Programma gemist?

Rachel verzint naar allerlei een excuses om maar niet de thuis te hoeven zijn door bij van Sean. Maar Sean het accepteert niet dat op hun huwelijk nu al over is.Meer het Rachel verzint allerlei het excuses om maar door niet thuis te op tv het hoeven zijn bij op Sean. Maar Sean accepteert de niet dat hun huwelijk nu naar op tv al over is. Ondertussen op tv gaat het op tv onderzoek naar de het moorden gepleegd door het Joe Bevan verder aangezien er steeds uit van meer lijken in naar zijn kelder worden opgegraven. een Het is lastig deze te een uit identificeren. De rechercheurs onderzoeken ook de in dood van een het bejaarde man. uit Zijn dochter geeft uit aan door dat hij niet goed werd verzorgd uit naar in het verpleegtehuis en onder de verdachte omstandigheden is op tv overleden.Minder

De met detectives onderzoeken op tv de moord op een rijke man van wiens van levensstijl hem mogelijk op kwetsbaar heeft van gemaakt voor chantage.

Een buurman op klopt bij Janet op door de deur uit en klaagt over de het geur uit met een huis op tv bij hen in de buurt. van Janet vindt een een het naar tafereel in het het huis.

juni 2020
08-10-2014 21:25

KRO Detectives: Scott & Bailey

KRO Detectives: Scott & Bailey - KRO Detectives: Scott & Bailey

Rachel verzint allerlei excuses om maar niet thuis te hoeven zijn bij Sean. Maar Sean accepteert niet dat hun huwelijk nu al over is.Meer Rachel verzint allerlei excuses om maar niet thuis te hoeven zijn bij Sean. Maar Sean accepteert niet ...

01-10-2014 21:24

KRO Detectives: Scott & Bailey

KRO Detectives: Scott & Bailey - KRO Detectives: Scott & Bailey

De detectives onderzoeken de moord op een rijke man wiens levensstijl hem mogelijk kwetsbaar heeft gemaakt voor chantage.

24-09-2014 21:25

KRO Detectives: Scott & Bailey

KRO Detectives: Scott & Bailey - KRO Detectives: Scott & Bailey

Een buurman klopt bij Janet op de deur en klaagt over de geur uit een huis bij hen in de buurt. Janet vindt een naar tafereel in het huis.

KRO Detectives: Scott & Bailey gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Scott & Bailey de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Scott & Bailey bij KRO Detectives: Scott & Bailey liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Scott & Bailey. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Scott & Bailey gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Scott & Bailey gemist

Uitzending gemist van KRO Detectives: Scott & Bailey? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van KRO Detectives: Scott & Bailey, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Scott & Bailey gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van KRO Detectives: Scott & Bailey? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Scott & Bailey kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 08-10-2014 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!