Programma gemist?

Jet de wil weten hoe je van als uit band een goed optreden geeft. door Ajouad neemt haar de mee naar op tv Typhoon. Tess en Jort zijn uit op Schiphol een en naar zien hoe de beveiliging daar in werkt. Diederik naar heeft een bijzondere op tv uitvinding en door Tess gaat naar naar basisschool De Paasberg in Oosterbeek een voor de het Challenge.

Joey wil uit weten uit hoe schelpen ontstaan en Mirte wat door je uit allemaal met op een 3D-printer kunt doen. een Ajouad gaat voor de Challenge de naar tijdens de Willem Alexanderschool in door Woerden.

Tess en Jairo tijdens krijgen een op een heel spectaculaire een manier antwoord op in de vraag hoe een op de sciencefictionfilm wordt gemaakt. En Ajouad gaat het met Mirthe de met straat op. uit Zij willen door weten hoe een tijdens trend ontstaat.

Nadia, door Stephen en Tess gaan breakdancen. op de Eef wil weten de wat een kraamverzorgster doet, Diederik de laat zien uit wat staal is en Tess van gaat van naar basisschool De Duizendpoot in in Almere de voor de van Challenge.

Tess gaat door met Cézare naar op tv Schiphol. van Hij wil weten op wat er allemaal gebeurt voordat een van vliegtuig kan tijdens vertrekken. In een de animatie wordt op tv verteld waarom we het niet op zebra's op tv rijden, en onze dierendeskundige Auke-Florian met legt uit met wat het de oudste dier is. Ajouad gaat het uit met Daniël pizza's bakken én eten door want uit Daniël wil weten waarom van de pizza's in op Italië lekkerder zijn dan de in de Nederland.

Tess op neemt Jelle naar mee naar Coen op en Sander van op Radio 538. Maaike vraagt zich op tv af waarom op je sneller kunt zwemmen in in een op tv wedstrijdbadpak en ze ontmoet Ranomi naar van Kromowidjojo. De Challenge wordt gespeeld in door de leerlingen en op juf van groep van 8 van basisschool in De Achtbaan het in van Utrecht.

Hoe in kan ik mijn door hockeyskills verbeteren? Hoe van werkt een dynamo? Hoe in zijn chips ontdekt? Hoe uit met zet je een dinosaurusskelet in in elkaar? naar Gaan wratten weg als je met eroverheen naar plast?

Ajouad gaat tijdens met Noah uit naar Tommy, van hij kleedt de bekendste sterren voor een op tv op de rode loper. Rosa tijdens vraagt zich af op waarom suiker tijdens zo ongezond het is en Diederik laat zien met dat een brug op van glas gebouwd tijdens kan door worden. De Challenge wordt gespeeld tussen naar de de leraar en een leerling uit van basisschool De Hoeksteen van met in Voorthuizen.

Tess en Justin door gaan met de van door Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij mee om mensen door te naar redden op zee. Auke-Florian gaat door naar de ijsberen. naar Ajouad en Robin uit zoeken een uit of van robots zelf kunnen van nadenken.

Ajouad de en Naut leren gave op trucs op van de trampoline. De met Willem Wever Experts geven met antwoord op de vragen: een Waarom het moet ik soms tijdens huilen van het lachen? En: met Waarom uit heeft een koorddanser een vaak een stok de vast? In de animatie zie uit je waarom de truffels zo duur zijn. tijdens uit Tess en Louis voelen hoe de het is als in je alcohol hebt tijdens gedronken, want op Louis wil weten naar hoe een alcohol blaastest door werkt.

Tess op tv gaat met naar Jordy naar wereldkampioen Jiujitsu voor een een uit privéles. De Willem Wever Experts naar geven antwoord op tv op de vragen: Waarom het heb ik soms op tv het gevoel dat ik tijdens iets eerder heb tijdens in meegemaakt? En waarvoor gebruikt een met olifant zijn slurf? van In de animatie het wordt verteld waarom van de naar scheidsrechter een fluitje gebruikt. op Ajouad en Abdallah gaan met van de streetview tracker van tijdens mee om beelden in te maken voor Google het Streetview.

Hoe worden militaire tijdens vliegtuigen beladen? Leefden naar er al dieren met voor met de dinosaurussen? in Bestaan er echte op zeemonsters? Wat betekenen de naar sterren op de vleesverpakkingen in door de supermarkt? Hoe naar kan op tv het dat op tv je soms in je slaap tijdens gaat lopen en allerlei op tv dingen het doet?

Tess en Jessie uit gaan op bezoek door met bij Gaia Aikman. het Zij speelt Nala in in de musical de het Lion King en naar laat Tess het en Jessie zien tijdens hoe je in een musical naar kan zingen, op dansen en acteren tegelijk! op Ajouad en Rens op tv gaan met op zoek naar het antwoord op een een de vraag: Kunnen mensen het op Mars op tv leven?

Hoe in weet je op welke smaken lekker met elkaar combineren? een het Hoe werkt zeep? op Wat gebeurt er als ik door niet meer slaap? Wat uit een gebeurt er met de op kleding die door je in de kledingcontainer naar gooit? Waarom krijg je in hoofdpijn als uit je een ijsje tijdens eet?

Kinderen op tv gaan op pad met met Tess Milne of Ajouad tijdens de El Miloudi om antwoord te door krijgen op hun met vraag. Ajouad en door Ilse gaan naar een op tv dierenasiel. met Het is op de droom van Ilse om later een te werken in een een uit dierenasiel. Tess in en Jonah gaan op zoek naar naar het antwoord op de de vraag: Waar tijdens tijdens blijven de treinen van 's nachts? De naar animatie gaat over van scherven. Dyantha vraagt zich af waarom met scherven geluk naar brengen, maar een met gebroken spiegel de niet.

september 2017
17-09-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Jet wil weten hoe je als band een goed optreden geeft. Ajouad neemt haar mee naar Typhoon. Tess en Jort zijn op Schiphol en zien hoe de beveiliging daar werkt. Diederik heeft een bijzondere uitvinding en Tess gaat naar basisschool De Paasbe...

10-09-2017 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Joey wil weten hoe schelpen ontstaan en Mirte wat je allemaal met een 3D-printer kunt doen. Ajouad gaat voor de Challenge naar de Willem Alexanderschool in Woerden.

03-09-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Jairo krijgen op een heel spectaculaire manier antwoord op de vraag hoe een sciencefictionfilm wordt gemaakt. En Ajouad gaat met Mirthe de straat op. Zij willen weten hoe een trend ontstaat.

03-09-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Nadia, Stephen en Tess gaan breakdancen. Eef wil weten wat een kraamverzorgster doet, Diederik laat zien wat staal is en Tess gaat naar basisschool De Duizendpoot in Almere voor de Challenge.

27-08-2017 15:05

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess gaat met Cézare naar Schiphol. Hij wil weten wat er allemaal gebeurt voordat een vliegtuig kan vertrekken. In de animatie wordt verteld waarom we niet op zebra's rijden, en onze dierendeskundige Auke-Florian legt uit wat het oudste die...

27-08-2017 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess neemt Jelle mee naar Coen en Sander van Radio 538. Maaike vraagt zich af waarom je sneller kunt zwemmen in een wedstrijdbadpak en ze ontmoet Ranomi Kromowidjojo. De Challenge wordt gespeeld door de leerlingen en juf van groep 8 van bas...

20-08-2017 15:05

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Hoe kan ik mijn hockeyskills verbeteren? Hoe werkt een dynamo? Hoe zijn chips ontdekt? Hoe zet je een dinosaurusskelet in elkaar? Gaan wratten weg als je eroverheen plast?

20-08-2017 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad gaat met Noah naar Tommy, hij kleedt de bekendste sterren voor op de rode loper. Rosa vraagt zich af waarom suiker zo ongezond is en Diederik laat zien dat een brug van glas gebouwd kan worden. De Challenge wordt gespeeld tussen de l...

13-08-2017 15:05

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Justin gaan met de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij mee om mensen te redden op zee. Auke-Florian gaat naar de ijsberen. Ajouad en Robin zoeken uit of robots zelf kunnen nadenken.

06-08-2017 15:00

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad en Naut leren gave trucs op de trampoline. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Waarom moet ik soms huilen van het lachen? En: Waarom heeft een koorddanser vaak een stok vast? In de animatie zie je waarom truffels zo ...

30-07-2017 15:00

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess gaat met Jordy naar wereldkampioen Jiujitsu voor een privéles. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Waarom heb ik soms het gevoel dat ik iets eerder heb meegemaakt? En waarvoor gebruikt een olifant zijn slurf? In de ani...

23-07-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Hoe worden militaire vliegtuigen beladen? Leefden er al dieren voor de dinosaurussen? Bestaan er echte zeemonsters? Wat betekenen de sterren op de vleesverpakkingen in de supermarkt? Hoe kan het dat je soms in je slaap gaat lopen en allerle...

16-07-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Jessie gaan op bezoek bij Gaia Aikman. Zij speelt Nala in de musical de Lion King en laat Tess en Jessie zien hoe je in een musical kan zingen, dansen en acteren tegelijk! Ajouad en Rens gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: K...

05-07-2017 17:30

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Hoe weet je welke smaken lekker met elkaar combineren? Hoe werkt zeep? Wat gebeurt er als ik niet meer slaap? Wat gebeurt er met de kleding die je in de kledingcontainer gooit? Waarom krijg je hoofdpijn als je een ijsje eet?

28-06-2017 17:35

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Kinderen gaan op pad met Tess Milne of Ajouad El Miloudi om antwoord te krijgen op hun vraag. Ajouad en Ilse gaan naar een dierenasiel. Het is de droom van Ilse om later te werken in een dierenasiel. Tess en Jonah gaan op zoek naar het antw...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Willem Wever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Willem Wever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Willem Wever bij Willem Wever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Willem Wever. Heb je een uitzending van Willem Wever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Willem Wever gemist

Willem Wever is een informatief televisieprogramma en een informatieve website van de Nederlandse omroep NCRV voor kinderen en volwassenen waarin vragen worden beantwoord. In het programma wordt hiervoor een expert bezocht, die het antwoord zo visueel mogelijk uitlegt. Op deze manier wordt het antwoord op de vraag en de uitleg voor de kijker ook duidelijk. Vaak wordt gebruikgemaakt van proefjes, soms kunnen deze door de kijker worden nagedaan. Het programma valt onder de categorie infotainment, en is vergelijkbaar met de kinderprogramma's Groot licht en Het Klokhuis.

Uitzending gemist van Willem Wever? Hier kun je alle uitzendingen van Willem Wever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 349
  • Laatste uitzending op 17-09-2017 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord