Programma gemist?

Ewout tijdens reist af uit naar Liverpool waar een 'adult een baby-crèche' staat. het Adult baby's zijn volwassenen uit die zich in verkleden als baby om terug tijdens te tijdens gaan naar hun kindertijd. het We volgen een op Nederlander die een weekend het in door de crèche een heeft geboekt. Tussen de andere adult uit baby's van zal hij zich een weekend het lang in weer kind door voelen. Daarnaast wordt een naar man gevolgd die zijn van aangereden kat heeft opgezet in tot helikopter. Hij van gaat de in deze bizarre hobby in zover een dat hij zelfs een dode struisvogel in en naar een dode het haai kan laten vliegen. een Zijn droom op tv is om ooit een de overleden mens helikopterwieken te in geven.

Ewout duikt uit deze week in de de wereld van de uit bizarre, ongewone het fetisjen. Hij volgt op tv de op tv Vlaamse Nikita, die tijdens geïntroduceerd wordt in de wereld het van Ponyplay. Bij naar deze hobby uit verkleden mannen en vrouwen zich naar als pony de of uit paard en worden daar seksueel in opgewonden van. Zij in gaan volledig naar op in uit die rol. Ze eten hooi, op worden een gedresseerd en gedomineerd, laten hoeven onder van met hun voeten slaan en worden de met op tv een paardenzweep gecorrigeerd. door In Keulen ontmoet Ewout de met Zeeuwse bodybuildster en naar model Maria. Op door evenementen, via de van webcam en in in persoonlijke ontmoetingen laat op ze in zich bewonderen door mannen die opgewonden een raken uit van haar gespierde naar lichaam en met haar dominantie.

Ewout volgt een de transformatie van Yoeri een uit Amsterdam naar tot op Jana. Hij leeft al twee jaar uit volledig als vrouw naar en wacht op met uit een geslachtsveranderende operatie. De procedure in tijdens een Nederland duurt hem te van lang. Op eigen houtje én op tv op eigen risico in heeft met Yoeri besloten naar Thailand te tijdens reizen door om tot van vrouw te worden getransformeerd. uit Ewout reist mee en van onderzoekt door de uitwassen van de door sexchange-industrie.

In tijdens Nederland zijn uit er zo'n 15.000 mensen die zich een op tv vampier voelen. Zij kunnen op niet tegen de daglicht en drinken zelfs bloed. naar Ewout volgt een 25-jarig in meisje dat vampiertanden op tv op laat zetten om beter bloed te uit kunnen een drinken. Zij viert dit naar 's nachts op tv in een bad vol op tv varkensbloed van met een bloeddonor tijdens waar ze haar tanden in met mag naar zetten. Hoe groot is de naar wereld in van de vampiers en is in het van drinken van bloed niet tijdens gevaarlijk.

Ewout tijdens reist af naar met Liverpool waar van een 'adult baby crèche' in staat. 'Adult baby's' naar zijn volwassenen die naar zich verkleden als baby van om het terug te gaan naar tijdens hun kindertijd. We volgen in een Nederlander die een het het weekend in de adult baby op crèche heeft de geboekt. Tussen de van andere adult baby's zal hij van een zich een weekend lang het weer kind uit voelen. Hoe groot is de wereld een van de op tv adult baby? met En waarom zou je op je uit als volwassene willen verkleden als tijdens baby? een Daarnaast volgen we een man die tijdens zijn aangereden kat door heeft opgezet de tot helikopter. Hij uit gaat in deze bizarre van hobby uit zover dat hij zelfs op een dode tijdens struisvogel en een dode tijdens haai kan laten op vliegen. Zijn op tv droom is om ooit een met overleden de mens helikopterwieken te het geven.

Ewout door reist met de het complete gezin van met René en Angelique uit tijdens Hoorn naar Duitsland. met De twee hebben een met fascinatie voor uit bodymodification, de op tv overtreffende trap op in piercing en lichaamsversieringen. Het stel uit heeft op jaren gewacht om te worden in geopereerd door het op wereldwijde een fenomeen Sammpa von Cyborg, een op excentrieke op rondreizende Fin, die verder gaat met dan de op tv doorsnee piercer of plastisch met chirurg. Angelique laat op van haar oren een elfenoren maken op en René tijdens laat tepels van tijdens staal plaatsen.

Ewout het duikt in door de wereld van op de bizarre, ongewone met fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse door Nikita de die geïntroduceerd wordt in de de wereld van tijdens 'ponyplay': mannen en vrouwen door die seksueel opgewonden raken op tv van om, verkleed als pony of een paard, te worden gedresseerd met en een gedomineerd. In het tijdens oosten van het het land ontmoet Ewout 'looner' Jeroen. in de Hij heeft een ongewone seksuele fascinatie met voor ballonnen en een bedrijft op tv de liefde met ze. in In in Keulen bezoekt Ewout de het Zeeuwse bodybuildster en model van Maria. Zij op tv verdient haar geld als door amazone. Op in evenementen, via in webcam en in persoonlijke de ontmoetingen laat ze zich bewonderen een door mannen door die een opgewonden raken van haar gespierde lichaam door en haar een dominantie.

Ewout volgt de van transformatie van van Yoeri uit Amsterdam van tot op tv Jana. Hij leeft al twee jaar van volledig met als vrouw en in wacht op een het geslachtsveranderende operatie. door De procedure in in Nederland duurt hem van te lang. Op eigen houtje een én eigen het risico heeft Jana besloten naar tijdens Thailand te tijdens reizen om een tot vrouw te het worden getransformeerd. de Ewout begeleidt Yoeri in zijn de transformatie op tv en onderzoekt de uitwassen een van de het sexchange-industrie.

Ewout duikt tijdens in op tv de wereld van de omstreden het Amerikaanse naar kindermissverkiezingen. Door tv-series als het 'Toddlers and Tiaras' groeit de in populariteit van het dit fenomeen ook tijdens hier tijdens in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben op hun piepjonge naar dochters, Djamilla (4) op uit Slagharen een en Itaayhi (7) uit op tv Almere, ingeschreven uit voor de met grootste kindermissverkiezing in de tijdens Verenigde Staten. Ewout het volgt hun onthutsende belevenissen van in Daytona Beach, van Florida.

augustus 2020
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!