Programma gemist?
juli 2021
20-07-2009 17:45

What Would You Dare T Live Without? 19 aflevering 100

Oprah Winfrey Show - What Would You Dare T Live Without? 19 aflevering 100

Oprah Winfrey... Niet alleen in Amerika is ze de populairste talkshowhost, ook in veel andere landen is ze razend populair. Zo ook in Nederland bij RTL. Elke werkdag bespreekt de talkshowhost verschillende onderwerpen en ontvangt zij intere...

Oprah Winfrey Show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Oprah Winfrey Show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Oprah Winfrey Show bij Oprah Winfrey Show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Oprah Winfrey Show. Heb je een uitzending van Oprah Winfrey Show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Oprah Winfrey Show gemist

Oprah Winfrey... Niet alleen in Amerika is ze de populairste talkshowhost, ook in veel andere landen is ze razend populair. Zo ook in Nederland bij RTL. Elke werkdag bespreekt de talkshowhost verschillende onderwerpen en ontvangt zij interessante en spraakmakende gasten.

Uitzending gemist van Oprah Winfrey Show? Hier kun je alle uitzendingen van Oprah Winfrey Show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-07-2009 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!