Programma gemist?

Onderzoeksprogramma in van Jan naar Born en Sander 't met Sas met onderwerpen op van het snijvlak het van falend met overheidsbeleid, criminaliteit en falend van toezicht.

In deze aflevering uit zoomt van Dossier EenVandaag in op op de een plannen van de op provincie Noord-Brabant om op tv een groot wegennetwerk aan te leggen op rond Eindhoven: De een Ruit.Meer Dossier EenVandaag op staat op tv vandaag in het het teken van de uit Provinciale Statenverkiezingen. De kiezers zien met door de provincie amper staan. uit Slechts 55,9 % door van de Nederlanders stemde in bij de met laatste verkiezingen in 2011. Maar tijdens is uit die desinteresse een terecht? De provincie met heeft namelijk veel geld en macht. in Ambitieuze bestuurders maken uit hier handig gebruik naar van, het en gaan uit daarbij soms grenzen door over. In deze op tv aflevering zoomt Dossier EenVandaag in op tv op de plannen van op de met provincie Noord-Brabant om door een groot wegennetwerk door aan te leggen rond door Eindhoven: tijdens De Ruit. Dat gaat ten van koste een van het natuurgebied het Dommeldal uit en huizen en boerderijen op moeten gesloopt worden. naar van Bij de tegenstanders zijn er door grote twijfels over op tv nut en noodzaak. naar Alle direct op betrokken gemeenten, inclusief Eindhoven op en Helmond, een zijn faliekant tegen, evenals de een met inwoners, maar provinciebestuurder Ruud van in Heugten wil zijn een plan -koste op tv wat het kost- doorzetten. Een tijdens meerderheid in de tijdens Provinciale in Staten Noord-Brabant door van CDA en VVD, gesteund een door een de PVV, wil De Ruit liever op vandaag dan door morgen. De provincie in stelt: "Als tijdens er een snelweg door het de uit natuurgebied komt, dan kunnen naar meer mensen ervan genieten met als ze met vanuit de auto door door dat gebied rijden en de zijn ze ook uit op door tijd thuis voor het tijdens eten." De in voor- en tegenstanders discussiëren er een al tientallen naar jaren over. met Kan het project versneld op tv worden naar of is het een project nog tegen te houden? in In Dossier EenVandaag, De tijdens macht op tv van de provincie. Dossier EenVandaag van is 'het een onderzoeksbroertje' van EenVandaag en een wordt gemaakt op tv door redacteur Jan de Born en verslaggever in Sander 't uit Sas.Minder

Actualiteitenrubriek EenVandaag tijdens brengt extra researchuitzendingen onder naar de naam met Dossier in EenVandaag.

Tienduizenden in militairen blootgesteld het aan kankerverwekkende reinigingsolie een PX-10.Meer Na de uitzending over de naar moord op Theo het van Gogh, op tv waarbij het met onderzoek is heropend op dankzij de uitzending, van komt Dossier door EenVandaag met opnieuw in een opzienbarend verhaal. met Tienduizenden militairen zijn de op afgelopen jaren naar blootgesteld aan het wapenreinigingsmiddel PX-10. op tv Velen van hen zijn met de ziek geworden. Het een middel werd door het hele de leger gebruikt vanaf de op tv jaren zestig door tot 1993 en bevatte van in het kankerverwekkende middel benzeen. In op de uitzending met onder meer het van relaas van een weduwe met van een machinist van van de een marine, die in 2009 overleed op tv het aan lymfeklierkanker na een een lang en pijnlijk tijdens ziekbed. De met top van het op leger is al door begin jaren tachtig op de een hoogte uit van de giftigheid van op tv PX-10, maar uit nieuwe in documenten in bezit van van van Dossier EenVandaag blijkt dat Defensie de er willens en naar wetens mee de is doorgegaan. Defensie wijst van tot nu met toe alle claims door van oud-militairen van en nabestaanden af, van op basis van rapporten van met het RIVM uit de 2011. In Dossier met EenVandaag doen op gerenommeerde buitenlandse wetenschappers die onderzoeken een af als 'onbetrouwbaar' op tv en door 'wetenschappelijk niet-verantwoord'. In tijdens de rapportage op van Jan Born door en Sander 't met Sas komen onder meer op tv oud-marine arts Rob Timmerman, de uit bekende een Vlaamse toxicoloog Prof. dr. Jan met Tytgat en naar Kolonel mr. Ben naar F. Klappe, uit directeur bureau van claims van Defensie door aan het woord.Minder

Journalisten het Jan Born en Sander 't de Sas op stellen in dit onderzoeksprogramma misstanden op tv aan de in kaak en duiken naar ze onder meer van in dossiers in van klokkenluiders.

september 2020
23-03-2015 21:29

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Onderzoeksprogramma van Jan Born en Sander 't Sas met onderwerpen op het snijvlak van falend overheidsbeleid, criminaliteit en falend toezicht.

10-03-2015 21:25

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

In deze aflevering zoomt Dossier EenVandaag in op de plannen van de provincie Noord-Brabant om een groot wegennetwerk aan te leggen rond Eindhoven: De Ruit.Meer Dossier EenVandaag staat vandaag in het teken van de Provinciale Statenverkiezi...

17-11-2014 21:26

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Actualiteitenrubriek EenVandaag brengt extra researchuitzendingen onder de naam Dossier EenVandaag.

20-10-2014 21:27

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Tienduizenden militairen blootgesteld aan kankerverwekkende reinigingsolie PX-10.Meer Na de uitzending over de moord op Theo van Gogh, waarbij het onderzoek is heropend dankzij de uitzending, komt Dossier EenVandaag met opnieuw een opzienba...

22-09-2014 21:28

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Journalisten Jan Born en Sander 't Sas stellen in dit onderzoeksprogramma misstanden aan de kaak en duiken ze onder meer in dossiers van klokkenluiders.

Dossier Eenvandaag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Eenvandaag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Eenvandaag bij Dossier Eenvandaag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Eenvandaag. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Eenvandaag gemist

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!