Programma gemist?

Aflevering in 1 - Kees Tol door gaat langs op bij Farida en de Mohamed. Na vele verhuizingen tijdens en de wilde emigratieplannen kocht door het stel anderhalf jaar geleden hun door droomhuis in Utrecht. met naar Eindelijk hebben zij na al van het heen en weer met reizen hun naar eerste eigen plek door samen met hun op tv drie kinderen. tijdens Alleen komen Farida tijdens en Mohamed er niet uit naar met van de inrichting. Mohamed uit houdt van strak en met modern, maar met Farida heeft liever de een warm interieur waar de hun Marokkaanse afkomst in in terugkomt. het Het koppel mist nu het een huiselijke de gevoel en de ruimte is de te in groot voor de tijdens meubels die zij hebben. van Aan Kees in Tol en stylist tijdens Frans Uyterlinde de door uitdaging om op zoek op tv te gaan naar een van tijdens interieur waar het hele op gezin blij van tijdens wordt.

Aflevering 94 in - Elke week op tv gaan Kees naar Tol en de stylisten de de uitdaging aan om door de bewoners weer op verliefd met te laten uit worden op hun huis. De liefde in voor hun een woning is de bekoeld, omdat op tv de woonsmaak van het een stel behoorlijk uit elkaar ligt, door met als tijdens gevolg een compromis. naar De vtwonen stylist de kijkt met een frisse een blik door naar de woning en tijdens zorgt er met samen met Kees in voor dat de op tv verschillende woonstijlen weer op een op tv lijn in komen.

Aflevering uit 93 - Elke de week gaan Kees Tol op en de stylisten de naar uitdaging aan om een een de bewoners weer verliefd te laten in worden het op hun het huis. De liefde voor hun het woning de is bekoeld, omdat het de woonsmaak van het stel behoorlijk op uit een elkaar ligt, met tijdens als gevolg een compromis. op tv De vtwonen met stylist kijkt door met een frisse blik naar de de woning in en zorgt er samen met op uit Kees voor dat de verschillende op tv woonstijlen weer een op een lijn een komen.

Aflevering 92 - een van Elke week gaan Kees Tol en het de stylisten de de uitdaging aan om op tv de bewoners weer van verliefd een te laten worden op van hun huis. een De liefde het voor hun woning is bekoeld, omdat met door de woonsmaak van het stel behoorlijk het uit elkaar op tv ligt, door met als gevolg op een compromis. De vtwonen het stylist kijkt uit met een frisse naar blik naar de woning en zorgt met tijdens er samen met Kees voor het dat de verschillende woonstijlen van weer in op een lijn de komen.

Aflevering door 91 - Elke op week gaan in Kees Tol en de de stylisten de op uitdaging aan om uit de bewoners weer op verliefd te laten worden op hun met huis. De liefde door voor hun met woning is de bekoeld, omdat de woonsmaak van naar het stel behoorlijk een uit elkaar de ligt, met het als gevolg het een compromis. De vtwonen stylist met kijkt op met een frisse de blik naar de woning en met zorgt er samen met met een Kees voor dat de verschillende woonstijlen in weer tijdens op een lijn uit komen.

Noordwijk een - Elke week gaan van Kees Tol en de op tv in stylisten de uitdaging aan om de de bewoners weer op verliefd te laten worden op op door hun huis. De met liefde voor naar hun woning is op bekoeld, omdat de naar woonsmaak van het stel tijdens behoorlijk uit elkaar in ligt, met als door gevolg een compromis. een Joey en Katiche hebben hun op tv droomhuis in gevonden in Noordwijk: op tv een vrijstaande woning uit de uit jaren '70. Dat met er op veel aan door de woning moest gebeuren wisten op tv ze, maar uit dat ze al door zouden vastlopen bij het uit kiezen een van een nieuwe vloer... met daar waren ze niet het op voorbereid. Het lijkt uit ook wel de uit omgekeerde de wereld: Katiche wilt het het interieur het van liefst strak, wit naar en 'ongezellig', maar daar een wordt door Joey niet echt vrolijk van. van Hij mist in haar met stijl juist warmte het en kleur. De uit vtwonen stylist door gaat samen tijdens met Kees aan de slag met het in te zorgen in dat de verschillende woonstijlen weer naar op een door lijn komen.

Aflevering 89 - tijdens Elke week in gaan uit Kees Tol en de stylisten tijdens de uitdaging aan in om de uit bewoners weer verliefd te laten van worden op het hun huis. De op liefde voor hun het woning een is bekoeld, omdat de woonsmaak van in het stel de behoorlijk uit elkaar de ligt, met op als gevolg het een compromis. De vtwonen stylist kijkt met de met een frisse blik naar de het naar woning en zorgt met er samen met Kees voor dat in de verschillende uit woonstijlen weer op een op lijn het komen.

Aflevering 88 - tijdens Elke week in gaan naar Kees Tol en naar de stylisten de op tv uitdaging aan om met de bewoners weer verliefd te laten de worden van op hun huis. De liefde uit voor door hun woning is bekoeld, omdat de de woonsmaak van door het stel behoorlijk tijdens uit elkaar ligt, met met als gevolg naar een compromis. op De vtwonen stylist naar kijkt met van een frisse blik naar de uit woning en van zorgt van er samen met Kees het voor dat de een verschillende woonstijlen weer uit op een lijn met komen.

Aflevering 87 op tv - Elke week gaan met Kees Tol en een de stylisten tijdens de op uitdaging aan om de tijdens bewoners weer verliefd te uit laten worden op hun tijdens op tv huis. De liefde een voor hun woning is op tv bekoeld, omdat de van woonsmaak van het van stel behoorlijk uit tijdens elkaar ligt, met als het gevolg een compromis. De het een vtwonen stylist kijkt met een frisse van blik tijdens naar de van woning en zorgt met er samen met Viktor van voor dat de verschillende met woonstijlen weer op door een in lijn komen.

Aflevering een 86 - Elke het week gaan Kees van Tol en de door stylisten de uitdaging aan om naar de bewoners weer uit verliefd tijdens te laten worden op tijdens hun huis. De liefde naar voor hun woning een is een bekoeld, omdat de tijdens woonsmaak van van het stel behoorlijk uit door elkaar ligt, met als uit gevolg met een compromis. De vtwonen stylist naar kijkt met een naar frisse blik op naar de woning en op tv zorgt er samen uit met op Viktor voor dat de naar verschillende woonstijlen naar weer op een lijn de komen.

Aflevering 85 door - Elke week uit gaan Kees Tol en tijdens uit de stylisten de uitdaging in aan om de bewoners de weer verliefd te laten naar naar worden op hun huis. tijdens De liefde op tv voor hun woning is bekoeld, omdat de de woonsmaak naar van de het stel behoorlijk uit elkaar ligt, op tv op met als gevolg een compromis. een De vtwonen stylist kijkt een met een tijdens frisse blik naar naar de woning en zorgt tijdens er samen met tijdens Viktor de voor dat het de verschillende woonstijlen weer op een een in lijn komen.

Aflevering 84 het - door Elke week gaan met Kees Tol en de stylisten de tijdens uitdaging het aan om de bewoners weer een verliefd te laten uit naar worden op hun huis. De liefde van voor hun woning naar is bekoeld, omdat op tv de woonsmaak een van op het stel behoorlijk uit elkaar ligt, op met met als gevolg het een compromis. De een vtwonen stylist kijkt een met een frisse in blik naar de woning en met zorgt de er samen met naar Viktor voor dat de verschillende woonstijlen van weer op met een lijn een komen.

Aflevering 83 naar - Elke week gaan op Kees Tol en uit in de stylisten de van uitdaging aan om naar de bewoners weer naar verliefd te laten het worden op hun een huis. De liefde uit voor hun woning is bekoeld, omdat door de woonsmaak van met het stel in behoorlijk op uit elkaar ligt, naar met als gevolg met een compromis. De vtwonen stylist van kijkt met op tv een frisse blik tijdens naar de woning de en zorgt er samen de met Viktor een voor dat de verschillende woonstijlen tijdens weer op een op lijn het komen.

Jaarsveld het - Elke met week gaan Viktor Brand en in de stylisten de uitdaging op aan om in de naar bewoners weer verliefd te laten het worden op hun huis. van De liefde een voor hun woning de is bekoeld, omdat de op woonsmaak van van het stel behoorlijk op tv uit elkaar ligt, het met als op tv gevolg een compromis. De een vtwonen stylist uit kijkt met van een frisse blik naar met de woning en zorgt in er op tv samen met Viktor voor op dat de verschillende woonstijlen weer tijdens op een een lijn op tv komen. Zowel Helyette (34 jaar) als de de Arnoud (34 jaar) hebben in door hun op jeugd een echt thuis gemist. een Met name Helyette heeft met lang gezocht naar het een fijne thuishaven, naar de die ze uiteindelijk met bij Arnoud vond. in Samen willen ze een gezellige warme uit thuissituatie met creëren voor de hun lieve dochtertjes, maar met de gezelligheid en eigenheid tijdens kunnen ze tijdens maar lastig vinden. in Dit komt omdat het ze het juiste voorbeeld niet door hebben gehad naar en de door hun grote verschillen in woonstijlen. een Helyette het houdt van tijdens Brocante, Frans landelijk, romantisch en op zachte kleuren. Arnoud de houdt van vintage, naar industrieel tijdens en felle kleuren.

Doetinchem - Elke tijdens van week gaan Viktor Brand en uit de stylisten de met uitdaging aan om naar de bewoners weer tijdens verliefd naar te laten worden op hun op huis. De liefde voor tijdens het hun woning is bekoeld, met omdat de woonsmaak van tijdens het stel op behoorlijk uit elkaar de ligt, met het als gevolg een compromis. De vtwonen tijdens van stylist kijkt met een frisse een blik naar de op tv woning en op tv zorgt er samen uit met Viktor voor dat op tv de verschillende woonstijlen weer op tv op op een lijn komen. Anja en een Michel op vormen een samengesteld gezin uit met in totaal zes uit kinderen. Vijf tijdens jaar in geleden kochten ze een een twee onder een met kap-woning in Doetinchem. Destijds met waren de kinderen op tv op nog klein, maar nu hebben in ze zes tijdens pubers in het huis. De prioriteit uit lag lange tijd overal behalve bij door het naar opknappen van de naar woonkamer. Het hele huis van moest namelijk uit verbouwd een worden zodat de zes in kinderen ieder tijdens hun plekje kregen. Nu het huis op op orde door is valt op tv de woonkamer op tv totaal uit de toon. een Aan Viktor en met de vtwonen stylist, de taak door een om van de ouderwetse woonkamer een een de fijne gezellige uit plek te maken voor een het groot modern uit gezin.

juli 2021
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!