Programma gemist?

De de tweede avondvullende een voorstelling van cabaretduo De uit Gebroeders Fretz, dat op bestaat uit acteur, zanger, de muzikant en theatermaker in Marcel Harteveld (1984) en met schrijver en cabaretier met Johan naar Fretz (1985).Meer Cabaretduo De Gebroeders op Fretz met van 'Fretz 2025: naar Revolte!' De tweede avondvullende voorstelling op van het van cabaretduo De Gebroeders door Fretz, het dat bestaat uit acteur, naar zanger, muzikant en uit theatermaker Marcel Harteveld op tv (1984) en schrijver op en cabaretier Johan Fretz uit (1985). In Revolte!, op tv geregisseerd door Michiel van de Regt, gaan ze een naar in op Johan's in succesvolle debuutroman 'Fretz 2025'. van Ze besluiten alles het op alles te zetten om naar van het Johan Fretz de eerste bruine in minister-president van het Nederland te maken, tijdens met Marcel in als zijn oer-Hollandse met spindoctor.Minder

januari 2021
11-10-2014 22:32

Harteveld en Fretz: Revolte

Harteveld en Fretz: Revolte - Harteveld en Fretz: Revolte

De tweede avondvullende voorstelling van cabaretduo De Gebroeders Fretz, dat bestaat uit acteur, zanger, muzikant en theatermaker Marcel Harteveld (1984) en schrijver en cabaretier Johan Fretz (1985).Meer Cabaretduo De Gebroeders Fretz met ...

Harteveld en Fretz: Revolte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harteveld en Fretz: Revolte bij Harteveld en Fretz: Revolte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harteveld en Fretz: Revolte. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harteveld en Fretz: Revolte gemist

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Hier kun je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!