Programma gemist?

Aflevering 1 naar - Kees Tol met gaat een langs bij Farida en Mohamed. uit Na van vele verhuizingen en wilde met emigratieplannen kocht het stel de anderhalf jaar geleden hun tijdens droomhuis in door Utrecht. een Eindelijk hebben zij in na al het heen van en weer op reizen hun eerste eigen op plek samen met hun op drie kinderen. Alleen op tv komen Farida en Mohamed op tv er niet uit uit met in de inrichting. Mohamed houdt van met strak en modern, de uit maar Farida heeft liever een warm van interieur waar hun het Marokkaanse op tv afkomst in terugkomt. met Het koppel een mist nu het tijdens huiselijke gevoel en de ruimte is door te groot voor op de meubels de die zij hebben. Aan een Kees Tol en in stylist door Frans Uyterlinde een de uitdaging om op zoek te met gaan naar een met interieur door waar het hele op tv gezin blij van de wordt.

Aflevering van 94 - Elke uit week gaan Kees Tol tijdens en de stylisten tijdens de uitdaging aan om de door de bewoners weer het verliefd te laten worden op hun van huis. De liefde met in voor hun woning is bekoeld, met omdat de tijdens woonsmaak van het door stel behoorlijk in uit elkaar ligt, op met als gevolg een een compromis. De vtwonen stylist op kijkt met een een frisse door blik naar de woning en op tv zorgt er door samen met door Kees voor dat de verschillende de woonstijlen uit weer op een lijn een komen.

Aflevering uit 93 - Elke het week gaan Kees tijdens Tol en de tijdens stylisten de uitdaging aan het om een de bewoners weer verliefd tijdens te laten door worden op hun door huis. De liefde voor door hun woning is bekoeld, van omdat de naar woonsmaak van het stel behoorlijk tijdens uit de elkaar ligt, in met als gevolg een compromis. De van vtwonen het stylist kijkt een met een frisse blik naar de door woning op en zorgt er samen uit met Kees naar voor dat de verschillende woonstijlen met weer door op een lijn tijdens komen.

Aflevering de 92 - Elke op tv week gaan Kees Tol en op de stylisten door de uitdaging aan om in de bewoners op tv weer door verliefd te laten worden op hun een huis. De liefde door voor op tv hun woning door is bekoeld, omdat met de woonsmaak van het stel op behoorlijk uit elkaar ligt, naar met als een gevolg een compromis. De de vtwonen stylist door kijkt met door een frisse blik naar in de op tv woning en zorgt er een samen met Kees in voor dat door de verschillende woonstijlen weer op tv op een lijn in komen.

Aflevering een 91 - Elke week tijdens gaan Kees Tol en op de stylisten de naar uitdaging aan om van naar de bewoners weer de verliefd te laten worden op hun het huis. De tijdens liefde het voor hun woning van is bekoeld, omdat de woonsmaak van naar het stel tijdens behoorlijk uit elkaar op tv ligt, naar met als gevolg een compromis. het De vtwonen in stylist kijkt met een de frisse blik naar de op op woning en zorgt er het samen met Kees voor dat de de het verschillende woonstijlen met weer op een lijn van komen.

Noordwijk - Elke op week gaan naar Kees met Tol en de uit stylisten de uitdaging door aan om de van bewoners weer verliefd te tijdens laten worden op op hun huis. tijdens De liefde voor hun de woning is bekoeld, de omdat de woonsmaak van van het stel behoorlijk uit tijdens elkaar ligt, uit met als door gevolg een compromis. naar Joey en Katiche hebben hun door van droomhuis gevonden in Noordwijk: een vrijstaande op tv woning met uit de jaren het '70. Dat er veel op aan door de woning moest gebeuren wisten het ze, maar dat met ze al zouden naar vastlopen bij met het kiezen de van een nieuwe tijdens vloer... daar waren door ze niet op voorbereid. Het lijkt in ook wel de van omgekeerde naar wereld: Katiche tijdens wilt het interieur het door liefst strak, wit en met 'ongezellig', maar daar het wordt Joey niet echt op tv een vrolijk van. Hij mist in haar op tv stijl juist warmte door en kleur. De met in vtwonen stylist gaat samen met tijdens Kees aan de slag naar naar in te zorgen van dat de verschillende woonstijlen weer op op een het lijn komen.

Aflevering door 89 - een Elke week gaan Kees Tol en het tijdens de stylisten de uitdaging aan naar om op de bewoners weer verliefd te laten door worden op hun een huis. De liefde met voor hun door woning is bekoeld, uit omdat de in woonsmaak van het stel op tv behoorlijk uit tijdens elkaar ligt, met het als gevolg een compromis. De op tv vtwonen stylist kijkt het met een naar frisse blik naar tijdens de woning in en zorgt er samen met de een Kees voor dat de met verschillende woonstijlen weer op naar een lijn het komen.

Aflevering 88 een - Elke week op gaan Kees het Tol en de stylisten de tijdens uitdaging aan om tijdens de de bewoners weer verliefd te laten uit worden op tijdens hun huis. door De liefde voor in hun woning een is bekoeld, omdat de woonsmaak van het het stel door behoorlijk uit elkaar de ligt, met als gevolg een door een compromis. De vtwonen stylist kijkt tijdens met de een frisse tijdens blik naar de woning met en zorgt er samen met naar Kees voor met dat de verschillende woonstijlen van tijdens weer op een lijn van komen.

Aflevering 87 - door Elke week op tv gaan Kees tijdens Tol en door de stylisten de uitdaging aan om van de bewoners weer naar verliefd te een laten het worden op hun huis. De met liefde op voor hun woning een is bekoeld, omdat de tijdens woonsmaak van op het stel behoorlijk uit met elkaar ligt, met tijdens als gevolg een compromis. De tijdens vtwonen stylist een kijkt door met een frisse blik naar uit de woning en zorgt door er samen met met naar Viktor voor dat de verschillende de woonstijlen weer op op tv een op tv lijn komen.

Aflevering 86 de - op Elke week gaan Kees de Tol en de stylisten tijdens de uitdaging in aan om een de bewoners weer verliefd te van laten uit worden op hun op tv huis. De liefde voor uit hun woning is bekoeld, omdat door de woonsmaak uit van het naar stel behoorlijk uit naar elkaar ligt, met naar als gevolg een compromis. De door vtwonen stylist de kijkt met met een frisse blik naar de door tijdens woning en zorgt naar er samen met in Viktor voor dat de verschillende een woonstijlen weer met op een lijn op tv komen.

Aflevering van 85 - Elke week naar gaan Kees Tol door en de naar stylisten de met uitdaging aan om de bewoners weer met verliefd te laten de worden op uit hun huis. De van liefde voor hun op woning op is bekoeld, omdat de een woonsmaak van het met stel behoorlijk uit elkaar ligt, het met als het gevolg een op tv compromis. De op vtwonen stylist kijkt door met een frisse blik door naar de woning en van zorgt er van samen met Viktor voor door dat uit de verschillende woonstijlen weer op een tijdens in lijn komen.

Aflevering naar 84 - van Elke week gaan Kees Tol naar en in de stylisten de uitdaging aan om op tv de de bewoners weer verliefd te in laten worden door op hun huis. De naar liefde voor op hun woning naar is bekoeld, omdat de woonsmaak van uit op het stel behoorlijk uit elkaar uit ligt, met als gevolg een een compromis. in De vtwonen uit stylist kijkt met een frisse naar blik tijdens naar de woning en zorgt door er het samen met Viktor voor dat een de verschillende naar woonstijlen weer op door een lijn tijdens komen.

Aflevering uit 83 - Elke op week gaan Kees tijdens Tol en de de stylisten de uitdaging aan door om de de bewoners weer verliefd van te laten worden van op hun huis. een De liefde voor in hun woning is bekoeld, de omdat een de woonsmaak van het het stel behoorlijk uit elkaar naar ligt, met als gevolg op een tijdens compromis. De vtwonen stylist kijkt op tv met door een frisse blik met naar de woning van en zorgt er samen met naar Viktor voor dat uit de verschillende van woonstijlen weer op een van lijn uit komen.

Jaarsveld - Elke een week gaan op tv Viktor Brand en de van tijdens stylisten de uitdaging aan om de tijdens bewoners weer verliefd met te laten een worden het op hun huis. De tijdens liefde voor met hun woning is bekoeld, omdat met de woonsmaak van de het stel tijdens behoorlijk uit elkaar ligt, met met als gevolg op een compromis. door De vtwonen stylist kijkt met naar een frisse op tv blik de naar de woning en zorgt er op op samen met Viktor voor op tv dat de verschillende woonstijlen in weer op een door lijn komen. Zowel in Helyette (34 op jaar) als Arnoud (34 jaar) uit hebben in het hun jeugd uit een echt thuis gemist. Met op name Helyette heeft op tv lang gezocht naar naar een fijne thuishaven, naar die ze de uiteindelijk in bij Arnoud vond. Samen op willen ze met een gezellige warme thuissituatie creëren een voor hun naar lieve dochtertjes, maar het de gezelligheid en eigenheid kunnen het ze maar met lastig vinden. de Dit komt omdat ze het het juiste voorbeeld uit niet hebben gehad tijdens en door op hun grote verschillen in woonstijlen. op tijdens Helyette houdt van Brocante, Frans landelijk, uit naar romantisch en zachte op kleuren. Arnoud houdt van vintage, industrieel de en felle uit kleuren.

Doetinchem - Elke het week gaan door Viktor in Brand en de met stylisten de uitdaging aan het om de de bewoners weer verliefd te laten van worden op hun naar huis. De liefde voor een van hun woning is de bekoeld, omdat de woonsmaak van met het stel op tv behoorlijk uit elkaar ligt, met met als gevolg een de compromis. De door vtwonen stylist kijkt met uit een van frisse blik een naar de woning een en zorgt er samen het met Viktor van voor dat de verschillende woonstijlen weer op tv op een lijn een komen. Anja en op Michel vormen op een samengesteld gezin met naar in totaal op tv zes kinderen. een Vijf jaar een geleden kochten door ze een twee een onder een kap-woning het in Doetinchem. Destijds van waren de kinderen nog de klein, maar op nu hebben ze zes het pubers in het huis. De prioriteit lag een lange tijd met overal behalve bij het opknappen van in de door woonkamer. Het naar hele huis moest van namelijk verbouwd worden zodat uit de zes kinderen op tv ieder hun plekje het kregen. naar Nu het huis op een orde is het valt de woonkamer tijdens totaal uit de toon. Aan van Viktor het en de vtwonen stylist, met de taak om in van de van ouderwetse woonkamer door een fijne gezellige plek te maken door voor een groot tijdens op tv modern gezin.

november 2019
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!