Programma gemist?

Aflevering door 1 - Kees Tol op gaat langs bij tijdens Farida en Mohamed. van Na vele verhuizingen de en wilde emigratieplannen uit kocht naar het stel anderhalf tijdens jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. tijdens door Eindelijk hebben zij na op tv al het heen tijdens en weer reizen tijdens hun eerste uit eigen plek samen door met hun drie kinderen. op Alleen komen Farida en in Mohamed de er niet uit met de op inrichting. Mohamed houdt naar van strak door en modern, naar maar Farida heeft liever in een warm interieur waar hun op tv Marokkaanse de afkomst in terugkomt. met Het koppel met mist nu het huiselijke gevoel een en de ruimte door is te groot voor de de meubels die de zij tijdens hebben. Aan van Kees Tol en stylist de Frans Uyterlinde van de uitdaging om op zoek te uit gaan naar uit een interieur waar het het hele gezin blij de van uit wordt.

Aflevering 94 - een Elke week op gaan Kees Tol en tijdens de stylisten van de tijdens uitdaging aan om de bewoners tijdens weer verliefd te laten een worden op hun een huis. De liefde op voor hun woning door een is bekoeld, omdat de woonsmaak door van het stel op tv behoorlijk uit elkaar een ligt, met op als gevolg een compromis. in De vtwonen stylist kijkt naar met een op frisse blik door naar de woning uit en zorgt er samen met met Kees door voor dat de verschillende naar woonstijlen weer op een door lijn in komen.

Aflevering 93 - op Elke naar week gaan Kees uit Tol en de stylisten op de uitdaging aan om het de bewoners weer naar verliefd te laten op op worden op hun huis. de De liefde voor hun woning op tv is bekoeld, omdat van de tijdens woonsmaak van het stel behoorlijk uit uit elkaar ligt, het het met als gevolg een compromis. De tijdens vtwonen stylist in kijkt met een een frisse blik naar de door woning en uit zorgt er de samen met uit Kees voor dat de van verschillende woonstijlen weer tijdens op een lijn op tv komen.

Aflevering 92 op tv - op Elke week gaan Kees een Tol en de een stylisten de uitdaging aan om door de bewoners weer in verliefd te laten het worden op met hun huis. De van liefde voor hun het woning is uit bekoeld, omdat de woonsmaak van door op het stel behoorlijk uit elkaar ligt, op tv met als gevolg de een compromis. op tv De vtwonen stylist tijdens kijkt met een frisse met van blik naar de woning en zorgt de er samen op tv met Kees met voor dat de verschillende met woonstijlen weer in op een lijn met komen.

Aflevering tijdens 91 - naar Elke week gaan Kees Tol en tijdens de op stylisten de van uitdaging aan om de met bewoners weer verliefd te laten op tv worden op tijdens hun huis. van De liefde voor hun in woning is bekoeld, omdat met de de woonsmaak van het stel tijdens behoorlijk uit op tv elkaar ligt, met als door gevolg een compromis. De door vtwonen stylist kijkt in met een door frisse blik naar de het een woning en zorgt er samen met met Kees voor dat in de verschillende de woonstijlen weer de op een lijn het komen.

Noordwijk op tv - Elke week gaan Kees van Tol en de met stylisten van de uitdaging aan in om de bewoners weer verliefd in te tijdens laten worden op hun op huis. De liefde van voor hun het woning is het bekoeld, omdat de woonsmaak van in het stel behoorlijk uit de door elkaar ligt, met als gevolg een uit compromis. met Joey en Katiche hebben de hun droomhuis gevonden in de Noordwijk: een vrijstaande uit woning uit de op jaren '70. tijdens Dat met er veel aan de op tv woning moest met gebeuren wisten ze, maar dat in ze in al zouden vastlopen door bij het kiezen van een nieuwe in het vloer... daar waren door ze niet op uit voorbereid. Het lijkt ook wel de de op omgekeerde wereld: Katiche wilt het interieur op tv door het liefst strak, wit en een 'ongezellig', maar op tv daar wordt Joey niet echt door vrolijk van. Hij het mist in haar op stijl juist warmte naar en kleur. het De vtwonen een stylist gaat samen op tv met Kees door aan de slag de in te zorgen dat de door verschillende woonstijlen weer het op een door lijn komen.

Aflevering 89 naar - Elke week gaan de Kees op tv Tol en de een stylisten de van uitdaging aan om de bewoners weer met verliefd te laten in worden uit op hun huis. De liefde op voor hun woning door is in bekoeld, omdat de woonsmaak van het het stel behoorlijk tijdens uit elkaar ligt, door met in als gevolg een compromis. De in vtwonen stylist kijkt door met het een frisse blik naar door de woning en zorgt tijdens er samen door met Kees voor naar dat de verschillende het woonstijlen weer naar op een lijn het komen.

Aflevering 88 op tv - Elke een week gaan Kees uit Tol en de stylisten de met uitdaging aan van om de bewoners weer een verliefd het te laten worden een op hun huis. De liefde van voor in hun woning is met bekoeld, omdat de woonsmaak op tv van het stel op behoorlijk uit elkaar op ligt, op met als gevolg de een compromis. De op vtwonen stylist kijkt met tijdens een frisse op blik naar de woning en door zorgt op er samen met Kees voor van dat de tijdens verschillende woonstijlen weer naar op een met lijn komen.

Aflevering op 87 - Elke week uit gaan Kees Tol en de de stylisten de het uitdaging aan om door de het bewoners weer verliefd van te laten worden van op hun huis. het De liefde voor hun woning van is op bekoeld, omdat de woonsmaak een van het door stel behoorlijk uit door elkaar ligt, met als met gevolg een compromis. op De tijdens vtwonen stylist kijkt van met een frisse blik naar door de woning en op tv zorgt er samen met op tv Viktor naar voor dat de verschillende woonstijlen door weer op het een lijn met komen.

Aflevering 86 op tv - Elke week op gaan Kees van Tol en de stylisten de met uitdaging aan door om de bewoners weer in verliefd te tijdens laten op tv worden op hun huis. De tijdens liefde voor naar hun woning door is bekoeld, omdat de het woonsmaak van het stel op tv behoorlijk tijdens uit elkaar ligt, met als door gevolg in een compromis. De vtwonen stylist kijkt in met een frisse met blik naar door de woning en zorgt een er samen met in Viktor door voor dat de uit verschillende woonstijlen weer op een door lijn met komen.

Aflevering 85 met - Elke het week gaan een Kees Tol en uit de stylisten de uitdaging aan uit om op de bewoners weer de verliefd te laten worden het op hun huis. naar De liefde tijdens voor hun woning van is bekoeld, omdat de woonsmaak van door het van stel behoorlijk uit elkaar op ligt, met op als gevolg een tijdens compromis. De vtwonen stylist kijkt naar naar met een frisse blik naar op tv de naar woning en zorgt een er samen met Viktor voor naar dat de uit verschillende woonstijlen weer op de een van lijn komen.

Aflevering door 84 - Elke tijdens week gaan een Kees Tol en de op tv stylisten de uitdaging in aan om de bewoners weer met verliefd tijdens te laten worden tijdens op hun huis. tijdens De liefde voor hun het woning is bekoeld, omdat tijdens de woonsmaak het van het stel tijdens behoorlijk door uit elkaar ligt, met naar als gevolg een compromis. De de vtwonen naar stylist kijkt met een in frisse blik in naar de woning en van zorgt er samen tijdens met Viktor uit voor dat de verschillende woonstijlen met weer in op een lijn met komen.

Aflevering 83 - naar Elke week gaan op tv Kees Tol van en naar de stylisten de uit uitdaging aan om de een bewoners weer verliefd op tv te laten worden in op hun huis. De liefde op uit voor hun woning is met bekoeld, omdat de woonsmaak door van het naar stel behoorlijk uit elkaar uit ligt, met in als gevolg met een compromis. De vtwonen stylist kijkt op met een uit frisse blik van naar de op woning en zorgt er uit samen met Viktor voor dat uit op de verschillende woonstijlen uit weer op een lijn van komen.

Jaarsveld door - Elke week in gaan Viktor Brand en het de stylisten een de uitdaging aan om de de bewoners weer met verliefd van te laten worden op in hun huis. De liefde voor door hun naar woning is bekoeld, op tv omdat de woonsmaak van het tijdens stel het behoorlijk uit elkaar ligt, de met als gevolg een van compromis. de De vtwonen stylist kijkt met in de een frisse blik van naar de woning en het zorgt er samen met in Viktor voor tijdens dat de verschillende door woonstijlen weer het op een lijn op komen. Zowel Helyette door (34 jaar) als Arnoud van (34 jaar) tijdens hebben in hun op jeugd een echt op thuis gemist. Met met name Helyette heeft lang gezocht de naar een fijne in thuishaven, die ze met uiteindelijk het bij Arnoud vond. Samen willen een ze een gezellige naar warme thuissituatie creëren van voor hun uit lieve dochtertjes, maar de gezelligheid het en eigenheid door kunnen ze maar lastig op vinden. Dit op tv komt op omdat ze het met juiste voorbeeld niet hebben een gehad en door hun met grote verschillen in woonstijlen. door Helyette houdt van op de Brocante, Frans landelijk, in romantisch en zachte op kleuren. Arnoud houdt van naar vintage, industrieel en felle naar kleuren.

Doetinchem in - Elke het week gaan Viktor naar Brand en de stylisten de uitdaging op tv aan om door de een bewoners weer verliefd te laten worden naar op hun in huis. De liefde in voor hun woning uit is bekoeld, omdat de de op tv woonsmaak van het stel het behoorlijk uit elkaar in ligt, met als gevolg een met compromis. van De vtwonen stylist in kijkt met op een frisse blik naar de woning van van en zorgt er samen met Viktor door voor met dat de verschillende woonstijlen naar weer tijdens op een lijn komen. Anja en door Michel uit vormen een samengesteld naar gezin met in met totaal zes kinderen. met Vijf jaar de geleden kochten ze een twee de onder een kap-woning uit tijdens in Doetinchem. Destijds op tv waren de kinderen nog door klein, maar nu de hebben ze zes pubers in in de huis. De prioriteit op lag lange tijd overal met behalve bij het op tv opknappen van de woonkamer. op Het hele tijdens huis moest namelijk de verbouwd worden door zodat de zes van kinderen ieder hun naar plekje kregen. Nu op tv het huis op orde is op tv van valt de woonkamer in totaal uit de toon. Aan Viktor tijdens en de vtwonen uit stylist, de de taak om van van de ouderwetse de woonkamer een fijne gezellige op tv met plek te maken voor een van groot modern van gezin.

februari 2020
24-02-2019 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 1 - Kees Tol gaat langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen ple...

02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 146
  • Laatste uitzending op 24-02-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!