Programma gemist?

Ewout een reist af naar in Liverpool waar de een 'adult baby-crèche' staat. met Adult baby's in zijn volwassenen die met zich verkleden als baby naar om terug te tijdens gaan naar hun met kindertijd. We volgen een Nederlander op die een tijdens weekend in de crèche door heeft geboekt. door Tussen de andere op tv adult door baby's zal hij zich een weekend van lang van weer kind voelen. Daarnaast op wordt uit een man gevolgd die zijn een aangereden kat heeft in opgezet de tot helikopter. Hij gaat met in deze het bizarre hobby zover dat hij met zelfs een een dode struisvogel van en een dode haai kan laten de vliegen. in Zijn droom op is om ooit een overleden door mens door helikopterwieken te geven.

Ewout de duikt deze week door in de wereld van de tijdens op tv bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt een de Vlaamse een Nikita, die geïntroduceerd van wordt in de wereld het van Ponyplay. Bij van deze hobby verkleden mannen een en vrouwen zich tijdens als met pony of paard het en worden daar het seksueel opgewonden van. van Zij gaan een volledig op in die een rol. Ze eten hooi, worden tijdens gedresseerd met en gedomineerd, op tv laten hoeven onder hun in voeten slaan en worden met de een tijdens paardenzweep gecorrigeerd. uit In Keulen ontmoet Ewout de Zeeuwse het bodybuildster in en model Maria. Op in evenementen, via de naar webcam tijdens en in persoonlijke ontmoetingen laat een ze naar zich bewonderen door mannen op tv die opgewonden raken van haar het gespierde lichaam uit en haar door dominantie.

Ewout naar volgt de transformatie van met Yoeri uit Amsterdam door tot Jana. naar Hij leeft al tijdens twee jaar volledig in als vrouw en tijdens wacht op een op geslachtsveranderende operatie. De procedure in door Nederland van duurt hem met te lang. Op het eigen houtje én op door eigen risico heeft Yoeri besloten het van naar Thailand te reizen om op tot vrouw te tijdens worden getransformeerd. op Ewout reist uit mee en onderzoekt de tijdens uitwassen van in de sexchange-industrie.

In Nederland zijn een van er zo'n 15.000 mensen uit die zich vampier tijdens voelen. Zij kunnen niet van tegen met daglicht en drinken zelfs bloed. een Ewout volgt een uit 25-jarig meisje dat vampiertanden door laat zetten tijdens om door beter bloed te op tv kunnen drinken. Zij een viert dit 's op nachts in een bad vol varkensbloed het uit met een bloeddonor naar waar ze haar tanden in op tv mag het zetten. Hoe groot is de wereld door van met de vampiers op tv en is het drinken van bloed tijdens uit niet gevaarlijk.

Ewout op reist af naar Liverpool op waar door een 'adult baby crèche' staat. 'Adult in baby's' op zijn volwassenen die zich door verkleden tijdens als baby om terug met te gaan naar met hun kindertijd. We volgen een door Nederlander die van een een weekend in de van adult baby crèche heeft geboekt. met Tussen de andere op tv adult baby's zal op tv hij zich een op weekend lang tijdens weer kind met voelen. Hoe groot van is de wereld van de adult op tv baby? En waarom met zou je met je als volwassene willen in verkleden als baby? van Daarnaast volgen we op tv een man die door zijn aangereden een kat heeft opgezet de tot op helikopter. Hij gaat in op tv deze bizarre hobby zover dat van hij zelfs in een dode struisvogel het en een met dode haai kan laten met vliegen. uit Zijn droom is om ooit een het overleden op tv mens helikopterwieken uit te geven.

Ewout op tv reist met het een complete gezin van René de en Angelique uit Hoorn op naar uit Duitsland. De twee hebben op een fascinatie voor tijdens bodymodification, de door overtreffende trap in piercing tijdens en lichaamsversieringen. Het naar stel door heeft jaren gewacht om te worden op tv geopereerd door het van wereldwijde fenomeen Sammpa van von de Cyborg, een excentrieke naar rondreizende Fin, die tijdens verder gaat dan naar de doorsnee piercer of plastisch uit chirurg. tijdens Angelique laat van naar haar oren elfenoren maken en in René laat tepels door van staal op plaatsen.

Ewout het duikt in de wereld tijdens van de bizarre, met ongewone uit fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse tijdens Nikita die geïntroduceerd wordt van in de de wereld van de 'ponyplay': mannen en op tv vrouwen die seksueel opgewonden raken uit om, verkleed van als de pony of paard, te worden in gedresseerd en gedomineerd. In uit het oosten door van het land uit ontmoet op Ewout 'looner' Jeroen. naar Hij heeft een het ongewone seksuele fascinatie voor ballonnen en een bedrijft op de liefde het met ze. In Keulen bezoekt door Ewout het de Zeeuwse bodybuildster en model Maria. de een Zij verdient haar naar geld als amazone. in Op evenementen, via naar webcam en in persoonlijke ontmoetingen met laat ze op zich bewonderen door mannen de die opgewonden op raken van haar gespierde lichaam door door en haar dominantie.

Ewout volgt de uit transformatie van Yoeri een uit op tv Amsterdam tot een Jana. Hij leeft al twee met jaar volledig als op tv vrouw en op tv wacht op het een geslachtsveranderende operatie. De door procedure in Nederland het duurt hem op te lang. Op eigen houtje in én een eigen risico heeft Jana besloten door naar Thailand tijdens te reizen om tijdens tot vrouw te worden getransformeerd. van het Ewout begeleidt Yoeri het in zijn transformatie en onderzoekt de in uitwassen van het de van sexchange-industrie.

Ewout in duikt in de wereld van van de tijdens omstreden Amerikaanse met kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers naar and Tiaras' uit groeit de populariteit van dit tijdens fenomeen door ook hier naar in Nederland. Twee Nederlandse moeders met hebben tijdens hun piepjonge dochters, Djamilla het (4) uit Slagharen op tv en Itaayhi in (7) uit Almere, tijdens ingeschreven voor de grootste door kindermissverkiezing in op tv de Verenigde Staten. Ewout volgt hun uit onthutsende door belevenissen in Daytona Beach, in Florida.

april 2020
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!