Programma gemist?

Jaarsveld tijdens - Elke in week gaan Viktor Brand en door de stylisten de uitdaging op tv de aan om de een bewoners weer verliefd te door laten worden op tv op hun huis. De het liefde voor hun het woning is bekoeld, omdat de van woonsmaak van van het stel behoorlijk op tv uit elkaar op ligt, met als gevolg van een compromis. De vtwonen uit stylist uit kijkt met een frisse blik in met naar de woning en zorgt het er de samen met Viktor voor dat tijdens de verschillende woonstijlen weer uit de op een lijn in komen. Zowel Helyette (34 jaar) als van tijdens Arnoud (34 jaar) hebben in hun in jeugd van een echt thuis gemist. op Met door name Helyette heeft lang gezocht van naar een tijdens fijne thuishaven, die ze uiteindelijk op tv bij Arnoud vond. op tv Samen willen ze in een gezellige warme met thuissituatie creëren uit voor naar hun lieve dochtertjes, maar op tv de gezelligheid en eigenheid door kunnen ze maar in lastig vinden. Dit tijdens komt omdat ze het het juiste voorbeeld niet van hebben door gehad en door hun grote van verschillen met in woonstijlen. Helyette houdt het van Brocante, naar Frans landelijk, romantisch door en zachte kleuren. in Arnoud houdt van vintage, industrieel met het en felle kleuren.

Doetinchem - Elke het week gaan Viktor op Brand de en de stylisten de het uitdaging aan met om de bewoners weer uit verliefd te laten een worden op hun het huis. uit De liefde voor hun met woning is bekoeld, omdat de de woonsmaak van het uit stel behoorlijk door uit elkaar ligt, met in uit als gevolg een compromis. van De vtwonen stylist kijkt naar met een frisse het blik naar de het woning en zorgt naar er samen met van Viktor op tv voor dat de verschillende uit woonstijlen weer van op een lijn de komen. Anja en Michel vormen het een samengesteld gezin met uit in totaal uit zes kinderen. met Vijf het jaar geleden kochten in ze een twee onder door een kap-woning in op Doetinchem. Destijds waren de kinderen tijdens nog klein, maar uit naar nu hebben ze op zes pubers in uit huis. De prioriteit het lag lange tijd overal de behalve bij het uit opknappen van de woonkamer. een door Het hele huis moest op tv namelijk verbouwd uit worden zodat de met zes kinderen ieder hun met plekje kregen. uit Nu het huis op orde uit is valt de woonkamer op tv totaal naar uit de toon. Aan Viktor de en de met vtwonen stylist, door de taak om van de de ouderwetse op tv woonkamer een de fijne gezellige plek uit te maken voor een groot met modern op tv gezin.

Schiedam de - Elke week het gaan Viktor Brand door en de stylisten de uitdaging uit door aan om de bewoners weer verliefd met uit te laten worden op hun huis. in De liefde het voor hun woning is naar bekoeld, omdat de in woonsmaak van het op stel behoorlijk uit met de elkaar ligt, met als gevolg een van compromis. uit De vtwonen naar stylist kijkt met met een frisse blik naar in de woning en door zorgt er samen met Viktor de voor dat op de verschillende van woonstijlen weer op een lijn een komen. Belinda en het Danny door willen hun dochter Jaylinn iets met meegeven over in haar roots. uit Belinda is namelijk de van Surinaamse afkomst en de Danny heeft Joodse familie. door een Zij zouden graag in van hun interieur die roots terug door een willen zien. Nu heeft van het in interieur geen karakter en in geen stijl omdat hun naar smaakverschillen ver uit uit elkaar liggen. Belinda houdt van van classy naar landelijk en een Danny daarentegen door houdt van stoer, industrieel door en strakke lijnen. met Aan Viktor Brand in en naar zijn team uit om deze uiteenlopende smaken bij elkaar uit te naar brengen.

Den naar Haag - Elke week gaan in Viktor Brand tijdens en tijdens de stylisten de uitdaging aan om naar op tv de bewoners weer het verliefd te laten worden op hun een huis. van De liefde voor hun tijdens woning is bekoeld, van omdat tijdens de woonsmaak van het stel door behoorlijk uit elkaar ligt, een met de als gevolg een compromis. De op tv vtwonen stylist kijkt in met een frisse het de blik naar de woning en door zorgt er samen met het in Viktor voor dat de verschillende woonstijlen het uit weer op een door lijn komen. Gonneke door en Robert hebben met een heftig jaar uit achter de rug. Gonneke heeft een een op ingrijpende ziekte gehad waardoor de ze lang veel taken de in het huis niet meer kon in doen. Ze wilden het naar huis verbouwen maar de door de heftige tijd op tv hebben op ze de focus gelegd op tv op het gezin. Viktor uit Brand zorgt van samen met de in vtwonen het stylist dat het gezin een nieuwe door start krijgt in de tijdens een heerlijke, mooie nieuwe uit woonkamer.

Heiloo de - Elke week gaan Viktor het Brand en op de stylisten op de uitdaging aan van om de bewoners weer op tv verliefd te op tv laten worden op van hun huis. van De liefde voor hun woning is van bekoeld, omdat de de woonsmaak van het naar stel behoorlijk uit het elkaar ligt, van met als gevolg een van met compromis. De vtwonen stylist kijkt van met het een frisse blik naar de het woning en met zorgt er een samen met Viktor voor de dat de verschillende woonstijlen door weer op een van lijn komen. door Ernst en in Anouck besloten vijf jaar van geleden in Heil te het wonen, in dichtbij familie. Na van een intensieve verbouwing van zes op tv weken trokken op tv ze in door het bijna onbewoonbare huis het om vervolgens rustig aan naar verder te verbouwen. Tijdens het die verbouwing werd door een zowel de vader van Ernst in als de vader in van Anouck door ernstig ziek. Door de tijdens heftige periode van met de afgelopen uit 5 jaar hebben zin in op een tijdens nieuwe start. Ze gaan trouwen met een en ze willen het een nieuw interieur voor de een fijn het familiehuis.

Ter Aar naar - Elke het week gaan Viktor Brand en op de stylisten met de uitdaging aan om van de bewoners op tv weer verliefd te uit laten worden door op hun huis. De liefde de voor hun door woning is bekoeld, op omdat de woonsmaak het van het stel uit behoorlijk uit elkaar van ligt, met met als gevolg een in compromis. De tijdens vtwonen stylist kijkt met in een frisse een blik naar de woning met en zorgt een er samen met door Viktor voor dat de het verschillende woonstijlen weer op met een in lijn komen. Silvia en Ruud wonen tijdens samen uit met hun twee het dochters in een koopwoning. Silvia van op noemt zichzelf een interieur-junk. Elke door drie weken schuift ze met met meubels met en de muren in hebben al met veel verschillende tijdens kleuren gehad. Ruud naar heeft geen grote eisen. Het een enige wat hij in belangrijk een vindt, is dat de met onrust weggaat tijdens bij Silvia, zodat het interieur voor uit op de komende jaren hetzelfde door blijft.

4. tijdens Bergschenhoek - op Elke week gaan Viktor Brand op tv en de stylisten de met uitdaging aan door om de bewoners op tv weer verliefd te laten uit worden door op hun huis. De een liefde voor hun de woning is bekoeld, uit omdat de van woonsmaak van het een stel behoorlijk uit elkaar ligt, een met als gevolg naar een compromis. De uit vtwonen van stylist kijkt met op tv een frisse blik naar de naar woning en naar zorgt een er samen met door Viktor voor dat het de verschillende woonstijlen weer naar op een lijn met komen. De op dochters van Leon en door Mieke hebben de uit hulp van Viktor en zijn naar uit team ingeschakeld. Leon en Mieke wonen met samen naar bijna 20 jaar in het het polderhuis. Leon is naar gek de op oude een spullen en struint de regelmatig markten en kringloopwinkels af een voor nieuwe vondsten. Mieke het vindt de het woonkamer veel te druk uit en de een paarse de accenten in huis naar zijn van haar tijdens ter compromis voor de naar verzameling van naar Leon. De dochters vinden dat met er snel tijdens iets aan tijdens de wansmaak in huis moet het gebeuren.

Zwolle - Elke op tv op week gaan Viktor Brand en de de stylisten de uitdaging in aan om de door de bewoners weer verliefd te laten worden in op het hun huis. De op liefde voor hun op woning is bekoeld, door omdat de woonsmaak uit van het uit stel behoorlijk uit elkaar op ligt, met als op tv gevolg een compromis. door De vtwonen tijdens stylist kijkt met de een frisse blik naar het de woning en op tv zorgt er samen naar met Viktor voor met dat de door verschillende woonstijlen weer op door een lijn komen. Elze en tijdens met Marjon wonen al 17 jaar samen met in een op tv prachtige door jaren 30 woning in het oude tijdens deel van Zwolle. op tv Al snel besloten tijdens het ze dat ze graag een de gezin wilde vormen. Dit op de liet lang op van zich wachten om de juiste uit manier te vinden om met een kind naar te krijgen van tijdens een donor. Toen Elze op tv 41 het was werd ze zwanger het en kregen ze een een naar dochter. Hoe blij ze de met hun tijdens gezin zijn zo uit treurig worden ze met van de inrichting van hun in huis. De van afgelopen 17 jaar door heeft Elze voornamelijk het strakke op interieur van Marjon uit in de in war gebracht door door oude meubelstukken naar met een verhaal van in huis te naar slepen.

Veenendaal - Elke door met week gaan Viktor Brand en in de stylisten de tijdens uitdaging aan van om de een bewoners weer verliefd te het laten worden op de hun huis. De liefde tijdens voor hun woning in is van bekoeld, omdat de woonsmaak van het het stel behoorlijk een uit een elkaar ligt, met als gevolg op tv een compromis. de De vtwonen stylist kijkt een met een op tv frisse blik naar in de woning uit en zorgt er samen met het Viktor voor dat de op verschillende op tv woonstijlen weer op een lijn op komen. Sjoerd en naar uit Cassandra wonen samen met hun het twee zoontjes in in een vrijstaand nieuwbouwhuis. Het met met koppel raakte in dezelfde periode hun naar op tv baan kwijt waardoor ze bijna hun tijdens droomhuis moesten verkopen. uit naar Het interieur stond de daardoor als laagste prioriteit. Nu op het stel het weer de een mogelijkheid heeft om hun huis op in op tv te richten, komen ze in er samen niet uit door naar een meningsverschil qua naar door smaak.

Castricum - een Elke week op gaan Viktor Brand en de uit stylisten de tijdens uitdaging aan van om de bewoners het weer verliefd te laten de worden op hun op tv huis. De de liefde voor hun op tv woning is bekoeld, omdat op de uit woonsmaak van het stel behoorlijk op tv uit elkaar ligt, met met met als gevolg een compromis. De vtwonen tijdens stylist kijkt met uit een frisse het blik naar uit de woning en tijdens zorgt er samen in met Viktor voor door dat de verschillende tijdens woonstijlen weer op op een lijn komen. Els op en tijdens Marcel zijn bijna 25 jaar door bij elkaar op en hebben twee zoons. naar Hun oudste met zoon is op het huis uit, maar komt het elk weekend thuis samen op met zijn het vriendin. Els het en Marcel hebben met vaker jongeren geholpen met een op met tijdelijke opvang en drie jaar geleden het hebben ze een een certificaat behaald op tv voor weekendpleegouders. met Al vrij snel door werden ze de opvang voor door twee jongens het die permanent uit bij hun wonen het totdat ze gaan studeren of een het huis een uit gaan. Els met is in heel blij met haar de mannenhuishouden, maar ze mist de de gezelligheid in tijdens het de interieur. Marcel zou tijdens wat meer rust willen op tv in het door interieur.

Amsterdam - naar Elke week een gaan Viktor op tv Brand en de tijdens stylisten de uitdaging aan om op tv de van bewoners weer verliefd te laten uit worden op hun huis. op tv De liefde van voor hun woning is van bekoeld, omdat de met door woonsmaak van het stel behoorlijk het uit in elkaar ligt, met als gevolg naar een compromis. De vtwonen tijdens de stylist kijkt met een frisse blik met naar de een woning en zorgt naar er samen met Viktor met voor dat door de verschillende de woonstijlen weer op een lijn door komen. op tv Lisa en Raoul leerden in elkaar kennen tijdens het een in concert en ontdekten door dat ze allebei naar in Amsterdam Zuidoost woonden. naar Lisa is twee jaar geleden van het bij Raoul ingetrokken. Ze willen dat op het uit huis van een hen samen wordt, op tv maar met de meubels tijdens en zwarte muur van het Raoul is met het lastig voor met Lisa om op haar kringloopspullen in naar te mengen. De oud de groene accessoires de die ze in van huis heeft gebracht, een kan Raoul niet naar echt waarderen.

Hoogvliet - naar Elke met week gaan Viktor Brand en naar de stylisten uit de uitdaging een aan om de bewoners weer verliefd het te laten worden de van op hun huis. De liefde met voor hun een woning is bekoeld, omdat op tv de met woonsmaak van het stel in behoorlijk uit elkaar ligt, met de als gevolg een een compromis. De vtwonen op stylist kijkt een met een frisse blik door naar de in woning tijdens en zorgt er naar samen met Viktor voor dat op de verschillende tijdens woonstijlen weer op een van lijn door komen. Shabaka en Alicia kennen elkaar op tv al vanaf in hun tijdens 13e jaar. Vijf jaar geleden heeft het de het stel hun eerste koophuis gekocht. op tv Ze waren naar de eerste in bewoners van een nieuwbouwhuis waar met ze deels zelf op tv naar mochten kiezen hoe op tv de indeling van de uit woning zou worden. Shabaka naar en van Alicia kozen voor tijdens een uitbouw en de tijdens inrichting van een de keuken hebben ze zelf bepaald. van De rest door hebben ze van vrij basis gehouden. op tv De inrichting en afwerking een zou later komen. naar Inmiddels met hebben ze twee kinderen en ze het hebben de van afgelopen vijf naar niks veranderd in met hun huis. Shabaka en de Alicia missen de warmte, met gezelligheid en het persoonlijkheid in van hun interieur.

Heemstede tijdens - Elke week gaan met Viktor Brand een en de stylisten de uitdaging op aan om de op tijdens bewoners weer verliefd te laten uit worden op hun het huis. een De liefde voor op tv hun woning is uit bekoeld, omdat de woonsmaak van het door met stel behoorlijk uit door elkaar ligt, met als gevolg van een compromis. De naar vtwonen stylist kijkt met het de een frisse blik naar de de woning en door zorgt er samen met naar Viktor voor op tv dat de verschillende woonstijlen weer in op een lijn op tv komen. met Danielle en Hans hebben elkaar naar zeven jaar met geleden leren kennen in het de verkeerstoren van met Schiphol. Nadat Danielle met zwanger werd in van hun eerste kindje, uit met besloten ze een huis in te zoeken in Heemstede. De de familie de van Danielle woont daar. met Hun oog viel op door een bungalow uit in de op tv jaren 60 waar op tv nog heel veel aan tijdens gedaan van moest worden. In vijf maanden met tijd hebben ze de de gehele woning gemoderniseerd met en in twee jaar geleden zijn met ze verhuisd. van De bungalow heeft rondom veel de ramen. Dat tijdens maakt op het heel licht met en ruim, maar is dan ook van juist het van probleem. Door de de vele door ramen is het uit huis heel moeilijk in een te richten.

Loenen naar - Elke week gaan met Viktor Brand en het de stylisten de uitdaging de aan om van de bewoners weer verliefd een te laten worden op tv op hun huis. uit De liefde voor een uit hun woning is bekoeld, het omdat de woonsmaak van het door stel in behoorlijk uit elkaar uit ligt, met als gevolg uit een compromis. de De vtwonen stylist door kijkt met een door frisse blik naar de woning de en zorgt uit er samen met met Viktor voor dat in de verschillende tijdens woonstijlen weer op een op tv lijn in komen. Sophie en Marcel zijn op na hun studie op samen in gaan wonen in in hartje Jordaan op 40 vierkante meter. een Met op de komst van hun tijdens tweede tijdens kindje werd het tijd om naar een tijdens groter huis te op gaan zoeken. Ze zijn van verliefd geworden in op het arbeidershuisje het in de dorpskern door van Loenen aan de Vecht. door Zelf op hebben Sophie en Marcel tijdens een nieuwe met keuken geplaatst in een oude landelijke uit stijl, met ook in de naar kleuren die een passen bij het huis. Verder naar hebben ze hun meubels door uit door hun vorige in huis meegenomen die nu van echt niet in passen bij de tijdens woning. Door de extreme smaakverschillen en een botsing van karakters op tv komen ze in niet verder met de door van inrichting.

Utrecht - tijdens Elke week gaan op Viktor Brand in en de stylisten de uitdaging het aan om de naar met bewoners weer verliefd een te laten worden op tijdens hun huis. naar De liefde voor hun woning de is bekoeld, op omdat de naar woonsmaak van het stel uit behoorlijk uit elkaar van ligt, met uit als gevolg een een compromis. De vtwonen op stylist kijkt met uit een frisse blik het naar de woning en zorgt er uit samen met Viktor in voor dat door de verschillende woonstijlen weer met op tv op een lijn komen. Rob en op tv op Leonie zijn na uit een rollercoaster van emoties toe door aan positieve met wending in hun leven: een uit nieuw van interieur waar warmte en gezelligheid naar de basis tijdens moet zijn. van In de op tv eerste aflevering van vtwonen de ontdekt Viktor Brand dat het de stel een op tv zware periode achter een de rug op heeft gehad.

augustus 2018
28-07-2018 12:05

Vtwonen

Vtwonen - Vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

Vtwonen

Vtwonen - Vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

14-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Schiedam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

07-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Den Haag - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

01-07-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Heiloo - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg...

30-06-2018 12:00

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Ter Aar - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

23-06-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

4. Bergschenhoek - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met ...

17-06-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Zwolle - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg...

16-06-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Veenendaal - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

03-06-2018 19:30

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Castricum - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

27-05-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Amsterdam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

20-05-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Hoogvliet - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

13-05-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Heemstede - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

06-05-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Loenen - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg...

29-04-2018 19:25

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Utrecht - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevol...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 28-07-2018 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord