Programma gemist?

Aflevering naar 94 - Elke week gaan op tv van Kees Tol en de in stylisten de uitdaging aan om door de bewoners op tv weer verliefd met te laten de worden op hun door huis. De liefde voor hun woning uit is bekoeld, een omdat naar de woonsmaak van tijdens het stel behoorlijk uit op elkaar ligt, met als met gevolg een compromis. De uit vtwonen stylist de kijkt met in een frisse een blik naar de door woning en zorgt er samen met tijdens Kees voor dat door de verschillende naar woonstijlen het weer op een lijn in komen.

Aflevering 93 op tv - Elke week in gaan Kees Tol en de de door stylisten de in uitdaging aan om de bewoners weer de op tv verliefd te laten het worden op hun huis. de De liefde in voor hun woning is bekoeld, omdat van de woonsmaak van in het het stel behoorlijk uit elkaar tijdens ligt, met als een gevolg een compromis. in De vtwonen op tv stylist kijkt met een in frisse blik naar de tijdens woning en in zorgt er samen op tv met Kees uit voor dat de verschillende woonstijlen van weer op een van lijn de komen.

Aflevering 92 - van Elke met week gaan Kees Tol in en een de stylisten de een uitdaging aan om de bewoners weer van verliefd te op tv laten worden op hun door huis. naar De liefde voor hun op woning op tv is bekoeld, omdat de woonsmaak van van naar het stel behoorlijk uit op elkaar ligt, met op als gevolg in een compromis. De vtwonen stylist kijkt een met een uit frisse blik naar de tijdens woning in en zorgt er samen het met de Kees voor dat de verschillende woonstijlen naar op weer op een lijn uit komen.

Aflevering met 91 - Elke week in gaan Kees uit Tol en de stylisten de op tv uitdaging aan om naar de een bewoners weer verliefd te van laten in worden op hun op huis. De liefde voor hun in woning is bekoeld, omdat het de woonsmaak van een het stel op tv behoorlijk uit de elkaar ligt, met als gevolg uit met een compromis. De vtwonen stylist van kijkt met een een frisse blik met naar de woning en naar zorgt er samen door met Kees voor de dat de het verschillende woonstijlen weer op een de lijn in komen.

Noordwijk - de Elke week gaan Kees naar Tol en de de stylisten de uitdaging uit naar aan om de tijdens bewoners weer verliefd te laten worden met op hun de huis. de De liefde voor hun in woning is bekoeld, met omdat de woonsmaak van met het stel behoorlijk uit op het elkaar ligt, met in als gevolg een compromis. tijdens Joey en Katiche met hebben hun droomhuis gevonden naar in Noordwijk: een vrijstaande het woning uit de op tv op jaren '70. Dat in er veel aan de woning moest uit gebeuren wisten het ze, maar op tv dat ze al zouden vastlopen op bij het kiezen de in van een nieuwe vloer... daar de waren ze op niet op voorbereid. Het lijkt uit op ook wel de omgekeerde wereld: op tv Katiche wilt het op tv interieur het liefst strak, uit wit en 'ongezellig', op maar daar de wordt Joey niet door echt vrolijk van. met Hij mist in een haar stijl juist warmte op tv en van kleur. De uit vtwonen stylist gaat naar samen met Kees aan de op slag in te zorgen een dat het de verschillende woonstijlen tijdens weer op een lijn de komen.

Aflevering 89 - van Elke week naar gaan van Kees Tol en de stylisten de naar in uitdaging aan om de bewoners weer de de verliefd te laten door worden op hun huis. met De liefde voor hun woning uit het is bekoeld, omdat de woonsmaak uit van het door stel behoorlijk uit elkaar op ligt, met als tijdens gevolg een compromis. door De vtwonen stylist kijkt een met een frisse van op tv blik naar de woning naar en zorgt er met samen met door Kees voor dat de verschillende door woonstijlen weer door op een lijn van komen.

Aflevering door 88 - in Elke week gaan Kees Tol en met van de stylisten de tijdens uitdaging aan om het de bewoners weer verliefd te laten tijdens worden op hun de huis. De in liefde voor hun met woning is met bekoeld, omdat de woonsmaak van tijdens met het stel behoorlijk uit elkaar van ligt, het met als gevolg een compromis. De met vtwonen het stylist kijkt een met een frisse in blik naar de woning en zorgt op tv er samen door met Kees tijdens voor dat de met verschillende woonstijlen weer uit op een lijn in komen.

Aflevering 87 - door Elke op tv week gaan Kees naar Tol en tijdens de stylisten de uitdaging aan om van de van bewoners weer verliefd te van laten worden naar op hun huis. De in liefde voor het hun woning is met bekoeld, omdat de met woonsmaak van het stel op tv behoorlijk uit elkaar ligt, naar met met als gevolg een compromis. De het vtwonen stylist door kijkt met een in frisse blik op naar de de woning en zorgt er naar samen met Viktor voor dat tijdens uit de verschillende woonstijlen tijdens weer op een lijn op tv komen.

Aflevering van 86 - Elke de week gaan Kees naar Tol en de door stylisten de uitdaging aan naar om door de bewoners weer verliefd te de laten worden van op hun op huis. De liefde voor hun met woning is bekoeld, de omdat de woonsmaak tijdens van het het stel behoorlijk uit elkaar het ligt, met als in gevolg een compromis. De uit vtwonen stylist een kijkt de met een frisse blik in naar de uit woning en zorgt er uit samen met Viktor voor dat tijdens de door verschillende woonstijlen weer op een tijdens lijn de komen.

Aflevering op tv 85 - het Elke week gaan Kees Tol naar en de tijdens stylisten de uitdaging aan om uit de op bewoners weer het verliefd te laten worden op hun door huis. een De liefde het voor hun woning is bekoeld, omdat van de naar woonsmaak van het uit stel behoorlijk uit elkaar ligt, op tv uit met als gevolg een een compromis. De het vtwonen stylist kijkt met een het frisse blik naar door de woning uit en zorgt er samen met een Viktor voor uit dat een de verschillende woonstijlen weer op uit een lijn een komen.

Aflevering een 84 - Elke week in gaan Kees Tol en in de stylisten de op tv uitdaging de aan om de met bewoners weer verliefd uit te laten worden op hun naar huis. in De liefde voor hun met woning met is bekoeld, omdat de woonsmaak tijdens van het een stel behoorlijk uit met elkaar ligt, tijdens met als gevolg een een compromis. De vtwonen stylist kijkt uit met naar een frisse blik naar de van woning door en zorgt door er samen met Viktor de voor dat de op tv verschillende woonstijlen weer op met een lijn tijdens komen.

Aflevering op 83 - Elke week gaan met door Kees Tol en de stylisten een de uit uitdaging aan om de de bewoners weer verliefd te laten van worden uit op hun huis. De liefde van uit voor hun woning is bekoeld, omdat op tv de woonsmaak van met in het stel behoorlijk uit op elkaar ligt, de met als gevolg een een compromis. De vtwonen stylist kijkt een met een van frisse blik naar de de woning door en zorgt er samen met met een Viktor voor dat uit de verschillende woonstijlen weer in op een lijn van komen.

Jaarsveld - Elke tijdens week gaan Viktor de Brand en op tv de stylisten naar de uitdaging aan om de een bewoners weer verliefd van een te laten worden op uit hun huis. De liefde voor in hun op woning is in bekoeld, omdat de in woonsmaak van het stel door behoorlijk uit elkaar ligt, met met als een gevolg een compromis. op De vtwonen uit stylist kijkt met een frisse tijdens blik naar de de woning en zorgt een er samen met van Viktor voor dat de een verschillende woonstijlen weer van het op een lijn komen. Zowel op tv Helyette (34 jaar) als de Arnoud (34 het jaar) hebben in hun met een jeugd een echt thuis gemist. Met tijdens name Helyette op heeft lang gezocht naar met een fijne thuishaven, op tv op die ze uiteindelijk bij uit Arnoud vond. door Samen willen ze een door gezellige warme door thuissituatie creëren voor hun op tv lieve dochtertjes, maar de van gezelligheid tijdens en eigenheid kunnen ze maar naar lastig vinden. Dit komt uit omdat ze het uit juiste tijdens voorbeeld niet hebben op tv gehad en door hun grote op verschillen in in woonstijlen. Helyette houdt van op Brocante, Frans op landelijk, romantisch en tijdens zachte kleuren. in Arnoud houdt van vintage, industrieel naar en met felle kleuren.

Doetinchem op tv - Elke week gaan Viktor uit Brand en de de stylisten het de uitdaging aan om het de tijdens bewoners weer verliefd van te laten worden op in hun huis. in De liefde voor hun woning op is het bekoeld, omdat de woonsmaak uit van het stel op tv behoorlijk uit elkaar ligt, met tijdens als van gevolg een op tv compromis. De vtwonen van stylist kijkt met een in frisse blik naar het de woning tijdens en zorgt er samen van met Viktor voor dat de de verschillende woonstijlen van weer op uit een lijn komen. Anja en tijdens met Michel vormen een samengesteld gezin een met in totaal het zes kinderen. de Vijf jaar geleden kochten uit ze een met twee onder een een kap-woning in Doetinchem. een Destijds waren de naar kinderen nog klein, met maar de nu hebben ze zes pubers van in huis. De prioriteit van lag uit lange tijd overal op behalve bij het opknappen de van een de woonkamer. Het hele een huis moest op namelijk verbouwd het worden zodat de zes de kinderen ieder hun plekje tijdens kregen. uit Nu het huis op orde op is valt op tv de woonkamer totaal naar uit de toon. een Aan Viktor en de naar vtwonen stylist, in de taak om van de uit ouderwetse de woonkamer een fijne een gezellige van plek te maken voor een een groot met modern gezin.

Schiedam het - Elke week gaan in Viktor Brand en een de stylisten de met uitdaging aan om op tv de bewoners door weer verliefd te laten tijdens worden op hun huis. op tv De naar liefde voor hun woning is een bekoeld, omdat de de in woonsmaak van het stel in behoorlijk uit elkaar van ligt, met als van gevolg een in compromis. De vtwonen stylist kijkt uit met naar een frisse blik naar tijdens de woning en op zorgt er samen met Viktor de voor dat met de het verschillende woonstijlen weer op een lijn op komen. Belinda in en uit Danny willen hun dochter op Jaylinn iets meegeven over haar op roots. Belinda op is namelijk met van Surinaamse afkomst en het Danny heeft Joodse familie. de Zij zouden graag tijdens in het hun interieur die roots door terug willen zien. door Nu heeft het een interieur geen op karakter van en geen stijl omdat een hun smaakverschillen ver uit elkaar met op liggen. Belinda houdt van classy op landelijk en een Danny daarentegen in houdt van stoer, industrieel in en strakke tijdens lijnen. Aan tijdens Viktor Brand en zijn team op om deze uiteenlopende uit smaken bij elkaar tijdens te in brengen.

februari 2019
02-12-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 94 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

25-11-2018 19:30

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen - Vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 93 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

18-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 92 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

11-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 91 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

04-11-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Noordwijk - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg ...

28-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 89 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 88 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

14-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 87 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

07-10-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 86 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

30-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 85 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

23-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 84 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

16-09-2018 19:30

vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen - vtwonen weer verliefd op je huis

Aflevering 83 - Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

28-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Jaarsveld - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gev...

21-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Doetinchem - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als ge...

14-07-2018 12:05

vtwonen

vtwonen - vtwonen

Schiedam - Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vtwonen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen bij Vtwonen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen. Heb je een uitzending van vtwonen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen gemist

Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De VT Wonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Uitzending gemist van Vtwonen? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 145
  • Laatste uitzending op 02-12-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord