Programma gemist?

Sarah een heeft een op tv ontmoeting met Khadija Arib, de van voorzitter van de Tweede met Kamer. op tv Victoria vraagt uit zich af wat voor een bot zij heeft gevonden naar op het strand. met Is tijdens het bot misschien van een het mammoet? het Verder wordt er een het spannende challenge gespeeld door tussen een het lerares en een leering op van een de school in Ermelo.

Anna wil met weten wat met een kippenboer doet de en Roan neemt tijdens een kijkje in de een onderzeeër. Wetenschapper door Diederik legt van uit wat pixels zijn en op de het challenge wordt gespeeld een op een school in een Aalsmeer.

Luuk ziet hoe tijdens het grote schepen door sluizen varen. op Norah vraagt zich naar af hoe het is van door om te wonen van op de kermis en de Diederik laat lampen branden met het behulp van op planten.

Allard een vraagt zich af hoe je een een naar politieauto maakt en Ashani een wil weten wat Nederlanders in vroeger aten. Wetenschapper in Diederik legt met uit uit hoe een rookmelder werkt en met de challenge wordt gespeeld uit op het een school met in Harderwijk.

Flor wil weten uit hoe door je heel goed naar kan worden tijdens bij turnen op naar de rekstok, Sarah wil in weten hoe de met Olympische Spelen zijn ontstaan, Diederik op legt een uit hoe een stoplicht tijdens werkt en Justin krijgt door een te horen welke soorten van vissen er de in de Noordzee zwemmen. De met challenge wordt uit gespeeld op een school in door met Tiel.

Sarah met heeft een uit ontmoeting met Kadjia Arib, de voorzitter van van op tv de Tweede Kamer en Victoria op tv vraagt zich af op wat door voor bot zij gevonden heeft op op het strand. naar Misschien in is het bot van van een mammoet? een Er wordt een spannende door challenge gespeeld de tussen een lerares en in een op leerling op een school een in Ermelo.

Welke zeilboot de kan het snelst? tijdens En tijdens hoe bewerkt Annegien in Schilling haar foto's door tot magische plaatjes? door Saskia neemt de uit ringstaartmaki onder de loep, Diederik laat uit zien hoe elektriciteit in iets warm met kan maken en uit waarom naar moet je niet lachen uit als je jezelf van kietelt?

Amir traint om de de beste een e-voetballer te in worden. Tess met en Saskia zijn bij een met paardenoperatie en Diederik rijdt in in een auto op tv het zonder bestuurder. En een waarom moet je boeren naar als je cola uit drinkt?

Carolien gaat in mee op een een oefening tijdens bij de brandweer en de we nemen een kijkje in op tv het Dierenhotel het op op Schiphol. Wetenschapper Diederik legt het uit hoe een koelkast werkt de en de challenge tijdens wordt uit gespeeld op een school uit in uit Culemborg.

Sarah wil weten op tv wat de baas uit van een hotel door tijdens allemaal doet en Marle de vraagt zich af hoe je uit op een paard mooi maakt voor een het naar wedstrijd. Wetenschapper Diederik legt uit uit hoe door de streepjescode werkt en de challenge uit wordt met gespeeld op een het school in door Uithoorn.

Mila tijdens gaat de dieren verzorgen tijdens bij Stichting Aap, wetenschapper tijdens Diederik legt uit uit hoe een magneet het tijdens werkt, de challenge wordt gespeeld naar op een het school in van Pijnacker en Yanaika in vraagt zich af door wat je moet doen op tv om topmodel te van worden.

Maurits wil op weten uit hoe je een stem inspreekt een in een animatiefilm, wetenschapper naar Diederik legt in uit hoe een van spiegel werkt en naar Finn mag naar een dag meelopen met door de Landmacht door en komt erachter hoe je naar onzichtbaar blijft van voor de vijand. De op tv Challenge wordt uit gespeeld op een school op in uit Aalsmeer.

Roos wil uit weten hoe hagelslag gemaakt uit de wordt, Diederik legt uit hoe door wifi het werkt en Veerle vraagt zich met af hoe het op tv werkt door in de hersenen van in iemand met Alzheimer. Phileine wil tijdens weten op tv waarom je plas geel is in naar en de challenge met wordt gespeeld op basisschoool de van Oranjerie de in Zoetermeer.

Flor een wil weten met hoe je heel goed door kan worden bij naar turnen op de rekstok, Sarah op tijdens wil weten hoe van de Olympische Spelen zijn ontstaan, Diederik van legt uit op hoe een stoplicht werkt in en tijdens Justin krijgt tijdens te horen welke soorten vissen in er in de van Noordzee zwemmen. de De challenge wordt een gespeeld op de een school in de Tiel.

mei 2018
21-05-2018 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Sarah heeft een ontmoeting met Khadija Arib, de voorzitter van de Tweede Kamer. Victoria vraagt zich af wat voor bot zij heeft gevonden op het strand. Is het bot misschien van een mammoet? Verder wordt er een spannende challenge gespeeld tu...

01-04-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Anna wil weten wat een kippenboer doet en Roan neemt een kijkje in een onderzeeër. Wetenschapper Diederik legt uit wat pixels zijn en de challenge wordt gespeeld op een school in Aalsmeer.

25-03-2018 14:30

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Luuk ziet hoe grote schepen door sluizen varen. Norah vraagt zich af hoe het is om te wonen op de kermis en Diederik laat lampen branden met behulp van planten.

25-03-2018 09:40

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Allard vraagt zich af hoe je een politieauto maakt en Ashani wil weten wat Nederlanders vroeger aten. Wetenschapper Diederik legt uit hoe een rookmelder werkt en de challenge wordt gespeeld op een school in Harderwijk.

24-03-2018 14:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Flor wil weten hoe je heel goed kan worden bij turnen op de rekstok, Sarah wil weten hoe de Olympische Spelen zijn ontstaan, Diederik legt uit hoe een stoplicht werkt en Justin krijgt te horen welke soorten vissen er in de Noordzee zwemmen....

24-03-2018 13:20

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Sarah heeft een ontmoeting met Kadjia Arib, de voorzitter van de Tweede Kamer en Victoria vraagt zich af wat voor bot zij gevonden heeft op het strand. Misschien is het bot van een mammoet? Er wordt een spannende challenge gespeeld tussen e...

24-03-2018 12:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Welke zeilboot kan het snelst? En hoe bewerkt Annegien Schilling haar foto's tot magische plaatjes? Saskia neemt de ringstaartmaki onder de loep, Diederik laat zien hoe elektriciteit iets warm kan maken en waarom moet je niet lachen als je ...

24-03-2018 12:30

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Amir traint om de beste e-voetballer te worden. Tess en Saskia zijn bij een paardenoperatie en Diederik rijdt in een auto zonder bestuurder. En waarom moet je boeren als je cola drinkt?

18-03-2018 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Carolien gaat mee op een oefening bij de brandweer en we nemen een kijkje in het Dierenhotel op Schiphol. Wetenschapper Diederik legt uit hoe een koelkast werkt en de challenge wordt gespeeld op een school in Culemborg.

11-03-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Sarah wil weten wat de baas van een hotel allemaal doet en Marle vraagt zich af hoe je een paard mooi maakt voor een wedstrijd. Wetenschapper Diederik legt uit hoe de streepjescode werkt en de challenge wordt gespeeld op een school in Uitho...

04-03-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Mila gaat de dieren verzorgen bij Stichting Aap, wetenschapper Diederik legt uit hoe een magneet werkt, de challenge wordt gespeeld op een school in Pijnacker en Yanaika vraagt zich af wat je moet doen om topmodel te worden.

25-02-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Maurits wil weten hoe je een stem inspreekt in een animatiefilm, wetenschapper Diederik legt uit hoe een spiegel werkt en Finn mag een dag meelopen met de Landmacht en komt erachter hoe je onzichtbaar blijft voor de vijand. De Challenge wor...

18-02-2018 09:25

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Roos wil weten hoe hagelslag gemaakt wordt, Diederik legt uit hoe wifi werkt en Veerle vraagt zich af hoe het werkt in de hersenen van iemand met Alzheimer. Phileine wil weten waarom je plas geel is en de challenge wordt gespeeld op basissc...

11-02-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Flor wil weten hoe je heel goed kan worden bij turnen op de rekstok, Sarah wil weten hoe de Olympische Spelen zijn ontstaan, Diederik legt uit hoe een stoplicht werkt en Justin krijgt te horen welke soorten vissen er in de Noordzee zwemmen....

04-02-2018 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Willem Wever is een informatief televisieprogramma en een informatieve website van de Nederlandse omroep NCRV voor kinderen en volwassenen waarin vragen worden beantwoord. In het programma wordt hiervoor een expert bezocht, die het antwoord...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Willem Wever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Willem Wever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Willem Wever bij Willem Wever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Willem Wever. Heb je een uitzending van Willem Wever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Willem Wever gemist

Willem Wever is een informatief televisieprogramma en een informatieve website van de Nederlandse omroep NCRV voor kinderen en volwassenen waarin vragen worden beantwoord. In het programma wordt hiervoor een expert bezocht, die het antwoord zo visueel mogelijk uitlegt. Op deze manier wordt het antwoord op de vraag en de uitleg voor de kijker ook duidelijk. Vaak wordt gebruikgemaakt van proefjes, soms kunnen deze door de kijker worden nagedaan. Het programma valt onder de categorie infotainment, en is vergelijkbaar met de kinderprogramma's Groot licht en Het Klokhuis.

Uitzending gemist van Willem Wever? Hier kun je alle uitzendingen van Willem Wever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 378
  • Laatste uitzending op 21-05-2018 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord