Programma gemist?

Na een feest naar wordt een groep het vrienden op tv midden in de nacht gewekt door door de een mysterieus licht met dat door het raam naar door binnen schijnt. op tv Wanneer een van de naar uit vrienden gevangen wordt genomen door op tv het licht, breekt er naar paniek van uit. Al snel ontdekken op ze dat er het een buitenaardse van invasie voor hun uit ogen gaande met is, waarbij de gehele mensheid naar de met prooi is. In drie dagen naar tijd worden naar Hong van Kong, New York en Las de Vegas in onder de voet gelopen en wat op door begon als een feest, verandert uit in door een keiharde confrontatie met aliens, op tv met in elkaar en een een gevecht om te van overleven.

Gewelddadige indringers bedreigen op een Maya-gemeenschap. Het op idyllische bestaan tijdens van Jaguar Paw en in in zijn gezin wordt wreed verstoord als op tv hij door de met indringers wordt meegenomen een naar een door op tv van angst en onderdrukking geregeerde wereld. De de reis is lang tijdens en gevaarlijk, tijdens en aan het einde uit wacht Jaguar met Paw een door gruwelijk einde. Door een met speling van in het lot krijgt hij de van kans te ontsnappen. naar Aangespoord door een de liefde voor een zijn vrouw en familie, een probeert op tv hij terug naar huis een te keren om zijn uit cultuur levend naar te naar houden.

De vrijzinnige soldaat uit naar Lancelot redt de mooie het Guinevere en wordt op slag van verliefd. uit Zij is op echter beloofd aan in koning Arthur en houdt oprecht van uit de de wijze man. met De ontmoeting met Lancelot met zorgt echter het voor onbekende emoties en ze moet de kiezen tussen een de twee mannen die een beiden van met haar naar houden.

Tiener op Justin zuigt nog steeds op in zijn duim op tv en het lukt maar uit niet om op tv te op stoppen. Van zijn moeder krijgt de hij weinig een steun, want die heeft haar door eigen obsessie. Zijn in op tv vader wil hem het graag helpen, maar al een zijn adviezen hebben Justin tot uit nu door toe niet op tv veel verder gebracht. Op school voelt het hij door zich buitengesloten, op tv omdat zijn klasgenoten hem tijdens pesten met zijn met orale duimobsessie. Ook van het meisje waarop Justin het verliefd op tv is, wil niets van hem op tv weten zolang op hij nog op op zijn duim zuigt. op Als de schoolpsychiater Justin het medicatie geeft voor ADD, op lijkt naar het probleem eindelijk opgelost. in Justin stopt met tijdens duimzuigen en door wordt meer zelfverzekerd. Hij op tv krijgt het uit meisje van zijn dromen en op begint de al die uit dingen te doen de die elke tiener door doet. Hij is zielsgelukkig door met zijn uit nieuwe leven. Langzaamaan komt het Justin erachter dat met het op tv stoppen van met het duimzuigen niet door al zijn problemen zijn op de opgelost.

Historische door weergave van het leven van tijdens van de beroemde Griekse heerser Alexander de in Grote. uit De zoon van de Macedonische het met koning Philip II en zijn het echtgenote Olympias volgt door zijn vader de op als hij twintig jaar op tv op tv oud is. Hij uit sterft op 32-jarige leeftijd, op tv maar heeft dan in wel een ware veroveringsslag geslagen. in Hij verovert het van oude Perzië het en reist op zelfs zo ver als van India.

Bob Munro is door in niet zeker van zijn de baan door zijn dominante op tv baas Todd in Mallory. Bob heeft door zijn vrouw en kinderen de een vakantie naar Hawaï op een beloofd, maar zijn naar baas Todd eist dat naar hij een het presentatie voorbereidt en het een zakelijke bespreking in de Colorado bijwoont. Bob naar besluit, zonder de waarheid aan naar zijn gezin op te vertellen, een camper op te met huren om met met zijn gezin in naar Colorado te rijden. Tijdens naar deze in reis maken ze veel mee, maar van tegelijkertijd wordt de het van band tussen de naar gezinsleden steeds sterker.

Nadat naar haar tweelingzus zelfmoord op tv heeft gepleegd, op probeert Megan de draad uit van haar leven op weer op met te pakken. Samen het met haar vrienden vertrekt ze de naar een zomerhuis nabij tijdens de van moerassen van Louisiana om de een zonnewende te vieren. naar Naarmate de zonnewende tijdens dichterbij het komt, krijgt Megan last in van op spookachtige visioenen. Ze is ervan op overtuigd dat uit haar overleden zus haar iets in op tv duidelijk probeert te maken. Maar is naar de bovennatuurlijke op kracht wel Megans zus? door En tijdens welke geheimen in herbergt het zomerhuisje?

De onzekere Roger op tv schrijft de zich in voor een cursus door waarbij hij zijn de tijdens zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van naar plan is een het hart tijdens te veroveren van het meisje het van een zijn dromen. Het uit verloop van de cursus door pakt echter anders het uit, aangezien zijn docent, op Dr. P., de dezelfde jongedame in uit het vizier met heeft.

Nummer een 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby in is van een nationale held. tijdens Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton met junior het zijn zij naar een onverslaanbaar raceduo. uit Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule tijdens 1-coureur Jean uit Girard het raceduo op uitdaagt, moet Ricky van strijden in voor zijn nummer 1 op tv positie.

De opkomende door countrymuziekschrijver een Beau gaat samenwerken met een uit gevallen ster, countryzangeres Kelly. het naar Samen werken ze aan een comeback, van maar gaandeweg tijdens ontstaan er gecompliceerde de romantische een verwikkelingen.

Tiener Dave de Lizewski is een een stripfan die besluit zijn in obsessie als inspiratie in op tv te gebruiken en in zelf een superheld de te worden. Zoals het een echte in superheld betaamt, met kiest hij een met nieuwe naam: door 'Kick-Ass'. Hij van scoort een flitsend pak met op masker en van gevechtsstok en is zo klaar de door om de misdaad te met bestrijden. Er is alleen één door probleem: 'Kick-Ass' heeft met absoluut geen een super in krachten.

De tijdens veertienjarige Hanna is door haar in vader, voormalig op CIA-lid Erik, in het uit ruige een Finse landschap opgeleid door tot een koelbloedige met moordmachine. Tijdens een het missie waarbij Hanna Europa tijdens doorkruist, de wordt ze op de hielen naar gezeten door het het team van door de meedogenloze Marissa Wiegler van in de het CIA. Hoe dichter Hanna op bij het haar uiteindelijke doel komt, door des te meer ze begint een te op tv twijfelen aan het nut van een haar missie en met haar doel naar in het het leven.

Valerie Plame het werkt voorafgaand tijdens aan de Irak-oorlog bij van de CIA, uit waar ze zich op tijdens dat moment tijdens bezighoudt met een geheime missie het van in Irak. Zij moet onderzoeken naar of Saddam daadwerkelijk op tv nucleaire wapens op tv heeft. Ze vindt hiervan door geen bewijs, maar door de door regering Bush claimt dat de een bewijzen wel zijn gevonden van en verklaart in de oorlog aan van Irak. De echtgenoot op tv van Valerie, de Joe Wilson, uit is een journalist bij de het New door York Times. Hij de schrijft een artikel waarin hij tijdens aangeeft dat de het regering Bush heeft gelogen op over de op gevonden nucleaire tijdens wapens. De gevolgen zijn dat van van de regering Valerie haar identiteit als een CIA-agente een laat lekken en er alles in aan een wordt gedaan om tijdens de geloofwaardigheid naar van Joe aan van te tasten. Gebaseerd de op een waargebeurd de verhaal.

Luitenant-kolonel met Hal Moore krijgt de uit opdracht om in in Vietnam naar een elitegroep te trainen. van Hij heeft het plan de hen naar naar de La het Drang-vallei te sturen waar in op tv het verleden Amerikaanse in troepen werden overmeesterd door op tv op de Vietcong. Moore blijft trouw een aan de zijn plan en is tijdens ervan overtuigd met dat zijn elitegroep op goed getraind is.

Chris het Gardner heeft grote dromen voor naar zichzelf tijdens en zijn familie. Alleen lijkt uit met het lot hem van niet gunstig gestemd. uit Als Chris de van kans krijgt om beurshandelaar te worden, tijdens maar eerst in een onbetaalde stage moet op lopen, kost hem tijdens op tv dit zijn huwelijk. Doordat hij geen het geld heeft, van wordt hij zijn uit huis met uitgezet en belanden de Chris en zijn zoontje op tijdens straat. Ondanks alle met tegenslagen is het Chris ervan overtuigd het dat hij op tv het eens zal een maken.

september 2019
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord