Programma gemist?

Aflevering 1 met - het Kees Tol gaat langs naar bij Farida uit en Mohamed. Na tijdens vele verhuizingen en wilde op tv emigratieplannen kocht het stel de anderhalf jaar de geleden hun op droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij naar na al het uit heen uit en weer reizen de hun eerste eigen plek samen van uit met hun drie kinderen. Alleen door komen Farida en naar Mohamed met er niet uit met tijdens de inrichting. Mohamed houdt tijdens van strak en in modern, maar Farida heeft door door liever een warm interieur waar op tv hun Marokkaanse afkomst in tijdens naar terugkomt. Het koppel op tv mist nu het huiselijke gevoel een en naar de ruimte is te groot in voor de meubels die op tv zij hebben. Aan het Kees naar Tol en naar stylist Frans Uyterlinde de uitdaging van om op zoek door te tijdens gaan naar een de interieur waar het hele gezin blij op van met wordt.

Aflevering in 94 - Elke week van gaan Kees Tol uit en de de stylisten de uitdaging aan van om de bewoners weer naar verliefd door te laten worden in op hun huis. De liefde de voor van hun woning is bekoeld, omdat in de woonsmaak van van van het stel behoorlijk uit elkaar de ligt, met als gevolg uit een het compromis. De vtwonen stylist kijkt de met op tv een frisse blik naar naar de met woning en zorgt er op tv samen met Kees voor dat op tv de tijdens verschillende woonstijlen met weer op een lijn het komen.

Aflevering de 93 - Elke week een gaan Kees van Tol en de stylisten een de uitdaging aan een om in de bewoners weer verliefd uit te laten worden op op tv hun huis. op tv De liefde voor tijdens hun woning is bekoeld, omdat het de woonsmaak de van het stel een behoorlijk uit elkaar door ligt, met het als gevolg een compromis. in De vtwonen stylist de kijkt op tv met een frisse blik naar de op woning en zorgt op tv er samen van met Kees voor dat met de verschillende woonstijlen tijdens weer in op een lijn uit komen.

Aflevering in 92 - Elke een week gaan Kees Tol naar en de op tv stylisten de uitdaging aan op om naar de bewoners weer verliefd te laten op het worden op hun huis. De liefde uit voor naar hun woning is met bekoeld, omdat op tv de woonsmaak van het met stel behoorlijk uit elkaar ligt, op van met als gevolg een compromis. op tv De de vtwonen stylist kijkt de met een frisse blik naar op tv de op tv woning en zorgt er samen uit met Kees voor dat het de de verschillende woonstijlen tijdens weer op een lijn een komen.

Aflevering met 91 - Elke week gaan tijdens Kees met Tol en de uit stylisten de uitdaging aan tijdens om de een bewoners weer verliefd naar te laten worden op een hun huis. naar De liefde voor met hun woning is bekoeld, van omdat in de woonsmaak van het tijdens stel behoorlijk uit van elkaar ligt, het met als gevolg een een compromis. De vtwonen stylist uit kijkt met naar een frisse blik naar de de woning en de zorgt er samen op met Kees op tv voor dat de verschillende woonstijlen naar op tv weer op een lijn tijdens komen.

Noordwijk - Elke op tv week gaan in Kees Tol en in de stylisten de door uitdaging in aan om de bewoners weer de verliefd te laten worden in op door hun huis. De het liefde voor hun woning is op tv bekoeld, omdat de een woonsmaak van van het in stel behoorlijk uit elkaar ligt, een met als door gevolg een met compromis. Joey en Katiche hebben op hun droomhuis tijdens gevonden in Noordwijk: een met vrijstaande woning uit de de jaren met '70. Dat er veel naar aan de uit woning moest gebeuren wisten ze, met maar dat ze naar al zouden vastlopen de op bij het kiezen van een nieuwe uit vloer... de daar waren uit ze niet op voorbereid. Het het lijkt ook een wel de omgekeerde wereld: in Katiche wilt op het interieur het liefst op tv strak, het wit en 'ongezellig', op tv maar daar wordt Joey niet tijdens echt vrolijk van. Hij met mist in haar door stijl juist warmte in en kleur. door De vtwonen van stylist gaat samen met met Kees aan de de slag in op te zorgen dat de verschillende het woonstijlen uit weer op een van lijn komen.

Aflevering 89 op tv - Elke week gaan de Kees Tol naar en de op tv stylisten de uitdaging de aan om de bewoners de weer verliefd het te laten worden op op hun huis. De liefde de voor hun een woning is bekoeld, op omdat de woonsmaak van uit het het stel behoorlijk uit elkaar door ligt, met met als gevolg een uit compromis. De vtwonen naar stylist kijkt met de een frisse in blik naar de woning van en zorgt er samen op met Kees voor dat in de verschillende een woonstijlen weer op tv op een lijn tijdens komen.

Aflevering 88 tijdens - Elke tijdens week gaan naar Kees Tol en de stylisten de de uitdaging van aan om de bewoners op tv weer verliefd te laten op worden op op hun huis. uit De liefde de voor hun woning is bekoeld, omdat door de uit woonsmaak van het op tv stel behoorlijk een uit elkaar ligt, met met als gevolg een compromis. De het vtwonen naar stylist kijkt met op tv een frisse blik naar de naar woning en zorgt op er samen met met Kees een voor dat de verschillende naar woonstijlen weer op het een lijn uit komen.

Aflevering het 87 - Elke week gaan op Kees met Tol en de stylisten de in op uitdaging aan om de met bewoners weer op tv verliefd te laten tijdens worden op hun huis. een De liefde voor op tv hun woning is met bekoeld, omdat de de woonsmaak van een het stel behoorlijk uit elkaar in ligt, met als de gevolg een de compromis. De vtwonen stylist naar kijkt met de een frisse blik naar de tijdens woning en naar zorgt op tv er samen met Viktor voor dat op tv de in verschillende woonstijlen op weer op een lijn tijdens komen.

Aflevering 86 uit - Elke met week gaan het Kees Tol en de uit stylisten de uitdaging aan om naar een de bewoners weer naar verliefd te laten met worden op hun huis. De van liefde voor hun door woning de is bekoeld, omdat de in woonsmaak van het stel tijdens behoorlijk uit elkaar ligt, een met als door gevolg een tijdens compromis. De vtwonen stylist het kijkt met met een frisse blik uit naar de woning en zorgt uit op tv er samen met Viktor voor dat tijdens de verschillende op woonstijlen weer een op een een lijn komen.

Aflevering op tv 85 - Elke met week gaan Kees Tol en tijdens de stylisten op de uitdaging aan van om van de bewoners weer door verliefd te laten worden op hun het huis. De tijdens liefde voor op tv hun woning is bekoeld, in omdat de uit woonsmaak van het stel behoorlijk op tv een uit elkaar ligt, naar met als gevolg een in compromis. De vtwonen stylist door kijkt met met een frisse blik van naar de woning en zorgt de er samen op met Viktor tijdens voor dat de verschillende woonstijlen een het weer op een lijn naar komen.

Aflevering een 84 - Elke week gaan op tv naar Kees Tol en in de stylisten de uitdaging een aan om uit de bewoners weer verliefd te laten de worden op hun van tijdens huis. De liefde voor hun de woning is bekoeld, omdat door de woonsmaak van uit het van stel behoorlijk uit elkaar ligt, een met als gevolg op uit een compromis. De de vtwonen stylist kijkt met een een frisse blik naar de het woning en een zorgt naar er samen met Viktor voor dat tijdens een de verschillende woonstijlen weer op een uit lijn van komen.

Aflevering 83 de - Elke week gaan een Kees uit Tol en de in stylisten de van uitdaging aan om de bewoners weer het een verliefd te laten worden op hun de huis. uit De liefde voor hun tijdens woning is naar bekoeld, omdat in de woonsmaak van het uit stel behoorlijk uit elkaar op ligt, met als uit gevolg een een compromis. De tijdens vtwonen stylist kijkt met een van frisse blik naar de de woning en zorgt tijdens met er samen met Viktor de voor dat de in verschillende woonstijlen weer op een de een lijn komen.

Jaarsveld - met Elke op tv week gaan Viktor Brand met en de stylisten het de uitdaging aan om op tv de bewoners een weer verliefd te laten een worden op hun huis. tijdens De liefde voor een hun de woning is bekoeld, omdat het de woonsmaak van van het door stel behoorlijk uit op tv elkaar ligt, met als gevolg op een compromis. De in vtwonen stylist kijkt op met een frisse een blik het naar de woning en zorgt de er in samen met Viktor voor dat op tv de verschillende in woonstijlen weer op een lijn het komen. Zowel uit Helyette (34 jaar) als het Arnoud naar (34 jaar) hebben in hun op tv jeugd een een echt van thuis gemist. Met name Helyette heeft het lang gezocht naar in in een fijne thuishaven, die ze uiteindelijk een bij Arnoud vond. op Samen willen ze uit een gezellige warme het in thuissituatie creëren voor hun lieve dochtertjes, tijdens maar de het gezelligheid en een eigenheid kunnen ze door maar lastig vinden. Dit komt de omdat ze het op juiste voorbeeld het niet hebben gehad en in op door hun grote verschillen in woonstijlen. het Helyette houdt van van op tv Brocante, Frans landelijk, romantisch met en zachte kleuren. Arnoud houdt een van vintage, industrieel in en met felle kleuren.

Doetinchem het - Elke week gaan van Viktor Brand en naar de tijdens stylisten de uitdaging op tv aan om de bewoners weer met verliefd te laten door worden op hun het huis. De met liefde voor het hun woning is bekoeld, omdat de van het woonsmaak van het een stel behoorlijk uit elkaar ligt, tijdens met als op tv gevolg een compromis. uit De vtwonen stylist kijkt met op een door frisse blik naar de woning tijdens en zorgt er van met samen met Viktor van voor dat de de verschillende woonstijlen weer op het een lijn komen. Anja op tv en Michel in vormen een samengesteld gezin uit met in totaal op tv zes kinderen. het Vijf jaar geleden kochten op tv ze een twee op onder in een kap-woning in in Doetinchem. Destijds waren de kinderen een nog klein, maar de uit nu hebben ze op tv zes pubers in naar huis. De prioriteit lag lange een tijd overal behalve bij de het tijdens opknappen van de woonkamer. de Het hele het huis moest namelijk verbouwd door worden zodat door de zes kinderen ieder naar van hun plekje kregen. naar Nu het huis op orde op is een valt de woonkamer totaal uit de met op tv toon. Aan Viktor en met de vtwonen stylist, de taak het om van de naar ouderwetse woonkamer tijdens een fijne naar gezellige plek met te maken voor een de groot modern door gezin.

augustus 2019
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord