Programma gemist?

Seizoen 9 - met Aflevering 91 - uit in Lifestylemagazine

Noordwijk - de Elke met week gaan Kees Tol en de door stylisten de naar uitdaging aan om naar de bewoners weer de verliefd te laten worden naar het op hun huis. De liefde een voor hun woning tijdens is bekoeld, naar omdat de in woonsmaak van het stel uit behoorlijk uit elkaar ligt, met in als uit gevolg een met compromis. Joey en naar Katiche hebben hun droomhuis het gevonden in Noordwijk: een tijdens vrijstaande woning uit uit de op tv jaren '70. Dat er veel aan door de woning moest een gebeuren wisten door ze, het maar dat ze al van zouden vastlopen bij de het kiezen van een op tv nieuwe vloer... met daar waren ze uit niet op op voorbereid. Het lijkt in ook wel de op tv omgekeerde wereld: Katiche van wilt het interieur op het liefst strak, wit op tv en 'ongezellig', maar daar wordt het op tv Joey niet echt vrolijk van. uit Hij de mist in haar stijl juist warmte naar en kleur. uit De vtwonen op stylist gaat samen met Kees tijdens aan de in slag tijdens in te zorgen dat de verschillende van woonstijlen weer op het een lijn op tv komen.

Aflevering 89 uit - Elke van week gaan Kees Tol en de de stylisten de tijdens uitdaging aan de om de bewoners met weer verliefd van te laten worden tijdens op hun huis. in De liefde voor hun woning op op tv is bekoeld, omdat de woonsmaak van op tv het stel behoorlijk tijdens van uit elkaar ligt, met als gevolg uit een compromis. De in vtwonen stylist kijkt de met een naar frisse blik naar naar de woning en van zorgt er samen van met Kees voor het dat de verschillende tijdens woonstijlen weer naar op een lijn een komen.

Aflevering een 88 - Elke op tv week gaan met Kees Tol en de de stylisten de uitdaging aan van om een de bewoners weer verliefd te in laten worden op hun tijdens huis. De naar liefde voor hun woning naar is bekoeld, omdat op het de woonsmaak van het stel tijdens behoorlijk uit op tv elkaar ligt, met uit als gevolg een uit compromis. De vtwonen op stylist kijkt met een frisse het blik uit naar de uit woning en zorgt er samen door met Kees voor dat het de verschillende woonstijlen tijdens met weer op een lijn naar komen.

Aflevering van 87 - Elke week gaan uit Kees Tol en van de stylisten de het uitdaging aan in om de bewoners een weer verliefd te met laten worden op in hun huis. De liefde de voor hun op woning op tv is bekoeld, omdat de woonsmaak op van het stel behoorlijk van uit elkaar op ligt, met als met gevolg een compromis. De de vtwonen stylist kijkt in met naar een frisse blik tijdens naar de op woning en zorgt er samen met het Viktor voor van dat de verschillende een woonstijlen weer op door een op tv lijn komen.

Aflevering het 86 - Elke week in gaan Kees het Tol en de het stylisten de tijdens uitdaging aan om de met bewoners weer verliefd op tv te laten worden tijdens op hun huis. het De liefde voor uit hun woning is bekoeld, omdat in tijdens de woonsmaak van het op stel behoorlijk uit elkaar ligt, door het met als gevolg een door compromis. De vtwonen stylist kijkt met met in een frisse blik naar de in van woning en zorgt er samen met met Viktor voor dat een tijdens de verschillende woonstijlen weer op een van lijn het komen.

Aflevering 85 - het Elke week het gaan op Kees Tol en een de stylisten de uitdaging in aan om de tijdens bewoners weer door verliefd te laten worden op hun een huis. De naar liefde voor hun woning in is naar bekoeld, omdat het de woonsmaak van met het stel behoorlijk uit elkaar met ligt, met als gevolg door de een compromis. De vtwonen stylist kijkt op met een frisse een blik naar de een woning en het zorgt er samen met op tv Viktor voor dat het een de verschillende woonstijlen weer op van een lijn door komen.

Aflevering 84 door - Elke week in gaan Kees Tol en door de tijdens stylisten de een uitdaging aan om de tijdens bewoners weer in verliefd te laten worden op hun op huis. De een liefde voor hun woning op is bekoeld, een omdat de de woonsmaak van het stel een behoorlijk de uit elkaar ligt, met als op gevolg een op tv compromis. De door vtwonen stylist kijkt met door een frisse blik naar de naar woning tijdens en zorgt er samen de met Viktor voor dat de de verschillende woonstijlen op tv naar weer op een lijn een komen.

Aflevering 83 - door van Elke week gaan van Kees Tol en de stylisten de uit op tv uitdaging aan om de op bewoners weer tijdens verliefd te laten worden met op hun huis. tijdens De liefde voor een hun woning is bekoeld, naar omdat de op woonsmaak van met het stel behoorlijk uit een elkaar ligt, met als op gevolg een compromis. De naar in vtwonen stylist kijkt met in een frisse blik naar de uit op tv woning en zorgt er samen het met Viktor voor naar dat de verschillende woonstijlen in weer op met een door lijn komen.

Jaarsveld met - Elke week in gaan Viktor Brand en de uit stylisten de in uitdaging aan om de door een bewoners weer verliefd te laten worden een op hun tijdens huis. door De liefde voor hun in woning is bekoeld, tijdens omdat de het woonsmaak van het stel een behoorlijk uit elkaar op tv ligt, met als uit gevolg een compromis. De op tv vtwonen stylist kijkt op met een de frisse blik naar de woning op tv van en zorgt er tijdens samen met Viktor tijdens voor dat de naar verschillende woonstijlen weer op een uit lijn komen. op tv Zowel Helyette (34 jaar) als met van Arnoud (34 jaar) hebben in van hun jeugd een echt op de thuis gemist. Met name Helyette heeft de lang tijdens gezocht naar een uit fijne thuishaven, die ze uiteindelijk in bij Arnoud vond. naar Samen willen uit ze een naar gezellige warme thuissituatie op creëren voor hun lieve dochtertjes, in op maar de gezelligheid en eigenheid kunnen naar ze het maar lastig vinden. door Dit komt met omdat ze het juiste voorbeeld een niet hebben het gehad en door hun een grote verschillen in de woonstijlen. door Helyette houdt van de Brocante, Frans landelijk, romantisch op en zachte kleuren. het Arnoud houdt van vintage, industrieel op en felle met kleuren.

Doetinchem - Elke in naar week gaan Viktor uit Brand en de stylisten een de uitdaging aan om uit de bewoners weer verliefd uit door te laten worden in op hun huis. De op tv liefde voor hun woning op tv is een bekoeld, omdat de woonsmaak door van het stel behoorlijk in uit het elkaar ligt, met als gevolg een in uit compromis. De vtwonen door stylist kijkt met een het frisse blik naar naar de woning en met zorgt er samen op met Viktor voor dat de door verschillende woonstijlen weer van op een het lijn komen. met Anja en op tv Michel vormen een samengesteld gezin met door van in totaal zes van kinderen. Vijf jaar geleden op tv kochten de ze een twee onder een in kap-woning door in Doetinchem. Destijds waren de in kinderen nog klein, maar op tv nu de hebben ze zes pubers in een huis. tijdens De prioriteit lag lange in tijd overal behalve bij tijdens het een opknappen van de door woonkamer. de Het hele huis de moest namelijk verbouwd worden zodat door de zes kinderen op ieder hun plekje op kregen. tijdens Nu het huis op orde is naar in valt de woonkamer een totaal uit de toon. met Aan Viktor en de vtwonen de stylist, de door taak om in van de op ouderwetse woonkamer een het fijne gezellige tijdens plek te maken tijdens voor een groot modern naar gezin.

Schiedam op tv - Elke week naar gaan Viktor Brand en op de op tv stylisten de uitdaging op aan om de bewoners weer verliefd met te laten op tv worden op een hun huis. op tv De liefde voor uit hun woning is bekoeld, omdat de naar de woonsmaak van het door stel behoorlijk uit op tv elkaar ligt, met als gevolg op tv een compromis. naar De vtwonen stylist kijkt naar met een frisse met blik naar op de woning de en zorgt er een samen met Viktor voor op tv dat de verschillende woonstijlen weer tijdens van op een lijn een komen. Belinda en Danny op tv willen hun met dochter Jaylinn iets meegeven over haar naar een roots. Belinda is namelijk van Surinaamse van afkomst van en Danny met heeft Joodse familie. uit Zij zouden graag in van hun interieur die op tv roots terug willen zien. in Nu de heeft het interieur geen karakter van en geen stijl een omdat hun de smaakverschillen ver uit op elkaar liggen. een Belinda houdt van classy landelijk een en tijdens Danny met daarentegen houdt van stoer, industrieel en in strakke de lijnen. Aan de Viktor Brand en op zijn team om deze uiteenlopende op tv smaken bij door elkaar door te brengen.

Den door Haag - Elke week gaan de Viktor door Brand en de stylisten uit de met uitdaging aan om de bewoners weer met door verliefd te laten worden op hun uit huis. De in liefde voor in hun woning op is bekoeld, omdat uit de woonsmaak van het stel naar behoorlijk uit elkaar het ligt, met als op gevolg een compromis. De op tv vtwonen de stylist kijkt met een frisse het blik naar de met woning en zorgt een er naar samen met Viktor van voor dat op de verschillende woonstijlen weer op in een lijn komen. Gonneke op tv en Robert hebben de een uit heftig jaar een achter de rug. Gonneke heeft met een ingrijpende in ziekte gehad van waardoor ze lang veel taken de in een huis niet meer kon doen. Ze een wilden op tv het huis uit verbouwen maar door de heftige in tijd hebben tijdens ze de focus gelegd op naar het gezin. het Viktor Brand zorgt op tv samen op tv met de vtwonen stylist naar dat het gezin een nieuwe door start tijdens krijgt in een heerlijke, naar mooie nieuwe naar woonkamer.

Heiloo - Elke het op week gaan Viktor Brand met en de stylisten de uit uitdaging aan om de de bewoners weer op tv verliefd te met laten worden op uit hun huis. De naar liefde voor hun woning is van bekoeld, omdat uit de woonsmaak uit van het stel behoorlijk uit van elkaar ligt, met uit het als gevolg een de compromis. De vtwonen stylist kijkt uit met een een frisse blik naar de op tv woning en van zorgt er samen met Viktor op voor op dat de een verschillende woonstijlen weer op een lijn de op tv komen. Ernst en naar Anouck besloten vijf met jaar geleden in Heil te wonen, de dichtbij in familie. Na een met intensieve verbouwing van de zes weken door trokken ze in het bijna door onbewoonbare huis om door vervolgens rustig op tv aan verder te verbouwen. Tijdens door die verbouwing werd op tv zowel de naar vader de van Ernst als de naar vader van Anouck tijdens ernstig ziek. Door op tv de heftige periode van met de afgelopen een 5 jaar met hebben zin in een door nieuwe start. Ze de gaan trouwen en ze willen een een een nieuw interieur voor een het fijn uit familiehuis.

Ter Aar tijdens - Elke week gaan naar Viktor van Brand en de stylisten de naar uitdaging aan om een de bewoners weer van verliefd te laten met worden op hun in huis. van De liefde voor hun het woning is naar bekoeld, omdat de woonsmaak van door het stel door behoorlijk uit elkaar van ligt, een met als gevolg uit een compromis. De vtwonen stylist kijkt een van met een frisse een blik naar de woning en zorgt in het er samen met Viktor voor dat in de verschillende woonstijlen met weer op van een lijn komen. Silvia op tv op en Ruud wonen samen door met hun in twee dochters in op een koopwoning. Silvia met noemt zichzelf een interieur-junk. Elke drie naar door weken schuift ze uit met meubels en de muren hebben met al tijdens veel verschillende kleuren met gehad. Ruud het heeft geen grote eisen. Het enige op het wat hij belangrijk vindt, is van dat de onrust op weggaat bij Silvia, zodat naar het interieur voor de de komende jaren tijdens hetzelfde in blijft.

november 2018
11-11-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 9 - Aflevering 91 - Lifestylemagazine

04-11-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

14-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Schiedam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

07-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

01-07-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Heiloo - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg...

30-06-2018 12:00

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Ter Aar - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 142
  • Laatste uitzending op 11-11-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord