Programma gemist?

De tweede de avondvullende voorstelling van cabaretduo op De Gebroeders op tv Fretz, dat bestaat uit door acteur, zanger, muzikant de door en theatermaker Marcel Harteveld (1984) op en schrijver en cabaretier van Johan Fretz (1985).Meer tijdens op Cabaretduo De Gebroeders Fretz met op tv 'Fretz tijdens 2025: Revolte!' De tweede de avondvullende voorstelling van het cabaretduo een in De Gebroeders Fretz, dat op tv bestaat uit naar acteur, zanger, muzikant en theatermaker Marcel van Harteveld (1984) op en in schrijver en cabaretier Johan Fretz (1985). met het In Revolte!, geregisseerd door Michiel een de Regt, gaan naar ze naar in op Johan's succesvolle debuutroman 'Fretz op 2025'. met Ze besluiten alles van op alles te zetten in om van Johan Fretz met de eerste naar bruine minister-president van uit Nederland te maken, met een Marcel als door zijn oer-Hollandse van spindoctor.Minder

mei 2021
11-10-2014 22:32

Harteveld en Fretz: Revolte

Harteveld en Fretz: Revolte - Harteveld en Fretz: Revolte

De tweede avondvullende voorstelling van cabaretduo De Gebroeders Fretz, dat bestaat uit acteur, zanger, muzikant en theatermaker Marcel Harteveld (1984) en schrijver en cabaretier Johan Fretz (1985).Meer Cabaretduo De Gebroeders Fretz met ...

Harteveld en Fretz: Revolte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harteveld en Fretz: Revolte bij Harteveld en Fretz: Revolte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harteveld en Fretz: Revolte. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harteveld en Fretz: Revolte gemist

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Hier kun je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!