Programma gemist?

De in brand op de Kelders 19 de tijdens oktober vorig jaar had uit een grote impact op tv op de inwoners van Leeuwarden. met een We staan uitgebreid het stil bij de persoonlijke met verhalen.Meer De brand op de tijdens een Kelders 19 oktober vorig jaar op had een grote met impact op de de inwoners van van Leeuwarden. Het een feit dat er een slachtoffer viel op tv op te betreuren, dat de brand een plaats vond van in het hart van op tv de stad en met de de enorme omvang maken het tot naar een de historische gebeurtenis. Het op betreft nu de Friese uit hoofdstad, maar tijdens in feite ligt dit gevaar naar op de loer voor naar naar veel oude binnensteden van in Nederland. Er een is al veel over gezegd uit en in geschreven. Er ligt een schuldvraag, er op is een op verdachte die van terechtstaat voor onzorgvuldig op tv handelen met van een kachel. De op tv gemeente, de huiseigenaren, de politie het en de uit brandweer evalueren het uit eigen handelen in deze naar dramatische gebeurtenis. In uit de documentaire van draait het niet met om de schuldvraag of oorzaken met van naar de brand. Centraal naar staat het verhaal uit van de ouders het van het slachtoffer, Theo een en tijdens Ymkje Otte en de met zes mannen van de op brandweerpost Bilgaard noord. Op op de avond en de de nacht op van de een brand stond de tijd stil met voor deze uit meest naar betrokkenen. Het verlies van uit een zoon, een van redding die niet lukte. van In op Fryslan dok staan we uitgebreid op tv stil bij door deze persoonlijke met verhalen.Minder

december 2021
11-10-2014 10:29

Fryslân DOK: Bran Ljouwert

Fryslân DOK: Bran Ljouwert - Fryslân DOK: Bran Ljouwert

De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van Leeuwarden. We staan uitgebreid stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van...

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Bran Ljouwert bij Fryslân DOK: Bran Ljouwert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Bran Ljouwert. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 10:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!