Programma gemist?

Na tijdens een feest wordt een van groep een vrienden midden in tijdens de nacht gewekt door een mysterieus uit licht uit dat door het raam naar met een binnen schijnt. Wanneer naar een van de vrienden tijdens gevangen wordt genomen door het tijdens licht, breekt op er paniek van uit. Al de snel ontdekken ze dat er door een buitenaardse invasie in voor hun ogen uit gaande naar is, waarbij de op gehele mensheid de prooi is. op In het drie dagen tijd worden Hong door Kong, New op tv York en Las van Vegas uit onder de voet gelopen en wat in begon uit als een van feest, verandert in naar een keiharde door confrontatie met aliens, met een elkaar en een gevecht een om te op tv overleven.

Gewelddadige op indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het de idyllische bestaan het van Jaguar Paw en op tv naar zijn gezin wordt wreed verstoord op tv als van hij door de indringers wordt op tv meegenomen naar een de door angst naar en onderdrukking geregeerde een wereld. De reis is de lang het en gevaarlijk, en aan het op tv einde wacht naar Jaguar Paw een gruwelijk einde. op Door door een speling van het het lot krijgt met hij de kans met te ontsnappen. Aangespoord de door de liefde voor van zijn door vrouw en familie, probeert hij terug met naar naar huis te keren uit om zijn cultuur levend te in in houden.

De vrijzinnige soldaat in van Lancelot redt de tijdens mooie Guinevere en wordt op slag tijdens verliefd. Zij de is echter beloofd aan op koning van Arthur en houdt oprecht van in de de wijze man. De ontmoeting in met door Lancelot zorgt echter de voor onbekende emoties en ze moet van kiezen tussen de in twee op tv mannen die beiden van haar de op tv houden.

Tiener Justin het zuigt nog steeds op op zijn een duim en het naar lukt maar het niet om te stoppen. Van het zijn het moeder krijgt hij weinig op tv steun, want een die heeft haar eigen tijdens obsessie. Zijn de vader wil hem graag uit helpen, maar al zijn op tv adviezen het hebben Justin tot nu toe met niet veel verder gebracht. op tv Op school voelt met hij in zich buitengesloten, omdat op zijn klasgenoten uit hem pesten met zijn naar orale duimobsessie. Ook uit het meisje waarop naar Justin verliefd het is, wil niets van een hem weten zolang hij op tv nog een op zijn duim zuigt. Als het de een schoolpsychiater Justin medicatie geeft voor ADD, een op tv lijkt het probleem eindelijk opgelost. Justin de op tv stopt met duimzuigen en wordt meer tijdens zelfverzekerd. Hij naar krijgt het meisje op tv van op tv zijn dromen en begint in al die dingen te doen naar die elke tiener tijdens doet. Hij is met van zielsgelukkig met zijn het nieuwe leven. Langzaamaan komt Justin uit erachter dat van met het stoppen van op het duimzuigen tijdens niet al zijn naar problemen zijn met opgelost.

Historische met weergave van het op leven van de beroemde op tv Griekse heerser het Alexander de op tv Grote. De zoon van de op Macedonische koning Philip naar II en zijn uit echtgenote Olympias op tv volgt zijn vader op als door naar hij twintig jaar oud is. Hij in sterft op in 32-jarige uit leeftijd, maar heeft dan op wel een ware veroveringsslag van geslagen. Hij verovert het de in oude Perzië en reist zelfs de zo ver als de India.

Bob Munro is tijdens niet zeker naar van zijn van baan door uit zijn dominante baas Todd Mallory. Bob op heeft zijn in vrouw op en kinderen een vakantie naar Hawaï een beloofd, van maar zijn baas Todd eist de dat op tv hij een presentatie een voorbereidt en een zakelijke de bespreking in Colorado een bijwoont. Bob besluit, door zonder op de waarheid aan zijn gezin te van vertellen, een met camper te huren om op tv met door zijn gezin naar Colorado door te rijden. Tijdens door deze reis uit maken ze de veel mee, maar in tegelijkertijd wordt de band tussen de van gezinsleden steeds de sterker.

Nadat haar naar tweelingzus zelfmoord tijdens heeft gepleegd, probeert Megan met de draad van haar tijdens leven weer uit op te het pakken. Samen met met haar vrienden het vertrekt ze naar een tijdens zomerhuis nabij de moerassen van op Louisiana naar om de zonnewende door te vieren. in Naarmate de zonnewende dichterbij komt, krijgt naar Megan last van naar spookachtige visioenen. het Ze is naar ervan overtuigd dat in haar overleden zus op haar iets van duidelijk probeert te uit maken. Maar is de bovennatuurlijke kracht door wel met Megans zus? En welke uit geheimen herbergt het door zomerhuisje?

De de onzekere Roger schrijft een zich in voor een cursus uit de waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert op tv opbouwen, de omdat hij van plan is het naar hart te het veroveren van op het meisje van tijdens zijn dromen. Het verloop tijdens van de cursus tijdens pakt echter anders tijdens uit, in aangezien zijn docent, Dr. in P., dezelfde het jongedame in het vizier het heeft.

Nummer 1 tijdens NASCAR-coureur Ricky Bobby is in een tijdens nationale held. door Samen met zijn uit jeugdvriend Cal Naughton door junior zijn zij een met onverslaanbaar raceduo. Maar de wanneer de flamboyante, Franse Formule het 1-coureur op tv Jean Girard het raceduo uitdaagt, op tv moet Ricky strijden het voor het zijn nummer 1 uit positie.

De de opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat met samenwerken met een gevallen tijdens met ster, countryzangeres Kelly. Samen van werken ze aan een comeback, de maar gaandeweg ontstaan uit er gecompliceerde romantische met een verwikkelingen.

Tiener Dave Lizewski het is van een stripfan die op tv besluit zijn obsessie als inspiratie een te gebruiken en op tv zelf een superheld uit te worden. een Zoals op tv het een echte superheld betaamt, een kiest hij naar een nieuwe een naam: 'Kick-Ass'. Hij uit scoort een flitsend met pak met masker op tv en gevechtsstok en van is zo klaar om de door misdaad te bestrijden. Er met uit is alleen één een probleem: 'Kick-Ass' heeft absoluut een geen super tijdens krachten.

De veertienjarige Hanna een in is door haar vader, voormalig op tv CIA-lid Erik, in het tijdens met ruige Finse landschap opgeleid uit tot een op koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie uit waarbij Hanna Europa op doorkruist, uit wordt ze op de door hielen gezeten door op het team van de op tv meedogenloze Marissa Wiegler van met de CIA. het Hoe dichter Hanna bij van haar op uiteindelijke doel in komt, des te meer ze begint de de te twijfelen aan het nut van op tv een haar missie en haar tijdens doel in het naar leven.

Valerie de Plame werkt voorafgaand aan op de Irak-oorlog bij de door CIA, waar ze op zich uit op dat de moment bezighoudt met een geheime missie naar in Irak. naar Zij moet onderzoeken of van Saddam daadwerkelijk nucleaire de wapens een heeft. Ze vindt het hiervan geen bewijs, maar met de van regering Bush claimt dat de met bewijzen wel zijn gevonden het en het verklaart de in oorlog aan Irak. De een echtgenoot van Valerie, Joe Wilson, tijdens is de een journalist een bij de New York Times. Hij met schrijft het een artikel waarin hij met aangeeft dat de door regering op Bush heeft gelogen over de in gevonden nucleaire wapens. door De de gevolgen zijn dat op tv de regering Valerie haar identiteit als uit door CIA-agente laat lekken en van er alles aan wordt gedaan op tv om de naar geloofwaardigheid van Joe de aan te tasten. Gebaseerd op tv op een op waargebeurd door verhaal.

Luitenant-kolonel uit Hal Moore in krijgt de opdracht om in op tv Vietnam een elitegroep te met trainen. Hij tijdens heeft het plan naar hen door naar de La Drang-vallei een te sturen waar in het het verleden Amerikaanse troepen door werden een overmeesterd door het de Vietcong. Moore blijft trouw aan het zijn door plan en is ervan het overtuigd dat zijn het elitegroep met goed getraind is.

Chris Gardner heeft met van grote dromen voor zichzelf en in zijn familie. naar Alleen lijkt het lot hem een niet gunstig gestemd. op tv door Als Chris de een kans krijgt om beurshandelaar het te worden, maar met eerst een onbetaalde uit stage moet lopen, kost hem een dit zijn huwelijk. op Doordat hij op geen geld heeft, wordt op hij zijn huis van uitgezet en het belanden Chris een en zijn zoontje uit op straat. Ondanks alle een tegenslagen is Chris uit ervan overtuigd op dat hij in het eens zal op maken.

maart 2019
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord