Programma gemist?

Ewout reist door af naar Liverpool met waar een 'adult baby-crèche' met staat. Adult een baby's zijn volwassenen op tv die zich op tv verkleden als baby om terug met te gaan door naar hun kindertijd. We met volgen met een Nederlander een die een weekend in de crèche uit heeft geboekt. met Tussen tijdens de andere adult baby's zal hij een zich een weekend het lang weer naar kind voelen. op tv Daarnaast wordt tijdens een man gevolgd die op tv zijn aangereden naar kat heeft opgezet tot het helikopter. Hij gaat in tijdens deze bizarre hobby door zover dat hij zelfs van een dode struisvogel tijdens en het een dode door haai kan laten van vliegen. Zijn droom op tv is om ooit een overleden mens uit helikopterwieken op tv te geven.

Ewout een duikt deze week in op de van wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. op van Hij volgt de Vlaamse Nikita, die het het geïntroduceerd wordt in de wereld van op Ponyplay. Bij deze met hobby verkleden mannen uit uit en vrouwen zich als pony op tv of paard en op tv worden een daar seksueel opgewonden met van. Zij gaan volledig op uit in die rol. in Ze eten hooi, worden uit gedresseerd en gedomineerd, op laten hoeven in onder uit hun voeten slaan tijdens en worden met een paardenzweep gecorrigeerd. naar In op Keulen ontmoet Ewout de de Zeeuwse de bodybuildster en model Maria. Op evenementen, een via de webcam naar en in persoonlijke naar ontmoetingen tijdens laat ze zich van bewonderen door mannen die een opgewonden raken van naar haar gespierde lichaam door en haar de dominantie.

Ewout uit volgt de transformatie van tijdens Yoeri uit Amsterdam tot de op Jana. Hij leeft al tijdens twee jaar volledig als vrouw het en het wacht op een de geslachtsveranderende operatie. De procedure in op Nederland duurt hem de te de lang. Op eigen houtje én uit op eigen van risico heeft Yoeri besloten het door naar Thailand te reizen om tot van vrouw te uit worden getransformeerd. op tv Ewout reist mee naar en onderzoekt de uitwassen de van de naar sexchange-industrie.

In op Nederland zijn er de zo'n 15.000 mensen die zich naar vampier voelen. Zij de kunnen niet tegen op tv daglicht en drinken tijdens zelfs bloed. Ewout door volgt door een 25-jarig meisje dat tijdens vampiertanden laat zetten uit om beter bloed uit te kunnen tijdens drinken. Zij viert dit naar 's in nachts in een bad vol de varkensbloed met een bloeddonor in waar ze het haar tanden de in mag zetten. van Hoe groot is de tijdens wereld van de de vampiers en met is het drinken van naar bloed niet een gevaarlijk.

Ewout reist naar af naar een Liverpool waar een 'adult baby uit door crèche' staat. 'Adult baby's' zijn de volwassenen die zich een verkleden uit als baby om naar terug te gaan naar hun door kindertijd. We volgen een met Nederlander die het een weekend door in de adult op baby crèche het heeft geboekt. Tussen tijdens de andere adult baby's zal met hij zich een de weekend van lang weer kind voelen. Hoe van groot is de wereld van van naar de adult baby? de En waarom zou je je tijdens als door volwassene willen verkleden als naar baby? door Daarnaast volgen we een man die een zijn aangereden een kat heeft opgezet tot met helikopter. Hij gaat uit in naar deze bizarre van hobby zover dat hij zelfs met een dode struisvogel het en het een dode haai kan laten vliegen. door door Zijn droom is om ooit een de overleden mens een helikopterwieken te op geven.

Ewout met reist met het het complete gezin tijdens van René en Angelique uit tijdens Hoorn naar Duitsland. De naar twee hebben op tv een fascinatie voor bodymodification, tijdens de overtreffende trap van in door piercing en lichaamsversieringen. Het met stel heeft de jaren gewacht om een te worden geopereerd door het een wereldwijde fenomeen het Sammpa von Cyborg, een tijdens excentrieke rondreizende Fin, van die verder van gaat dan de het doorsnee piercer of plastisch in door chirurg. Angelique laat van op tv haar oren elfenoren van maken en René laat door tepels van tijdens staal plaatsen.

Ewout duikt in een de wereld van op de de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de de Vlaamse Nikita in die de geïntroduceerd wordt in de de wereld het van 'ponyplay': mannen en vrouwen die door seksueel opgewonden raken uit om, uit verkleed als pony of paard, een te op tv worden gedresseerd en gedomineerd. In het het oosten het van het land ontmoet een tijdens Ewout 'looner' Jeroen. Hij van heeft een ongewone seksuele op tv fascinatie met voor ballonnen en bedrijft de liefde op met ze. op tv In Keulen op tv bezoekt Ewout de Zeeuwse bodybuildster van en van model Maria. Zij verdient haar het geld het als amazone. een Op evenementen, via de webcam en in persoonlijke ontmoetingen uit laat ze zich bewonderen een door door mannen die opgewonden raken van van een haar gespierde lichaam van en haar dominantie.

Ewout volgt de het transformatie van in Yoeri uit met Amsterdam tot Jana. in Hij leeft al van twee jaar volledig als het vrouw en wacht door op een op tv geslachtsveranderende operatie. De procedure in van Nederland duurt hem tijdens de te lang. Op tijdens eigen houtje én een eigen risico heeft Jana besloten op tv naar Thailand te uit reizen op om tot vrouw op tv te worden getransformeerd. Ewout op tv begeleidt Yoeri in zijn transformatie een door en onderzoekt de op uitwassen van de tijdens sexchange-industrie.

Ewout duikt in uit de een wereld van de op omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series een als 'Toddlers van and in Tiaras' groeit de populariteit van dit een fenomeen op tv ook hier in Nederland. uit Twee Nederlandse op tv moeders hebben hun piepjonge dochters, naar Djamilla (4) de uit Slagharen en uit Itaayhi van (7) uit Almere, met ingeschreven voor de grootste kindermissverkiezing in in de Verenigde Staten. door Ewout volgt op tv hun onthutsende met belevenissen in Daytona Beach, de Florida.

november 2020
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!