Programma gemist?

Onderzoeksprogramma van van Jan Born en in Sander 't Sas met met onderwerpen naar op het het snijvlak van falend overheidsbeleid, tijdens criminaliteit en falend van toezicht.

In de deze aflevering zoomt Dossier EenVandaag op de in op de plannen met van de tijdens provincie Noord-Brabant om een groot op tv wegennetwerk aan te in leggen rond Eindhoven: De op Ruit.Meer met Dossier EenVandaag staat vandaag in het het teken uit van de Provinciale Statenverkiezingen. op tv De kiezers zien door de provincie amper op tv een staan. Slechts 55,9 % van van de Nederlanders naar stemde bij de laatste verkiezingen een uit in 2011. Maar is die desinteresse de terecht? de De provincie naar heeft namelijk veel geld met en macht. de Ambitieuze bestuurders maken door hier handig gebruik van, en tijdens gaan daarbij soms door grenzen over. een In deze aflevering zoomt Dossier de een EenVandaag in op de plannen van op de een provincie Noord-Brabant uit om een groot van wegennetwerk aan te leggen rond in Eindhoven: een De Ruit. Dat gaat door ten koste door van het natuurgebied naar het Dommeldal en op huizen en boerderijen moeten gesloopt door worden. Bij op de tegenstanders met zijn er grote twijfels over nut in en uit noodzaak. Alle direct betrokken het gemeenten, inclusief Eindhoven op en Helmond, van zijn faliekant een tegen, evenals de het inwoners, maar provinciebestuurder Ruud van door Heugten wil zijn in plan -koste wat in het tijdens kost- doorzetten. Een meerderheid in de de Provinciale met Staten Noord-Brabant van CDA de en op tv VVD, gesteund door de PVV, het wil De Ruit liever tijdens vandaag dan morgen. naar een De provincie stelt: "Als er een met snelweg door tijdens het natuurgebied komt, dan van kunnen meer mensen het ervan genieten door als ze vanuit op tv de auto door een dat gebied op rijden en de zijn ze ook door op tijd thuis uit voor het eten." De een voor- en tegenstanders discussiƫren er in door al tientallen jaren over. tijdens Kan het project versneld een worden of is door het project nog op tegen te houden? In in Dossier in EenVandaag, De macht van de tijdens met provincie. Dossier EenVandaag is op 'het onderzoeksbroertje' van door EenVandaag en wordt het gemaakt door redacteur Jan naar Born door en verslaggever Sander 't op tv Sas.Minder

Actualiteitenrubriek EenVandaag een brengt uit extra researchuitzendingen onder de naam met Dossier de EenVandaag.

Tienduizenden militairen blootgesteld een aan de kankerverwekkende reinigingsolie op tv PX-10.Meer Na de uitzending over de met moord op tijdens Theo van Gogh, waarbij uit van het onderzoek is heropend dankzij de een uitzending, komt de Dossier EenVandaag met opnieuw met een in opzienbarend verhaal. Tienduizenden militairen een zijn de naar afgelopen jaren blootgesteld aan het een wapenreinigingsmiddel PX-10. op Velen van uit hen zijn ziek geworden. Het tijdens door middel werd door het hele leger in met gebruikt vanaf de jaren zestig de tot het 1993 en bevatte het kankerverwekkende middel de benzeen. In op de uitzending onder met meer een het relaas van een weduwe op van een een machinist van de uit marine, die in naar 2009 overleed aan lymfeklierkanker na door een lang en tijdens pijnlijk ziekbed. tijdens De met top van het leger is tijdens al begin het jaren tachtig op de op hoogte van de met giftigheid van PX-10, maar naar uit nieuwe documenten een van in bezit van Dossier door EenVandaag blijkt dat Defensie er door willens en op wetens mee is doorgegaan. het van Defensie wijst tot nu met toe alle claims van met oud-militairen en nabestaanden door af, op basis op van rapporten van het door RIVM de uit 2011. het In Dossier EenVandaag tijdens doen gerenommeerde buitenlandse wetenschappers die door onderzoeken de af als 'onbetrouwbaar' de en 'wetenschappelijk niet-verantwoord'. In de een rapportage van uit Jan Born en Sander 't tijdens Sas komen onder uit meer oud-marine arts van Rob uit Timmerman, de tijdens bekende Vlaamse toxicoloog Prof. op tv dr. Jan tijdens Tytgat en Kolonel mr. Ben naar F. Klappe, met directeur bureau claims van in Defensie de aan het woord.Minder

Journalisten Jan tijdens Born en het Sander 't Sas uit stellen in door dit onderzoeksprogramma misstanden aan de kaak de en duiken een ze onder meer op in dossiers van het klokkenluiders.

september 2021
23-03-2015 21:29

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Onderzoeksprogramma van Jan Born en Sander 't Sas met onderwerpen op het snijvlak van falend overheidsbeleid, criminaliteit en falend toezicht.

10-03-2015 21:25

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

In deze aflevering zoomt Dossier EenVandaag in op de plannen van de provincie Noord-Brabant om een groot wegennetwerk aan te leggen rond Eindhoven: De Ruit.Meer Dossier EenVandaag staat vandaag in het teken van de Provinciale Statenverkiezi...

17-11-2014 21:26

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Actualiteitenrubriek EenVandaag brengt extra researchuitzendingen onder de naam Dossier EenVandaag.

20-10-2014 21:27

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Tienduizenden militairen blootgesteld aan kankerverwekkende reinigingsolie PX-10.Meer Na de uitzending over de moord op Theo van Gogh, waarbij het onderzoek is heropend dankzij de uitzending, komt Dossier EenVandaag met opnieuw een opzienba...

22-09-2014 21:28

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Journalisten Jan Born en Sander 't Sas stellen in dit onderzoeksprogramma misstanden aan de kaak en duiken ze onder meer in dossiers van klokkenluiders.

Dossier Eenvandaag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Eenvandaag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Eenvandaag bij Dossier Eenvandaag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Eenvandaag. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Eenvandaag gemist

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!