Programma gemist?

Aflevering uit 2 - Giel op tv Beelen geeft tijdens het programma op een kijkje op achter de schermen tijdens van tijdens de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op tv op op 16 januari zijn deuren opent. uit Onder uit andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en een Freek, Snelle, uit Krezip en Sunnery James van en het Ryan Marciano zijn de op het naar podium te zien. Nick & met Simon met zijn als gastheren op van Vrienden van Amstel op tv LIVE verantwoordelijk voor de presentatie naar uit van de show de zelf.

Vrienden met van Amstel LIVE (2020) het - Giel Beelen op tv geeft tijdens het op tv programma een kijkje achter met de schermen van in de grootste de Amstelkroeg van Nederland, door die op door 16 januari zijn deuren opent. uit Onder uit andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en het Freek, Snelle, de Krezip in en Sunnery James en Ryan Marciano met het zijn op het uit podium te zien. Nick & tijdens Simon zijn als de gastheren van Vrienden van met tijdens Amstel LIVE verantwoordelijk voor de tijdens presentatie van de tijdens show een zelf.

Concertregistratie van de op 21ste naar editie van de De Vrienden van op Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. De de met grootste muzikale artiesten van Nederland door treden op van tijdens één de groot concert. De hoogtepunten van het concert van van dit jaar, in met 22 op verschillende artiesten, zijn avondvullend op tv op te zien op deze zaterdagavond. Om naar 22:30 door uur wordt het concert door onderbroken door Hart door van Nederland met en Piets Weerbericht. Daarna tijdens is De het Vrienden van Amstel LIVE door weer naar te zien tussen 22:50 en naar 23:50 uur. Giel Beelen naar presenteert van de uitzending en laat ook beelden met van achter in de schermen zien. Aan uit tijdens de bar interviewt Beelen de van muzikanten. Bekijk van wie alle artiesten van uit dit jaar zijn op de gids.tv/programma/de-vrienden-van-amstel-live.

oktober 2020
30-01-2020 22:20

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Aflevering 2 - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snelle, Krezip en Sunne...

30-01-2020 20:30

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel LIVE (2020) - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snel...

02-02-2019 20:00

Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Vrienden van Amstel live! - Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Concertregistratie van de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. De grootste muzikale artiesten van Nederland treden op tijdens één groot concert. De hoogtepunten van het concert van dit jaar, met 22 verschillende...

Vrienden van Amstel live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vrienden van Amstel live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vrienden van Amstel live! bij Vrienden van Amstel live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vrienden van Amstel live!. Heb je een uitzending van Vrienden van Amstel live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vrienden van Amstel live! gemist

De vrienden van Amstel LIVE is een Nederlands televisieprogramma met muziekoptredens van allerlei verschillende artiesten. Het wordt uigezonden door RTL 4 en vanaf 2008 op Nederland 3. Het programma is op 15 januari 1998 begonnen onder de naam De Heeren van Amstel, wat tevens de naam is van de eerste opnamelocatie: een typisch Hollands bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. In de eerste jaren werd het programma gepresenteerd door Barry Hay, later is dit overgenomen door Manuëla Kemp, en dit jaar werd het gepresenteerd door Ellen ten Damme en Daphne Bunskoek. De naam van het programma werd toen ook veranderd in De vrienden van Amstel LIVE, om niet de indruk te wekken dat er uitsluitend heren optreden en omdat het programma later ook in andere cafés elders in het land werd opgenomen.

Uitzending gemist van Vrienden van Amstel live!? Hier kun je alle uitzendingen van Vrienden van Amstel live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-01-2020 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!