Programma gemist?

Twee in jonge Mexicaanse advocaten proberen met van deze documentaire de een onterecht met voor moord veroordeelde op Mexicaanse twintiger Antonio vrij te uit in krijgen.

september 2020
18-09-2014 23:59

2Doc: Presumed guilty

2Doc: Presumed guilty - 2Doc: Presumed guilty

Twee jonge Mexicaanse advocaten proberen met deze documentaire de onterecht voor moord veroordeelde Mexicaanse twintiger Antonio vrij te krijgen.

2Doc: Presumed guilty gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Presumed guilty de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Presumed guilty bij 2Doc: Presumed guilty liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Presumed guilty. Heb je een uitzending van 2Doc: Presumed guilty gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Presumed guilty gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Presumed guilty? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Presumed guilty, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Presumed guilty gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Presumed guilty? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Presumed guilty kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-09-2014 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!