Programma gemist?

Na een feest in wordt een een groep vrienden midden in naar de op nacht gewekt door in een mysterieus licht dat door tijdens het raam naar op door binnen schijnt. Wanneer een de van de vrienden van gevangen wordt genomen door door het licht, breekt er een paniek op uit. Al op tv snel ontdekken ze dat er in een tijdens buitenaardse invasie voor hun ogen door gaande is, waarbij tijdens de van gehele mensheid de in prooi is. In drie uit dagen tijd worden in Hong Kong, New York door en Las Vegas met onder de in voet gelopen en tijdens wat begon als tijdens naar een feest, verandert in naar een keiharde confrontatie met met aliens, door met elkaar en een gevecht om het te het overleven.

Gewelddadige indringers bedreigen in een Maya-gemeenschap. Het in het idyllische bestaan van Jaguar van Paw en de zijn gezin wordt wreed het verstoord als hij tijdens door de indringers wordt meegenomen uit naar een door tijdens angst en onderdrukking op tv geregeerde wereld. De door reis is lang van en gevaarlijk, met en naar aan het einde wacht Jaguar de Paw een de gruwelijk einde. Door een van speling van het lot in op krijgt hij de kans te ontsnappen. de een Aangespoord door de liefde naar voor zijn vrouw uit en familie, probeert uit hij terug van naar huis te keren om zijn van cultuur levend te van tijdens houden.

De uit vrijzinnige soldaat Lancelot redt naar de met mooie Guinevere en wordt op uit slag op tv verliefd. Zij is tijdens echter beloofd aan koning een Arthur en houdt oprecht van in de wijze man. met op De ontmoeting met naar Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties in het en ze moet een kiezen tussen de twee op tv mannen die beiden van haar op tv in houden.

Tiener Justin naar zuigt nog steeds een op zijn duim van en uit het lukt maar niet om van te stoppen. Van zijn van moeder krijgt tijdens hij weinig steun, want met die heeft haar van eigen een obsessie. Zijn vader wil hem door graag helpen, maar het al zijn op adviezen hebben Justin tot het nu toe niet op tv veel verder gebracht. door door Op school voelt hij tijdens zich buitengesloten, omdat naar zijn klasgenoten hem pesten met uit zijn een orale duimobsessie. Ook het het meisje naar waarop Justin verliefd is, het wil niets door van hem weten zolang hij nog op tv op zijn duim van zuigt. op tv Als de een schoolpsychiater Justin medicatie geeft voor het ADD, lijkt op tv het probleem eindelijk opgelost. Justin met in stopt met duimzuigen en wordt van meer zelfverzekerd. op tv Hij krijgt het meisje van met zijn dromen en met begint al die naar dingen naar te doen die elke tiener uit naar doet. Hij is op tv zielsgelukkig met zijn nieuwe leven. Langzaamaan de komt Justin uit erachter dat met de het het stoppen van het duimzuigen niet al in zijn problemen zijn van naar opgelost.

Historische op tv weergave van van het leven van op de beroemde Griekse de heerser Alexander de Grote. De in zoon van de Macedonische van koning Philip II van en zijn echtgenote tijdens in Olympias volgt zijn tijdens vader op als hij twintig jaar van oud is. op tv Hij sterft op uit 32-jarige leeftijd, op tv maar heeft dan wel een uit ware een veroveringsslag geslagen. Hij op tv verovert het oude Perzië het en reist met zelfs zo ver tijdens als India.

Bob door Munro is niet door zeker van zijn baan met door zijn op dominante baas Todd op tv Mallory. Bob heeft zijn van vrouw en kinderen een van vakantie door naar Hawaï beloofd, maar de zijn baas de Todd eist dat hij van een presentatie voorbereidt en uit een de zakelijke bespreking in Colorado bijwoont. de Bob besluit, zonder in de waarheid een aan zijn gezin het te vertellen, een van camper de te huren om met zijn door gezin door naar Colorado te de rijden. Tijdens deze reis maken ze het veel mee, tijdens maar door tegelijkertijd wordt de band tussen de de gezinsleden steeds een sterker.

Nadat haar tweelingzus op tv zelfmoord heeft door gepleegd, probeert op Megan de draad van haar uit leven weer de op uit te pakken. Samen met naar haar vrienden vertrekt ze de naar door een zomerhuis nabij het de moerassen van Louisiana tijdens om de uit zonnewende te vieren. Naarmate de naar zonnewende tijdens dichterbij komt, krijgt Megan een last van het spookachtige visioenen. Ze is ervan overtuigd met dat in haar overleden zus haar door iets duidelijk een probeert te maken. Maar een is het de bovennatuurlijke kracht wel Megans zus? het En van welke geheimen herbergt het naar zomerhuisje?

De onzekere Roger de schrijft in zich in op tv voor een cursus waarbij in hij zijn uit zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van van uit plan is het op hart te veroveren van het het meisje van zijn op dromen. Het verloop op tv van de cursus pakt de echter anders uit, op aangezien zijn docent, uit Dr. P., met dezelfde jongedame op tv in het vizier naar heeft.

Nummer 1 NASCAR-coureur van Ricky in Bobby is een nationale door held. op Samen met zijn jeugdvriend uit Cal Naughton junior zijn zij op een in onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de de flamboyante, Franse door Formule door 1-coureur Jean Girard naar het raceduo uitdaagt, op moet Ricky strijden voor het zijn nummer 1 van positie.

De opkomende countrymuziekschrijver op Beau met gaat samenwerken met een gevallen door ster, countryzangeres Kelly. een Samen werken ze een aan het een comeback, op tv maar gaandeweg ontstaan van er gecompliceerde romantische in verwikkelingen.

Tiener Dave een Lizewski is een een stripfan die de besluit zijn obsessie als een inspiratie te in gebruiken en zelf met een superheld te tijdens worden. Zoals het een op echte superheld betaamt, door kiest hij uit een nieuwe naam: naar 'Kick-Ass'. Hij van scoort een flitsend pak met tijdens masker en gevechtsstok door en naar is zo klaar om de op tv misdaad te bestrijden. van Er uit is alleen één door probleem: 'Kick-Ass' heeft absoluut geen super uit de krachten.

De veertienjarige de Hanna is tijdens door haar vader, op voormalig CIA-lid Erik, in in het ruige Finse landschap van opgeleid tot een naar de koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie op tv waarbij Hanna Europa in doorkruist, wordt door ze op de met hielen gezeten door het team op tv tijdens van de meedogenloze Marissa op Wiegler van de CIA. op Hoe met dichter Hanna bij haar uiteindelijke doel tijdens komt, des naar te meer in ze begint te twijfelen op aan uit het nut van haar naar missie en in haar doel in een het leven.

Valerie door Plame werkt van voorafgaand aan de Irak-oorlog het bij de CIA, uit waar ze zich uit op dat tijdens moment bezighoudt met een geheime missie een met in Irak. Zij een moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk de nucleaire met wapens heeft. Ze met vindt hiervan geen van bewijs, maar de regering Bush claimt op dat de bewijzen van van wel zijn gevonden en verklaart op de op oorlog aan Irak. De in echtgenoot van Valerie, Joe door Wilson, naar is een journalist bij de New het in York Times. Hij van schrijft een artikel waarin hij een aangeeft dat de een regering Bush heeft gelogen uit over de de gevonden nucleaire wapens. De van in gevolgen zijn dat de regering op Valerie uit haar identiteit als CIA-agente laat het lekken en er het alles aan wordt gedaan met om door de geloofwaardigheid van tijdens Joe aan te tijdens tasten. Gebaseerd uit op een waargebeurd uit verhaal.

Luitenant-kolonel tijdens Hal Moore krijgt de opdracht door om in Vietnam op tv een in elitegroep te uit trainen. Hij heeft door het plan hen op tv naar de La de Drang-vallei te sturen waar in het op verleden Amerikaanse troepen tijdens op tv werden overmeesterd door de Vietcong. Moore naar blijft trouw aan tijdens tijdens zijn plan en is ervan van overtuigd dat zijn elitegroep tijdens goed de getraind is.

Chris Gardner op tv heeft met grote dromen voor zichzelf door en zijn familie. Alleen lijkt naar door het lot hem de niet gunstig gestemd. door Als Chris de kans van krijgt om beurshandelaar naar te worden, maar eerst op tv een onbetaalde met stage moet lopen, kost hem van in dit zijn huwelijk. Doordat hij van geen geld heeft, uit wordt hij naar zijn huis van uitgezet en belanden Chris het en zijn zoontje op straat. de Ondanks alle tegenslagen het is Chris ervan een overtuigd dat hij van het eens met zal op maken.

augustus 2020
26-04-2013 20:30

Skyline

RTL Film - Skyline

Na een feest wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door een mysterieus licht dat door het raam naar binnen schijnt. Wanneer een van de vrienden gevangen wordt genomen door het licht, breekt er paniek uit. Al snel ontdekken ze ...

24-04-2013 22:14

Apocalypto

RTL Film - Apocalypto

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya-gemeenschap. Het idyllische bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers wordt meegenomen naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is...

22-04-2013 20:29

First Knight

RTL Film - First Knight

De vrijzinnige soldaat Lancelot redt de mooie Guinevere en wordt op slag verliefd. Zij is echter beloofd aan koning Arthur en houdt oprecht van de wijze man. De ontmoeting met Lancelot zorgt echter voor onbekende emoties en ze moet kiezen t...

21-04-2013 06:30

Thumbsucker

RTL Film - Thumbsucker

Tiener Justin zuigt nog steeds op zijn duim en het lukt maar niet om te stoppen. Van zijn moeder krijgt hij weinig steun, want die heeft haar eigen obsessie. Zijn vader wil hem graag helpen, maar al zijn adviezen hebben Justin tot nu toe ni...

20-04-2013 20:00

Alexander

RTL Film - Alexander

Historische weergave van het leven van de beroemde Griekse heerser Alexander de Grote. De zoon van de Macedonische koning Philip II en zijn echtgenote Olympias volgt zijn vader op als hij twintig jaar oud is. Hij sterft op 32-jarige leeftij...

20-04-2013 19:59

Runaway Vacation

RTL Film - Runaway Vacation

Bob Munro is niet zeker van zijn baan door zijn dominante baas Todd Mallory. Bob heeft zijn vrouw en kinderen een vakantie naar Hawaï beloofd, maar zijn baas Todd eist dat hij een presentatie voorbereidt en een zakelijke bespreking in Color...

18-04-2013 00:55

Solstice

RTL Film - Solstice

Nadat haar tweelingzus zelfmoord heeft gepleegd, probeert Megan de draad van haar leven weer op te pakken. Samen met haar vrienden vertrekt ze naar een zomerhuis nabij de moerassen van Louisiana om de zonnewende te vieren. Naarmate de zonne...

16-04-2013 22:36

School For Scoundrels

RTL Film - School For Scoundrels

De onzekere Roger schrijft zich in voor een cursus waarbij hij zijn zelfvertrouwen leert opbouwen, omdat hij van plan is het hart te veroveren van het meisje van zijn dromen. Het verloop van de cursus pakt echter anders uit, aangezien zijn ...

16-04-2013 20:29

Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

RTL Film - Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby

Nummer 1 NASCAR-coureur Ricky Bobby is een nationale held. Samen met zijn jeugdvriend Cal Naughton junior zijn zij een onverslaanbaar raceduo. Maar wanneer de flamboyante, Franse Formule 1-coureur Jean Girard het raceduo uitdaagt, moet Rick...

15-04-2013 20:30

Country Strong

RTL Film - Country Strong

De opkomende countrymuziekschrijver Beau gaat samenwerken met een gevallen ster, countryzangeres Kelly. Samen werken ze aan een comeback, maar gaandeweg ontstaan er gecompliceerde romantische verwikkelingen.

12-04-2013 22:39

Kick-ass

RTL Film - Kick-ass

Tiener Dave Lizewski is een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker...

12-04-2013 20:29

Hanna

RTL Film - Hanna

De veertienjarige Hanna is door haar vader, voormalig CIA-lid Erik, in het ruige Finse landschap opgeleid tot een koelbloedige moordmachine. Tijdens een missie waarbij Hanna Europa doorkruist, wordt ze op de hielen gezeten door het team van...

10-04-2013 20:30

Fair Game

RTL Film - Fair Game

Valerie Plame werkt voorafgaand aan de Irak-oorlog bij de CIA, waar ze zich op dat moment bezighoudt met een geheime missie in Irak. Zij moet onderzoeken of Saddam daadwerkelijk nucleaire wapens heeft. Ze vindt hiervan geen bewijs, maar de ...

10-04-2013 20:29

We Were Soldiers

RTL Film - We Were Soldiers

Luitenant-kolonel Hal Moore krijgt de opdracht om in Vietnam een elitegroep te trainen. Hij heeft het plan hen naar de La Drang-vallei te sturen waar in het verleden Amerikaanse troepen werden overmeesterd door de Vietcong. Moore blijft tro...

09-04-2013 20:29

The Pursuit Of Happyness

RTL Film - The Pursuit Of Happyness

Chris Gardner heeft grote dromen voor zichzelf en zijn familie. Alleen lijkt het lot hem niet gunstig gestemd. Als Chris de kans krijgt om beurshandelaar te worden, maar eerst een onbetaalde stage moet lopen, kost hem dit zijn huwelijk. Doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Film gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Film de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Film bij RTL Film liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Film. Heb je een uitzending van RTL Film gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Film gemist

RTL Film zendt elke maand een aantal populaire films uit. Met RTL Film heb je je eigen thuisbioscoop.

Uitzending gemist van RTL Film? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Film kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 427
  • Laatste uitzending op 26-04-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!