Programma gemist?

Aflevering 5 naar - Jongerenprogramma: Welke zeilboot van kan uit het snelst? En op hoe bewerkt de Annegien Schilling haar foto's tot een magische plaatjes? Saskia neemt naar door de ringstaartmaki onder de een loep, Diederik laat zien door hoe elektriciteit iets warm op kan maken en tijdens tijdens waarom moet je het niet lachen als in je jezelf kietelt?

Onze de spiksplinternieuwe presentator Jesse de Mensah brengt samen de met Danielle een op tv bezoek aan zwemmer Maarten op van der in Weijden. Tess door duikt in de wondere wereld van op tv escape rooms en uit Diederik Jekel legt de de ons uit hoe een windmolen precies door werkt. Bovendien komen naar we erachter waarom het het de zo leuk is de om te in griezelen.

Amir traint om van de op beste e-voetballer te worden. Tess een en een Saskia zijn bij een paardenoperatie. op tv op Diederik rijdt in een auto naar zonder door bestuurder... En waarom van moet je boeren als je cola door naar drinkt?

Coen kijkt naar met Jeroen tijdens Grueter mee van in de Amsterdam ArenA om op te naar zien wat een voetbalcommentator doet, uit Venna mag met van Ajouad een dier opzetten op tv en in Nienke daagt met juf Inge uit de voor de Willem Wever een Challenge op de Nieuwe Baarnsche uit op School!

Luuk op tv ziet hoe naar grote schepen door sluizen van varen, Norah van vraagt zich af hoe het is het om te met wonen op op de kermis en Diederik met laat lampen branden met uit de behulp van planten.

Kan op ik in Nederland naar trainen voor mijn fietsvakantie een in de bergen? naar Wat van zijn zwaartekrachtsgolven? Hoe lang hebben mensen in in al tatoeages? Wat is autisme? Hoe van komt tijdens het dat de mammoet naar is een uitgestorven?

Marcus een en Tess door leren van dé Jochem op tv Myjer hoe je op een goede cabaret-act maakt. op Saskia en Zeb van dompelen zich onder naar in uit de wereld van Bushcraft. Verder legt met Diederik met Jekel uit waarom op we vliegtuigen niet op oneindig groot naar kunnen maken en leren we of op tv een baby-kangoeroe in met de buidel van in zijn door moeder poept.

Ajouad van en Naut leren gave de trucs op de tijdens trampoline. De in Willem Wever Experts het geven antwoord een op de vragen: Waarom moet het ik soms huilen in van op het lachen? En: Waarom heeft van een koorddanser uit vaak een stok tijdens vast? In de uit animatie zie je op waarom truffels zo naar duur zijn. Tess en op tv Louis voelen hoe op tv het is op als je tijdens alcohol hebt gedronken, uit want Louis wil weten het hoe een alcohol blaastest het werkt.

Onze tijdens spiksplinternieuwe presentator Jesse Mensah naar brengt samen het met Danielle een bezoek aan naar zwemmer met Maarten van in der Weijden. Tess in duikt in de het wondere wereld van Escape op Rooms en de Diederik Jekel legt ons uit hoe in een een windmolen precies werkt. Bovendien komen van we de erachter waarom het zo leuk op tv is om te in op tv griezelen.

Haydar wil met graag weten hoe je uit met een de bedrijf veel geld kunt van verdienen en Puck op een wil weten hoe een natuurfilm wordt op gemaakt. Diederik van gaat tijdens in een kernreactor en met laat zien wat een met kernreactor doet. naar Ajouad gaat voor de Challenge de naar De Biezenkring uit in tijdens Dongen.

Flip wil weten een hoe hij een hoge sprongen met zijn tijdens BMX kan op maken. Ajouad de neemt hem op tv mee naar Rick Koekoek, hij behoort het tot de op tv beste BMX-ers ter een wereld. Tess met neemt Sarya naar mee naar een door asielzoekerscentrum, Sarya wil weten hoe in een dag uit van een vluchtelingenkind naar er uitziet. Diederik van laat een uit nieuwe uitvinding zien in en Tess gaat naar tijdens de Insingerschool in Soest de voor tijdens de Challenge.

Ajouad een neemt Gijs in mee naar de Cinemates, hij op tv wil weten hoe special op effects in gemaakt worden. Joshua wil weten het van hoe je in een lichaam door kunt kijken, Diederik laat van zien dat de op tv fiets op eigenlijk heel bijzonder op tv is en Tess gaat naar op de naar Willibrordschool in van Vleuten voor de het Challenge.

Jet wil uit weten in hoe je als band een de goed optreden geeft. van Ajouad neemt uit haar mee het naar Typhoon. Tess en Jort door zijn de op Schiphol en zien hoe de op het beveiliging daar werkt. Diederik heeft door een bijzondere uitvinding in en op Tess gaat naar naar basisschool De Paasberg in met Oosterbeek voor een de Challenge.

Joey met wil weten hoe schelpen op ontstaan en Mirte wat op je allemaal met van een 3D-printer in kunt doen. in Ajouad gaat voor tijdens de Challenge in naar de Willem door Alexanderschool in Woerden.

Tess in en Jairo met krijgen op een uit heel spectaculaire manier antwoord in op de vraag met hoe een sciencefictionfilm de wordt gemaakt. En naar Ajouad gaat met Mirthe de door straat door op. Zij willen tijdens weten hoe een trend op ontstaat.

januari 2018
14-01-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Aflevering 5 - Jongerenprogramma: Welke zeilboot kan het snelst? En hoe bewerkt Annegien Schilling haar foto's tot magische plaatjes? Saskia neemt de ringstaartmaki onder de loep, Diederik laat zien hoe elektriciteit iets warm kan maken en ...

09-01-2018 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Onze spiksplinternieuwe presentator Jesse Mensah brengt samen met Danielle een bezoek aan zwemmer Maarten van der Weijden. Tess duikt in de wondere wereld van escape rooms en Diederik Jekel legt ons uit hoe een windmolen precies werkt. Bove...

05-11-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Amir traint om de beste e-voetballer te worden. Tess en Saskia zijn bij een paardenoperatie. Diederik rijdt in een auto zonder bestuurder... En waarom moet je boeren als je cola drinkt?

29-10-2017 14:15

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Coen kijkt met Jeroen Grueter mee in de Amsterdam ArenA om te zien wat een voetbalcommentator doet, Venna mag met Ajouad een dier opzetten en Nienke daagt juf Inge uit voor de Willem Wever Challenge op de Nieuwe Baarnsche School!

29-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Luuk ziet hoe grote schepen door sluizen varen, Norah vraagt zich af hoe het is om te wonen op de kermis en Diederik laat lampen branden met behulp van planten.

22-10-2017 14:15

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Kan ik in Nederland trainen voor mijn fietsvakantie in de bergen? Wat zijn zwaartekrachtsgolven? Hoe lang hebben mensen al tatoeages? Wat is autisme? Hoe komt het dat de mammoet is uitgestorven?

22-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Marcus en Tess leren van dé Jochem Myjer hoe je een goede cabaret-act maakt. Saskia en Zeb dompelen zich onder in de wereld van Bushcraft. Verder legt Diederik Jekel uit waarom we vliegtuigen niet oneindig groot kunnen maken en leren we of ...

21-10-2017 14:15

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad en Naut leren gave trucs op de trampoline. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Waarom moet ik soms huilen van het lachen? En: Waarom heeft een koorddanser vaak een stok vast? In de animatie zie je waarom truffels zo ...

15-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Onze spiksplinternieuwe presentator Jesse Mensah brengt samen met Danielle een bezoek aan zwemmer Maarten van der Weijden. Tess duikt in de wondere wereld van Escape Rooms en Diederik Jekel legt ons uit hoe een windmolen precies werkt. Bove...

08-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Haydar wil graag weten hoe je met een bedrijf veel geld kunt verdienen en Puck wil weten hoe een natuurfilm wordt gemaakt. Diederik gaat in een kernreactor en laat zien wat een kernreactor doet. Ajouad gaat voor de Challenge naar De Biezenk...

01-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Flip wil weten hoe hij hoge sprongen met zijn BMX kan maken. Ajouad neemt hem mee naar Rick Koekoek, hij behoort tot de beste BMX-ers ter wereld. Tess neemt Sarya mee naar een asielzoekerscentrum, Sarya wil weten hoe een dag van een vluchte...

24-09-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad neemt Gijs mee naar de Cinemates, hij wil weten hoe special effects gemaakt worden. Joshua wil weten hoe je in een lichaam kunt kijken, Diederik laat zien dat de fiets eigenlijk heel bijzonder is en Tess gaat naar de Willibrordschool...

17-09-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Jet wil weten hoe je als band een goed optreden geeft. Ajouad neemt haar mee naar Typhoon. Tess en Jort zijn op Schiphol en zien hoe de beveiliging daar werkt. Diederik heeft een bijzondere uitvinding en Tess gaat naar basisschool De Paasbe...

10-09-2017 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Joey wil weten hoe schelpen ontstaan en Mirte wat je allemaal met een 3D-printer kunt doen. Ajouad gaat voor de Challenge naar de Willem Alexanderschool in Woerden.

03-09-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Jairo krijgen op een heel spectaculaire manier antwoord op de vraag hoe een sciencefictionfilm wordt gemaakt. En Ajouad gaat met Mirthe de straat op. Zij willen weten hoe een trend ontstaat.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Willem Wever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Willem Wever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Willem Wever bij Willem Wever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Willem Wever. Heb je een uitzending van Willem Wever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Willem Wever gemist

Willem Wever is een informatief televisieprogramma en een informatieve website van de Nederlandse omroep NCRV voor kinderen en volwassenen waarin vragen worden beantwoord. In het programma wordt hiervoor een expert bezocht, die het antwoord zo visueel mogelijk uitlegt. Op deze manier wordt het antwoord op de vraag en de uitleg voor de kijker ook duidelijk. Vaak wordt gebruikgemaakt van proefjes, soms kunnen deze door de kijker worden nagedaan. Het programma valt onder de categorie infotainment, en is vergelijkbaar met de kinderprogramma's Groot licht en Het Klokhuis.

Uitzending gemist van Willem Wever? Hier kun je alle uitzendingen van Willem Wever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 361
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 09:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord