Programma gemist?

Na een door feest wordt een op groep vrienden midden in tijdens uit de nacht gewekt door een met mysterieus licht dat naar door het raam naar met binnen in schijnt. Wanneer een van de uit vrienden gevangen door wordt genomen door de het licht, op tv breekt er paniek uit. Al het snel ontdekken het ze dat in er een buitenaardse met invasie voor hun op tv ogen gaande is, waarbij in op de gehele mensheid de prooi is. een In drie het dagen tijd worden Hong tijdens Kong, New York met het en Las Vegas tijdens onder de voet gelopen en een wat van begon als een feest, het verandert in op tv een keiharde confrontatie het met aliens, met elkaar de en een gevecht om het te uit overleven.

Gewelddadige indringers het bedreigen een tijdens Maya-gemeenschap. Het idyllische op tv bestaan van Jaguar het Paw en zijn gezin de wordt het wreed verstoord als hij door de op tv indringers het wordt meegenomen de naar een door angst en van onderdrukking geregeerde een wereld. De reis naar is lang naar en gevaarlijk, en aan het tijdens einde wacht het Jaguar Paw op tv een gruwelijk einde. de Door een speling van in het lot krijgt hij de het kans te ontsnappen. de Aangespoord door de van liefde voor zijn naar vrouw in en familie, probeert hij terug het naar huis uit te op tv keren om zijn cultuur levend op tv te de houden.

De een vrijzinnige soldaat Lancelot redt de een mooie een Guinevere en wordt in op slag verliefd. Zij is de echter beloofd een aan naar koning Arthur en houdt door oprecht van de op wijze man. De ontmoeting uit met Lancelot zorgt echter naar voor onbekende emoties een en ze een moet kiezen tussen het de op twee mannen die beiden van een haar het houden.

Tiener Justin naar zuigt nog steeds de op zijn duim en tijdens met het lukt maar naar niet om te stoppen. een Van zijn moeder tijdens krijgt hij weinig steun, op want die heeft met haar eigen een obsessie. Zijn vader wil hem de graag helpen, maar naar al zijn een adviezen hebben in Justin tot het nu toe niet veel verder gebracht. een Op school door voelt hij tijdens zich buitengesloten, omdat in zijn klasgenoten de hem pesten met zijn orale uit duimobsessie. Ook de het meisje waarop Justin in verliefd van is, wil niets op tv van hem weten zolang in hij nog op zijn duim door zuigt. Als de uit schoolpsychiater uit Justin medicatie geeft uit voor ADD, lijkt het probleem tijdens eindelijk opgelost. Justin in het stopt met duimzuigen en wordt tijdens meer zelfverzekerd. Hij krijgt in tijdens het meisje van zijn dromen het en begint al naar die dingen te doen met die elke van tiener doet. Hij naar is zielsgelukkig met de zijn nieuwe het leven. Langzaamaan komt Justin het erachter het dat met het het stoppen van het op tv duimzuigen niet al zijn uit problemen zijn naar opgelost.

Historische weergave van op het leven naar van de beroemde Griekse naar tijdens heerser Alexander de Grote. De zoon met van de een Macedonische koning Philip II een en op tv zijn echtgenote Olympias volgt het zijn vader op als het hij tijdens twintig jaar oud door is. Hij sterft op van 32-jarige van leeftijd, maar heeft dan wel een tijdens ware veroveringsslag geslagen. het Hij het verovert het oude de Perzië en reist zelfs zo op tv ver als naar India.

Bob Munro in is niet de zeker van zijn de baan door zijn dominante baas het een Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw door en kinderen een met de vakantie naar Hawaï op tv beloofd, maar zijn de baas Todd eist op dat hij een presentatie een voorbereidt en een zakelijke bespreking uit in Colorado in bijwoont. Bob besluit, zonder tijdens de waarheid aan van zijn gezin van te vertellen, een camper tijdens te huren met om de met zijn gezin naar Colorado te in rijden. uit Tijdens deze reis maken uit ze veel van mee, maar tegelijkertijd wordt de naar band tussen de door gezinsleden tijdens steeds sterker.

Nadat haar tweelingzus op zelfmoord heeft tijdens gepleegd, probeert Megan de door tijdens draad van haar leven met weer op het te pakken. Samen uit met haar vrienden een vertrekt ze naar een zomerhuis nabij een de moerassen van van Louisiana door om de zonnewende op te vieren. Naarmate de het zonnewende dichterbij komt, de krijgt Megan uit last van spookachtige uit visioenen. Ze is ervan overtuigd op tv dat van haar overleden zus haar naar iets duidelijk de probeert te maken. door Maar is de het bovennatuurlijke kracht wel op Megans zus? door En welke geheimen herbergt het tijdens zomerhuisje?

De een onzekere Roger schrijft zich van in voor op een cursus waarbij hij met zijn het zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van uit plan is het tijdens hart op te veroveren van een het meisje van tijdens zijn dromen. met Het verloop van de cursus pakt naar echter anders het uit, aangezien zijn docent, uit Dr. van P., dezelfde jongedame op tv in het vizier naar heeft.

Nummer 1 van NASCAR-coureur Ricky Bobby is een de een nationale held. Samen in met zijn op tv jeugdvriend Cal Naughton junior tijdens zijn zij een onverslaanbaar het raceduo. de Maar wanneer de flamboyante, de Franse Formule een 1-coureur Jean Girard het raceduo de uitdaagt, moet Ricky met strijden het voor zijn nummer 1 in positie.

De op tv opkomende countrymuziekschrijver Beau uit gaat samenwerken met een gevallen in ster, countryzangeres van Kelly. Samen werken ze op aan een comeback, door maar uit gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische van een verwikkelingen.

Tiener door Dave Lizewski is het een stripfan die door besluit zijn door obsessie als inspiratie te op gebruiken en zelf een superheld een te worden. Zoals op het een op tv echte met superheld betaamt, kiest hij een een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. tijdens Hij scoort een door flitsend pak met masker tijdens en gevechtsstok in en is zo op klaar naar om de misdaad te naar bestrijden. Er is de alleen één de probleem: 'Kick-Ass' heeft absoluut geen van super de krachten.

De met veertienjarige Hanna is door haar het vader, voormalig CIA-lid het tijdens Erik, in het ruige de Finse landschap opgeleid tot een op uit koelbloedige moordmachine. Tijdens van een missie waarbij Hanna Europa de doorkruist, wordt ze op een de hielen op tv gezeten door met het team van een de meedogenloze in Marissa Wiegler van de CIA. naar Hoe dichter op Hanna bij op haar uiteindelijke doel komt, des te een meer met ze begint in te twijfelen aan het nut op van haar missie een en haar doel in van op het leven.

Valerie op tv Plame werkt voorafgaand van aan de Irak-oorlog bij op tv de op tv CIA, waar ze zich van op dat moment bezighoudt door met een geheime een missie in Irak. Zij op tv moet een onderzoeken of Saddam van daadwerkelijk nucleaire in wapens heeft. Ze vindt hiervan geen naar in bewijs, maar de regering een Bush claimt naar dat de bewijzen wel met zijn gevonden en de verklaart de oorlog aan tijdens Irak. De echtgenoot van op uit Valerie, Joe Wilson, is een journalist in bij tijdens de New York Times. een Hij schrijft een artikel naar waarin hij aangeeft een dat de regering door Bush heeft in gelogen over de gevonden uit nucleaire wapens. met De gevolgen naar zijn dat de regering Valerie uit haar identiteit uit als van CIA-agente laat lekken op tv en er alles op tv aan wordt gedaan om de geloofwaardigheid van van Joe aan naar te de tasten. Gebaseerd op een naar waargebeurd naar verhaal.

Luitenant-kolonel Hal Moore de krijgt de opdracht met om in de Vietnam een elitegroep te met trainen. Hij op heeft het plan een hen naar de La in Drang-vallei te sturen met waar in het uit verleden Amerikaanse troepen in uit werden overmeesterd door de met Vietcong. Moore blijft trouw op aan zijn plan en in is van ervan overtuigd dat van zijn elitegroep goed getraind op is.

Chris naar Gardner heeft grote dromen voor uit op zichzelf en zijn familie. Alleen op lijkt van het lot hem niet gunstig gestemd. met Als Chris de een kans tijdens krijgt om beurshandelaar met te worden, maar eerst naar een onbetaalde stage naar moet in lopen, kost hem naar dit zijn huwelijk. Doordat hij het geen geld heeft, in wordt het hij zijn huis uitgezet op en belanden naar Chris en zijn zoontje op straat. in tijdens Ondanks alle tegenslagen naar is Chris ervan overtuigd dat hij op het eens zal met een maken.

januari 2018
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord