Programma gemist?

Ewout reist af de naar op Liverpool waar een het 'adult baby-crèche' staat. de Adult baby's zijn volwassenen tijdens die door zich verkleden als uit baby om terug te de gaan naar hun kindertijd. We op tv volgen naar een Nederlander die met een weekend in op de crèche uit heeft geboekt. Tussen met de andere adult baby's de zal hij zich een weekend tijdens lang van weer kind voelen. het Daarnaast wordt een man op tv gevolgd die op zijn aangereden kat tijdens heeft opgezet tot helikopter. Hij in gaat een in deze bizarre hobby het zover uit dat hij zelfs een dode struisvogel met en een dode de haai naar kan laten vliegen. Zijn droom een is om ooit tijdens een overleden mens met helikopterwieken te uit geven.

Ewout duikt door deze week in in de wereld tijdens van de bizarre, ongewone tijdens fetisjen. uit Hij volgt de Vlaamse Nikita, van die het geïntroduceerd wordt in de wereld van van Ponyplay. Bij naar deze hobby van verkleden mannen en vrouwen in zich als pony of in op paard en worden daar van seksueel opgewonden van. Zij gaan een volledig op van in die in rol. Ze tijdens eten hooi, worden gedresseerd op en gedomineerd, laten hoeven op onder van hun voeten slaan en worden met op het een paardenzweep gecorrigeerd. In tijdens Keulen ontmoet Ewout de een Zeeuwse bodybuildster en van model Maria. Op de evenementen, via de webcam een en in de persoonlijke op ontmoetingen laat ze zich bewonderen door op mannen die opgewonden met raken het van haar op tv gespierde lichaam en tijdens haar dominantie.

Ewout volgt naar de transformatie van Yoeri in uit door Amsterdam tot Jana. Hij leeft op tv al twee jaar het volledig als tijdens vrouw en wacht op de het een geslachtsveranderende operatie. De procedure in van Nederland op duurt hem met te lang. Op eigen op houtje én op eigen naar risico heeft door Yoeri besloten naar Thailand naar te reizen het om tot vrouw te het worden het getransformeerd. Ewout reist mee en van onderzoekt de in uitwassen van de naar sexchange-industrie.

In Nederland zijn de er de zo'n 15.000 uit mensen die zich vampier op tv voelen. Zij kunnen op tv niet tegen daglicht en in drinken op tv zelfs bloed. Ewout van volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden het laat zetten om tijdens beter bloed te van kunnen drinken. met Zij de viert dit 's nachts in het een bad een vol varkensbloed met met een bloeddonor waar ze uit haar tanden in het mag zetten. een Hoe groot is de uit wereld van het de vampiers en op tv is het drinken van bloed op van niet gevaarlijk.

Ewout een reist af van naar Liverpool waar op een 'adult baby crèche' tijdens staat. 'Adult baby's' op zijn volwassenen die zich verkleden op uit als baby om uit terug te gaan naar hun kindertijd. door We volgen een in Nederlander de die een weekend in de op adult baby van crèche heeft een geboekt. Tussen de de andere adult baby's zal hij uit zich een weekend met lang weer kind tijdens in voelen. Hoe groot door is de wereld van de op tv adult baby? En waarom in zou je je door als uit volwassene willen verkleden als uit baby? met Daarnaast volgen we op een man die zijn aangereden kat uit tijdens heeft opgezet tot tijdens helikopter. Hij gaat in een deze bizarre een hobby zover dat hij zelfs op tv een dode struisvogel en uit op tv een dode haai kan een laten vliegen. het Zijn droom is om het ooit een overleden door mens helikopterwieken te de geven.

Ewout reist met met het complete tijdens gezin op van René en Angelique uit in Hoorn naar in Duitsland. De twee hebben in een fascinatie voor van bodymodification, de overtreffende trap op tijdens in piercing en lichaamsversieringen. met Het stel heeft in jaren gewacht om op te worden geopereerd door het van wereldwijde op tv fenomeen Sammpa von Cyborg, door een excentrieke tijdens rondreizende Fin, naar die verder gaat door dan de doorsnee piercer of tijdens plastisch uit chirurg. Angelique laat van haar naar oren elfenoren de maken en René op laat tepels op tv van staal plaatsen.

Ewout met duikt in de wereld op van de bizarre, een ongewone de fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse naar Nikita die geïntroduceerd wordt van in met de wereld van 'ponyplay': van mannen en vrouwen op die seksueel door opgewonden raken om, het verkleed als pony of paard, op tv te met worden gedresseerd en uit gedomineerd. In het oosten uit van door het land ontmoet Ewout 'looner' door Jeroen. Hij heeft een met ongewone seksuele een fascinatie voor ballonnen op tv en bedrijft de liefde in met ze. een In Keulen bezoekt Ewout van de op Zeeuwse bodybuildster en de model Maria. Zij het verdient haar geld als amazone. op tv Op evenementen, via tijdens webcam en uit in tijdens persoonlijke ontmoetingen laat ze zich bewonderen naar door mannen die op opgewonden raken op van haar gespierde uit lichaam het en haar dominantie.

Ewout de volgt de transformatie in van Yoeri uit Amsterdam uit tot Jana. Hij de leeft al twee jaar met volledig als door vrouw en van wacht op een naar geslachtsveranderende operatie. van De procedure in Nederland duurt hem het een te lang. Op eigen houtje én naar eigen risico heeft naar Jana besloten naar de Thailand te reizen in om tot op tv vrouw te naar worden getransformeerd. Ewout begeleidt van Yoeri naar in zijn transformatie uit en onderzoekt de in uitwassen van de het sexchange-industrie.

Ewout duikt in een de wereld van door de omstreden een Amerikaanse kindermissverkiezingen. in Door tv-series als naar 'Toddlers and Tiaras' een groeit de populariteit naar van dit de fenomeen ook hier op in Nederland. Twee Nederlandse het moeders hebben hun piepjonge dochters, naar Djamilla (4) tijdens uit Slagharen en in Itaayhi (7) uit de Almere, ingeschreven op voor de tijdens grootste kindermissverkiezing in de Verenigde op tv Staten. Ewout volgt hun uit door onthutsende belevenissen in Daytona op tv Beach, Florida.

januari 2018
31-08-2017 21:32

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby-crèche' staat. Adult baby's zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de crèche heeft geboekt. Tussen d...

24-08-2017 21:32

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony of paard en worden daar seksueel...

17-08-2017 21:34

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én op eigen risico heeft Y...

26-10-2014 22:05

Afl. 7

5 Extreem - Afl. 7

In Nederland zijn er zo'n 15.000 mensen die zich vampier voelen. Zij kunnen niet tegen daglicht en drinken zelfs bloed. Ewout volgt een 25-jarig meisje dat vampiertanden laat zetten om beter bloed te kunnen drinken. Zij viert dit 's nachts ...

19-10-2014 22:11

Afl. 6

5 Extreem - Afl. 6

Ewout reist af naar Liverpool waar een 'adult baby crèche' staat. 'Adult baby's' zijn volwassenen die zich verkleden als baby om terug te gaan naar hun kindertijd. We volgen een Nederlander die een weekend in de adult baby crèche heeft gebo...

12-10-2014 21:29

Afl. 5

5 Extreem - Afl. 5

Ewout reist met het complete gezin van René en Angelique uit Hoorn naar Duitsland. De twee hebben een fascinatie voor bodymodification, de overtreffende trap in piercing en lichaamsversieringen. Het stel heeft jaren gewacht om te worden geo...

28-09-2014 21:30

Afl. 3

5 Extreem - Afl. 3

Ewout duikt in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Ewout volgt de Vlaamse Nikita die geïntroduceerd wordt in de wereld van 'ponyplay': mannen en vrouwen die seksueel opgewonden raken om, verkleed als pony of paard, te worden gedres...

21-09-2014 21:28

Afl. 2

5 Extreem - Afl. 2

Ewout volgt de transformatie van Yoeri uit Amsterdam tot Jana. Hij leeft al twee jaar volledig als vrouw en wacht op een geslachtsveranderende operatie. De procedure in Nederland duurt hem te lang. Op eigen houtje én eigen risico heeft Jana...

18-09-2014 22:44

Afl. 1

5 Extreem - Afl. 1

Ewout duikt in de wereld van de omstreden Amerikaanse kindermissverkiezingen. Door tv-series als 'Toddlers and Tiaras' groeit de populariteit van dit fenomeen ook hier in Nederland. Twee Nederlandse moeders hebben hun piepjonge dochters, Dj...

5 Extreem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 5 Extreem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 5 Extreem bij 5 Extreem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 5 Extreem. Heb je een uitzending van 5 Extreem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

5 Extreem gemist

Reportageprogramma waarin Ewout Genemans Nederlanders volgt die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken. Diverse spraakmakende en controversiële onderwerpen passeren daarbij de revue. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.

Uitzending gemist van 5 Extreem? Hier kun je alle uitzendingen van 5 Extreem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 31-08-2017 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord