Programma gemist?

Na tijdens een feest wordt een groep op vrienden midden de in de nacht gewekt naar door een mysterieus uit licht tijdens dat door het raam op tv naar binnen schijnt. Wanneer van een van naar de vrienden gevangen naar wordt tijdens genomen door het van licht, breekt er paniek het uit. Al snel ontdekken met ze dat er op tv met een buitenaardse invasie voor hun ogen in gaande is, waarbij het de gehele mensheid door de een prooi is. In drie dagen met tijd met worden Hong Kong, het New York en in Las Vegas onder de de voet gelopen en wat op tv een begon als een feest, verandert uit in een keiharde op op tv confrontatie met aliens, met elkaar en op tv naar een gevecht om te tijdens overleven.

Gewelddadige het indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. een Het idyllische bestaan van de Jaguar Paw en door zijn gezin wordt op tv wreed verstoord als naar hij een door de in indringers wordt meegenomen naar een door door angst uit en onderdrukking uit geregeerde wereld. De reis een is lang en de gevaarlijk, en aan het einde de wacht Jaguar tijdens Paw een gruwelijk een einde. Door een speling op tv naar van het lot krijgt hij de tijdens naar kans te ontsnappen. naar Aangespoord door de op tv liefde voor zijn vrouw en familie, een probeert hij terug in op naar huis te keren om van zijn cultuur levend te op naar houden.

De vrijzinnige soldaat met tijdens Lancelot redt de mooie Guinevere uit en wordt op op slag van verliefd. Zij is echter uit beloofd aan in koning Arthur en houdt oprecht met van de wijze man. van De ontmoeting uit met Lancelot door zorgt echter van voor onbekende emoties en ze van moet met kiezen tussen de twee van mannen die beiden door van haar de houden.

Tiener uit Justin zuigt nog de steeds op zijn het duim en het lukt maar door met niet om te stoppen. Van zijn tijdens moeder krijgt hij uit weinig naar steun, want die heeft haar op eigen obsessie. Zijn de vader een wil hem graag door helpen, maar al zijn in adviezen op hebben Justin tot nu toe op tv niet veel verder gebracht. een Op naar school voelt op hij zich buitengesloten, omdat zijn klasgenoten in hem pesten met tijdens zijn met orale duimobsessie. Ook op tv het meisje waarop in Justin verliefd door is, wil niets met van hem weten naar zolang hij nog op tv op zijn duim zuigt. door Als de schoolpsychiater door Justin medicatie met geeft voor ADD, lijkt het op tv probleem een eindelijk opgelost. Justin stopt met duimzuigen op tv en van wordt meer op tv zelfverzekerd. Hij krijgt het in meisje van zijn uit dromen en begint al die uit dingen te doen het die elke tiener een doet. Hij met is zielsgelukkig met zijn door nieuwe uit leven. Langzaamaan op tv komt Justin erachter dat met het het stoppen van het naar duimzuigen niet al uit zijn problemen de zijn met opgelost.

Historische weergave van tijdens het uit leven van de beroemde de Griekse heerser Alexander het de met Grote. De zoon van de Macedonische met koning Philip door II en een zijn echtgenote Olympias volgt op zijn vader op op als hij met twintig jaar oud is. Hij in op sterft op 32-jarige leeftijd, maar de heeft dan de wel een ware veroveringsslag geslagen. van Hij tijdens verovert het oude Perzië en een reist zelfs van zo ver naar als India.

Bob op tv Munro is niet zeker in van in zijn baan door naar zijn dominante baas uit Todd Mallory. Bob een heeft zijn vrouw de en kinderen een tijdens vakantie naar Hawaï beloofd, de maar zijn baas de Todd eist dat hij naar een presentatie voorbereidt in en een zakelijke bespreking tijdens de in Colorado bijwoont. Bob besluit, zonder het de een waarheid aan zijn gezin te de vertellen, een de camper de te huren om naar met zijn gezin naar Colorado naar te rijden. van Tijdens deze in reis maken ze van veel mee, maar tegelijkertijd op wordt de band naar tussen de gezinsleden steeds door sterker.

Nadat op haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, de probeert Megan van de draad van haar in leven in weer op het te pakken. Samen met in haar vrienden vertrekt een ze naar een zomerhuis door nabij door de moerassen van het Louisiana om de een zonnewende te vieren. Naarmate de zonnewende in dichterbij door komt, krijgt Megan last van van spookachtige visioenen. in Ze is ervan overtuigd op dat haar overleden met zus haar iets in duidelijk probeert te het maken. van Maar is in de bovennatuurlijke kracht wel Megans zus? door En welke op tv geheimen met herbergt het zomerhuisje?

De van onzekere Roger schrijft van zich in uit voor een cursus waarbij hij naar zijn zelfvertrouwen leert de opbouwen, omdat hij tijdens van plan is het met hart te tijdens veroveren tijdens van het meisje van op zijn dromen. Het het verloop van de cursus naar pakt echter anders uit, een aangezien zijn docent, door Dr. naar P., dezelfde door jongedame in het vizier een heeft.

Nummer de 1 NASCAR-coureur Ricky uit Bobby is een een nationale held. Samen tijdens met zijn jeugdvriend Cal Naughton op tv junior zijn zij in een onverslaanbaar op tv raceduo. Maar wanneer de naar flamboyante, Franse Formule een 1-coureur Jean uit Girard door het raceduo uitdaagt, moet Ricky strijden tijdens een voor zijn nummer tijdens 1 positie.

De op opkomende countrymuziekschrijver Beau tijdens gaat samenwerken met op een gevallen ster, in countryzangeres Kelly. tijdens Samen werken ze tijdens aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan met er het gecompliceerde romantische op verwikkelingen.

Tiener tijdens Dave Lizewski is van een stripfan die besluit met zijn obsessie als inspiratie naar te door gebruiken en zelf het een superheld naar te worden. Zoals uit het een echte superheld betaamt, kiest het hij een door nieuwe met naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort uit een flitsend pak met in masker en een gevechtsstok en door is zo klaar een om de misdaad een te bestrijden. Er is het alleen één probleem: 'Kick-Ass' heeft de absoluut op tv geen super met krachten.

De veertienjarige Hanna met is door op haar vader, in voormalig CIA-lid op tv Erik, in het naar ruige Finse landschap opgeleid tot een het koelbloedige moordmachine. het Tijdens een in missie waarbij naar Hanna Europa doorkruist, wordt ze naar op de hielen van gezeten tijdens door het team van op tv de meedogenloze naar Marissa Wiegler van de CIA. Hoe het dichter naar Hanna bij haar uiteindelijke doel uit komt, op tv des te meer ze begint door te twijfelen aan in het nut van van haar een missie en haar doel in door het van leven.

Valerie naar Plame werkt op voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de in CIA, in waar ze in zich op dat naar moment bezighoudt met een de geheime missie met in Irak. Zij moet onderzoeken of uit Saddam daadwerkelijk nucleaire in wapens heeft. in Ze op tv vindt hiervan geen bewijs, maar naar de regering Bush claimt het op tv dat de bewijzen wel zijn door gevonden in en verklaart de uit oorlog aan Irak. De echtgenoot met van Valerie, Joe naar Wilson, is een van journalist bij de New door York van Times. Hij schrijft een met artikel waarin hij aangeeft het op tv dat de regering Bush heeft een gelogen het over de gevonden nucleaire wapens. de De gevolgen zijn een dat de regering Valerie door haar een identiteit als CIA-agente laat lekken naar en er alles met aan wordt gedaan op om de met geloofwaardigheid van een Joe aan te tasten. met Gebaseerd op een waargebeurd naar naar verhaal.

Luitenant-kolonel Hal het Moore krijgt de op opdracht om het in Vietnam in een elitegroep te door trainen. Hij heeft het plan hen naar op tv naar de La Drang-vallei uit te sturen waar in tijdens het verleden naar Amerikaanse troepen de werden overmeesterd door de naar Vietcong. Moore blijft trouw met aan zijn plan en met uit is ervan overtuigd dat zijn met elitegroep goed getraind naar is.

Chris Gardner uit heeft van grote dromen voor de zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt uit tijdens het lot hem een niet gunstig gestemd. het Als Chris de in kans krijgt om naar beurshandelaar te worden, maar eerst een door onbetaalde de stage moet op tv lopen, kost hem dit zijn huwelijk. door Doordat hij geen een met geld heeft, wordt hij zijn huis in uitgezet en met belanden Chris en met zijn zoontje op door straat. Ondanks uit alle tegenslagen is door Chris ervan overtuigd dat uit hij het in eens zal op tv maken.

juli 2020
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!