Programma gemist?

Ewout reist af tijdens een naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' de staat. uit Adult baby's zijn volwassenen die van zich verkleden uit als baby om door terug te door gaan naar hun kindertijd. We in volgen uit een Nederlander die van een weekend in de crèche de heeft een geboekt. Tussen de op andere adult baby's zal op hij zich een weekend door uit lang weer kind naar voelen. Daarnaast wordt een man tijdens gevolgd die het zijn aangereden kat heeft de opgezet tijdens tot helikopter. Hij met gaat in deze naar bizarre hobby zover dat de hij zelfs uit een dode struisvogel en een door dode haai kan van laten door vliegen. Zijn droom door is om ooit een overleden in mens op tv helikopterwieken te geven.

Ewout van duikt deze week in uit de wereld van de naar bizarre, ongewone fetisjen. van Hij met volgt de Vlaamse naar Nikita, die geïntroduceerd op tv wordt in de uit wereld van Ponyplay. Bij met deze op tv hobby verkleden mannen en op vrouwen zich als pony op tv of paard naar en worden op tv daar seksueel opgewonden van. Zij uit gaan volledig op in tijdens die rol. door Ze eten een hooi, worden gedresseerd op tv en gedomineerd, het laten hoeven onder hun voeten slaan van en worden met van in een paardenzweep gecorrigeerd. In Keulen ontmoet de Ewout door de Zeeuwse naar bodybuildster en model Maria. Op in evenementen, via met de webcam en op tv in persoonlijke ontmoetingen laat van ze zich bewonderen door naar op mannen die opgewonden door raken van haar gespierde lichaam door en van haar dominantie.

Ewout volgt op de transformatie op van Yoeri uit Amsterdam tot door Jana. Hij leeft op tv al de twee jaar volledig in als vrouw en een wacht op naar een geslachtsveranderende operatie. De van procedure in Nederland duurt uit hem te lang. het Op door eigen houtje én op door eigen risico heeft Yoeri in besloten naar Thailand te met reizen het om tot vrouw te uit worden getransformeerd. Ewout door reist mee en door onderzoekt de uitwassen op van de tijdens sexchange-industrie.

In Nederland van zijn er van zo'n 15.000 mensen die de zich vampier in voelen. Zij op kunnen niet tegen daglicht en door drinken zelfs de bloed. Ewout volgt een het 25-jarig meisje dat vampiertanden de laat in zetten om door beter bloed te kunnen uit drinken. Zij het viert dit 's nachts tijdens in een door bad vol varkensbloed op tv met een bloeddonor waar ze met haar uit tanden in mag zetten. Hoe groot tijdens met is de wereld van de vampiers in en naar is het drinken van op tv bloed uit niet gevaarlijk.

Ewout reist uit af naar Liverpool waar de een 'adult het baby crèche' staat. 'Adult tijdens baby's' de zijn volwassenen die op zich verkleden als baby om een terug te gaan het naar hun kindertijd. in We tijdens volgen een Nederlander de die een weekend in van de tijdens adult baby crèche heeft geboekt. Tussen van de naar andere adult baby's in zal hij zich een de weekend van lang weer kind voelen. met Hoe groot is de wereld het van de adult het baby? door En waarom zou je je de als volwassene willen uit verkleden als door baby? een Daarnaast volgen we een van man die naar zijn aangereden kat heeft de opgezet tot helikopter. Hij gaat tijdens in deze in bizarre hobby zover de dat hij zelfs een op tv dode struisvogel en tijdens een door dode haai kan laten het vliegen. Zijn droom met is om in ooit een in overleden mens helikopterwieken te met geven.

Ewout de reist met tijdens het complete gezin van in René en op Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De een twee hebben een met fascinatie voor in bodymodification, in de overtreffende trap in piercing op tv en lichaamsversieringen. Het met stel heeft jaren tijdens gewacht het om te worden geopereerd door het in wereldwijde naar fenomeen Sammpa het von Cyborg, een naar excentrieke rondreizende Fin, die van verder gaat dan de doorsnee van van piercer of plastisch van chirurg. Angelique laat het van haar oren door elfenoren maken en René laat een tepels door van staal plaatsen.

Ewout met duikt in de naar wereld van de bizarre, ongewone op tv fetisjen. Ewout op tv volgt de Vlaamse Nikita de die geïntroduceerd van wordt in de naar wereld het van 'ponyplay': mannen en van vrouwen die seksueel opgewonden raken in om, op verkleed als pony of paard, met te worden gedresseerd naar en gedomineerd. In met in het oosten van het met land ontmoet op tv Ewout 'looner' Jeroen. Hij heeft in een ongewone seksuele met fascinatie voor ballonnen uit en in bedrijft de liefde met ze. In het een Keulen bezoekt Ewout de Zeeuwse in bodybuildster het en model Maria. het Zij verdient haar geld uit als amazone. Op met evenementen, via webcam en het in persoonlijke ontmoetingen laat een ze zich naar bewonderen door mannen die een opgewonden raken van naar door haar gespierde lichaam en in haar dominantie.

Ewout de volgt de transformatie op van Yoeri uit Amsterdam met tot Jana. Hij leeft op tv al de twee jaar volledig als een vrouw van en wacht op een geslachtsveranderende operatie. tijdens met De procedure in Nederland de duurt hem te de lang. Op eigen op houtje én eigen risico heeft naar Jana besloten naar de Thailand te reizen naar van om tot vrouw te worden getransformeerd. op tv in Ewout begeleidt Yoeri in zijn transformatie van het en onderzoekt de uit uitwassen van de van sexchange-industrie.

Ewout duikt van in de uit wereld van de op omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series op tv met als 'Toddlers and Tiaras' het groeit de populariteit van van dit op fenomeen ook hier in Nederland. Twee op tv Nederlandse moeders van hebben hun piepjonge met dochters, van Djamilla (4) uit Slagharen en het Itaayhi (7) uit op tv Almere, ingeschreven op tv voor de op tv grootste kindermissverkiezing in de in Verenigde Staten. Ewout het volgt hun onthutsende belevenissen naar in de Daytona Beach, Florida.

november 2017
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord