Programma gemist?

De van tweede avondvullende voorstelling met van cabaretduo van De Gebroeders Fretz, dat bestaat van uit acteur, van zanger, muzikant een en theatermaker Marcel Harteveld uit (1984) en schrijver en een cabaretier in Johan Fretz (1985).Meer tijdens Cabaretduo De Gebroeders Fretz met 'Fretz in de 2025: Revolte!' De tweede avondvullende voorstelling van van het de cabaretduo De de Gebroeders Fretz, dat het bestaat uit tijdens acteur, zanger, muzikant en uit theatermaker Marcel Harteveld (1984) en de schrijver en cabaretier op Johan het Fretz (1985). het In Revolte!, geregisseerd door Michiel op de naar Regt, gaan ze in in op Johan's succesvolle debuutroman 'Fretz tijdens 2025'. een Ze besluiten alles op tijdens alles de te zetten om van door Johan Fretz de eerste bruine met minister-president van uit Nederland te met maken, met Marcel als zijn op oer-Hollandse op spindoctor.Minder

oktober 2021
11-10-2014 22:32

Harteveld en Fretz: Revolte

Harteveld en Fretz: Revolte - Harteveld en Fretz: Revolte

De tweede avondvullende voorstelling van cabaretduo De Gebroeders Fretz, dat bestaat uit acteur, zanger, muzikant en theatermaker Marcel Harteveld (1984) en schrijver en cabaretier Johan Fretz (1985).Meer Cabaretduo De Gebroeders Fretz met ...

Harteveld en Fretz: Revolte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harteveld en Fretz: Revolte bij Harteveld en Fretz: Revolte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harteveld en Fretz: Revolte. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harteveld en Fretz: Revolte gemist

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Harteveld en Fretz: Revolte gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Harteveld en Fretz: Revolte? Hier kun je alle uitzendingen van Harteveld en Fretz: Revolte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2014 om 22:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!