Programma gemist?

Na tijdens een feest met wordt een groep vrienden midden in van de nacht gewekt van in door een mysterieus licht met dat door het het raam naar op binnen schijnt. Wanneer van een van de vrienden een gevangen wordt genomen door door het licht, breekt er het paniek de uit. Al het snel ontdekken ze met dat er een buitenaardse uit invasie voor door hun ogen gaande is, waarbij door de gehele mensheid door de prooi uit is. In het drie dagen tijd tijdens worden Hong op tv Kong, New York en Las uit Vegas op onder de voet gelopen van en wat begon de als een feest, in verandert in een keiharde door door confrontatie met aliens, door met elkaar en het een gevecht om te van overleven.

Gewelddadige indringers bedreigen naar een Maya-gemeenschap. Het uit idyllische bestaan uit van Jaguar Paw en op zijn gezin wordt op tv tijdens wreed verstoord als hij door de uit indringers wordt een meegenomen door naar een door angst en onderdrukking tijdens geregeerde wereld. tijdens De reis van is lang in en gevaarlijk, en aan het tijdens einde wacht het Jaguar Paw een gruwelijk een einde. Door op een speling van het lot in krijgt op hij de met kans te ontsnappen. Aangespoord door een de liefde voor zijn naar van vrouw en familie, probeert hij terug het naar een huis te keren een om zijn cultuur levend het te het houden.

De vrijzinnige in soldaat Lancelot op tv redt de mooie Guinevere van en wordt op van slag verliefd. met Zij is echter beloofd van aan koning een Arthur en houdt oprecht naar van de de wijze man. De tijdens ontmoeting met Lancelot zorgt echter op voor uit onbekende emoties en met ze moet kiezen tussen de op tv twee mannen naar die beiden van haar naar de houden.

Tiener door Justin zuigt nog steeds door op het zijn duim en het lukt maar het niet uit om te stoppen. Van zijn tijdens moeder van krijgt hij op weinig steun, want die heeft uit haar eigen obsessie. tijdens Zijn vader wil in hem op tv graag helpen, maar al zijn met adviezen hebben door Justin tot naar nu toe niet een veel verder gebracht. Op school voelt naar op hij zich buitengesloten, de omdat zijn klasgenoten hem pesten met het zijn orale op tv duimobsessie. Ook het uit meisje tijdens waarop Justin verliefd is, wil niets door van in hem weten zolang hij uit nog op zijn uit duim zuigt. uit Als de schoolpsychiater Justin door medicatie geeft naar voor ADD, lijkt door het probleem eindelijk op opgelost. Justin stopt met duimzuigen door en wordt in meer zelfverzekerd. Hij krijgt door het het meisje van zijn dromen uit en begint de al die dingen door te doen die elke in tiener doet. met Hij is zielsgelukkig uit met zijn nieuwe op leven. Langzaamaan komt de Justin erachter op tv dat met het stoppen uit van het duimzuigen niet al met zijn problemen zijn de een opgelost.

Historische naar weergave van het het leven van op de beroemde Griekse op tv heerser Alexander de Grote. van De zoon van het de Macedonische koning van Philip II een en zijn echtgenote door Olympias volgt zijn vader op als een hij twintig jaar een uit oud is. Hij sterft op 32-jarige naar leeftijd, maar heeft op tv dan naar wel een ware veroveringsslag geslagen. uit de Hij verovert het oude door Perzië en reist zelfs in zo het ver als India.

Bob met Munro is niet zeker een van zijn tijdens baan door zijn dominante baas door Todd Mallory. naar Bob heeft zijn vrouw met en de kinderen een vakantie naar met Hawaï beloofd, een maar zijn in baas Todd eist dat hij een tijdens presentatie naar voorbereidt en een zakelijke door bespreking in Colorado bijwoont. op tv van Bob besluit, zonder de waarheid aan tijdens zijn gezin naar te vertellen, een door camper te huren op om met zijn gezin de naar tijdens Colorado te rijden. door Tijdens deze tijdens reis maken ze veel mee, maar met tegelijkertijd wordt de de uit band tussen de gezinsleden een steeds sterker.

Nadat haar op tv tweelingzus in zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan met de draad de van haar leven weer op tijdens het te pakken. Samen met haar vrienden op vertrekt van ze naar een zomerhuis nabij op tv het de moerassen van door Louisiana om de zonnewende het te vieren. Naarmate de in zonnewende dichterbij komt, door krijgt het Megan last van spookachtige een visioenen. Ze is een ervan overtuigd dat in haar overleden zus haar iets uit in duidelijk probeert te tijdens maken. Maar is op de bovennatuurlijke kracht wel het Megans zus? En van welke geheimen herbergt het op tv zomerhuisje?

De uit onzekere Roger schrijft zich in in voor uit een cursus op waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert uit opbouwen, omdat naar hij van de plan is het hart te veroveren het de van het meisje in van zijn dromen. Het van verloop van de cursus het pakt echter anders uit, de tijdens aangezien zijn docent, met Dr. P., dezelfde jongedame in uit het vizier van heeft.

Nummer de 1 NASCAR-coureur Ricky op tv Bobby is het een nationale held. Samen de met zijn jeugdvriend Cal uit Naughton junior op zijn zij door een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer een de flamboyante, Franse Formule met met 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, uit moet Ricky op tv strijden voor met zijn nummer naar 1 positie.

De met opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken tijdens het met een gevallen ster, op tv countryzangeres Kelly. van Samen werken ze aan op tv een comeback, maar tijdens gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische een op verwikkelingen.

Tiener Dave Lizewski de is in een stripfan naar die besluit zijn obsessie de als inspiratie te gebruiken en een zelf een naar superheld te worden. Zoals het met het een echte superheld betaamt, kiest in naar hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. door Hij scoort naar een flitsend pak met masker uit en gevechtsstok naar en is zo de klaar om de in misdaad te bestrijden. Er uit is op alleen één probleem: 'Kick-Ass' heeft in absoluut geen super van tijdens krachten.

De veertienjarige Hanna de is naar door haar vader, voormalig door CIA-lid Erik, de in het ruige Finse landschap een uit opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een een door missie waarbij Hanna Europa van doorkruist, wordt ze op door van de hielen gezeten door het een team van de meedogenloze uit Marissa de Wiegler van in de CIA. Hoe een dichter Hanna bij haar uiteindelijke door doel de komt, des te meer ze van begint te in twijfelen aan de het nut van haar missie op en haar doel door in het naar leven.

Valerie in Plame werkt voorafgaand aan tijdens de Irak-oorlog bij door de CIA, waar ze de zich op het dat moment naar bezighoudt met op tv een geheime missie in uit Irak. Zij moet onderzoeken op of Saddam daadwerkelijk op nucleaire wapens naar heeft. Ze vindt hiervan geen op tv bewijs, maar de het regering van Bush claimt dat de tijdens bewijzen wel zijn uit gevonden en door verklaart de oorlog aan Irak. door De echtgenoot van door Valerie, het Joe Wilson, is een op journalist van bij de New York Times. Hij met schrijft uit een artikel waarin hij aangeeft op dat een de regering Bush heeft gelogen op tv over de de gevonden nucleaire wapens. op tv De tijdens gevolgen zijn dat de regering een Valerie haar de identiteit als CIA-agente laat door lekken uit en er alles een aan wordt gedaan om de van geloofwaardigheid het van Joe aan te tasten. naar Gebaseerd op op een waargebeurd de verhaal.

Luitenant-kolonel Hal een Moore krijgt de opdracht de van om in Vietnam een elitegroep van te een trainen. Hij heeft het plan uit hen naar een de La Drang-vallei op tv te sturen in waar in het naar verleden Amerikaanse troepen werden in overmeesterd door de Vietcong. Moore naar tijdens blijft trouw aan zijn plan van en is ervan overtuigd tijdens dat een zijn elitegroep goed getraind in is.

Chris Gardner heeft het grote op tv dromen voor zichzelf en zijn de familie. Alleen lijkt uit het een lot hem van niet gunstig gestemd. Als Chris naar de door kans krijgt om op tv beurshandelaar te worden, tijdens maar eerst een in onbetaalde stage moet lopen, kost het hem dit van zijn huwelijk. op Doordat hij geen geld heeft, met wordt hij zijn huis uit uitgezet en belanden met Chris en zijn het zoontje op straat. van Ondanks het alle tegenslagen van is Chris ervan overtuigd dat uit hij van het eens zal op tv maken.

augustus 2021
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!