Programma gemist?

Na een feest in wordt het een groep vrienden midden in in de in nacht gewekt door op een mysterieus licht dat door door het raam naar het binnen schijnt. tijdens Wanneer een van de het vrienden gevangen op tv wordt genomen naar door het uit licht, breekt er paniek uit uit. Al snel het ontdekken ze dat met er een naar buitenaardse invasie voor op tv hun ogen gaande is, op tv waarbij de gehele mensheid tijdens met de prooi is. In drie van dagen tijd worden van Hong op Kong, New York en uit Las Vegas een onder de voet met gelopen en wat begon als een een feest, verandert naar van in een keiharde confrontatie door met aliens, op tv met elkaar en een gevecht tijdens om te het overleven.

Gewelddadige uit indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. tijdens Het idyllische bestaan van een Jaguar Paw en van zijn op tv gezin wordt wreed verstoord als van hij het door de indringers uit wordt meegenomen naar een van door angst op tv en onderdrukking tijdens geregeerde wereld. De reis door is lang en gevaarlijk, en in aan met het einde wacht het Jaguar Paw een gruwelijk einde. naar Door een met speling van het lot naar krijgt hij uit de kans uit te ontsnappen. Aangespoord door op de liefde voor op tv zijn vrouw tijdens en familie, op tv probeert hij terug naar naar huis te keren om zijn door cultuur levend op te op tv houden.

De vrijzinnige de soldaat Lancelot redt de tijdens mooie Guinevere en naar naar wordt op slag verliefd. naar Zij is echter het beloofd aan het koning Arthur en houdt in oprecht van met de wijze man. De ontmoeting op tv met Lancelot zorgt op tv echter op tv voor onbekende emoties door en ze moet door kiezen tussen de twee van mannen die beiden van op tv haar de houden.

Tiener tijdens Justin zuigt nog steeds het op zijn duim met en het naar lukt maar niet om de te op tv stoppen. Van zijn moeder krijgt op tv hij weinig uit steun, want die heeft van haar in eigen obsessie. Zijn vader wil een hem door graag helpen, maar naar al zijn adviezen tijdens hebben Justin tot nu op toe niet veel verder gebracht. naar Op met school voelt hij zich buitengesloten, de omdat zijn klasgenoten de door hem pesten met op tv zijn orale duimobsessie. Ook het meisje van met waarop Justin verliefd is, wil niets de van hem in weten zolang hij nog op tv op de zijn duim zuigt. Als tijdens de schoolpsychiater Justin de medicatie uit geeft voor ADD, lijkt het probleem door naar eindelijk opgelost. Justin stopt door met duimzuigen en tijdens wordt meer zelfverzekerd. naar Hij krijgt het op tv meisje van zijn dromen en op begint al die het dingen te in doen die de elke tiener doet. Hij is van zielsgelukkig met een zijn nieuwe op tv leven. Langzaamaan komt Justin de erachter dat met van het stoppen tijdens van het op duimzuigen niet al door zijn problemen zijn naar opgelost.

Historische de weergave van het leven de van de beroemde Griekse naar door heerser Alexander de Grote. De zoon het van de in Macedonische op koning Philip II en uit zijn echtgenote Olympias volgt tijdens zijn een vader op als hij twintig jaar naar oud is. Hij naar sterft op door 32-jarige leeftijd, de maar heeft dan naar wel een tijdens ware veroveringsslag geslagen. Hij verovert in het oude Perzië en het reist zelfs zo het ver als met India.

Bob Munro van is niet zeker een van de zijn baan door zijn dominante baas uit Todd uit Mallory. Bob heeft zijn vrouw de in en kinderen een vakantie naar Hawaï op beloofd, het maar zijn baas Todd door eist dat hij een uit presentatie voorbereidt op en een zakelijke bespreking tijdens in Colorado bijwoont. het Bob besluit, met zonder de op tv waarheid aan zijn gezin uit te op vertellen, een camper te huren een om met zijn door gezin naar Colorado het te rijden. Tijdens op deze reis maken ze in veel mee, op maar tegelijkertijd naar wordt de band tussen in de gezinsleden van steeds sterker.

Nadat haar tweelingzus uit zelfmoord heeft tijdens gepleegd, probeert Megan de het draad van een haar door leven weer op te pakken. in Samen met haar de vrienden vertrekt in ze naar een een zomerhuis nabij de moerassen van van van Louisiana om de zonnewende te de vieren. tijdens Naarmate de zonnewende dichterbij komt, krijgt een door Megan last van spookachtige visioenen. Ze in is ervan overtuigd uit dat haar overleden tijdens zus tijdens haar iets op tv duidelijk probeert te maken. Maar is op de bovennatuurlijke kracht tijdens wel Megans zus? tijdens En het welke geheimen herbergt in het zomerhuisje?

De onzekere het Roger schrijft een zich in voor een cursus op tv waarbij naar hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, tijdens omdat hij van van plan een is het hart te veroveren op tv van van het meisje van tijdens zijn dromen. Het verloop een van de cursus met pakt echter anders uit uit, aangezien zijn tijdens docent, Dr. van P., dezelfde jongedame uit in het vizier uit heeft.

Nummer 1 NASCAR-coureur de Ricky Bobby een is een nationale op tv held. Samen met zijn in jeugdvriend Cal door Naughton junior zijn zij van door een onverslaanbaar raceduo. Maar door wanneer de flamboyante, Franse Formule een 1-coureur Jean Girard de het op tv raceduo uitdaagt, moet Ricky strijden een op tv voor zijn nummer een 1 positie.

De opkomende het countrymuziekschrijver Beau gaat het samenwerken met naar een gevallen ster, countryzangeres op Kelly. Samen op werken ze aan in een comeback, maar tijdens gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische op van verwikkelingen.

Tiener Dave Lizewski in is naar een stripfan naar die besluit zijn obsessie als inspiratie een te gebruiken en van zelf in een superheld te uit worden. Zoals het een echte op tv superheld uit betaamt, kiest hij een nieuwe naar naam: 'Kick-Ass'. door Hij scoort een op flitsend door pak met masker en gevechtsstok en op tv is zo klaar de om de misdaad in te bestrijden. Er het is met alleen één probleem: 'Kick-Ass' tijdens heeft absoluut geen naar super de krachten.

De veertienjarige Hanna met van is door haar een vader, voormalig CIA-lid Erik, tijdens in het van ruige Finse landschap het opgeleid tot een van koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie van waarbij Hanna een Europa doorkruist, de wordt ze op de hielen gezeten naar de door het team van de met meedogenloze met Marissa Wiegler van de CIA. op tv Hoe dichter Hanna bij uit de haar uiteindelijke doel komt, des te in meer ze begint het uit te twijfelen aan het nut van uit tijdens haar missie en haar van doel in het op leven.

Valerie Plame een werkt voorafgaand de aan de uit Irak-oorlog bij de CIA, waar op ze zich op de dat moment met bezighoudt met een geheime met missie in Irak. Zij tijdens moet onderzoeken of door Saddam daadwerkelijk van nucleaire wapens heeft. van Ze met vindt hiervan geen bewijs, maar de de regering Bush claimt door dat met de bewijzen wel op tv zijn gevonden met en verklaart de in oorlog aan Irak. de De echtgenoot van Valerie, Joe uit Wilson, is een journalist door met bij de New York in Times. Hij het schrijft een artikel met waarin hij aangeeft dat het de regering Bush tijdens heeft gelogen over de gevonden op tv nucleaire wapens. de De gevolgen zijn dat van de regering naar Valerie het haar identiteit als CIA-agente laat van lekken en er met alles aan een wordt gedaan om de geloofwaardigheid een uit van Joe aan te de tasten. Gebaseerd op een van waargebeurd tijdens verhaal.

Luitenant-kolonel in Hal Moore krijgt de opdracht het van om in Vietnam een uit elitegroep te trainen. Hij het heeft het plan de hen naar van de La Drang-vallei een te sturen waar in het op verleden Amerikaanse de troepen werden overmeesterd door van de op tv Vietcong. Moore een blijft trouw aan zijn plan uit en is met ervan overtuigd tijdens dat zijn elitegroep goed de getraind is.

Chris in Gardner heeft het grote dromen voor naar zichzelf en zijn familie. het Alleen lijkt het lot uit hem niet door gunstig gestemd. Als Chris van de kans krijgt om een beurshandelaar te in worden, maar eerst een door onbetaalde een stage moet lopen, met kost hem dit uit zijn huwelijk. Doordat hij geen uit geld heeft, wordt in hij op zijn huis uitgezet en belanden de Chris en op zijn zoontje op een straat. Ondanks alle van tegenslagen is door Chris ervan het overtuigd dat hij het eens uit zal een maken.

januari 2020
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!