Programma gemist?

Ewout reist af een door naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' met staat. Adult baby's het op tv zijn volwassenen die zich verkleden door als baby om op tv terug te gaan een naar hun de kindertijd. We met volgen een Nederlander door die een weekend in tijdens de crèche heeft geboekt. het Tussen het de andere adult baby's het zal hij de zich een weekend lang weer in kind voelen. het Daarnaast wordt naar een man gevolgd uit die zijn aangereden een kat heeft opgezet tot met helikopter. Hij gaat naar in deze bizarre hobby op tv zover dat de hij zelfs een dode struisvogel op tv en op tv een dode haai kan het laten vliegen. van Zijn droom is in om ooit de een overleden mens de helikopterwieken te geven.

Ewout duikt deze het week op tv in de wereld op van de bizarre, ongewone fetisjen. op tv Hij in volgt de Vlaamse Nikita, die een een geïntroduceerd wordt in de wereld van met op tv Ponyplay. Bij deze met hobby verkleden mannen uit en vrouwen zich op als pony of tijdens paard en worden daar seksueel opgewonden de door van. Zij gaan het volledig op in met die rol. Ze eten hooi, een worden gedresseerd en gedomineerd, op laten hoeven een onder hun voeten slaan uit en in worden met een in paardenzweep gecorrigeerd. In Keulen in ontmoet Ewout het de Zeeuwse bodybuildster en de model een Maria. Op evenementen, via de van webcam tijdens en in persoonlijke ontmoetingen laat in ze zich bewonderen door in mannen met die opgewonden raken met van haar gespierde een lichaam en haar tijdens dominantie.

Ewout volgt de op transformatie van Yoeri door uit in Amsterdam tot Jana. tijdens Hij leeft al een twee jaar volledig door als vrouw en wacht op op een naar geslachtsveranderende operatie. De de procedure in Nederland duurt met hem te lang. Op van eigen van houtje én op eigen het risico heeft naar Yoeri besloten naar Thailand tijdens te reizen om tot met vrouw te het worden getransformeerd. Ewout reist op tv mee en een onderzoekt de naar uitwassen van de met sexchange-industrie.

In een Nederland zijn het er zo'n 15.000 mensen die van zich met vampier voelen. Zij kunnen niet het tegen daglicht en uit drinken zelfs uit bloed. Ewout volgt het een 25-jarig meisje dat uit vampiertanden laat in zetten om de beter bloed te kunnen drinken. Zij tijdens viert dit uit 's nachts in een de bad vol op varkensbloed met uit een bloeddonor waar ze haar met tanden in mag naar zetten. uit Hoe groot is het de wereld op van de vampiers en door is het drinken van bloed in niet een gevaarlijk.

Ewout reist af een naar op tv Liverpool waar met een 'adult baby crèche' staat. 'Adult met baby's' zijn volwassenen een door die zich verkleden als baby uit om terug te van gaan naar hun door kindertijd. We door volgen een Nederlander die tijdens een weekend in de een op tv adult baby crèche heeft geboekt. Tussen de op tv de andere adult baby's op tv zal hij tijdens zich een weekend lang weer kind op voelen. Hoe op groot is met de wereld door van de adult baby? En waarom tijdens zou je je de als de volwassene willen verkleden als van baby? Daarnaast volgen we het een man in die zijn een aangereden kat naar heeft opgezet tot met helikopter. Hij gaat in deze het bizarre hobby uit zover dat hij zelfs op tv een dode struisvogel naar en een dode haai naar kan laten vliegen. een Zijn droom op is om ooit een een overleden mens helikopterwieken op tv naar te geven.

Ewout reist op met het op complete gezin van René en in Angelique uit Hoorn naar naar Duitsland. De naar met twee hebben een tijdens fascinatie voor bodymodification, de uit overtreffende trap in tijdens piercing en lichaamsversieringen. een Het stel heeft jaren gewacht een in om te worden geopereerd naar door het wereldwijde fenomeen Sammpa een von het Cyborg, een de excentrieke rondreizende Fin, die een verder gaat dan uit de doorsnee piercer uit of plastisch chirurg. in Angelique laat van op haar oren elfenoren maken de en René het laat tepels van staal met plaatsen.

Ewout duikt in tijdens het de wereld van uit de bizarre, ongewone fetisjen. op Ewout volgt de met Vlaamse Nikita op die geïntroduceerd wordt in door de wereld van de 'ponyplay': mannen een en vrouwen die met seksueel opgewonden raken om, verkleed als uit op tv pony of paard, te in worden gedresseerd en gedomineerd. tijdens In het oosten van tijdens het land in ontmoet Ewout 'looner' tijdens Jeroen. Hij heeft in een ongewone in seksuele fascinatie voor in ballonnen en bedrijft de door liefde naar met ze. In Keulen bezoekt het Ewout een de Zeeuwse bodybuildster en model Maria. het Zij op verdient haar geld als amazone. op tv Op op evenementen, via webcam en in uit persoonlijke ontmoetingen in laat ze zich bewonderen in door mannen die het opgewonden raken door van haar gespierde op tv lichaam met en haar dominantie.

Ewout naar volgt de transformatie van Yoeri de uit op tv Amsterdam tot Jana. Hij leeft uit al uit twee jaar volledig als uit vrouw en van wacht op uit een geslachtsveranderende operatie. De op tv procedure in Nederland duurt hem uit te naar lang. Op eigen houtje een én eigen risico door heeft een Jana besloten naar met Thailand te reizen om tot vrouw met te worden in getransformeerd. Ewout begeleidt Yoeri in in zijn uit transformatie en onderzoekt de van uitwassen tijdens van de door sexchange-industrie.

Ewout naar duikt in de wereld tijdens van de tijdens omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. naar Door tv-series door als 'Toddlers and een Tiaras' groeit de populariteit van dit naar fenomeen de ook hier de in Nederland. Twee Nederlandse het moeders hebben hun piepjonge van dochters, Djamilla van (4) uit een Slagharen en Itaayhi (7) van uit Almere, ingeschreven naar voor de grootste de kindermissverkiezing in de Verenigde naar Staten. uit Ewout volgt hun onthutsende uit belevenissen in een Daytona Beach, Florida.

augustus 2021
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!