Programma gemist?

Amir op traint om de een beste e-voetballer te worden. Tess het en Saskia zijn een bij een van paardenoperatie. Diederik rijdt het in naar een auto zonder bestuurder... tijdens En waarom het moet je boeren als in je cola een drinkt?

Coen kijkt met op Jeroen in Grueter mee in de tijdens Amsterdam ArenA om te uit zien wat uit een voetbalcommentator uit doet, Venna de mag met Ajouad een op tv dier opzetten en op Nienke daagt juf Inge uit naar voor de de Willem Wever Challenge op op tv tijdens de Nieuwe Baarnsche op School!

Luuk een ziet hoe grote schepen door op tv sluizen varen, naar Norah vraagt op tv zich af met hoe het is om te wonen het op de kermis in en Diederik laat naar lampen branden het met behulp van in planten.

Kan van ik in naar Nederland trainen voor door mijn fietsvakantie in de bergen? Wat in zijn van zwaartekrachtsgolven? Hoe van lang hebben mensen al tatoeages? het Wat is in autisme? Hoe op komt het dat de mammoet is van op uitgestorven?

Marcus in en Tess op leren van dé een Jochem Myjer hoe je een met goede cabaret-act de maakt. Saskia en Zeb door dompelen zich onder op tv in de wereld de van Bushcraft. Verder in legt Diederik tijdens Jekel uit naar waarom we vliegtuigen niet oneindig het groot kunnen maken en met leren we met of een op baby-kangoeroe in de de buidel van zijn moeder van poept.

Ajouad en uit Naut leren gave trucs door op de trampoline. met De Willem op Wever Experts geven antwoord een door op de vragen: Waarom moet van ik van soms huilen van het lachen? En: in op tv Waarom heeft een koorddanser vaak met een stok vast? In op tv de door animatie zie je waarom door truffels tijdens zo duur zijn. Tess en Louis van van voelen hoe het is als in je door alcohol hebt gedronken, want de Louis wil weten hoe van een alcohol blaastest op tv werkt.

Onze in spiksplinternieuwe presentator Jesse Mensah met brengt samen een met Danielle een tijdens bezoek aan zwemmer Maarten door van der Weijden. een Tess duikt in de in wondere wereld van op tijdens Escape Rooms en Diederik op Jekel legt ons op tv uit hoe met een windmolen precies werkt. Bovendien komen een we erachter van waarom het zo leuk het door is om te op griezelen.

Haydar wil graag met weten hoe je op van met een bedrijf veel geld kunt met verdienen in en Puck wil weten van hoe een natuurfilm met wordt gemaakt. met Diederik gaat in een van kernreactor en laat zien naar wat een met kernreactor doet. Ajouad van gaat uit voor de Challenge naar De tijdens Biezenkring in tijdens Dongen.

Flip wil een weten hoe hij een hoge sprongen met zijn op BMX de kan maken. op tv Ajouad neemt hem mee naar Rick door de Koekoek, hij behoort tot het de beste BMX-ers op tv ter wereld. op Tess neemt Sarya met mee naar een asielzoekerscentrum, Sarya wil de tijdens weten hoe een dag van een op tv vluchtelingenkind er uitziet. van Diederik op tv laat een nieuwe uitvinding zien in en Tess gaat van de naar de Insingerschool uit in Soest voor de de Challenge.

Ajouad naar neemt Gijs mee op naar de Cinemates, hij uit wil weten hoe tijdens special effects gemaakt uit worden. Joshua wil door weten in hoe je in een lichaam kunt uit kijken, tijdens Diederik laat zien van dat de op fiets eigenlijk heel bijzonder is en de Tess gaat door naar de met Willibrordschool in Vleuten voor de door in Challenge.

Jet tijdens wil weten hoe een je als band een goed uit de optreden geeft. Ajouad neemt haar het mee naar Typhoon. Tess op en Jort het zijn uit op Schiphol en zien hoe met de beveiliging daar een werkt. Diederik heeft op tv een van bijzondere uitvinding en Tess gaat door naar basisschool De met Paasberg in door Oosterbeek voor met de Challenge.

Joey naar wil weten hoe schelpen ontstaan de en Mirte wat van van je allemaal met een 3D-printer kunt de in doen. Ajouad gaat voor de Challenge in de naar de Willem Alexanderschool tijdens in Woerden.

Tess en een Jairo krijgen op naar een de heel spectaculaire manier antwoord op de de tijdens vraag hoe een door sciencefictionfilm wordt gemaakt. En Ajouad op gaat met Mirthe de tijdens straat op. in Zij uit willen weten hoe het een trend ontstaat.

Nadia, Stephen op en Tess gaan met breakdancen. Eef in wil weten wat de een kraamverzorgster doet, Diederik tijdens laat in zien wat staal is met en Tess door gaat naar basisschool De de Duizendpoot in van Almere voor de tijdens Challenge.

Tess gaat naar met Cézare naar Schiphol. uit Hij met wil weten wat er allemaal uit gebeurt tijdens voordat een vliegtuig kan vertrekken. met In de in animatie wordt verteld waarom uit door we niet op zebra's rijden, op tv en onze met dierendeskundige Auke-Florian legt uit van wat het oudste naar dier is. Ajouad gaat van met Daniël pizza's tijdens bakken van én eten want door Daniël wil weten waarom de door pizza's in Italië van lekkerder op tv zijn dan in met Nederland.

november 2017
05-11-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Amir traint om de beste e-voetballer te worden. Tess en Saskia zijn bij een paardenoperatie. Diederik rijdt in een auto zonder bestuurder... En waarom moet je boeren als je cola drinkt?

29-10-2017 14:15

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Coen kijkt met Jeroen Grueter mee in de Amsterdam ArenA om te zien wat een voetbalcommentator doet, Venna mag met Ajouad een dier opzetten en Nienke daagt juf Inge uit voor de Willem Wever Challenge op de Nieuwe Baarnsche School!

29-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Luuk ziet hoe grote schepen door sluizen varen, Norah vraagt zich af hoe het is om te wonen op de kermis en Diederik laat lampen branden met behulp van planten.

22-10-2017 14:15

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Kan ik in Nederland trainen voor mijn fietsvakantie in de bergen? Wat zijn zwaartekrachtsgolven? Hoe lang hebben mensen al tatoeages? Wat is autisme? Hoe komt het dat de mammoet is uitgestorven?

22-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Marcus en Tess leren van dé Jochem Myjer hoe je een goede cabaret-act maakt. Saskia en Zeb dompelen zich onder in de wereld van Bushcraft. Verder legt Diederik Jekel uit waarom we vliegtuigen niet oneindig groot kunnen maken en leren we of ...

21-10-2017 14:15

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad en Naut leren gave trucs op de trampoline. De Willem Wever Experts geven antwoord op de vragen: Waarom moet ik soms huilen van het lachen? En: Waarom heeft een koorddanser vaak een stok vast? In de animatie zie je waarom truffels zo ...

15-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Onze spiksplinternieuwe presentator Jesse Mensah brengt samen met Danielle een bezoek aan zwemmer Maarten van der Weijden. Tess duikt in de wondere wereld van Escape Rooms en Diederik Jekel legt ons uit hoe een windmolen precies werkt. Bove...

08-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Haydar wil graag weten hoe je met een bedrijf veel geld kunt verdienen en Puck wil weten hoe een natuurfilm wordt gemaakt. Diederik gaat in een kernreactor en laat zien wat een kernreactor doet. Ajouad gaat voor de Challenge naar De Biezenk...

01-10-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Flip wil weten hoe hij hoge sprongen met zijn BMX kan maken. Ajouad neemt hem mee naar Rick Koekoek, hij behoort tot de beste BMX-ers ter wereld. Tess neemt Sarya mee naar een asielzoekerscentrum, Sarya wil weten hoe een dag van een vluchte...

24-09-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Ajouad neemt Gijs mee naar de Cinemates, hij wil weten hoe special effects gemaakt worden. Joshua wil weten hoe je in een lichaam kunt kijken, Diederik laat zien dat de fiets eigenlijk heel bijzonder is en Tess gaat naar de Willibrordschool...

17-09-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Jet wil weten hoe je als band een goed optreden geeft. Ajouad neemt haar mee naar Typhoon. Tess en Jort zijn op Schiphol en zien hoe de beveiliging daar werkt. Diederik heeft een bijzondere uitvinding en Tess gaat naar basisschool De Paasbe...

10-09-2017 09:45

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Joey wil weten hoe schelpen ontstaan en Mirte wat je allemaal met een 3D-printer kunt doen. Ajouad gaat voor de Challenge naar de Willem Alexanderschool in Woerden.

03-09-2017 14:55

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess en Jairo krijgen op een heel spectaculaire manier antwoord op de vraag hoe een sciencefictionfilm wordt gemaakt. En Ajouad gaat met Mirthe de straat op. Zij willen weten hoe een trend ontstaat.

03-09-2017 09:50

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Nadia, Stephen en Tess gaan breakdancen. Eef wil weten wat een kraamverzorgster doet, Diederik laat zien wat staal is en Tess gaat naar basisschool De Duizendpoot in Almere voor de Challenge.

27-08-2017 15:05

Willem Wever

Willem Wever - Willem Wever

Tess gaat met Cézare naar Schiphol. Hij wil weten wat er allemaal gebeurt voordat een vliegtuig kan vertrekken. In de animatie wordt verteld waarom we niet op zebra's rijden, en onze dierendeskundige Auke-Florian legt uit wat het oudste die...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Willem Wever gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Willem Wever de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Willem Wever bij Willem Wever liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Willem Wever. Heb je een uitzending van Willem Wever gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Willem Wever gemist

Willem Wever is een informatief televisieprogramma en een informatieve website van de Nederlandse omroep NCRV voor kinderen en volwassenen waarin vragen worden beantwoord. In het programma wordt hiervoor een expert bezocht, die het antwoord zo visueel mogelijk uitlegt. Op deze manier wordt het antwoord op de vraag en de uitleg voor de kijker ook duidelijk. Vaak wordt gebruikgemaakt van proefjes, soms kunnen deze door de kijker worden nagedaan. Het programma valt onder de categorie infotainment, en is vergelijkbaar met de kinderprogramma's Groot licht en Het Klokhuis.

Uitzending gemist van Willem Wever? Hier kun je alle uitzendingen van Willem Wever kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 359
  • Laatste uitzending op 05-11-2017 om 09:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord