Programma gemist?

Ewout met reist af naar Liverpool van waar een 'adult naar baby-crèche' een staat. Adult baby's zijn volwassenen die door uit zich verkleden als door baby om terug naar te gaan naar hun de kindertijd. We volgen een op tv Nederlander in die een weekend in de van crèche op tv heeft geboekt. Tussen de met andere adult baby's zal tijdens hij in zich een weekend lang weer de kind door voelen. Daarnaast wordt een een man gevolgd die zijn met aangereden op tv kat heeft opgezet tijdens tot helikopter. Hij gaat uit in deze bizarre op hobby zover dat uit hij zelfs een dode struisvogel met en een op dode haai op tv kan laten vliegen. Zijn een droom tijdens is om ooit een overleden naar mens helikopterwieken met te geven.

Ewout duikt deze naar het week in de wereld van de op bizarre, ongewone fetisjen. een Hij volgt de een Vlaamse Nikita, van die geïntroduceerd van wordt in de wereld een van uit Ponyplay. Bij deze hobby verkleden op mannen tijdens en vrouwen zich als pony of op paard en worden op daar door seksueel opgewonden de van. Zij gaan volledig het op in die rol. naar Ze eten hooi, in worden gedresseerd en in gedomineerd, laten hoeven onder op hun in voeten slaan uit en worden met naar een paardenzweep gecorrigeerd. de In Keulen ontmoet in Ewout de Zeeuwse bodybuildster en model met door Maria. Op evenementen, uit via de webcam en in van persoonlijke ontmoetingen laat van ze op tv zich bewonderen door mannen op tv die opgewonden raken van haar door gespierde lichaam en op haar in dominantie.

Ewout tijdens volgt de transformatie in van Yoeri uit van Amsterdam tot Jana. tijdens Hij leeft op al twee jaar de volledig als vrouw en in wacht op een geslachtsveranderende het operatie. De procedure uit in door Nederland duurt hem te lang. Op tijdens eigen houtje én uit een op eigen risico heeft de Yoeri besloten naar de Thailand te van reizen om tot vrouw te worden in het getransformeerd. Ewout reist mee en in onderzoekt de uitwassen van van de het sexchange-industrie.

In Nederland door zijn er uit zo'n 15.000 mensen tijdens die zich vampier in voelen. Zij kunnen niet op tv tegen daglicht het en drinken zelfs bloed. het Ewout de volgt een 25-jarig meisje de dat vampiertanden laat op zetten om beter bloed op tv te kunnen drinken. Zij de viert dit 's een nachts in de een tijdens bad vol varkensbloed met een bloeddonor van waar tijdens ze haar tanden in het mag zetten. het Hoe groot is de tijdens wereld van de vampiers naar en is een het drinken van bloed van niet in gevaarlijk.

Ewout reist af in naar Liverpool een waar een 'adult baby op in crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen in die zich op verkleden als naar baby om terug naar te gaan door naar hun kindertijd. We volgen de een Nederlander die de een weekend in op tv de adult door baby crèche heeft geboekt. op Tussen de andere naar adult baby's op zal hij zich een weekend het de lang weer kind voelen. door Hoe groot van is de wereld van de uit adult baby? En de waarom zou je met je als volwassene willen een verkleden als met baby? Daarnaast de volgen we een man die op tv zijn aangereden op kat heeft opgezet op tot helikopter. Hij tijdens gaat door in deze bizarre hobby zover dat op tv hij uit zelfs een door dode struisvogel en de een dode haai kan laten vliegen. uit Zijn met droom is om ooit een in overleden het mens helikopterwieken te met geven.

Ewout een reist met het met complete gezin van René op tv en Angelique uit op tv Hoorn naar van Duitsland. De twee in hebben een een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende met trap naar in piercing en lichaamsversieringen. Het stel uit heeft jaren uit gewacht om van te worden geopereerd door in het in wereldwijde fenomeen Sammpa op von Cyborg, een excentrieke rondreizende naar Fin, die de verder gaat dan de de doorsnee piercer of naar plastisch chirurg. Angelique laat door van op tv haar oren tijdens elfenoren maken en René laat op tv tepels van in staal plaatsen.

Ewout op tv duikt in de wereld van tijdens de bizarre, tijdens ongewone op fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita de die geïntroduceerd wordt uit in de van wereld van 'ponyplay': naar mannen en op tv vrouwen die naar seksueel opgewonden raken om, verkleed met als door pony of paard, te worden gedresseerd naar en gedomineerd. In op het oosten van tijdens het land op ontmoet Ewout het 'looner' Jeroen. Hij heeft een uit ongewone naar seksuele fascinatie op tv voor ballonnen en op bedrijft de liefde met van ze. In Keulen bezoekt op Ewout de op Zeeuwse bodybuildster en in model Maria. Zij verdient haar op tv geld als een amazone. Op naar evenementen, via webcam in en in persoonlijke van ontmoetingen laat ze zich bewonderen het een door mannen die in opgewonden raken van haar gespierde een lichaam en door haar dominantie.

Ewout volgt van de transformatie van de Yoeri uit Amsterdam tot de Jana. Hij leeft een al twee een jaar volledig als door vrouw en wacht op uit een tijdens geslachtsveranderende operatie. De procedure in uit Nederland een duurt hem te tijdens lang. Op eigen op houtje én eigen risico door heeft Jana tijdens besloten naar Thailand tijdens te reizen om tot vrouw op tv te worden naar getransformeerd. Ewout begeleidt de Yoeri tijdens in zijn transformatie een en onderzoekt de op uitwassen van de met sexchange-industrie.

Ewout duikt in op tv de door wereld van de omstreden Amerikaanse in kindermissverkiezingen. Door van tv-series als 'Toddlers and een Tiaras' groeit van de populariteit het van dit met fenomeen ook hier in Nederland. de Twee Nederlandse met moeders hebben hun in piepjonge dochters, Djamilla (4) een uit Slagharen het en Itaayhi (7) op tv uit Almere, een ingeschreven voor de grootste kindermissverkiezing met in de Verenigde Staten. door Ewout volgt hun op tv onthutsende door belevenissen in Daytona Beach, op tv Florida.

december 2018
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord