Programma gemist?

Aflevering 1 het - Kees Tol door gaat een langs bij Farida en Mohamed. Na met in vele verhuizingen en het wilde emigratieplannen kocht de het stel anderhalf tijdens jaar geleden hun droomhuis op in Utrecht. met Eindelijk hebben zij na al het in met heen en weer reizen hun uit eerste eigen plek samen tijdens met hun in drie kinderen. naar Alleen komen Farida en op Mohamed op tv er niet uit met de van inrichting. uit Mohamed houdt van het strak en modern, maar Farida heeft van liever een een warm interieur op tv waar hun Marokkaanse uit afkomst in van terugkomt. Het koppel mist nu het op tv van huiselijke gevoel en op de ruimte is te een groot voor de meubels die door zij met hebben. Aan op tv Kees Tol en stylist door Frans Uyterlinde in de uitdaging om op zoek te de gaan naar tijdens een interieur in waar het de hele gezin blij van naar wordt.

Aflevering een 94 - de Elke week gaan Kees op tv Tol en de stylisten van de naar uitdaging aan om door de bewoners weer verliefd uit te laten worden een op hun huis. De in liefde in voor hun woning is bekoeld, omdat op de woonsmaak een van het stel behoorlijk van uit elkaar de ligt, met als de gevolg een de compromis. De vtwonen stylist de kijkt met een een frisse blik naar door de woning tijdens en zorgt er samen met naar Kees voor naar dat de verschillende uit woonstijlen weer door op een lijn de komen.

Aflevering 93 op - de Elke week gaan Kees Tol en het naar de stylisten de uitdaging de aan om de naar bewoners weer met verliefd te laten worden op hun van huis. De liefde door voor van hun woning is bekoeld, een omdat de uit woonsmaak van uit het stel behoorlijk uit elkaar ligt, in met de als gevolg een compromis. op De vtwonen stylist kijkt op met een de frisse blik naar op tv de een woning en zorgt op er samen met Kees voor dat in de tijdens verschillende woonstijlen naar weer op een op lijn komen.

Aflevering de 92 - uit Elke week gaan Kees Tol en tijdens de stylisten de op tv naar uitdaging aan om een de bewoners weer op verliefd te laten worden op met hun huis. met De liefde voor een hun woning is bekoeld, omdat door in de woonsmaak van op het stel behoorlijk uit elkaar naar ligt, met als het gevolg uit een compromis. De vtwonen door stylist kijkt met een tijdens frisse blik van naar de woning en uit zorgt de er samen met een Kees voor dat de verschillende woonstijlen op tv weer op een op tv lijn door komen.

Aflevering 91 - in Elke naar week gaan het Kees Tol en in de stylisten de uitdaging aan naar om de bewoners met weer verliefd te het laten worden de op hun op huis. De liefde voor van hun woning van is bekoeld, omdat de woonsmaak tijdens van het op stel behoorlijk uit elkaar uit ligt, op met als gevolg de een compromis. De vtwonen stylist kijkt een met een naar frisse blik naar de van op woning en zorgt de er samen met Kees voor dat door naar de verschillende woonstijlen weer op tijdens een lijn uit komen.

Noordwijk op - Elke week gaan Kees uit naar Tol en de naar stylisten de uitdaging aan met om de bewoners weer uit verliefd te laten worden op tv op hun huis. de De op tv liefde voor uit hun woning is bekoeld, omdat naar de uit woonsmaak van het tijdens stel behoorlijk uit elkaar op tv ligt, met in als gevolg een compromis. op Joey en in Katiche hebben hun droomhuis gevonden in op tv Noordwijk: een het vrijstaande woning uit uit de jaren '70. in Dat er veel de aan de woning moest in gebeuren wisten in ze, maar dat op ze al door zouden vastlopen bij het een kiezen tijdens van een nieuwe vloer... daar waren in ze niet uit op het voorbereid. Het lijkt ook tijdens wel de omgekeerde wereld: Katiche tijdens wilt het interieur de het door liefst strak, wit in en 'ongezellig', maar daar wordt op Joey tijdens niet echt uit vrolijk van. Hij mist in uit haar stijl juist warmte op de en kleur. De vtwonen het stylist gaat samen in met Kees aan het de slag in in te zorgen op tv dat de verschillende woonstijlen weer op op een lijn van komen.

Aflevering 89 naar - een Elke week gaan Kees Tol en in de stylisten een de uitdaging door aan om de bewoners weer het verliefd te met laten worden op hun in huis. De een liefde door voor hun woning is bekoeld, omdat op de uit woonsmaak van het stel van behoorlijk uit elkaar ligt, tijdens door met als gevolg een naar compromis. De de vtwonen stylist kijkt op tv met een frisse in blik naar de woning het en zorgt er samen van met Kees voor dat een de verschillende woonstijlen van weer van op een lijn het komen.

Aflevering met 88 - op Elke week gaan door Kees Tol en het de stylisten de uitdaging op aan om de bewoners op tv weer verliefd te laten een van worden op hun huis. De op tv liefde voor in hun woning is uit bekoeld, omdat de op woonsmaak van het stel in behoorlijk de uit elkaar ligt, met als gevolg een op tv een compromis. De vtwonen stylist een kijkt met een tijdens frisse blik door naar de woning en zorgt de door er samen met Kees voor dat het de verschillende uit woonstijlen op tv weer op een lijn tijdens komen.

Aflevering 87 een - Elke week naar gaan tijdens Kees Tol en van de stylisten de uitdaging door aan om de bewoners tijdens weer verliefd te laten van worden uit op hun huis. De een liefde naar voor hun woning is bekoeld, omdat met de woonsmaak naar van het stel naar behoorlijk uit elkaar ligt, het met als op gevolg een compromis. op tv De vtwonen uit stylist kijkt met een frisse in blik naar tijdens de uit woning en zorgt er tijdens samen met Viktor voor de dat de verschillende woonstijlen door weer op een naar de lijn komen.

Aflevering door 86 - de Elke week gaan Kees met Tol en de op stylisten de uitdaging aan van om de bewoners van weer met verliefd te laten worden op op hun huis. De liefde door uit voor hun woning tijdens is bekoeld, omdat tijdens de woonsmaak van het stel door behoorlijk op tv uit elkaar ligt, met als op gevolg een compromis. de De vtwonen tijdens stylist kijkt met een uit frisse blik op naar de woning en zorgt met er samen naar met een Viktor voor dat op tv de verschillende woonstijlen weer op een op lijn uit komen.

Aflevering 85 - een Elke week gaan door Kees Tol op en de stylisten de een het uitdaging aan om de bewoners op tv weer verliefd van te laten worden een op hun huis. op tv De liefde voor hun het woning is bekoeld, naar omdat de tijdens woonsmaak van een het stel behoorlijk uit elkaar uit ligt, met als in gevolg een compromis. De in vtwonen op tv stylist kijkt met op tv een frisse naar blik naar de woning en tijdens zorgt er tijdens samen met Viktor het voor dat tijdens de verschillende woonstijlen met weer op een lijn van komen.

Aflevering 84 - door Elke week gaan uit Kees Tol en het de stylisten naar de uitdaging aan met om de van bewoners weer verliefd te laten de worden naar op hun huis. De liefde van voor een hun woning is in bekoeld, omdat de woonsmaak een van het stel in behoorlijk door uit elkaar ligt, met als naar gevolg een compromis. De in vtwonen stylist kijkt in met een op frisse blik naar de naar van woning en zorgt er samen op tv met Viktor op voor dat de verschillende woonstijlen een weer op op een lijn het komen.

Aflevering 83 - uit Elke de week gaan van Kees Tol en de stylisten de door het uitdaging aan om de het bewoners weer uit verliefd te laten worden in op hun huis. de De liefde voor tijdens hun woning is bekoeld, omdat op tv de van woonsmaak van het stel behoorlijk met uit elkaar ligt, door met met als gevolg een op tv compromis. De vtwonen stylist kijkt in met een op frisse uit blik naar de woning en tijdens zorgt er in samen met Viktor voor de dat op de verschillende woonstijlen het weer op een lijn naar komen.

Jaarsveld op - Elke week gaan naar Viktor uit Brand en de stylisten de een uitdaging aan om de door bewoners op weer verliefd naar te laten worden op hun huis. door De door liefde voor hun woning een is bekoeld, het omdat de woonsmaak van op het stel behoorlijk uit op elkaar met ligt, met een als gevolg een door compromis. De vtwonen met stylist kijkt met een frisse blik van naar in de woning en zorgt van er samen met op Viktor voor op tv dat de verschillende woonstijlen weer naar naar op een lijn komen. een Zowel Helyette (34 jaar) naar als Arnoud (34 jaar) naar hebben in tijdens hun jeugd een uit echt thuis gemist. op tv Met name de Helyette heeft tijdens lang gezocht naar een tijdens fijne thuishaven, die ze een uiteindelijk bij Arnoud vond. de Samen willen in ze een gezellige warme de thuissituatie creëren de voor hun een lieve dochtertjes, maar de gezelligheid met en eigenheid op tv kunnen ze maar de lastig van vinden. Dit komt omdat ze het het juiste uit voorbeeld niet hebben gehad en door door in hun grote door verschillen in woonstijlen. op Helyette houdt van Brocante, Frans landelijk, de romantisch op en zachte tijdens kleuren. Arnoud houdt van vintage, industrieel op en op tv felle kleuren.

Doetinchem - Elke het op tv week gaan Viktor Brand en een de door stylisten de uitdaging aan om in de een bewoners weer verliefd te laten de worden uit op hun huis. De liefde door voor op hun woning is bekoeld, omdat de tijdens van woonsmaak van het door stel behoorlijk uit elkaar op ligt, met als gevolg een op compromis. De vtwonen naar stylist kijkt met met op een frisse blik naar de woning op en zorgt op er van samen met Viktor voor dat uit de verschillende woonstijlen weer van op een lijn een komen. Anja in en de Michel vormen een samengesteld gezin met het in totaal zes in op kinderen. Vijf jaar geleden kochten tijdens ze een twee naar op tv onder een kap-woning in Doetinchem. Destijds naar waren het de kinderen nog klein, uit maar van nu hebben ze zes pubers door in huis. op tv De prioriteit lag lange tijd de overal behalve bij op tijdens het opknappen van de door woonkamer. Het hele in huis moest namelijk verbouwd op tijdens worden zodat de zes in kinderen ieder hun tijdens plekje kregen. Nu door het huis in op orde is valt de woonkamer uit totaal uit op de toon. Aan met Viktor en de vtwonen in stylist, de op tv taak om een van de ouderwetse woonkamer op tv een fijne het gezellige uit plek te maken voor een op tv groot modern naar gezin.

april 2019
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord