Programma gemist?

De tweede avondvullende het op tv voorstelling van cabaretduo De Gebroeders Fretz, een dat met bestaat uit acteur, zanger, de muzikant en theatermaker op tv Marcel Harteveld (1984) en de met schrijver en cabaretier Johan een Fretz (1985).Meer Cabaretduo uit De Gebroeders Fretz uit met 'Fretz 2025: Revolte!' op De door tweede avondvullende voorstelling van op het cabaretduo De door Gebroeders Fretz, dat bestaat op tv uit met acteur, zanger, muzikant en theatermaker Marcel tijdens Harteveld (1984) en door schrijver en op cabaretier Johan een Fretz (1985). In Revolte!, uit geregisseerd door Michiel de de tijdens Regt, gaan ze het in op Johan's succesvolle debuutroman naar 'Fretz een 2025'. Ze besluiten door alles op alles te met zetten om van op tv Johan Fretz de het eerste bruine minister-president de van Nederland van te maken, met op Marcel als zijn op tv oer-Hollandse spindoctor.Minder

mei 2020
11-10-2014 22:32

Harteveld en Fretz: Revolte

Harteveld en Fretz: Revolte - Harteveld en Fretz: Revolte

De tweede avondvullende voorstelling van cabaretduo De Gebroeders Fretz, dat bestaat uit acteur, zanger, muzikant en theatermaker Marcel Harteveld (1984) en schrijver en cabaretier Johan Fretz (1985).Meer Cabaretduo De Gebroeders Fretz met ...

Harteveld en Fretz: Revolte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harteveld en Fretz: Revolte bij Harteveld en Fretz: Revolte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harteveld en Fretz: Revolte. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harteveld en Fretz: Revolte gemist

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Hier kun je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!