Programma gemist?

Carolien gaat op tv mee op een oefening de bij de brandweer een en de we nemen een de kijkje in het het Dierenhotel op in Schiphol. Wetenschapper Diederik in legt uit hoe een koelkast werkt naar van en de challenge wordt van gespeeld op een school tijdens in op Culemborg.

Sarah tijdens wil weten wat de baas uit van op tv een hotel in allemaal doet en Marle vraagt van zich af naar hoe je een paard het mooi maakt voor een door wedstrijd. Wetenschapper Diederik naar legt uit het hoe de streepjescode werkt uit en de op tv challenge wordt het gespeeld op een school in op uit Uithoorn.

Mila gaat de een dieren verzorgen de bij Stichting Aap, wetenschapper een door Diederik legt uit hoe een in magneet werkt, naar de challenge wordt gespeeld een op een naar school in Pijnacker op tv en Yanaika de vraagt zich af wat je moet een doen om topmodel met te van worden.

Maurits wil weten naar uit hoe je een op tv stem inspreekt in op een animatiefilm, wetenschapper Diederik legt uit naar door hoe een spiegel werkt en Finn van mag het een dag de meelopen met de Landmacht en naar komt tijdens erachter hoe je onzichtbaar blijft voor het de het vijand. De Challenge tijdens wordt gespeeld op een met school in op Aalsmeer.

Roos wil weten het hoe hagelslag gemaakt naar wordt, in Diederik legt uit door hoe wifi werkt tijdens en Veerle vraagt een zich af uit hoe het werkt in de hersenen tijdens met van iemand met Alzheimer. Phileine op wil weten waarom de je plas geel is in en de challenge op tv wordt gespeeld tijdens op basisschoool de tijdens Oranjerie in uit Zoetermeer.

Flor de wil weten op hoe je heel goed kan op tv worden bij turnen uit op de rekstok, in Sarah wil weten in hoe de Olympische het Spelen zijn tijdens ontstaan, Diederik legt uit uit hoe een stoplicht de werkt van en Justin krijgt uit te horen welke soorten vissen er van in de Noordzee naar zwemmen. De op challenge wordt gespeeld op uit een school in in tijdens Tiel.

Rafi tijdens helpt mee om een op tv reconstructie van een het oermens te maken de en Kick leert in een van vette truc met in kitesurfen. Wetenschapper Diederik Jekel een legt uit hoe van GPS werkt en er in wordt de een spannende challenge gespeeld op tussen een leraar op tv en een leerling naar op een school in met Harderwijk.

Sarah in heeft een ontmoeting naar met Khadija Arib, uit de voorzitter van de van Tweede Kamer. Victoria van vraagt zich af door wat op voor bot zij heeft gevonden op op het de strand. Is het bot misschien op tv van een een mammoet? Verder in wordt er een spannende challenge op tv gespeeld tussen op een lerares en van een leering de op een school in naar Ermelo.

Welke zeilboot op kan het naar snelst? En hoe in bewerkt Annegien van Schilling haar foto's tot magische tijdens plaatjes? met Saskia neemt de van ringstaartmaki onder de loep, Diederik een laat zien hoe elektriciteit in iets uit warm kan maken en het waarom moet je niet op tv tijdens lachen als je een jezelf kietelt?

Onze de spiksplinternieuwe presentator op tv Jesse Mensah brengt samen met Danielle een een op bezoek aan naar zwemmer Maarten van der Weijden. uit Tess op duikt in de wondere de wereld van in escape rooms en het Diederik Jekel legt ons naar uit hoe tijdens een windmolen precies op tv werkt. Bovendien komen de we erachter waarom het het zo leuk de is om te op tv griezelen.

Amir in traint om de van beste e-voetballer een te worden. Tess van en Saskia zijn bij een paardenoperatie. in Diederik rijdt met in een een auto zonder bestuurder... En waarom in tijdens moet je boeren op tv als je cola op tv drinkt?

Coen met kijkt met Jeroen Grueter door mee in op tv de Amsterdam ArenA op tv om te zien wat op tv een op tv voetbalcommentator doet, Venna mag met Ajouad door een met dier opzetten en Nienke daagt tijdens op tv juf Inge uit van voor de Willem Wever tijdens Challenge op de op tv Nieuwe Baarnsche door School!

Luuk ziet op hoe grote schepen uit door van sluizen varen, Norah tijdens vraagt zich af hoe het is naar om te uit wonen op de kermis naar en de Diederik laat lampen branden met met op tv behulp van planten.

Kan in ik in Nederland trainen tijdens voor een mijn fietsvakantie in de bergen? van Wat zijn van zwaartekrachtsgolven? Hoe lang hebben de mensen al met tatoeages? Wat is autisme? Hoe op tv komt het dat een de mammoet naar is op uitgestorven?

maart 2018
18-03-2018 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Carolien gaat mee op een oefening bij de brandweer en we nemen een kijkje in het Dierenhotel op Schiphol. Wetenschapper Diederik legt uit hoe een koelkast werkt en de challenge wordt gespeeld op een school in Culemborg.

11-03-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Sarah wil weten wat de baas van een hotel allemaal doet en Marle vraagt zich af hoe je een paard mooi maakt voor een wedstrijd. Wetenschapper Diederik legt uit hoe de streepjescode werkt en de challenge wordt gespeeld op een school in Uitho...

04-03-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Mila gaat de dieren verzorgen bij Stichting Aap, wetenschapper Diederik legt uit hoe een magneet werkt, de challenge wordt gespeeld op een school in Pijnacker en Yanaika vraagt zich af wat je moet doen om topmodel te worden.

25-02-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Maurits wil weten hoe je een stem inspreekt in een animatiefilm, wetenschapper Diederik legt uit hoe een spiegel werkt en Finn mag een dag meelopen met de Landmacht en komt erachter hoe je onzichtbaar blijft voor de vijand. De Challenge wor...

18-02-2018 09:25

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Roos wil weten hoe hagelslag gemaakt wordt, Diederik legt uit hoe wifi werkt en Veerle vraagt zich af hoe het werkt in de hersenen van iemand met Alzheimer. Phileine wil weten waarom je plas geel is en de challenge wordt gespeeld op basissc...

11-02-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Flor wil weten hoe je heel goed kan worden bij turnen op de rekstok, Sarah wil weten hoe de Olympische Spelen zijn ontstaan, Diederik legt uit hoe een stoplicht werkt en Justin krijgt te horen welke soorten vissen er in de Noordzee zwemmen....

04-02-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Willem Wever is een informatief televisieprogramma en een informatieve website van de Nederlandse omroep NCRV voor kinderen en volwassenen waarin vragen worden beantwoord. In het programma wordt hiervoor een expert bezocht, die het antwoord...

28-01-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Rafi helpt mee om een reconstructie van een oermens te maken en Kick leert een vette truc met kitesurfen. Wetenschapper Diederik Jekel legt uit hoe GPS werkt en er wordt een spannende challenge gespeeld tussen een leraar en een leerling op ...

21-01-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Sarah heeft een ontmoeting met Khadija Arib, de voorzitter van de Tweede Kamer. Victoria vraagt zich af wat voor bot zij heeft gevonden op het strand. Is het bot misschien van een mammoet? Verder wordt er een spannende challenge gespeeld tu...

14-01-2018 09:40

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Welke zeilboot kan het snelst? En hoe bewerkt Annegien Schilling haar foto's tot magische plaatjes? Saskia neemt de ringstaartmaki onder de loep, Diederik laat zien hoe elektriciteit iets warm kan maken en waarom moet je niet lachen als je ...

09-01-2018 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Onze spiksplinternieuwe presentator Jesse Mensah brengt samen met Danielle een bezoek aan zwemmer Maarten van der Weijden. Tess duikt in de wondere wereld van escape rooms en Diederik Jekel legt ons uit hoe een windmolen precies werkt. Bove...

05-11-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Amir traint om de beste e-voetballer te worden. Tess en Saskia zijn bij een paardenoperatie. Diederik rijdt in een auto zonder bestuurder... En waarom moet je boeren als je cola drinkt?

29-10-2017 14:15

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Coen kijkt met Jeroen Grueter mee in de Amsterdam ArenA om te zien wat een voetbalcommentator doet, Venna mag met Ajouad een dier opzetten en Nienke daagt juf Inge uit voor de Willem Wever Challenge op de Nieuwe Baarnsche School!

29-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Luuk ziet hoe grote schepen door sluizen varen, Norah vraagt zich af hoe het is om te wonen op de kermis en Diederik laat lampen branden met behulp van planten.

22-10-2017 14:15

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Kan ik in Nederland trainen voor mijn fietsvakantie in de bergen? Wat zijn zwaartekrachtsgolven? Hoe lang hebben mensen al tatoeages? Wat is autisme? Hoe komt het dat de mammoet is uitgestorven?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Willem Wever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Willem Wever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Willem Wever bij Willem Wever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Willem Wever. Heb je een uitzending van Willem Wever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Willem Wever gemist

Willem Wever is een informatief televisieprogramma en een informatieve website van de Nederlandse omroep NCRV voor kinderen en volwassenen waarin vragen worden beantwoord. In het programma wordt hiervoor een expert bezocht, die het antwoord zo visueel mogelijk uitlegt. Op deze manier wordt het antwoord op de vraag en de uitleg voor de kijker ook duidelijk. Vaak wordt gebruikgemaakt van proefjes, soms kunnen deze door de kijker worden nagedaan. Het programma valt onder de categorie infotainment, en is vergelijkbaar met de kinderprogramma's Groot licht en Het Klokhuis.

Uitzending gemist van Willem Wever? Hier kun je alle uitzendingen van Willem Wever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 370
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord