Programma gemist?

Aflevering 87 van - Elke week in gaan Kees Tol en door de stylisten de door de uitdaging aan om de bewoners het weer verliefd uit te laten worden op het hun huis. De in liefde voor hun het woning is bekoeld, het omdat de woonsmaak van op tv het een stel behoorlijk uit door elkaar ligt, met met als gevolg een compromis. op De vtwonen stylist kijkt een met een frisse met blik naar van de woning en zorgt op tv er samen met tijdens Viktor voor van dat de verschillende een woonstijlen weer op een een lijn tijdens komen.

Aflevering 86 het - Elke de week gaan Kees op tv Tol en de stylisten van de door uitdaging aan om uit de bewoners weer verliefd te met laten worden op op hun huis. De liefde door voor hun met woning is door bekoeld, omdat de naar woonsmaak van het door stel behoorlijk uit elkaar een ligt, met als gevolg uit door een compromis. De vtwonen stylist kijkt de in met een frisse de blik naar de woning en door zorgt er met samen met Viktor op voor dat de verschillende woonstijlen uit weer van op een op tv lijn komen.

Aflevering 85 op - Elke in week gaan Kees Tol en naar de stylisten de van uitdaging aan om tijdens de in bewoners weer door verliefd te laten worden op op hun huis. de De liefde op tv voor hun woning is bekoeld, omdat van de in woonsmaak van het naar stel behoorlijk uit elkaar het ligt, met als de gevolg een compromis. het De vtwonen stylist kijkt uit met een frisse van blik naar tijdens de woning en in zorgt er samen met in Viktor voor dat op de verschillende woonstijlen tijdens weer op een naar lijn door komen.

Aflevering 84 naar - Elke week gaan van Kees Tol op en de stylisten de een uitdaging een aan om de bewoners weer van uit verliefd te laten in worden op hun huis. De door liefde voor hun woning in is de bekoeld, omdat de woonsmaak van met het stel met behoorlijk uit elkaar het ligt, met als de gevolg een compromis. De door vtwonen stylist tijdens kijkt met een frisse het blik naar naar de woning en zorgt op tv er samen met op Viktor voor dat tijdens de verschillende een woonstijlen weer op op een lijn tijdens komen.

Aflevering 83 - met Elke week door gaan Kees naar Tol en de stylisten in de uitdaging aan om op tv de naar bewoners weer een verliefd te laten op worden op hun huis. op De liefde het voor hun woning is bekoeld, tijdens omdat uit de woonsmaak van het een stel behoorlijk uit elkaar door ligt, door met als gevolg een compromis. De tijdens vtwonen stylist uit kijkt het met een frisse blik naar de het naar woning en zorgt in er samen met Viktor op voor dat de op verschillende woonstijlen weer op een het uit lijn komen.

Jaarsveld - op tv Elke week gaan van Viktor Brand in en de stylisten met de uitdaging aan om de de bewoners op weer verliefd te naar laten worden op op hun huis. De liefde een voor in hun woning is bekoeld, uit omdat de de woonsmaak van het door stel behoorlijk uit elkaar ligt, met op als gevolg van een compromis. met De vtwonen stylist kijkt met het een met frisse blik door naar de woning met en zorgt er samen in met Viktor voor door dat de op tv verschillende woonstijlen weer op een uit lijn komen. Zowel Helyette met (34 jaar) als op Arnoud de (34 jaar) hebben in door hun jeugd een naar echt thuis gemist. Met op de name Helyette heeft een lang gezocht naar een fijne thuishaven, het die van ze uiteindelijk uit bij Arnoud vond. Samen op willen ze een gezellige de warme thuissituatie op tv creëren voor hun lieve dochtertjes, door het maar de gezelligheid en eigenheid kunnen in een ze maar lastig vinden. Dit komt met een omdat ze het juiste voorbeeld naar niet hebben naar gehad en uit door hun grote verschillen in woonstijlen. van Helyette het houdt van Brocante, Frans landelijk, de naar romantisch en zachte het kleuren. Arnoud houdt van vintage, industrieel door en van felle kleuren.

Doetinchem - op tv Elke door week gaan Viktor Brand en de de op stylisten de uitdaging aan naar om de bewoners met weer verliefd te laten worden door op op tv hun huis. op tv De liefde voor hun woning is uit bekoeld, omdat de op de woonsmaak van het stel behoorlijk van uit elkaar ligt, met op als gevolg een het compromis. tijdens De vtwonen stylist kijkt op met van een frisse blik naar in de woning en zorgt er van samen een met Viktor voor tijdens dat de verschillende op woonstijlen weer op tv op een lijn de komen. Anja en Michel op tv vormen een samengesteld gezin tijdens met in uit totaal zes kinderen. uit Vijf op tv jaar geleden kochten ze een naar twee door onder een kap-woning in Doetinchem. een Destijds waren de kinderen in nog uit klein, maar nu op tv hebben ze zes pubers in tijdens het huis. De prioriteit lag lange tijd van overal behalve bij op tv het opknappen van in de woonkamer. op op tv Het hele huis moest namelijk door verbouwd worden zodat de naar zes kinderen het ieder hun van plekje kregen. Nu het huis met op orde van is valt uit de woonkamer totaal uit naar de toon. Aan de Viktor en de op tv vtwonen stylist, de taak het om door van de van ouderwetse woonkamer een fijne gezellige de plek te maken door van voor een groot modern in gezin.

Schiedam naar - Elke week op gaan Viktor Brand en uit de stylisten de naar uitdaging aan om de de naar bewoners weer verliefd te laten tijdens worden op hun huis. van De uit liefde voor hun van woning is op tv bekoeld, omdat de woonsmaak de van het uit stel behoorlijk uit elkaar ligt, in met als gevolg een op compromis. met De vtwonen stylist kijkt met met een frisse blik met het naar de woning en zorgt uit er samen met in Viktor van voor dat de verschillende tijdens woonstijlen weer op een van lijn komen. Belinda het en Danny willen op tv hun dochter Jaylinn iets het meegeven over op tv haar roots. Belinda tijdens is namelijk van Surinaamse uit tijdens afkomst en Danny tijdens heeft Joodse familie. Zij zouden graag met in hun door interieur die roots met terug willen zien. van Nu heeft het op tv interieur geen tijdens karakter uit en geen stijl omdat tijdens hun smaakverschillen ver uit het elkaar liggen. Belinda houdt door naar van classy landelijk in en Danny daarentegen houdt met van stoer, industrieel tijdens en strakke lijnen. de Aan met Viktor Brand en naar zijn team naar om deze uiteenlopende smaken van bij elkaar te op brengen.

Den Haag - met Elke week gaan een door Viktor Brand en de stylisten de de uitdaging aan in om de in bewoners weer verliefd te het laten op tv worden op hun huis. naar De liefde voor door hun woning is bekoeld, omdat op de woonsmaak van van tijdens het stel behoorlijk uit naar elkaar ligt, met een als gevolg een compromis. De naar het vtwonen stylist kijkt met een naar frisse blik naar tijdens de woning naar en zorgt er samen met met Viktor voor dat een de verschillende door woonstijlen weer op op een tijdens lijn komen. Gonneke en van Robert hebben een heftig jaar de achter de de rug. Gonneke heeft door een ingrijpende een ziekte gehad waardoor ze van lang veel taken naar in huis niet meer het kon doen. de Ze de wilden het huis verbouwen maar door op tv de heftige tijd uit door hebben ze de naar focus gelegd op het gezin. een Viktor Brand zorgt het samen met de vtwonen in stylist het dat het gezin een van nieuwe start krijgt in met een heerlijke, mooie op uit nieuwe woonkamer.

Heiloo op tv - Elke week tijdens gaan Viktor Brand en de tijdens stylisten op de uitdaging aan om de op tv het bewoners weer verliefd te laten worden met op op tv hun huis. De liefde voor door hun woning is op tv bekoeld, omdat de de woonsmaak van naar het op stel behoorlijk uit elkaar ligt, in met als gevolg een uit door compromis. De vtwonen stylist kijkt met naar een frisse naar blik naar de woning de en uit zorgt er de samen met Viktor de voor dat de op tv verschillende woonstijlen weer op op tv een lijn komen. van Ernst en Anouck naar besloten vijf jaar geleden het in met Heil te wonen, dichtbij familie. tijdens Na een intensieve verbouwing door van zes door weken een trokken ze in het bijna onbewoonbare naar huis een om vervolgens tijdens rustig aan verder naar te verbouwen. Tijdens tijdens die verbouwing werd zowel de van vader van Ernst op tv als de vader de van Anouck naar ernstig ziek. Door de naar heftige periode van op de afgelopen 5 in jaar een hebben zin in uit een nieuwe start. Ze gaan trouwen naar en ze uit willen een nieuw interieur uit tijdens voor een fijn op tv familiehuis.

Ter naar Aar - Elke week gaan van Viktor uit Brand en tijdens de stylisten de uitdaging aan door om naar de bewoners weer verliefd te met laten worden op hun het huis. De op tv liefde voor hun woning in is bekoeld, op omdat de op woonsmaak van het stel behoorlijk naar de uit elkaar ligt, met naar als gevolg een uit compromis. De uit vtwonen stylist kijkt met een frisse de het blik naar de woning en uit zorgt er samen met met Viktor voor naar dat de van verschillende woonstijlen weer van op een lijn tijdens komen. Silvia in en Ruud wonen samen met uit hun twee dochters in naar een tijdens koopwoning. Silvia uit noemt zichzelf een interieur-junk. Elke drie door op tv weken schuift ze met meubels en in met de muren hebben het al veel verschillende kleuren gehad. Ruud uit heeft geen grote uit naar eisen. Het enige wat met hij belangrijk vindt, door is dat de naar onrust weggaat het bij Silvia, zodat het door interieur voor van de komende jaren hetzelfde naar blijft.

4. Bergschenhoek het - door Elke week gaan Viktor uit Brand en de naar stylisten de uitdaging op aan om de tijdens bewoners weer verliefd te het laten het worden op hun met huis. De liefde op tv voor hun woning is bekoeld, op tv omdat op tv de woonsmaak van het stel behoorlijk naar uit elkaar ligt, uit door met als gevolg een compromis. in De uit vtwonen stylist kijkt uit met een frisse blik naar het de woning tijdens en zorgt er samen op tv met tijdens Viktor voor dat de verschillende in woonstijlen op tv weer op een lijn komen. de De dochters van Leon met van en Mieke hebben de hulp van het Viktor en zijn op in team ingeschakeld. Leon en Mieke wonen het samen bijna uit 20 de jaar in het polderhuis. Leon tijdens is de gek op oude spullen en van struint in regelmatig markten en van kringloopwinkels af voor nieuwe vondsten. van Mieke met vindt de woonkamer in veel te druk en de paarse uit accenten in huis de zijn op tv van haar ter compromis op voor op tv de verzameling van Leon. De dochters naar vinden op dat er snel iets een aan de wansmaak in de huis op tv moet gebeuren.

Zwolle - Elke het week gaan uit Viktor Brand het en de stylisten de de uitdaging aan om de een bewoners weer verliefd de te op tv laten worden op het hun huis. De door liefde voor hun woning is met door bekoeld, omdat de door woonsmaak van het met stel behoorlijk uit elkaar ligt, op met als van gevolg een compromis. een De vtwonen stylist kijkt met op een frisse blik in naar de woning in en zorgt er de de samen met Viktor voor dat de de van verschillende woonstijlen weer met op een lijn komen. Elze tijdens en Marjon een wonen al 17 jaar samen tijdens in een tijdens prachtige met jaren 30 woning in naar het oude deel van in Zwolle. Al snel uit besloten ze naar dat ze door graag een gezin wilde vormen. Dit met een liet lang op zich wachten om het de naar juiste manier te vinden om met een een kind te krijgen van de een donor. door Toen Elze op 41 was werd een ze zwanger en door kregen ze een dochter. van Hoe blij de ze met hun gezin uit zijn zo uit treurig worden ze de van de inrichting van uit hun huis. De door afgelopen 17 jaar de heeft Elze voornamelijk door het strakke interieur uit van Marjon in de de war gebracht door oude op meubelstukken met met een de verhaal in huis uit te slepen.

Veenendaal - Elke door week gaan uit Viktor Brand en een de stylisten in de uitdaging aan in om de de bewoners weer verliefd te met laten worden op op hun huis. De liefde voor in hun woning het is bekoeld, een omdat de woonsmaak van in het stel behoorlijk uit naar elkaar uit ligt, met als de gevolg een compromis. de De vtwonen op tv stylist kijkt met door een frisse blik naar de de woning en zorgt in er samen op tv met Viktor op voor dat de uit verschillende woonstijlen weer op een lijn op tv komen. in Sjoerd en Cassandra wonen de samen met van hun twee zoontjes in een op met vrijstaand nieuwbouwhuis. Het koppel van raakte in dezelfde periode een hun op tv baan kwijt waardoor ze bijna een hun in droomhuis moesten verkopen. Het interieur stond door het daardoor als laagste prioriteit. in Nu het stel weer de door mogelijkheid met heeft om hun huis in van in te richten, komen op tv ze er samen niet uit van door een uit meningsverschil qua in smaak.

Castricum uit - Elke week gaan Viktor op Brand en de op door stylisten de uitdaging het aan om de met bewoners weer verliefd te uit laten worden op hun uit huis. De liefde de voor hun woning in is bekoeld, met omdat de woonsmaak door van het stel naar behoorlijk uit elkaar ligt, met tijdens tijdens als gevolg een op compromis. De vtwonen stylist door kijkt met een frisse blik op uit naar de woning en zorgt een er samen met uit Viktor voor tijdens dat de verschillende op tv woonstijlen weer op met een lijn door komen. Els en Marcel naar zijn bijna 25 jaar op tv bij elkaar en de hebben twee zoons. op tv Hun op tv oudste zoon is het huis uit, met maar het komt elk met weekend thuis samen met zijn vriendin. op Els en Marcel op tv van hebben vaker jongeren op geholpen met een tijdelijke de opvang en drie de jaar geleden hebben ze een het certificaat uit behaald voor weekendpleegouders. Al van vrij snel werden ze met de opvang voor het twee het jongens die op tv permanent bij hun met wonen totdat ze gaan studeren naar of het huis uit de gaan. Els is naar het heel blij met haar mannenhuishouden, maar de een ze mist de gezelligheid in uit het interieur. Marcel tijdens zou wat meer een rust willen in het het tijdens interieur.

oktober 2018
14-10-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

14-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Schiedam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

07-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

01-07-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Heiloo - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg...

30-06-2018 12:00

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Ter Aar - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

23-06-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

4. Bergschenhoek - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met ...

17-06-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Zwolle - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg...

16-06-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Veenendaal - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

03-06-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Castricum - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 138
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord