Programma gemist?

De op brand op de Kelders 19 een oktober vorig tijdens jaar had een van grote van impact op de inwoners van Leeuwarden. een We staan een uitgebreid een stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De een brand op met de naar Kelders 19 oktober vorig jaar tijdens had een grote impact uit in op de inwoners het van Leeuwarden. Het feit dat tijdens er een slachtoffer viel het het te betreuren, dat de door brand plaats vond in het in een hart van de stad van en de een enorme omvang maken tijdens het tot een historische gebeurtenis. op Het betreft op nu de Friese hoofdstad, maar op tv in feite van ligt de dit gevaar op de loer voor tijdens veel oude binnensteden het een in Nederland. Er van is al veel met over gezegd en geschreven. een Er ligt een schuldvraag, er tijdens is in een verdachte die in terechtstaat voor onzorgvuldig handelen de met een kachel. een De tijdens gemeente, de huiseigenaren, de politie en op de brandweer naar evalueren uit het eigen handelen in een deze dramatische gebeurtenis. In de met documentaire draait de het niet uit om de de schuldvraag of oorzaken van de brand. naar Centraal staat op tv het de verhaal van de ouders van tijdens het slachtoffer, Theo en van op Ymkje Otte en de zes mannen naar uit van de brandweerpost Bilgaard noord. door Op de avond met en de nacht op van de op tv brand stond in de tijd stil voor deze meest de door betrokkenen. Het verlies van een zoon, de een van redding die niet lukte. op In Fryslan dok de staan we door uitgebreid stil bij de deze persoonlijke tijdens verhalen.Minder

oktober 2020
11-10-2014 10:29

Fryslân DOK: Bran Ljouwert

Fryslân DOK: Bran Ljouwert - Fryslân DOK: Bran Ljouwert

De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van Leeuwarden. We staan uitgebreid stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van...

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Bran Ljouwert bij Fryslân DOK: Bran Ljouwert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Bran Ljouwert. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 10:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!