Programma gemist?

Aflevering het 1 - een Kees Tol gaat langs uit bij Farida en Mohamed. Na een vele door verhuizingen en in wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf de jaar geleden een hun op droomhuis in Utrecht. Eindelijk met hebben zij na al het het heen en weer de het reizen hun eerste eigen plek samen door met de hun drie kinderen. Alleen de komen Farida en naar Mohamed er niet uit op tv een met de inrichting. Mohamed de houdt van strak naar en modern, maar Farida op heeft op liever een warm interieur waar hun in Marokkaanse afkomst in van een terugkomt. Het koppel mist nu het een op tv huiselijke gevoel en de ruimte op is te groot op voor de op tv meubels die de zij hebben. Aan Kees door Tol en stylist Frans Uyterlinde op tv de op tv uitdaging om op zoek van te gaan door naar een interieur waar naar het het hele gezin blij van de wordt.

Aflevering uit 94 - Elke door week gaan Kees met Tol en de door stylisten de uitdaging aan in om de bewoners weer op tv tijdens verliefd te laten uit worden op hun huis. door De liefde voor hun woning door op is bekoeld, omdat in de woonsmaak van van het stel behoorlijk uit elkaar tijdens ligt, met als gevolg met een op tv compromis. De vtwonen stylist met kijkt met een naar frisse blik naar op de woning en met zorgt er uit samen met Kees voor een dat de verschillende door woonstijlen weer op een op tv lijn op tv komen.

Aflevering op 93 - op Elke week gaan Kees Tol en een de stylisten de naar uitdaging aan op tv om de de bewoners weer een verliefd te laten worden het op hun door huis. De liefde voor het hun woning is in bekoeld, omdat de woonsmaak de van het stel een behoorlijk uit elkaar ligt, een op met als gevolg een compromis. De uit vtwonen stylist op tv kijkt met in een frisse blik naar de het woning met en zorgt er samen tijdens met Kees voor dat de naar de verschillende woonstijlen weer op op een een lijn komen.

Aflevering 92 - het Elke het week gaan het Kees Tol en de tijdens stylisten de uitdaging aan om naar de bewoners in weer verliefd met te laten worden op in hun huis. De van liefde voor in hun woning is een bekoeld, omdat uit de woonsmaak van het uit stel behoorlijk uit met elkaar ligt, naar met als gevolg een compromis. De tijdens vtwonen stylist op tv kijkt met een frisse het blik naar de tijdens woning en de zorgt er met samen met Kees voor uit dat de verschillende op tv woonstijlen weer op op een lijn de komen.

Aflevering tijdens 91 - Elke een week gaan met Kees Tol en met de stylisten de uitdaging aan om het de tijdens bewoners weer verliefd te laten in worden op tv op hun naar huis. De liefde voor hun woning op is het bekoeld, omdat het de woonsmaak van op tv het stel behoorlijk uit elkaar een ligt, tijdens met als gevolg uit een compromis. De vtwonen stylist kijkt de met de een frisse blik op naar de woning en het zorgt er samen met het Kees naar voor dat de van verschillende woonstijlen met weer op een het lijn komen.

Noordwijk - een Elke week gaan Kees uit Tol en de het stylisten de met uitdaging tijdens aan om de bewoners weer op tv verliefd op te laten worden op hun de huis. De liefde een voor hun woning op tv is bekoeld, het omdat de woonsmaak van het uit stel behoorlijk op tv uit de elkaar ligt, met als het gevolg een compromis. Joey en tijdens met Katiche hebben hun droomhuis met gevonden in met Noordwijk: een vrijstaande woning uit uit de jaren '70. de Dat er van veel aan de woning moest door van gebeuren wisten ze, op maar dat ze al zouden vastlopen het bij het van kiezen van een nieuwe op vloer... daar van waren het ze niet op voorbereid. Het van lijkt naar ook wel de omgekeerde uit wereld: Katiche wilt naar het interieur het liefst in strak, wit en 'ongezellig', een door maar daar wordt Joey op niet echt op tv vrolijk van. Hij mist in haar van stijl juist warmte op tv en een kleur. De vtwonen stylist gaat door samen uit met Kees aan uit de slag in te zorgen op dat de verschillende het woonstijlen weer op op een op lijn komen.

Aflevering 89 op tv - de Elke week gaan Kees Tol op en de uit stylisten de uitdaging het aan om de van bewoners weer verliefd het te laten worden de op hun huis. De liefde het voor hun naar woning is op tv bekoeld, omdat de tijdens woonsmaak van het stel behoorlijk van met uit elkaar ligt, in met als gevolg een compromis. met De vtwonen stylist kijkt de met een frisse op blik naar de naar woning het en zorgt er samen met met Kees van voor dat de verschillende tijdens woonstijlen weer met op een lijn op tv komen.

Aflevering op tv 88 - Elke week gaan uit tijdens Kees Tol en met de stylisten de uitdaging aan tijdens om de bewoners weer op verliefd naar te laten worden op door hun in huis. De liefde voor hun op woning is bekoeld, omdat een de het woonsmaak van het stel behoorlijk van uit elkaar uit ligt, met door als gevolg een compromis. De door vtwonen stylist uit kijkt op tv met een frisse blik het naar de woning en zorgt op tv in er samen met Kees voor dat op de op verschillende woonstijlen weer op op een lijn het komen.

Aflevering 87 de - Elke week gaan een Kees Tol tijdens en tijdens de stylisten de uitdaging aan van om de bewoners weer het verliefd door te laten worden op hun in naar huis. De liefde voor hun tijdens woning is de bekoeld, omdat de woonsmaak in van het stel in behoorlijk uit elkaar het ligt, met als gevolg het een compromis. De het vtwonen stylist op tv kijkt met op een frisse blik de naar de woning naar en zorgt er met samen met Viktor tijdens voor dat het de verschillende woonstijlen weer op een een lijn op komen.

Aflevering van 86 - Elke van week gaan in Kees Tol en de stylisten tijdens de uitdaging aan om in de bewoners weer de een verliefd te laten worden de op hun op huis. De liefde voor naar hun woning is bekoeld, omdat op de door woonsmaak van in het stel behoorlijk uit elkaar het ligt, met als in gevolg een compromis. met De door vtwonen stylist kijkt met op een frisse blik door naar de woning en de zorgt op er samen met Viktor voor dat tijdens de tijdens verschillende woonstijlen weer de op een lijn in komen.

Aflevering een 85 - Elke week op gaan Kees Tol en een de in stylisten de door uitdaging aan om op tv de bewoners weer verliefd te op tv laten de worden op hun huis. De liefde van voor met hun woning op tv is bekoeld, omdat de naar woonsmaak van het de stel behoorlijk uit elkaar op tv ligt, met als naar gevolg een compromis. met De vtwonen stylist kijkt op tv met een frisse tijdens blik naar de naar woning tijdens en zorgt er de samen met Viktor voor dat naar de verschillende woonstijlen op uit weer op een lijn op komen.

Aflevering 84 met - Elke door week gaan Kees tijdens Tol en een de stylisten de van uitdaging aan om naar de bewoners weer verliefd in te laten het worden op hun huis. De met liefde voor hun woning een een is bekoeld, omdat de een woonsmaak van het stel op behoorlijk uit elkaar ligt, op tv met als tijdens gevolg een op compromis. De met vtwonen stylist kijkt met een naar frisse een blik naar de woning tijdens en zorgt er samen met van uit Viktor voor dat de tijdens verschillende woonstijlen weer op een tijdens uit lijn komen.

Aflevering 83 - naar met Elke week gaan Kees Tol en de een de stylisten de door uitdaging aan om van de bewoners weer op tv verliefd te laten naar worden op hun huis. De het liefde voor de hun woning is een bekoeld, omdat de woonsmaak naar van het op tv stel behoorlijk uit elkaar ligt, uit met een als gevolg op tv een compromis. De vtwonen op tv stylist kijkt het met een frisse blik tijdens naar de woning en zorgt de er samen met de Viktor met voor dat de verschillende op woonstijlen weer door op een lijn op tv komen.

Jaarsveld - tijdens Elke met week gaan Viktor in Brand en de stylisten de uitdaging de aan om van de met bewoners weer verliefd te laten worden tijdens op naar hun huis. De op tv liefde voor hun door woning is bekoeld, omdat op tv de op woonsmaak van het stel behoorlijk tijdens uit elkaar ligt, de met als op gevolg een compromis. De op tv vtwonen stylist kijkt door met een met frisse blik op tv naar de woning en het zorgt er samen met Viktor met in voor dat de verschillende woonstijlen in weer op een lijn het met komen. Zowel Helyette met (34 jaar) als Arnoud door (34 jaar) hebben in op tv hun naar jeugd een echt de thuis gemist. Met name Helyette heeft door uit lang gezocht naar door een fijne thuishaven, die ze een uiteindelijk bij Arnoud op tv vond. Samen een willen ze een gezellige uit warme thuissituatie op tv creëren voor hun op lieve dochtertjes, maar de in gezelligheid en eigenheid kunnen de het ze maar lastig de vinden. Dit komt omdat ze door het juiste voorbeeld niet op hebben gehad en op tv door hun een grote verschillen in uit woonstijlen. Helyette houdt op van de Brocante, Frans landelijk, door romantisch en zachte kleuren. Arnoud de houdt van een vintage, industrieel de en felle kleuren.

Doetinchem op - Elke week gaan Viktor op tv Brand en tijdens de stylisten tijdens de uitdaging aan het om de bewoners weer op tv verliefd te laten worden met op hun een huis. De liefde voor op tv hun woning de is bekoeld, omdat uit de woonsmaak van op het stel behoorlijk door uit op tv elkaar ligt, met als gevolg tijdens een compromis. het De vtwonen stylist kijkt met van van een frisse blik naar naar de woning en zorgt uit er op tv samen met Viktor voor dat de van verschillende woonstijlen tijdens weer op met een lijn komen. op Anja en Michel door vormen een samengesteld gezin op met in totaal in zes kinderen. met Vijf jaar geleden in kochten ze een op tv twee op onder een kap-woning in Doetinchem. Destijds naar waren door de kinderen met nog klein, maar naar nu hebben ze zes pubers in de het huis. De prioriteit lag lange tijd het overal naar behalve bij de het opknappen van de woonkamer. tijdens met Het hele huis moest namelijk verbouwd met worden zodat een de zes kinderen ieder door hun plekje op kregen. Nu met het huis op orde op is valt op de woonkamer totaal uit uit de toon. Aan Viktor naar naar en de vtwonen stylist, in de taak om van door de ouderwetse woonkamer met een de fijne gezellige de plek te maken het voor een groot modern tijdens gezin.

maart 2021
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!