Programma gemist?

Aflevering op 5 - Elke op week gaan door Kees Tol en de stylisten met de uitdaging door aan om tijdens de bewoners weer verliefd uit te laten worden op hun in huis. tijdens De liefde voor hun woning uit is bekoeld, omdat in de woonsmaak op tv van door het stel behoorlijk op uit elkaar ligt, met een als gevolg een compromis. op De vtwonen uit stylist kijkt met op een frisse uit blik naar de het woning en zorgt met er samen met Kees voor dat op de verschillende woonstijlen van in weer op een lijn met komen.

Aflevering 4 op tv - Elke week op tv gaan Kees Tol in en de door stylisten de uitdaging aan van om de het bewoners weer op verliefd te laten door worden op hun huis. van De liefde voor op hun woning is door bekoeld, omdat de woonsmaak van tijdens het het stel behoorlijk op uit elkaar ligt, met op als gevolg een compromis. met De vtwonen stylist van kijkt in met een frisse blik het naar de woning en zorgt de er samen tijdens met Kees voor dat de in de verschillende woonstijlen weer op een op op lijn komen. Lynn en in Martijn waren in blijde verwachting door door toen ze hun eengezinswoning in door Castricum op tv kochten. Ze hebben het hele tijdens huis verbouwd. Na de door de bevalling is alleen alle aandacht door naar de zorg een van hun zoontje gegaan, met waardoor ze op tv nooit door het interieur goed hebben in aangepakt. Er is geen sfeer uit de en gezelligheid. Samen naar komen ze er niet uit. op Martijn het is bang dat naar hun huis een tijdens beachlook krijgt als hij Lynn op haar van gang laat gaan. En door Lynn vindt het dat Martijn er een van mancave van wil op maken.

Aflevering naar 3 - Elke week gaan door Kees Tol en een de stylisten naar de uitdaging aan met om de op tv bewoners weer verliefd te tijdens laten worden een op hun huis. De liefde op tv voor hun woning de is door bekoeld, omdat de de woonsmaak van het stel behoorlijk in uit uit elkaar ligt, met met als gevolg een compromis. tijdens De vtwonen met stylist kijkt van met een frisse blik naar de naar woning en zorgt op er samen de met een Kees voor dat de het verschillende woonstijlen weer op een de met lijn komen.

Aflevering 2 van - op Elke week gaan in Kees Tol en de het stylisten de uitdaging aan om met door de bewoners weer verliefd te in laten tijdens worden op hun huis. op tv De liefde op voor hun woning is uit bekoeld, omdat de woonsmaak van op het stel op behoorlijk uit een elkaar ligt, met door als gevolg een compromis. met De vtwonen stylist kijkt met een met een frisse het blik naar de woning en zorgt van naar er samen met Kees van voor dat de verschillende door woonstijlen weer op een door lijn komen. met Patrick de en Elyna hebben een elkaar op werk ontmoet toen een zij allebei van nog een relatie hadden. Ze de werden verliefd en op tv een moeilijke op periode volgden. Inmiddels woont op tv het op tv stel samen en door hebben ze samen een het zoon. Toen Elyna van erachter van kwam dat ze in zwanger was, waren op tv ze net verhuisd. Het interieur liet in op naar zich wachten, omdat de baby van drie maanden het te in vroeg werd geboren. met Na de hectische periode hebben door ze eindelijk tijdens rust om na te op denken over het naar interieur, waar ze qua naar mening erg van in van verschillen.

Vanavond start een de de nieuw seizoen van met vtwonen weer verliefd op van je huis, met een nieuwe op tv tijdens presentator: Kees Tol. In deze op tv nieuwe reeks gaan Kees in naar en de stylisten Frans Uyterlinde, Marianne een Luning, Fietje Bruijn, de van Wendy Verhaegh elke week de door uitdaging met aan om een stel weer verliefd naar te op tv laten worden op hun eigen door huis. De smaak met van de bewoners van naar ligt behoorlijk uit de elkaar, met een naar vaak bloedeloze compromis door en bekoelde liefde uit voor de woning uit als gevolg. De vtwonen-stylist kijkt er op tv met een op frisse blik naar en tijdens zorgt er samen naar met op tv Kees voor dat de de verschillende woonstijlen op een een lijn komen. van In de in eerste aflevering gaat Kees Tol naar langs met bij de tijdens kersverse verloofden Remco en Barbara uit tijdens Amstelveen. Het stel tijdens is verliefd tijdens en verloofd, door maar wél het nog steeds buren. Barbara woont namelijk het drie huizen tijdens verderop. door Het koppel zit op door een roze wolk tijdens en Barbara wil in graag bij Remco intrekken, uit maar het in huidige grijs grauwe uit interieur is niet bepaald van uitnodigend. Ze van kijken er enorm naar uit in om uit samen te wonen, een maar er in is één probleem: Barbara’s het antieke spullen passen uit allesbehalve bij Remco’s strak ingerichte in woonkamer. Lukt het tijdens naar Kees en stylist Frans een Uyterlinde om oud en nieuw een tijdens met elkaar in een harmonie te brengen en het ideale uit thuis te een creëren?

Zwolle uit - Elke een week gaan Viktor naar Brand en de stylisten een de uitdaging aan om de een bewoners weer verliefd door te laten worden met de op hun huis. De liefde tijdens voor hun uit woning is de bekoeld, omdat de woonsmaak van de het met stel behoorlijk uit elkaar ligt, met de als gevolg naar een compromis. op tv De vtwonen stylist kijkt met op een frisse met blik het naar de woning en door zorgt er samen met Viktor op tv voor van dat de verschillende woonstijlen door weer door op een lijn de komen.

Gouda een - Elke op tv week gaan Viktor Brand en de de uit stylisten de uitdaging aan het om de bewoners op weer verliefd te de laten worden op de hun huis. De liefde voor het in hun woning is bekoeld, naar omdat de woonsmaak van het met stel behoorlijk uit uit elkaar ligt, met met als van gevolg een op tv compromis. De vtwonen stylist kijkt met op een frisse blik van naar de woning de door en zorgt er samen met van Viktor voor met dat de op tv verschillende woonstijlen weer op op tv een lijn op tv komen.

Den het Haag - Elke door week gaan Viktor in Brand en de stylisten in de op uitdaging aan om de naar bewoners weer verliefd te laten door worden door op hun huis. Drie op jaar lang zochten Doortje uit uit en Tom naar hun droomhuis. op Uiteindelijk hebben ze van de sleutel van een door een klushuis toegewezen gekregen. Kort een daarna beviel uit Doortje van Suze. Over op de tijdens keuzes voor de basis werden Tom een en Doortje het tijdens vrij op tv snel eens. Ze lopen vooral een tegen de inrichting in aan. Doortje heeft in het het liefst pasteltinten, terwijl uit Tom graag primaire naar kleuren ziet.

9. op tv Amsterdam - Elke week van gaan Viktor Brand tijdens en de stylisten de de uitdaging aan in om de bewoners weer op tv verliefd te een laten worden op tijdens hun het huis. Muge en Marvin zijn al naar dertien jaar samen. van Ze hebben lang van gezocht tijdens naar een huis en veel tijdens pech gehad uit op de woningmarkt. Ze naar de zijn dolblij met op dit huis en uit de buurt. Ze komen er alleen het niet uit met uit de het inrichting.

8. in Eemdijk - van Elke week gaan Viktor uit Brand en de stylisten de van uitdaging aan door om de bewoners tijdens weer verliefd te laten op tv worden door op hun huis. Benjamin is op een veel ziek geweest. In de afgelopen een vijf jaar werd op tv hij getroffen op tv door de ziekte van uit lyme, een blindedarmontsteking op en klaplong. tijdens Jackoline is erg druk tijdens met naar haar kapsalon aan huis. op een Het interieur is hierdoor niet een de eerste prioriteit de geweest. de Nu de rust weer van terug is, willen in ze dat de de woonkamer een plek van hen uit door beiden wordt.

Aflevering op 7 - Elke week het gaan Viktor Brand de en de stylisten de met op uitdaging aan om de bewoners op weer verliefd te laten met uit worden op hun het huis. Terry en Romain wonen samen op door met hun zoontje in Den naar Bosch. Ze uit zijn in hun een jeugd allebei veel verhuisd. Romain door een verhuisde in zijn tienerjaren op tv naar Nederland. met Hij wil graag een warm het huis voor Liam. door Terry het houdt van Oosterse kunst en met interieur.

Elke week gaan met Viktor Brand en op de door stylisten de uitdaging aan om op de bewoners weer het verliefd te laten van worden in op hun huis. van Anderhalf jaar geleden verhuisden tijdens Muserref en uit Battal met hun zoontjes op tv Sami en op Selim naar het een ruime nieuwbouwwoning op in De Meern. Met name vanwege op tijdens de grote woonkamer vielen ze als op een tijdens blok voor het huis. Nu een blijkt de grote in het ruimte de voornaamste oorzaak van het een op tv woonprobleem: de meubels vallen uit in het niet, uit en met de witte muren met en door whitewash vloer heeft de het woonkamer meer iets weg een van een kille tijdens showroom. naar Over hoe ze de ruimte van aan moeten pakken van in verschillen Battal en Muserref bovendien de nogal van mening. Zo naar heeft Muserref een de voorliefde voor een het klassiek in interieur met donkere op tv natuurtinten, terwijl Battal meer van op het modern en kleurrijk de houdt. Viktor Brand en vtwonen styliste op op tv Marianne Luning schieten te in hulp.

Elke door week gaan Viktor Brand en van de het stylisten de uitdaging door aan om de van bewoners weer uit verliefd te laten worden op hun op tv huis. De op liefde voor hun woning uit is bekoeld, met omdat de woonsmaak in van de het stel behoorlijk een uit elkaar ligt, met tijdens als gevolg een compromis. op De een vtwonen stylist kijkt met een frisse naar blik naar de het door woning en zorgt er samen met uit op tv Viktor voor dat de verschillende uit woonstijlen weer op een door lijn komen. van Ernst en Anouck besloten het vijf jaar geleden uit door in Heil te wonen, op dichtbij familie. door Na een intensieve van verbouwing van zes weken trokken in ze in het bijna uit met onbewoonbare huis om vervolgens rustig aan naar verder te verbouwen. van Tijdens de die verbouwing werd zowel de de vader door van Ernst als de vader door met van Anouck ernstig ziek. Door tijdens de heftige periode van uit op tv de afgelopen 5 naar jaar hebben zin in een met nieuwe start. Ze gaan de de trouwen en ze willen een nieuw op tv op tv interieur voor een fijn het familiehuis.

Elke in week gaan Viktor Brand en tijdens de stylisten de naar uitdaging aan door om de bewoners op weer verliefd te laten het worden door op hun huis. De liefde op tv naar voor hun woning op tv is bekoeld, omdat de woonsmaak op van naar het stel behoorlijk uit een elkaar ligt, met de als gevolg een een compromis. De door vtwonen stylist kijkt met een het frisse een blik naar de woning en een zorgt er op tv samen met Viktor voor dat een de op tv verschillende woonstijlen weer op een tijdens met lijn komen. Mirella en Rick wonen de samen naar met hun twee kinderen van in een jaren tijdens 70 naar hoekwoning in Zwaag. naar Rick is naast op verkoopmedewerker ook autoverkoper aan huis. een Dat betekent dat uit er regelmatig klanten bij van hen thuis komen. tijdens Ook Mirella op tv werkt veel vanuit huis. de Soms lopen hun met werkzaamheden door op tv elkaar een en dan hebben ze ook twee uit jonge het kinderen die graag in huis op tv spelen. Rick houdt het tijdens erg van barok en klassieke details, op terwijl Mirella liever op een strakke tijdens en industriële in inrichting terug het ziet in huis. Ze zijn een hard op zoek naar tijdens uit een inrichting die zowel hun op smaken als in werkzaamheden in huis met kunnen combineren.

Elke naar week gaan Viktor Brand uit en de op stylisten de uitdaging aan van om in de bewoners weer de verliefd te laten worden op van hun huis. De liefde uit tijdens voor hun woning is bekoeld, op tv omdat de woonsmaak op van het stel op behoorlijk uit elkaar tijdens ligt, met als uit gevolg een van compromis. De vtwonen tijdens stylist kijkt met door een frisse blik op naar de woning en zorgt in er samen in met Viktor uit voor dat de verschillende de woonstijlen weer de op een lijn een komen. Elze en Marjon op tv wonen al uit 17 jaar samen tijdens in een prachtige door jaren 30 woning in van het de oude deel van een Zwolle. Al snel besloten uit ze dat ze graag een naar gezin in wilde vormen. Dit liet van lang op in zich wachten om de uit juiste manier te op tv vinden om de een kind op tv te krijgen van een donor. Toen tijdens uit Elze 41 was de werd ze zwanger en kregen met ze van een dochter. Hoe op tv blij ze met hun gezin op tv zijn in zo treurig worden ze van van de inrichting van in hun huis. op De afgelopen 17 jaar heeft in Elze op voornamelijk het naar strakke interieur van Marjon in het de war gebracht het door op tv oude meubelstukken met een naar verhaal in huis te op tv slepen.

maart 2018
18-03-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 5 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

11-03-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

04-03-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 3 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

25-02-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 2 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

18-02-2018 19:30

Nieuw: Vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - Nieuw: Vtwonen weer verliefd op je huis

Vanavond start een nieuw seizoen van vtwonen weer verliefd op je huis, met een nieuwe presentator: Kees Tol. In deze nieuwe reeks gaan Kees en de stylisten Frans Uyterlinde, Marianne Luning, Fietje Bruijn, Wendy Verhaegh elke week de uitdag...

11-02-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Zwolle - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg...

04-02-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Gouda - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-01-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Drie jaar lang zochten Doortje en Tom naar hun droomhuis. Uiteindelijk hebben ze de sleutel van een klushuis t...

21-01-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

9. Amsterdam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Muge en Marvin zijn al dertien jaar samen. Ze hebben lang gezocht naar een huis en veel pech gehad op de w...

14-01-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

8. Eemdijk - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Benjamin is veel ziek geweest. In de afgelopen vijf jaar werd hij getroffen door de ziekte van lyme, een bli...

07-01-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Aflevering 7 - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Terry en Romain wonen samen met hun zoontje in Den Bosch. Ze zijn in hun jeugd allebei veel verhuisd. Roma...

15-11-2017 15:00

De Meern

vtwonen - De Meern

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Anderhalf jaar geleden verhuisden Muserref en Battal met hun zoontjes Sami en Selim naar een ruime nieuwbouwwoning in De ...

05-11-2017 19:30

Heiloo

vtwonen - Heiloo

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een comp...

29-10-2017 19:30

Zwaag

vtwonen - Zwaag

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een comp...

22-10-2017 19:30

Zwolle

vtwonen - Zwolle

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een comp...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 113
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord