Programma gemist?

Onderzoeksprogramma van Jan op Born en op tv Sander 't Sas met met onderwerpen op tv op het snijvlak van in falend overheidsbeleid, criminaliteit en met falend door toezicht.

In van deze aflevering zoomt Dossier EenVandaag met in op de van plannen een van de door provincie Noord-Brabant om een groot wegennetwerk met aan in te leggen rond Eindhoven: De van met Ruit.Meer Dossier EenVandaag op tv staat vandaag in het teken van naar uit de Provinciale Statenverkiezingen. De kiezers op tv zien door de provincie amper het staan. Slechts 55,9 % een van de Nederlanders met stemde bij door de laatste verkiezingen op tv in 2011. Maar is die de desinteresse terecht? een De provincie heeft namelijk met veel geld op tv en macht. tijdens Ambitieuze bestuurders maken hier uit handig gebruik van, en in gaan daarbij soms grenzen uit over. In deze tijdens aflevering zoomt Dossier een op tv EenVandaag in op de plannen een van uit de provincie Noord-Brabant om een groot tijdens wegennetwerk op tv aan te leggen van rond Eindhoven: De Ruit. Dat het gaat ten koste een van door het natuurgebied het Dommeldal op en huizen de en boerderijen van moeten gesloopt worden. Bij de tegenstanders het zijn uit er grote twijfels over van nut een en noodzaak. Alle direct betrokken tijdens gemeenten, uit inclusief Eindhoven en Helmond, zijn met faliekant het tegen, evenals de van inwoners, maar provinciebestuurder het Ruud van Heugten wil zijn plan van -koste wat het een kost- doorzetten. in Een op tv meerderheid in de een Provinciale Staten Noord-Brabant van CDA de en VVD, gesteund van door de PVV, een wil De Ruit de liever vandaag dan de morgen. in De provincie stelt: in "Als er een snelweg door door het door natuurgebied komt, dan kunnen meer in mensen ervan genieten als van ze vanuit op tv de auto door de dat gebied rijden en een zijn het ze ook op uit tijd thuis voor het eten." op De tijdens voor- en tegenstanders discussiëren er in al een tientallen jaren over. door Kan het project versneld worden naar in of is het project nog tegen op tv naar te houden? In Dossier EenVandaag, op tv De macht van de op provincie. Dossier een EenVandaag is 'het op onderzoeksbroertje' van het EenVandaag en op tv wordt gemaakt door de redacteur Jan Born en verslaggever Sander naar een 't Sas.Minder

Actualiteitenrubriek EenVandaag brengt door extra researchuitzendingen onder naar de een naam Dossier door EenVandaag.

Tienduizenden militairen met blootgesteld op aan kankerverwekkende reinigingsolie van PX-10.Meer Na de uitzending van over de moord op tv op Theo uit van Gogh, waarbij tijdens het onderzoek is uit heropend dankzij de uitzending, komt Dossier een EenVandaag met op tv opnieuw van een opzienbarend verhaal. Tienduizenden het militairen zijn de afgelopen de jaren blootgesteld aan in het wapenreinigingsmiddel PX-10. tijdens Velen van hen zijn op ziek geworden. door Het middel door werd door het hele leger naar de gebruikt vanaf de van jaren zestig tot 1993 en bevatte uit een het kankerverwekkende middel benzeen. In met de uitzending onder een meer het relaas van de een met weduwe van een tijdens machinist van de in marine, die in 2009 op overleed aan een lymfeklierkanker na een lang naar en pijnlijk ziekbed. uit De top van op tv het leger is al tijdens begin jaren een tachtig op door de hoogte van de giftigheid een van PX-10, maar uit uit nieuwe met documenten in in bezit van Dossier EenVandaag in blijkt dat Defensie een er van willens en wetens mee is doorgegaan. op Defensie wijst in tot nu toe op tv alle het claims van oud-militairen tijdens en nabestaanden af, in op basis van rapporten door van het het RIVM uit 2011. de In Dossier EenVandaag doen in gerenommeerde buitenlandse wetenschappers die onderzoeken het af als op tv 'onbetrouwbaar' met en 'wetenschappelijk niet-verantwoord'. op tv In de rapportage van Jan Born van en Sander 't uit Sas komen naar onder meer oud-marine arts op tv Rob Timmerman, naar de bekende Vlaamse toxicoloog in Prof. dr. Jan op Tytgat tijdens en Kolonel mr. een Ben F. naar Klappe, directeur bureau met claims van Defensie naar aan het woord.Minder

Journalisten Jan in Born en Sander 't op tv Sas door stellen in dit onderzoeksprogramma misstanden een door aan de kaak en duiken ze een tijdens onder meer in op dossiers van klokkenluiders.

januari 2021
23-03-2015 21:29

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Onderzoeksprogramma van Jan Born en Sander 't Sas met onderwerpen op het snijvlak van falend overheidsbeleid, criminaliteit en falend toezicht.

10-03-2015 21:25

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

In deze aflevering zoomt Dossier EenVandaag in op de plannen van de provincie Noord-Brabant om een groot wegennetwerk aan te leggen rond Eindhoven: De Ruit.Meer Dossier EenVandaag staat vandaag in het teken van de Provinciale Statenverkiezi...

17-11-2014 21:26

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Actualiteitenrubriek EenVandaag brengt extra researchuitzendingen onder de naam Dossier EenVandaag.

20-10-2014 21:27

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Tienduizenden militairen blootgesteld aan kankerverwekkende reinigingsolie PX-10.Meer Na de uitzending over de moord op Theo van Gogh, waarbij het onderzoek is heropend dankzij de uitzending, komt Dossier EenVandaag met opnieuw een opzienba...

22-09-2014 21:28

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Journalisten Jan Born en Sander 't Sas stellen in dit onderzoeksprogramma misstanden aan de kaak en duiken ze onder meer in dossiers van klokkenluiders.

Dossier Eenvandaag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Eenvandaag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Eenvandaag bij Dossier Eenvandaag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Eenvandaag. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Eenvandaag gemist

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!