Programma gemist?

Na een een feest met wordt een groep vrienden midden op in naar de nacht gewekt op door een mysterieus licht op tv dat door het raam het naar binnen schijnt. een Wanneer een van uit de van vrienden gevangen wordt genomen door het naar licht, breekt er met paniek uit. Al een de snel ontdekken ze op tv dat er een buitenaardse van invasie een voor hun ogen gaande van is, waarbij het de gehele mensheid naar de prooi is. In drie dagen in tijd worden Hong de met Kong, New York en Las door Vegas onder in de voet gelopen en wat de naar begon als een feest, op verandert in een keiharde tijdens door confrontatie met aliens, tijdens met elkaar en een op gevecht om te tijdens overleven.

Gewelddadige indringers een bedreigen een Maya-gemeenschap. door Het naar idyllische bestaan van Jaguar Paw het en zijn gezin wordt van wreed verstoord van als hij door door de indringers wordt van meegenomen naar een een door angst en onderdrukking naar tijdens geregeerde wereld. De reis is lang op tv en met gevaarlijk, en de aan het einde tijdens wacht Jaguar Paw een gruwelijk in einde. een Door een speling van het lot het op tv krijgt hij de kans uit te ontsnappen. Aangespoord door uit de liefde uit voor zijn vrouw en familie, het probeert hij terug met naar huis de te keren om van zijn cultuur op tv levend te door houden.

De vrijzinnige in soldaat Lancelot redt tijdens de mooie naar Guinevere en wordt op slag door verliefd. Zij is een echter beloofd het aan koning een Arthur en naar houdt oprecht van een de wijze man. De ontmoeting de met Lancelot zorgt echter uit voor onbekende emoties van door en ze moet kiezen tussen in de twee mannen die het tijdens beiden van haar op houden.

Tiener door Justin zuigt nog tijdens steeds op zijn duim en naar met het lukt maar op niet om te van stoppen. Van zijn moeder krijgt hij een met weinig steun, want die heeft haar van op tv eigen obsessie. Zijn vader wil hem in graag helpen, met maar al zijn adviezen op hebben met Justin tot nu op toe niet de veel verder gebracht. Op school voelt met door hij zich buitengesloten, op tv omdat zijn klasgenoten hem pesten met naar zijn orale van duimobsessie. Ook het het meisje waarop naar Justin verliefd door is, wil niets van hem naar weten van zolang hij nog in op zijn duim zuigt. Als de in uit schoolpsychiater Justin medicatie naar geeft voor ADD, lijkt het uit probleem eindelijk opgelost. naar Justin naar stopt met duimzuigen een en wordt meer tijdens zelfverzekerd. Hij krijgt op het meisje van zijn dromen en het begint al die een dingen te doen een van die elke tiener doet. Hij is op zielsgelukkig met met zijn uit nieuwe leven. Langzaamaan komt Justin erachter met dat met het van de stoppen van het het duimzuigen niet al zijn op tv problemen zijn in opgelost.

Historische tijdens weergave van een het leven van het de beroemde Griekse heerser Alexander de de naar Grote. De zoon van de naar Macedonische koning Philip een II en van zijn echtgenote Olympias volgt zijn door vader op een als door hij twintig jaar oud is. door Hij sterft op naar 32-jarige leeftijd, maar met heeft dan wel een op tv ware tijdens veroveringsslag geslagen. op Hij verovert het naar oude Perzië en reist zelfs zo het ver met als India.

Bob Munro is het op niet zeker van zijn baan in door zijn dominante in baas Todd door Mallory. Bob heeft zijn vrouw uit en kinderen een door vakantie op tv naar Hawaï beloofd, maar zijn met baas op tv Todd eist een dat hij een presentatie voorbereidt en een een uit zakelijke bespreking door in Colorado bijwoont. Bob besluit, zonder uit de waarheid op aan tijdens zijn gezin te vertellen, een camper door te huren om naar met zijn gezin op tv met naar Colorado te rijden. Tijdens deze op tv reis op maken ze met veel mee, maar tegelijkertijd wordt de naar tijdens band tussen de een gezinsleden steeds sterker.

Nadat door haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, tijdens in probeert Megan de in draad van haar leven weer door op te pakken. Samen uit naar met haar vrienden tijdens vertrekt ze naar een zomerhuis een nabij de moerassen het van Louisiana om in de in zonnewende te vieren. Naarmate de zonnewende op tv dichterbij door komt, krijgt Megan uit last van de spookachtige visioenen. Ze is naar ervan overtuigd dat haar het overleden zus haar iets op met duidelijk probeert te maken. Maar is op de bovennatuurlijke kracht in wel Megans de zus? op En welke geheimen herbergt met het zomerhuisje?

De onzekere het Roger schrijft zich met in voor in een cursus uit waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert het opbouwen, omdat van hij van plan is op het hart te veroveren op tijdens van het meisje van zijn dromen. van door Het verloop van de cursus van pakt echter anders uit, het aangezien zijn docent, door Dr. de P., dezelfde jongedame in het uit vizier het heeft.

Nummer 1 op NASCAR-coureur op tv Ricky Bobby is een nationale held. naar Samen op met zijn jeugdvriend een Cal Naughton een junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. met een Maar wanneer de door flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het het op raceduo uitdaagt, uit moet Ricky strijden voor zijn uit nummer 1 naar positie.

De opkomende op countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken een met een naar gevallen ster, countryzangeres van Kelly. van Samen werken ze aan een comeback, de maar uit gaandeweg ontstaan met er gecompliceerde romantische de verwikkelingen.

Tiener in Dave Lizewski is de een stripfan die besluit zijn een obsessie tijdens als inspiratie te gebruiken en op zelf op tv een superheld te worden. Zoals de in het een echte superheld een betaamt, kiest de hij een nieuwe op naam: 'Kick-Ass'. Hij tijdens scoort een flitsend pak met een masker en gevechtsstok met en is zo het klaar om de de misdaad te bestrijden. Er op is alleen één met tijdens probleem: 'Kick-Ass' heeft absoluut geen super in op krachten.

De veertienjarige Hanna een is uit door haar vader, voormalig CIA-lid uit Erik, in op tv het tijdens ruige Finse landschap opgeleid tot een door op tv koelbloedige moordmachine. Tijdens op een missie waarbij Hanna op tv Europa doorkruist, op tv wordt ze op de hielen het gezeten door het team naar door van de meedogenloze Marissa Wiegler de van de CIA. Hoe met dichter van Hanna bij haar uiteindelijke doel naar komt, des uit te meer in ze begint uit te twijfelen aan het tijdens nut van op haar missie en haar doel naar in het op leven.

Valerie Plame de werkt voorafgaand aan het de een Irak-oorlog bij de CIA, waar door ze van zich op dat door moment bezighoudt met een geheime missie de in van Irak. Zij moet onderzoeken van of door Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. met Ze vindt een hiervan geen bewijs, maar de op tv een regering Bush claimt dat de bewijzen een wel het zijn gevonden en verklaart de de op tv oorlog aan Irak. De echtgenoot van met Valerie, Joe de Wilson, is een op tv journalist door bij de New York Times. Hij met met schrijft een artikel naar waarin hij aangeeft dat uit de regering Bush op heeft gelogen over de gevonden op nucleaire tijdens wapens. De gevolgen zijn dat het de regering Valerie met haar identiteit als het CIA-agente laat lekken uit en er van alles aan tijdens wordt gedaan om op tv de geloofwaardigheid van Joe aan de te de tasten. Gebaseerd op een waargebeurd tijdens met verhaal.

Luitenant-kolonel Hal Moore met krijgt op tv de opdracht om van in Vietnam een het elitegroep te trainen. Hij het heeft het op plan hen naar de La tijdens Drang-vallei te sturen een tijdens waar in het verleden Amerikaanse op troepen uit werden overmeesterd door de door Vietcong. Moore blijft trouw naar aan de zijn plan en is naar ervan overtuigd dat op tv zijn elitegroep goed getraind door is.

Chris Gardner heeft tijdens grote dromen op tv voor zichzelf en zijn van familie. Alleen lijkt het het lot door hem door niet gunstig gestemd. Als tijdens Chris de kans krijgt om op beurshandelaar te worden, uit maar eerst door een met onbetaalde stage moet lopen, een kost hem dit in zijn huwelijk. de Doordat hij geen geld het heeft, wordt hij zijn huis het uitgezet de en belanden Chris en het zijn zoontje op straat. van tijdens Ondanks alle tegenslagen is Chris ervan tijdens overtuigd dat op hij een het eens zal naar maken.

januari 2019
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord