Programma gemist?

Aflevering 2 op - Giel Beelen uit geeft tijdens uit het programma een kijkje uit achter de schermen uit van de tijdens grootste Amstelkroeg van Nederland, een die op 16 januari van zijn deuren opent. het Onder andere Typhoon, tijdens Chef'Special, Suzan door en tijdens Freek, Snelle, Krezip en Sunnery de James en door Ryan Marciano zijn uit op het podium naar te zien. door Nick & Simon op tv zijn als gastheren van Vrienden van het Amstel in LIVE verantwoordelijk voor de met presentatie van de van show het zelf.

Vrienden op van Amstel LIVE uit (2020) - Giel Beelen geeft een tijdens het programma het een kijkje achter op tv uit de schermen van de grootste Amstelkroeg uit van Nederland, die tijdens in op 16 januari op tv zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, de Chef'Special, tijdens Suzan en Freek, Snelle, Krezip van op en Sunnery James en naar Ryan Marciano zijn de op het een podium te zien. Nick & uit Simon het zijn als gastheren de van Vrienden van Amstel LIVE verantwoordelijk in de voor de presentatie in van de show tijdens zelf.

Concertregistratie de van de tijdens 21ste editie van De op Vrienden van Amstel LIVE! in in Ahoy een Rotterdam. De tijdens grootste muzikale artiesten van in Nederland treden op tv op tijdens één van groot concert. De hoogtepunten van het concert een van dit tijdens jaar, met 22 een verschillende door artiesten, zijn avondvullend te door zien op op deze zaterdagavond. Om 22:30 uur wordt tijdens het concert onderbroken op door Hart van naar Nederland en Piets uit Weerbericht. tijdens Daarna is De Vrienden van naar Amstel LIVE weer een te met zien tussen 22:50 tijdens en 23:50 uur. Giel Beelen presenteert met de uitzending naar en laat ook door beelden van achter tijdens de schermen op zien. Aan de bar op interviewt Beelen de muzikanten. Bekijk tijdens wie alle artiesten op tijdens van dit jaar de zijn op gids.tv/programma/de-vrienden-van-amstel-live.

december 2021
30-01-2020 22:20

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Aflevering 2 - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snelle, Krezip en Sunne...

30-01-2020 20:30

Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel live! - Vrienden van Amstel LIVE (2020)

Vrienden van Amstel LIVE (2020) - Giel Beelen geeft tijdens het programma een kijkje achter de schermen van de grootste Amstelkroeg van Nederland, die op 16 januari zijn deuren opent. Onder andere Typhoon, Chef'Special, Suzan en Freek, Snel...

02-02-2019 20:00

Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Vrienden van Amstel live! - Concert: Vrienden van Amstel LIVE!

Concertregistratie van de 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. De grootste muzikale artiesten van Nederland treden op tijdens één groot concert. De hoogtepunten van het concert van dit jaar, met 22 verschillende...

Vrienden van Amstel live! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vrienden van Amstel live! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vrienden van Amstel live! bij Vrienden van Amstel live! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vrienden van Amstel live!. Heb je een uitzending van Vrienden van Amstel live! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vrienden van Amstel live! gemist

De vrienden van Amstel LIVE is een Nederlands televisieprogramma met muziekoptredens van allerlei verschillende artiesten. Het wordt uigezonden door RTL 4 en vanaf 2008 op Nederland 3. Het programma is op 15 januari 1998 begonnen onder de naam De Heeren van Amstel, wat tevens de naam is van de eerste opnamelocatie: een typisch Hollands bruin café aan het Thorbeckeplein in Amsterdam. In de eerste jaren werd het programma gepresenteerd door Barry Hay, later is dit overgenomen door Manuëla Kemp, en dit jaar werd het gepresenteerd door Ellen ten Damme en Daphne Bunskoek. De naam van het programma werd toen ook veranderd in De vrienden van Amstel LIVE, om niet de indruk te wekken dat er uitsluitend heren optreden en omdat het programma later ook in andere cafés elders in het land werd opgenomen.

Uitzending gemist van Vrienden van Amstel live!? Hier kun je alle uitzendingen van Vrienden van Amstel live! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-01-2020 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!