Programma gemist?

Ewout reist tijdens af naar tijdens Liverpool waar van een 'adult baby-crèche' tijdens staat. Adult baby's op zijn volwassenen die van zich verkleden als baby om met terug te op tv gaan naar hun door kindertijd. We volgen een op Nederlander met die een weekend in op de crèche heeft een geboekt. Tussen door de andere adult baby's zal hij de zich een weekend met lang weer naar kind op tv voelen. Daarnaast wordt een man van gevolgd die zijn aangereden een de kat heeft opgezet tot helikopter. Hij op gaat uit in deze op tv bizarre hobby zover dat naar hij zelfs een dode struisvogel tijdens en door een dode haai kan tijdens laten vliegen. tijdens Zijn droom naar is om ooit een overleden mens de op tv helikopterwieken te geven.

Ewout duikt deze van week het in de op tv wereld van de bizarre, door ongewone fetisjen. het Hij volgt de het Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt tijdens in de wereld op van uit Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen van en tijdens vrouwen zich als pony of het paard en een worden daar seksueel opgewonden de een van. Zij gaan van volledig op in de die rol. Ze eten met hooi, worden gedresseerd en gedomineerd, een laten hoeven onder op tijdens hun voeten slaan en worden van met een paardenzweep gecorrigeerd. een In Keulen van ontmoet Ewout de een Zeeuwse bodybuildster in en model door Maria. Op evenementen, via door de webcam en in persoonlijke door ontmoetingen laat de ze zich in bewonderen door mannen die van opgewonden op raken van haar naar gespierde lichaam en haar een dominantie.

Ewout het volgt de naar transformatie van Yoeri uit Amsterdam uit tot Jana. met Hij leeft de al twee jaar volledig op als vrouw en een wacht op een geslachtsveranderende het operatie. De procedure tijdens in Nederland duurt hem een tijdens te lang. Op eigen naar houtje én op eigen van risico heeft Yoeri besloten uit met naar Thailand te door reizen om tot tijdens vrouw te worden het getransformeerd. Ewout reist mee en onderzoekt van de in uitwassen van de het sexchange-industrie.

In Nederland zijn in er de zo'n 15.000 mensen op die zich in vampier voelen. Zij kunnen niet tegen met van daglicht en drinken zelfs door bloed. Ewout volgt een een 25-jarig meisje met dat vampiertanden laat op tv zetten om tijdens beter bloed te kunnen drinken. Zij een viert dit op tv 's nachts in van een bad vol varkensbloed op tv tijdens met een bloeddonor waar ze haar op tv tanden op in mag door zetten. Hoe groot is de wereld tijdens van de het vampiers uit en is het drinken van bloed uit door niet gevaarlijk.

Ewout reist af in naar Liverpool waar van een uit 'adult baby crèche' op staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen van die zich verkleden tijdens als baby om in terug het te gaan naar hun door kindertijd. We volgen een een Nederlander een die een op weekend in de adult baby crèche op tv heeft de geboekt. Tussen de andere met adult baby's zal op hij uit zich een weekend lang weer een kind het voelen. Hoe groot is in de wereld van de op adult baby? En waarom door zou je een je als volwassene uit willen verkleden als de baby? de Daarnaast volgen we een man die met naar zijn aangereden kat heeft opgezet tot in helikopter. op tv Hij gaat in deze bizarre het hobby zover dat door hij in zelfs een met dode struisvogel en een op dode haai kan de laten vliegen. Zijn droom is op tv om van ooit een overleden tijdens mens helikopterwieken te van geven.

Ewout naar reist met uit het complete gezin de van René en Angelique uit Hoorn tijdens naar met Duitsland. De twee hebben de een tijdens fascinatie voor bodymodification, naar de overtreffende trap op tv in piercing en lichaamsversieringen. de Het stel heeft jaren gewacht op tv om een te worden geopereerd naar door het wereldwijde door fenomeen Sammpa von Cyborg, door een door excentrieke rondreizende Fin, die naar verder gaat dan de van doorsnee piercer of plastisch van chirurg. door Angelique laat van haar uit oren een elfenoren maken en René op tv laat tepels van staal door plaatsen.

Ewout van duikt in het de wereld van een de bizarre, ongewone met fetisjen. Ewout volgt de tijdens Vlaamse Nikita die geïntroduceerd het wordt in het de wereld van 'ponyplay': een mannen en uit vrouwen die seksueel opgewonden het raken om, tijdens verkleed als pony een of paard, te worden op tv gedresseerd en gedomineerd. door In het oosten in van het land ontmoet in Ewout 'looner' op tv Jeroen. Hij heeft een een uit ongewone seksuele fascinatie voor een ballonnen en bedrijft in de liefde met ze. een In tijdens Keulen bezoekt Ewout een de Zeeuwse bodybuildster in en model Maria. Zij verdient van haar geld in als amazone. Op evenementen, in via webcam in en in persoonlijke op ontmoetingen laat ze zich tijdens bewonderen door mannen de die door opgewonden raken van haar gespierde op tv lichaam naar en haar dominantie.

Ewout door volgt de transformatie van een Yoeri uit het Amsterdam tot Jana. Hij leeft van al uit twee jaar met volledig als vrouw en wacht op uit een geslachtsveranderende in operatie. De procedure in tijdens Nederland duurt hem in van te lang. Op eigen houtje in én op tv eigen risico heeft Jana besloten naar naar Thailand te reizen in naar om tot vrouw uit te worden getransformeerd. Ewout begeleidt Yoeri het in zijn transformatie een en onderzoekt op de uit uitwassen van de met sexchange-industrie.

Ewout op duikt in in de wereld van door de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series het als 'Toddlers door and Tiaras' groeit de met populariteit tijdens van dit de fenomeen ook hier in Nederland. het Twee een Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, naar Djamilla tijdens (4) uit Slagharen en de Itaayhi (7) naar uit Almere, met ingeschreven voor de grootste kindermissverkiezing door in op de Verenigde Staten. Ewout volgt naar hun onthutsende belevenissen naar in Daytona Beach, tijdens Florida.

maart 2018
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord