Programma gemist?

Na op tv een feest wordt een groep de in vrienden midden in de nacht op gewekt door het een mysterieus licht dat tijdens door het raam in naar binnen op schijnt. Wanneer een naar van de vrienden gevangen de wordt op tv genomen door het licht, breekt een er paniek uit uit. Al snel ontdekken in ze tijdens dat er een buitenaardse invasie tijdens tijdens voor hun ogen gaande op tv is, waarbij de het gehele mensheid de met prooi is. het In drie dagen van tijd worden Hong op tv Kong, New York en Las Vegas op tv onder de de voet gelopen en wat door begon naar als een tijdens feest, verandert in een keiharde de confrontatie met tijdens aliens, met elkaar tijdens en een gevecht om uit te de overleven.

Gewelddadige de indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het het het idyllische bestaan van Jaguar Paw een en met zijn gezin wordt wreed de verstoord als hij door de van indringers wordt met meegenomen naar een door uit angst en tijdens onderdrukking geregeerde wereld. met De reis is het lang en op gevaarlijk, en aan het met einde wacht Jaguar tijdens Paw een gruwelijk in einde. Door van een speling van het lot naar krijgt hij de een kans te tijdens ontsnappen. op Aangespoord door de een liefde voor zijn vrouw van en familie, in probeert hij terug naar huis op te op tv keren om zijn naar cultuur levend te op houden.

De tijdens vrijzinnige soldaat Lancelot redt de tijdens met mooie Guinevere en wordt op slag in verliefd. Zij is naar echter beloofd aan op tv koning Arthur een en houdt oprecht van van de door wijze man. De ontmoeting met het Lancelot op zorgt echter voor onbekende emoties tijdens op en ze moet kiezen tussen de de twee tijdens mannen die beiden van door haar in houden.

Tiener door Justin zuigt nog uit steeds op zijn duim op tv en het lukt tijdens maar met niet om te stoppen. tijdens Van zijn moeder op tv krijgt hij weinig steun, want op tv op tv die heeft haar eigen obsessie. het Zijn in vader wil hem op tv graag helpen, maar van al zijn adviezen hebben Justin door tot nu toe niet op van veel verder gebracht. Op school met voelt hij zich op buitengesloten, uit omdat zijn klasgenoten een hem pesten met zijn de orale duimobsessie. Ook het naar meisje waarop tijdens Justin verliefd van is, wil niets tijdens van hem weten een zolang hij nog op zijn duim de zuigt. van Als de naar schoolpsychiater Justin medicatie geeft voor in ADD, met lijkt het probleem een eindelijk opgelost. Justin tijdens stopt met duimzuigen en wordt op meer in zelfverzekerd. Hij krijgt het meisje het van zijn in dromen en een begint al die uit dingen te doen die elke tijdens tiener doet. Hij is door zielsgelukkig op met zijn nieuwe van leven. Langzaamaan met komt Justin erachter dat met tijdens het stoppen van op tv het duimzuigen niet tijdens al zijn problemen met zijn tijdens opgelost.

Historische weergave van op op tv het leven van de beroemde van Griekse van heerser Alexander de op Grote. De zoon van de op tv Macedonische door koning Philip II en zijn echtgenote tijdens Olympias volgt tijdens zijn vader op als van hij een twintig jaar oud een is. Hij uit sterft op 32-jarige leeftijd, maar heeft de dan wel met een ware tijdens veroveringsslag geslagen. Hij de verovert het oude Perzië en het een reist zelfs zo uit ver als India.

Bob Munro is van niet zeker het van zijn het baan door zijn dominante baas tijdens Todd Mallory. Bob naar heeft tijdens zijn vrouw en kinderen uit een met vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn naar in baas Todd eist dat in hij een presentatie van voorbereidt en een het zakelijke bespreking met in Colorado bijwoont. in Bob besluit, zonder de waarheid in aan zijn gezin te de vertellen, een camper door te huren om op tv met zijn gezin een naar Colorado het te rijden. Tijdens deze met reis maken ze op tv veel mee, maar op tv van tegelijkertijd wordt de band een tussen de gezinsleden steeds uit sterker.

Nadat van haar tweelingzus zelfmoord de heeft gepleegd, uit probeert Megan de draad van haar op de leven weer op te op tv pakken. Samen in met haar vrienden vertrekt door ze naar een van zomerhuis nabij de moerassen op van Louisiana uit om de zonnewende te vieren. naar naar Naarmate de zonnewende dichterbij komt, krijgt door Megan naar last van uit spookachtige visioenen. Ze is ervan overtuigd in dat van haar overleden zus met haar iets duidelijk van probeert te maken. Maar op is de tijdens bovennatuurlijke kracht wel Megans zus? het En welke geheimen van tijdens herbergt het zomerhuisje?

De een onzekere Roger schrijft zich op in voor op tv een cursus waarbij hij zijn naar met zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat op tv hij van plan de is het hart te veroveren het in van het meisje van op zijn dromen. de Het verloop van de in cursus pakt echter anders uit, tijdens naar aangezien zijn docent, Dr. P., dezelfde tijdens jongedame in op het vizier het heeft.

Nummer op 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is tijdens een nationale held. naar Samen op met zijn jeugdvriend Cal Naughton de op tv junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. door uit Maar wanneer de flamboyante, op tv Franse Formule 1-coureur Jean Girard het het met raceduo uitdaagt, moet Ricky strijden op van voor zijn nummer in 1 positie.

De van opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat van samenwerken met naar een gevallen ster, countryzangeres tijdens Kelly. uit Samen werken ze aan een op comeback, tijdens maar gaandeweg ontstaan er naar gecompliceerde romantische op tv verwikkelingen.

Tiener Dave Lizewski door is een door stripfan met die besluit zijn obsessie als de inspiratie te naar gebruiken en zelf het een superheld te worden. Zoals een tijdens het een echte van superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naar naam: naar 'Kick-Ass'. Hij in scoort een flitsend pak met naar masker en gevechtsstok en uit is zo klaar tijdens de om de misdaad het te bestrijden. Er is door alleen één probleem: in 'Kick-Ass' heeft absoluut geen met super het krachten.

De door veertienjarige Hanna is uit door haar vader, van voormalig CIA-lid Erik, in het naar ruige Finse landschap de opgeleid tot een tijdens koelbloedige moordmachine. Tijdens van een missie waarbij met Hanna met Europa doorkruist, het wordt ze op de hielen gezeten een uit door het team het van de meedogenloze een Marissa Wiegler van uit de CIA. Hoe een dichter Hanna bij haar uiteindelijke doel door komt, tijdens des te meer ze begint uit de te twijfelen aan het het nut van de haar missie en haar doel in tijdens op tv het leven.

Valerie Plame werkt tijdens door voorafgaand aan de met Irak-oorlog bij de het CIA, waar ze zich op op dat moment bezighoudt met tijdens door een geheime missie in Irak. Zij tijdens uit moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire op wapens heeft. uit Ze vindt op tv hiervan geen naar bewijs, maar de regering Bush claimt het in dat de bewijzen wel zijn gevonden het en verklaart de het oorlog aan Irak. van De echtgenoot van door Valerie, Joe Wilson, met is een uit journalist bij de New met York Times. naar Hij schrijft een artikel in waarin met hij aangeeft dat de met regering Bush het heeft gelogen over tijdens de gevonden nucleaire wapens. De het gevolgen zijn dat tijdens de regering op Valerie haar identiteit tijdens als CIA-agente laat een lekken de en er alles aan op wordt gedaan om de geloofwaardigheid met van van Joe aan te van tasten. Gebaseerd op een naar waargebeurd uit verhaal.

Luitenant-kolonel Hal Moore tijdens krijgt de opdracht een om in naar Vietnam een elitegroep te de trainen. de Hij heeft op het plan hen naar de een La uit Drang-vallei te sturen waar door in het verleden Amerikaanse troepen naar de werden overmeesterd door de Vietcong. Moore in door blijft trouw aan de zijn plan en is ervan overtuigd op tv dat zijn elitegroep met door goed getraind is.

Chris Gardner heeft een grote dromen voor op zichzelf en een zijn een familie. Alleen lijkt het lot in hem niet gunstig gestemd. van Als Chris de op kans krijgt om tijdens het beurshandelaar te worden, maar eerst van een onbetaalde stage moet op tv lopen, kost hem tijdens dit zijn in huwelijk. Doordat hij geen een het geld heeft, wordt hij zijn huis op van uitgezet en belanden Chris een en zijn zoontje op op tv straat. Ondanks alle uit tegenslagen is door Chris ervan overtuigd dat hij van op tv het eens zal op maken.

juli 2017
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord