Programma gemist?

Het leven naar van een Nederlandse op zanger uit of band wordt door uitgelicht. Hoe is de een muzikale carrière totstandgekomen? Wat tijdens zijn de hoogte- met en een dieptepunten?

In dit programma een tijdens wordt het leven het van zanger André Hazes, door die wereldberoemd is door in Nederland door nummers als door Zij gelooft tijdens in door mij, De vlieger en de Een beetje verliefd, op tv uitgelicht.

maart 2021
05-08-2015 21:25

Het verhaal van...: André Hazes

Het verhaal van André Hazes - Het verhaal van...: André Hazes

Het leven van een Nederlandse zanger of band wordt uitgelicht. Hoe is de muzikale carrière totstandgekomen? Wat zijn de hoogte- en dieptepunten?

27-09-2014 21:27

Het verhaal van André Hazes

Het verhaal van André Hazes - Het verhaal van André Hazes

In dit programma wordt het leven van zanger André Hazes, die wereldberoemd is in Nederland door nummers als Zij gelooft in mij, De vlieger en Een beetje verliefd, uitgelicht.

Het verhaal van André Hazes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het verhaal van André Hazes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het verhaal van André Hazes bij Het verhaal van André Hazes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het verhaal van André Hazes. Heb je een uitzending van Het verhaal van André Hazes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het verhaal van André Hazes gemist

Uitzending gemist van Het verhaal van André Hazes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het verhaal van André Hazes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Het verhaal van André Hazes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het verhaal van André Hazes? Hier kun je alle uitzendingen van Het verhaal van André Hazes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-08-2015 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!