Programma gemist?

De zes tijdens finalisten Ron Link, tijdens Verona van de Leur, door Vincent Vianen, door Kelly Pfaff, Dilan Yurdakul door en Christina Curry een gaan de naar spannende op tv strijd met elkaar aan. Wie op tv mag zich op tv na deze tijdens avond Pole Dancer 2014 uit noemen?

Paaldansprogramma waarin uit twaalf BN'ers in het tegen elkaar opnemen. De op tv kandidaten door krijgen intensieve training van een het uit paaldanscoach en komen elkaar door tegen in vijf studioshows waar tijdens ze hun act met op tonen voor een een deskundige jury.

Het de is de beurt aan tijdens Jeffrey Wammes, Claudia van Schoemacher, Dilan Yurdakul, Ron uit het Link en Verona tijdens van de Leur om hun op tv acts tijdens te laten zien. van Van wie moeten wij deze op week afscheid in nemen?

Twaalf bekende Nederlanders het hebben de afgelopen door maanden getraind door en in keihard gewerkt voor hun deelname aan naar 'Celebrity uit Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk van Smulders. met Het de beurt aan Ron het Link, Claudia tijdens Schoemacher, een Joyce Mercedes, Liesbeth naar Kamerling , Vincent Vianen van en Verona met van de Leur om hun kunsten naar te laten zien. de Hun in acts worden de beoordeeld door een jury door die bestaat uit dansgrootheid Louis tijdens van op Amstel, gezondheidscoach Vivian Reijs en door tweevoudig wereldkampioen op paaldansen op Denise Mulder.

Twaalf uit bekende Nederlanders in hebben de afgelopen maanden getraind en met keihard gewerkt uit voor hun door deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', de gepresenteerd door van Anouk op tv Smulders. Aan Sita, Kelly Pfaff, Winston naar een Post, Dilan Yurkadul, een Christina Curry en Jeffrey Wammes de tijdens eer om in van deze eerste met aflevering hun kunsten te met laten uit zien. Hun door acts worden beoordeeld naar door een jury die bestaat op uit dansgrootheid Louis tijdens van Amstel, gezondheidscoach Vivian van Reijs tijdens en tweevoudig wereldkampioen paaldansen tijdens Denise van Mulder.

oktober 2020
12-10-2014 20:00

Afl. 5

Celebrity Pole Dancing - Afl. 5

De zes finalisten Ron Link, Verona van de Leur, Vincent Vianen, Kelly Pfaff, Dilan Yurdakul en Christina Curry gaan de spannende strijd met elkaar aan. Wie mag zich na deze avond Pole Dancer 2014 noemen?

05-10-2014 19:59

Afl. 4

Celebrity Pole Dancing - Afl. 4

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows waar ze hun act tonen voor een deskundige jury.

28-09-2014 20:00

Afl. 3

Celebrity Pole Dancing - Afl. 3

Het is de beurt aan Jeffrey Wammes, Claudia Schoemacher, Dilan Yurdakul, Ron Link en Verona van de Leur om hun acts te laten zien. Van wie moeten wij deze week afscheid nemen?

21-09-2014 19:59

Afl. 2

Celebrity Pole Dancing - Afl. 2

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Het de beurt aan Ron Link, Claudia Schoemacher, Joyce Mercedes, Liesbeth ...

16-09-2014 22:25

Afl. 1

Celebrity Pole Dancing - Afl. 1

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Aan Sita, Kelly Pfaff, Winston Post, Dilan Yurkadul, Christina Curry en J...

Celebrity Pole Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Celebrity Pole Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Celebrity Pole Dancing bij Celebrity Pole Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Celebrity Pole Dancing. Heb je een uitzending van Celebrity Pole Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Celebrity Pole Dancing gemist

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows. Daar moeten ze hun geleerde acts voor een deskundige jury uitvoeren. Een uitdagende klus voor de BN'ers, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan. Uiteindelijk wordt duidelijk wie zich 'Pole Dancer 2014' mag noemen.

Uitzending gemist van Celebrity Pole Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Celebrity Pole Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2014 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!