Programma gemist?

Ewout op reist af naar door Liverpool waar een 'adult baby-crèche' tijdens staat. Adult met baby's zijn volwassenen die het zich tijdens verkleden als baby om in terug te gaan naar de een hun kindertijd. We volgen de een Nederlander die een weekend op tv met in de crèche heeft op tv geboekt. Tussen door de andere adult baby's op zal hij naar zich een weekend lang weer kind met voelen. Daarnaast wordt met een naar man gevolgd die uit zijn aangereden kat heeft door opgezet tot helikopter. Hij met gaat in deze op tijdens bizarre hobby zover dat hij zelfs het een dode struisvogel uit en uit een dode haai kan naar laten in vliegen. Zijn droom is van om ooit een op overleden mens helikopterwieken te een geven.

Ewout duikt deze het week tijdens in de met wereld van de bizarre, uit ongewone fetisjen. Hij het volgt de in Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in op de van wereld van Ponyplay. Bij het deze in hobby verkleden mannen en vrouwen tijdens zich als pony of door paard en worden de daar seksueel opgewonden naar van. Zij gaan de volledig het op in die rol. Ze tijdens eten een hooi, worden gedresseerd en gedomineerd, door laten hoeven onder tijdens hun van voeten slaan en worden met met een op paardenzweep gecorrigeerd. In Keulen ontmoet een de Ewout de Zeeuwse op bodybuildster en model een Maria. Op evenementen, via in de webcam en in persoonlijke op ontmoetingen een laat ze door zich bewonderen door mannen die naar opgewonden raken een van haar van gespierde lichaam en haar door dominantie.

Ewout volgt de door transformatie van Yoeri een op tv uit Amsterdam tot Jana. Hij op leeft naar al twee jaar volledig als op vrouw en wacht de op een geslachtsveranderende operatie. een door De procedure in Nederland duurt hem van te lang. op tv Op op tv eigen houtje én op eigen risico door heeft naar Yoeri besloten door naar Thailand te reizen om tot het met vrouw te worden getransformeerd. Ewout het reist mee en onderzoekt op de de uitwassen van de van sexchange-industrie.

In de Nederland zijn er zo'n door 15.000 mensen die zich de het vampier voelen. Zij kunnen niet uit tegen daglicht en in drinken zelfs bloed. Ewout het tijdens volgt een 25-jarig meisje in dat vampiertanden door laat zetten om beter bloed te op een kunnen drinken. Zij op viert dit 's nachts uit in een bad vol varkensbloed op tv met een het bloeddonor waar naar ze haar tanden in een mag zetten. het Hoe groot van is de wereld van op de vampiers en is in het drinken van bloed een niet tijdens gevaarlijk.

Ewout door reist af van naar Liverpool waar een 'adult baby van op tv crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen uit die zich een verkleden als van baby om terug te in gaan op naar hun kindertijd. een We volgen een Nederlander op die een weekend in in de adult baby op tv crèche heeft de geboekt. Tussen met de andere adult baby's zal hij van zich een in weekend lang weer kind op tv voelen. met Hoe groot is de met wereld van de adult het het baby? En waarom zou je je naar als naar volwassene willen verkleden tijdens als baby? Daarnaast volgen we op tv op tv een man die zijn een aangereden kat de heeft opgezet tot helikopter. in Hij gaat in deze bizarre tijdens hobby zover dat uit hij zelfs de een naar dode struisvogel en een dode met haai kan laten vliegen. van Zijn droom naar is om de ooit een op tv overleden mens helikopterwieken uit te geven.

Ewout op tv reist met in het complete gezin naar van René en tijdens Angelique uit Hoorn met naar Duitsland. De twee met hebben een tijdens fascinatie voor bodymodification, op de overtreffende trap in met piercing en lichaamsversieringen. op Het stel heeft op tv jaren gewacht om te het worden het geopereerd door het wereldwijde naar fenomeen Sammpa von Cyborg, een in excentrieke rondreizende van Fin, die verder in gaat dan een de doorsnee piercer of plastisch naar in chirurg. Angelique laat van haar oren van elfenoren maken en in René uit laat tepels op tv van staal plaatsen.

Ewout duikt in een de van wereld van de van bizarre, ongewone fetisjen. de Ewout volgt de Vlaamse Nikita uit het die geïntroduceerd wordt in naar de wereld van 'ponyplay': mannen naar en het vrouwen die tijdens seksueel opgewonden raken om, van verkleed als pony of met paard, te worden gedresseerd op tv naar en gedomineerd. In het een oosten van het land in ontmoet Ewout een 'looner' Jeroen. in Hij heeft een ongewone seksuele fascinatie op voor ballonnen naar en bedrijft de de liefde op met ze. In Keulen bezoekt Ewout op tv door de Zeeuwse bodybuildster en model Maria. door tijdens Zij verdient haar geld van als amazone. door Op evenementen, via webcam met en in op tv persoonlijke ontmoetingen laat in ze zich bewonderen door mannen die van uit opgewonden raken van haar met gespierde lichaam en van haar dominantie.

Ewout volgt de op tv transformatie van Yoeri een door uit Amsterdam tot Jana. een Hij leeft al het twee jaar volledig als vrouw tijdens en wacht de op een geslachtsveranderende het operatie. De op procedure in Nederland duurt hem het te lang. Op in eigen op tv houtje én op eigen risico heeft Jana op besloten naar Thailand te reizen tijdens om tot in vrouw te worden getransformeerd. tijdens naar Ewout begeleidt Yoeri in zijn het transformatie en onderzoekt de de uitwassen de van de op tv sexchange-industrie.

Ewout een duikt in de op tv wereld van op tv de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series de als 'Toddlers and een naar Tiaras' groeit de populariteit van dit op fenomeen het ook hier in op tv Nederland. Twee Nederlandse door moeders hebben van hun piepjonge dochters, het Djamilla (4) uit Slagharen en Itaayhi van (7) op uit Almere, ingeschreven in voor de grootste kindermissverkiezing in in met de Verenigde Staten. Ewout op tv volgt hun onthutsende belevenissen in uit Daytona tijdens Beach, Florida.

november 2019
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!