Programma gemist?

De naar tweede avondvullende voorstelling van cabaretduo op tv De op Gebroeders Fretz, dat naar bestaat uit in acteur, zanger, muzikant en een theatermaker Marcel Harteveld (1984) met en schrijver en de cabaretier Johan Fretz (1985).Meer op tv uit Cabaretduo De Gebroeders Fretz met 'Fretz op tv op 2025: Revolte!' De uit tweede avondvullende voorstelling de van het cabaretduo tijdens De Gebroeders Fretz, de dat bestaat uit acteur, zanger, het muzikant en theatermaker Marcel een Harteveld naar (1984) en schrijver in en cabaretier in Johan Fretz (1985). In Revolte!, op tv geregisseerd uit door Michiel de Regt, het gaan ze in op tijdens Johan's succesvolle debuutroman naar 'Fretz 2025'. Ze besluiten naar alles op alles in te zetten op tv om van Johan tijdens Fretz de tijdens eerste bruine minister-president van Nederland uit te met maken, met Marcel tijdens als zijn oer-Hollandse een spindoctor.Minder

september 2021
11-10-2014 22:32

Harteveld en Fretz: Revolte

Harteveld en Fretz: Revolte - Harteveld en Fretz: Revolte

De tweede avondvullende voorstelling van cabaretduo De Gebroeders Fretz, dat bestaat uit acteur, zanger, muzikant en theatermaker Marcel Harteveld (1984) en schrijver en cabaretier Johan Fretz (1985).Meer Cabaretduo De Gebroeders Fretz met ...

Harteveld en Fretz: Revolte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harteveld en Fretz: Revolte bij Harteveld en Fretz: Revolte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harteveld en Fretz: Revolte. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harteveld en Fretz: Revolte gemist

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Hier kun je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!