Programma gemist?

Jet naar wil weten hoe je als op band een goed naar een optreden geeft. Ajouad neemt haar mee de naar Typhoon. uit Tess en van Jort zijn op Schiphol en uit met zien hoe de op beveiliging daar werkt. uit Diederik heeft een bijzondere op tv uitvinding en Tess gaat naar het basisschool De Paasberg het in Oosterbeek voor door de uit Challenge.

Joey het wil weten hoe het schelpen ontstaan en op tv Mirte wat je allemaal met naar een in 3D-printer kunt het doen. Ajouad gaat voor de door Challenge naar op tv de Willem Alexanderschool in door Woerden.

Tess door en Jairo krijgen in op een heel spectaculaire tijdens manier antwoord op de de vraag hoe op een sciencefictionfilm wordt de gemaakt. En Ajouad gaat een met Mirthe de in straat op. Zij uit willen weten hoe uit een trend een ontstaat.

Nadia, Stephen het en Tess gaan breakdancen. naar tijdens Eef wil weten in wat een kraamverzorgster doet, op Diederik laat van zien wat staal is en op tv Tess gaat een naar basisschool met De Duizendpoot in Almere het voor de uit Challenge.

Tess het gaat met Cézare op naar Schiphol. Hij wil de weten naar wat er allemaal gebeurt door voordat een vliegtuig kan van vertrekken. In met de animatie wordt uit verteld waarom van we niet op zebra's naar rijden, en onze dierendeskundige op Auke-Florian legt tijdens uit wat het oudste van dier tijdens is. Ajouad gaat met Daniël pizza's op het bakken én eten want Daniël de wil weten het waarom de pizza's in van Italië lekkerder zijn dan op in naar Nederland.

Tess neemt door Jelle mee naar het Coen en Sander van het Radio 538. op Maaike vraagt zich door af van waarom je sneller kunt uit zwemmen in een wedstrijdbadpak het en ze ontmoet Ranomi op Kromowidjojo. De Challenge naar door wordt gespeeld door de leerlingen en de juf van groep op 8 van uit basisschool De Achtbaan op in naar Utrecht.

Hoe kan op ik mijn hockeyskills verbeteren? in Hoe werkt een een in dynamo? Hoe zijn door chips ontdekt? Hoe zet je door een dinosaurusskelet op in elkaar? Gaan wratten tijdens weg als uit je eroverheen op tv plast?

Ajouad met gaat met Noah de naar Tommy, uit hij kleedt de bekendste tijdens sterren voor het op de rode loper. Rosa vraagt van zich op tv af waarom suiker zo de ongezond is en Diederik met laat de zien dat een naar brug van glas gebouwd kan uit worden. De op tv Challenge wordt door gespeeld tussen de leraar in en een leerling van een basisschool De het Hoeksteen in uit Voorthuizen.

Tess en in Justin in gaan met de Koninklijke een Nederlandse Reddingsmaatschappij uit mee om mensen in te redden op zee. Auke-Florian gaat het naar de ijsberen. uit Ajouad in en Robin zoeken uit het of robots zelf kunnen tijdens het nadenken.

Ajouad en door Naut leren gave het trucs de op de trampoline. De Willem Wever op tv het Experts geven antwoord op de tijdens vragen: met Waarom moet ik soms huilen door van het lachen? met En: Waarom heeft van een koorddanser met vaak een stok vast? In uit de animatie zie met met je waarom truffels op zo duur zijn. tijdens Tess en Louis uit voelen hoe het door is als je een alcohol hebt gedronken, op tv want Louis wil in weten hoe een alcohol blaastest de werkt.

Tess met gaat met Jordy tijdens naar wereldkampioen Jiujitsu voor een in door privéles. De Willem uit Wever Experts geven naar antwoord op de vragen: Waarom heb door ik van soms het het gevoel dat ik iets op eerder heb een meegemaakt? En waarvoor gebruikt door een olifant zijn de slurf? In de het animatie wordt verteld waarom de naar scheidsrechter een tijdens fluitje gebruikt. Ajouad en met Abdallah gaan met met met de streetview tracker mee om uit beelden te maken uit voor Google tijdens Streetview.

Hoe in worden militaire vliegtuigen beladen? een Leefden er tijdens al dieren in voor de dinosaurussen? Bestaan er echte in zeemonsters? op Wat betekenen de sterren in op van de vleesverpakkingen in op de supermarkt? Hoe kan het dat met je soms in een naar je slaap gaat lopen uit en allerlei dingen van doet?

Tess en uit Jessie gaan op bezoek door bij Gaia een Aikman. Zij op tv speelt Nala in de naar musical de op tv Lion King en in laat Tess en Jessie op tv zien hoe je uit in een musical in kan zingen, tijdens dansen en acteren tegelijk! Ajouad naar tijdens en Rens gaan in op zoek naar het de antwoord op de vraag: tijdens Kunnen mensen door op Mars de leven?

Hoe weet tijdens je welke smaken lekker met met elkaar combineren? het met Hoe werkt zeep? Wat het gebeurt er als ik met niet de meer slaap? Wat gebeurt het er met de een kleding die je in een de kledingcontainer gooit? Waarom de krijg op tv je hoofdpijn als tijdens je een ijsje naar eet?

Kinderen met gaan op pad met Tess door in Milne of Ajouad op tv El Miloudi om antwoord te het krijgen op hun naar vraag. Ajouad de en Ilse gaan naar de een dierenasiel. Het de is de tijdens droom van van Ilse om later te werken in uit een met dierenasiel. Tess en Jonah op gaan de op zoek naar het antwoord op op de vraag: naar Waar blijven van de treinen 's nachts? De in een animatie gaat over op tv scherven. Dyantha vraagt zich naar af waarom tijdens scherven geluk brengen, naar maar een gebroken spiegel op niet.

september 2017
17-09-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Jet wil weten hoe je als band een goed optreden geeft. Ajouad neemt haar mee naar Typhoon. Tess en Jort zijn op Schiphol en zien hoe de beveiliging daar werkt. Diederik heeft een bijzondere uitvinding en Tess gaat naar basisschool De Paasbe...

10-09-2017 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Joey wil weten hoe schelpen ontstaan en Mirte wat je allemaal met een 3D-printer kunt doen. Ajouad gaat voor de Challenge naar de Willem Alexanderschool in Woerden.

03-09-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Jairo krijgen op een heel spectaculaire manier antwoord op de vraag hoe een sciencefictionfilm wordt gemaakt. En Ajouad gaat met Mirthe de straat op. Zij willen weten hoe een trend ontstaat.

03-09-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Nadia, Stephen en Tess gaan breakdancen. Eef wil weten wat een kraamverzorgster doet, Diederik laat zien wat staal is en Tess gaat naar basisschool De Duizendpoot in Almere voor de Challenge.

27-08-2017 15:05

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess gaat met Cézare naar Schiphol. Hij wil weten wat er allemaal gebeurt voordat een vliegtuig kan vertrekken. In de animatie wordt verteld waarom we niet op zebra's rijden, en onze dierendeskundige Auke-Florian legt uit wat het oudste die...

27-08-2017 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess neemt Jelle mee naar Coen en Sander van Radio 538. Maaike vraagt zich af waarom je sneller kunt zwemmen in een wedstrijdbadpak en ze ontmoet Ranomi Kromowidjojo. De Challenge wordt gespeeld door de leerlingen en juf van groep 8 van bas...

20-08-2017 15:05

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Hoe kan ik mijn hockeyskills verbeteren? Hoe werkt een dynamo? Hoe zijn chips ontdekt? Hoe zet je een dinosaurusskelet in elkaar? Gaan wratten weg als je eroverheen plast?

20-08-2017 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad gaat met Noah naar Tommy, hij kleedt de bekendste sterren voor op de rode loper. Rosa vraagt zich af waarom suiker zo ongezond is en Diederik laat zien dat een brug van glas gebouwd kan worden. De Challenge wordt gespeeld tussen de l...

13-08-2017 15:05

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Justin gaan met de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij mee om mensen te redden op zee. Auke-Florian gaat naar de ijsberen. Ajouad en Robin zoeken uit of robots zelf kunnen nadenken.

06-08-2017 15:00

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad en Naut leren gave trucs op de trampoline. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Waarom moet ik soms huilen van het lachen? En: Waarom heeft een koorddanser vaak een stok vast? In de animatie zie je waarom truffels zo ...

30-07-2017 15:00

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess gaat met Jordy naar wereldkampioen Jiujitsu voor een privéles. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Waarom heb ik soms het gevoel dat ik iets eerder heb meegemaakt? En waarvoor gebruikt een olifant zijn slurf? In de ani...

23-07-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Hoe worden militaire vliegtuigen beladen? Leefden er al dieren voor de dinosaurussen? Bestaan er echte zeemonsters? Wat betekenen de sterren op de vleesverpakkingen in de supermarkt? Hoe kan het dat je soms in je slaap gaat lopen en allerle...

16-07-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Jessie gaan op bezoek bij Gaia Aikman. Zij speelt Nala in de musical de Lion King en laat Tess en Jessie zien hoe je in een musical kan zingen, dansen en acteren tegelijk! Ajouad en Rens gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: K...

05-07-2017 17:30

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Hoe weet je welke smaken lekker met elkaar combineren? Hoe werkt zeep? Wat gebeurt er als ik niet meer slaap? Wat gebeurt er met de kleding die je in de kledingcontainer gooit? Waarom krijg je hoofdpijn als je een ijsje eet?

28-06-2017 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Kinderen gaan op pad met Tess Milne of Ajouad El Miloudi om antwoord te krijgen op hun vraag. Ajouad en Ilse gaan naar een dierenasiel. Het is de droom van Ilse om later te werken in een dierenasiel. Tess en Jonah gaan op zoek naar het antw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Willem Wever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Willem Wever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Willem Wever bij Willem Wever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Willem Wever. Heb je een uitzending van Willem Wever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Willem Wever gemist

Willem Wever is een informatief televisieprogramma en een informatieve website van de Nederlandse omroep NCRV voor kinderen en volwassenen waarin vragen worden beantwoord. In het programma wordt hiervoor een expert bezocht, die het antwoord zo visueel mogelijk uitlegt. Op deze manier wordt het antwoord op de vraag en de uitleg voor de kijker ook duidelijk. Vaak wordt gebruikgemaakt van proefjes, soms kunnen deze door de kijker worden nagedaan. Het programma valt onder de categorie infotainment, en is vergelijkbaar met de kinderprogramma's Groot licht en Het Klokhuis.

Uitzending gemist van Willem Wever? Hier kun je alle uitzendingen van Willem Wever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 349
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord