Programma gemist?

Seizoen met 2 - Aflevering 7 - naar Nederlandse dramaserie: Hero de pose: Als Fokke op ontwaakt staat door zijn hele wereld op door z'n in kop. Machteld kan maar een moeilijk omgaan naar met het het verraad en neemt Uwe in vertrouwen. naar Die van komt met een beproefd naar religieus recept waar de ze wel iets mee door kan. op tv Pepijn raakt alles kwijt en tijdens keert op kerstavond tijdens met terug naar Hollands Hoop. op tv Het gezin de is weer compleet. op tv Lara observeert haar familie en trekt een de enige een juiste tijdens conclusie.

Het verlies is het voor Fokke de in op tv spreekwoordelijke druppel en op de gekte krijgt de overhand. Sasha's uit uit interventie luidt een nieuwe door status quo een in. Pepijn durft Talia het eindelijk te op vertrouwen. Hij neemt haar van mee naar het Hollands Hoop en het treft daar een flinke het chaos aan. Lara naar vermoedt dat in er iets flink mis is uit met haar het familie.

Juist door als Fokke denkt dat op het niet erger kan de komt hij de tot een op schokkende ontdekking. van Machteld gaat ver om van de vriendschap met Liesbeth tijdens te herstellen. Pepijn het sluit zijn ogen voor de Talia's imperfecties en naar laat zich een meevoeren in een nieuw het avontuur. tijdens Lara bereidt zich voor op van door haar grote nacht, maar wordt op gestoord.

Fokke's paranoia met neemt zorgelijke in vormen aan. Hij in wil maatregelen nemen, in maar Machteld en Pepijn vinden tijdens dat hij naar spoken het ziet. Liesbeth confronteert Machteld en trekt van hun vriendschap in het twijfel. Pepijn uit is onder de door indruk naar van Talia en niet alleen met van de haar verhaal.

Fokke zet van de boeren tijdens onder druk om op Sasha tevreden met te stellen, met op tv een onbedoeld bijeffect. naar Daarnaast lijken schuldgevoelens rond op tv zijn betrokkenheid bij de uit dood de van Matthias zijn beoordelingsvermogen te tijdens beïnvloeden. Machteld ontfermt een zich om de Liesbeth die het nog immer tijdens zwaar heeft met met de dood door van haar man. op tv Pepijns zaad levert een uit mooie verrassing op op.

Fokke stuurt met gemixte op tv signalen na zijn vlammende, maar van dodelijke optreden. de Voor de uit een is hij een held in maar voor tijdens de ander de schurk. Voor naar Sasha naar is hij naar geen van beiden; op tv die eist leiderschap naar van hem. Machteld ziet Fokke worstelen in een en neemt eindelijk een besluit. tijdens Pepijn leurt met in zijn zaad, met van wisselend een succes.

Fokke in heeft het op tv allemaal weer onder naar controle. Onder zijn leiderschap bloeit in de gemeenschap weer helemaal de op. van Hij hoeft een alleen zelf nog een maar het goede voorbeeld op tv te geven: normaal doen. door Niet opvallen. Nu tijdens alleen Machteld nog verleiden uit om terug de te komen naar Hollands uit tijdens Hoop.

In een op race tegen tijdens de klok zet Fokke een alles op op alles om tijdens Pepijn te vinden, door maar hij moet eerst langs tijdens Matthias die nu op de zijn een gevaarlijkst is. op In de tussentijd moet het hij Machteld, die naar haar verbanden begint te de leggen, zien op te sussen. Pepijn neemt van een volwassen beslissing die de wel eens het door op tv verschil zou kunnen maken tussen leven van in en dood.

Pepijn op heeft een oplossing bedacht, tijdens maar die is niet uit zonder risico. Fokke naar naar heeft een veiliger naar plan en voert dit succesvol door uit. van De tweespalt die hij daarmee weet op te in creëren tussen Sasha en Matthias in brengt uit alles in met een stroomversnelling, maar levert een een nieuw, dodelijker gevaar op. het Dimitri voelt van zich verraden door Fokke het en wil een een drastische daad het stellen.

Fokke raakt de steeds verder verstrikt naar in uit het web van zijn een eigen leugens en ziet een nog maar een naar uitweg: de waarheid in vertellen. op Maar welke waarheid vertelt tijdens hij aan op wie? Pepijn raakt zwaar onder met invloed van Bert, naar totdat hij op tv diens andere kant op tv te zien krijgt, met het een nieuw inzicht van tot gevolg. door Machteld heeft het helemaal op gehad met de Fokke's leugens en probeert tijdens hem, samen met met Anna, op heterdaad een te betrappen. een Fokke, Machteld en naar Pepijn komen tot met dezelfde conclusie.

Fokke's naar verdwenen geld en Machtelds pikante een vondst doen uit het op wantrouwen binnen het gezin met toenemen. Machteld trekt een meer naar Anna de toe nu ze de Fokke niet in meer vertrouwt. Dit met tot groot genoegen van in de wethoudster. op tv Pepijn komt erachter dat op tv zijn rippers in de buurt naar zijn, de op zoek naar naar meer. Hij een verzwijgt dit voor zijn uit vader en roept de hulp uit in een van de op tv onberekenbare Bert, met alle gevolgen tijdens vandien. van Dimitri krijgt eindelijk wat in hij wil.

De een oogst moet naar worden verpakt en opgehaald. met Fokke kan met geen pottenkijkers gebruiken uit en moet Machteld en van de kids van het Hollands Hoop weg zien tijdens te krijgen. Pepijn ziet door zijn kans in om te laten zien een dat hij het zijn vader niet door nodig in heeft om zaken te doen. Fokke tijdens laat zijn duistere naar zakenpartners voor door het eerst zien door waartoe hij door in staat in is en creëert het respect.

Fokke en met Machteld op lijken elkaar weer het hervonden te hebben. door Nu hoeft hij alleen door nog maar een 'normaal' te doen. Maar wat is de 'normaal' het als je van twee gekken op op tv je land herbergt en in een derde in aantocht van is? Fokke de is niet de langer de enige man des met huizes en op alsof dat nog niet in genoeg is, komt op er ook nog uit een naar vrouw bij.

Hollands Hoop de krijgt met ongenode gasten te verwerken. Een uit noodlottig ongeluk brengt Fokke een en Pepijn de direct in in levensgevaar. Fokke komt de voor een naar haast onmogelijke keuze te de staan en ondervindt op voor het eerst hoe het een is in om te onderhandelen met de uit uit allerhoogste inzet. Machteld twijfelt het of ze terug moet met keren in naar Hollands Hoop, maar Lara naar geeft haar het laatste tijdens zetje dat naar ze nodig het heeft.

Vanaf op 4 november op wordt het tweede seizoen op tv van Hollands van Hoop uitgezonden. Ter voorbereiding daarop naar zal BNNVARA met vanaf vanavond het het eerste seizoen op herhalen op maandagavond in om 22.55 uur op NPO naar 2. De forensisch psychiater op tv Fokke Augustinus komt in na tijdens een burn-out met de verlof thuis te zitten. Na het tijdens overlijden van zijn tijdens vervreemde van vader erft hij uit diens boerderij. Fokke besluit tijdens om met zijn vrouw tijdens Machteld en hun van drie op tv kinderen te verhuizen naar het uit Groningse platteland. Eenmaal door daar aangekomen uit ontdekt met hij dat deze boerderij, genaamd "Hollands tijdens Hoop", een met wietplantage is die onderdeel de uitmaakt van een door op tv nog veel groter drugsimperium. Fokke wordt op steeds meer opgeslokt uit door de van duistere activiteiten die uit op de boerderij naar plaatsvinden, waardoor op hij langzaam een zijn ethisch besef verliest. De een belangrijke personages zijn in Fokke (Marcel Hensema), Machteld (Kim de van tijdens Kooten), Pepijn naar (Martijn Lakemeier), Dimitri (Peter Van Den het Begin), Sasha een (Nikola Djuricko) uit en wethouder Anna (Cynthia door Abma).

december 2017
16-12-2017 20:25

Hollands hoop

Hollands Hoop - Hollands hoop

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Nederlandse dramaserie: Hero pose: Als Fokke ontwaakt staat zijn hele wereld op z'n kop. Machteld kan maar moeilijk omgaan met het verraad en neemt Uwe in vertrouwen. Die komt met een beproefd religieus recept waa...

09-12-2017 20:25

Grensgeval

Hollands Hoop - Grensgeval

Het verlies is voor Fokke de spreekwoordelijke druppel en de gekte krijgt de overhand. Sasha's interventie luidt een nieuwe status quo in. Pepijn durft Talia eindelijk te vertrouwen. Hij neemt haar mee naar Hollands Hoop en treft daar een f...

02-12-2017 20:25

Wat moet dat moet

Hollands Hoop - Wat moet dat moet

Juist als Fokke denkt dat het niet erger kan komt hij tot een schokkende ontdekking. Machteld gaat ver om de vriendschap met Liesbeth te herstellen. Pepijn sluit zijn ogen voor Talia's imperfecties en laat zich meevoeren in een nieuw avontu...

25-11-2017 20:25

Partner & Crime

Hollands Hoop - Partner & Crime

Fokke's paranoia neemt zorgelijke vormen aan. Hij wil maatregelen nemen, maar Machteld en Pepijn vinden dat hij spoken ziet. Liesbeth confronteert Machteld en trekt hun vriendschap in twijfel. Pepijn is onder de indruk van Talia en niet all...

18-11-2017 20:25

Jouw schuld, mijn schuld

Hollands Hoop - Jouw schuld, mijn schuld

Fokke zet de boeren onder druk om Sasha tevreden te stellen, met een onbedoeld bijeffect. Daarnaast lijken schuldgevoelens rond zijn betrokkenheid bij de dood van Matthias zijn beoordelingsvermogen te beïnvloeden. Machteld ontfermt zich om ...

11-11-2017 21:25

Achter elke sterke man

Hollands Hoop - Achter elke sterke man

Fokke stuurt gemixte signalen na zijn vlammende, maar dodelijke optreden. Voor de een is hij een held maar voor de ander de schurk. Voor Sasha is hij geen van beiden; die eist leiderschap van hem. Machteld ziet Fokke worstelen en neemt eind...

04-11-2017 21:25

Paardenkracht

Hollands Hoop - Paardenkracht

Fokke heeft het allemaal weer onder controle. Onder zijn leiderschap bloeit de gemeenschap weer helemaal op. Hij hoeft alleen zelf nog maar het goede voorbeeld te geven: normaal doen. Niet opvallen. Nu alleen Machteld nog verleiden om terug...

30-10-2017 22:50

Sea of Green

Hollands Hoop - Sea of Green

In een race tegen de klok zet Fokke alles op alles om Pepijn te vinden, maar hij moet eerst langs Matthias die nu op zijn gevaarlijkst is. In de tussentijd moet hij Machteld, die haar verbanden begint te leggen, zien te sussen. Pepijn neemt...

23-10-2017 22:55

Onder de Groene Zoden

Hollands Hoop - Onder de Groene Zoden

Pepijn heeft een oplossing bedacht, maar die is niet zonder risico. Fokke heeft een veiliger plan en voert dit succesvol uit. De tweespalt die hij daarmee weet te creëren tussen Sasha en Matthias brengt alles in een stroomversnelling, maar ...

16-10-2017 22:55

Woeste Wieken

Hollands Hoop - Woeste Wieken

Fokke raakt steeds verder verstrikt in het web van zijn eigen leugens en ziet nog maar een uitweg: de waarheid vertellen. Maar welke waarheid vertelt hij aan wie? Pepijn raakt zwaar onder invloed van Bert, totdat hij diens andere kant te zi...

09-10-2017 22:55

Vladimir Poetin

Hollands Hoop - Vladimir Poetin

Fokke's verdwenen geld en Machtelds pikante vondst doen het wantrouwen binnen het gezin toenemen. Machteld trekt meer naar Anna toe nu ze Fokke niet meer vertrouwt. Dit tot groot genoegen van de wethoudster. Pepijn komt erachter dat zijn ri...

02-10-2017 22:55

Dutch Passion

Hollands Hoop - Dutch Passion

De oogst moet worden verpakt en opgehaald. Fokke kan geen pottenkijkers gebruiken en moet Machteld en de kids van Hollands Hoop weg zien te krijgen. Pepijn ziet zijn kans om te laten zien dat hij zijn vader niet nodig heeft om zaken te doen...

25-09-2017 23:05

Mijn vrouw mijn land

Hollands Hoop - Mijn vrouw mijn land

Fokke en Machteld lijken elkaar weer hervonden te hebben. Nu hoeft hij alleen nog maar 'normaal' te doen. Maar wat is 'normaal' als je twee gekken op je land herbergt en een derde in aantocht is? Fokke is niet langer de enige man des huizes...

18-09-2017 22:55

In een groen groen knollenland

Hollands Hoop - In een groen groen knollenland

Hollands Hoop krijgt ongenode gasten te verwerken. Een noodlottig ongeluk brengt Fokke en Pepijn direct in levensgevaar. Fokke komt voor een haast onmogelijke keuze te staan en ondervindt voor het eerst hoe het is om te onderhandelen met de...

11-09-2017 22:55

Herhalingen: Hollands Hoop

Hollands Hoop - Herhalingen: Hollands Hoop

Vanaf 4 november wordt het tweede seizoen van Hollands Hoop uitgezonden. Ter voorbereiding daarop zal BNNVARA vanaf vanavond het eerste seizoen herhalen op maandagavond om 22.55 uur op NPO 2. De forensisch psychiater Fokke Augustinus komt ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hollands Hoop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hollands Hoop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hollands Hoop bij Hollands Hoop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hollands Hoop. Heb je een uitzending van Hollands Hoop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hollands Hoop gemist

Uitzending gemist van Hollands Hoop? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Hollands Hoop, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Hollands Hoop gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Hollands Hoop? Hier kun je alle uitzendingen van Hollands Hoop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-12-2017 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord