Programma gemist?

Ewout een reist af door naar Liverpool waar van een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's op zijn tijdens volwassenen die zich van verkleden als door baby om terug te gaan op naar hun kindertijd. We met volgen een door Nederlander die een van weekend in de door crèche heeft uit geboekt. Tussen de het andere adult baby's zal door hij zich een tijdens weekend lang weer de kind de voelen. Daarnaast wordt de een man gevolgd die zijn tijdens aangereden kat door heeft opgezet tot met helikopter. Hij op tv gaat in deze een bizarre hobby zover dat tijdens hij zelfs een dode uit struisvogel en een dode door haai kan laten uit vliegen. Zijn droom met is uit om ooit een overleden naar mens helikopterwieken te in geven.

Ewout het duikt deze week in in de wereld van de uit bizarre, uit ongewone fetisjen. Hij volgt de op op tv Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd een wordt in de uit wereld van Ponyplay. Bij op tv deze hobby verkleden mannen uit en vrouwen uit zich als van pony of op paard en worden uit daar seksueel opgewonden een van. Zij gaan volledig op in van die rol. naar Ze eten tijdens hooi, worden in gedresseerd en gedomineerd, in laten hoeven onder hun op voeten slaan en worden op met een van paardenzweep gecorrigeerd. tijdens In Keulen ontmoet Ewout de uit Zeeuwse bodybuildster tijdens en model Maria. van Op evenementen, via de webcam naar en in persoonlijke naar door ontmoetingen laat ze door zich bewonderen door mannen die opgewonden met raken van haar met gespierde lichaam en van haar door dominantie.

Ewout de volgt de transformatie van een Yoeri uit Amsterdam het tot Jana. een Hij leeft al twee jaar op tv volledig als met vrouw met en wacht op een geslachtsveranderende operatie. het naar De procedure in het Nederland duurt hem naar te lang. Op eigen met houtje én op eigen op risico op heeft Yoeri besloten naar Thailand op tv te reizen met om tot uit vrouw te worden getransformeerd. Ewout reist het van mee en onderzoekt de uitwassen in van de van sexchange-industrie.

In naar Nederland zijn er de zo'n 15.000 mensen van die zich het vampier voelen. Zij kunnen niet tegen in daglicht op tv en drinken het zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig op meisje dat vampiertanden op tv laat zetten om uit beter bloed te naar kunnen drinken. op tv Zij viert dit naar 's op tv nachts in een bad vol tijdens varkensbloed met een door bloeddonor van waar ze haar met tanden in mag zetten. op tv Hoe groot is de op wereld van van de vampiers en is het naar drinken van bloed de niet het gevaarlijk.

Ewout op tv reist af naar Liverpool tijdens waar een van 'adult baby crèche' staat. tijdens 'Adult baby's' zijn volwassenen de die zich uit verkleden als baby om in een terug te gaan naar hun kindertijd. naar We op volgen een Nederlander die uit een weekend naar in de met adult baby crèche heeft geboekt. naar Tussen de andere adult van baby's zal een hij zich een weekend de lang weer op tv kind voelen. de Hoe groot is de naar wereld van een de adult uit baby? En waarom zou in je je van als volwassene willen in verkleden als baby? Daarnaast volgen we naar een op man die zijn de aangereden kat van heeft opgezet tot door helikopter. Hij gaat in deze bizarre tijdens hobby zover het dat op hij zelfs een dode struisvogel tijdens en een dode haai op tv kan laten op tv vliegen. Zijn op droom is om met ooit een overleden naar mens helikopterwieken met te geven.

Ewout met reist met het complete gezin een van René en uit het Angelique uit Hoorn naar Duitsland. naar De de twee hebben een tijdens fascinatie voor bodymodification, de de overtreffende trap in piercing en uit lichaamsversieringen. Het de stel heeft jaren gewacht op tv een om te worden geopereerd door tijdens het wereldwijde in fenomeen Sammpa von Cyborg, de een excentrieke rondreizende Fin, uit die op tv verder gaat met dan de doorsnee piercer of door plastisch chirurg. Angelique de laat van tijdens haar oren elfenoren maken uit en René uit laat tepels van tijdens staal plaatsen.

Ewout uit duikt in de met wereld van de door bizarre, ongewone fetisjen. Ewout in volgt de naar Vlaamse Nikita door die geïntroduceerd wordt in met de wereld van op 'ponyplay': mannen en vrouwen die tijdens seksueel opgewonden raken met om, de verkleed als pony of uit paard, te worden gedresseerd op tv en gedomineerd. In op het oosten van met het op tv land ontmoet Ewout 'looner' het Jeroen. Hij heeft een de ongewone naar seksuele fascinatie op tv voor ballonnen en op tv bedrijft de liefde met ze. door In naar Keulen bezoekt Ewout de Zeeuwse bodybuildster op tv van en model Maria. uit Zij verdient haar geld de als amazone. Op op evenementen, via webcam en het in persoonlijke ontmoetingen de laat tijdens ze zich bewonderen door mannen die op tv opgewonden raken van van een haar gespierde lichaam en haar van dominantie.

Ewout volgt de naar op transformatie van Yoeri uit Amsterdam een tot Jana. de Hij leeft al twee jaar van volledig als vrouw in en het wacht op van een geslachtsveranderende operatie. De procedure van in Nederland de duurt hem te in lang. Op eigen houtje én tijdens een eigen risico heeft Jana besloten naar op tv Thailand naar te reizen om uit tot vrouw te worden uit getransformeerd. Ewout begeleidt Yoeri met in zijn transformatie van en onderzoekt de door uitwassen uit van de met sexchange-industrie.

Ewout op duikt in de wereld van door de omstreden Amerikaanse naar kindermissverkiezingen. Door tv-series uit in als 'Toddlers and Tiaras' groeit een de populariteit van dit uit fenomeen door ook hier in de Nederland. Twee Nederlandse moeders door hebben hun piepjonge tijdens dochters, Djamilla (4) uit uit op Slagharen en Itaayhi (7) op tv uit Almere, ingeschreven met voor de grootste tijdens kindermissverkiezing in de Verenigde op Staten. in Ewout volgt hun onthutsende belevenissen van in tijdens Daytona Beach, Florida.

juni 2018
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord