Programma gemist?

Na een feest het wordt een groep in vrienden midden in in de de nacht gewekt door tijdens een mysterieus naar licht dat door het op raam naar binnen uit schijnt. Wanneer met een van de vrienden van gevangen wordt door genomen door het licht, breekt naar er paniek uit. Al op tv door snel ontdekken ze dat er in een buitenaardse invasie met voor naar hun ogen gaande is, door waarbij de een gehele mensheid de op tv prooi is. In drie naar dagen tijd van worden Hong Kong, uit New York en Las Vegas met op onder de voet gelopen op en wat begon als op naar een feest, verandert in op een keiharde het confrontatie met aliens, van met elkaar en een tijdens gevecht om tijdens te overleven.

Gewelddadige met indringers bedreigen een tijdens Maya-gemeenschap. Het van idyllische bestaan van een Jaguar Paw en zijn het gezin wordt wreed van verstoord als hij door op tv de indringers wordt door meegenomen naar op een door angst op en onderdrukking geregeerde wereld. een De tijdens reis is lang en gevaarlijk, het en aan het einde naar wacht Jaguar Paw het een met gruwelijk einde. Door een speling het van het met lot naar krijgt hij de de kans te ontsnappen. Aangespoord een door de tijdens liefde voor zijn vrouw tijdens en familie, probeert hij in terug naar huis de te keren door om zijn cultuur levend te een naar houden.

De vrijzinnige naar soldaat Lancelot redt de van door mooie Guinevere en wordt op een slag het verliefd. Zij is echter beloofd aan met in koning Arthur en houdt oprecht het van de op wijze man. De ontmoeting met met Lancelot zorgt uit echter voor uit onbekende emoties en ze een moet in kiezen tussen de twee in mannen die beiden van haar een met houden.

Tiener Justin zuigt de nog steeds op een door zijn duim en het lukt in maar uit niet om te stoppen. Van zijn de moeder het krijgt hij weinig steun, want het die heeft haar in eigen obsessie. uit Zijn vader de wil hem graag helpen, naar maar al zijn door adviezen hebben Justin tot uit nu toe tijdens niet veel verder gebracht. naar uit Op school voelt van hij zich buitengesloten, op tv omdat zijn klasgenoten tijdens hem pesten met door zijn orale duimobsessie. Ook het op tv meisje naar waarop Justin verliefd is, wil niets met op tv van hem weten zolang een hij nog op zijn op duim zuigt. het Als de naar schoolpsychiater Justin medicatie geeft door voor ADD, lijkt het probleem met eindelijk opgelost. door Justin uit stopt met duimzuigen en wordt meer uit met zelfverzekerd. Hij krijgt het door meisje van uit zijn dromen en begint al die uit dingen te tijdens doen die elke tiener door doet. Hij tijdens is zielsgelukkig de met zijn nieuwe leven. Langzaamaan tijdens door komt Justin erachter op dat met het het stoppen van het duimzuigen in niet al zijn problemen op zijn de opgelost.

Historische weergave op van het in leven van de beroemde naar Griekse naar heerser Alexander de Grote. De zoon tijdens van de Macedonische naar koning Philip met II en zijn door echtgenote Olympias volgt zijn van vader op als tijdens het hij twintig jaar op tv oud is. Hij sterft op met 32-jarige door leeftijd, maar heeft dan wel op een ware veroveringsslag het geslagen. Hij op tv verovert het door oude Perzië en op reist zelfs zo ver als op tv India.

Bob op Munro is niet zeker naar van zijn door baan door met zijn dominante baas het Todd Mallory. Bob heeft zijn naar vrouw een en kinderen een vakantie naar van Hawaï door beloofd, maar zijn op baas Todd eist dat hij een van presentatie de voorbereidt en een zakelijke de bespreking in op tv Colorado bijwoont. Bob besluit, zonder in de waarheid tijdens aan zijn de gezin te vertellen, een in camper te huren in om met het zijn gezin naar Colorado op te op tv rijden. Tijdens deze reis maken ze op tv veel mee, maar tijdens tegelijkertijd wordt door de band tussen de op gezinsleden een steeds sterker.

Nadat haar tijdens tweelingzus op tv zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan op tv de op draad van haar leven in weer op te pakken. Samen op naar met haar vrienden op vertrekt ze naar een zomerhuis nabij een de moerassen van op tv Louisiana om de naar zonnewende te uit vieren. op Naarmate de zonnewende dichterbij uit komt, krijgt Megan last naar van uit spookachtige visioenen. Ze is ervan overtuigd de dat het haar overleden zus haar op iets duidelijk probeert een te maken. Maar is een de in bovennatuurlijke kracht wel Megans de zus? En welke geheimen uit herbergt het naar zomerhuisje?

De onzekere op tv Roger schrijft zich op in voor een de cursus waarbij hij zijn naar zelfvertrouwen de leert opbouwen, met omdat hij van plan is het op hart door te veroveren van het door meisje van zijn dromen. een door Het verloop van met de cursus pakt echter anders naar uit, aangezien met zijn docent, Dr. in P., dezelfde jongedame in een het naar vizier heeft.

Nummer uit 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby door is een nationale held. van op tv Samen met zijn in jeugdvriend Cal Naughton junior op tv zijn zij op tv een onverslaanbaar raceduo. door Maar wanneer de flamboyante, Franse naar Formule 1-coureur Jean op tv Girard het raceduo uitdaagt, op uit moet Ricky strijden voor uit zijn nummer 1 een positie.

De een opkomende countrymuziekschrijver Beau van gaat samenwerken met een gevallen naar een ster, countryzangeres Kelly. door Samen werken ze aan een het comeback, uit maar gaandeweg ontstaan er met gecompliceerde romantische een verwikkelingen.

Tiener Dave Lizewski naar op is een stripfan het die besluit zijn obsessie als naar inspiratie het te gebruiken en naar zelf een superheld de te worden. Zoals het een het echte met superheld betaamt, kiest hij het een nieuwe van naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een op tv flitsend pak in met masker en gevechtsstok de en is zo klaar met om de door misdaad te bestrijden. op Er van is alleen één probleem: 'Kick-Ass' door heeft uit absoluut geen super de krachten.

De tijdens veertienjarige Hanna is door op tv haar vader, voormalig CIA-lid een Erik, door in het ruige Finse door landschap opgeleid tot tijdens een koelbloedige moordmachine. Tijdens van een door missie waarbij Hanna een Europa doorkruist, tijdens wordt ze op naar de hielen gezeten door het team in een van de meedogenloze Marissa in Wiegler van de CIA. Hoe de dichter Hanna bij door haar van uiteindelijke doel komt, uit des te meer ze begint op tv te twijfelen aan op het nut van de haar missie en de haar doel het in op het leven.

Valerie Plame werkt op tv op tv voorafgaand aan de Irak-oorlog door bij de CIA, waar ze met zich op op dat moment op tv bezighoudt met een geheime missie door in een Irak. Zij moet onderzoeken met of Saddam daadwerkelijk tijdens nucleaire wapens heeft. tijdens Ze vindt hiervan naar geen uit bewijs, maar de van regering Bush claimt dat uit de bewijzen het wel zijn gevonden door en verklaart de oorlog met aan Irak. De uit echtgenoot van Valerie, Joe Wilson, van is een door journalist in bij de New York Times. met Hij schrijft van een artikel waarin op tv hij aangeeft het dat de regering Bush heeft gelogen op tv in over de gevonden nucleaire wapens. De naar gevolgen uit zijn dat de regering het Valerie haar het identiteit als tijdens CIA-agente laat lekken en er een alles aan wordt op tv gedaan tijdens om de geloofwaardigheid door van Joe aan te in tasten. Gebaseerd op op tv een waargebeurd tijdens verhaal.

Luitenant-kolonel Hal door Moore krijgt de opdracht op op om in Vietnam een elitegroep uit te het trainen. Hij heeft tijdens het plan hen naar de tijdens La door Drang-vallei te sturen waar in het van verleden door Amerikaanse troepen werden het overmeesterd door de naar Vietcong. Moore uit blijft trouw aan zijn plan en een tijdens is ervan overtuigd dat zijn door elitegroep goed getraind naar is.

Chris in Gardner heeft grote dromen voor met zichzelf met en zijn familie. Alleen door lijkt het lot met hem niet gunstig gestemd. tijdens Als op tv Chris de kans tijdens krijgt om beurshandelaar te worden, in maar eerst een in onbetaalde stage op tv moet lopen, kost hem van dit zijn huwelijk. van Doordat hij geen uit geld naar heeft, wordt hij zijn huis tijdens uitgezet en in belanden Chris en zijn het op zoontje op straat. de Ondanks alle tegenslagen is tijdens Chris ervan het overtuigd dat hij het eens naar zal in maken.

oktober 2020
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!