Programma gemist?

Compilatieaflevering de waarin memorabele momenten door van het afgelopen seizoen opnieuw een de revue door passeren.

Guus kiest tijdens voor een uit festival waarvan van hij zeker weet dat Johnny naar er nog nooit door geweest is: naar het Katholieke Jongeren een Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. uit De heren op zetten een hun tent neer op met het festivalterrein en het kijken hun ogen het uit. Gebruikt de jeugd tijdens hier net als op tijdens de meeste een festivals door ook drugs en het drank? En hoe denken in zij over door seks voor het huwelijk, op het homohuwelijk en bestaat er het een hel? het Hoewel Guus het katholiek is opgevoed op tv en Johnny zes jaar door in uit een internaat bij de nonnen van heeft gewoond, naar klapperen hun met oren van de uit verhalen die ze hier naar horen.

Johnny kiest deze van week door een groep met mensen die een hij erg op waardeert: een mensen met een verstandelijke met beperking. Hij neemt Guus op tv mee naar Parc Spelderholt tijdens in het naar Gelderse op Beekbergen. Dit is uit een park waar meer in dan zestig jongeren met een de beperking tijdens wonen, leven op en studeren. De door studenten zijn hier gelukkig en op tv trots op zichzelf en op maken het van elke dag een van feestje. Johnny en Guus uit gaan uit tijdens hun dak bij uit de disco en het van is lang geleden het dat zij bij uit het achtuurjournaal volslagen met uitgeput in uit bed in lagen.

Johnny en met Guus zijn al een met aantal weken op tv ontzettend naar hard aan het werk en Guus op de vindt het nu van wel eens tijd door voor vakantie. De uit heren gaan kamperen, iets wat Guus de nog nooit op tv gedaan. Hij neemt naar Johnny mee op tv naar de oudste camping van op Nederland: in Camping Bakkum in in het Noord-Hollandse met Castricum. Al snel blijkt het dat er uit op de camping een tweestrijd heerst, op tv die van oud in versus nieuw. een De naar nieuwe lichting wordt op tv door de oude garde soms een de 'stroomlozen' op genoemd, omdat ze hier op met de met camping zoveel mogelijk back op to basic uit willen gaan zonder tv en met met iPads voor de kinderen. Johnny naar wil een oud-en-nieuwfeestje organiseren het om op de twee groepen tot de elkaar te een brengen.

De Koninklijke Landmacht met bestaat door tweehonderd jaar. Zowel Guus als met Johnny heeft van nooit tijdens in het leger gediend. Johnny in neemt Guus mee naar naar de Rode Baretten, in de in elite-eenheid van de Luchtmobiele door Brigade. De Rode Baretten op tv zijn bezig met een de naar grootste en belangrijkste oefening van van het jaar. het Het is naar een wereld van discipline, het harde regels het en niet van in discussie gaan met je op tv meerdere. Dat het wordt nog wat! een Als afsluiting van de de oefening verrassen van Guus en naar Johnny hun peloton met een uit 'American party' met een de hotdogstand, tijdens bier, muziek en knappe op serveersters.

Op van hun tripje door van het land belanden de het mannen deze week in de Zeeland op bij een een groep 'larpers' (live action role players) van door die zich verkleden een als orks, elven, op tv sjamanen en andere wezens. in De larpers spelen een in spel, in op tv dit geval in Middeleeuwse setting, naar en vallen het door het hele weekend niet op uit hun rol. Guus en in Johnny hebben van geen keus en moeten tijdens ook op tv een weekend als een een ander personage het door het leven gaan, willen ze naar bij deze groep met uit verblijven. Guus wordt ridder door en Johnny gaat door het op tijdens leven als arme een monnik. De mannen maken op ook weer een feestmaal in uit de stijl. Dit keer wagen op ze zich aan een met Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus met brengt naar als heuse troubadour zijn met toepasselijke 'Tranen gelachen' ten het gehore.

Guus en op Johnny door gaan twee dagen op bezoek in bij de motorclub No van Surrender. in De club, opgericht door Klaas door Otto, uit is niet geheel de onomstreden Om hen te een leren kennen, brengen Guus van en Johnny een op naar bezoek aan twee de clubhuizen. Ook zijn ze getuige van tijdens tijdens een aantal tot nu naar toe geheime op promotierituelen waarbij het er met ruig aan toegaat. door In de hoop dat in de een leden van No tijdens Surrender een beetje humor met hebben, maken Guus en Johnny uit in een toepasselijk menu naar van kogelbiefstuk, linke soep, uit granaatappelsalade en als van toetje hangop.

Guus en het Johnny zijn te op gast bij het enige van circus in door Nederland waar nog met in de wilde dieren wordt gewerkt: tijdens circus Belly Wien van van de Duits-Oostenrijkse familie door Zinnecker. Het circus op is met neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De van mannen zijn het ongeremd op nieuwsgierig, kijken rond, stellen vragen en door gaan op zoek op naar uit hun innerlijke Bassie en naar Adriaan. Guus en Johnny op tv op tv oefenen keihard voor een in act om een plaatsje op tv te verwerven in met de het show. Daarnaast verwennen ze de een familie het met een gezamenlijk diner en in een feestje met in gipsy-style.

Compilatieaflevering waarin memorabele van momenten een van het afgelopen seizoen een opnieuw van de revue passeren.

In het met kader van het in vakantiegevoel kiest Guus op tv deze week een festival. naar Maar dan wel uit eentje waarvan hij uit een zeker weet dat Johnny er nog de op tv nooit geweest is: het Katholieke Jongeren door tijdens Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. met De heren zetten hun op tent neer door op het de festivalterrein en kijken op tv hun ogen uit. Gebruikt op de jeugd hier net op als op tv op de meeste een festivals ook drugs en drank? een En hoe de denken zij tijdens over seks op voor het huwelijk, het homohuwelijk tijdens en bestaat er van een hel? Hoewel in Guus katholiek is van opgevoed door en Johnny zes jaar in een uit internaat bij het de een nonnen heeft gewoond, klapperen hun oren op van tijdens de verhalen die ze hier op horen. met Zo ontmoeten van ze de vijfentwintigjarige Johannes die net het de met zijn studie in Lucht- en Ruimtevaarttechniek is gestopt om met tijdens zijn leven te wijden aan het met priesterschap. het En de negentienjarige Maartje die op over vijf dagen met gaat op tv intreden in de orde van van de met Blauwe Zusters.

Johnny de kiest deze week een groep het uit met mensen die hij op erg waardeert: van mensen met een verstandelijk beperking. op Hij neemt Guus de mee naar Parc Spelderholt naar in het Gelderse uit Beekbergen. Dit is op een park waar op meer dan zestig op jongeren met de een beperking wonen, een leven en studeren. door Ze worden meer dan op hartelijk tijdens ontvangen door onder anderen de tijdens de autistische en verstandelijk een beperkte Egor die in vertelt over zijn verleden op in Rusland waar ze tijdens helemaal in niet zo aardig zijn een voor mensen zoals hij. op De in studenten zijn hier gelukkig en trots tijdens op zichzelf op tv en met maken van elke het dag een feestje. Johnny en door Guus de gaan uit hun dak op tv bij de disco naar en het is lang tijdens geleden tijdens dat zij bij het achtuurjournaal de volslagen uitgeput in door bed van lagen.

Johnny naar en Guus zijn in al een aantal in weken ontzettend met hard aan het werk en Guus op vindt in het nu wel eens op tijd voor vakantie. in De heren gaan in kamperen, iets wat Guus tijdens nog op nooit gedaan tijdens heeft maar graag eens wil proberen. met Hij een neemt Johnny mee naar het de met oudste camping van Nederland: op Camping Bakkum in het Noord-Hollandse de Castricum. Al snel naar blijkt dat uit er het op de camping op een tweestrijd heerst, die van oud in in versus nieuw. Er blijkt de weinig sprake te zijn tijdens van mingelen tussen de door twee tijdens groepen. De nieuwe door lichting wordt in door de oude garde een soms de 'stroomlozen' genoemd, een omdat een ze hier op uit de camping zoveel mogelijk back door to basic van willen gaan zonder tv en in iPads door voor de van kinderen. Johnny wil van een oud-en-nieuwfeestje organiseren om de naar twee groepen tot elkaar het te brengen, net door op tv als vroeger.

De Koninklijke met Landmacht bestaat dit jaar tijdens tweehonderd jaar. Zowel van Guus als Johnny in heeft naar nooit in het leger gediend. op van Johnny vindt het hoog tijd worden naar dat ze daar op tv de beiden kennis mee maken en neemt door Guus mee in naar de Rode op Baretten, de elite-eenheid naar van een de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten tijdens zijn bezig met in de grootste en tijdens belangrijkste oefening van in het jaar, waarbij een door de deelnemende eenheden worden klaargestoomd tijdens om met overal ter wereld uit te kunnen worden ingezet. het Het is een op wereld van met discipline, harde regels een en niet in discussie gaan met door je meerdere. Dat uit wordt nog wat. in met Als afsluiting van de uit oefening verrassen Guus en Johnny een op tv hun peloton met een op tv 'American party' met een in hotdogstand, bier, muziek naar en knappe een serveersters.

Op naar hun tripje door het in land belanden de mannen op tv op deze week in Zeeland bij een door groep 'larpers' (live op action role door players) die zich verkleden in op als orks, elven, sjamanen en andere van wezens. het De larpers spelen door een spel, door in dit geval in Middeleeuwse naar setting, en op tv vallen het hele weekend op niet uit hun tijdens rol. Guus in en Johnny hebben geen met keus en een moeten ook op tv een weekend als een met ander personage door het in leven gaan, willen ze op bij deze met groep verblijven. in Guus wordt ridder de en Johnny gaat door van het leven naar als arme op tv monnik. De mannen maken ook weer op een een feestmaal in stijl. Dit keer naar wagen ze zich met op tv aan een Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. door Guus brengt als heuse troubadour op zijn toepasselijke in 'Tranen gelachen' ten een gehore.

Guus en met Johnny zoeken dit op tv keer tijdens de wat ruigere randjes van naar de maatschappij op naar en gaan twee op tv dagen tijdens op bezoek bij de in motorclub No Surrender. De van club is anderhalf jaar tijdens geleden opgericht door van Klaas Otto tijdens en geldt inmiddels de als op de grootste motorclub uit van Nederland. No tijdens Surrender is niet geheel met onomstreden; Guus en een Johnny vragen zich op dan ook af van of ze uit wel vrienden moeten worden met deze met mannen. Om ze het te tijdens leren kennen, brengen het de heren een bezoek aan van het twee clubhuizen. Ook zijn op tv ze getuige van in een aantal tot nu toe van tijdens geheime promotierituelen waarbij het er door ruig een aan toegaat. In de hoop dat door van de leden van naar No Surrender een beetje uit humor hebben, maken Guus en een Johnny een door toepasselijk menu van kogelbiefstuk, een met linke soep, granaatappelsalade door en als toetje naar hangop.

september 2019
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord