Programma gemist?

Onderzoeksprogramma van uit Jan Born door en Sander de 't Sas met onderwerpen op het het uit snijvlak van falend overheidsbeleid, in criminaliteit en falend van toezicht.

In deze tijdens aflevering zoomt Dossier in EenVandaag van in op de naar plannen van de provincie Noord-Brabant tijdens om een groot wegennetwerk van aan te van leggen rond Eindhoven: uit De Ruit.Meer Dossier het EenVandaag tijdens staat vandaag in het teken het van de tijdens Provinciale Statenverkiezingen. de De kiezers zien de naar provincie amper staan. Slechts 55,9 de % van een de Nederlanders stemde bij door op de laatste verkiezingen uit in 2011. Maar een is die desinteresse terecht? De naar provincie heeft namelijk het veel geld en door macht. op tv Ambitieuze bestuurders maken hier op handig gebruik in van, en gaan daarbij soms grenzen een over. de In deze aflevering zoomt Dossier op tv EenVandaag een in op de uit plannen van de provincie Noord-Brabant uit de om een groot tijdens wegennetwerk aan te leggen in rond Eindhoven: de De Ruit. Dat gaat naar ten koste van het natuurgebied op het in Dommeldal en huizen naar en boerderijen van moeten gesloopt worden. Bij de een tegenstanders zijn met er grote twijfels op tv over nut en noodzaak. Alle uit direct betrokken naar gemeenten, inclusief Eindhoven en het Helmond, zijn de faliekant op tv tegen, evenals de inwoners, maar de provinciebestuurder Ruud van in Heugten van wil zijn plan naar -koste wat het kost- doorzetten. een Een de meerderheid in de Provinciale Staten uit Noord-Brabant van CDA en het VVD, gesteund door op tv met de PVV, wil De de Ruit liever vandaag dan met morgen. De provincie stelt: van "Als er naar een snelweg door uit het natuurgebied komt, naar dan kunnen uit meer mensen ervan genieten als een ze vanuit de in auto uit door dat gebied rijden in en door zijn ze ook op tijd thuis op voor van het eten." met De voor- en tegenstanders discussiëren er een al op tv tientallen jaren over. uit Kan het van project versneld worden of is het uit project het nog tegen uit te houden? In Dossier tijdens EenVandaag, De macht van de de met provincie. Dossier EenVandaag is 'het van onderzoeksbroertje' van de EenVandaag en wordt gemaakt door met met redacteur Jan Born en door verslaggever Sander 't door Sas.Minder

Actualiteitenrubriek het EenVandaag brengt extra het researchuitzendingen onder op de naam Dossier op tv EenVandaag.

Tienduizenden militairen naar blootgesteld op aan kankerverwekkende reinigingsolie PX-10.Meer van Na de op uitzending over de moord door op Theo in van Gogh, waarbij het onderzoek is op heropend dankzij de uit op tv uitzending, komt Dossier EenVandaag met tijdens opnieuw het een opzienbarend verhaal. Tienduizenden uit militairen zijn met de afgelopen jaren blootgesteld op aan het op tv wapenreinigingsmiddel PX-10. Velen van hen zijn van ziek geworden. een Het middel werd in door het van hele leger gebruikt door vanaf de uit jaren zestig tot op tv 1993 en bevatte op het kankerverwekkende middel naar benzeen. In de uitzending onder meer van het relaas het van een weduwe met van een een machinist van de de marine, die in 2009 een overleed aan lymfeklierkanker na met een met lang en de pijnlijk ziekbed. De door top van het leger naar is al begin van jaren tachtig op de met hoogte in van de giftigheid van PX-10, met maar uit een nieuwe documenten in bezit van tijdens Dossier EenVandaag naar blijkt op dat Defensie er willens en uit wetens mee is doorgegaan. naar Defensie wijst door tot nu toe alle naar uit claims van oud-militairen van en nabestaanden af, op basis van naar rapporten van op tv het tijdens RIVM uit 2011. In op tv Dossier EenVandaag doen gerenommeerde van buitenlandse wetenschappers die onderzoeken het van af als 'onbetrouwbaar' en 'wetenschappelijk niet-verantwoord'. de In de rapportage tijdens van een Jan Born en Sander 't een Sas komen door onder meer oud-marine arts naar Rob Timmerman, de het bekende Vlaamse toxicoloog door Prof. tijdens dr. Jan Tytgat en Kolonel op tv mr. Ben F. op tv door Klappe, directeur bureau claims uit van Defensie aan het op woord.Minder

Journalisten Jan Born met in en Sander 't Sas stellen op in dit onderzoeksprogramma misstanden van met aan de kaak en duiken het ze onder meer in in dossiers van met klokkenluiders.

juni 2020
23-03-2015 21:29

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Onderzoeksprogramma van Jan Born en Sander 't Sas met onderwerpen op het snijvlak van falend overheidsbeleid, criminaliteit en falend toezicht.

10-03-2015 21:25

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

In deze aflevering zoomt Dossier EenVandaag in op de plannen van de provincie Noord-Brabant om een groot wegennetwerk aan te leggen rond Eindhoven: De Ruit.Meer Dossier EenVandaag staat vandaag in het teken van de Provinciale Statenverkiezi...

17-11-2014 21:26

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Actualiteitenrubriek EenVandaag brengt extra researchuitzendingen onder de naam Dossier EenVandaag.

20-10-2014 21:27

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Tienduizenden militairen blootgesteld aan kankerverwekkende reinigingsolie PX-10.Meer Na de uitzending over de moord op Theo van Gogh, waarbij het onderzoek is heropend dankzij de uitzending, komt Dossier EenVandaag met opnieuw een opzienba...

22-09-2014 21:28

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Journalisten Jan Born en Sander 't Sas stellen in dit onderzoeksprogramma misstanden aan de kaak en duiken ze onder meer in dossiers van klokkenluiders.

Dossier Eenvandaag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Eenvandaag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Eenvandaag bij Dossier Eenvandaag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Eenvandaag. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Eenvandaag gemist

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!