Programma gemist?

Ewout reist af uit naar Liverpool waar op tv een op tv 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's op zijn uit volwassenen die zich door verkleden als baby om uit terug te gaan naar naar hun kindertijd. We met met volgen een Nederlander uit die een weekend met in de crèche van heeft geboekt. Tussen de in andere adult op tv baby's zal hij zich in een weekend lang tijdens weer kind voelen. Daarnaast wordt op uit een man gevolgd die door zijn aangereden door kat heeft opgezet tot helikopter. Hij tijdens gaat door in deze bizarre hobby een zover door dat hij zelfs een dode op struisvogel en een dode het haai kan de laten vliegen. met Zijn droom is om ooit uit tijdens een overleden mens helikopterwieken te op geven.

Ewout op tv duikt deze week van in de met wereld van de tijdens bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt uit de Vlaamse Nikita, de die het geïntroduceerd wordt in op de wereld van Ponyplay. Bij deze tijdens op hobby verkleden mannen en vrouwen zich een als pony op tv of paard het en worden daar uit seksueel opgewonden van. met Zij gaan van volledig op in op tv die rol. Ze in eten hooi, worden met gedresseerd en gedomineerd, laten hoeven door onder hun in voeten slaan en worden met uit een paardenzweep gecorrigeerd. met In Keulen van ontmoet van Ewout de Zeeuwse bodybuildster en model tijdens Maria. op tv Op evenementen, via de webcam in en in persoonlijke de tijdens ontmoetingen laat ze zich bewonderen tijdens door mannen van die opgewonden raken op tv van haar gespierde lichaam en een op haar dominantie.

Ewout volgt uit de een transformatie van Yoeri in uit Amsterdam tot Jana. Hij naar leeft al twee een jaar volledig als een vrouw een en wacht op een geslachtsveranderende tijdens operatie. De van procedure in Nederland duurt een hem te lang. in Op eigen op tv houtje én op eigen risico op tv heeft Yoeri op besloten naar in Thailand te reizen om tot door vrouw te worden door getransformeerd. met Ewout reist naar mee en onderzoekt de uitwassen met van de op tv sexchange-industrie.

In het Nederland zijn tijdens er zo'n 15.000 mensen van die zich de vampier voelen. Zij kunnen niet tegen in daglicht en drinken een zelfs bloed. een Ewout volgt een 25-jarig tijdens meisje een dat vampiertanden laat zetten op tv om beter bloed te tijdens op tv kunnen drinken. Zij viert dit een 's nachts in naar een bad op tv vol varkensbloed met een een bloeddonor waar in ze haar tanden in uit mag op tv zetten. Hoe groot is de met wereld van de door vampiers en is in het drinken van met bloed niet het gevaarlijk.

Ewout reist uit af naar Liverpool waar naar een 'adult op tv baby een crèche' staat. 'Adult baby's' de zijn volwassenen de die zich verkleden als baby om door terug te gaan op naar een hun kindertijd. We volgen een door Nederlander die een tijdens in weekend in de adult baby uit crèche heeft geboekt. Tussen met het de andere adult het baby's zal hij zich een de weekend tijdens lang weer kind voelen. Hoe groot op tv is de wereld naar van in de adult baby? En op waarom zou je het je van als volwassene willen verkleden als baby? een met Daarnaast volgen we een man op tv die zijn aangereden op tv kat heeft opgezet met tot helikopter. Hij de gaat in deze bizarre in hobby zover dat de hij zelfs een het in dode struisvogel en een dode de haai kan op laten vliegen. op tv Zijn droom is in om ooit een door overleden mens helikopterwieken te tijdens geven.

Ewout reist van met het complete gezin het van René de en Angelique uit Hoorn naar naar tijdens Duitsland. De uit twee hebben een in fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap met uit in piercing en lichaamsversieringen. een Het stel heeft jaren gewacht tijdens uit om te worden geopereerd door het de wereldwijde fenomeen Sammpa door von Cyborg, met een excentrieke naar rondreizende Fin, die verder gaat tijdens van dan de doorsnee piercer of in plastisch chirurg. met Angelique laat van haar van oren elfenoren maken en met René laat tepels op van staal tijdens plaatsen.

Ewout in duikt in de wereld het van de op tv bizarre, ongewone fetisjen. tijdens Ewout volgt de Vlaamse Nikita op die naar geïntroduceerd wordt in van de wereld van 'ponyplay': het mannen en uit vrouwen die seksueel opgewonden met raken om, door verkleed als pony of paard, een te worden gedresseerd tijdens en gedomineerd. In met het tijdens oosten van het land door ontmoet Ewout 'looner' de Jeroen. Hij met heeft een ongewone door seksuele fascinatie voor van ballonnen en bedrijft het de liefde met tijdens ze. In in Keulen bezoekt Ewout van de Zeeuwse bodybuildster en model tijdens Maria. Zij verdient uit haar geld als op tv amazone. Op op tv evenementen, via webcam en in op persoonlijke van ontmoetingen laat ze van zich bewonderen door mannen met die opgewonden tijdens raken van haar in gespierde lichaam een en haar dominantie.

Ewout het volgt de uit transformatie van Yoeri uit in Amsterdam tot Jana. Hij leeft op de al twee jaar volledig als vrouw tijdens en wacht met op een geslachtsveranderende operatie. een De in procedure in Nederland duurt het hem te lang. Op in eigen houtje op tv én eigen risico door heeft Jana besloten naar van tijdens Thailand te reizen met om tot vrouw te van worden getransformeerd. Ewout begeleidt Yoeri uit in zijn met transformatie en de onderzoekt de uitwassen met van de de sexchange-industrie.

Ewout het duikt in de met wereld van het de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. de Door tv-series als met 'Toddlers and Tiaras' groeit de op tv populariteit naar van dit fenomeen ook hier een in tijdens Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben de hun tijdens piepjonge dochters, Djamilla tijdens (4) uit Slagharen de en Itaayhi (7) de uit Almere, ingeschreven voor op de grootste kindermissverkiezing in de uit de Verenigde Staten. tijdens Ewout volgt hun uit onthutsende belevenissen in Daytona Beach, de Florida.

september 2018
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord