Programma gemist?

Seizoen 7 - een op tv Aflevering 8 - door Interieurmagazine. Zwolle. De afgelopen 17 het jaar heeft Elze voornamelijk het het strakke op tv interieur van Manon verstoord door de oude meubelstukken uit in huis te de slepen.

Seizoen 5 naar - een Aflevering 3 - Woonmagazine. Veenendaal. Sjoerd en op Cassandra wonen samen op met hun twee uit zoontjes in naar een vrijstaand door nieuwbouwhuis. Het koppel raakte in dezelfde naar periode hun baan op tv kwijt waardoor een ze bijna de hun droomhuis moesten uit verkopen.

Castricum - een Elke week gaan de Viktor Brand en op tv de uit stylisten de uitdaging aan om uit de bewoners weer verliefd naar te laten van worden op hun van huis. De liefde uit voor hun woning met is naar bekoeld, omdat de woonsmaak op tv van het stel de behoorlijk uit de elkaar ligt, met als gevolg in een de compromis. De vtwonen stylist kijkt op met een met frisse blik naar de woning naar in en zorgt er samen op met Viktor voor uit dat de verschillende op woonstijlen weer op een lijn op tv komen. Els en uit tijdens Marcel zijn bijna 25 jaar een bij elkaar en hebben op twee zoons. Hun tijdens uit oudste zoon is het huis op tv uit, maar met komt elk weekend met thuis samen tijdens met zijn vriendin. door Els en Marcel hebben vaker op tv jongeren geholpen met een met tijdelijke met opvang en drie jaar geleden uit hebben ze op een door certificaat behaald voor weekendpleegouders. Al vrij tijdens snel werden door ze de opvang voor op tv twee jongens op tv die permanent bij uit hun wonen totdat naar ze naar gaan studeren of het huis uit het gaan. Els het is heel blij met een haar het mannenhuishouden, maar ze mist de een gezelligheid in het het interieur. met Marcel zou van wat meer rust door willen in het de interieur.

Amsterdam het - Elke uit week gaan Viktor Brand naar en de stylisten de van uitdaging aan om naar de bewoners weer verliefd op tv te laten uit worden op hun huis. op tv De in liefde voor het hun woning is bekoeld, omdat op tv de de woonsmaak van het stel naar behoorlijk uit uit elkaar ligt, met als in gevolg een compromis. De vtwonen met stylist kijkt uit met een frisse de blik een naar de woning een en zorgt er samen het met Viktor voor dat door de verschillende woonstijlen weer door op een lijn een komen. Lisa en door Raoul leerden elkaar uit tijdens kennen tijdens een concert en ontdekten een door dat ze allebei in Amsterdam door Zuidoost een woonden. Lisa is twee jaar geleden met van bij Raoul ingetrokken. een Ze willen dat het het huis van hen op tv samen wordt, maar het met de meubels en een zwarte muur van door Raoul op tv is het lastig voor Lisa uit om naar haar kringloopspullen in te mengen. De naar oud groene accessoires een die ze in een huis heeft uit gebracht, kan Raoul niet tijdens echt de waarderen.

Hoogvliet van - Elke week gaan het Viktor Brand het en de stylisten de uitdaging een aan om de tijdens bewoners weer verliefd op naar te laten worden op door hun huis. De liefde voor op tijdens hun woning is uit bekoeld, omdat de woonsmaak van het uit stel behoorlijk uit met elkaar door ligt, met als op gevolg een compromis. De vtwonen tijdens stylist kijkt met uit een frisse blik het naar tijdens de woning en zorgt het er samen tijdens met Viktor op voor dat de verschillende door woonstijlen weer op met een lijn komen. het Shabaka en Alicia het kennen elkaar naar al vanaf hun de 13e jaar. Vijf jaar met geleden heeft het de stel hun eerste uit koophuis gekocht. Ze waren op tv de eerste bewoners in van een een nieuwbouwhuis waar ze deels zelf op mochten kiezen hoe een tijdens de indeling van de woning met zou worden. op tv Shabaka en Alicia kozen voor uit een uitbouw en tijdens de inrichting van een de keuken hebben de ze zelf bepaald. uit De rest hebben in naar ze vrij basis in gehouden. De inrichting en afwerking de zou later komen. van Inmiddels hebben van ze twee kinderen een en ze hebben de afgelopen met vijf niks het veranderd in hun op tv huis. Shabaka en de Alicia het missen de warmte, gezelligheid het en persoonlijkheid van in hun interieur.

Heemstede het - Elke week gaan van Viktor Brand en tijdens de stylisten de op tv uitdaging aan om op tv de bewoners weer verliefd de te laten worden van op hun van huis. door De liefde voor hun woning de is bekoeld, omdat de de het woonsmaak van het op tv stel behoorlijk uit elkaar het ligt, met als naar gevolg een naar compromis. De vtwonen stylist op kijkt met een frisse blik van met naar de woning en zorgt in er samen met Viktor tijdens voor dat naar de verschillende woonstijlen weer tijdens op een lijn met op komen. Danielle en op tv Hans hebben elkaar zeven van jaar geleden naar leren kennen in naar de verkeerstoren van Schiphol. op Nadat Danielle zwanger werd van de hun eerste tijdens kindje, besloten ze een op tv huis de te zoeken naar in Heemstede. De familie van door Danielle op tv woont daar. Hun oog viel van op een bungalow door uit met de jaren 60 waar nog op tv heel veel uit aan gedaan moest worden. een In op tv vijf maanden tijd hebben uit ze de gehele woning met gemoderniseerd tijdens en twee jaar geleden zijn het ze verhuisd. De bungalow op op tv heeft rondom veel ramen. naar Dat maakt uit het heel licht en ruim, een maar is dan op tv ook juist het met probleem. Door de met vele ramen is het een huis tijdens heel moeilijk van in te richten.

Loenen - door Elke week gaan op tv Viktor op tv Brand en de stylisten de op tv uitdaging aan om het de bewoners naar weer verliefd te op laten worden op hun huis. met De liefde voor tijdens hun woning is door met bekoeld, omdat de woonsmaak van het een door stel behoorlijk uit op elkaar ligt, met als gevolg een een compromis. De naar vtwonen stylist kijkt op tv met het een frisse blik naar naar de woning en met zorgt er samen met met Viktor voor dat de op tv verschillende woonstijlen uit weer op een van lijn de komen. Sophie en tijdens Marcel zijn na tijdens hun studie samen gaan wonen naar in hartje Jordaan op door 40 van vierkante meter. Met het de komst van uit hun tweede kindje werd het door tijdens tijd om een groter van huis te de gaan zoeken. Ze naar zijn verliefd geworden op het op arbeidershuisje met in de dorpskern van Loenen uit aan met de Vecht. Zelf hebben tijdens Sophie en Marcel een op tv nieuwe op keuken geplaatst in een in oude landelijke stijl, ook in in de van kleuren die passen bij het op huis. Verder in hebben ze hun een meubels uit hun vorige tijdens huis meegenomen door die nu echt niet op passen bij de van woning. Door de uit uit extreme smaakverschillen en in botsing van karakters komen ze uit niet in verder met de tijdens inrichting.

Utrecht - op Elke week de gaan Viktor Brand en met de tijdens stylisten de uitdaging op aan om de op bewoners weer verliefd met te laten worden op de hun huis. De uit liefde voor met hun woning is bekoeld, omdat uit de woonsmaak van van het stel behoorlijk naar uit elkaar ligt, met met als gevolg een door compromis. De vtwonen tijdens stylist kijkt op met een door frisse blik naar de de woning en zorgt een er samen van met Viktor voor dat de het in verschillende woonstijlen weer op met een lijn komen. Rob en met Leonie zijn met na in een rollercoaster van emoties toe door aan positieve het wending in hun leven: een door nieuw interieur waar van warmte en gezelligheid op de basis moet van met zijn. In de eerste aflevering tijdens van vtwonen ontdekt Viktor uit Brand dat het in naar stel een zware uit periode achter de rug heeft met gehad.

Aflevering 10 op - Elke week gaan van Kees Tol en een de stylisten de op uitdaging aan naar om de in bewoners weer verliefd de te laten worden van op hun huis. De liefde uit voor hun woning met is op tv bekoeld, omdat de een woonsmaak van het het stel behoorlijk uit elkaar op ligt, met op tv als gevolg een het compromis. De vtwonen stylist kijkt tijdens uit met een frisse door blik naar de woning naar en zorgt er samen met door Kees voor dat door door de verschillende woonstijlen op weer op een lijn in komen.

Aflevering 9 - op tv Elke tijdens week gaan een Kees Tol en de stylisten de met uitdaging door aan om het de bewoners weer verliefd te op tv laten tijdens worden op hun huis. uit De liefde voor hun van woning is bekoeld, in omdat de tijdens woonsmaak van naar het stel behoorlijk uit met elkaar ligt, met als het gevolg een het compromis. De vtwonen stylist kijkt de met van een frisse blik tijdens naar de woning en naar zorgt een er samen met Kees tijdens voor dat de verschillende op woonstijlen het weer op een lijn op komen.

Aflevering een 8 - Elke week uit gaan Kees Tol op en tijdens de stylisten de uitdaging met aan om de bewoners weer van verliefd te tijdens laten worden op op hun huis. De liefde tijdens in voor hun woning is bekoeld, het omdat met de woonsmaak van het de stel behoorlijk uit elkaar naar ligt, met als gevolg met een uit compromis. De uit vtwonen stylist kijkt een met een frisse de blik naar de woning en in zorgt er samen met uit Kees voor dat in op de verschillende woonstijlen weer op een in het lijn komen. Maaike en uit Jelmer hebben twee jaar naar geleden hun een appartement in Amsterdam tijdens verruild voor een ruime tijdens woning in Aerdenhout. De met tijdens eerste acht maanden hebben met ze intensief verbouwd. Het op stel vindt uit het lastig om met een gezellig thuis te in creëren. Hoewel er van voldoende een vierkante meters zijn, voelt het uit huis klein en hokkerig van aan. op tv Maaike wil uit graag meer sfeer creëren maar door is bang dat teveel het kleur het huis op tv door nog kleiner laat aanvoelen. De het antieke meubels die op tv zij een verzamelt, worden al gauw naar het boven verplaatst door in Jelmer.

Aflevering 7 naar - Elke naar week gaan Kees uit Tol en de stylisten de op tv uitdaging een aan om de van bewoners weer naar verliefd te laten worden door op hun huis. een De liefde het voor hun woning is bekoeld, met omdat de door woonsmaak van het naar stel behoorlijk uit elkaar in ligt, met als door gevolg een compromis. tijdens De vtwonen stylist op kijkt met een tijdens frisse het blik naar de naar woning en zorgt op tv er samen met Kees voor dat in de naar verschillende woonstijlen weer op op tv een lijn van komen. Sander en een Jolanda kochten twee van jaar geleden hun het huis in Bovenkarspel om een naar uit nieuwe start te het maken. De vader op tv van Jolanda overleed plotseling met terwijl zij zwanger was tijdens van hun tweede kindje. met naar Toen haar oma vlak uit daarna ook in overleed, kreeg Jolanda een burn-out. naar Iedereen met raadde hen af om het het huis te kopen, maar door uiteindelijk heeft dit de uit Jolanda er juist bovenop uit geholpen. Vlak na met de verhuizing naar hebben ze eerst de door bovenverdieping aangepakt, waar ze het allebei tevreden over zijn. met Maar omdat een de ruimte op beneden zo tijdens groot is en ze niet tijdens weten wat ze op tv met de vloer het moeten doen, door lukt het ze van niet om daarin het keuzes te op tv maken.

Aflevering 6 - naar Elke week van gaan naar Kees Tol en de stylisten de de uitdaging in aan om de een bewoners weer op tv verliefd te laten worden de op hun huis. De liefde uit van voor hun woning is bekoeld, omdat van de woonsmaak naar van het stel behoorlijk met door uit elkaar ligt, met met als gevolg een compromis. een De vtwonen het stylist kijkt met door een frisse blik met naar de in woning en zorgt er de samen met Kees voor dat het de verschillende woonstijlen tijdens weer een op een lijn komen. tijdens Oriana en Rene kennen door elkaar van tijdens een van datingsite. Na een tijdje door mailen en een paar dates naar zijn ze inmiddels door getrouwd. op tv Ze wonen vier jaar tijdens samen met hun twee van kinderen in de Oostzaan. Voor Oriana voelt een naar het huis nog steeds niet op als thuis. Het smaakverschil tijdens tussen het het stel uit is ook te groot en er uit in worden geen knopen doorgehakt. naar Oriana houdt van een strakke, tijdens moderne het inrichting met veel op lichte kleuren. Rene op tv vindt haar smaak naar veel te kil. Hij mist naar uit kleur en een huiselijk met gevoel.

Aflevering 5 - van Elke week gaan uit Kees de Tol en een de stylisten de uitdaging een aan om van de bewoners weer op tv verliefd te laten worden uit op hun huis. De in liefde naar voor hun woning is bekoeld, omdat uit op de woonsmaak van het stel behoorlijk op op uit elkaar ligt, met met als gevolg een compromis. De op tv vtwonen stylist op tv kijkt met een de frisse blik op tv naar de op woning en zorgt in er samen met op Kees voor dat de verschillende op woonstijlen weer op uit een lijn het komen.

Aflevering de 4 - Elke het week gaan Kees Tol door en de stylisten met de uitdaging aan om op tv de bewoners weer naar verliefd een te laten worden op naar hun huis. De liefde door voor hun met woning is een bekoeld, omdat de woonsmaak van van het een stel behoorlijk uit elkaar ligt, door met als gevolg met een compromis. op De vtwonen stylist het kijkt met door een frisse blik een naar de woning en zorgt op er samen het met de Kees voor dat de verschillende woonstijlen op tv weer uit op een lijn komen. Lynn het en Martijn tijdens waren in op tv blijde verwachting toen ze hun de eengezinswoning in een Castricum kochten. Ze op tv hebben het hele op tv huis op tv verbouwd. Na de tijdens bevalling is alleen alle aandacht door naar op de zorg van hun op tv zoontje gegaan, waardoor ze nooit op een het interieur goed hebben aangepakt. Er in is geen sfeer de op en gezelligheid. Samen komen ze tijdens er op tv niet uit. Martijn is bang dat door hun in huis een beachlook krijgt als op hij Lynn haar met gang laat door gaan. En Lynn van vindt dat Martijn er een een mancave van tijdens wil met maken.

juni 2018
17-06-2018 19:30

Vtwonen

Vtwonen - Vtwonen

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Interieurmagazine. Zwolle. De afgelopen 17 jaar heeft Elze voornamelijk het strakke interieur van Manon verstoord door oude meubelstukken in huis te slepen.

16-06-2018 12:05

Vtwonen

Vtwonen - Vtwonen

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Woonmagazine. Veenendaal. Sjoerd en Cassandra wonen samen met hun twee zoontjes in een vrijstaand nieuwbouwhuis. Het koppel raakte in dezelfde periode hun baan kwijt waardoor ze bijna hun droomhuis moesten verko...

03-06-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Castricum - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

27-05-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Amsterdam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

20-05-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Hoogvliet - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

13-05-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Heemstede - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

06-05-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Loenen - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg...

29-04-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

22-04-2018 19:25

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 10 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

15-04-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 9 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

08-04-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 8 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

01-04-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 7 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

25-03-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 6 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

18-03-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 5 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

11-03-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 4 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 126
  • Laatste uitzending op 17-06-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord