Programma gemist?

De brand op van de op tv Kelders 19 oktober vorig op tv jaar had tijdens een grote impact op de naar inwoners van het Leeuwarden. in We staan uitgebreid stil bij door de persoonlijke verhalen.Meer De de naar brand op de Kelders 19 oktober naar vorig op tv jaar had een grote impact uit naar op de inwoners van met Leeuwarden. Het feit dat er op een slachtoffer viel van tijdens te betreuren, dat de brand tijdens plaats van vond in het tijdens hart van de stad met en de een enorme omvang maken het het tot een historische op tv gebeurtenis. Het betreft naar nu de Friese hoofdstad, maar in in feite van ligt op tv dit gevaar op de het loer voor naar veel oude binnensteden het in Nederland. Er is al het veel over gezegd een en tijdens geschreven. Er ligt een schuldvraag, naar er is in een verdachte het die terechtstaat voor onzorgvuldig een handelen met een de kachel. De in gemeente, de huiseigenaren, de politie de en de brandweer een evalueren het met eigen handelen het in deze dramatische gebeurtenis. op In de documentaire een draait het niet om van de schuldvraag of door oorzaken van de op brand. Centraal in staat het verhaal naar van de ouders een van het slachtoffer, Theo de en Ymkje Otte de en de zes uit mannen van naar de brandweerpost Bilgaard noord. naar Op de avond en het op de nacht van de de brand stond van de tijd stil tijdens voor deze meest betrokkenen. een Het verlies van een een zoon, een redding met die niet uit lukte. In van Fryslan dok staan we uitgebreid in stil bij deze persoonlijke op op tv verhalen.Minder

februari 2021
11-10-2014 10:29

Fryslân DOK: Bran Ljouwert

Fryslân DOK: Bran Ljouwert - Fryslân DOK: Bran Ljouwert

De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van Leeuwarden. We staan uitgebreid stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van...

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Bran Ljouwert bij Fryslân DOK: Bran Ljouwert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Bran Ljouwert. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 10:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!