Programma gemist?

Na van een feest wordt uit een groep vrienden op midden in door de nacht gewekt door een mysterieus naar op tv licht dat door het raam uit naar binnen schijnt. naar Wanneer een van de op tv vrienden gevangen wordt de genomen door het van naar licht, breekt er paniek uit. Al op tv door snel ontdekken ze dat er op een buitenaardse met invasie voor hun ogen in gaande door is, waarbij de gehele mensheid met de een prooi is. de In drie dagen tijd worden Hong uit in Kong, New York een en Las Vegas onder de voet de gelopen met en wat begon op als een feest, met verandert in in een keiharde een confrontatie met aliens, met elkaar en uit een gevecht een om te van overleven.

Gewelddadige indringers uit bedreigen een Maya-gemeenschap. Het door idyllische bestaan van in Jaguar Paw en een zijn in gezin wordt wreed naar verstoord als hij naar door de indringers wordt met meegenomen naar op tv een door angst en onderdrukking met geregeerde wereld. De in reis is op lang en gevaarlijk, van en aan het in einde wacht in Jaguar Paw uit een gruwelijk einde. Door een tijdens speling van het lot uit krijgt hij het de kans de te ontsnappen. Aangespoord door uit de de liefde voor zijn van vrouw en familie, probeert op hij terug in naar huis te een keren om zijn cultuur de levend te het houden.

De vrijzinnige soldaat in op tv Lancelot redt de mooie uit Guinevere en wordt op slag de verliefd. op tv Zij is echter beloofd op aan naar koning Arthur en van houdt oprecht van de wijze de man. De naar ontmoeting met Lancelot zorgt de echter tijdens voor onbekende emoties en ze naar moet in kiezen tussen de van twee mannen die door beiden van haar tijdens houden.

Tiener Justin zuigt uit nog steeds door op zijn duim door en het lukt naar maar niet om door te stoppen. Van naar zijn op tv moeder krijgt hij weinig steun, want een die heeft in haar eigen obsessie. Zijn naar vader wil naar hem graag helpen, met maar in al zijn adviezen uit hebben Justin tot nu met toe niet veel verder gebracht. de Op school voelt met hij door zich buitengesloten, omdat zijn met klasgenoten hem in pesten met zijn orale duimobsessie. op Ook op het meisje waarop het Justin verliefd is, wil op tv niets van hem door weten zolang op tv hij nog op zijn duim uit zuigt. Als met de schoolpsychiater Justin medicatie een door geeft voor ADD, tijdens lijkt het probleem eindelijk het opgelost. Justin het stopt met duimzuigen en wordt door meer zelfverzekerd. Hij krijgt uit uit het meisje van de zijn dromen en het begint al die dingen te tijdens doen die elke een tiener doet. Hij is het zielsgelukkig met zijn door naar nieuwe leven. Langzaamaan komt Justin het erachter dat met het met stoppen van het door duimzuigen op tv niet al zijn problemen zijn de de opgelost.

Historische de weergave van het leven van tijdens de beroemde Griekse in heerser van Alexander de Grote. tijdens De zoon van op de Macedonische het koning Philip II en met zijn echtgenote Olympias volgt op tv zijn vader op door als hij twintig door jaar oud uit is. Hij op tv sterft op 32-jarige leeftijd, maar heeft een dan een wel een ware veroveringsslag geslagen. tijdens Hij in verovert het oude Perzië naar en reist zelfs zo op tv ver als uit India.

Bob Munro van is de niet zeker van zijn baan door op tv op zijn dominante baas Todd door Mallory. Bob heeft zijn naar vrouw en kinderen een op tv vakantie naar Hawaï het beloofd, maar zijn met op baas Todd eist dat op tv hij een met presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking op in de Colorado bijwoont. Bob besluit, zonder het de in waarheid aan zijn met gezin te het vertellen, een camper te de huren om een met zijn gezin naar uit Colorado te rijden. Tijdens deze het reis maken ze uit veel mee, naar maar tegelijkertijd wordt op de van band tussen de gezinsleden steeds tijdens sterker.

Nadat haar tweelingzus naar zelfmoord op tv heeft gepleegd, probeert tijdens Megan de draad van uit haar leven door weer op te pakken. met Samen met haar vrienden op tv vertrekt ze naar naar een in zomerhuis nabij de moerassen van tijdens Louisiana om op tv de zonnewende te vieren. de een Naarmate de zonnewende dichterbij naar komt, krijgt Megan last een van spookachtige visioenen. naar Ze is ervan op tv overtuigd van dat haar overleden zus haar in iets duidelijk van probeert te maken. Maar is door de de bovennatuurlijke kracht wel in Megans zus? En welke tijdens geheimen uit herbergt het zomerhuisje?

De onzekere door Roger schrijft zich door in voor een cursus met waarbij in hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, de omdat naar hij van plan uit is het hart te een veroveren een van het meisje van zijn in dromen. Het verloop op van de cursus pakt door echter anders uit, met door aangezien zijn docent, Dr. P., dezelfde de in jongedame in het vizier het heeft.

Nummer 1 door NASCAR-coureur van Ricky Bobby is een van nationale held. Samen in met zijn jeugdvriend Cal de Naughton op junior zijn zij een onverslaanbaar naar raceduo. Maar van wanneer de flamboyante, Franse Formule op 1-coureur een Jean Girard het raceduo uit uitdaagt, moet naar Ricky strijden voor uit zijn nummer 1 met positie.

De met opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met met in een gevallen ster, countryzangeres Kelly. de Samen werken ze de aan een comeback, uit maar gaandeweg ontstaan met er gecompliceerde romantische het de verwikkelingen.

Tiener Dave door Lizewski is het een stripfan die uit besluit zijn obsessie als inspiratie uit te gebruiken op en zelf een naar superheld te worden. in Zoals het een echte op tv superheld betaamt, kiest op uit hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. naar Hij scoort de een flitsend met pak met masker en gevechtsstok een en met is zo klaar om met de misdaad met te bestrijden. Er is alleen de één probleem: 'Kick-Ass' heeft een absoluut geen super op met krachten.

De veertienjarige Hanna naar het is door haar van vader, voormalig CIA-lid Erik, in in het ruige Finse landschap op opgeleid tot een op op tv koelbloedige moordmachine. Tijdens een door missie waarbij Hanna Europa doorkruist, met wordt ze van op de uit hielen gezeten door het op team tijdens van de meedogenloze Marissa Wiegler van een de CIA. op tv Hoe dichter Hanna door bij haar het uiteindelijke doel komt, van des te meer van ze begint in te twijfelen aan het nut het van haar missie uit en door haar doel in van het leven.

Valerie Plame van werkt voorafgaand aan tijdens de Irak-oorlog bij de uit CIA, op tv waar ze zich tijdens op dat moment bezighoudt met het een geheime van missie in op Irak. Zij op moet onderzoeken of Saddam tijdens daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. met Ze het vindt hiervan geen bewijs, maar in de regering Bush met claimt dat de in bewijzen wel uit zijn gevonden en in verklaart de oorlog aan Irak. op met De echtgenoot van Valerie, Joe door Wilson, is een met journalist van bij de New York Times. Hij op een schrijft een artikel waarin hij de aangeeft dat de regering met Bush heeft door gelogen over de gevonden uit nucleaire door wapens. De gevolgen zijn dat met de met regering Valerie haar identiteit naar als CIA-agente laat door lekken en naar er alles met aan wordt gedaan om de de geloofwaardigheid van een Joe aan op tv te tasten. Gebaseerd door op een waargebeurd op verhaal.

Luitenant-kolonel door Hal Moore krijgt de in opdracht tijdens om in Vietnam een elitegroep een te trainen. Hij door heeft naar het plan hen naar de door La Drang-vallei te sturen door in waar in het verleden Amerikaanse op troepen werden in overmeesterd door de Vietcong. Moore een blijft trouw het aan zijn plan en door op tv is ervan overtuigd dat tijdens zijn elitegroep goed door getraind is.

Chris Gardner heeft op tv de grote dromen voor zichzelf en zijn een familie. Alleen lijkt tijdens het lot op tv hem niet gunstig gestemd. met uit Als Chris de door kans krijgt om beurshandelaar te worden, een maar op eerst een onbetaalde stage naar moet door lopen, kost hem dit de zijn huwelijk. Doordat hij geen een geld tijdens heeft, wordt hij van zijn huis uitgezet en belanden op Chris en zijn een zoontje op de straat. Ondanks alle tijdens tegenslagen is Chris met ervan overtuigd in dat hij het op tv eens zal het maken.

februari 2021
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!