Programma gemist?

Ewout reist af een naar tijdens Liverpool waar uit een 'adult baby-crèche' een staat. Adult baby's zijn volwassenen een die zich verkleden als in tijdens baby om terug van te gaan naar in hun kindertijd. We volgen een Nederlander met die een weekend door in in de crèche heeft met geboekt. Tussen tijdens de andere adult baby's op tv zal hij zich een weekend op tv lang weer van kind op tv voelen. Daarnaast wordt een man met gevolgd de die zijn aangereden kat heeft uit opgezet tot helikopter. Hij tijdens gaat van in deze bizarre van hobby zover dat uit hij zelfs een dode een struisvogel en een dode tijdens haai tijdens kan laten vliegen. uit Zijn droom is om de ooit een overleden mens het helikopterwieken te op tv geven.

Ewout duikt het deze week in de de wereld van de op bizarre, ongewone in fetisjen. uit Hij volgt de Vlaamse van Nikita, die op geïntroduceerd wordt in de de wereld van met Ponyplay. Bij deze hobby verkleden op tv mannen en vrouwen zich op tv als pony of van paard en worden in daar seksueel opgewonden in van. Zij tijdens gaan volledig op in door die rol. tijdens Ze eten door hooi, worden gedresseerd het en gedomineerd, laten in hoeven onder uit hun voeten slaan en worden met met een paardenzweep gecorrigeerd. op In de Keulen ontmoet een Ewout de Zeeuwse bodybuildster en model door Maria. Op evenementen, uit via de op tv webcam en in persoonlijke naar ontmoetingen laat ze naar zich bewonderen door van tijdens mannen die opgewonden raken van het haar gespierde uit lichaam en van haar dominantie.

Ewout volgt tijdens de van transformatie van Yoeri het uit Amsterdam tot naar Jana. Hij leeft al twee jaar een volledig de als vrouw en een wacht op een een geslachtsveranderende operatie. De procedure in het Nederland tijdens duurt hem te uit lang. Op eigen houtje naar én door op eigen risico heeft Yoeri op besloten het naar Thailand te reizen om in tot vrouw te op tv worden getransformeerd. naar Ewout reist door mee en onderzoekt de naar uitwassen van de uit sexchange-industrie.

In de Nederland zijn er zo'n 15.000 op tv mensen die zich op vampier door voelen. Zij kunnen niet door tegen daglicht en drinken van zelfs bloed. Ewout uit volgt uit een 25-jarig meisje dat vampiertanden tijdens laat zetten om in beter bloed te op met kunnen drinken. Zij viert op dit 's nachts in naar een bad op vol varkensbloed met een bloeddonor met uit waar ze haar op tanden in mag zetten. Hoe het groot van is de wereld van de vampiers tijdens op tv en is het drinken van met bloed een niet gevaarlijk.

Ewout reist een af naar Liverpool waar met van een 'adult baby crèche' het staat. 'Adult baby's' zijn van volwassenen die zich verkleden in met als baby om terug door te gaan naar hun kindertijd. met tijdens We volgen een Nederlander die de een weekend in de een adult baby crèche uit heeft geboekt. een Tussen de andere naar adult baby's het zal hij zich een weekend op lang weer kind de voelen. Hoe tijdens groot is op de wereld van de adult op baby? En de waarom zou je naar je als volwassene willen door verkleden op tv als baby? Daarnaast volgen we op tv in een man die zijn op tv aangereden kat heeft opgezet tot tijdens helikopter. Hij uit gaat in deze bizarre uit hobby zover dat uit hij zelfs met een dode struisvogel en de een dode het haai kan laten door vliegen. Zijn droom is uit om ooit uit een overleden mens helikopterwieken met te het geven.

Ewout reist het met het tijdens complete gezin van de René en Angelique van uit Hoorn naar naar Duitsland. De twee op hebben een fascinatie naar voor bodymodification, de overtreffende trap met in piercing in en lichaamsversieringen. uit Het stel tijdens heeft jaren gewacht om te een worden geopereerd door met het wereldwijde de fenomeen Sammpa von Cyborg, een van excentrieke rondreizende een Fin, die verder gaat een dan de doorsnee de piercer of een plastisch chirurg. een Angelique laat van een haar oren elfenoren maken in en René naar laat tepels van staal tijdens plaatsen.

Ewout een duikt in de het wereld van het de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt naar de Vlaamse tijdens Nikita die de geïntroduceerd wordt op tv in de wereld van uit 'ponyplay': mannen en vrouwen de die de seksueel opgewonden raken om, verkleed als van pony tijdens of paard, te worden gedresseerd uit naar en gedomineerd. In het oosten van de het land de ontmoet Ewout de 'looner' Jeroen. Hij met heeft een ongewone seksuele fascinatie de voor door ballonnen en op tv bedrijft de liefde met met ze. In Keulen bezoekt een Ewout de in Zeeuwse bodybuildster en model naar Maria. Zij verdient tijdens haar geld als van amazone. het Op evenementen, via het webcam en in persoonlijke ontmoetingen naar laat het ze zich bewonderen door mannen die het opgewonden raken van op haar een gespierde lichaam en haar het dominantie.

Ewout tijdens volgt de transformatie het van Yoeri uit het Amsterdam tot Jana. Hij op leeft al een twee jaar volledig als op tv vrouw en wacht een op een geslachtsveranderende operatie. tijdens De op tv procedure in Nederland duurt van hem te lang. Op door eigen houtje de én eigen risico heeft het Jana de besloten naar Thailand te de reizen op tv om tot vrouw te door worden getransformeerd. Ewout begeleidt Yoeri naar van in zijn transformatie en onderzoekt uit de uitwassen een van de door sexchange-industrie.

Ewout tijdens duikt in de wereld tijdens van van de omstreden Amerikaanse uit kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and van van Tiaras' groeit de populariteit op tv van dit fenomeen op tv ook hier in Nederland. uit Twee Nederlandse op tv moeders hebben hun piepjonge met dochters, Djamilla (4) uit op Slagharen en de Itaayhi (7) uit uit Almere, ingeschreven voor in de grootste kindermissverkiezing uit in tijdens de Verenigde Staten. Ewout in volgt hun onthutsende belevenissen in naar Daytona Beach, op Florida.

juli 2019
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord