Programma gemist?

Na op tv een feest wordt tijdens een groep het vrienden midden in de nacht gewekt uit door het een mysterieus licht een dat door het raam naar met binnen schijnt. op tv Wanneer van een van de vrienden gevangen in wordt genomen het door het licht, breekt met er paniek uit. op tv Al snel ontdekken uit ze een dat er in een buitenaardse invasie op tv voor hun ogen gaande is, uit waarbij de gehele mensheid op de op prooi is. op In drie dagen tijd tijdens worden Hong Kong, van New York en met Las Vegas onder van de voet het gelopen en wat in begon als een feest, verandert met in een uit keiharde het confrontatie met aliens, in met elkaar en een gevecht tijdens om te tijdens overleven.

Gewelddadige indringers bedreigen in een Maya-gemeenschap. Het op door idyllische bestaan van Jaguar Paw op tv en met zijn gezin wordt wreed verstoord uit als uit hij door de met indringers wordt meegenomen naar door een door angst het en onderdrukking geregeerde van wereld. De reis in is lang en op tv gevaarlijk, en aan het op einde wacht Jaguar Paw met in een gruwelijk einde. Door een speling tijdens van tijdens het lot krijgt hij de naar kans een te ontsnappen. Aangespoord tijdens door de liefde voor zijn naar vrouw en van familie, van probeert hij terug naar huis te tijdens keren om zijn op tijdens cultuur levend te naar houden.

De een vrijzinnige soldaat Lancelot redt de een mooie Guinevere op en het wordt op slag op verliefd. Zij is echter beloofd van aan koning Arthur tijdens en houdt oprecht uit van met de wijze man. De van ontmoeting met Lancelot zorgt echter het voor op tv onbekende emoties en ze moet het uit kiezen tussen de een twee mannen die beiden van naar haar uit houden.

Tiener Justin zuigt de nog steeds tijdens op zijn duim en naar het van lukt maar naar niet om te de stoppen. Van zijn moeder door krijgt hij weinig steun, de want op tv die heeft haar eigen obsessie. het Zijn op tv vader wil hem door graag helpen, maar al zijn adviezen door hebben Justin met tot nu het toe niet door veel verder gebracht. Op school het voelt hij op tv zich buitengesloten, omdat zijn naar klasgenoten hem tijdens pesten met zijn orale een duimobsessie. Ook uit het meisje waarop op Justin verliefd is, wil een niets van hem weten in zolang met hij nog op zijn duim het zuigt. Als op tv de in schoolpsychiater Justin medicatie geeft in voor ADD, lijkt door het probleem van eindelijk opgelost. Justin stopt met in duimzuigen en wordt de meer zelfverzekerd. Hij krijgt met het meisje op van zijn dromen het en begint al met die dingen te doen uit die elke naar tiener met doet. Hij is zielsgelukkig met tijdens zijn tijdens nieuwe leven. Langzaamaan komt Justin naar erachter dat met het met stoppen uit van het duimzuigen niet al tijdens de zijn problemen zijn op tv opgelost.

Historische op weergave van het leven van het van de beroemde Griekse heerser Alexander tijdens de Grote. De zoon in van de met Macedonische op koning Philip II en de zijn echtgenote Olympias volgt van zijn vader op als in hij twintig een jaar oud is. Hij tijdens sterft naar op 32-jarige leeftijd, het maar heeft dan wel op een ware veroveringsslag geslagen. door Hij verovert het naar oude van Perzië en reist van zelfs zo ver als naar India.

Bob Munro uit is niet door zeker van zijn de baan door zijn op dominante baas Todd Mallory. Bob uit heeft zijn vrouw op tv van en kinderen een vakantie naar uit Hawaï beloofd, maar de zijn baas Todd naar eist met dat hij een op tv presentatie voorbereidt en een zakelijke het bespreking in op Colorado bijwoont. Bob besluit, in zonder een de waarheid aan zijn gezin met te het vertellen, een camper te huren om door met tijdens zijn gezin naar Colorado het te rijden. Tijdens deze een reis de maken ze in veel mee, maar een tegelijkertijd wordt de op band tussen de gezinsleden steeds door sterker.

Nadat de haar tweelingzus zelfmoord heeft in gepleegd, probeert op Megan de een draad van haar leven weer naar op te pakken. Samen tijdens met haar vrienden tijdens vertrekt ze naar het een zomerhuis met nabij de op moerassen van Louisiana het om de zonnewende te het vieren. Naarmate op tv de zonnewende dichterbij komt, met krijgt Megan door last van het spookachtige visioenen. Ze tijdens is ervan overtuigd dat haar door overleden van zus haar iets duidelijk op probeert te maken. Maar door is de bovennatuurlijke kracht door wel Megans op zus? de En welke geheimen herbergt het op zomerhuisje?

De onzekere op Roger schrijft in zich in voor een cursus op waarbij hij zijn het zelfvertrouwen in leert opbouwen, omdat hij uit van plan is het het hart te veroveren op van het uit meisje van zijn dromen. van Het op tv verloop van door de cursus pakt echter het anders uit, aangezien zijn tijdens docent, Dr. P., dezelfde door met jongedame in het vizier de heeft.

Nummer 1 op tv NASCAR-coureur Ricky Bobby met is een nationale held. op tv Samen met zijn van van jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij uit een op onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer door de flamboyante, Franse Formule het 1-coureur Jean op Girard het door raceduo uitdaagt, moet Ricky tijdens strijden uit voor zijn nummer op 1 positie.

De het opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat op samenwerken van met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. door Samen werken het ze aan door een comeback, van maar gaandeweg ontstaan er op tv gecompliceerde romantische de verwikkelingen.

Tiener in Dave Lizewski is een stripfan naar die besluit zijn met obsessie de als inspiratie te gebruiken en een zelf een door superheld op te worden. Zoals het door een echte superheld van betaamt, kiest hij een nieuwe op tv naam: 'Kick-Ass'. door Hij scoort een een flitsend pak met masker een en uit gevechtsstok en is zo klaar tijdens om de het misdaad te tijdens bestrijden. Er is alleen één van probleem: 'Kick-Ass' heeft met absoluut geen super met een krachten.

De naar veertienjarige Hanna is door haar van vader, op tv voormalig CIA-lid Erik, naar in het ruige Finse op landschap van opgeleid tot een naar koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie uit waarbij Hanna uit Europa doorkruist, door wordt ze op de hielen op tv gezeten met door het team van de tijdens meedogenloze tijdens Marissa Wiegler van de CIA. van Hoe dichter naar Hanna bij haar uit uiteindelijke doel komt, het des te meer ze in begint naar te twijfelen aan het nut door van haar op tv missie en in haar doel in het op tv leven.

Valerie naar Plame werkt voorafgaand aan op de Irak-oorlog bij de in het CIA, waar ze met zich op dat in moment bezighoudt met een in geheime missie in op tv Irak. Zij een moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk naar nucleaire wapens heeft. op tv Ze in vindt hiervan geen bewijs, maar de op regering Bush de claimt uit dat de bewijzen wel zijn van gevonden en verklaart de door oorlog aan in Irak. De echtgenoot op van Valerie, een Joe Wilson, met is een journalist bij de New op uit York Times. Hij schrijft een een artikel waarin een hij aangeeft dat de regering met Bush heeft tijdens gelogen over de gevonden door nucleaire het wapens. De gevolgen op zijn dat de de regering Valerie haar identiteit als naar CIA-agente laat een lekken met en er alles aan wordt uit gedaan om de geloofwaardigheid door van op Joe aan te tijdens tasten. Gebaseerd op op een waargebeurd naar verhaal.

Luitenant-kolonel Hal op tv Moore krijgt met de opdracht om in Vietnam de een elitegroep door te trainen. het Hij heeft het plan naar hen naar de La op Drang-vallei te sturen door met waar in het verleden het Amerikaanse troepen werden de overmeesterd door een de Vietcong. Moore blijft trouw de aan zijn plan naar en is ervan overtuigd tijdens dat zijn van elitegroep goed getraind op is.

Chris het Gardner heeft grote dromen voor met zichzelf en van zijn familie. Alleen door lijkt uit het lot hem niet gunstig gestemd. tijdens Als tijdens Chris de kans krijgt om het beurshandelaar te het worden, maar van eerst een het onbetaalde stage moet lopen, kost naar hem dit op tv zijn huwelijk. naar Doordat hij geen geld heeft, wordt tijdens hij zijn van huis op tv uitgezet en belanden Chris en naar zijn zoontje op op straat. door Ondanks alle tegenslagen is tijdens Chris ervan overtuigd dat hij door het eens zal de van maken.

juni 2019
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord