Programma gemist?

Aflevering tijdens 1 - Kees Tol naar gaat van langs bij Farida op en Mohamed. Na vele verhuizingen en naar wilde een emigratieplannen kocht het stel anderhalf met jaar geleden hun het droomhuis in een Utrecht. met Eindelijk hebben zij na al door het heen en op weer het reizen hun eerste eigen plek samen op op tv met hun drie kinderen. Alleen door komen Farida met en Mohamed in er niet uit met een de inrichting. Mohamed een houdt van strak en door modern, maar Farida heeft met liever een warm op interieur uit waar hun Marokkaanse met afkomst in naar terugkomt. Het koppel mist nu op tv het huiselijke gevoel naar en de ruimte is een te de groot voor de naar meubels die zij met hebben. Aan naar Kees Tol en van stylist Frans Uyterlinde de uitdaging om op op zoek met te naar gaan naar een interieur waar tijdens het op tv hele gezin blij van met wordt.

Aflevering 94 de - Elke week gaan naar Kees van Tol en de het stylisten de uitdaging aan om met de bewoners weer de met verliefd te laten worden op op hun huis. De het liefde voor uit hun woning door is bekoeld, omdat de woonsmaak van met het stel een behoorlijk door uit elkaar ligt, met de als gevolg een het compromis. De vtwonen stylist kijkt het met op tv een frisse blik naar de een woning en naar zorgt het er samen met de Kees voor dat de van verschillende woonstijlen weer op op tv een een lijn komen.

Aflevering 93 - in Elke week gaan een Kees Tol naar en de stylisten uit de uitdaging van aan om de naar bewoners weer op verliefd te laten worden op op hun met huis. De liefde uit voor hun woning is bekoeld, de omdat de op tv woonsmaak van het stel van behoorlijk uit elkaar tijdens ligt, in met als gevolg een compromis. De door vtwonen met stylist kijkt met een frisse het blik tijdens naar de woning tijdens en zorgt er samen op tv met Kees op tv voor dat de van verschillende woonstijlen weer op op een lijn het komen.

Aflevering de 92 - op Elke week gaan Kees Tol en met de door stylisten de uitdaging aan om op de naar bewoners weer verliefd te laten het worden door op hun huis. met De liefde voor door hun woning is op bekoeld, omdat de woonsmaak een van het stel in behoorlijk uit uit elkaar ligt, met als gevolg uit een compromis. op De vtwonen stylist kijkt naar met uit een frisse blik naar tijdens de op tv woning en zorgt er samen door met Kees tijdens voor dat de verschillende door woonstijlen weer op een de lijn de komen.

Aflevering 91 - in Elke week uit gaan de Kees Tol en de stylisten in de van uitdaging aan om met de bewoners weer verliefd te op tv laten worden op de hun uit huis. De liefde voor van hun woning is bekoeld, het omdat de woonsmaak met van het stel naar behoorlijk met uit elkaar ligt, met tijdens als gevolg een compromis. uit De vtwonen stylist van kijkt het met een frisse blik naar tijdens de woning het en zorgt er samen met uit Kees voor dat het de naar verschillende woonstijlen weer op tijdens een uit lijn komen.

Noordwijk op tv - Elke week gaan Kees naar Tol en de het stylisten tijdens de uitdaging aan om de op tv bewoners met weer verliefd te de laten worden op de hun huis. van De liefde voor hun woning het is bekoeld, omdat in de woonsmaak van uit het stel behoorlijk uit met een elkaar ligt, met tijdens als gevolg een compromis. Joey een en van Katiche hebben hun droomhuis tijdens gevonden in Noordwijk: een de vrijstaande naar woning uit de jaren van '70. Dat er van veel aan de woning naar moest in gebeuren wisten ze, maar dat met ze al het zouden vastlopen de bij het kiezen van een uit nieuwe vloer... daar waren in door ze niet op voorbereid. Het lijkt uit ook het wel de een omgekeerde wereld: Katiche wilt naar het interieur het liefst strak, naar tijdens wit en 'ongezellig', maar een daar wordt Joey van niet echt vrolijk van. in Hij mist in uit haar stijl van juist warmte en de kleur. De vtwonen stylist in gaat met samen met Kees aan uit de slag uit in te zorgen dat de het verschillende woonstijlen door weer op een tijdens lijn komen.

Aflevering op 89 - Elke week op tv gaan Kees het Tol en in de stylisten de uitdaging uit aan om de tijdens bewoners weer verliefd van te laten door worden op hun op huis. De liefde met voor hun woning is bekoeld, door omdat de de woonsmaak van het stel door behoorlijk uit elkaar het ligt, met van als gevolg een compromis. De de vtwonen stylist in kijkt met een frisse van het blik naar de woning en zorgt het er samen met door naar Kees voor dat de verschillende naar woonstijlen het weer op een lijn het komen.

Aflevering 88 op - Elke week in gaan Kees Tol en het de stylisten tijdens de op uitdaging aan om op tv de bewoners weer verliefd te in laten worden op uit hun het huis. De liefde een voor hun woning is bekoeld, met omdat een de woonsmaak van door het stel behoorlijk uit op elkaar ligt, met als van gevolg een door compromis. De vtwonen op tv stylist kijkt met een een frisse blik naar de in woning met en zorgt door er samen met Kees voor naar dat de verschillende woonstijlen een weer de op een lijn in komen.

Aflevering 87 op - Elke de week gaan Kees Tol een en de stylisten de op uitdaging aan om de het de bewoners weer tijdens verliefd te laten worden uit op hun de huis. De liefde voor hun woning door is bekoeld, naar omdat het de woonsmaak van het stel door behoorlijk uit elkaar ligt, door met als van gevolg een tijdens compromis. De vtwonen van stylist kijkt met een frisse het blik naar het de woning en zorgt op tv er samen met door uit Viktor voor dat het de verschillende woonstijlen het weer op een met lijn komen.

Aflevering met 86 - een Elke week gaan Kees Tol een en een de stylisten de uitdaging aan de om de bewoners weer van tijdens verliefd te laten worden op uit hun huis. De de liefde een voor hun woning naar is bekoeld, omdat de woonsmaak uit van van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, het met naar als gevolg van een compromis. De vtwonen stylist op tv kijkt met een frisse van de blik naar de woning van en zorgt er samen door met Viktor voor met dat de verschillende door woonstijlen weer uit op een lijn van komen.

Aflevering in 85 - Elke week gaan het Kees Tol in en de van stylisten de het uitdaging aan om de bewoners weer van verliefd naar te laten worden op hun uit huis. De uit liefde door voor hun woning is bekoeld, omdat het de in woonsmaak van in het stel behoorlijk uit elkaar ligt, het met als door gevolg een compromis. De door vtwonen stylist kijkt in met een frisse het blik naar de op tv woning en zorgt met er van samen met met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen tijdens weer op op een lijn een komen.

Aflevering 84 - tijdens Elke week een gaan van Kees Tol en van de stylisten de uitdaging aan om op tv de bewoners het weer verliefd een te laten met worden op hun huis. De liefde een voor hun het woning is bekoeld, het omdat de woonsmaak van de het stel in behoorlijk uit elkaar ligt, door met de als gevolg een op compromis. De vtwonen stylist door kijkt met tijdens een frisse blik op naar de woning en de zorgt er samen het met de Viktor voor dat de verschillende op tv woonstijlen weer op een naar lijn van komen.

Aflevering 83 naar - Elke week gaan het Kees op tv Tol en de stylisten naar de uitdaging aan tijdens om de bewoners het weer verliefd uit te laten worden de op hun huis. De liefde van voor uit hun woning is bekoeld, omdat het de tijdens woonsmaak van door het stel behoorlijk uit door elkaar ligt, met als gevolg naar een op tv compromis. De op vtwonen stylist kijkt met een op tv frisse in blik naar de het woning en zorgt er het samen met Viktor voor dat uit de verschillende woonstijlen tijdens weer een op een de lijn komen.

Jaarsveld - Elke door met week gaan Viktor Brand en de uit stylisten naar de uitdaging aan om de het bewoners weer met verliefd te op laten worden op in hun huis. De liefde op voor op tv hun woning is bekoeld, op omdat de woonsmaak van op het stel op behoorlijk uit elkaar van ligt, met als gevolg een met een compromis. De vtwonen stylist het kijkt met een naar frisse blik naar van de woning en zorgt er de op tv samen met Viktor tijdens voor dat de naar verschillende woonstijlen weer een op een lijn komen. Zowel Helyette met (34 jaar) in als Arnoud (34 in jaar) hebben in hun het het jeugd een echt van thuis gemist. Met name Helyette het heeft lang gezocht tijdens naar het een fijne thuishaven, die ze uiteindelijk uit uit bij Arnoud vond. een Samen willen ze van een gezellige warme thuissituatie van creëren voor hun met lieve dochtertjes, maar met de gezelligheid en eigenheid kunnen van ze met maar lastig uit vinden. Dit komt omdat door ze het juiste voorbeeld niet naar hebben gehad en het door hun de grote verschillen in door woonstijlen. Helyette houdt van in Brocante, Frans landelijk, met romantisch en naar zachte kleuren. Arnoud een houdt een van vintage, industrieel en felle in kleuren.

Doetinchem - de Elke week gaan Viktor van Brand en naar de stylisten de door uitdaging met aan om de bewoners weer in verliefd te van laten worden op hun huis. van met De liefde voor hun op tv woning is bekoeld, omdat de op woonsmaak van door het stel behoorlijk uit door elkaar ligt, met uit als een gevolg een compromis. De door vtwonen stylist kijkt in met een frisse blik uit naar door de woning op en zorgt er samen op met Viktor voor dat een de op tv verschillende woonstijlen weer het op een lijn komen. Anja op tv en Michel vormen naar een samengesteld gezin door met in totaal zes door kinderen. op Vijf jaar geleden kochten op tv ze een uit twee van onder een kap-woning in door Doetinchem. Destijds waren de kinderen door nog in klein, maar nu hebben tijdens ze zes pubers door in huis. De prioriteit in op lag lange tijd overal tijdens behalve bij het opknappen van naar de woonkamer. naar op Het hele huis moest namelijk op tv verbouwd worden zodat de met zes kinderen de ieder op hun plekje kregen. de Nu het huis op tijdens orde is in valt de woonkamer de totaal uit de toon. Aan door Viktor en de uit vtwonen stylist, het de taak naar om van de ouderwetse uit woonkamer een op fijne gezellige plek te maken in voor een met groot in modern gezin.

maart 2020
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!