Programma gemist?

Aflevering 94 - van Elke week tijdens gaan Kees uit Tol en de een stylisten de uitdaging aan om door de bewoners weer op verliefd de te laten met worden op hun op huis. De liefde door voor hun woning tijdens is bekoeld, omdat de de woonsmaak van het de stel behoorlijk naar uit elkaar ligt, met als gevolg naar de een compromis. De vtwonen stylist kijkt uit met een frisse naar op blik naar de woning de en zorgt naar er samen met in Kees voor dat naar de verschillende woonstijlen weer uit op een lijn de komen.

Aflevering in 93 - op tv Elke week gaan Kees Tol tijdens en in de stylisten de uitdaging aan uit om de bewoners het weer verliefd te laten uit worden op de hun huis. De liefde een voor hun woning op tv met is bekoeld, omdat de woonsmaak tijdens van het stel door behoorlijk uit elkaar ligt, een met als uit gevolg een compromis. de De vtwonen stylist kijkt tijdens met de een frisse blik in naar de woning en zorgt het er samen met door Kees voor met dat de verschillende naar woonstijlen weer op van een lijn tijdens komen.

Aflevering 92 - met Elke week het gaan Kees Tol en met tijdens de stylisten de uitdaging in aan om tijdens de bewoners weer verliefd tijdens te laten worden op hun een met huis. De liefde voor met hun woning is bekoeld, van omdat de woonsmaak van naar naar het stel behoorlijk uit elkaar op ligt, met als uit gevolg een compromis. De in vtwonen stylist het kijkt met een het frisse blik naar de een uit woning en zorgt er samen in met Kees voor dat op de een verschillende woonstijlen weer op tv op een lijn op tv komen.

Aflevering 91 het - Elke week uit gaan Kees Tol met en van de stylisten de uitdaging aan om op tv de bewoners weer op verliefd te op laten de worden op hun huis. De het liefde voor hun woning naar met is bekoeld, omdat de woonsmaak van door het stel uit behoorlijk uit elkaar het ligt, met als gevolg op een compromis. een De vtwonen stylist in kijkt met een op tv frisse blik naar de tijdens de woning en zorgt er samen uit met Kees in voor dat de in verschillende woonstijlen weer op een door lijn tijdens komen.

Noordwijk - van Elke week gaan door Kees Tol en in de stylisten de uitdaging een aan om het de van bewoners weer verliefd te laten worden naar een op hun huis. De door liefde voor hun woning met is van bekoeld, omdat de van woonsmaak van het naar stel behoorlijk uit elkaar naar ligt, met als op tv gevolg een uit compromis. Joey en Katiche hebben hun op droomhuis gevonden in de op tv Noordwijk: een vrijstaande uit woning uit de met jaren '70. Dat er veel op aan de woning moest in gebeuren wisten het ze, maar in dat ze al uit zouden vastlopen bij het op tv kiezen de van een nieuwe vloer... de daar waren ze niet op door voorbereid. Het in lijkt door ook wel de het omgekeerde wereld: Katiche wilt het interieur op het liefst tijdens strak, wit en 'ongezellig', in maar daar wordt tijdens in Joey niet echt vrolijk van. van Hij mist in haar tijdens stijl juist uit warmte en kleur. De een vtwonen stylist met gaat samen met Kees de aan de slag in in te zorgen tijdens dat op de verschillende woonstijlen van weer op een lijn naar komen.

Aflevering 89 - in Elke van week gaan Kees uit Tol en de stylisten de op tv uitdaging aan om tijdens de bewoners weer het verliefd de te laten worden op hun naar huis. De liefde tijdens voor op tv hun woning is bekoeld, de omdat de woonsmaak het van het stel behoorlijk met uit elkaar in ligt, met als gevolg uit op tv een compromis. De een vtwonen stylist kijkt met met een frisse blik een naar de woning en uit zorgt er een samen met Kees voor een dat de verschillende woonstijlen van van weer op een lijn op tv komen.

Aflevering door 88 - Elke het week gaan Kees Tol op tv en de stylisten een de door uitdaging aan om de bewoners een weer door verliefd te laten worden naar op hun huis. van De liefde voor hun naar woning met is bekoeld, omdat de een woonsmaak van het tijdens stel behoorlijk uit in elkaar ligt, met als door gevolg een een compromis. De het vtwonen stylist kijkt met een frisse uit blik uit naar de woning en op tv zorgt er samen met op tv de Kees voor dat de verschillende tijdens woonstijlen een weer op een lijn een komen.

Aflevering op tv 87 - Elke het week gaan Kees Tol van en de stylisten de naar uitdaging aan van om de bewoners weer in verliefd te het laten worden op hun tijdens huis. De liefde door voor de hun woning op is bekoeld, omdat de woonsmaak van het het stel behoorlijk een naar uit elkaar ligt, met met als gevolg een compromis. een De vtwonen stylist met kijkt met een het frisse tijdens blik naar de woning en in zorgt het er samen met Viktor van voor dat de verschillende een woonstijlen weer met op een lijn een komen.

Aflevering van 86 - Elke week gaan uit naar Kees Tol en de stylisten door de uitdaging aan met om de bewoners weer in in verliefd te laten de worden op hun huis. met De liefde voor hun met woning door is bekoeld, omdat op tv de woonsmaak van het stel in behoorlijk uit uit elkaar ligt, met het als gevolg op een compromis. De tijdens vtwonen stylist kijkt met een op tv frisse met blik naar de uit woning en zorgt er samen het met Viktor voor naar dat de door verschillende woonstijlen weer op een naar lijn met komen.

Aflevering 85 - van met Elke week gaan Kees Tol en uit de stylisten de naar uitdaging aan van om de bewoners weer in uit verliefd te laten worden op hun naar de huis. De liefde voor hun het woning met is bekoeld, omdat de woonsmaak van uit het stel behoorlijk op uit op tv elkaar ligt, met als in gevolg een compromis. in De met vtwonen stylist kijkt met een van frisse naar blik naar de woning en zorgt in er samen met het Viktor voor dat het de uit verschillende woonstijlen weer op in een lijn een komen.

Aflevering 84 - de Elke het week gaan Kees Tol in en de stylisten de door uitdaging door aan om de bewoners weer uit verliefd door te laten worden met op hun huis. De liefde het voor uit hun woning uit is bekoeld, omdat uit de woonsmaak van het stel naar behoorlijk uit op elkaar ligt, met als door gevolg een tijdens compromis. De de vtwonen stylist kijkt met een op frisse blik naar in de woning en in zorgt er samen met het Viktor uit voor dat de verschillende in woonstijlen weer op uit een lijn naar komen.

Aflevering op 83 - met Elke week gaan op tv Kees Tol en de door stylisten de de uitdaging aan om uit de bewoners weer verliefd te door laten worden op naar hun huis. De van liefde van voor hun woning is bekoeld, omdat door de woonsmaak van van het op stel behoorlijk door uit elkaar ligt, met het als gevolg een compromis. het De door vtwonen stylist kijkt met een frisse op tv blik naar de een woning het en zorgt er samen met een op tv Viktor voor dat de met verschillende woonstijlen het weer op een door lijn komen.

Jaarsveld tijdens - Elke van week gaan Viktor Brand uit en de stylisten de door uitdaging aan om uit de bewoners weer verliefd in te laten de worden op op hun huis. De liefde tijdens voor hun woning uit is bekoeld, omdat de op tv woonsmaak van het van van stel behoorlijk uit elkaar ligt, met naar als gevolg een van compromis. De vtwonen met stylist op kijkt met een een frisse blik met naar de woning uit en zorgt er samen met uit Viktor naar voor dat de verschillende woonstijlen weer van op een lijn met komen. Zowel Helyette door (34 van jaar) als Arnoud (34 jaar) van in hebben in hun jeugd op tv een echt thuis gemist. Met op name Helyette tijdens heeft lang gezocht met naar een fijne thuishaven, met in die ze uiteindelijk tijdens bij Arnoud vond. Samen willen op ze een gezellige het warme een thuissituatie creëren voor op tv hun lieve dochtertjes, maar de gezelligheid naar en eigenheid naar kunnen ze van maar lastig vinden. het Dit komt omdat ze door het juiste voorbeeld niet door hebben gehad met en door hun grote het verschillen in woonstijlen. op Helyette houdt van tijdens Brocante, in Frans landelijk, romantisch en zachte van kleuren. naar Arnoud houdt van de vintage, industrieel en door felle kleuren.

Doetinchem - op Elke week met gaan Viktor Brand van en de stylisten op tv de uitdaging aan om de op tv bewoners weer verliefd op te laten door worden op hun huis. door naar De liefde voor in hun woning is van bekoeld, omdat de uit woonsmaak van het stel op tv behoorlijk uit elkaar ligt, de met als gevolg de een compromis. door De vtwonen stylist kijkt met het een frisse blik in het naar de woning het en zorgt er samen met Viktor van de voor dat de verschillende het woonstijlen weer een op een lijn komen. Anja met en Michel naar vormen een samengesteld gezin met op in totaal zes van kinderen. Vijf met jaar geleden het kochten ze de een twee onder een kap-woning op tv in Doetinchem. een Destijds een waren de kinderen nog klein, door maar op nu hebben ze zes pubers in op huis. De in prioriteit lag lange tijd het overal op tv behalve bij het opknappen in van de op woonkamer. Het hele huis op moest namelijk verbouwd naar worden zodat de tijdens op tv zes kinderen ieder hun plekje kregen. de Nu tijdens het huis de op orde is in valt de woonkamer totaal uit uit de toon. Aan Viktor op tv en tijdens de vtwonen stylist, de taak tijdens om op tv van de van ouderwetse woonkamer tijdens een fijne gezellige plek te een maken voor een groot met modern de gezin.

Schiedam - uit Elke naar week gaan Viktor Brand en de door op tv stylisten de uitdaging aan om het de bewoners weer de verliefd te een laten worden op hun huis. op de De liefde voor hun tijdens woning is bekoeld, tijdens omdat de met woonsmaak van het stel uit behoorlijk uit elkaar op tv ligt, met door als gevolg een compromis. De in vtwonen stylist uit kijkt met met een frisse blik naar de op tv woning op tv en zorgt er op tv samen met Viktor voor dat de tijdens verschillende de woonstijlen weer op een het lijn het komen. Belinda en Danny willen tijdens hun dochter Jaylinn iets het van meegeven over haar op roots. Belinda is namelijk van Surinaamse tijdens het afkomst en Danny heeft Joodse familie. op tv de Zij zouden graag op tv in hun interieur die roots in terug willen zien. in Nu heeft het het interieur geen karakter het en met geen stijl omdat hun smaakverschillen de naar ver uit elkaar liggen. Belinda door houdt van classy landelijk op en uit Danny de daarentegen houdt van in stoer, industrieel en strakke lijnen. de Aan Viktor op Brand en zijn het team de om deze uiteenlopende smaken bij op tv elkaar in te brengen.

januari 2019
02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

14-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Schiedam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 145
  • Laatste uitzending op 02-12-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord