Programma gemist?

Aflevering tijdens 1 - op Kees Tol gaat op langs bij Farida en Mohamed. het Na op vele verhuizingen en wilde emigratieplannen de kocht het een stel anderhalf jaar op tv geleden hun droomhuis het in Utrecht. Eindelijk hebben de zij na al de het heen en een weer reizen hun door eerste eigen tijdens plek samen met hun van drie kinderen. de Alleen komen Farida op tv en Mohamed er niet tijdens uit met op tv de inrichting. Mohamed houdt van in strak en een modern, uit maar Farida heeft liever de een warm interieur waar hun een naar Marokkaanse afkomst in terugkomt. het Het koppel uit mist nu het huiselijke gevoel en op de ruimte is uit te door groot voor door de meubels die zij uit hebben. Aan Kees in Tol en stylist Frans Uyterlinde met van de uitdaging om op zoek een te gaan naar van een interieur de waar het met hele gezin blij van van wordt.

Aflevering 94 uit - Elke week gaan het het Kees Tol en de naar stylisten de uitdaging op aan om de bewoners naar weer verliefd in te laten worden op hun uit huis. De liefde de in voor hun woning het is bekoeld, omdat de woonsmaak in van in het stel behoorlijk uit elkaar ligt, tijdens met als gevolg tijdens een compromis. uit De vtwonen stylist tijdens kijkt met een met frisse blik naar het de uit woning en zorgt door er samen met Kees voor op dat door de verschillende woonstijlen weer op op een lijn op komen.

Aflevering 93 tijdens - Elke met week gaan Kees op tv Tol en de stylisten de het uitdaging aan in om de uit bewoners weer verliefd te laten in tijdens worden op hun huis. De liefde de voor met hun woning is het bekoeld, omdat de woonsmaak een van het stel behoorlijk in van uit elkaar ligt, met als tijdens gevolg een compromis. het De vtwonen stylist naar kijkt met een van frisse blik naar de met in woning en zorgt er samen met het Kees voor in dat in de verschillende woonstijlen weer een op een lijn op komen.

Aflevering naar 92 - uit Elke week gaan Kees Tol de en de stylisten de door uitdaging uit aan om de bewoners op weer door verliefd te laten worden op hun uit naar huis. De liefde voor de hun woning is bekoeld, het omdat naar de woonsmaak van van het stel behoorlijk uit elkaar een ligt, met als het gevolg een het compromis. De vtwonen stylist kijkt een met het een frisse blik naar naar de woning het en zorgt op er samen met met Kees voor dat de verschillende woonstijlen het weer op een de lijn het komen.

Aflevering 91 - in Elke week de gaan met Kees Tol en van de stylisten de de uitdaging aan om de tijdens bewoners weer verliefd te het laten worden op van hun huis. De het liefde voor hun woning een is op bekoeld, omdat de woonsmaak van van het stel uit behoorlijk uit van elkaar ligt, met als in gevolg een compromis. op tv De door vtwonen stylist kijkt met een frisse tijdens door blik naar de woning en zorgt naar er samen met het tijdens Kees voor dat de uit verschillende woonstijlen weer op naar een lijn uit komen.

Noordwijk tijdens - Elke het week gaan Kees Tol met en de op stylisten de uitdaging op aan om de uit bewoners weer verliefd te laten worden van op met hun huis. De liefde voor tijdens hun woning is de bekoeld, omdat van de met woonsmaak van het stel uit behoorlijk uit elkaar ligt, met van in als gevolg een compromis. Joey tijdens en Katiche hebben het hun droomhuis gevonden op tv in Noordwijk: een vrijstaande een woning op tv uit de jaren naar '70. Dat er veel uit aan de naar woning moest gebeuren wisten ze, de maar tijdens dat ze tijdens al zouden vastlopen bij het door kiezen van een nieuwe op tv vloer... daar waren door de ze niet op voorbereid. Het lijkt op ook wel op de omgekeerde wereld: van Katiche wilt door het interieur het liefst in strak, op tv wit en 'ongezellig', maar de daar wordt Joey niet echt met vrolijk van. op Hij mist van in haar met stijl juist warmte en kleur. het De vtwonen stylist gaat het samen met Kees in tijdens aan de slag op in te zorgen dat de door verschillende woonstijlen weer met op een lijn op tv komen.

Aflevering het 89 - het Elke week gaan op tv Kees Tol en op de stylisten de een uitdaging aan om de bewoners op weer verliefd te laten met worden uit op hun huis. De de liefde voor in hun woning is bekoeld, omdat van een de woonsmaak van door het stel behoorlijk uit elkaar ligt, naar met als gevolg de een compromis. van De van vtwonen stylist kijkt naar met een frisse blik tijdens naar de woning en met zorgt er samen van met Kees voor dat tijdens de het verschillende woonstijlen van weer op een lijn door komen.

Aflevering 88 - een Elke het week gaan Kees Tol het en de op stylisten de tijdens uitdaging aan om de bewoners een weer verliefd op tv te laten worden met op hun naar huis. De liefde in voor hun woning is bekoeld, de omdat de met woonsmaak van het stel door behoorlijk uit elkaar ligt, op tv met tijdens als gevolg tijdens een compromis. De vtwonen stylist met kijkt met een uit frisse blik de naar de woning uit en zorgt er met samen met Kees voor uit dat de de verschillende woonstijlen weer op door een lijn tijdens komen.

Aflevering het 87 - van Elke week gaan Kees Tol op en naar de stylisten de uitdaging op tv aan om de het bewoners weer verliefd te laten tijdens worden op hun uit huis. door De liefde naar voor hun woning is van bekoeld, omdat de de woonsmaak van het stel met behoorlijk uit uit elkaar ligt, met een als gevolg een compromis. tijdens De vtwonen op tv stylist kijkt met op tv een frisse blik naar de van woning en zorgt in er samen op tv met Viktor voor dat het de verschillende een woonstijlen naar weer op een door lijn komen.

Aflevering met 86 - Elke week de gaan op tv Kees Tol en de stylisten in de uitdaging aan om van de bewoners de weer verliefd in te laten worden uit op hun huis. De liefde naar door voor hun woning is op tv bekoeld, omdat de woonsmaak van op het stel tijdens behoorlijk uit elkaar ligt, door met tijdens als gevolg met een compromis. De vtwonen stylist kijkt de met een frisse de blik met naar de woning en een zorgt naar er samen met Viktor voor in dat de met verschillende woonstijlen weer door op een de lijn komen.

Aflevering in 85 - van Elke week gaan Kees het Tol en van de stylisten de uitdaging aan de om uit de bewoners weer verliefd te tijdens laten worden op hun in huis. De met liefde naar voor hun woning is bekoeld, door omdat de woonsmaak in van het stel op tv behoorlijk van uit elkaar ligt, het met als gevolg een compromis. De in vtwonen stylist kijkt tijdens met naar een frisse blik naar de van woning en zorgt van er de samen met Viktor een voor dat de verschillende tijdens woonstijlen weer in op een lijn door komen.

Aflevering 84 - het Elke week naar gaan Kees uit Tol en de stylisten de uit uitdaging uit aan om tijdens de bewoners weer verliefd te de laten worden op tijdens hun huis. De de liefde van voor hun woning is op tv bekoeld, omdat in de woonsmaak van in het stel behoorlijk uit elkaar ligt, uit met tijdens als gevolg op tv een compromis. De naar vtwonen stylist kijkt met een het frisse door blik naar de woning en op tv zorgt van er samen met Viktor voor dat een van de verschillende woonstijlen het weer op een lijn van komen.

Aflevering op 83 - Elke week gaan naar Kees met Tol en de stylisten tijdens de uitdaging aan om op de een bewoners weer verliefd te laten door worden naar op hun huis. De in liefde voor hun woning op is bekoeld, omdat door de een woonsmaak van het stel een behoorlijk uit met elkaar ligt, met als gevolg met van een compromis. De vtwonen stylist uit kijkt met een frisse op blik naar tijdens de woning en een zorgt uit er samen met Viktor voor door dat de naar verschillende woonstijlen weer op het een lijn uit komen.

Jaarsveld - Elke door week gaan op Viktor Brand en de een op stylisten de uitdaging aan om de naar uit bewoners weer verliefd te een laten worden het op hun huis. De liefde voor op tv hun woning op tv is in bekoeld, omdat de de woonsmaak van het op tv stel behoorlijk uit elkaar ligt, naar met als de gevolg een compromis. De van vtwonen stylist het kijkt met door een frisse blik naar op de woning en zorgt uit er samen uit met Viktor het voor dat de verschillende woonstijlen van weer door op een lijn komen. op Zowel Helyette op tv (34 jaar) als Arnoud (34 jaar) het het hebben in hun jeugd een uit echt thuis gemist. Met van name Helyette heeft uit lang gezocht naar de een fijne thuishaven, het die ze uiteindelijk naar bij Arnoud met vond. op Samen willen ze een gezellige op warme thuissituatie creëren een voor hun van lieve dochtertjes, maar de het gezelligheid en op eigenheid kunnen met ze maar lastig vinden. door Dit komt de omdat ze het juiste voorbeeld met niet hebben gehad op tv en door naar hun grote verschillen met in woonstijlen. Helyette houdt van een Brocante, van Frans landelijk, het romantisch en zachte kleuren. Arnoud houdt in van vintage, industrieel het en uit felle kleuren.

Doetinchem naar - Elke met week gaan Viktor Brand op en de stylisten de uitdaging tijdens aan van om de bewoners weer op verliefd te laten op tv worden op hun met huis. De het liefde voor hun woning uit is bekoeld, tijdens omdat de woonsmaak van het door stel behoorlijk uit een uit elkaar ligt, met als gevolg een een compromis. De op tv vtwonen stylist kijkt op met uit een frisse blik in naar de woning uit en zorgt er samen met uit Viktor in voor dat de tijdens verschillende woonstijlen weer op op tv een lijn komen. Anja met en Michel vormen een op samengesteld gezin op met op in totaal zes kinderen. Vijf door de jaar geleden kochten met ze een twee onder een kap-woning op tv op in Doetinchem. Destijds waren de in kinderen een nog klein, maar nu hebben ze op zes de pubers in huis. De een prioriteit lag lange met tijd tijdens overal behalve bij het opknappen van naar de woonkamer. van Het hele uit huis moest namelijk in verbouwd van worden zodat de zes van kinderen ieder met hun plekje kregen. Nu het uit huis op orde is naar valt de op woonkamer totaal uit de met toon. Aan op tv Viktor de en de vtwonen stylist, de taak van om van van de met ouderwetse woonkamer een fijne gezellige de plek te in maken voor op tv een groot modern tijdens gezin.

november 2019
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!