Programma gemist?

Compilatieaflevering de waarin memorabele momenten van het op afgelopen seizoen een opnieuw de uit revue passeren.

Guus door kiest voor een festival het waarvan hij in zeker weet dat naar Johnny er nog nooit met geweest is: het Katholieke tijdens Jongeren Festival door in het het Brabantse Nieuwkuijk. een De heren zetten hun tent neer in op het festivalterrein op en kijken door hun ogen uit. een Gebruikt de het jeugd hier net als van op de meeste van festivals ook drugs uit en drank? En hoe in denken zij over uit seks een voor het huwelijk, op tv het homohuwelijk een en bestaat er een een hel? Hoewel in Guus katholiek is opgevoed en Johnny op tv zes jaar het in een internaat in bij de tijdens nonnen heeft gewoond, klapperen een hun op oren van de verhalen die ze met hier met horen.

Johnny een kiest deze in week een groep met mensen die uit door hij erg waardeert: mensen met een in verstandelijke uit beperking. Hij neemt uit Guus mee naar naar Parc Spelderholt in het het Gelderse Beekbergen. naar Dit is een park waar naar meer dan op tv zestig jongeren tijdens met een beperking naar wonen, leven naar en studeren. De studenten zijn hier de gelukkig en trots van op van zichzelf en maken van het elke naar dag een feestje. Johnny en Guus van gaan uit hun in dak het bij de disco tijdens en het is naar lang geleden dat op zij bij het achtuurjournaal volslagen van uitgeput in bed een naar lagen.

Johnny naar en Guus zijn al een het aantal weken uit ontzettend hard de aan het werk en door Guus met vindt het nu wel door eens tijd voor op tv vakantie. De heren gaan kamperen, op tv iets wat in Guus nog nooit gedaan. door Hij neemt Johnny tijdens mee tijdens naar de oudste camping op van Nederland: Camping Bakkum de in het tijdens Noord-Hollandse Castricum. Al uit snel blijkt de dat er op op de camping een tweestrijd heerst, uit die van oud op tv versus uit nieuw. De nieuwe lichting wordt de door de op oude garde naar soms de 'stroomlozen' genoemd, het omdat ze door hier op op de camping zoveel mogelijk naar back to basic willen gaan met zonder tv naar en iPads voor op de kinderen. Johnny wil naar een oud-en-nieuwfeestje op organiseren om de twee de groepen tot elkaar naar te van brengen.

De Koninklijke Landmacht op bestaat tweehonderd jaar. naar Zowel op tv Guus als Johnny heeft uit nooit in het tijdens leger gediend. op Johnny neemt door Guus mee naar de een Rode Baretten, de elite-eenheid van uit de Luchtmobiele Brigade. het De Rode Baretten op tv naar zijn bezig met een de grootste en belangrijkste oefening op van tijdens het jaar. Het is een tijdens wereld de van discipline, harde regels naar en niet in door discussie gaan met je met meerdere. tijdens Dat wordt nog wat! de Als afsluiting van een de oefening verrassen Guus van en Johnny in hun peloton met een naar 'American party' uit met een hotdogstand, bier, muziek in op tv en knappe serveersters.

Op hun tripje op in door het land belanden met de mannen deze week in uit Zeeland bij uit een naar groep 'larpers' (live action tijdens role players) van die zich verkleden als orks, tijdens elven, sjamanen en naar andere wezens. De met larpers spelen naar een spel, in dit geval door in Middeleeuwse tijdens setting, op tv en vallen het hele weekend niet met uit hun op rol. Guus op en Johnny hebben geen keus in en moeten ook het een weekend op tv als een ander personage van door het uit leven gaan, met willen ze bij door deze groep verblijven. Guus wordt met een ridder en Johnny gaat door het van leven als arme uit monnik. De mannen op tv maken ook weer op tv een feestmaal een in stijl. Dit keer een de wagen ze zich aan een Middeleeuws-Zeeuwse op maaltijd. Guus brengt de als heuse troubadour tijdens zijn toepasselijke op 'Tranen gelachen' ten op gehore.

Guus en een Johnny gaan een twee dagen op bezoek tijdens bij de motorclub No op tv Surrender. De op tv club, de opgericht door Klaas Otto, het is niet geheel onomstreden Om naar een hen te leren kennen, op brengen Guus en Johnny een in bezoek aan naar twee clubhuizen. Ook zijn naar ze getuige van uit tijdens een aantal tot nu toe in geheime een promotierituelen waarbij het er tijdens ruig aan toegaat. tijdens In de hoop dat de van leden van No een het Surrender een beetje humor hebben, van maken het Guus en Johnny een door toepasselijk menu van kogelbiefstuk, op tv linke het soep, granaatappelsalade en als toetje het hangop.

Guus en Johnny door zijn te een gast bij het in enige circus het in Nederland waar nog door met in wilde dieren wordt een gewerkt: circus Belly Wien van op de naar Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is van op neergestreken in het Zuid-Hollandse het Oude-Tonge. De mannen zijn van ongeremd nieuwsgierig, kijken rond, op stellen vragen tijdens en gaan op zoek met tijdens naar hun innerlijke Bassie de en Adriaan. door Guus en Johnny de oefenen keihard voor van een act om een plaatsje te een verwerven in door de show. Daarnaast verwennen van ze de familie de met een gezamenlijk de diner en op een feestje in in gipsy-style.

Compilatieaflevering van waarin memorabele momenten van het de met afgelopen seizoen opnieuw het de revue passeren.

In de het kader met van het vakantiegevoel kiest Guus het deze week een festival. op Maar dan naar wel eentje waarvan hij van zeker weet dat uit Johnny er nog van nooit de geweest is: een het Katholieke Jongeren in Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De in heren tijdens zetten hun tent neer uit op een het festivalterrein en met kijken hun ogen uit uit. Gebruikt de jeugd hier van net als in op de van meeste festivals ook uit drugs en drank? En een hoe denken zij over door seks voor het huwelijk, door het homohuwelijk en door bestaat naar er een hel? door Hoewel Guus katholiek is uit opgevoed en Johnny zes het jaar uit in een internaat van bij de nonnen heeft door gewoond, klapperen in hun oren van door de verhalen die ze uit hier horen. van Zo ontmoeten ze de het vijfentwintigjarige Johannes die net op tv op met zijn studie Lucht- op en Ruimtevaarttechniek in is gestopt om zijn leven te een uit wijden aan het priesterschap. En de naar naar negentienjarige Maartje die over vijf van dagen het gaat intreden in de naar orde van door de Blauwe Zusters.

Johnny kiest de deze het week een groep op met mensen die hij door erg waardeert: op mensen met een verstandelijk beperking. Hij een met neemt Guus mee naar het Parc Spelderholt in het Gelderse de op tv Beekbergen. Dit is een park waar het meer met dan zestig van jongeren met een beperking op wonen, leven en studeren. op Ze uit worden meer dan hartelijk op tv ontvangen door onder anderen de op autistische en op verstandelijk beperkte Egor die van vertelt op tv over zijn verleden in Rusland naar waar ze het helemaal niet tijdens zo aardig zijn voor op mensen zoals door hij. De studenten zijn hier een gelukkig en van trots op zichzelf op en tijdens maken van elke dag een feestje. op de Johnny en Guus gaan uit naar hun dak bij de door disco en het naar is lang van geleden dat door zij bij het achtuurjournaal uit volslagen uitgeput in het bed van lagen.

Johnny met en Guus zijn al een de naar aantal weken ontzettend hard aan het op tv werk en Guus een vindt naar het nu een wel eens tijd voor vakantie. op tv De heren gaan kamperen, de tijdens iets wat Guus nog nooit van gedaan heeft door maar graag eens door wil proberen. Hij neemt tijdens Johnny mee naar de op oudste camping tijdens van Nederland: Camping Bakkum op de in het Noord-Hollandse Castricum. Al snel van met blijkt dat er op de camping op een de tweestrijd heerst, die van oud van versus tijdens nieuw. Er blijkt weinig de sprake te zijn van de mingelen tussen de de door twee groepen. De nieuwe lichting wordt een door de met oude garde soms de op tv 'stroomlozen' genoemd, een omdat ze hier een op de de camping zoveel mogelijk back van to basic willen gaan uit zonder tv met en van iPads voor de kinderen. Johnny wil uit naar een oud-en-nieuwfeestje organiseren in om de twee groepen tot het elkaar het te brengen, net als op tv vroeger.

De naar Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar het tweehonderd jaar. in Zowel Guus als een Johnny heeft een nooit in het uit leger gediend. Johnny uit vindt het hoog tijdens tijd worden dat ze daar tijdens beiden kennis mee op door maken en neemt met Guus mee naar de Rode door Baretten, de elite-eenheid tijdens van de Luchtmobiele in Brigade. De Rode in Baretten zijn bezig een met de op grootste en belangrijkste oefening van op het jaar, waarbij met tijdens de deelnemende eenheden worden klaargestoomd om tijdens overal ter op wereld te in kunnen worden uit ingezet. Het is een wereld van op tv een discipline, harde regels en niet met in discussie gaan een met je meerdere. in Dat wordt nog tijdens wat. Als afsluiting van op de oefening op tv verrassen Guus door en Johnny hun peloton uit met een 'American party' op met een hotdogstand, het tijdens bier, muziek en in knappe serveersters.

Op hun tripje een door het land de belanden op de mannen een deze week in op Zeeland bij een groep op tv 'larpers' (live action tijdens role players) die het zich verkleden met als orks, elven, door sjamanen en andere wezens. De larpers door door spelen een spel, in op dit geval in op Middeleeuwse setting, en vallen het op hele een weekend niet uit hun rol. in Guus en door Johnny hebben op tv geen keus en het moeten ook de een weekend als een ander uit personage door het een leven gaan, willen ze het bij deze groep uit verblijven. in Guus wordt ridder naar en Johnny gaat door het in leven de als arme monnik. De in mannen maken ook weer een tijdens een feestmaal in stijl. Dit keer tijdens het wagen ze zich aan in een Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus brengt tijdens op als heuse troubadour zijn door toepasselijke 'Tranen gelachen' ten een gehore.

Guus en Johnny van zoeken dit keer tijdens de wat ruigere van randjes van van de maatschappij op tijdens en gaan op tv twee dagen op bezoek de bij de motorclub met No Surrender. van De club is anderhalf de jaar geleden opgericht de door door Klaas Otto en met geldt inmiddels als de grootste motorclub in van Nederland. op tv No Surrender is niet door geheel onomstreden; met Guus tijdens en Johnny vragen zich in dan ook af door of ze door wel vrienden moeten naar worden met deze mannen. Om van ze op tv te leren kennen, brengen de het heren uit een bezoek aan in twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige op in van een aantal tot nu door toe de geheime promotierituelen waarbij op tv het er ruig aan toegaat. In door de hoop van dat de leden van uit No Surrender uit een beetje humor hebben, de maken Guus en het het Johnny een toepasselijk op menu van kogelbiefstuk, met linke soep, granaatappelsalade en op tv als toetje op hangop.

december 2020
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!