Programma gemist?

Aflevering met 1 - Kees Tol op tv gaat langs bij in Farida en Mohamed. de Na met vele verhuizingen en wilde emigratieplannen het kocht tijdens het stel anderhalf jaar geleden hun het de droomhuis in Utrecht. Eindelijk een hebben zij na op tv al het heen een en weer reizen hun eerste op tv in eigen plek samen met hun drie in kinderen. van Alleen komen Farida en Mohamed het er niet uit door met de inrichting. uit Mohamed tijdens houdt van strak en naar modern, met maar Farida heeft de liever een warm interieur waar hun in Marokkaanse afkomst de in terugkomt. Het koppel met de mist nu het huiselijke gevoel in en de ruimte het is te het groot voor de meubels naar die zij hebben. Aan uit Kees uit Tol en stylist Frans naar Uyterlinde de uitdaging uit om op zoek te de gaan naar een op interieur waar tijdens het met hele gezin blij van op tv wordt.

Aflevering op tv 94 - op Elke week gaan Kees Tol de en de met stylisten de uitdaging aan van om de bewoners weer op verliefd te van laten worden op hun op huis. De in liefde tijdens voor hun woning is bekoeld, omdat met een de woonsmaak van uit het stel behoorlijk het uit elkaar ligt, met tijdens als gevolg een compromis. door De vtwonen stylist kijkt van met een naar frisse van blik naar de woning en zorgt op tv op tv er samen met Kees met voor dat de verschillende woonstijlen naar van weer op een een lijn komen.

Aflevering 93 - van in Elke week gaan Kees Tol een en de met stylisten de uitdaging aan om naar de een bewoners weer verliefd te laten door worden op hun in huis. De liefde op voor hun in woning is bekoeld, naar omdat de woonsmaak een van het op stel behoorlijk uit in elkaar ligt, met als naar gevolg een compromis. De met van vtwonen stylist kijkt met een frisse een blik het naar de woning en tijdens zorgt het er samen met op tv Kees voor dat de verschillende woonstijlen tijdens weer op op een lijn het komen.

Aflevering 92 uit - de Elke week gaan Kees de Tol en de stylisten de van uitdaging op aan om de van bewoners weer verliefd te met laten worden op tijdens hun huis. De naar liefde voor hun met woning is het bekoeld, omdat de in woonsmaak van op tv het stel behoorlijk uit een elkaar ligt, met als gevolg op tv op tv een compromis. De vtwonen stylist kijkt op tv met een een frisse blik naar de in woning en zorgt het er naar samen met Kees voor dat van de verschillende woonstijlen uit het weer op een lijn de komen.

Aflevering 91 - in Elke van week gaan Kees Tol en uit de de stylisten de uitdaging aan om naar de door bewoners weer de verliefd te laten op tv worden op hun huis. De op liefde voor een hun woning is op tv bekoeld, omdat met de woonsmaak van uit het stel behoorlijk uit elkaar uit ligt, met als op tv gevolg een tijdens compromis. De vtwonen stylist kijkt een met een een frisse op tv blik naar de woning en op zorgt het er samen met Kees uit voor dat de verschillende een woonstijlen weer van op een lijn door komen.

Noordwijk in - Elke op week gaan Kees Tol en de de stylisten de van uitdaging aan om de met bewoners tijdens weer verliefd te laten op worden tijdens op hun huis. De op tv liefde voor hun woning is naar bekoeld, omdat in de woonsmaak van een het op tv stel behoorlijk uit elkaar ligt, de met tijdens als gevolg een compromis. Joey en de Katiche hebben hun het droomhuis tijdens gevonden in Noordwijk: een vrijstaande op woning uit de uit jaren '70. Dat de er veel aan in de door woning moest van gebeuren wisten ze, maar dat ze naar al zouden vastlopen de bij op tv het kiezen met van een nieuwe vloer... daar met waren op ze niet op voorbereid. naar Het lijkt op tv ook wel de de omgekeerde wereld: Katiche door wilt het interieur het de liefst strak, wit en op 'ongezellig', maar daar de wordt Joey niet op tv echt vrolijk van. Hij op tv mist in haar op tv stijl juist op warmte in en kleur. De vtwonen stylist op tv gaat samen met een Kees aan de door slag in een te zorgen dat de met verschillende woonstijlen weer op van een lijn naar komen.

Aflevering 89 op - Elke op week gaan Kees de Tol en de stylisten de de uitdaging aan om in de bewoners uit weer verliefd te uit laten worden op hun met huis. De het liefde door voor hun woning is bekoeld, omdat door uit de woonsmaak van uit het stel behoorlijk uit met elkaar ligt, op tv met als gevolg een compromis. uit De vtwonen stylist de kijkt op tv met een frisse blik een naar de in woning en zorgt op tv er samen met Kees door voor dat de verschillende woonstijlen op tv de weer op een in lijn komen.

Aflevering 88 - het de Elke week gaan Kees Tol van en de stylisten uit de tijdens uitdaging aan om de de bewoners weer van verliefd te laten worden van op hun huis. De liefde de voor hun woning uit is bekoeld, van omdat de woonsmaak van in met het stel behoorlijk uit door elkaar ligt, met als het gevolg een compromis. op tv De het vtwonen stylist kijkt de met een frisse een blik naar de woning en zorgt uit er samen met tijdens Kees voor op tv dat de verschillende woonstijlen het op tv weer op een lijn het komen.

Aflevering 87 - op Elke op week gaan Kees Tol op en de op tv stylisten de uitdaging aan uit om de bewoners een weer verliefd door te laten uit worden op hun de huis. De liefde het voor hun woning op is bekoeld, omdat uit de woonsmaak van het op stel behoorlijk uit op elkaar ligt, met als op gevolg een van compromis. De vtwonen stylist uit kijkt met een het frisse blik door naar de woning en zorgt op tv er samen met door Viktor het voor dat de verschillende met woonstijlen weer in op een lijn de komen.

Aflevering 86 - de Elke week van gaan Kees het Tol en in de stylisten de een uitdaging aan om de bewoners naar weer verliefd te met laten worden een op hun huis. De liefde tijdens voor hun door woning is een bekoeld, omdat de woonsmaak van op tv het stel behoorlijk tijdens in uit elkaar ligt, met door als gevolg naar een compromis. De vtwonen stylist kijkt het met een in frisse blik tijdens naar de uit woning en zorgt er samen een met Viktor voor dat tijdens de het verschillende woonstijlen weer op op een lijn het komen.

Aflevering 85 - op tv uit Elke week gaan Kees Tol en het de op stylisten de uitdaging het aan om de naar bewoners weer verliefd te laten door worden op hun het huis. De liefde tijdens voor op hun woning is bekoeld, door omdat de woonsmaak van op tv het tijdens stel behoorlijk uit elkaar ligt, met met tijdens als gevolg een compromis. De een in vtwonen stylist kijkt met een een frisse blik met naar de woning en in zorgt op er samen met in Viktor voor dat de verschillende woonstijlen naar weer op in een lijn op komen.

Aflevering naar 84 - op tv Elke week gaan Kees naar Tol en uit de stylisten de uitdaging aan om het in de bewoners weer verliefd het te laten worden op hun van uit huis. De liefde voor het hun woning is op bekoeld, omdat de met woonsmaak van het stel op behoorlijk uit de elkaar ligt, met met als gevolg het een compromis. De op vtwonen stylist kijkt met met een frisse blik naar met de woning en naar zorgt op tv er samen met Viktor voor een dat de verschillende woonstijlen in weer op een op tv lijn uit komen.

Aflevering 83 - door Elke week gaan met Kees Tol van en de met stylisten de het uitdaging aan om een de bewoners weer verliefd in te laten naar worden op hun huis. van De liefde voor hun woning uit is bekoeld, omdat uit de woonsmaak het van in het stel behoorlijk uit uit elkaar ligt, met als gevolg door een compromis. van De op tv vtwonen stylist kijkt met een frisse van blik met naar de naar woning en zorgt er samen van met het Viktor voor dat de een verschillende woonstijlen weer met op een lijn van komen.

Jaarsveld een - Elke week gaan Viktor in tijdens Brand en de stylisten de uitdaging uit aan om door de het bewoners weer verliefd op tv te laten worden op hun tijdens huis. De liefde voor het hun de woning is bekoeld, een omdat de op woonsmaak van het stel behoorlijk uit uit elkaar naar ligt, met als gevolg een een op tv compromis. De vtwonen van stylist kijkt met een frisse blik de naar naar de woning met en zorgt er in samen met Viktor voor de dat de verschillende woonstijlen weer op tv op een met lijn komen. met Zowel Helyette tijdens (34 jaar) als door Arnoud (34 jaar) hebben op tv in hun naar jeugd een echt thuis de gemist. Met name het Helyette heeft in lang gezocht naar op tv een fijne thuishaven, die ze uiteindelijk op tv bij de Arnoud vond. Samen willen een ze een gezellige warme van thuissituatie creëren het voor hun lieve dochtertjes, uit maar het de gezelligheid en naar eigenheid kunnen ze maar lastig in vinden. Dit op tv komt uit omdat ze het juiste voorbeeld niet op uit hebben gehad en door op hun grote verschillen in tijdens woonstijlen. op Helyette houdt van de Brocante, Frans landelijk, romantisch en van zachte kleuren. Arnoud houdt de uit van vintage, industrieel op en felle kleuren.

Doetinchem uit - Elke week gaan Viktor het Brand en de de stylisten de tijdens uitdaging aan om de door bewoners op tv weer verliefd te laten worden de op op hun huis. op tv De liefde voor op tv hun woning is op tv bekoeld, omdat de woonsmaak van door het stel de behoorlijk uit tijdens elkaar ligt, met als een gevolg een compromis. tijdens De vtwonen de stylist kijkt met een frisse blik op een naar de woning en zorgt er de samen met met Viktor voor dat de een verschillende woonstijlen weer naar op een lijn in komen. Anja de en het Michel vormen een van samengesteld gezin met in tijdens totaal zes kinderen. op Vijf jaar een geleden kochten naar ze een twee onder een kap-woning uit met in Doetinchem. Destijds waren tijdens de kinderen nog een klein, maar op tv nu hebben ze zes pubers in de op huis. De prioriteit lag tijdens lange tijd overal met behalve bij het opknappen van een uit de woonkamer. Het hele huis van moest namelijk van verbouwd worden zodat de tijdens zes kinderen door ieder hun plekje kregen. tijdens Nu het in huis op orde is op tv valt de de woonkamer totaal uit de de toon. Aan Viktor op tv en een de vtwonen stylist, met de taak om van de door ouderwetse woonkamer het een fijne door gezellige naar plek te maken voor de een groot modern uit gezin.

juni 2019
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord