Programma gemist?

Ewout reist af in naar een Liverpool waar een de 'adult baby-crèche' uit staat. Adult baby's het zijn volwassenen die van zich verkleden als baby om terug door naar te gaan naar hun kindertijd. door We uit volgen een Nederlander die naar een weekend in met de crèche heeft geboekt. Tussen naar de op andere adult baby's zal hij op tv zich een een weekend lang weer het kind voelen. Daarnaast van wordt een man gevolgd door het die zijn aangereden kat van heeft opgezet tot helikopter. uit Hij gaat op in deze het bizarre hobby zover dat op tv hij zelfs met een dode struisvogel van en een dode haai kan op laten vliegen. Zijn droom tijdens is om op ooit een een overleden mens helikopterwieken te tijdens geven.

Ewout duikt van deze de week in de wereld van de op naar bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt met de Vlaamse naar Nikita, die geïntroduceerd wordt het in tijdens de wereld van op tv Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen tijdens op tv en vrouwen zich als pony in of tijdens paard en worden daar seksueel opgewonden de van. Zij tijdens gaan door volledig op in die rol. op Ze op tv eten hooi, worden gedresseerd en van gedomineerd, laten hoeven onder op hun voeten met slaan in en worden met een paardenzweep gecorrigeerd. van In met Keulen ontmoet Ewout de Zeeuwse in op tv bodybuildster en model Maria. de Op evenementen, een via de webcam een en in persoonlijke ontmoetingen laat ze van zich bewonderen door op het mannen die opgewonden naar raken van haar gespierde van lichaam en haar door dominantie.

Ewout volgt tijdens de op transformatie van Yoeri uit in Amsterdam tot met Jana. Hij leeft tijdens al twee jaar volledig als van vrouw en op tv wacht op een geslachtsveranderende operatie. door De in procedure in Nederland duurt de hem te lang. op tv Op eigen op houtje én met op eigen risico uit heeft Yoeri besloten naar door Thailand te in reizen om tot vrouw te worden op tv het getransformeerd. Ewout reist mee en onderzoekt de de uitwassen van van de het sexchange-industrie.

In Nederland door zijn een er zo'n 15.000 mensen op tv die zich vampier voelen. Zij op tv van kunnen niet tegen daglicht in en drinken zelfs bloed. door Ewout volgt een 25-jarig van uit meisje dat vampiertanden laat uit zetten om beter bloed met te kunnen drinken. Zij in viert dit een 's nachts met in een bad vol de varkensbloed door met een bloeddonor het waar ze haar in tanden in mag zetten. Hoe groot het is de wereld met van van de vampiers en is met het drinken van bloed naar niet tijdens gevaarlijk.

Ewout reist af van door naar Liverpool waar een in 'adult baby met crèche' staat. 'Adult baby's' het zijn volwassenen die met zich verkleden als baby een om terug tijdens te gaan met naar hun kindertijd. We volgen een van Nederlander van die een uit weekend in de door adult baby crèche heeft geboekt. Tussen op tv de de andere adult baby's zal hij tijdens de zich een weekend lang weer kind door op tv voelen. Hoe groot is naar de wereld van de adult tijdens baby? En waarom met zou op tv je je met als volwassene willen verkleden door als baby? Daarnaast de volgen we een man van die zijn aangereden het kat heeft opgezet in tot uit helikopter. Hij gaat de in deze bizarre hobby zover een dat hij zelfs op tv een dode struisvogel en op tv een naar dode haai kan laten met vliegen. Zijn droom is door uit om ooit een overleden van mens helikopterwieken te op geven.

Ewout reist een met op tv het complete gezin van René het en Angelique uit Hoorn het het naar Duitsland. De twee hebben de een fascinatie uit voor bodymodification, op tv de overtreffende trap in naar piercing en in lichaamsversieringen. Het stel tijdens heeft jaren gewacht om te worden in geopereerd door van het wereldwijde van fenomeen Sammpa de von Cyborg, een excentrieke rondreizende Fin, het tijdens die verder gaat naar dan de doorsnee piercer op tv of plastisch chirurg. naar Angelique laat van haar oren in door elfenoren maken en René op laat tepels van staal het plaatsen.

Ewout duikt in op de wereld het van de bizarre, naar ongewone fetisjen. een Ewout volgt de op Vlaamse Nikita die uit geïntroduceerd wordt in de wereld een van 'ponyplay': een mannen en tijdens vrouwen die door seksueel opgewonden raken op om, verkleed als pony of met paard, te door worden gedresseerd en gedomineerd. In uit het oosten uit van een het land ontmoet een Ewout 'looner' Jeroen. een Hij heeft een ongewone op tv seksuele fascinatie voor ballonnen tijdens en door bedrijft de liefde met ze. In op van Keulen bezoekt Ewout de Zeeuwse het bodybuildster en de model Maria. Zij met verdient haar geld als amazone. van Op evenementen, naar via webcam en het in persoonlijke naar ontmoetingen laat ze zich bewonderen tijdens door mannen die een op opgewonden raken van haar gespierde door lichaam in en haar dominantie.

Ewout volgt een de met transformatie van Yoeri uit Amsterdam een tot tijdens Jana. Hij leeft in al twee jaar volledig op tv als vrouw en wacht uit op een geslachtsveranderende een operatie. De procedure in uit Nederland op tv duurt hem te lang. Op het eigen houtje én tijdens tijdens eigen risico heeft uit Jana besloten naar van Thailand te reizen om tijdens tot vrouw te de worden getransformeerd. Ewout begeleidt Yoeri in in zijn op transformatie het en onderzoekt de uitwassen van uit de uit sexchange-industrie.

Ewout van duikt in de wereld uit van met de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series op als 'Toddlers and op Tiaras' groeit met de populariteit van dit de fenomeen tijdens ook hier in op Nederland. Twee het Nederlandse moeders hebben hun piepjonge de dochters, Djamilla uit (4) uit Slagharen en het Itaayhi (7) uit door Almere, ingeschreven voor op de grootste kindermissverkiezing met in de uit Verenigde Staten. Ewout uit volgt hun onthutsende belevenissen in op tv Daytona een Beach, Florida.

september 2017
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord