Programma gemist?

De van zes finalisten Ron Link, Verona door van de Leur, uit tijdens Vincent Vianen, Kelly Pfaff, op tv Dilan Yurdakul en uit Christina Curry gaan met de spannende strijd met elkaar naar aan. Wie van mag zich de na deze avond Pole met Dancer 2014 het noemen?

Paaldansprogramma de waarin twaalf BN'ers uit het tegen elkaar opnemen. de De kandidaten uit krijgen intensieve training van een de de paaldanscoach en komen elkaar tegen in tijdens vijf in studioshows waar ze hun met act de tonen voor een deskundige tijdens jury.

Het is de de beurt aan in Jeffrey Wammes, Claudia Schoemacher, tijdens met Dilan Yurdakul, Ron Link in en Verona de van de Leur uit om hun acts te laten naar zien. van Van wie moeten wij deze week uit door afscheid nemen?

Twaalf uit bekende Nederlanders hebben op tv de afgelopen maanden getraind en op keihard gewerkt naar voor hun deelname de aan met 'Celebrity Pole Dancing', in gepresenteerd door Anouk Smulders. Het op tv de door beurt aan Ron Link, uit Claudia Schoemacher, van Joyce Mercedes, Liesbeth Kamerling het , Vincent op Vianen en Verona van een de Leur om hun door kunsten te laten zien. op Hun uit acts worden beoordeeld door een uit jury die uit bestaat uit dansgrootheid het Louis de van Amstel, gezondheidscoach Vivian door Reijs en tweevoudig wereldkampioen paaldansen met Denise naar Mulder.

Twaalf bekende op Nederlanders van hebben de afgelopen maanden getraind en van keihard gewerkt tijdens voor hun deelname het aan 'Celebrity Pole Dancing', van van gepresenteerd door Anouk Smulders. Aan tijdens Sita, op Kelly Pfaff, Winston Post, op Dilan Yurkadul, Christina Curry en met tijdens Jeffrey Wammes de eer om in in het deze eerste aflevering hun op tv kunsten te laten zien. van Hun acts worden beoordeeld op door een op tv jury een die bestaat uit dansgrootheid Louis uit van Amstel, gezondheidscoach een Vivian van Reijs en tweevoudig wereldkampioen een paaldansen Denise met Mulder.

juli 2020
12-10-2014 20:00

Afl. 5

Celebrity Pole Dancing - Afl. 5

De zes finalisten Ron Link, Verona van de Leur, Vincent Vianen, Kelly Pfaff, Dilan Yurdakul en Christina Curry gaan de spannende strijd met elkaar aan. Wie mag zich na deze avond Pole Dancer 2014 noemen?

05-10-2014 19:59

Afl. 4

Celebrity Pole Dancing - Afl. 4

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows waar ze hun act tonen voor een deskundige jury.

28-09-2014 20:00

Afl. 3

Celebrity Pole Dancing - Afl. 3

Het is de beurt aan Jeffrey Wammes, Claudia Schoemacher, Dilan Yurdakul, Ron Link en Verona van de Leur om hun acts te laten zien. Van wie moeten wij deze week afscheid nemen?

21-09-2014 19:59

Afl. 2

Celebrity Pole Dancing - Afl. 2

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Het de beurt aan Ron Link, Claudia Schoemacher, Joyce Mercedes, Liesbeth ...

16-09-2014 22:25

Afl. 1

Celebrity Pole Dancing - Afl. 1

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Aan Sita, Kelly Pfaff, Winston Post, Dilan Yurkadul, Christina Curry en J...

Celebrity Pole Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Celebrity Pole Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Celebrity Pole Dancing bij Celebrity Pole Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Celebrity Pole Dancing. Heb je een uitzending van Celebrity Pole Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Celebrity Pole Dancing gemist

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows. Daar moeten ze hun geleerde acts voor een deskundige jury uitvoeren. Een uitdagende klus voor de BN'ers, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan. Uiteindelijk wordt duidelijk wie zich 'Pole Dancer 2014' mag noemen.

Uitzending gemist van Celebrity Pole Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Celebrity Pole Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2014 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!