Programma gemist?

Ewout in reist af het naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' door op tv staat. Adult baby's uit zijn volwassenen die met zich verkleden als op baby om terug te met gaan naar door hun kindertijd. We volgen een Nederlander tijdens die een weekend naar het in de crèche heeft geboekt. Tussen van de tijdens andere adult baby's het zal hij naar zich een weekend lang weer de kind voelen. een Daarnaast wordt in een man gevolgd die zijn uit aangereden kat uit heeft opgezet tot helikopter. Hij tijdens gaat in in deze een bizarre hobby zover dat van hij zelfs naar een dode struisvogel en een dode tijdens haai kan op tv laten vliegen. Zijn droom naar is om een ooit een overleden mens naar helikopterwieken te van geven.

Ewout met duikt deze week op in de wereld van op de bizarre, ongewone fetisjen. met Hij volgt naar de Vlaamse Nikita, die uit geïntroduceerd wordt op in naar de wereld van Ponyplay. Bij deze naar hobby verkleden mannen de op en vrouwen zich als pony of met paard tijdens en worden daar seksueel naar opgewonden van. van Zij gaan volledig op in op die naar rol. Ze in eten hooi, worden op gedresseerd en gedomineerd, laten hoeven een onder hun naar voeten slaan en worden met met een paardenzweep gecorrigeerd. de In naar Keulen ontmoet Ewout de Zeeuwse een bodybuildster en model uit de Maria. Op evenementen, met via de webcam en in persoonlijke met ontmoetingen de laat ze zich bewonderen door de mannen de die opgewonden raken van haar op tv gespierde uit lichaam en haar naar dominantie.

Ewout volgt het de met transformatie van Yoeri van uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft de een al twee jaar volledig als van vrouw en uit wacht op een geslachtsveranderende operatie. naar De op procedure in Nederland duurt het hem tijdens te lang. Op eigen houtje én in tijdens op eigen risico naar heeft Yoeri besloten naar op tv Thailand te reizen om op tv tot in vrouw te worden door getransformeerd. Ewout reist mee en onderzoekt het de uitwassen van van de op sexchange-industrie.

In Nederland de zijn er door zo'n 15.000 mensen die op tv zich vampier voelen. Zij de met kunnen niet tegen daglicht en op drinken de zelfs bloed. Ewout volgt uit een 25-jarig meisje met dat vampiertanden laat met zetten om beter bloed op tv te kunnen drinken. Zij naar viert op tv dit 's een nachts in een bad de vol varkensbloed met een bloeddonor op tv waar ze haar tijdens van tanden in mag zetten. Hoe groot naar tijdens is de wereld een van de vampiers en in is het drinken het van bloed niet een gevaarlijk.

Ewout reist af het naar Liverpool waar de een 'adult baby op door crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen met in die zich verkleden als uit baby om tijdens terug te gaan naar in hun kindertijd. naar We volgen een Nederlander die naar een weekend in de een adult baby met crèche heeft de geboekt. Tussen de andere adult uit baby's zal hij op in zich een weekend lang tijdens weer kind voelen. Hoe groot tijdens is een de wereld van met de adult door baby? En waarom in zou je je het als volwassene willen verkleden als een baby? Daarnaast tijdens volgen we in een man die zijn aangereden kat op heeft opgezet uit tot helikopter. Hij uit gaat in deze op tv bizarre hobby van zover dat het hij zelfs een dode struisvogel door en een in dode haai kan laten vliegen. tijdens Zijn droom het is om in ooit een overleden mens op tv helikopterwieken te door geven.

Ewout op tv reist met het complete gezin op tv van René met en op Angelique uit Hoorn op tv naar Duitsland. De twee het hebben een fascinatie de voor bodymodification, de de overtreffende trap in op tv piercing en lichaamsversieringen. door Het stel heeft jaren in gewacht om te worden met geopereerd op tv door het van wereldwijde fenomeen Sammpa von tijdens Cyborg, een de excentrieke rondreizende Fin, die verder naar gaat een dan de doorsnee van piercer of plastisch chirurg. op tv Angelique laat van haar oren een elfenoren maken in en René het laat tepels van staal uit plaatsen.

Ewout van duikt in door de wereld van de bizarre, van ongewone fetisjen. Ewout een volgt naar de Vlaamse Nikita die een geïntroduceerd wordt in de wereld op van 'ponyplay': de mannen en door vrouwen die het seksueel opgewonden raken in om, verkleed als pony of uit paard, te de worden gedresseerd en van gedomineerd. In het oosten van van in het land ontmoet Ewout 'looner' Jeroen. een het Hij heeft een ongewone seksuele fascinatie een voor ballonnen en op met bedrijft de liefde van met ze. In de Keulen bezoekt Ewout de op Zeeuwse bodybuildster en model Maria. een Zij de verdient haar geld als van amazone. Op evenementen, via door webcam in en in persoonlijke met ontmoetingen laat ze zich van bewonderen door op tv mannen die opgewonden raken in van haar gespierde van lichaam en op haar dominantie.

Ewout volgt van de transformatie van uit Yoeri uit Amsterdam tot een Jana. de Hij leeft het al twee jaar volledig als vrouw met uit en wacht op een geslachtsveranderende een operatie. De procedure het in op tv Nederland duurt hem te lang. Op van eigen houtje van én eigen risico naar heeft Jana uit besloten naar Thailand te reizen uit om tot een vrouw te worden de getransformeerd. Ewout begeleidt Yoeri op in de zijn transformatie door en onderzoekt de uitwassen van van de op tv sexchange-industrie.

Ewout duikt een in op tv de wereld van de naar omstreden Amerikaanse op tv kindermissverkiezingen. Door tv-series als uit 'Toddlers and Tiaras' het groeit de de populariteit van dit in fenomeen ook hier in Nederland. Twee door Nederlandse moeders hebben in het hun piepjonge dochters, Djamilla (4) tijdens uit Slagharen en Itaayhi op (7) op tv uit Almere, ingeschreven naar voor de grootste tijdens kindermissverkiezing in uit de Verenigde Staten. Ewout de volgt hun onthutsende door belevenissen in Daytona Beach, in Florida.

maart 2019
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord