Programma gemist?

Aflevering 2 het - Giel Beelen geeft door tijdens naar het programma op tv een kijkje achter de naar schermen van de een grootste Amstelkroeg de van Nederland, die op 16 tijdens januari zijn deuren de opent. op tv Onder andere Typhoon, op tv Chef'Special, Suzan en Freek, Snelle, Krezip op tv en Sunnery James uit en op tv Ryan Marciano zijn op het het podium te zien. de Nick een & Simon zijn op tv als gastheren van Vrienden van uit naar Amstel LIVE verantwoordelijk de voor de presentatie van de op tv show met zelf.

Vrienden de van Amstel LIVE (2020) tijdens - Giel de Beelen geeft tijdens het op tv programma een kijkje achter uit de uit schermen van de grootste op tv Amstelkroeg tijdens van Nederland, die op 16 uit januari uit zijn deuren opent. Onder met andere Typhoon, Chef'Special, tijdens Suzan en Freek, Snelle, op tv Krezip en Sunnery James uit op en Ryan Marciano zijn op uit het podium naar te zien. Nick & van Simon het zijn als gastheren van Vrienden een van in Amstel LIVE verantwoordelijk voor de op presentatie door van de show op tv zelf.

Concertregistratie van de naar 21ste editie met van De Vrienden van het Amstel door LIVE! in Ahoy Rotterdam. De uit grootste de muzikale artiesten van Nederland treden naar op op tv tijdens één groot concert. De hoogtepunten op tv tijdens van het concert van dit tijdens jaar, met 22 verschillende in artiesten, in zijn avondvullend met te zien op deze zaterdagavond. naar Om 22:30 op tv uur wordt het van concert onderbroken door Hart van op Nederland en Piets van met Weerbericht. Daarna is tijdens De Vrienden van Amstel LIVE naar weer te zien door tussen 22:50 het en 23:50 uur. Giel Beelen presenteert op de een uitzending en door laat ook beelden van naar achter de met schermen zien. Aan de bar uit interviewt Beelen de op muzikanten. Bekijk een wie alle artiesten naar van dit jaar een zijn op gids.tv/programma/de-vrienden-van-amstel-live.

juni 2021
30-01-2020 22:20

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Aflevering 2 - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snelle, Krezip en Sunne...

30-01-2020 20:30

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel LIVE (2020) - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snel...

02-02-2019 20:00

Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Vrienden van Amstel live! - Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Concertregistratie van de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. De grootste muzikale artiesten van Nederland treden op tijdens één groot concert. De hoogtepunten van het concert van dit jaar, met 22 verschillende...

Vrienden van Amstel live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vrienden van Amstel live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vrienden van Amstel live! bij Vrienden van Amstel live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vrienden van Amstel live!. Heb je een uitzending van Vrienden van Amstel live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vrienden van Amstel live! gemist

De vrienden van Amstel LIVE is een Nederlands televisieprogramma met muziekoptredens van allerlei verschillende artiesten. Het wordt uigezonden door RTL 4 en vanaf 2008 op Nederland 3. Het programma is op 15 januari 1998 begonnen onder de naam De Heeren van Amstel, wat tevens de naam is van de eerste opnamelocatie: een typisch Hollands bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. In de eerste jaren werd het programma gepresenteerd door Barry Hay, later is dit overgenomen door Manuëla Kemp, en dit jaar werd het gepresenteerd door Ellen ten Damme en Daphne Bunskoek. De naam van het programma werd toen ook veranderd in De vrienden van Amstel LIVE, om niet de indruk te wekken dat er uitsluitend heren optreden en omdat het programma later ook in andere cafés elders in het land werd opgenomen.

Uitzending gemist van Vrienden van Amstel live!? Hier kun je alle uitzendingen van Vrienden van Amstel live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-01-2020 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!