Programma gemist?

Met een Thor Braun als Romulus naar Augustulus en Arjan Ederveen het op tv als Justinianus. Het laatste keizertje vertelt de hoe Rome uiteindelijk een viel. van Waarom is van Rome eigenlijk gevallen? in Komt het door de pest en op de pokken, naar of door de het wijn? Of met door de op loden verpakking van op tv de wijn? En waarom in praten eunuchen zo hoog? uit Met o.a. de een sketches: Eunuchen, op tv Nika oproer tijdens en De Christenen.

De uit gast is Frank met Lammers als Julius op tv Civilis. De grote Hollandse verzetsheld uit Julius Civilis in komt in opstand tegen uit de Romeinen. Maar van waarom winnen de naar Romeinen altijd? op Waarom vechten in Germanen naakt? Met de o.a. de sketches: Germaans knokken, met Tandpoeder op tv en Hannibal in de op Alpen.

De gasten in zijn o.a. Marc-Marie Huijbregts op tv als Ovidius. De een een grote schrijver Ovidius op zit op de het bank bij Dorine en hij met vertelt over het dagelijks het naar leven van de het Romeinen. Maar waarom is Ovidius het verbannen? Met het hoeveel mensen kan je op tegelijk op de wc? met het Wat voor lijfstraffen kun je krijgen een op school? in Met o.a. de op tv sketches van Colosseum, Vestaalse maagden en De uit wasserette.

De een gasten zijn o.a. Hans Kesting naar het en Arjan Ederveen als Spartacus het en tijdens Crassus. De stoere uit gladiator Spartacus praat met Dorine op over armoede en in rijkdom in het uit Romeinse naar Rijk. Wat doet een braakslaaf? op tv Mag de dokter naar de de knoflook stinken? En wie naar van de keizers is de tijdens aller gekste? tijdens met tijdens o.a. de sketches De voorproever, op tv De Romeinse schoonheidsspecialiste een en De de slaven.

De door gast is Paul de Leeuw uit als Nero. het De naar zanger, acteur, danser, doedelzakspeler, de alleskunner en keizer vertelt Dorine uit alles. in Wie heeft Rome in het de brand gezet? Waarom een heeft hij zijn op het moeder, zijn vrouw, op tv nog een vrouw, met zijn half broer en vele door christenen de laten ombrengen? En in waarom eet hij altijd prei? Met op o.a. de sketches uit Rome got talent, met uit Koken voor Nero door en De moord op naar Brittanicus.

De een gast van met vandaag is Hans Kesting als Augustus. het De grote uit keizer laat het Rome achter naar als een stad van marmer. Maar door waarom wijst hij met naar Cleopatra af? Waarom de wordt hij geplaagd door op tv nachtmerries? En draagt tijdens hij werkelijk het hakken? Met o.a. de met sketches: 'De nachtmerrie', naar 'Het testament van Caesar' een en het 'Cleopatra op leeftijd'.

De tijdens gasten zijn Caesar en Cleopatra, in met een Pierre Bokma en Clarice van uit Houten. met De briljante dictator Caesar overwint met Gallië, bedenkt mooie in op tv oneliners als 'Alia Iacta naar est', en zoent een met Cleopatra. de Maar waarom draagt hij zo in graag rode schoenen? Met een dé kus van op tv Cleopatra in en Caesar, het propagandaprogramma 'Brood tijdens en spelen' in en 'Opsporing uit verzocht: de moord met op Caesar'.

De gasten zijn uit Waldemar Torenstra en op Olaf het Malmberg als door Romulus en Remus. naar De twee broers, ooit opgevoed door van door een wolvin, stichten een wereldstad; maar met noemen het ze die Reme het of Rome? Waarom naar slaan ze elkaar dood? En het hebben ze in eigenlijk wel op tv echt bestaan? Met Yvonne Jasperia op tv in: door 'Romein zoekt vrouw ', door de soap op tv 'Alle wegen leiden naar naar Rome' en door 'De cloaca maxima' door de eerste riolering naar ter wereld.

Historische met comedy waarin tv-presentatrice Dorine op Goudsmit Romeinse gasten ontvangt met op 'die al eeuwen dood zijn'. Met door het vandaag Thor Braun en Arjan Ederveen naar als Romulus met Augustulus door en Justinianus. Vandaag het einde. op Met de Thor Braun als Romulus op tv Augustulus en Arjan Ederveen naar als Justinianus. Het laatste een keizertje vertelt hoe tijdens Rome uiteindelijk tijdens viel. Waarom is Rome het eigenlijk de gevallen? Komt het in door de pest en de met tijdens pokken, of door uit de wijn? Of naar door de loden verpakking van de met wijn? En uit waarom praten op tv eunuchen zo hoog? op Met o.a. de een sketches: Eunuchen, op tv Nika oproer en door De Christenen.

Historische comedy waarin op tv op tv tv-presentatrice Dorine Goudsmit naar Romeinse gasten ontvangt 'die al tijdens eeuwen dood zijn'. Met op Frank in Lammers als Julius tijdens Civilis. De gast is van Frank Lammers als Julius met Civilis. met De grote Hollandse verzetsheld Julius naar Civilis komt uit in opstand tegen met de Romeinen. Maar waarom van door winnen de Romeinen in altijd? Waarom vechten Germanen naakt? in Met o.a. de sketches: in Germaans knokken, een Tandpoeder en Hannibal op in de met Alpen.

Historische een comedy waarin tv-presentatrice op Dorine Goudsmit Romeinse tijdens gasten ontvangt 'die al het eeuwen dood zijn'. met Met met o.a. Marc-Marie Huijbregts als Ovidius. De naar gasten zijn o.a. met Marc-Marie Huijbregts op tv als Ovidius. De grote uit schrijver Ovidius uit zit op de bank een bij Dorine tijdens en een hij vertelt over het uit dagelijks leven van de de Romeinen. Maar waarom is de Ovidius verbannen? Met een van hoeveel mensen kan je tegelijk het op de uit wc? Wat voor naar lijfstraffen kun met je krijgen op school? Met o.a. een in de sketches Colosseum, Vestaalse met maagden en van De wasserette.

Historische met comedy waarin tijdens tv-presentatrice Dorine Goudsmit Romeinse een gasten ontvangt 'die al door eeuwen naar dood zijn'. Met Hans Kesting en op tv Arjan Ederveen door als Spartacus op tv en Crassus. De gasten zijn tijdens o.a. Hans door Kesting tijdens en Arjan Ederveen als Spartacus de en Crassus. De stoere in gladiator Spartacus met praat een met Dorine over armoede en rijkdom van in het van Romeinse Rijk. Wat de doet een braakslaaf? Mag naar de dokter in naar knoflook stinken? de En met wie van de keizers is op tv de een allergekste? Met o.a. op tv de sketches De de voorproever, De Romeinse schoonheidsspecialiste en met De uit slaven.

Historische comedy met waarin tv-presentatrice Dorine naar Goudsmit Romeinse het gasten ontvangt in 'die al eeuwen dood zijn'. Met tijdens in vandaag Paul de Leeuw als het Nero. De gast van uit vandaag is in Paul de Leeuw in als Nero. De zanger, van acteur, danser, tijdens doedelzakspeler, alleskunner het en keizer vertelt Dorine van alles. Wie uit heeft Rome in de brand met op gezet? Waarom heeft hij zijn moeder, door zijn vrouw, met nog een vrouw, uit zijn half broer en tijdens vele christenen laten een ombrengen? En uit waarom eet hij met altijd prei? de Met o.a. de door sketches Rome got talent, uit Koken door voor Nero en De naar moord op van Brittanicus.

Historische comedy waarin tijdens tv-presentatrice Dorine een Goudsmit uit Romeinse gasten ontvangt 'die tijdens al eeuwen dood naar zijn'. Met vandaag Hans Kesting in van als Augustus. De gast is Hans het Kesting tijdens als Augustus. De grote op tv keizer laat Rome achter met als een tijdens stad van naar marmer. Maar waarom wijst de hij een Cleopatra af? Waarom wordt hij geplaagd op door nachtmerries? En op tv met draagt hij werkelijk naar hakken? Met o.a. de op sketches: De nachtmerrie, Het testament uit van Caesar en op Cleopatra op uit leeftijd.

Historische op comedy waarin op tv tv-presentatrice Dorine Goudsmit in Romeinse gasten ontvangt 'die de al eeuwen dood zijn'. Met naar vandaag Caesar met en Cleopatra, op met Pierre Bokma en Carice van van op tv Houten. De tijdens gasten zijn Caesar en Cleopatra, met naar Pierre Bokma en met uit Clarice van Houten. uit De briljante dictator tijdens Caesar overwint Gallië, tijdens bedenkt mooie oneliners als 'Alia Iacta het est', en zoent op met Cleopatra. de Maar de waarom draagt hij zo graag rode van schoenen? op tv Met dé kus van een Cleopatra en uit Caesar, het propagandaprogramma Brood naar en spelen een en Opsporing verzocht: de de moord op naar Caesar.

september 2017
09-07-2017 13:40

Het einde

Welkom bij de Romeinen - Het einde

Met Thor Braun als Romulus Augustulus en Arjan Ederveen als Justinianus. Het laatste keizertje vertelt hoe Rome uiteindelijk viel. Waarom is Rome eigenlijk gevallen? Komt het door de pest en de pokken, of door de wijn? Of door de loden verp...

09-07-2017 13:15

Julius Civilis

Welkom bij de Romeinen - Julius Civilis

De gast is Frank Lammers als Julius Civilis. De grote Hollandse verzetsheld Julius Civilis komt in opstand tegen de Romeinen. Maar waarom winnen de Romeinen altijd? Waarom vechten Germanen naakt? Met o.a. de sketches: Germaans knokken, Tand...

09-07-2017 12:50

Ovidius

Welkom bij de Romeinen - Ovidius

De gasten zijn o.a. Marc-Marie Huijbregts als Ovidius. De grote schrijver Ovidius zit op de bank bij Dorine en hij vertelt over het dagelijks leven van de Romeinen. Maar waarom is Ovidius verbannen? Met hoeveel mensen kan je tegelijk op de ...

09-07-2017 12:25

Spartacus en Crassus

Welkom bij de Romeinen - Spartacus en Crassus

De gasten zijn o.a. Hans Kesting en Arjan Ederveen als Spartacus en Crassus. De stoere gladiator Spartacus praat met Dorine over armoede en rijkdom in het Romeinse Rijk. Wat doet een braakslaaf? Mag de dokter naar knoflook stinken? En wie v...

08-07-2017 13:35

Nero

Welkom bij de Romeinen - Nero

De gast is Paul de Leeuw als Nero. De zanger, acteur, danser, doedelzakspeler, alleskunner en keizer vertelt Dorine alles. Wie heeft Rome in de brand gezet? Waarom heeft hij zijn moeder, zijn vrouw, nog een vrouw, zijn half broer en vele ch...

08-07-2017 13:10

Augustus

Welkom bij de Romeinen - Augustus

De gast van vandaag is Hans Kesting als Augustus. De grote keizer laat Rome achter als een stad van marmer. Maar waarom wijst hij Cleopatra af? Waarom wordt hij geplaagd door nachtmerries? En draagt hij werkelijk hakken? Met o.a. de sketche...

08-07-2017 12:45

Caesar en Cleopatra

Welkom bij de Romeinen - Caesar en Cleopatra

De gasten zijn Caesar en Cleopatra, met Pierre Bokma en Clarice van Houten. De briljante dictator Caesar overwint Gallië, bedenkt mooie oneliners als 'Alia Iacta est', en zoent met Cleopatra. Maar waarom draagt hij zo graag rode schoenen? M...

08-07-2017 12:15

Romulus en Remus

Welkom bij de Romeinen - Romulus en Remus

De gasten zijn Waldemar Torenstra en Olaf Malmberg als Romulus en Remus. De twee broers, ooit opgevoed door een wolvin, stichten een wereldstad; maar noemen ze die Reme of Rome? Waarom slaan ze elkaar dood? En hebben ze eigenlijk wel echt b...

02-07-2017 17:55

Het einde

Welkom bij de Romeinen - Het einde

Historische comedy waarin tv-presentatrice Dorine Goudsmit Romeinse gasten ontvangt 'die al eeuwen dood zijn'. Met vandaag Thor Braun en Arjan Ederveen als Romulus Augustulus en Justinianus. Vandaag het einde. Met Thor Braun als Romulus Aug...

25-06-2017 18:00

Julius Civilis

Welkom bij de Romeinen - Julius Civilis

Historische comedy waarin tv-presentatrice Dorine Goudsmit Romeinse gasten ontvangt 'die al eeuwen dood zijn'. Met Frank Lammers als Julius Civilis. De gast is Frank Lammers als Julius Civilis. De grote Hollandse verzetsheld Julius Civilis ...

18-06-2017 18:00

Ovidius

Welkom bij de Romeinen - Ovidius

Historische comedy waarin tv-presentatrice Dorine Goudsmit Romeinse gasten ontvangt 'die al eeuwen dood zijn'. Met o.a. Marc-Marie Huijbregts als Ovidius. De gasten zijn o.a. Marc-Marie Huijbregts als Ovidius. De grote schrijver Ovidius zit...

11-06-2017 18:00

Spartacus en Crassus

Welkom bij de Romeinen - Spartacus en Crassus

Historische comedy waarin tv-presentatrice Dorine Goudsmit Romeinse gasten ontvangt 'die al eeuwen dood zijn'. Met Hans Kesting en Arjan Ederveen als Spartacus en Crassus. De gasten zijn o.a. Hans Kesting en Arjan Ederveen als Spartacus en ...

04-06-2017 17:55

Nero

Welkom bij de Romeinen - Nero

Historische comedy waarin tv-presentatrice Dorine Goudsmit Romeinse gasten ontvangt 'die al eeuwen dood zijn'. Met vandaag Paul de Leeuw als Nero. De gast van vandaag is Paul de Leeuw als Nero. De zanger, acteur, danser, doedelzakspeler, al...

28-05-2017 18:00

Augustus

Welkom bij de Romeinen - Augustus

Historische comedy waarin tv-presentatrice Dorine Goudsmit Romeinse gasten ontvangt 'die al eeuwen dood zijn'. Met vandaag Hans Kesting als Augustus. De gast is Hans Kesting als Augustus. De grote keizer laat Rome achter als een stad van ma...

21-05-2017 18:00

Caesar en Cleopatra

Welkom bij de Romeinen - Caesar en Cleopatra

Historische comedy waarin tv-presentatrice Dorine Goudsmit Romeinse gasten ontvangt 'die al eeuwen dood zijn'. Met vandaag Caesar en Cleopatra, met Pierre Bokma en Carice van Houten. De gasten zijn Caesar en Cleopatra, met Pierre Bokma en C...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Welkom bij de Romeinen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom bij de Romeinen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom bij de Romeinen bij Welkom bij de Romeinen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom bij de Romeinen. Heb je een uitzending van Welkom bij de Romeinen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom bij de Romeinen gemist

Uitzending gemist van Welkom bij de Romeinen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Welkom bij de Romeinen, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Welkom bij de Romeinen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Welkom bij de Romeinen? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom bij de Romeinen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 09-07-2017 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord