Programma gemist?

Aflevering 94 door - op Elke week gaan Kees Tol en tijdens de een stylisten de uitdaging aan om van de bewoners weer in verliefd te een laten worden op hun uit huis. De liefde het voor door hun woning het is bekoeld, omdat op tv de woonsmaak van het stel behoorlijk uit uit elkaar ligt, door met als gevolg de een compromis. De naar vtwonen op stylist kijkt met een van frisse blik naar het de woning en tijdens zorgt er samen in met Kees voor van dat de verschillende naar woonstijlen weer op op een lijn op tv komen.

Aflevering naar 93 - Elke week gaan door Kees Tol en uit de stylisten de de uitdaging aan met om de bewoners door weer naar verliefd te laten worden op tv op hun huis. De een liefde voor het hun woning is bekoeld, op omdat de woonsmaak van door op het stel behoorlijk het uit elkaar ligt, met met als gevolg in een compromis. De vtwonen stylist kijkt in met een een frisse blik naar de een woning en zorgt in er samen in met Kees voor dat de de tijdens verschillende woonstijlen op tv weer op een op tv lijn komen.

Aflevering het 92 - Elke week de gaan Kees door Tol en de stylisten de met uitdaging aan om in op de bewoners weer verliefd met te laten worden op hun tijdens op tv huis. De liefde voor hun woning tijdens is bekoeld, het omdat de op tv woonsmaak van de het stel behoorlijk op uit elkaar ligt, met door als gevolg een door compromis. De het vtwonen stylist kijkt met een in frisse blik naar de met woning en zorgt op er samen op tv met Kees van voor dat van de verschillende woonstijlen van weer op een lijn uit komen.

Aflevering door 91 - het Elke week gaan Kees Tol naar en de stylisten op tv de uitdaging tijdens aan om de bewoners weer een verliefd het te laten worden met op hun huis. in De liefde het voor hun woning de is bekoeld, omdat de woonsmaak een van het een stel behoorlijk uit op tv elkaar ligt, door met als gevolg een met compromis. De vtwonen stylist kijkt van met een frisse door het blik naar de woning en de zorgt er samen met van Kees voor in dat de verschillende tijdens woonstijlen weer op een naar tijdens lijn komen.

Noordwijk - door Elke week door gaan Kees Tol en op tv de stylisten de uitdaging een aan de om de bewoners uit weer verliefd te laten uit worden op een hun huis. De een liefde voor hun een woning is van bekoeld, omdat de woonsmaak van het een stel op tv behoorlijk uit van elkaar ligt, met de als gevolg een compromis. Joey het en Katiche hebben tijdens hun het droomhuis gevonden in Noordwijk: een een vrijstaande uit woning uit de jaren '70. Dat het er van veel aan van de woning moest gebeuren wisten op ze, maar met dat ze al met zouden vastlopen met bij het kiezen een van een nieuwe vloer... daar de waren ze door niet op van voorbereid. Het lijkt ook uit wel de omgekeerde het wereld: Katiche wilt het interieur de het in liefst strak, wit en het 'ongezellig', maar daar wordt een op Joey niet echt vrolijk van. op tv Hij mist in met haar stijl juist de warmte en uit kleur. De vtwonen stylist met gaat samen met het Kees aan de de slag in uit te zorgen dat de van verschillende woonstijlen weer op door een lijn op tv komen.

Aflevering in 89 - met Elke week gaan met Kees Tol en de stylisten de een uitdaging aan om op tv de bewoners weer het een verliefd te laten in worden op hun huis. De liefde de voor hun in woning in is bekoeld, omdat de woonsmaak van op het op tv stel behoorlijk uit op elkaar ligt, met als door gevolg een tijdens compromis. De naar vtwonen stylist kijkt door met een frisse blik naar het de woning van en zorgt er samen met met in Kees voor dat de verschillende woonstijlen op weer op tijdens een lijn de komen.

Aflevering op tv 88 - Elke week met gaan Kees op Tol en de stylisten door de het uitdaging aan om de bewoners de weer verliefd te laten naar worden op hun op huis. het De liefde voor hun een woning is het bekoeld, omdat de uit woonsmaak van het van stel behoorlijk uit elkaar uit ligt, met op tv als gevolg een compromis. door De vtwonen stylist kijkt uit met met een frisse tijdens blik naar de woning de en zorgt op tv er samen met tijdens Kees voor dat de verschillende woonstijlen op weer op door een lijn in komen.

Aflevering 87 - in Elke op week gaan Kees Tol op tv en de stylisten in de uitdaging aan om tijdens de bewoners naar weer het verliefd te laten worden op hun een huis. de De liefde voor hun door woning is uit bekoeld, omdat tijdens de woonsmaak van het het stel behoorlijk uit uit elkaar ligt, met in als gevolg de een compromis. De met vtwonen stylist kijkt met een frisse door blik naar tijdens de tijdens woning en zorgt er samen met op tv Viktor voor op dat de verschillende woonstijlen een weer op een de lijn tijdens komen.

Aflevering met 86 - Elke week de gaan Kees het Tol en de stylisten de met uitdaging aan om de de bewoners door weer verliefd in te laten worden de op hun van huis. De liefde voor hun woning een is op bekoeld, omdat tijdens de woonsmaak van het van stel behoorlijk uit elkaar ligt, tijdens met als van gevolg een een compromis. De door vtwonen stylist kijkt met een frisse het in blik naar de woning en zorgt de er samen van met Viktor voor het dat op de verschillende woonstijlen weer op naar een van lijn komen.

Aflevering 85 tijdens - in Elke week gaan Kees Tol van en een de stylisten de uitdaging aan uit om de bewoners weer naar verliefd door te laten worden op van hun huis. op De liefde het voor hun woning met is bekoeld, omdat de woonsmaak van op het uit stel behoorlijk uit een elkaar ligt, tijdens met als gevolg een compromis. De naar vtwonen in stylist kijkt met een tijdens frisse blik naar de de op tv woning en zorgt de er samen met Viktor het voor dat de verschillende naar woonstijlen weer naar op een tijdens lijn komen.

Aflevering 84 in - Elke de week gaan Kees Tol tijdens en de stylisten tijdens de uitdaging aan de om het de bewoners weer tijdens verliefd te laten worden door op hun huis. De het liefde voor hun op tv woning door is bekoeld, omdat de woonsmaak een van het in stel behoorlijk uit elkaar ligt, de met als door gevolg een tijdens compromis. De vtwonen stylist kijkt uit een met een frisse blik naar in de woning en zorgt uit er uit samen met Viktor voor dat naar de op verschillende woonstijlen weer op een in lijn op tv komen.

Aflevering 83 - met Elke week gaan het Kees een Tol en de stylisten de tijdens het uitdaging aan om de bewoners tijdens weer verliefd door te laten worden van op hun op huis. De liefde voor hun tijdens woning is bekoeld, omdat op tv op de woonsmaak van het stel behoorlijk het uit uit elkaar ligt, met als het gevolg een uit compromis. De vtwonen een stylist kijkt met een frisse op uit blik naar de woning op tv en zorgt er samen een met Viktor voor uit dat naar de verschillende woonstijlen een weer op een lijn naar komen.

Jaarsveld naar - Elke week gaan Viktor op tv Brand uit en de stylisten de uitdaging op tv op aan om de bewoners naar weer verliefd op tv te laten worden op hun huis. de De liefde door voor hun de woning is bekoeld, een omdat de met woonsmaak van het stel behoorlijk op uit elkaar ligt, de met als gevolg een naar met compromis. De vtwonen stylist kijkt van met een het frisse blik naar de met woning en zorgt er tijdens door samen met Viktor voor dat de een een verschillende woonstijlen weer op een lijn een komen. Zowel het Helyette (34 jaar) als een Arnoud de (34 jaar) hebben een in hun jeugd een echt een thuis gemist. Met tijdens name Helyette op heeft lang gezocht naar met op een fijne thuishaven, die ze de uiteindelijk van bij Arnoud vond. Samen willen ze tijdens een uit gezellige warme thuissituatie creëren voor het hun lieve door dochtertjes, maar naar de gezelligheid en eigenheid kunnen door ze maar naar lastig vinden. van Dit komt tijdens omdat ze het in juiste voorbeeld niet hebben gehad en in door hun een grote verschillen op in woonstijlen. Helyette houdt uit van Brocante, op tv Frans landelijk, romantisch en met zachte kleuren. Arnoud op tv houdt op van vintage, industrieel en door felle kleuren.

Doetinchem - in Elke week gaan Viktor van Brand en de de stylisten de de uitdaging het aan om de bewoners weer naar verliefd te op laten worden het op hun huis. naar De liefde voor uit hun woning is bekoeld, omdat de uit woonsmaak van op tv het stel behoorlijk in uit uit elkaar ligt, met uit als gevolg een compromis. De vtwonen de stylist kijkt het met een frisse blik het een naar de woning tijdens en zorgt er samen met op Viktor voor dat op tv de verschillende een woonstijlen weer uit op een lijn komen. het Anja en Michel vormen de een samengesteld gezin van met in naar totaal zes kinderen. door Vijf jaar geleden uit kochten ze een twee van onder op tv een kap-woning in de Doetinchem. Destijds waren de kinderen op tv nog klein, uit maar naar nu hebben ze op zes pubers in huis. De op tv prioriteit van lag lange tijd overal behalve naar bij het in opknappen van de woonkamer. het naar Het hele huis moest door namelijk verbouwd worden zodat uit de zes kinderen uit ieder hun plekje kregen. de Nu een het huis op orde is met valt de met woonkamer van totaal uit de toon. een Aan Viktor van en de vtwonen stylist, naar de taak om door van de een ouderwetse woonkamer op een fijne gezellige plek te maken tijdens voor een groot de modern naar gezin.

Schiedam met - Elke tijdens week gaan Viktor Brand op tv en de door stylisten de uitdaging aan een om de bewoners weer verliefd het te laten worden in op hun naar huis. een De liefde voor van hun woning is bekoeld, omdat tijdens de woonsmaak van een het stel behoorlijk uit naar elkaar ligt, met het als uit gevolg een compromis. de De vtwonen stylist kijkt op tv met een tijdens frisse blik op tv naar de woning en door zorgt er de samen met Viktor voor uit dat de verschillende woonstijlen weer met op een uit lijn komen. Belinda en in Danny willen hun door dochter Jaylinn uit iets meegeven over naar haar roots. van Belinda is namelijk van Surinaamse naar met afkomst en Danny tijdens heeft Joodse familie. Zij door zouden graag in hun interieur in de die roots terug willen zien. uit Nu van heeft het interieur geen karakter door en geen van stijl omdat hun smaakverschillen het ver uit op tv elkaar liggen. Belinda op houdt van classy landelijk in de en Danny op tv daarentegen houdt van stoer, industrieel en in tijdens strakke lijnen. Aan Viktor een Brand en zijn team van om deze een uiteenlopende smaken bij elkaar de te met brengen.

december 2018
02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

14-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Schiedam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 145
  • Laatste uitzending op 02-12-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord