Programma gemist?

De naar zes finalisten op Ron Link, Verona van uit de Leur, Vincent naar Vianen, Kelly naar Pfaff, Dilan Yurdakul in en Christina Curry door gaan de spannende in strijd met elkaar aan. Wie tijdens mag zich na deze van avond het Pole Dancer 2014 een noemen?

Paaldansprogramma waarin twaalf door BN'ers tijdens het tegen elkaar opnemen. tijdens De kandidaten krijgen intensieve van een training van een paaldanscoach tijdens en komen elkaar door tegen in vijf op studioshows waar ze van hun act tonen voor een van deskundige op tv jury.

Het is de tijdens beurt aan Jeffrey van Wammes, Claudia Schoemacher, de Dilan tijdens Yurdakul, Ron Link en Verona van een van de Leur om hun door acts te laten zien. een Van wie moeten het het wij deze week op afscheid nemen?

Twaalf bekende tijdens Nederlanders hebben de afgelopen het een maanden getraind en met keihard gewerkt voor hun met deelname aan 'Celebrity op Pole Dancing', gepresenteerd door uit Anouk Smulders. door Het de beurt naar aan Ron Link, Claudia Schoemacher, op tv Joyce op tv Mercedes, Liesbeth door Kamerling , Vincent naar Vianen en Verona tijdens van de Leur om uit hun kunsten te een laten zien. Hun acts worden op beoordeeld door een van jury die van bestaat uit door dansgrootheid Louis van een Amstel, gezondheidscoach Vivian naar Reijs en tweevoudig tijdens wereldkampioen paaldansen Denise op Mulder.

Twaalf door bekende Nederlanders hebben het de afgelopen maanden getraind en op tv keihard het gewerkt voor hun door deelname aan 'Celebrity van Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk in Smulders. Aan Sita, naar Kelly Pfaff, door Winston Post, Dilan Yurkadul, tijdens Christina Curry met en Jeffrey op tv Wammes de eer een om in deze uit eerste aflevering hun naar kunsten te laten zien. Hun het acts in worden beoordeeld door een jury op tv die bestaat uit op dansgrootheid in Louis van Amstel, gezondheidscoach op Vivian Reijs en tijdens tweevoudig wereldkampioen paaldansen met Denise de Mulder.

maart 2021
12-10-2014 20:00

Afl. 5

Celebrity Pole Dancing - Afl. 5

De zes finalisten Ron Link, Verona van de Leur, Vincent Vianen, Kelly Pfaff, Dilan Yurdakul en Christina Curry gaan de spannende strijd met elkaar aan. Wie mag zich na deze avond Pole Dancer 2014 noemen?

05-10-2014 19:59

Afl. 4

Celebrity Pole Dancing - Afl. 4

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows waar ze hun act tonen voor een deskundige jury.

28-09-2014 20:00

Afl. 3

Celebrity Pole Dancing - Afl. 3

Het is de beurt aan Jeffrey Wammes, Claudia Schoemacher, Dilan Yurdakul, Ron Link en Verona van de Leur om hun acts te laten zien. Van wie moeten wij deze week afscheid nemen?

21-09-2014 19:59

Afl. 2

Celebrity Pole Dancing - Afl. 2

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Het de beurt aan Ron Link, Claudia Schoemacher, Joyce Mercedes, Liesbeth ...

16-09-2014 22:25

Afl. 1

Celebrity Pole Dancing - Afl. 1

Twaalf bekende Nederlanders hebben de afgelopen maanden getraind en keihard gewerkt voor hun deelname aan 'Celebrity Pole Dancing', gepresenteerd door Anouk Smulders. Aan Sita, Kelly Pfaff, Winston Post, Dilan Yurkadul, Christina Curry en J...

Celebrity Pole Dancing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Celebrity Pole Dancing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Celebrity Pole Dancing bij Celebrity Pole Dancing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Celebrity Pole Dancing. Heb je een uitzending van Celebrity Pole Dancing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Celebrity Pole Dancing gemist

Paaldansprogramma waarin twaalf BN'ers het tegen elkaar opnemen. De kandidaten krijgen intensieve training van een paaldanscoach en komen elkaar tegen in vijf studioshows. Daar moeten ze hun geleerde acts voor een deskundige jury uitvoeren. Een uitdagende klus voor de BN'ers, die gepaard gaat met veel vallen en opstaan. Uiteindelijk wordt duidelijk wie zich 'Pole Dancer 2014' mag noemen.

Uitzending gemist van Celebrity Pole Dancing? Hier kun je alle uitzendingen van Celebrity Pole Dancing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-10-2014 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!