Programma gemist?

De brand in op met de Kelders 19 oktober vorig het jaar had een grote op tv impact door op de door inwoners van Leeuwarden. We de staan uitgebreid de stil bij de persoonlijke op verhalen.Meer De brand op tv op de Kelders 19 door oktober vorig jaar tijdens had een grote impact uit op door de inwoners van op tv Leeuwarden. Het het feit dat er een slachtoffer van viel te betreuren, op dat de brand met plaats vond tijdens in het hart van de naar naar stad en de naar enorme omvang maken in het tot een historische gebeurtenis. Het van een betreft nu de Friese op hoofdstad, maar in feite ligt in dit gevaar de op de loer voor met veel oude binnensteden in in Nederland. Er naar op tv is al veel over gezegd het en geschreven. het Er ligt een uit schuldvraag, er is een verdachte naar die terechtstaat op tv voor onzorgvuldig uit handelen met een kachel. De in gemeente, de een huiseigenaren, op de politie en op tv de brandweer evalueren het uit eigen handelen in deze met dramatische gebeurtenis. naar In de de documentaire draait het met niet om de schuldvraag of oorzaken uit van de tijdens brand. een Centraal staat het verhaal van door de tijdens ouders van het slachtoffer, Theo uit en Ymkje Otte en het de de zes mannen van uit de brandweerpost Bilgaard van noord. Op een de avond en de nacht op tv van de brand de stond de het tijd stil voor deze de meest betrokkenen. Het in verlies op van een zoon, een door redding die niet lukte. In tijdens Fryslan dok naar staan we een uitgebreid stil bij deze uit persoonlijke op tv verhalen.Minder

juli 2020
11-10-2014 10:29

Fryslân DOK: Bran Ljouwert

Fryslân DOK: Bran Ljouwert - Fryslân DOK: Bran Ljouwert

De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van Leeuwarden. We staan uitgebreid stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van...

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Bran Ljouwert bij Fryslân DOK: Bran Ljouwert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Bran Ljouwert. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 10:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!