Programma gemist?

De uit brand op op tv de Kelders 19 met oktober vorig jaar had een het grote impact op de op inwoners een van Leeuwarden. We staan uitgebreid tijdens stil bij op tv de van persoonlijke verhalen.Meer De brand op tv op de Kelders het 19 oktober vorig jaar de had van een grote impact op de op inwoners in van Leeuwarden. Het feit dat er de een slachtoffer een viel de te betreuren, dat de brand plaats uit vond in op het de hart van de stad op tv en de uit enorme omvang maken het tot naar een historische gebeurtenis. tijdens Het betreft nu de de Friese hoofdstad, op tv maar in in feite ligt dit door gevaar op met de loer voor veel oude binnensteden tijdens door in Nederland. Er is al veel tijdens over gezegd de en geschreven. Er ligt in een schuldvraag, door er een is een verdachte die terechtstaat op voor onzorgvuldig handelen met van een in kachel. De gemeente, de huiseigenaren, in de politie en naar de door brandweer evalueren van het eigen handelen in deze door dramatische gebeurtenis. uit In de documentaire draait de het niet met om de op tv schuldvraag of oorzaken van de brand. het Centraal van staat het verhaal het van de ouders van op tv het tijdens slachtoffer, Theo en uit Ymkje Otte en door de zes mannen van op de brandweerpost Bilgaard de noord. Op de avond en uit de door nacht van de in brand stond de tijd stil tijdens tijdens voor deze meest betrokkenen. Het verlies tijdens van tijdens een zoon, op tv een redding die uit niet lukte. In Fryslan dok staan door we op uitgebreid stil het bij deze persoonlijke in verhalen.Minder

november 2020
11-10-2014 10:29

Fryslân DOK: Bran Ljouwert

Fryslân DOK: Bran Ljouwert - Fryslân DOK: Bran Ljouwert

De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van Leeuwarden. We staan uitgebreid stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van...

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fryslân DOK: Bran Ljouwert bij Fryslân DOK: Bran Ljouwert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fryslân DOK: Bran Ljouwert. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 10:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!