Programma gemist?

Onderzoeksprogramma van Jan van Born van en Sander 't Sas een met onderwerpen naar op het snijvlak in van falend overheidsbeleid, de criminaliteit en falend met toezicht.

In deze van aflevering zoomt een Dossier EenVandaag in op van de plannen door van de provincie Noord-Brabant de om een het groot wegennetwerk aan te leggen het met rond Eindhoven: De Ruit.Meer naar Dossier EenVandaag staat vandaag in op tv het het teken van de met Provinciale Statenverkiezingen. De van kiezers zien op de provincie amper staan. door Slechts 55,9 % van door de Nederlanders stemde bij met de naar laatste verkiezingen in 2011. Maar door is die naar desinteresse terecht? tijdens De provincie heeft door namelijk veel op geld en macht. Ambitieuze bestuurders een maken hier tijdens handig gebruik van, en gaan naar op tv daarbij soms grenzen uit over. In deze aflevering uit zoomt Dossier EenVandaag in op het de plannen van in de provincie op Noord-Brabant om het een groot naar wegennetwerk aan te met leggen rond Eindhoven: De door Ruit. Dat gaat ten een koste van door het natuurgebied het Dommeldal van en huizen en door boerderijen moeten in gesloopt worden. Bij de tegenstanders op zijn er grote naar twijfels in over nut en noodzaak. Alle de in direct betrokken gemeenten, inclusief Eindhoven van en in Helmond, zijn faliekant uit tegen, evenals de inwoners, maar de provinciebestuurder Ruud uit van Heugten wil zijn een plan -koste wat het het kost- het doorzetten. Een meerderheid in met de Provinciale op Staten Noord-Brabant een van CDA en VVD, gesteund door naar op tv de PVV, wil De Ruit liever met vandaag tijdens dan morgen. De provincie stelt: op tv "Als er een een snelweg in door het natuurgebied naar komt, dan in kunnen meer mensen tijdens ervan genieten als ze vanuit de de uit auto door dat gebied rijden en op tijdens zijn ze ook op tijd thuis uit voor het eten." in De voor- en van tegenstanders discussiëren naar er al met tientallen jaren over. Kan met het project versneld op worden of is het op project het nog tegen te van houden? In Dossier EenVandaag, De op macht van het de provincie. een Dossier EenVandaag is tijdens 'het onderzoeksbroertje' van EenVandaag en op wordt door gemaakt door redacteur Jan Born naar en van verslaggever Sander 't in Sas.Minder

Actualiteitenrubriek door EenVandaag brengt de extra researchuitzendingen onder de de naam Dossier het EenVandaag.

Tienduizenden naar militairen blootgesteld in aan kankerverwekkende reinigingsolie PX-10.Meer Na op tv de uitzending over de de moord op tv op Theo van een Gogh, waarbij het onderzoek is door heropend met dankzij de uitzending, komt Dossier met EenVandaag met naar opnieuw een opzienbarend de verhaal. op Tienduizenden militairen zijn de op afgelopen jaren blootgesteld met aan het uit wapenreinigingsmiddel PX-10. Velen van hen tijdens zijn ziek de geworden. Het middel door werd door het hele het leger gebruikt op vanaf de naar jaren zestig tot 1993 het en bevatte het kankerverwekkende middel met een benzeen. In de uitzending met onder meer tijdens het relaas van een een weduwe van een uit machinist van de marine, die het in 2009 overleed de aan lymfeklierkanker op tv na een uit lang en pijnlijk ziekbed. De met top tijdens van het door leger is al begin jaren tachtig op op met de hoogte van van de giftigheid op van PX-10, maar uit uit nieuwe documenten in bezit in van Dossier EenVandaag blijkt een dat Defensie er de willens en wetens met op tv mee is doorgegaan. Defensie wijst tot in nu op toe alle claims met van oud-militairen en nabestaanden af, een de op basis van rapporten tijdens van het RIVM tijdens uit 2011. In Dossier van EenVandaag doen gerenommeerde buitenlandse op tv uit wetenschappers die onderzoeken af als 'onbetrouwbaar' door en door 'wetenschappelijk niet-verantwoord'. In de uit rapportage van Jan Born met en Sander tijdens 't Sas door komen onder van meer oud-marine arts Rob op Timmerman, de in bekende Vlaamse toxicoloog op tv Prof. dr. Jan Tytgat en op Kolonel uit mr. Ben F. Klappe, door directeur bureau van claims van Defensie aan het door woord.Minder

Journalisten Jan uit Born en op Sander 't Sas stellen in door dit uit onderzoeksprogramma misstanden aan de van kaak met en duiken ze van onder meer in dossiers de van klokkenluiders.

november 2019
23-03-2015 21:29

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Onderzoeksprogramma van Jan Born en Sander 't Sas met onderwerpen op het snijvlak van falend overheidsbeleid, criminaliteit en falend toezicht.

10-03-2015 21:25

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

In deze aflevering zoomt Dossier EenVandaag in op de plannen van de provincie Noord-Brabant om een groot wegennetwerk aan te leggen rond Eindhoven: De Ruit.Meer Dossier EenVandaag staat vandaag in het teken van de Provinciale Statenverkiezi...

17-11-2014 21:26

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Actualiteitenrubriek EenVandaag brengt extra researchuitzendingen onder de naam Dossier EenVandaag.

20-10-2014 21:27

Dossier EenVandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier EenVandaag

Tienduizenden militairen blootgesteld aan kankerverwekkende reinigingsolie PX-10.Meer Na de uitzending over de moord op Theo van Gogh, waarbij het onderzoek is heropend dankzij de uitzending, komt Dossier EenVandaag met opnieuw een opzienba...

22-09-2014 21:28

Dossier Eenvandaag

Dossier Eenvandaag - Dossier Eenvandaag

Journalisten Jan Born en Sander 't Sas stellen in dit onderzoeksprogramma misstanden aan de kaak en duiken ze onder meer in dossiers van klokkenluiders.

Dossier Eenvandaag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dossier Eenvandaag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dossier Eenvandaag bij Dossier Eenvandaag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dossier Eenvandaag. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dossier Eenvandaag gemist

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dossier Eenvandaag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dossier Eenvandaag? Hier kun je alle uitzendingen van Dossier Eenvandaag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-03-2015 om 21:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!