Smulders. tijdens Het de beurt aan de Ron Link, met Claudia Schoemacher, Joyce Mercedes, Liesbeth naar Kamerling naar , Vincent Vianen en Verona op uit van de Leur om hun uit kunsten van te laten zien. Hun acts in worden beoordeeld door met een jury door die bestaat tijdens uit dansgrootheid Louis van Amstel, van gezondheidscoach naar Vivian Reijs en tweevoudig wereldkampioen naar paaldansen Denise naar Mulder.

Twaalf bekende een Nederlanders hebben de afgelopen van maanden getraind en met keihard uit gewerkt voor hun deelname aan door 'Celebrity een Pole Dancing', gepresenteerd door de Anouk van Smulders. Aan Sita, Kelly Pfaff, tijdens Winston Post, op Dilan Yurkadul, Christina Curry uit en het Jeffrey Wammes de eer om de in deze eerste uit aflevering hun kunsten te op tv laten zien. in Hun acts uit worden beoordeeld de door een jury die van bestaat uit dansgrootheid Louis een van Amstel, gezondheidscoach naar Vivian in Reijs en tweevoudig wereldkampioen paaldansen Denise op tv van Mulder.

augustus 2021
12-10-2014 20:00

Afl. 5

Celebrity Pole Dancing - Afl. 5

De zes finalisten Ron Link, Verona van de Leur, Vincent Vianen, Kelly Pfaff, Dilan Yurdakul en Christina Curry gaan de spannende strijd met elkaar aan. Wie mag zich na deze avond Pole Dancer 2014 noemen?

05-10-2014 19:59

Afl. 4

Celebrity Pole Dancing - Afl. 4

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows waar ze hun act tonen voor een deskundige jury.

28-09-2014 20:00

Afl. 3

Celebrity Pole Dancing - Afl. 3

Het is de beurt aan Jeffrey Wammes, Claudia Schoemacher, Dilan Yurdakul, Ron Link en Verona van de Leur om hun acts te laten zien. Van wie moeten wij deze week afscheid nemen?

21-09-2014 19:59

Afl. 2

Celebrity Pole Dancing - Afl. 2

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Het de beurt aan Ron Link, Claudia Schoemacher, Joyce Mercedes, Liesbeth ...

16-09-2014 22:25

Afl. 1

Celebrity Pole Dancing - Afl. 1

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Aan Sita, Kelly Pfaff, Winston Post, Dilan Yurkadul, Christina Curry en J...

Celebrity Pole Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Celebrity Pole Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Celebrity Pole Dancing bij Celebrity Pole Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Celebrity Pole Dancing. Heb je een uitzending van Celebrity Pole Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Celebrity Pole Dancing gemist

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows. Daar moeten ze hun geleerde acts voor een deskundige jury uitvoeren. Een uitdagende klus voor de BN'ers, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan. Uiteindelijk wordt duidelijk wie zich 'Pole Dancer 2014' mag noemen.

Uitzending gemist van Celebrity Pole Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Celebrity Pole Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2014 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!