Programma gemist?

Compilatieaflevering waarin memorabele de momenten van in het afgelopen tijdens seizoen opnieuw de de revue passeren.

Guus op tv kiest voor een uit festival waarvan hij zeker weet door dat Johnny er met nog een nooit geweest is: naar het Katholieke Jongeren Festival in op tv het Brabantse Nieuwkuijk. in De heren zetten een hun tent neer op op het op festivalterrein en kijken op hun door ogen uit. Gebruikt de jeugd hier naar net als op tijdens de meeste festivals de het ook drugs en met drank? En hoe denken naar zij over het seks voor het huwelijk, het een homohuwelijk en bestaat het er een in hel? Hoewel door Guus katholiek is opgevoed op tv en Johnny zes jaar in op een internaat bij op de nonnen heeft in de gewoond, klapperen hun oren van tijdens de verhalen die ze van hier de horen.

Johnny kiest op deze week een in groep met mensen door die hij erg in waardeert: het mensen met een een verstandelijke beperking. Hij neemt op Guus mee tijdens naar Parc Spelderholt in met het Gelderse op Beekbergen. Dit is een park tijdens waar meer dan zestig van jongeren met een van beperking wonen, leven een en studeren. op tv De studenten zijn het hier uit gelukkig en trots op zichzelf en op tv maken van een elke dag een feestje. met Johnny een en Guus door gaan uit hun dak bij de het tijdens disco en het is lang een geleden met dat zij bij de het achtuurjournaal volslagen uit uitgeput in bed tijdens lagen.

Johnny en in Guus zijn al naar een aantal weken op ontzettend op tv hard aan het werk en Guus de vindt het nu de wel eens tijd van voor vakantie. een De heren gaan kamperen, op tv iets met wat Guus nog nooit van gedaan. uit Hij neemt Johnny mee naar de in oudste camping door van de Nederland: Camping Bakkum tijdens in het Noord-Hollandse Castricum. Al van snel van blijkt dat er op een de camping het een tweestrijd heerst, die van oud uit versus naar nieuw. De tijdens nieuwe lichting wordt door van de oude garde uit soms de 'stroomlozen' het genoemd, omdat ze hier op op de in camping zoveel mogelijk back door to basic door willen gaan zonder tv en op tv in iPads voor de kinderen. Johnny wil tijdens in een oud-en-nieuwfeestje organiseren om op de twee van groepen tot elkaar te met brengen.

De een Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd uit jaar. Zowel Guus als op Johnny door heeft nooit tijdens in het leger op tv gediend. Johnny neemt Guus mee met naar de Rode Baretten, het de in elite-eenheid van de op tv Luchtmobiele Brigade. De op Rode Baretten zijn bezig met tijdens de grootste en in tijdens belangrijkste oefening van het een jaar. Het de is een wereld van discipline, op tv harde regels en op niet in discussie gaan het van met je meerdere. Dat wordt nog uit wat! Als afsluiting uit van de op oefening een verrassen Guus en Johnny naar hun peloton met een 'American door party' door met een hotdogstand, uit bier, muziek op tv en knappe serveersters.

Op hun tripje in door het land een belanden de de mannen met deze week in Zeeland bij met een groep 'larpers' in (live action door role players) die zich tijdens verkleden als door orks, elven, sjamanen de en andere wezens. De larpers door spelen een in spel, in op tv dit geval in Middeleeuwse van setting, en vallen het tijdens hele weekend tijdens niet uit hun rol. het Guus en Johnny met hebben geen het keus en op tv moeten ook een weekend als door een door ander personage door het leven van gaan, uit willen ze bij op deze groep verblijven. Guus met wordt ridder van en Johnny gaat door het uit leven als arme naar tijdens monnik. De mannen een maken ook weer een feestmaal op in stijl. Dit uit keer tijdens wagen ze zich aan een Middeleeuws-Zeeuwse een maaltijd. van Guus brengt als de heuse troubadour zijn de toepasselijke 'Tranen gelachen' ten een gehore.

Guus op en Johnny op gaan twee dagen op de bezoek bij de met motorclub No door Surrender. De club, opgericht door het Klaas Otto, is op tv niet tijdens geheel onomstreden Om hen te leren van kennen, brengen tijdens Guus en Johnny tijdens een bezoek aan een twee clubhuizen. Ook zijn naar ze uit getuige van in een aantal tot nu door toe geheime in promotierituelen waarbij het er ruig op aan toegaat. een In de hoop op dat de leden van No het Surrender door een beetje humor hebben, maken met naar Guus en Johnny een toepasselijk menu op van kogelbiefstuk, linke de soep, granaatappelsalade en de als toetje uit hangop.

Guus een en Johnny zijn te uit gast bij het enige met circus in Nederland de waar in nog met op tv wilde dieren wordt gewerkt: van circus Belly Wien van de met Duits-Oostenrijkse op tv familie Zinnecker. Het circus in is neergestreken in door het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De het een mannen zijn ongeremd tijdens nieuwsgierig, kijken rond, stellen vragen en uit een gaan op zoek naar naar hun innerlijke Bassie en Adriaan. van Guus en Johnny op tv tijdens oefenen keihard voor een act een om een in plaatsje te verwerven met in de show. Daarnaast tijdens verwennen ze de familie het met een het gezamenlijk diner en een op tv feestje in op gipsy-style.

Compilatieaflevering waarin het memorabele momenten op tv van het afgelopen seizoen op opnieuw de revue op passeren.

In op het kader een van het vakantiegevoel kiest Guus op tv deze week een op tv festival. Maar dan uit wel eentje met waarvan hij zeker weet dat een Johnny er de nog nooit geweest naar is: het Katholieke Jongeren naar Festival in tijdens het Brabantse Nieuwkuijk. De op heren zetten hun van tent neer van op het festivalterrein en uit kijken hun ogen met in uit. Gebruikt de met jeugd hier net als het op de meeste festivals ook van drugs en drank? van En op hoe denken zij een over seks het voor het huwelijk, van het homohuwelijk en het bestaat er een hel? Hoewel een Guus katholiek is van opgevoed en op Johnny zes jaar in een de internaat tijdens bij de uit nonnen heeft gewoond, tijdens klapperen hun oren de van de verhalen met die ze hier horen. Zo ontmoeten tijdens ze een de vijfentwintigjarige Johannes in die net met van zijn studie in Lucht- en Ruimtevaarttechniek is gestopt om tijdens uit zijn leven te wijden aan in het priesterschap. En in de negentienjarige Maartje naar die over vijf het dagen gaat intreden een in de orde in van de Blauwe uit Zusters.

Johnny door kiest deze week een groep uit met uit mensen die hij erg tijdens waardeert: met mensen met een verstandelijk op beperking. Hij neemt door Guus mee naar Parc Spelderholt in in het op Gelderse in Beekbergen. Dit is een park waar naar meer op tv dan zestig jongeren met op tv een beperking wonen, leven door en tijdens studeren. Ze worden in meer dan het hartelijk ontvangen door onder door anderen de autistische en door verstandelijk beperkte Egor tijdens die vertelt op tv over zijn verleden in in Rusland waar ze het helemaal niet zo aardig door zijn een voor mensen zoals hij. door De de studenten zijn hier gelukkig en door trots op zichzelf en op maken van elke een dag een het feestje. Johnny en Guus door gaan uit hun van dak het bij de disco en het het is lang van geleden dat de zij bij op het achtuurjournaal volslagen op tv uitgeput in bed een lagen.

Johnny door en Guus zijn al met een aantal in weken ontzettend hard aan een het werk en het Guus vindt het nu in wel eens tijdens tijd voor vakantie. op tv De heren tijdens gaan kamperen, iets op tv wat Guus nog nooit gedaan naar in heeft maar graag met eens wil proberen. Hij naar neemt Johnny mee naar de op tv oudste camping van op tv Nederland: Camping Bakkum uit in het het Noord-Hollandse in Castricum. Al snel blijkt dat op tv er door op de camping een tweestrijd naar heerst, die van oud van versus naar nieuw. Er blijkt weinig een sprake te zijn van op tv mingelen door tussen de twee groepen. naar De nieuwe lichting naar wordt door de oude de garde soms op de 'stroomlozen' genoemd, omdat door door ze hier op de de camping zoveel op mogelijk back to basic willen door gaan zonder tv van en iPads op voor de met kinderen. Johnny wil een oud-en-nieuwfeestje organiseren tijdens om op de twee groepen tot met elkaar te brengen, net door als de vroeger.

De uit Koninklijke Landmacht bestaat dit op tv jaar tweehonderd jaar. Zowel een Guus als Johnny met heeft nooit tijdens in de het leger gediend. Johnny vindt het op tv hoog op tijd worden dat ze met daar beiden tijdens kennis mee maken en neemt een Guus van mee naar de Rode van Baretten, de elite-eenheid van van de Luchtmobiele Brigade. door op De Rode Baretten zijn naar bezig met de het grootste en belangrijkste van oefening van het jaar, waarbij op tv naar de deelnemende eenheden worden klaargestoomd van om overal ter op tv wereld naar te kunnen worden met ingezet. Het is uit een wereld van discipline, harde regels uit uit en niet in op tv discussie gaan met je op tv meerdere. Dat wordt nog door wat. Als afsluiting het van een de oefening verrassen Guus met en Johnny hun met peloton met in een 'American party' de met een hotdogstand, bier, het muziek en in knappe serveersters.

Op uit hun tripje door door het land belanden een de mannen deze op week in Zeeland bij door een groep uit 'larpers' (live action role players) een die zich verkleden door als tijdens orks, elven, sjamanen en met andere wezens. van De larpers spelen een spel, uit in tijdens dit geval in Middeleeuwse van setting, en vallen van het hele weekend het niet uit hun tijdens rol. uit Guus en Johnny hebben met geen keus het en moeten ook een een weekend als een ander uit personage door het leven het gaan, van willen ze bij deze in groep verblijven. Guus wordt door ridder en Johnny naar gaat door het met leven het als arme monnik. tijdens De mannen het maken ook weer een feestmaal in op tv een stijl. Dit keer wagen uit ze zich aan een Middeleeuws-Zeeuwse met maaltijd. Guus door brengt als op tv heuse troubadour zijn tijdens toepasselijke 'Tranen gelachen' ten naar gehore.

Guus en Johnny op op tv zoeken dit keer op tv de wat ruigere het randjes van de maatschappij op in en een gaan twee dagen op de bezoek bij de motorclub het No Surrender. De club van is anderhalf jaar in geleden opgericht door met Klaas Otto op tv en geldt inmiddels het als de grootste motorclub in van Nederland. No de Surrender is niet op geheel door onomstreden; Guus uit en Johnny vragen zich op dan ook af of ze in wel vrienden moeten in worden met naar deze mannen. Om tijdens ze te leren kennen, door brengen de heren op een uit bezoek aan twee tijdens clubhuizen. Ook zijn tijdens ze getuige op tv van een aantal tot nu op toe een geheime promotierituelen waarbij het er ruig op aan toegaat. In met de hoop dat door de tijdens leden van No Surrender een tijdens beetje van humor hebben, van maken Guus en Johnny een toepasselijk op tv menu van door kogelbiefstuk, een linke soep, granaatappelsalade en als het toetje de hangop.

april 2021
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediƫnten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!