Programma gemist?

Ewout op tv reist af naar Liverpool tijdens waar een 'adult de baby-crèche' naar staat. Adult baby's zijn volwassenen een die zich verkleden in als baby om met terug met te gaan naar hun kindertijd. We van in volgen een Nederlander die een weekend uit in in de crèche heeft geboekt. een Tussen de andere adult in baby's zal met hij zich een weekend met lang weer de kind voelen. Daarnaast wordt de een man gevolgd uit die zijn aangereden een kat het heeft opgezet tot uit helikopter. Hij gaat in naar deze bizarre met hobby zover dat van hij zelfs op tv een dode struisvogel en een een dode een haai kan laten vliegen. Zijn droom in is om ooit van een overleden het mens helikopterwieken op te geven.

Ewout op duikt deze week in de tijdens wereld van de het bizarre, ongewone fetisjen. het Hij volgt in de Vlaamse Nikita, tijdens die geïntroduceerd wordt op tv in de het wereld van Ponyplay. op tv Bij deze hobby verkleden mannen door en op tv vrouwen zich als met pony of paard door en worden daar het seksueel opgewonden van. Zij het gaan van volledig op in op tv die rol. Ze eten hooi, worden uit gedresseerd van en gedomineerd, naar laten hoeven onder hun voeten slaan van en worden door met een paardenzweep gecorrigeerd. de uit In Keulen ontmoet Ewout de de Zeeuwse bodybuildster en model door Maria. Op evenementen, met via de webcam uit tijdens en in persoonlijke ontmoetingen de laat ze zich bewonderen door tijdens mannen die opgewonden op tv raken van op tv haar gespierde lichaam de en haar met dominantie.

Ewout tijdens volgt de transformatie van Yoeri uit uit tijdens Amsterdam tot Jana. Hij leeft met al twee jaar het uit volledig als vrouw en wacht op op een een geslachtsveranderende operatie. De een procedure in Nederland het duurt hem naar te lang. Op eigen houtje én op tv op door eigen risico heeft Yoeri naar besloten naar Thailand te van reizen met om tot vrouw op te worden getransformeerd. Ewout uit reist mee en onderzoekt naar de uitwassen op van de uit sexchange-industrie.

In Nederland een zijn er op tv zo'n 15.000 mensen die zich het vampier voelen. Zij met kunnen niet tegen met daglicht en drinken het zelfs bloed. met Ewout volgt een uit 25-jarig meisje dat van vampiertanden naar laat zetten om beter van bloed te met kunnen drinken. Zij de viert dit 's nachts in een een bad vol varkensbloed op met het een bloeddonor op waar ze haar tanden op tv in mag zetten. Hoe groot met is de de wereld van de vampiers een en naar is het drinken uit van bloed niet op tv gevaarlijk.

Ewout reist af op naar Liverpool waar naar een 'adult baby van crèche' uit staat. 'Adult baby's' zijn het volwassenen die van zich verkleden als het baby om terug te gaan een naar hun op kindertijd. We volgen tijdens een in Nederlander die een weekend in het de adult baby crèche naar heeft van geboekt. Tussen van de andere adult de baby's zal hij in zich een weekend lang weer kind op voelen. Hoe naar groot het is de wereld van de in adult baby? de En waarom tijdens zou je je als volwassene willen een door verkleden als baby? Daarnaast volgen de we een een man die door zijn aangereden kat heeft opgezet tot een helikopter. van Hij gaat in van deze bizarre hobby naar zover dat hij uit zelfs een dode struisvogel en in een naar dode haai kan laten vliegen. door door Zijn droom is om ooit door een overleden mens in helikopterwieken te van geven.

Ewout van reist met het complete uit gezin van René en het Angelique met uit Hoorn naar de Duitsland. De naar twee hebben een tijdens fascinatie voor bodymodification, tijdens de overtreffende trap in uit piercing en lichaamsversieringen. uit Het stel heeft jaren de gewacht om te uit worden geopereerd door het een wereldwijde door fenomeen Sammpa von Cyborg, een het excentrieke naar rondreizende Fin, die verder gaat van op dan de doorsnee piercer naar of plastisch chirurg. Angelique laat op het van haar oren elfenoren maken een en René laat in tepels van staal de plaatsen.

Ewout duikt in het de wereld van naar de bizarre, tijdens ongewone fetisjen. Ewout van volgt de naar Vlaamse Nikita op die geïntroduceerd wordt op in de wereld van in 'ponyplay': mannen en in vrouwen die het seksueel opgewonden raken in om, verkleed als pony of op tv paard, te worden in gedresseerd en naar gedomineerd. In met het oosten van het tijdens land ontmoet Ewout in 'looner' Jeroen. tijdens Hij heeft een ongewone seksuele fascinatie een naar voor ballonnen en bedrijft de liefde tijdens met ze. met In Keulen bezoekt het Ewout de Zeeuwse het bodybuildster het en model Maria. Zij verdient haar tijdens tijdens geld als amazone. Op evenementen, via op webcam tijdens en in persoonlijke ontmoetingen een laat ze zich bewonderen naar door mannen die tijdens met opgewonden raken van haar gespierde tijdens lichaam tijdens en haar dominantie.

Ewout uit volgt de transformatie met van Yoeri uit Amsterdam naar tot Jana. door Hij leeft al in twee jaar volledig in als vrouw en wacht op de een geslachtsveranderende operatie. de met De procedure in Nederland duurt hem uit in te lang. Op eigen houtje én naar eigen risico door heeft Jana besloten naar met tijdens Thailand te reizen om tot tijdens vrouw te worden getransformeerd. tijdens het Ewout begeleidt Yoeri in zijn transformatie een het en onderzoekt de uitwassen van van de van sexchange-industrie.

Ewout op tv duikt in de wereld van uit de met omstreden Amerikaanse met kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers de and Tiaras' groeit de met populariteit met van dit fenomeen ook hier tijdens in Nederland. in Twee Nederlandse moeders hebben de hun uit piepjonge dochters, Djamilla (4) uit tijdens Slagharen en een Itaayhi de (7) uit Almere, de ingeschreven voor de tijdens grootste kindermissverkiezing in de Verenigde Staten. door Ewout volgt hun de op tv onthutsende belevenissen in Daytona Beach, op tv Florida.

april 2021
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!