Programma gemist?

De tweede avondvullende op voorstelling van cabaretduo het in De Gebroeders Fretz, dat bestaat uit uit in acteur, zanger, muzikant uit en theatermaker Marcel Harteveld (1984) en met schrijver op en cabaretier het Johan Fretz (1985).Meer Cabaretduo De Gebroeders tijdens Fretz uit met 'Fretz 2025: Revolte!' door De tweede avondvullende uit voorstelling van het tijdens cabaretduo De tijdens Gebroeders Fretz, dat uit bestaat uit acteur, zanger, van muzikant in en theatermaker Marcel in Harteveld (1984) en schrijver op en cabaretier Johan naar Fretz (1985). op tv In Revolte!, geregisseerd door het Michiel de Regt, op tv gaan ze van in op Johan's succesvolle debuutroman 'Fretz het van 2025'. Ze besluiten alles op door alles een te zetten om van Johan Fretz in de eerste bruine met op tv minister-president van Nederland te met maken, met tijdens Marcel als zijn oer-Hollandse in spindoctor.Minder

september 2020
11-10-2014 22:32

Harteveld en Fretz: Revolte

Harteveld en Fretz: Revolte - Harteveld en Fretz: Revolte

De tweede avondvullende voorstelling van cabaretduo De Gebroeders Fretz, dat bestaat uit acteur, zanger, muzikant en theatermaker Marcel Harteveld (1984) en schrijver en cabaretier Johan Fretz (1985).Meer Cabaretduo De Gebroeders Fretz met ...

Harteveld en Fretz: Revolte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harteveld en Fretz: Revolte bij Harteveld en Fretz: Revolte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harteveld en Fretz: Revolte. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harteveld en Fretz: Revolte gemist

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Hier kun je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!