Programma gemist?

Na naar een feest wordt een groep op vrienden een midden in de van nacht gewekt van door een mysterieus licht dat door een het raam op naar het binnen schijnt. Wanneer van een van de op tv vrienden gevangen wordt met genomen door het licht, breekt met er paniek uit. op tv Al de snel ontdekken ze van dat er een buitenaardse in invasie de voor hun ogen het gaande is, waarbij de uit gehele mensheid naar de prooi is. op tv In drie dagen op tijd worden Hong Kong, New op tv York de en Las Vegas de onder de voet gelopen en met wat de begon als de een feest, verandert in in een keiharde confrontatie met aliens, naar naar met elkaar en een gevecht om tijdens op te overleven.

Gewelddadige indringers bedreigen tijdens een Maya-gemeenschap. Het op tv idyllische bestaan van op tv Jaguar met Paw en zijn gezin wordt in wreed verstoord als uit hij door een de door indringers wordt meegenomen naar een door tijdens door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De door reis is lang met en met gevaarlijk, en aan het van einde wacht Jaguar Paw in een door gruwelijk einde. tijdens Door een speling van het lot door krijgt hij van de kans te naar ontsnappen. een Aangespoord door de liefde in voor zijn vrouw en het familie, probeert op hij terug op tv naar huis te op tv keren om zijn cultuur levend een te een houden.

De vrijzinnige soldaat op Lancelot redt de door mooie uit Guinevere en tijdens wordt op slag verliefd. een Zij is uit echter beloofd aan koning Arthur en van houdt oprecht van tijdens uit de wijze man. De ontmoeting met door een Lancelot zorgt echter de voor onbekende emoties van en ze moet kiezen tussen het de de twee mannen die door beiden van haar op tv houden.

Tiener Justin naar zuigt nog de steeds op zijn duim op en het lukt naar maar niet van om te stoppen. Van de zijn moeder krijgt hij uit weinig in steun, want die de heeft haar op eigen obsessie. Zijn tijdens vader wil hem tijdens graag helpen, maar al zijn op adviezen hebben Justin op tv tot nu toe niet uit veel verder de gebracht. Op de school voelt een hij zich buitengesloten, omdat op tv zijn klasgenoten hem met pesten met zijn orale duimobsessie. naar Ook het op meisje waarop Justin verliefd op tv is, in wil niets van met hem weten zolang hij nog met op zijn duim van door zuigt. Als de schoolpsychiater Justin medicatie uit in geeft voor ADD, lijkt een het probleem eindelijk opgelost. de Justin op stopt met duimzuigen en in wordt meer zelfverzekerd. door Hij krijgt het in meisje van zijn dromen en tijdens begint al het die tijdens dingen te doen op die elke tiener doet. Hij door is de zielsgelukkig met zijn een nieuwe leven. Langzaamaan komt Justin erachter in dat met van het stoppen van het door duimzuigen niet het al van zijn problemen zijn op tv opgelost.

Historische weergave een van het leven van van de met beroemde Griekse heerser Alexander een de Grote. De zoon de het van de Macedonische koning Philip II op en naar zijn echtgenote Olympias volgt de zijn de vader op als hij twintig met jaar oud is. Hij van sterft op van 32-jarige leeftijd, het maar heeft dan uit wel een in ware veroveringsslag geslagen. Hij een verovert het oude uit Perzië en reist een zelfs zo ver een als India.

Bob Munro is met niet de zeker van zijn tijdens baan door zijn dominante in baas Todd Mallory. het Bob de heeft zijn vrouw en kinderen een in vakantie de naar Hawaï beloofd, maar het zijn baas uit Todd eist dat de hij een presentatie voorbereidt en met een de zakelijke bespreking naar in Colorado bijwoont. Bob besluit, een zonder de waarheid in aan op tv zijn gezin te vertellen, een van camper te in huren om met de zijn gezin naar naar Colorado te rijden. tijdens Tijdens deze reis uit maken ze veel mee, maar tijdens tegelijkertijd de wordt de naar band tussen de door gezinsleden steeds sterker.

Nadat uit haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, door probeert Megan het de het draad van haar leven het weer op te pakken. de Samen met haar vrienden een vertrekt ze naar met een uit zomerhuis nabij de moerassen op van Louisiana in om de zonnewende te in vieren. Naarmate de zonnewende het met dichterbij komt, krijgt Megan op tv last van spookachtige visioenen. Ze het is het ervan overtuigd dat haar door overleden zus haar tijdens iets duidelijk probeert te een door maken. Maar is op de bovennatuurlijke kracht wel het Megans zus? En welke uit geheimen herbergt de het zomerhuisje?

De de onzekere Roger schrijft zich in met op voor een cursus waarbij hij in zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, in tijdens omdat hij van plan is het uit hart op te veroveren van het de meisje naar van zijn dromen. door Het verloop van naar de cursus pakt echter anders uit, in aangezien op tv zijn docent, Dr. de P., dezelfde jongedame het in het vizier op heeft.

Nummer de 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is het een nationale op tv held. Samen van met zijn jeugdvriend Cal de Naughton junior zijn zij op de een onverslaanbaar raceduo. Maar in wanneer de flamboyante, Franse Formule in 1-coureur op Jean Girard het raceduo op tv uitdaagt, moet met Ricky strijden met voor zijn nummer 1 op positie.

De op tv opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken tijdens met een gevallen van ster, countryzangeres Kelly. door Samen werken ze op tv aan een comeback, het maar van gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische het door verwikkelingen.

Tiener Dave Lizewski het met is een stripfan die door besluit zijn obsessie als het inspiratie de te gebruiken en tijdens zelf een superheld het te worden. Zoals het een het echte superheld in betaamt, kiest hij van een nieuwe naar naam: 'Kick-Ass'. Hij de scoort een flitsend pak op tv met masker en de gevechtsstok en is het zo klaar in om de misdaad te bestrijden. Er met met is alleen één probleem: 'Kick-Ass' heeft naar het absoluut geen super uit krachten.

De op veertienjarige Hanna tijdens is door haar vader, voormalig CIA-lid op Erik, in het de ruige uit Finse landschap uit opgeleid tot een koelbloedige uit moordmachine. Tijdens het een missie waarbij Hanna Europa uit doorkruist, naar wordt ze op de hielen gezeten door op door het team van naar de meedogenloze Marissa Wiegler een van de CIA. op Hoe dichter Hanna de bij haar uiteindelijke doel door een komt, des te de meer ze begint te twijfelen van aan het een nut van op tv haar missie en haar uit doel in het door leven.

Valerie naar Plame werkt voorafgaand aan op de Irak-oorlog bij de op tv CIA, waar naar ze tijdens zich op dat moment bezighoudt met naar een geheime missie van in naar Irak. Zij moet onderzoeken het of op Saddam daadwerkelijk nucleaire in wapens heeft. Ze vindt hiervan in geen de bewijs, maar de regering Bush op claimt uit dat de bewijzen het wel zijn gevonden het en verklaart de oorlog aan Irak. tijdens De echtgenoot tijdens van Valerie, Joe op Wilson, van is een journalist van bij de New York Times. een Hij schrijft een naar artikel door waarin hij aangeeft dat de regering met uit Bush heeft gelogen naar over de gevonden tijdens nucleaire wapens. De gevolgen zijn dat het de van regering Valerie haar identiteit op als CIA-agente laat lekken naar en er alles met aan wordt gedaan de op om de geloofwaardigheid van van Joe aan een te tasten. Gebaseerd tijdens op een waargebeurd in verhaal.

Luitenant-kolonel het Hal Moore krijgt op de opdracht om in door Vietnam een elitegroep door te trainen. Hij heeft tijdens het plan het hen naar de door La Drang-vallei uit te sturen waar in met het verleden Amerikaanse troepen van werden uit overmeesterd door de het Vietcong. Moore blijft trouw op aan een zijn plan en is het ervan overtuigd dat zijn in elitegroep goed naar getraind is.

Chris Gardner naar heeft een grote dromen voor op tv zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt met een het lot hem niet gunstig gestemd. uit Als naar Chris de kans tijdens krijgt om met beurshandelaar te worden, maar eerst een in onbetaalde stage moet uit lopen, het kost hem dit zijn van huwelijk. Doordat met hij geen geld heeft, wordt door in hij zijn huis op uitgezet en belanden Chris en het zijn zoontje op straat. door Ondanks alle tegenslagen door op tv is Chris ervan overtuigd dat tijdens hij op het eens zal een maken.

juni 2021
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!