Programma gemist?

Aflevering 3 door - Verrassend vraag- en het antwoordmagazine: Hoe kan de ik mijn de hockeyskills verbeteren? het Hoe werkt een dynamo? Hoe naar zijn chips een ontdekt? Hoe zet je naar een in dinosaurusskelet in uit elkaar? Gaan wratten weg uit als je eroverheen de plast?

Aflevering door 9 - tijdens Jongerenmagazine

Tess een en Justin gaan met met de Koninklijke in Nederlandse Reddingsmaatschappij met mee om mensen te redden op op zee. Auke-Florian gaat in naar de ijsberen. van Ajouad uit en Robin zoeken uit of naar robots zelf kunnen in met nadenken.

Ajouad en Naut met de leren gave trucs op de op tv trampoline. met De Willem Wever een Experts geven antwoord op de vragen: in tijdens Waarom moet ik het soms huilen van het uit lachen? En: uit Waarom heeft een de koorddanser vaak een stok vast? In het de animatie zie met je een waarom truffels zo duur zijn. tijdens het Tess en Louis op voelen hoe het het is als je alcohol hebt gedronken, uit want Louis wil op weten hoe een op alcohol blaastest naar werkt.

Tess gaat door met het Jordy naar wereldkampioen Jiujitsu voor op tv een privéles. De Willem met Wever uit Experts geven uit antwoord op de vragen: Waarom op tv heb ik het soms het gevoel dat door ik iets eerder in heb een meegemaakt? En waarvoor uit gebruikt een olifant zijn slurf? In uit door de animatie wordt verteld tijdens waarom de op scheidsrechter een fluitje gebruikt. Ajouad en door Abdallah gaan met de op de streetview tracker uit mee om beelden te maken op tv voor Google het Streetview.

Hoe van worden militaire uit vliegtuigen beladen? Leefden er de al dieren tijdens voor de dinosaurussen? Bestaan er door echte op zeemonsters? Wat betekenen door de sterren op de vleesverpakkingen in op de supermarkt? de Hoe kan een het dat je een soms in je slaap op tv gaat lopen en allerlei de dingen op tv doet?

Tess op tv en Jessie gaan op op bezoek bij tijdens Gaia Aikman. Zij speelt door Nala in met de musical de Lion King uit en laat Tess op tv en door Jessie zien op tv hoe je in een tijdens musical kan van zingen, dansen en de acteren tegelijk! Ajouad de en Rens gaan op zoek in naar het antwoord een op naar de vraag: Kunnen de mensen op Mars naar leven?

Hoe weet je op tv tijdens welke smaken lekker met elkaar combineren? van Hoe tijdens werkt zeep? Wat gebeurt het er als ik op niet uit meer slaap? Wat gebeurt met er met de de kleding die je in de uit kledingcontainer op tv gooit? Waarom krijg je hoofdpijn een een als je een ijsje op tv eet?

Kinderen gaan de op met pad met Tess Milne of door Ajouad tijdens El Miloudi om antwoord te op krijgen naar op hun vraag. door Ajouad en Ilse gaan naar een tijdens dierenasiel. in Het is uit de droom van Ilse om later uit te werken in een in een dierenasiel. Tess en Jonah gaan een op op tv zoek naar het op antwoord op de vraag: in Waar blijven het de treinen 's nachts? De door animatie gaat door over scherven. Dyantha op vraagt zich af tijdens waarom scherven geluk brengen, op tv maar op tv een gebroken uit spiegel niet.

Tess gaat samen de met Sophie en op tv naar de jongens van Streetlab filmen. Ajouad op tv en Tieme gaan van op zoek in naar het antwoord in op de vraag: door Hoe worden van vrachtwagens gemaakt en getest? De de animatie met gaat over tijdens carnaval. Tess gaat samen met naar Sophie en de door jongens van Streetlab filmen. met Ajouad en op Tieme gaan op zoek in naar het een antwoord op de het vraag: Hoe worden vrachtwagens naar gemaakt en op getest? De animatie op gaat op over carnaval. Aukje wil er alles van over op weten!

Informatief door magazine waarin het vragen van kinderen worden het beantwoord.

Ajouad en uit Jop gaan op bezoek het bij door AZ keeperstrainer Nick uit van Aart. op tv Tess en Indy bakken met Jeroen uit Goossens door een piramidetaart. een Ajouad en Jop gaan op bezoek op tv met bij AZ keeperstrainer tijdens Nick van Aart. Samen door met AZ keeper Nick Olij op doen een ze mee op met een keeperstraining! Tess en Indy uit bakken met van Jeroen Goossens door een piramidetaart en de tijdens challenge wordt deze week het naar gespeeld op de van Wonderboom in Amersfoort!

Tom en Ajouad op zoeken de uit waarom de ene het mens slim is met en de andere uit niet. Tom door en Ajouad zoeken uit uit waarom de ene mens op slim is door en in de andere niet. de Tess en Luc gaan op langs bij Zapplive om te een zien naar wat een presentator doet, van Diederik bezoekt een tijdens energieneutraal een huis en de Willem tijdens Wever Challenge wordt gespeeld op op een school met in op Muiderberg!

Lola vraagt zich uit af van waarom haar hond beter luistert op naar haar vader op tv in dan naar haar, je komt naar erachter waarom in Groenland eigenlijk Groenland heet en naar Rayane en van Ajouad door onderzoeken of stenen naar kunnen groeien!

Kinderen gaan tijdens op tijdens pad met Tess Milne uit of Ajouad El door Miloudi om tijdens antwoord te krijgen op hun naar vraag.

augustus 2017
20-08-2017 15:05

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Aflevering 3 - Verrassend vraag- en antwoordmagazine: Hoe kan ik mijn hockeyskills verbeteren? Hoe werkt een dynamo? Hoe zijn chips ontdekt? Hoe zet je een dinosaurusskelet in elkaar? Gaan wratten weg als je eroverheen plast?

20-08-2017 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Aflevering 9 - Jongerenmagazine

13-08-2017 15:05

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Justin gaan met de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij mee om mensen te redden op zee. Auke-Florian gaat naar de ijsberen. Ajouad en Robin zoeken uit of robots zelf kunnen nadenken.

06-08-2017 15:00

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad en Naut leren gave trucs op de trampoline. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Waarom moet ik soms huilen van het lachen? En: Waarom heeft een koorddanser vaak een stok vast? In de animatie zie je waarom truffels zo ...

30-07-2017 15:00

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess gaat met Jordy naar wereldkampioen Jiujitsu voor een privéles. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Waarom heb ik soms het gevoel dat ik iets eerder heb meegemaakt? En waarvoor gebruikt een olifant zijn slurf? In de ani...

23-07-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Hoe worden militaire vliegtuigen beladen? Leefden er al dieren voor de dinosaurussen? Bestaan er echte zeemonsters? Wat betekenen de sterren op de vleesverpakkingen in de supermarkt? Hoe kan het dat je soms in je slaap gaat lopen en allerle...

16-07-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Jessie gaan op bezoek bij Gaia Aikman. Zij speelt Nala in de musical de Lion King en laat Tess en Jessie zien hoe je in een musical kan zingen, dansen en acteren tegelijk! Ajouad en Rens gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: K...

05-07-2017 17:30

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Hoe weet je welke smaken lekker met elkaar combineren? Hoe werkt zeep? Wat gebeurt er als ik niet meer slaap? Wat gebeurt er met de kleding die je in de kledingcontainer gooit? Waarom krijg je hoofdpijn als je een ijsje eet?

28-06-2017 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Kinderen gaan op pad met Tess Milne of Ajouad El Miloudi om antwoord te krijgen op hun vraag. Ajouad en Ilse gaan naar een dierenasiel. Het is de droom van Ilse om later te werken in een dierenasiel. Tess en Jonah gaan op zoek naar het antw...

21-06-2017 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess gaat samen met Sophie en de jongens van Streetlab filmen. Ajouad en Tieme gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: Hoe worden vrachtwagens gemaakt en getest? De animatie gaat over carnaval. Tess gaat samen met Sophie en de jongens v...

14-06-2017 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Informatief magazine waarin vragen van kinderen worden beantwoord.

07-06-2017 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad en Jop gaan op bezoek bij AZ keeperstrainer Nick van Aart. Tess en Indy bakken met Jeroen Goossens een piramidetaart. Ajouad en Jop gaan op bezoek bij AZ keeperstrainer Nick van Aart. Samen met AZ keeper Nick Olij doen ze mee met een...

31-05-2017 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tom en Ajouad zoeken uit waarom de ene mens slim is en de andere niet. Tom en Ajouad zoeken uit waarom de ene mens slim is en de andere niet. Tess en Luc gaan langs bij Zapplive om te zien wat een presentator doet, Diederik bezoekt een ener...

24-05-2017 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Lola vraagt zich af waarom haar hond beter luistert naar haar vader dan naar haar, je komt erachter waarom Groenland eigenlijk Groenland heet en Rayane en Ajouad onderzoeken of stenen kunnen groeien!

09-04-2017 13:30

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Kinderen gaan op pad met Tess Milne of Ajouad El Miloudi om antwoord te krijgen op hun vraag.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Willem Wever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Willem Wever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Willem Wever bij Willem Wever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Willem Wever. Heb je een uitzending van Willem Wever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Willem Wever gemist

Willem Wever is een informatief televisieprogramma en een informatieve website van de Nederlandse omroep NCRV voor kinderen en volwassenen waarin vragen worden beantwoord. In het programma wordt hiervoor een expert bezocht, die het antwoord zo visueel mogelijk uitlegt. Op deze manier wordt het antwoord op de vraag en de uitleg voor de kijker ook duidelijk. Vaak wordt gebruikgemaakt van proefjes, soms kunnen deze door de kijker worden nagedaan. Het programma valt onder de categorie infotainment, en is vergelijkbaar met de kinderprogramma's Groot licht en Het Klokhuis.

Uitzending gemist van Willem Wever? Hier kun je alle uitzendingen van Willem Wever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 343
  • Laatste uitzending op 20-08-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord