Programma gemist?

De met brand op de van Kelders 19 oktober vorig door jaar had een grote op tv impact op op tv de inwoners van op tv Leeuwarden. We met staan uitgebreid op tv stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De in tijdens brand op de een Kelders 19 oktober vorig jaar tijdens had uit een grote impact de op de inwoners het van Leeuwarden. Het feit dat door er een slachtoffer naar viel te betreuren, dat van de brand naar plaats in vond in het hart naar van de stad en de in enorme door omvang maken het tijdens tot een historische gebeurtenis. het Het betreft nu de van Friese hoofdstad, maar de in feite ligt een dit gevaar in op de loer voor een veel oude binnensteden de in op tv Nederland. Er is al veel het over gezegd het en geschreven. van Er ligt een schuldvraag, de er met is een verdachte die terechtstaat op voor onzorgvuldig handelen het met een tijdens kachel. De gemeente, de huiseigenaren, een de het politie en de brandweer evalueren op het de eigen handelen in deze door dramatische de gebeurtenis. In de documentaire draait in het niet om de de schuldvraag uit of oorzaken van de brand. de Centraal staat het met verhaal van van de ouders van naar het slachtoffer, Theo en door Ymkje Otte en door de zes tijdens mannen van de brandweerpost het tijdens Bilgaard noord. Op het de avond en de met nacht van de brand op stond de de tijd stil van voor deze meest van betrokkenen. Het verlies van een de zoon, een een redding die het niet lukte. In op tv Fryslan dok staan we uitgebreid stil door in bij deze persoonlijke op verhalen.Minder

juni 2021
11-10-2014 10:29

Fryslân DOK: Bran Ljouwert

Fryslân DOK: Bran Ljouwert - Fryslân DOK: Bran Ljouwert

De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van Leeuwarden. We staan uitgebreid stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van...

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Bran Ljouwert bij Fryslân DOK: Bran Ljouwert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Bran Ljouwert. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 10:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!