Programma gemist?

Onderzoeksprogramma op van Jan een Born en Sander 't met Sas met onderwerpen op uit het een snijvlak van falend overheidsbeleid, criminaliteit en de falend op toezicht.

In in deze aflevering zoomt Dossier EenVandaag op in op op tv de plannen door van de de provincie Noord-Brabant om een met groot wegennetwerk op tv aan te leggen rond het Eindhoven: De Ruit.Meer Dossier EenVandaag op tv staat het vandaag in naar het teken van de Provinciale Statenverkiezingen. het De kiezers zien tijdens de de provincie amper staan. een Slechts 55,9 % van de een Nederlanders stemde naar bij een de laatste verkiezingen in 2011. met Maar is die door desinteresse terecht? De tijdens provincie heeft namelijk veel het geld en door macht. Ambitieuze bestuurders maken tijdens door hier handig gebruik van, en gaan van daarbij soms de grenzen door over. In deze aflevering op tv zoomt Dossier EenVandaag in op met de plannen van in de provincie van Noord-Brabant om op tv een groot wegennetwerk aan tijdens te leggen uit rond Eindhoven: De Ruit. op tv Dat gaat ten in koste het van het natuurgebied het in Dommeldal en huizen en tijdens boerderijen moeten gesloopt op worden. Bij de tegenstanders met met zijn er grote twijfels over een nut uit en noodzaak. Alle direct betrokken in gemeenten, de inclusief Eindhoven en op Helmond, zijn faliekant tegen, evenals het de inwoners, maar met provinciebestuurder naar Ruud van Heugten wil zijn plan van uit -koste wat het het kost- doorzetten. Een meerderheid in met de Provinciale Staten naar Noord-Brabant van CDA en op VVD, door gesteund door de een PVV, wil De Ruit liever op vandaag dan met morgen. De provincie stelt: naar het "Als er een snelweg door door het natuurgebied van komt, dan kunnen meer uit mensen ervan genieten als het ze vanuit de door auto door dat naar gebied rijden en uit op tv zijn ze ook op tijd uit thuis voor het uit eten." De van voor- en een tegenstanders discussiëren er al tientallen tijdens jaren het over. Kan het project versneld op worden of op is het project nog tegen op te een houden? In Dossier EenVandaag, De het macht van op de provincie. Dossier op EenVandaag is 'het van onderzoeksbroertje' van uit EenVandaag en wordt het gemaakt door door redacteur Jan Born en het verslaggever Sander 't met Sas.Minder

Actualiteitenrubriek EenVandaag op tv brengt extra researchuitzendingen onder een de naam Dossier tijdens het EenVandaag.

Tienduizenden militairen blootgesteld op tijdens aan kankerverwekkende reinigingsolie PX-10.Meer een Na de op uitzending over de moord op een Theo van door Gogh, waarbij het naar onderzoek is met heropend dankzij de uit uitzending, komt Dossier EenVandaag een met opnieuw een een opzienbarend verhaal. Tienduizenden militairen zijn in in de afgelopen jaren naar blootgesteld aan het wapenreinigingsmiddel PX-10. in Velen van hen naar zijn ziek op geworden. Het middel op tv werd door het het hele leger de gebruikt vanaf de de jaren zestig tot 1993 en bevatte in het kankerverwekkende middel in benzeen. In de van in uitzending onder meer het relaas van van een weduwe van op een machinist van van de in marine, die in door 2009 overleed aan lymfeklierkanker door na een lang op en pijnlijk ziekbed. De tijdens top van het het leger op is al naar begin jaren tachtig op de door hoogte van de giftigheid naar een van PX-10, maar naar uit nieuwe documenten in op bezit van Dossier EenVandaag blijkt in dat Defensie in er willens tijdens en wetens mee tijdens is doorgegaan. Defensie tijdens wijst tot naar nu toe alle claims uit van oud-militairen de en nabestaanden af, op basis tijdens van rapporten het van het RIVM uit uit 2011. In uit Dossier EenVandaag doen gerenommeerde naar buitenlandse wetenschappers die onderzoeken een af als het 'onbetrouwbaar' en 'wetenschappelijk niet-verantwoord'. op tv In de naar rapportage van Jan het Born met en Sander 't Sas het komen onder meer oud-marine de arts Rob Timmerman, tijdens de bekende Vlaamse toxicoloog een Prof. naar dr. Jan Tytgat en Kolonel met mr. Ben F. tijdens Klappe, directeur op tv bureau claims van van Defensie aan het tijdens woord.Minder

Journalisten uit Jan Born en Sander naar 't naar Sas stellen in tijdens dit onderzoeksprogramma misstanden aan een de kaak en duiken ze het onder in meer in dossiers van door klokkenluiders.

mei 2021
23-03-2015 21:29

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Onderzoeksprogramma van Jan Born en Sander 't Sas met onderwerpen op het snijvlak van falend overheidsbeleid, criminaliteit en falend toezicht.

10-03-2015 21:25

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

In deze aflevering zoomt Dossier EenVandaag in op de plannen van de provincie Noord-Brabant om een groot wegennetwerk aan te leggen rond Eindhoven: De Ruit.Meer Dossier EenVandaag staat vandaag in het teken van de Provinciale Statenverkiezi...

17-11-2014 21:26

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Actualiteitenrubriek EenVandaag brengt extra researchuitzendingen onder de naam Dossier EenVandaag.

20-10-2014 21:27

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Tienduizenden militairen blootgesteld aan kankerverwekkende reinigingsolie PX-10.Meer Na de uitzending over de moord op Theo van Gogh, waarbij het onderzoek is heropend dankzij de uitzending, komt Dossier EenVandaag met opnieuw een opzienba...

22-09-2014 21:28

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Journalisten Jan Born en Sander 't Sas stellen in dit onderzoeksprogramma misstanden aan de kaak en duiken ze onder meer in dossiers van klokkenluiders.

Dossier Eenvandaag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Eenvandaag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Eenvandaag bij Dossier Eenvandaag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Eenvandaag. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Eenvandaag gemist

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!