Programma gemist?

De in brand op de Kelders het 19 op tv oktober vorig jaar had een met grote impact op uit de uit inwoners van Leeuwarden. naar We staan uitgebreid van stil bij de persoonlijke tijdens verhalen.Meer De brand met op de Kelders 19 met oktober op vorig jaar had een van grote impact van op de inwoners tijdens van Leeuwarden. Het in feit dat er een van slachtoffer viel te betreuren, dat van de brand op plaats vond in een het tijdens hart van de stad tijdens en de enorme omvang uit maken het tot een op historische tijdens gebeurtenis. Het betreft nu de in Friese hoofdstad, maar met in feite ligt een de dit gevaar op op de loer voor veel oude binnensteden uit in van Nederland. Er is al de veel over gezegd en op tv geschreven. Er ligt op tv een een schuldvraag, er is een naar verdachte die terechtstaat voor tijdens onzorgvuldig handelen de met een met kachel. De gemeente, de uit huiseigenaren, de politie en tijdens tijdens de brandweer evalueren het eigen handelen naar in deze de dramatische gebeurtenis. In het de naar documentaire draait het niet om naar de schuldvraag uit of oorzaken van de brand. op van Centraal staat het tijdens verhaal van de met ouders van het slachtoffer, Theo in en door Ymkje Otte en een de zes mannen van de een brandweerpost Bilgaard noord. Op het de avond en tijdens de op tv nacht van de brand stond een het de tijd stil voor deze meest van naar betrokkenen. Het verlies de van een zoon, een redding die op niet lukte. met In Fryslan met dok staan we in uitgebreid stil bij deze persoonlijke een naar verhalen.Minder

januari 2020
11-10-2014 10:29

Fryslân DOK: Bran Ljouwert

Fryslân DOK: Bran Ljouwert - Fryslân DOK: Bran Ljouwert

De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van Leeuwarden. We staan uitgebreid stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van...

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Bran Ljouwert bij Fryslân DOK: Bran Ljouwert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Bran Ljouwert. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 10:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!