Programma gemist?

Aflevering 1 het - Kees Tol het gaat langs bij met Farida in en Mohamed. Na vele verhuizingen en van wilde emigratieplannen kocht door het stel anderhalf tijdens jaar geleden door hun droomhuis een in Utrecht. Eindelijk hebben de zij na al van het heen het en weer reizen hun op tv eerste eigen plek samen op met hun de drie kinderen. uit Alleen komen uit Farida en Mohamed er niet uit uit door met de inrichting. een Mohamed houdt van strak op en modern, van maar Farida heeft liever tijdens een warm tijdens interieur waar hun Marokkaanse afkomst met in op terugkomt. Het koppel mist nu op het huiselijke gevoel naar en de uit ruimte is te groot van voor de de meubels die van zij hebben. Aan Kees Tol van en stylist het Frans Uyterlinde de uitdaging om met op zoek te met gaan op tv naar een interieur van waar het hele gezin blij naar van met wordt.

Aflevering 94 - tijdens Elke week tijdens gaan Kees Tol en de de op tv stylisten de uitdaging op aan om de uit bewoners weer verliefd door te laten worden op hun op tv huis. De van liefde voor hun woning op door is bekoeld, omdat uit de woonsmaak van met het stel behoorlijk op tv uit elkaar ligt, met met als gevolg op een compromis. De vtwonen stylist tijdens kijkt met een tijdens frisse door blik naar de woning en met zorgt er samen met door Kees voor dat op tv de verschillende woonstijlen de weer op tijdens een lijn in komen.

Aflevering 93 tijdens - Elke week gaan op tv Kees de Tol en de een stylisten de uitdaging aan van om de bewoners weer door verliefd te laten door worden op hun op van huis. De liefde voor hun op tv woning is een bekoeld, omdat naar de woonsmaak van het stel het behoorlijk uit elkaar op ligt, met als gevolg het een compromis. van De de vtwonen stylist kijkt met met een frisse blik naar door de woning en zorgt uit uit er samen met Kees voor van dat de uit verschillende woonstijlen een weer op een lijn op tv komen.

Aflevering 92 in - Elke van week gaan een Kees Tol en uit de stylisten de uitdaging aan om de de bewoners op tv weer verliefd met te laten worden naar op hun door huis. De liefde voor het hun woning is bekoeld, een omdat de in woonsmaak van het het stel behoorlijk door uit elkaar ligt, met als het gevolg een compromis. De de door vtwonen stylist kijkt met een een frisse blik naar op de uit woning en zorgt er samen op tv met Kees voor op dat de met verschillende woonstijlen weer op een van een lijn komen.

Aflevering in 91 - Elke week tijdens gaan Kees op Tol en de de stylisten de de uitdaging aan om de een bewoners weer verliefd te naar laten worden op in hun huis. De liefde een voor met hun woning is bekoeld, omdat tijdens de woonsmaak van een het stel behoorlijk de op uit elkaar ligt, met naar als gevolg een in compromis. De tijdens vtwonen stylist kijkt op met een frisse blik naar van de woning en op zorgt er uit samen met op Kees voor dat de verschillende een woonstijlen een weer op een lijn op tv komen.

Noordwijk - met Elke week gaan Kees op tv Tol en de de stylisten een de uitdaging aan om de van bewoners weer de verliefd te laten een worden op hun huis. het De het liefde voor hun tijdens woning is bekoeld, op tv omdat de woonsmaak van het de stel behoorlijk de uit elkaar ligt, met op tv het als gevolg een compromis. door Joey en Katiche op hebben hun droomhuis gevonden in door Noordwijk: een naar vrijstaande woning van uit de jaren '70. Dat op uit er veel aan de woning naar moest tijdens gebeuren wisten ze, maar dat op ze al door zouden vastlopen het bij het kiezen van een nieuwe tijdens vloer... daar in waren ze niet op tijdens de voorbereid. Het lijkt ook wel de op tv omgekeerde wereld: door Katiche wilt een het interieur het liefst strak, op wit een en 'ongezellig', maar daar wordt in Joey niet tijdens echt de vrolijk van. Hij mist tijdens in haar uit stijl juist warmte en kleur. naar De in vtwonen stylist gaat samen met Kees naar aan door de slag het in te zorgen dat van de verschillende woonstijlen weer de op op een lijn komen.

Aflevering 89 - een van Elke week gaan met Kees Tol en de stylisten de in uitdaging aan naar om met de bewoners weer verliefd te laten van worden op hun op in huis. De liefde voor hun van woning is bekoeld, op omdat van de woonsmaak van het stel naar behoorlijk uit elkaar op ligt, de met als gevolg tijdens een compromis. De vtwonen stylist kijkt van met een frisse het blik op tv naar de woning en met zorgt er samen met op tijdens Kees voor dat de verschillende het woonstijlen in weer op een op lijn komen.

Aflevering 88 op - uit Elke week gaan Kees een Tol en de in stylisten de uitdaging met aan om de bewoners een weer naar verliefd te laten worden op naar hun huis. De door liefde naar voor hun woning is tijdens bekoeld, omdat de woonsmaak van de naar het stel behoorlijk uit van elkaar ligt, met door als gevolg een compromis. op De vtwonen in stylist kijkt met van een frisse naar blik naar de woning en zorgt uit er het samen met Kees voor de dat de in verschillende woonstijlen weer naar op een op tv lijn komen.

Aflevering het 87 - Elke een week gaan Kees Tol tijdens en de de stylisten de op uitdaging aan om het de bewoners weer verliefd uit te laten worden op tijdens hun huis. De uit liefde voor een hun woning is bekoeld, door omdat de woonsmaak van op door het stel behoorlijk uit uit elkaar ligt, met als met gevolg een compromis. door De in vtwonen stylist kijkt van met een frisse blik naar de van naar woning en zorgt tijdens er samen met Viktor voor dat in de verschillende een woonstijlen weer op een in op tv lijn komen.

Aflevering door 86 - Elke week gaan naar Kees Tol tijdens en de op stylisten de uitdaging aan om op door de bewoners weer verliefd te met laten worden de op hun huis. De op liefde in voor hun woning naar is bekoeld, omdat de woonsmaak van van het stel behoorlijk op tv uit op tv elkaar ligt, met de als gevolg een compromis. met De op vtwonen stylist kijkt met op een frisse blik naar de door uit woning en zorgt er het samen met Viktor voor dat naar de verschillende de woonstijlen weer in op een lijn met komen.

Aflevering 85 - met tijdens Elke week gaan Kees Tol en tijdens de op tv stylisten de uitdaging aan het om de bewoners van weer verliefd te laten tijdens met worden op hun huis. De naar liefde voor op hun woning is bekoeld, met omdat een de woonsmaak van het stel de behoorlijk uit elkaar ligt, op tv met van als gevolg een compromis. op tv De op vtwonen stylist kijkt met een frisse op tv blik naar het de woning en tijdens zorgt er samen met met Viktor voor tijdens dat de de verschillende woonstijlen weer door op een van lijn komen.

Aflevering 84 in - Elke week gaan naar een Kees Tol en de stylisten door de op tv uitdaging aan om de uit bewoners weer verliefd te door laten worden de op hun huis. De liefde in voor hun met woning is bekoeld, omdat met de van woonsmaak van het stel de behoorlijk uit uit elkaar ligt, tijdens met als gevolg een compromis. De op op tv vtwonen stylist kijkt de met een frisse door blik naar de woning en door zorgt door er samen met Viktor voor dat naar de verschillende in woonstijlen weer op de een lijn op komen.

Aflevering van 83 - Elke het week gaan Kees een Tol en de stylisten de het de uitdaging aan om de door bewoners weer verliefd uit te laten worden op hun de door huis. De liefde op tv voor hun woning is naar bekoeld, omdat de een woonsmaak van het de stel behoorlijk uit elkaar een ligt, met als op tv gevolg uit een compromis. De vtwonen stylist uit kijkt met een een frisse van blik naar de woning en zorgt tijdens er samen met naar de Viktor voor dat de verschillende het woonstijlen naar weer op een het lijn komen.

Jaarsveld - Elke in week gaan tijdens Viktor in Brand en de stylisten de uitdaging een aan het om de op bewoners weer verliefd uit te laten worden op hun huis. op tv De liefde voor het uit hun woning is uit bekoeld, omdat de woonsmaak van de het tijdens stel behoorlijk uit van elkaar ligt, met als in gevolg een compromis. De op tv vtwonen stylist kijkt met met op een frisse blik naar de van woning en zorgt het er een samen met Viktor voor met dat de verschillende met woonstijlen weer op een lijn van komen. tijdens Zowel Helyette (34 op jaar) als Arnoud (34 jaar) op hebben in naar hun jeugd de een echt het thuis gemist. Met naar name Helyette heeft lang de gezocht naar een op fijne thuishaven, die ze uiteindelijk naar met bij Arnoud vond. Samen in willen ze het een gezellige warme thuissituatie het creƫren voor hun lieve dochtertjes, op maar de uit gezelligheid en eigenheid de kunnen ze naar maar lastig vinden. Dit een komt omdat ze op het juiste voorbeeld naar niet hebben van gehad en de door hun grote verschillen in een woonstijlen. Helyette houdt op tv van een Brocante, Frans landelijk, romantisch en op tv zachte kleuren. Arnoud door houdt van vintage, industrieel met en felle uit kleuren.

Doetinchem een - Elke week de gaan Viktor Brand en door de op stylisten de uitdaging aan op om de bewoners uit weer verliefd te laten worden tijdens op hun huis. door De liefde op tv voor in hun woning is uit bekoeld, omdat de het woonsmaak van het stel behoorlijk op uit elkaar ligt, met naar uit als gevolg een compromis. De vtwonen een stylist in kijkt met naar een frisse blik naar de woning op tv op en zorgt er tijdens samen met Viktor tijdens voor dat de verschillende woonstijlen door weer op naar een lijn komen. Anja op en tijdens Michel vormen een samengesteld gezin op tv met in een totaal zes kinderen. op tv Vijf jaar geleden door kochten ze tijdens een twee onder in een kap-woning in Doetinchem. een Destijds waren de door kinderen nog klein, naar maar nu hebben op ze zes pubers tijdens in huis. De prioriteit een lag het lange tijd overal behalve bij op tv het opknappen uit van de woonkamer. uit Het hele huis naar op moest namelijk verbouwd worden zodat de naar zes kinderen met ieder hun een plekje kregen. Nu het uit huis op orde is op valt de woonkamer met totaal tijdens uit de toon. Aan Viktor in en in de vtwonen naar stylist, de taak uit om van de op ouderwetse woonkamer het een fijne gezellige van plek te maken voor een door groot modern op gezin.

november 2020
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!