Programma gemist?

De een geharde crimineel John Milton ontvlucht van de hel van om Jonah een King, de in moordenaar van zijn dochter te vinden, op die tevens zijn van kleindochter een heeft gekidnapt. in Binnen drie dagen zal zijn het kleindochter worden door geofferd door King de en zijn satanische op tv volgers. Samen met de met sexy serveerster uit Piper volgt Milton op tv het spoor van King, in terwijl ze worden achtervolgd in door naar een mysterieuze de man in pak, die door een de duivel op is gestuurd om door Milton terug naar de in hel te tijdens halen.

Als het uit om op daten gaat heeft Christina Walters in één op tv gouden regel: vermijd de in zoektocht naar de ware, maar de zoek uit naar de ware uit voor het moment. een Tot ze op een een avond Peter ontmoet uit en uit besluit hem een op tv dag later op de te zoeken. Alles wat Christina van met tijdens hem weet, is dat hij tijdens op weg is uit naar uit een bruiloft. Ze tijdens besluit samen met door haar beste vriendin door Courtney achter hem aan te van reizen. Wat met de meiden naar dan nog niet weten, is van dat de bruiloft uit van van Peter zelf is.

God verliest het in door vertrouwen in de mensheid en op hij de besluit om zijn legioen van in engelen naar op de aarde te met sturen om het op tv menselijk ras uit te tijdens roeien. Het lot van met naar de mensheid is in handen op van een groep gasten op tv van naar een afgelegen restaurant ergens door in op de woestijn. Met de naar hulp van aartsengel Michael, proberen in uit zij een baby naar ter wereld te laten een komen die wordt gezien door als de tijdens nieuwe verlosser.

In met een wereld waarin de mens op al op eeuwen tegen vampiers strijdt, besluit in een priester naar om in de wetten van een de kerk te negeren met om zijn ontvoerde een nichtje uit op handen van moordlustige vampiers te op tv redden. naar Hierbij krijgt hij hulp van met een schietgrage sheriff en door een een vrouwelijke krijger met naar onmenselijke krachten.

De vader van tijdens de in twaalfjarige Mathilda houdt zich bezig de met drugspraktijken. tijdens Op een in dag worden hij en de door andere gezinsleden gedood met naar door de corrupte politieagent Norman Stansfield. van Mathilda overleeft de naar het aanslag en zoekt onderdak een bij buurman Léon, die professioneel het huurmoordenaar van door beroep is. Door met de aanwezigheid tijdens van Mathilda verandert de een koelbloedige Léon door langzaam in een liefdevolle een verzorger en uit hij doet er tijdens alles aan om haar op te beschermen uit tegen Stansfield.

In door de drieëntwintigste een eeuw wordt het universum door bedreigd door het kwaad. uit De enige hoop voor op tv de mensheid van is op tv het Vijfde Element, dat eens op in de op vijfduizend jaar een terugkeert op aarde om op de mensheid op te beschermen. Het ruimteschip, genaamd tijdens Mondoshawan, op brengt het Vijfde in Element naar de aarde, maar wordt in onderweg aangevallen met door Mangalores. Een team uit van het onderzoekers weet tijdens met het DNA van de overblijfselen de van het Vijfde een Element Leelo in te creëren. Ze ontsnapt tijdens uit het laboratorium het en loopt taxichauffeur van Korben Dallas tegen door het lijf. Langzaamaan het krijgt Korben met gevoelens tijdens voor Leelo en hij besluit de haar te naar helpen de stenen terug in te van vinden van de elementen een vuur, water, van aarde en wind.

De een rechercheurs Danson door en Highsmith behoren uit tot de meest geliefde en gevreesde met agenten van de New York. Tijdens met een achtervolging van een op groep door juwelendieven, komen ze echter van onder het vreemde omstandigheden om het door leven. De twee nietszeggende een agenten in Terry Hoitz en Allen op tv Gamble ontdekken tijdens een in op het eerste oog op op relatief eenvoudige zaak dat de door multimiljardair een David Ershon met op tv de dood van de rechercheurs te de maken een heeft. Het onderzoek naar de naar duistere praktijken naar van het zakenman David Ershon groeit uit op tv tot met een van de grootste misdaadzaken uit van op New York.

De op jonge Amerikaanse een Sophie geniet van een vakantie op in het het Italiaanse Verona, de de stad van Romeo het en Julia. Hier stuit op ze toevallig in op een door vijftig jaar oude onbeantwoorde naar liefdesbrief. Ze gaat met op zoek naar de geliefden in uit de in brief en komt van zo in van contact met de met Engelse Claire, van die ruim vijftig jaar in geleden gescheiden werd van haar met grote een liefde Lorenzo. Claire besluit in samen met van haar kleinzoon Charlie naar Verona een te vliegen om uit met de hulp met van Sophie haar op tv oude geliefde Lorenzo in te op zoeken. De zoektocht in heeft niet van alleen grote gevolgen voor Claire, maar uit dwingt uit ook Sophie en Charlie hun een eigen door leven met andere ogen een te gaan de bekijken.

Met tijdens de hulp van zijn schattige in assistenten in checkt de naar Grote Tovenaar of naar alle sprookjes wel op degelijk een 'happy end' krijgen. op Hij zorgt van er dus voor dat op tv alles een netjes in evenwicht blijft tijdens in sprookjesland. Als de Grote door Tovenaar naar Schotland van vertrekt voor in een lange de en welverdiende vakantie, de laat hij zijn koninkrijk achter op in handen van tijdens zijn assistenten Munk op tv door en Mambo. De uit twee knullige ventjes zorgen er in ongewild voor dat op tv Frieda, van de stiefmoeder van Assepoester, uit ook naar het door bal mag. Het is wel de duidelijk dat het zij een snode plannen heeft, waardoor het van verre van zeker uit is dat op tv Assepoester om middernacht nog naar wel met de kans zal hebben om door haar het muiltje te verliezen. Het vervolg tijdens is uit een aaneenschakeling van door elkaar tijdens lopende en uit uit de bocht de vliegende sprookjes.

Na een de leugentje om bestwil door tegen haar beste naar vriendin, ontdekt het met onschuldige het tienermeisje Olive dat de geruchtenmolen op door de middelbare school de op van volle toeren draait. Ze met besluit het roddelcircuit in met haar voordeel naar te gebruiken, door het bewust leugentjes te verspreiden. een van Hoe meer medescholieren ze op deze de op manier helpt, hoe beter ze er tijdens zelf op op sociaal en financieel gebied naar van wordt. uit Uiteindelijk loopt het danig het uit de hand, op tv waardoor ze het het met risico loopt om van in school gestuurd te de worden.

Michel uit Vaillant, een virtuoos met achter het op stuur, is als autocoureur wereldwijd naar de onbetwiste rallykampioen. Zijn het succes op tv en die van zijn team op 'Vaillante', veroorzaken zowel naar bewondering als van jaloezie bij in hen die hen trachten uit te evenaren. het Ruth Wong de is manager van concurrerend op team 'Leader'. Ze tijdens is een geslepen dame op die het spel hard met speelt en daarbij naar zowel op haar karakter als naar haar charmes in de de strijd gooit in om de in eer van haar vader, de beruchte op Leader, hoog van te houden. Ze zal naar de uiteindelijk alle middelen met gebruiken om de tijdens Vaillantes te overtroeven; vrijheid, uit liefde, wraak en op tv de familienaam staan naar op het door spel.

Een experimenteel op tv zenuwgas een komt per ongeluk met vrij op een militaire op basis in Texas. Het tijdens zorgt ervoor dat op tv mensen van veranderen in vleesetende tijdens zombies. Een groep mensen, onder wie in de het stripper Cherry, haar duistere ex van Wray, een op dokter en door de lokale sheriff, zoekt steun de bij op elkaar om met tegen de allesoverheersende naar zombies te vechten.

Sara het Matthews komt uit Iowa en in gaat aan de uit modeacademie in Los uit Angeles naar studeren. Tijdens haar uit eerste studiejaar leert naar ze de knappe op tv Stephen, de feestende Tracy en van haar uit kamergenoot Rebecca kennen. Hun met kennismaking lijkt het begin naar te de zijn van naar een mooie vriendschap, maar Tracy is de ervan door overtuigd dat er in iets raars is aan Rebecca. naar Wanneer er vreemde naar dingen op tv gebeuren met naar de personen die met Sara door omgaan, gaat door ze op onderzoek uit naar door het verleden de van tijdens Rebecca.

Jim met Davis is een voormalig tijdens agent die steeds vaker in zijn tijdens geld verdient met de allerlei louche een dealtjes. Zijn beste vriend Mike, een in jonge advocaat, zit met een ook zonder werk en Jim een trekt met Mike langzaam mee van in zijn criminele bestaan. Als Jim op op steeds meer geweld gaat gebruiken in en de Mikes vriendin Sylvia achter zijn tijdens criminele activiteiten komt, uit wil Mike van het een criminele pad een af, maar dat het is eenvoudiger gezegd met dan op gedaan. Jim is niet met bereid Mike op zomaar te laten naar gaan.

William is een de op tv getalenteerde aankomende ridder. Als zijn op tv meester op een een dag naar sterft, gaat hij met tijdens zijn vrienden Roland en Wat op op reis. van Tijdens hun tocht in komen ze de naar onbekende van schrijver Chaucer tegen. William, een die niet over de van juiste papieren beschikt, haalt tijdens de schrijver over door om documenten het voor naar hem te vervalsen zodat hij door kan doorgaan naar als echte ridder. Hij door besluit zich tijdens in te schrijven bij een op tv riddergevecht uit om zich te tijdens bewijzen.

juli 2021
29-03-2013 22:51

Drive Angry

RTL Film - Drive Angry

De geharde crimineel John Milton ontvlucht de hel om Jonah King, de moordenaar van zijn dochter te vinden, die tevens zijn kleindochter heeft gekidnapt. Binnen drie dagen zal zijn kleindochter worden geofferd door King en zijn satanische vo...

29-03-2013 20:30

The Sweetest Thing

RTL Film - The Sweetest Thing

Als het om daten gaat heeft Christina Walters één gouden regel: vermijd de zoektocht naar de ware, maar zoek naar de ware voor het moment. Tot ze op een avond Peter ontmoet en besluit hem een dag later op te zoeken. Alles wat Christina van ...

23-03-2013 22:11

Legion

RTL Film - Legion

God verliest het vertrouwen in de mensheid en hij besluit om zijn legioen van engelen naar de aarde te sturen om het menselijk ras uit te roeien. Het lot van de mensheid is in handen van een groep gasten van een afgelegen restaurant ergens ...

23-03-2013 20:30

Priest

RTL Film - Priest

In een wereld waarin de mens al eeuwen tegen vampiers strijdt, besluit een priester om de wetten van de kerk te negeren om zijn ontvoerde nichtje uit handen van moordlustige vampiers te redden. Hierbij krijgt hij hulp van een schietgrage sh...

20-03-2013 23:08

Léon: The Professional

RTL Film - Léon: The Professional

De vader van de twaalfjarige Mathilda houdt zich bezig met drugspraktijken. Op een dag worden hij en de andere gezinsleden gedood door de corrupte politieagent Norman Stansfield. Mathilda overleeft de aanslag en zoekt onderdak bij buurman L...

20-03-2013 20:30

The Fifth Element

RTL Film - The Fifth Element

In de drieëntwintigste eeuw wordt het universum bedreigd door het kwaad. De enige hoop voor de mensheid is het Vijfde Element, dat eens in de vijfduizend jaar terugkeert op aarde om de mensheid te beschermen. Het ruimteschip, genaamd Mondos...

16-03-2013 20:29

The Other Guys

RTL Film - The Other Guys

De rechercheurs Danson en Highsmith behoren tot de meest geliefde en gevreesde agenten van New York. Tijdens een achtervolging van een groep juwelendieven, komen ze echter onder vreemde omstandigheden om het leven. De twee nietszeggende age...

13-03-2013 20:30

Letters To Juliet

RTL Film - Letters To Juliet

De jonge Amerikaanse Sophie geniet van een vakantie in het Italiaanse Verona, de stad van Romeo en Julia. Hier stuit ze toevallig op een vijftig jaar oude onbeantwoorde liefdesbrief. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief en komt zo...

09-03-2013 05:53

Happily N'ever After

RTL Film - Happily N'ever After

Met de hulp van zijn schattige assistenten checkt de Grote Tovenaar of alle sprookjes wel degelijk een 'happy end' krijgen. Hij zorgt er dus voor dat alles netjes in evenwicht blijft in sprookjesland. Als de Grote Tovenaar naar Schotland ve...

06-03-2013 20:30

Easy A

RTL Film - Easy A

Na een leugentje om bestwil tegen haar beste vriendin, ontdekt het onschuldige tienermeisje Olive dat de geruchtenmolen op de middelbare school op volle toeren draait. Ze besluit het roddelcircuit in haar voordeel te gebruiken, door bewust ...

02-03-2013 00:00

Michel Vaillant

RTL Film - Michel Vaillant

Michel Vaillant, een virtuoos achter het stuur, is als autocoureur wereldwijd de onbetwiste rallykampioen. Zijn succes en die van zijn team 'Vaillante', veroorzaken zowel bewondering als jaloezie bij hen die hen trachten te evenaren. Ruth W...

01-03-2013 23:12

Planet Terror

RTL Film - Planet Terror

Een experimenteel zenuwgas komt per ongeluk vrij op een militaire basis in Texas. Het zorgt ervoor dat mensen veranderen in vleesetende zombies. Een groep mensen, onder wie de stripper Cherry, haar duistere ex Wray, een dokter en de lokale ...

23-02-2013 22:25

The Roommate

RTL Film - The Roommate

Sara Matthews komt uit Iowa en gaat aan de modeacademie in Los Angeles studeren. Tijdens haar eerste studiejaar leert ze de knappe Stephen, de feestende Tracy en haar kamergenoot Rebecca kennen. Hun kennismaking lijkt het begin te zijn van ...

23-02-2013 22:18

Harsh Times

RTL Film - Harsh Times

Jim Davis is een voormalig agent die steeds vaker zijn geld verdient met allerlei louche dealtjes. Zijn beste vriend Mike, een jonge advocaat, zit ook zonder werk en Jim trekt Mike langzaam mee in zijn criminele bestaan. Als Jim steeds meer...

20-02-2013 20:29

A Knight's Tale

RTL Film - A Knight's Tale

William is een getalenteerde aankomende ridder. Als zijn meester op een dag sterft, gaat hij met zijn vrienden Roland en Wat op reis. Tijdens hun tocht komen ze de onbekende schrijver Chaucer tegen. William, die niet over de juiste papieren...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!