Programma gemist?

Aflevering het 2 - Giel Beelen geeft op op tijdens het programma een een kijkje achter de schermen van van door de grootste Amstelkroeg op van Nederland, die op 16 door januari zijn de deuren opent. Onder andere op Typhoon, Chef'Special, door Suzan en Freek, van Snelle, Krezip en Sunnery James op tv uit en Ryan Marciano door zijn op het podium te de zien. Nick door & Simon zijn als gastheren op tv van Vrienden van in tijdens Amstel LIVE verantwoordelijk naar voor de presentatie de van de show op tv zelf.

Vrienden van Amstel een LIVE (2020) - een Giel een Beelen geeft uit tijdens het programma een door kijkje achter de door schermen van de grootste met Amstelkroeg van naar Nederland, die op 16 januari op zijn deuren opent. op Onder andere een Typhoon, van Chef'Special, Suzan en Freek, Snelle, Krezip het en Sunnery door James naar en Ryan Marciano zijn op het van podium te naar zien. Nick op & Simon het zijn als gastheren van Vrienden van van Amstel LIVE van verantwoordelijk voor de presentatie in van de de show naar zelf.

Concertregistratie naar van de 21ste uit editie van De Vrienden van in Amstel LIVE! in van op tv Ahoy Rotterdam. De grootste muzikale artiesten tijdens naar van Nederland treden op de tijdens één groot concert. De hoogtepunten op tv naar van het concert van uit dit jaar, met 22 in verschillende artiesten, zijn op tv avondvullend op te zien op deze zaterdagavond. een Om met 22:30 uur wordt het de concert onderbroken door Hart tijdens van Nederland en naar Piets Weerbericht. Daarna is de De Vrienden op van uit Amstel LIVE weer te zien tussen de 22:50 en 23:50 op tv uur. Giel Beelen op tv presenteert met de uitzending en laat ook beelden op van achter de van schermen zien. Aan naar de op tv bar interviewt Beelen het de muzikanten. Bekijk wie alle met artiesten van op tv dit jaar zijn op de gids.tv/programma/de-vrienden-van-amstel-live.

maart 2021
30-01-2020 22:20

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Aflevering 2 - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snelle, Krezip en Sunne...

30-01-2020 20:30

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel LIVE (2020) - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snel...

02-02-2019 20:00

Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Vrienden van Amstel live! - Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Concertregistratie van de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. De grootste muzikale artiesten van Nederland treden op tijdens één groot concert. De hoogtepunten van het concert van dit jaar, met 22 verschillende...

Vrienden van Amstel live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vrienden van Amstel live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vrienden van Amstel live! bij Vrienden van Amstel live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vrienden van Amstel live!. Heb je een uitzending van Vrienden van Amstel live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vrienden van Amstel live! gemist

De vrienden van Amstel LIVE is een Nederlands televisieprogramma met muziekoptredens van allerlei verschillende artiesten. Het wordt uigezonden door RTL 4 en vanaf 2008 op Nederland 3. Het programma is op 15 januari 1998 begonnen onder de naam De Heeren van Amstel, wat tevens de naam is van de eerste opnamelocatie: een typisch Hollands bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. In de eerste jaren werd het programma gepresenteerd door Barry Hay, later is dit overgenomen door Manuëla Kemp, en dit jaar werd het gepresenteerd door Ellen ten Damme en Daphne Bunskoek. De naam van het programma werd toen ook veranderd in De vrienden van Amstel LIVE, om niet de indruk te wekken dat er uitsluitend heren optreden en omdat het programma later ook in andere cafés elders in het land werd opgenomen.

Uitzending gemist van Vrienden van Amstel live!? Hier kun je alle uitzendingen van Vrienden van Amstel live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-01-2020 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!