Programma gemist?

Na een feest een wordt door een groep vrienden midden in met de nacht de gewekt door een tijdens mysterieus licht dat naar door het het raam naar tijdens binnen schijnt. Wanneer een van de met vrienden uit gevangen wordt genomen door de het licht, breekt met er van paniek uit. Al snel ontdekken het ze dat op tv er een tijdens buitenaardse invasie van voor hun ogen gaande is, tijdens waarbij het de gehele mensheid de de prooi is. In drie op dagen tijd worden door Hong Kong, New uit York en de Las Vegas onder de van voet gelopen en de wat begon als door een een feest, verandert in een keiharde in naar confrontatie met aliens, met met elkaar en een gevecht door om uit te overleven.

Gewelddadige indringers van bedreigen op een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van tijdens Jaguar Paw in en zijn een gezin wordt wreed naar verstoord als naar hij door de indringers van wordt meegenomen naar een door van een angst en onderdrukking geregeerde naar wereld. De reis is lang de en gevaarlijk, uit en op aan het einde op tv wacht Jaguar Paw een gruwelijk einde. in Door een van speling van naar het lot op krijgt hij de kans te tijdens ontsnappen. Aangespoord door door de de liefde voor zijn vrouw en familie, uit probeert hij terug op tv naar op huis te van keren om zijn cultuur levend te door op tv houden.

De door vrijzinnige soldaat Lancelot redt de op tv mooie door Guinevere en van wordt op slag verliefd. van Zij is echter beloofd een aan koning Arthur tijdens en tijdens houdt oprecht van de wijze in man. De ontmoeting de met Lancelot zorgt echter een met voor onbekende emoties en ze de moet naar kiezen tussen de door twee mannen die beiden van haar van met houden.

Tiener tijdens Justin zuigt nog steeds op met zijn duim en het het lukt met maar in niet om te stoppen. tijdens Van zijn moeder de krijgt hij weinig steun, het want het die heeft haar eigen obsessie. op tv Zijn vader wil hem de graag op tv helpen, maar een al zijn adviezen van hebben Justin tot nu toe niet in veel tijdens verder gebracht. Op school voelt op hij zich van buitengesloten, op omdat zijn klasgenoten hem door pesten met zijn naar orale duimobsessie. Ook het meisje naar waarop Justin de verliefd door is, wil niets van hem weten op tv zolang het hij nog een op zijn duim een zuigt. Als de schoolpsychiater Justin medicatie de van geeft voor ADD, lijkt op tv het probleem eindelijk opgelost. Justin van stopt met duimzuigen door en wordt meer de door zelfverzekerd. Hij krijgt het op tv meisje van uit zijn dromen en begint al het die dingen te de doen die naar elke tiener doet. Hij naar is zielsgelukkig met zijn naar nieuwe uit leven. Langzaamaan komt Justin erachter uit door dat met het tijdens stoppen van het duimzuigen van niet al zijn problemen zijn naar uit opgelost.

Historische een weergave van het leven door van de op tv beroemde Griekse heerser Alexander een de Grote. De een zoon van op tv de Macedonische koning Philip van II en zijn met echtgenote Olympias in volgt zijn vader op door als van hij twintig jaar door oud is. Hij met sterft op 32-jarige leeftijd, maar heeft in dan wel een in door ware veroveringsslag geslagen. Hij verovert tijdens het oude Perzië en op tv reist zelfs op zo ver als van India.

Bob het Munro is tijdens niet zeker van zijn baan door met zijn dominante met baas Todd Mallory. uit Bob heeft zijn op tv vrouw door en kinderen een van vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn op baas Todd eist op tv door dat hij een presentatie op tv voorbereidt en een het zakelijke bespreking in Colorado tijdens bijwoont. Bob besluit, zonder door de door waarheid aan het zijn gezin te vertellen, een camper tijdens tijdens te huren om met naar zijn gezin naar Colorado te in rijden. Tijdens deze het reis uit maken ze door veel mee, maar het tegelijkertijd wordt de band tussen op de tijdens gezinsleden steeds sterker.

Nadat op tv haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, tijdens probeert Megan op tv de met draad van haar leven in weer op door te pakken. Samen met haar vrienden uit vertrekt de ze naar een op tv zomerhuis nabij de de moerassen van het Louisiana om de naar zonnewende te vieren. Naarmate van de zonnewende van dichterbij komt, krijgt het Megan last van spookachtige een visioenen. Ze naar is ervan overtuigd in dat haar overleden zus haar op iets duidelijk de probeert te maken. Maar is uit de door bovennatuurlijke kracht wel Megans zus? op En welke geheimen in herbergt het de zomerhuisje?

De onzekere Roger door schrijft op zich in een voor een cursus waarbij hij het zijn door zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van een plan is door het hart te naar veroveren door van het meisje van zijn dromen. door Het verloop van van door de cursus pakt echter anders tijdens uit, aangezien zijn docent, de Dr. P., met dezelfde jongedame met in het vizier door heeft.

Nummer 1 uit NASCAR-coureur Ricky het Bobby is een nationale op tv held. Samen op tv met zijn jeugdvriend door Cal Naughton junior met zijn zij naar een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer uit de flamboyante, Franse Formule door van 1-coureur Jean Girard uit het raceduo uitdaagt, de moet Ricky strijden met voor zijn nummer 1 de positie.

De een opkomende countrymuziekschrijver Beau in gaat samenwerken door met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. op tv de Samen werken ze aan een de comeback, maar gaandeweg ontstaan naar er gecompliceerde door romantische tijdens verwikkelingen.

Tiener Dave op Lizewski op is een stripfan met die besluit zijn obsessie als door inspiratie het te gebruiken en zelf een van superheld op te worden. Zoals een het een echte superheld betaamt, een kiest hij een nieuwe het naam: in 'Kick-Ass'. Hij scoort een de flitsend uit pak met masker van en gevechtsstok en is zo van klaar om de misdaad op te door bestrijden. Er is alleen uit één probleem: 'Kick-Ass' heeft in absoluut met geen super naar krachten.

De veertienjarige Hanna de is de door haar vader, voormalig CIA-lid op tv Erik, in het op tv ruige Finse landschap uit het opgeleid tot een koelbloedige op tv moordmachine. Tijdens een missie waarbij naar Hanna door Europa doorkruist, wordt naar ze op de hielen door gezeten door het team een uit van de meedogenloze Marissa Wiegler van in de CIA. in Hoe dichter Hanna bij met haar naar uiteindelijke doel komt, tijdens des te meer ze in begint te naar twijfelen aan het het nut van haar missie de en haar doel in naar het tijdens leven.

Valerie Plame werkt de voorafgaand aan de de Irak-oorlog bij met de CIA, het waar ze zich op dat de moment bezighoudt met een een geheime het missie met in Irak. Zij op tv moet onderzoeken of met Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze met vindt hiervan tijdens geen bewijs, de maar de regering een Bush claimt uit dat de bewijzen wel zijn gevonden tijdens en verklaart van de oorlog aan de Irak. De echtgenoot van een met Valerie, Joe Wilson, is op tv een journalist bij de het New York Times. met Hij schrijft tijdens een artikel waarin met hij aangeeft op dat de regering Bush heeft gelogen in het over de gevonden nucleaire de wapens. De gevolgen zijn door dat de uit regering Valerie haar door identiteit als CIA-agente laat het lekken en er alles tijdens aan wordt uit gedaan om de geloofwaardigheid op op tv van Joe aan een te tasten. Gebaseerd op de een waargebeurd naar verhaal.

Luitenant-kolonel Hal Moore een krijgt de op opdracht tijdens om in Vietnam in een elitegroep te een trainen. Hij heeft het het plan hen naar de La in Drang-vallei te sturen het waar in naar het verleden Amerikaanse de troepen werden het overmeesterd door door de Vietcong. Moore door blijft trouw aan zijn naar plan en is het ervan overtuigd dat zijn in elitegroep goed op tv getraind is.

Chris Gardner heeft van de grote dromen voor zichzelf en in zijn familie. Alleen door lijkt het lot hem door naar niet gunstig gestemd. het Als Chris de kans krijgt met om beurshandelaar te met worden, maar op eerst een het onbetaalde stage moet lopen, een kost hem dit van zijn huwelijk. Doordat hij de geen geld het heeft, wordt hij het zijn huis uitgezet de en belanden Chris in en zijn een zoontje op straat. Ondanks alle tegenslagen in van is Chris ervan overtuigd in dat hij het eens in zal in maken.

november 2021
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!