Programma gemist?

Ewout tijdens reist af naar Liverpool de waar een 'adult met baby-crèche' staat. naar Adult baby's zijn volwassenen die naar zich verkleden als een baby om terug tijdens te gaan naar een hun kindertijd. We een op tv volgen een Nederlander het die een weekend naar in de crèche heeft geboekt. Tussen uit de andere adult op de baby's zal hij zich een van weekend in lang weer kind voelen. Daarnaast wordt naar een man gevolgd op tv die zijn aangereden door kat heeft de opgezet tot op helikopter. Hij gaat van in deze bizarre van hobby zover met dat hij zelfs naar een dode struisvogel en een een dode haai kan laten in de vliegen. Zijn droom is om het ooit een een overleden mens helikopterwieken te de geven.

Ewout tijdens duikt deze week een in de wereld tijdens van de bizarre, ongewone met fetisjen. van Hij volgt de Vlaamse Nikita, van die geïntroduceerd wordt in het de wereld van op tv de Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen uit en vrouwen zich de als pony of door paard naar en worden daar seksueel opgewonden van van. Zij van gaan volledig op in van naar die rol. Ze eten op hooi, worden gedresseerd en gedomineerd, uit laten hoeven uit onder hun voeten slaan op tijdens en worden met een paardenzweep een gecorrigeerd. tijdens In Keulen ontmoet Ewout de Zeeuwse een naar bodybuildster en model de Maria. Op evenementen, via de webcam door en in persoonlijke op tv ontmoetingen laat ze tijdens zich door bewonderen door mannen die op tv opgewonden raken uit van haar het gespierde lichaam en haar het dominantie.

Ewout volgt de naar transformatie van Yoeri van uit Amsterdam tot naar Jana. Hij leeft tijdens al naar twee jaar volledig als van vrouw en wacht op naar een geslachtsveranderende operatie. op een De procedure in een Nederland duurt hem de te lang. Op eigen tijdens houtje én op eigen risico op heeft Yoeri uit besloten naar Thailand te uit reizen om in tot vrouw naar te worden op tv getransformeerd. Ewout reist mee en onderzoekt de de uitwassen tijdens van de in sexchange-industrie.

In Nederland het zijn er zo'n in 15.000 mensen die zich in vampier voelen. uit Zij kunnen op tv niet tegen daglicht en met drinken uit zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig de meisje op tv dat vampiertanden op laat zetten om beter bloed te een kunnen drinken. met Zij viert dit 's op tv in nachts in een bad vol uit varkensbloed met een bloeddonor naar waar met ze haar tanden door in mag in zetten. Hoe groot is de wereld een van de vampiers de en in is het drinken het van bloed op tv niet gevaarlijk.

Ewout naar reist af naar in Liverpool waar een 'adult baby de crèche' staat. 'Adult de baby's' door zijn volwassenen die een zich verkleden als baby met om terug tijdens te gaan naar hun het kindertijd. We door volgen een Nederlander die tijdens een weekend in de op tv adult een baby crèche heeft geboekt. uit Tussen de andere adult met baby's zal hij in zich met een weekend lang weer door kind voelen. Hoe groot naar is de op tv wereld met van de adult baby? En waarom door zou een je je in als volwassene willen het verkleden als baby? Daarnaast met volgen we een man die uit van zijn aangereden kat heeft opgezet tot op tv helikopter. Hij gaat van in het deze bizarre hobby zover dat van hij op zelfs een de dode struisvogel en een dode uit haai kan laten van vliegen. Zijn droom is op om op tv ooit een in overleden mens helikopterwieken tijdens te geven.

Ewout reist met op het complete naar gezin van René en het Angelique uit van Hoorn in naar Duitsland. De twee met hebben een fascinatie voor bodymodification, naar op de overtreffende trap met in piercing en lichaamsversieringen. Het stel het heeft van jaren gewacht om de te worden geopereerd naar door het wereldwijde de fenomeen Sammpa von Cyborg, een een op tv excentrieke rondreizende Fin, die verder in gaat dan de doorsnee uit piercer naar of plastisch chirurg. Angelique op tv laat van haar door oren elfenoren maken en een René laat tepels door van staal in plaatsen.

Ewout de duikt in de wereld tijdens van de bizarre, door ongewone fetisjen. Ewout op tv volgt de een Vlaamse Nikita die geïntroduceerd op tv wordt in de een wereld van met 'ponyplay': mannen de en vrouwen die seksueel opgewonden met raken om, met verkleed als door pony of paard, te worden gedresseerd op tv van en gedomineerd. In het oosten van in het het land ontmoet Ewout 'looner' Jeroen. tijdens Hij heeft op een de ongewone seksuele fascinatie met voor ballonnen en bedrijft de de liefde met de ze. In Keulen bezoekt Ewout uit de Zeeuwse bodybuildster uit en model naar Maria. Zij verdient tijdens haar geld door als amazone. Op op tv evenementen, via webcam een en in in persoonlijke ontmoetingen laat op tv ze zich bewonderen door mannen die in op tv opgewonden raken van haar de gespierde lichaam tijdens en haar dominantie.

Ewout volgt het de transformatie van van Yoeri uit Amsterdam tijdens tot Jana. Hij in leeft al twee jaar door volledig in als vrouw en het wacht op met een geslachtsveranderende operatie. De procedure in naar Nederland duurt de hem te lang. naar Op eigen houtje naar én uit eigen risico heeft Jana besloten naar een Thailand te met reizen om tot tijdens vrouw een te worden getransformeerd. Ewout de begeleidt Yoeri in zijn een transformatie en de onderzoekt de uitwassen van op de het sexchange-industrie.

Ewout uit duikt in de het wereld van op tv de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. de Door tv-series naar als 'Toddlers and Tiaras' groeit in de populariteit van van dit fenomeen in ook hier in Nederland. op Twee Nederlandse moeders hebben de hun piepjonge op dochters, Djamilla (4) het uit Slagharen en op Itaayhi (7) op tv uit Almere, ingeschreven voor de uit grootste van kindermissverkiezing in de uit Verenigde Staten. Ewout volgt hun naar onthutsende belevenissen door in Daytona Beach, een Florida.

januari 2019
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord