Programma gemist?

Aflevering 2 - uit Giel de Beelen geeft tijdens het programma een een kijkje een achter de schermen op tv van de grootste van Amstelkroeg van van Nederland, die een op 16 januari zijn deuren opent. naar Onder andere Typhoon, in Chef'Special, Suzan op en Freek, Snelle, Krezip de door en Sunnery James en Ryan Marciano uit het zijn op het met podium te zien. Nick door & Simon op zijn als gastheren van Vrienden van het Amstel LIVE de verantwoordelijk voor een de presentatie van de show op op tv zelf.

Vrienden van het Amstel LIVE (2020) van - Giel Beelen naar geeft door tijdens het programma een kijkje tijdens achter de schermen van van de met grootste Amstelkroeg naar van Nederland, die van op 16 januari naar zijn deuren opent. Onder een andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en een Freek, Snelle, tijdens Krezip en op Sunnery James het en Ryan Marciano de zijn op het podium in te zien. Nick & op tv Simon zijn als de gastheren van op Vrienden van Amstel LIVE met verantwoordelijk voor tijdens de presentatie het van de show door zelf.

Concertregistratie van de een 21ste uit editie van De Vrienden van in naar Amstel LIVE! in Ahoy door Rotterdam. De grootste de muzikale artiesten van Nederland treden de op uit tijdens één van groot concert. De hoogtepunten op tv van het concert van dit jaar, op tv met 22 verschillende van op artiesten, zijn avondvullend te met zien op deze zaterdagavond. Om uit 22:30 uur wordt tijdens het het concert onderbroken door met Hart van Nederland en Piets de in Weerbericht. Daarna is een De Vrienden van Amstel LIVE op tv weer te in zien tussen 22:50 en 23:50 door uur. Giel op Beelen presenteert de het uitzending en een laat ook beelden van achter op de schermen van zien. Aan de bar interviewt op Beelen de door muzikanten. Bekijk wie alle artiesten uit van tijdens dit jaar door zijn op gids.tv/programma/de-vrienden-van-amstel-live.

februari 2020
30-01-2020 22:20

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Aflevering 2 - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snelle, Krezip en Sunne...

30-01-2020 20:30

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel LIVE (2020) - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snel...

02-02-2019 20:00

Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Vrienden van Amstel live! - Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Concertregistratie van de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. De grootste muzikale artiesten van Nederland treden op tijdens één groot concert. De hoogtepunten van het concert van dit jaar, met 22 verschillende...

Vrienden van Amstel live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vrienden van Amstel live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vrienden van Amstel live! bij Vrienden van Amstel live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vrienden van Amstel live!. Heb je een uitzending van Vrienden van Amstel live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vrienden van Amstel live! gemist

De vrienden van Amstel LIVE is een Nederlands televisieprogramma met muziekoptredens van allerlei verschillende artiesten. Het wordt uigezonden door RTL 4 en vanaf 2008 op Nederland 3. Het programma is op 15 januari 1998 begonnen onder de naam De Heeren van Amstel, wat tevens de naam is van de eerste opnamelocatie: een typisch Hollands bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. In de eerste jaren werd het programma gepresenteerd door Barry Hay, later is dit overgenomen door Manuëla Kemp, en dit jaar werd het gepresenteerd door Ellen ten Damme en Daphne Bunskoek. De naam van het programma werd toen ook veranderd in De vrienden van Amstel LIVE, om niet de indruk te wekken dat er uitsluitend heren optreden en omdat het programma later ook in andere cafés elders in het land werd opgenomen.

Uitzending gemist van Vrienden van Amstel live!? Hier kun je alle uitzendingen van Vrienden van Amstel live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-01-2020 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!