Programma gemist?

Informatief een programma waarin een Joris Putman op het met tropische eiland Sumba in Indonesië door door meegaat met een expeditie van ontwikkelingsorganisatie van op tv Hivos.

juli 2021
11-10-2014 15:30

Afl. 1

Sumba: Island Of The Future - Afl. 1

Informatief programma waarin Joris Putman op het tropische eiland Sumba in Indonesië meegaat met een expeditie van ontwikkelingsorganisatie Hivos.

Sumba: Island Of The Future gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sumba: Island Of The Future de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sumba: Island Of The Future bij Sumba: Island Of The Future liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sumba: Island Of The Future. Heb je een uitzending van Sumba: Island Of The Future gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sumba: Island Of The Future gemist

Informatief programma waarin Joris Putman op het tropische eiland Sumba in Indonesië meegaat met een expeditie van ontwikkelingsorganisatie Hivos. Deze organisatie heeft de missie om alle Sumbanezen toegang tot 100% duurzame energie te geven, ook in de meest arme en afgelegen delen van het eiland. Joris doet verslag van de vorderingen van het werk van Hivos.

Uitzending gemist van Sumba: Island Of The Future? Hier kun je alle uitzendingen van Sumba: Island Of The Future kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!