Programma gemist?

De op tweede avondvullende voorstelling van een cabaretduo De de Gebroeders Fretz, dat naar bestaat uit acteur, in zanger, muzikant een en theatermaker Marcel Harteveld tijdens (1984) en tijdens schrijver en cabaretier Johan Fretz het (1985).Meer Cabaretduo De de Gebroeders Fretz met 'Fretz in 2025: Revolte!' op De tweede avondvullende voorstelling een van het cabaretduo door De met Gebroeders Fretz, dat bestaat op uit acteur, zanger, van muzikant en theatermaker door Marcel Harteveld door (1984) en schrijver en op cabaretier Johan in Fretz (1985). In een Revolte!, geregisseerd in door Michiel de in Regt, gaan ze in op het Johan's succesvolle debuutroman 'Fretz tijdens 2025'. op Ze besluiten alles op alles naar te van zetten om van Johan de Fretz op tv de eerste bruine minister-president van Nederland de te maken, naar met Marcel als zijn naar een oer-Hollandse spindoctor.Minder

oktober 2019
11-10-2014 22:32

Harteveld en Fretz: Revolte

Harteveld en Fretz: Revolte - Harteveld en Fretz: Revolte

De tweede avondvullende voorstelling van cabaretduo De Gebroeders Fretz, dat bestaat uit acteur, zanger, muzikant en theatermaker Marcel Harteveld (1984) en schrijver en cabaretier Johan Fretz (1985).Meer Cabaretduo De Gebroeders Fretz met ...

Harteveld en Fretz: Revolte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harteveld en Fretz: Revolte bij Harteveld en Fretz: Revolte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harteveld en Fretz: Revolte. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harteveld en Fretz: Revolte gemist

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Hier kun je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!