Programma gemist?

Compilatieaflevering op waarin memorabele momenten het van het van afgelopen seizoen opnieuw de revue het passeren.

Guus de kiest voor een festival het waarvan hij zeker door weet dat naar Johnny er nog van nooit geweest een is: het Katholieke Jongeren tijdens Festival in door het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten van een hun tent neer op het van festivalterrein en tijdens kijken hun ogen de uit. Gebruikt de jeugd hier uit op tv net als op de meeste festivals de tijdens ook drugs en drank? in En hoe denken met zij over seks voor het een op huwelijk, het homohuwelijk de en bestaat er een hel? op tv Hoewel Guus katholiek het is opgevoed in en Johnny zes jaar een in een internaat in bij de nonnen heeft met gewoond, klapperen hun naar oren op van de verhalen op tv die ze op tv hier horen.

Johnny in kiest deze week een van groep met naar mensen die hij erg waardeert: op mensen met een een op verstandelijke beperking. Hij neemt Guus op tv mee naar het Parc Spelderholt tijdens in het Gelderse Beekbergen. met Dit is van een park waar meer het dan zestig jongeren met een een tijdens beperking wonen, leven en door studeren. De studenten met zijn hier gelukkig de en trots op zichzelf en het maken van uit elke dag een feestje. het Johnny en Guus tijdens gaan uit op hun dak naar bij de disco op en het is uit lang geleden door dat zij bij het het achtuurjournaal volslagen van uitgeput in bed een lagen.

Johnny naar en Guus zijn al door een aantal van weken ontzettend hard op tv aan het een werk en Guus een vindt het nu wel eens van tijd voor op vakantie. De heren gaan op kamperen, iets wat Guus op nog nooit op tv gedaan. van Hij neemt Johnny mee naar door de uit oudste camping van Nederland: met Camping Bakkum het in het Noord-Hollandse Castricum. op tv Al snel de blijkt dat er op de camping naar een tweestrijd heerst, door die van een oud versus nieuw. op tv De nieuwe lichting wordt van naar door de oude garde soms de op tv van 'stroomlozen' genoemd, omdat ze een hier op van de camping zoveel mogelijk back to de basic willen tijdens gaan op zonder tv en iPads voor het de kinderen. Johnny wil op een oud-en-nieuwfeestje organiseren uit om een de twee groepen tot op tv elkaar te in brengen.

De met Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd op jaar. door Zowel Guus als Johnny in heeft nooit in het de leger gediend. Johnny neemt op Guus mee met naar de van Rode Baretten, de elite-eenheid het van de het Luchtmobiele Brigade. op tv De Rode Baretten zijn het bezig met de de grootste en van belangrijkste oefening van tijdens het jaar. Het is een een wereld uit van discipline, harde regels tijdens en niet in discussie gaan naar met een je meerdere. op tv Dat wordt nog wat! een Als afsluiting tijdens van de oefening verrassen Guus en uit op tv Johnny hun peloton het met een 'American party' door met een hotdogstand, bier, naar muziek en knappe door serveersters.

Op in hun tripje door het land op belanden de mannen tijdens deze week in tijdens door Zeeland bij een groep op 'larpers' (live action role players) naar die zich naar verkleden als orks, elven, naar sjamanen een en andere naar wezens. De larpers spelen een spel, van in een dit geval in het Middeleeuwse setting, en vallen het van hele door weekend niet naar uit hun rol. Guus en Johnny het hebben geen het keus en het moeten ook een weekend als in een ander personage in door het leven op gaan, van willen ze bij deze met groep verblijven. op Guus wordt een ridder en Johnny gaat door het door leven naar als arme monnik. De mannen tijdens maken ook in weer een feestmaal in op tv stijl. Dit naar keer wagen uit ze zich aan een Middeleeuws-Zeeuwse van maaltijd. Guus door brengt als heuse van troubadour zijn toepasselijke 'Tranen in gelachen' tijdens ten gehore.

Guus het en Johnny gaan twee dagen uit op bezoek met bij de motorclub in No Surrender. De club, naar door opgericht door Klaas met Otto, is niet geheel van onomstreden Om hen te leren van kennen, in brengen Guus op en Johnny een bezoek op aan twee clubhuizen. Ook een zijn op tv ze getuige van een door aantal tot nu van toe geheime naar promotierituelen waarbij het er ruig op aan toegaat. In met de hoop in dat de leden de van No Surrender een op beetje humor het hebben, maken naar Guus en Johnny op tv een toepasselijk menu van de kogelbiefstuk, linke soep, granaatappelsalade op en als toetje een hangop.

Guus en tijdens Johnny zijn te gast een op bij het enige circus in Nederland het waar nog het met wilde op tv dieren wordt gewerkt: circus Belly een Wien van een de Duits-Oostenrijkse familie tijdens Zinnecker. Het uit circus is neergestreken op tv in het Zuid-Hollandse tijdens Oude-Tonge. De mannen zijn ongeremd in nieuwsgierig, kijken in rond, op tv stellen vragen en gaan op op zoek naar een hun innerlijke Bassie het en Adriaan. Guus een en Johnny oefenen keihard voor een een act om het een op plaatsje te verwerven met in de uit show. Daarnaast verwennen ze van de familie met een gezamenlijk uit diner naar en een feestje van in gipsy-style.

Compilatieaflevering waarin memorabele tijdens momenten van het met afgelopen op tv seizoen opnieuw de revue het passeren.

In de het kader van de het vakantiegevoel kiest Guus op deze week van een festival. naar Maar dan wel eentje waarvan hij op zeker de weet dat Johnny op tv er nog nooit op geweest is: het Katholieke de Jongeren naar Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. op De heren tijdens zetten hun tent naar neer op op het festivalterrein en kijken hun ogen op uit. tijdens Gebruikt de door jeugd hier net als op de naar meeste festivals door ook drugs en in drank? het En hoe denken zij over op seks voor het op tv huwelijk, het homohuwelijk van en uit bestaat er een hel? een Hoewel Guus katholiek is opgevoed tijdens en Johnny zes het jaar in tijdens een internaat bij op de nonnen van heeft gewoond, klapperen hun uit oren op tv van de verhalen die ze hier door op horen. Zo ontmoeten ze de tijdens vijfentwintigjarige Johannes die net een met in zijn studie Lucht- met en Ruimtevaarttechniek door is gestopt om zijn leven tijdens te wijden aan de het priesterschap. En de op negentienjarige een Maartje die over vijf dagen naar gaat de intreden in de orde van van de Blauwe van Zusters.

Johnny kiest een deze week een op tv groep met mensen die in hij door erg waardeert: de mensen met een verstandelijk beperking. Hij in neemt Guus mee tijdens een naar Parc Spelderholt in van het Gelderse Beekbergen. van Dit is een een park waar meer dan zestig uit met jongeren met een beperking wonen, op leven en studeren. naar Ze worden meer het dan door hartelijk ontvangen door onder anderen met de autistische en verstandelijk op tv beperkte Egor een die in vertelt over zijn het verleden in Rusland op tv waar ze helemaal niet zo aardig op zijn de voor mensen zoals met hij. De op studenten zijn hier gelukkig op tv en trots op zichzelf door en maken op tv van elke door dag een feestje. Johnny en op tv Guus gaan op uit hun dak van bij de disco en het op tv is naar lang geleden dat in zij bij het achtuurjournaal naar volslagen uitgeput in bed op tv op tv lagen.

Johnny en naar Guus zijn al een het aantal weken in ontzettend hard tijdens aan het werk en op Guus vindt uit het nu in wel eens tijd voor met vakantie. De heren gaan een kamperen, iets wat op Guus met nog nooit gedaan op heeft maar graag eens van wil proberen. Hij de neemt Johnny mee met naar de oudste camping van een Nederland: uit Camping Bakkum op tv in het Noord-Hollandse Castricum. Al snel van een blijkt dat er op door de camping door een tweestrijd heerst, die van oud tijdens versus nieuw. op Er een blijkt weinig sprake te zijn van in mingelen het tussen de twee groepen. De een op tv nieuwe lichting wordt door de oude naar garde soms de de 'stroomlozen' genoemd, omdat van ze hier op tijdens van de camping zoveel mogelijk back to op basic willen op tv gaan een zonder tv en iPads door voor de kinderen. Johnny wil uit een een oud-en-nieuwfeestje organiseren met om de twee met groepen tot elkaar tijdens te brengen, net met als vroeger.

De Koninklijke Landmacht een naar bestaat dit jaar het tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny de heeft het nooit in het leger met gediend. Johnny vindt het van het hoog tijd worden het dat ze daar beiden naar kennis mee op maken en neemt Guus het mee naar de Rode het Baretten, de elite-eenheid de van de het Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten op tv zijn met bezig met de grootste naar en belangrijkste op oefening van het jaar, waarbij tijdens de deelnemende een eenheden worden klaargestoomd uit om overal de ter wereld tijdens te kunnen worden tijdens ingezet. Het is de een wereld van discipline, harde regels op tv en niet van in door discussie gaan met je meerdere. Dat uit wordt nog naar wat. Als met afsluiting van de de oefening verrassen Guus en het Johnny hun peloton met naar een 'American op party' door met een hotdogstand, bier, muziek tijdens en uit knappe serveersters.

Op met hun tripje door het tijdens land belanden met de mannen deze week in een van Zeeland bij een groep 'larpers' uit (live met action role players) die zich met verkleden als orks, tijdens elven, sjamanen en andere in een wezens. De larpers spelen een spel, het in dit geval op tv tijdens in Middeleeuwse setting, en vallen een het hele weekend niet op uit hun rol. de Guus en van Johnny hebben geen keus in en in moeten ook een weekend als de van een ander personage door het het leven gaan, willen de ze bij deze groep naar verblijven. Guus in wordt ridder en door Johnny de gaat door het leven als naar arme monnik. De uit mannen op tv maken ook weer een op feestmaal in stijl. Dit keer een wagen ze zich op aan een Middeleeuws-Zeeuwse de maaltijd. Guus de brengt het als heuse troubadour zijn toepasselijke 'Tranen door gelachen' een ten gehore.

Guus naar en Johnny zoeken dit keer naar de wat ruigere in randjes van een de maatschappij op en van gaan de twee dagen op bezoek met bij de op motorclub No Surrender. De club een is een anderhalf jaar geleden opgericht door het Klaas het Otto en geldt inmiddels met als de grootste motorclub een van naar Nederland. No Surrender is niet met geheel in onomstreden; Guus en Johnny met vragen zich het dan ook door af of ze naar wel vrienden moeten worden het met deze mannen. Om ze door te leren kennen, het brengen het de heren een op bezoek aan twee met clubhuizen. Ook zijn ze getuige uit van door een aantal tot nu van toe uit geheime promotierituelen waarbij het er ruig naar aan toegaat. In op tv de het hoop dat de leden van op No Surrender een naar in beetje humor hebben, maken naar Guus en naar Johnny een toepasselijk menu door van kogelbiefstuk, linke soep, granaatappelsalade met en als toetje tijdens met hangop.

juni 2019
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord