Programma gemist?

Aflevering 2 - uit Giel Beelen geeft door tijdens naar het programma een een kijkje achter uit de schermen van de grootste Amstelkroeg de van Nederland, op die op 16 januari in uit zijn deuren opent. een Onder andere Typhoon, Chef'Special, de Suzan en Freek, het Snelle, Krezip en uit Sunnery James en het Ryan Marciano zijn op van het podium tijdens te zien. naar Nick & Simon zijn als uit gastheren van met Vrienden van van Amstel LIVE verantwoordelijk uit voor de presentatie van de show het de zelf.

Vrienden in van Amstel LIVE op (2020) - Giel Beelen geeft van uit tijdens het programma door een kijkje achter uit de schermen van een de grootste Amstelkroeg van op Nederland, die op 16 met januari zijn deuren opent. met Onder andere Typhoon, uit Chef'Special, uit Suzan en op tv Freek, Snelle, Krezip en Sunnery James naar en Ryan naar Marciano van zijn op het van podium te zien. Nick & tijdens Simon zijn als gastheren de van Vrienden in van van Amstel LIVE verantwoordelijk voor de in presentatie van door de show in zelf.

Concertregistratie van naar de 21ste editie op van De door Vrienden van Amstel van LIVE! in Ahoy van Rotterdam. De grootste in muzikale artiesten van tijdens Nederland treden op tijdens uit één groot concert. De hoogtepunten door naar van het concert van dit in jaar, met 22 op tv verschillende artiesten, zijn met avondvullend door te zien op deze zaterdagavond. door Om 22:30 het uur wordt de het concert onderbroken naar door Hart van Nederland en Piets op Weerbericht. Daarna is op tv uit De Vrienden van Amstel LIVE met weer te tijdens zien tussen 22:50 en van 23:50 uur. Giel een Beelen presenteert de van uitzending en laat ook beelden op van achter de het in schermen zien. Aan uit de bar interviewt Beelen de door muzikanten. Bekijk wie een alle artiesten van dit van jaar naar zijn op gids.tv/programma/de-vrienden-van-amstel-live.

juli 2020
30-01-2020 22:20

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Aflevering 2 - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snelle, Krezip en Sunne...

30-01-2020 20:30

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel LIVE (2020) - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snel...

02-02-2019 20:00

Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Vrienden van Amstel live! - Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Concertregistratie van de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. De grootste muzikale artiesten van Nederland treden op tijdens één groot concert. De hoogtepunten van het concert van dit jaar, met 22 verschillende...

Vrienden van Amstel live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vrienden van Amstel live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vrienden van Amstel live! bij Vrienden van Amstel live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vrienden van Amstel live!. Heb je een uitzending van Vrienden van Amstel live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vrienden van Amstel live! gemist

De vrienden van Amstel LIVE is een Nederlands televisieprogramma met muziekoptredens van allerlei verschillende artiesten. Het wordt uigezonden door RTL 4 en vanaf 2008 op Nederland 3. Het programma is op 15 januari 1998 begonnen onder de naam De Heeren van Amstel, wat tevens de naam is van de eerste opnamelocatie: een typisch Hollands bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. In de eerste jaren werd het programma gepresenteerd door Barry Hay, later is dit overgenomen door Manuëla Kemp, en dit jaar werd het gepresenteerd door Ellen ten Damme en Daphne Bunskoek. De naam van het programma werd toen ook veranderd in De vrienden van Amstel LIVE, om niet de indruk te wekken dat er uitsluitend heren optreden en omdat het programma later ook in andere cafés elders in het land werd opgenomen.

Uitzending gemist van Vrienden van Amstel live!? Hier kun je alle uitzendingen van Vrienden van Amstel live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-01-2020 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!