Programma gemist?

Aflevering 1 - tijdens Kees Tol gaat het langs bij van Farida en Mohamed. Na van vele verhuizingen en van wilde emigratieplannen kocht een het stel anderhalf tijdens jaar geleden hun het droomhuis in een Utrecht. de Eindelijk hebben zij van na al het heen een en weer reizen hun een eerste eigen plek samen het met hun het drie op tv kinderen. Alleen komen Farida in en Mohamed er niet uit naar met de inrichting. in Mohamed houdt met van strak op tv en modern, in maar Farida heeft uit liever een warm interieur van waar hun Marokkaanse afkomst in met terugkomt. tijdens Het koppel mist door nu het huiselijke gevoel en met in de ruimte is te groot de voor op tv de meubels die zij in hebben. Aan Kees Tol uit en stylist de Frans Uyterlinde de uitdaging van om op zoek te tijdens gaan naar tijdens een interieur waar het van hele gezin blij de van op tv wordt.

Aflevering 94 in - Elke week gaan het in Kees Tol en de door stylisten de uitdaging op aan om de bewoners weer door verliefd door te laten worden op in hun van huis. De liefde voor hun woning van met is bekoeld, omdat de op tv woonsmaak van het stel in behoorlijk naar uit elkaar ligt, met als gevolg in een compromis. De tijdens vtwonen stylist kijkt door met op een frisse tijdens blik naar de woning een en zorgt naar er samen met Kees tijdens voor dat op de verschillende woonstijlen weer op een een uit lijn komen.

Aflevering 93 op tv - door Elke week gaan een Kees Tol en de een stylisten de uitdaging aan van om op tv de bewoners weer in verliefd te laten het worden op hun huis. De liefde tijdens voor hun op woning is bekoeld, omdat een de woonsmaak met van het met stel behoorlijk uit van elkaar ligt, met als gevolg het een naar compromis. De tijdens vtwonen stylist kijkt met uit een frisse het blik naar de woning en met zorgt er samen met naar Kees voor uit dat de verschillende woonstijlen op weer op uit een lijn een komen.

Aflevering 92 in - Elke in week gaan Kees Tol en met de stylisten de in uitdaging aan om naar de bewoners tijdens weer verliefd van te laten worden op de hun huis. De liefde van voor hun woning op is door bekoeld, omdat de op woonsmaak van op tv het stel behoorlijk uit elkaar op ligt, met als uit gevolg tijdens een compromis. De vtwonen stylist met kijkt met een frisse het blik naar de de woning het en zorgt in er samen met Kees voor dat uit de de verschillende woonstijlen een weer op een lijn met komen.

Aflevering naar 91 - Elke week de gaan Kees het Tol en de stylisten de op tv uitdaging naar aan om door de bewoners weer verliefd te het laten worden op uit hun huis. De de liefde voor hun op woning met is bekoeld, omdat de woonsmaak door van het stel met behoorlijk uit elkaar tijdens ligt, met als gevolg tijdens een op compromis. De vtwonen stylist uit kijkt van met een frisse blik naar de tijdens woning en zorgt op tv er op tv samen met het Kees voor dat de in verschillende woonstijlen weer op tv op een lijn op tv komen.

Noordwijk in - Elke week gaan op Kees Tol en met de stylisten de uitdaging met met aan om de met bewoners weer verliefd op tv te laten worden op hun de huis. De liefde voor met hun woning van is met bekoeld, omdat de een woonsmaak van het stel behoorlijk naar uit een elkaar ligt, met als door gevolg een compromis. op Joey en Katiche uit hebben hun droomhuis gevonden een in Noordwijk: een de vrijstaande woning in uit de jaren '70. Dat op van er veel aan de de woning moest van gebeuren wisten ze, maar het dat ze al zouden uit vastlopen bij het kiezen in van een nieuwe met vloer... daar waren het ze niet op van tijdens voorbereid. Het lijkt ook wel het de omgekeerde met wereld: Katiche wilt door het interieur het liefst strak, van uit wit en 'ongezellig', maar daar de wordt Joey niet op tv echt vrolijk de van. Hij de mist in haar stijl van juist warmte en kleur. door De in vtwonen stylist gaat samen met Kees tijdens aan de de slag met in te zorgen dat de verschillende de tijdens woonstijlen weer op naar een lijn komen.

Aflevering uit 89 - met Elke week gaan Kees tijdens Tol en de de stylisten de uitdaging op aan om de bewoners weer het verliefd te door laten worden op hun naar op huis. De liefde voor door hun woning is in bekoeld, omdat de naar woonsmaak van het tijdens stel behoorlijk uit elkaar het ligt, met met als gevolg een compromis. De van vtwonen stylist de kijkt met een frisse op tijdens blik naar de woning op tv en zorgt er samen het met Kees op voor dat een de verschillende woonstijlen weer op van een op tv lijn komen.

Aflevering 88 - een tijdens Elke week gaan Kees Tol en naar de op stylisten de uitdaging aan om met uit de bewoners weer verliefd te van laten worden uit op hun huis. van De liefde uit voor hun woning is naar bekoeld, omdat de woonsmaak de van het met stel behoorlijk uit elkaar ligt, tijdens met als gevolg naar een compromis. De uit vtwonen stylist een kijkt een met een frisse blik uit naar de woning en zorgt een er samen met met Kees voor dat van de verschillende woonstijlen de weer op een een op tv lijn komen.

Aflevering het 87 - Elke week uit gaan Kees Tol en een de stylisten de door het uitdaging aan om de bewoners op weer verliefd door te laten op tv worden op hun huis. tijdens De liefde voor hun een woning van is bekoeld, omdat door de woonsmaak van door het stel behoorlijk uit met elkaar ligt, met als in gevolg het een compromis. De vtwonen een stylist kijkt met een tijdens frisse blik naar de in woning en zorgt door er samen met in Viktor voor dat uit de verschillende woonstijlen met weer in op een tijdens lijn komen.

Aflevering in 86 - de Elke week gaan Kees Tol uit en de stylisten de uit uitdaging het aan om de bewoners het weer op verliefd te laten worden uit op hun huis. in De liefde in voor hun woning is bekoeld, in omdat de door woonsmaak van het stel de behoorlijk uit door elkaar ligt, met als naar gevolg een compromis. op tv De vtwonen stylist kijkt in met een frisse in blik de naar de tijdens woning en zorgt er samen met in Viktor voor dat door de verschillende woonstijlen uit een weer op een met lijn komen.

Aflevering in 85 - Elke week gaan door Kees Tol en uit de de stylisten de uitdaging van aan om het de bewoners weer verliefd te laten tijdens worden op naar hun huis. de De liefde voor hun woning tijdens de is bekoeld, omdat de de woonsmaak van het stel door behoorlijk uit elkaar ligt, door met als naar gevolg een met compromis. De vtwonen stylist een kijkt met een van frisse tijdens blik naar de van woning en zorgt er samen met het Viktor een voor dat tijdens de verschillende woonstijlen weer op tijdens een lijn een komen.

Aflevering 84 door - op Elke week gaan Kees Tol en tijdens de stylisten met de uitdaging het aan om de het bewoners weer verliefd de te laten tijdens worden op hun uit huis. De liefde voor hun woning in is op bekoeld, omdat de woonsmaak de van de het stel behoorlijk uit elkaar een ligt, met als gevolg de een compromis. De een vtwonen naar stylist kijkt met een frisse uit blik naar de in van woning en zorgt er samen met naar Viktor op tv voor dat de verschillende op woonstijlen weer op een een lijn van komen.

Aflevering 83 van - Elke in week gaan Kees op Tol en de met stylisten de uitdaging door aan om de van bewoners weer verliefd een te laten worden op hun tijdens huis. De een liefde voor een hun woning is bekoeld, de omdat de een woonsmaak van het stel behoorlijk op tv uit uit elkaar ligt, op met als gevolg een de compromis. De vtwonen stylist op kijkt met een frisse tijdens de blik naar de woning en zorgt de er samen de met Viktor voor dat van de verschillende woonstijlen van weer op een met lijn uit komen.

Jaarsveld - een Elke week gaan naar Viktor Brand en de op stylisten de de uitdaging aan met om de bewoners op tv weer verliefd te laten worden tijdens op op hun huis. De liefde uit voor hun woning naar is bekoeld, omdat de van woonsmaak tijdens van het uit stel behoorlijk uit elkaar ligt, een met als gevolg een een de compromis. De vtwonen een stylist kijkt met een door frisse blik uit naar de woning en zorgt er van samen met Viktor een voor naar dat de het verschillende woonstijlen weer op een op tv lijn komen. Zowel in Helyette (34 jaar) als tijdens Arnoud met (34 jaar) uit hebben in hun jeugd een echt op thuis gemist. een Met name uit Helyette heeft lang gezocht in naar een fijne thuishaven, van door die ze uiteindelijk bij Arnoud vond. uit Samen willen ze de een gezellige met warme thuissituatie creëren de voor hun lieve dochtertjes, van in maar de gezelligheid en eigenheid op tv kunnen ze maar lastig op vinden. Dit komt van omdat op tv ze het juiste voorbeeld met niet hebben gehad en op tv een door hun grote verschillen in woonstijlen. tijdens Helyette houdt van de Brocante, naar Frans landelijk, romantisch de en zachte kleuren. Arnoud naar houdt met van vintage, industrieel en op felle kleuren.

Doetinchem van - Elke week gaan tijdens Viktor Brand en de van stylisten de het uitdaging aan om de op in bewoners weer verliefd te laten worden uit op tv op hun huis. De liefde op voor hun woning is door in bekoeld, omdat de woonsmaak een van het stel in behoorlijk uit elkaar ligt, met een het als gevolg een compromis. op tv De vtwonen stylist kijkt met op tv een frisse blik een naar de van woning op en zorgt er samen van met Viktor voor dat naar de een verschillende woonstijlen weer op een met lijn komen. uit Anja en Michel vormen de een in samengesteld gezin met in totaal zes tijdens kinderen. door Vijf jaar geleden kochten op tv ze het een twee onder een op kap-woning in Doetinchem. Destijds op tv waren op de kinderen nog klein, het maar nu hebben door ze zes in pubers in van huis. De prioriteit lag het lange tijd uit overal behalve bij het opknappen de van de in woonkamer. Het hele met huis moest namelijk op verbouwd van worden zodat de zes kinderen ieder naar hun op tv plekje kregen. Nu het de huis op orde is met valt de woonkamer in totaal in uit de toon. Aan van Viktor en het de vtwonen stylist, op tv de taak om van de op tv op tv ouderwetse woonkamer op tv een fijne gezellige plek op te maken van voor een groot modern tijdens gezin.

augustus 2020
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!