Programma gemist?

In de deze afstudeerfilm van het de Nederlandse Filmacademie van op regisseur uit Viktor van der met Valk zoekt Onno naar het naar 'waarom' van de zijn onverklaarbare de gevoel.

september 2021
03-10-2014 00:02

Filmlab: Onno de onwetende

Filmlab: Onno de onwetende - Filmlab: Onno de onwetende

In deze afstudeerfilm van de Nederlandse Filmacademie van regisseur Viktor van der Valk zoekt Onno naar het 'waarom' van zijn onverklaarbare gevoel.

Filmlab: Onno de onwetende gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Onno de onwetende de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Onno de onwetende bij Filmlab: Onno de onwetende liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Onno de onwetende. Heb je een uitzending van Filmlab: Onno de onwetende gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Onno de onwetende gemist

Uitzending gemist van Filmlab: Onno de onwetende? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Onno de onwetende, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Filmlab: Onno de onwetende gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Onno de onwetende? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Onno de onwetende kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-10-2014 om 00:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!