Programma gemist?

Compilatieaflevering een waarin memorabele op tv momenten van het afgelopen uit seizoen opnieuw in de revue passeren.

Guus van kiest voor een festival met waarvan met hij zeker weet van dat Johnny er de nog nooit geweest is: het naar Katholieke een Jongeren Festival in het Brabantse tijdens Nieuwkuijk. De de heren zetten hun tijdens tent neer op het van festivalterrein en van kijken hun ogen uit. Gebruikt in de door jeugd hier net als tijdens op uit de meeste festivals ook drugs op tv en drank? En een hoe denken op zij over seks voor het een het huwelijk, het homohuwelijk uit en bestaat er een hel? Hoewel uit Guus op tv katholiek is opgevoed en Johnny naar zes door jaar in een internaat bij in de nonnen in heeft gewoond, een klapperen hun in oren van de verhalen die ze tijdens hier de horen.

Johnny de kiest deze week door een groep met mensen die door hij erg op tv waardeert: mensen met uit een in verstandelijke beperking. Hij van neemt Guus mee naar op tv Parc Spelderholt uit in het Gelderse Beekbergen. Dit naar is een park waar door op meer dan zestig jongeren met een in beperking uit wonen, leven met en studeren. De naar studenten zijn hier gelukkig en trots op op zichzelf en op maken van elke in dag door een feestje. naar Johnny en Guus gaan op uit hun dak op bij de disco naar en het is met lang geleden dat zij bij op tv het achtuurjournaal volslagen op tv uitgeput in een bed uit lagen.

Johnny en door Guus zijn al een de op aantal weken ontzettend hard op tv aan het werk en door Guus vindt het nu uit wel eens tijd door voor de vakantie. De heren gaan naar kamperen, iets wat van Guus nog nooit de gedaan. in Hij neemt Johnny in mee naar de oudste camping van door in Nederland: Camping Bakkum in het Noord-Hollandse op tv Castricum. met Al snel blijkt dat van er van op de camping een tweestrijd een heerst, die naar van oud versus een nieuw. De nieuwe uit lichting wordt door de oude op tv een garde soms de het 'stroomlozen' genoemd, omdat ze hier op op naar de camping zoveel mogelijk een back to door basic willen gaan zonder tv en naar iPads voor op de uit kinderen. Johnny wil een oud-en-nieuwfeestje op organiseren om de twee een groepen tot door elkaar te tijdens brengen.

De Koninklijke Landmacht een bestaat tweehonderd van jaar. Zowel Guus de als naar Johnny heeft nooit in het naar leger gediend. Johnny tijdens neemt Guus mee van naar de Rode met Baretten, de het elite-eenheid van uit de Luchtmobiele Brigade. naar De Rode Baretten zijn het bezig met de het grootste en naar belangrijkste oefening van een het jaar. Het is een een wereld van discipline, het harde regels naar en niet uit in discussie gaan met de je meerdere. Dat wordt tijdens nog wat! Als afsluiting de van de uit oefening verrassen Guus in en een Johnny hun peloton tijdens met een 'American party' naar met een hotdogstand, bier, muziek de en knappe op tv serveersters.

Op hun door tripje door het land door uit belanden de mannen deze week op tv in Zeeland bij een uit groep 'larpers' in (live action role op players) die zich verkleden op tv de als orks, elven, sjamanen en tijdens andere wezens. De larpers op spelen een spel, met in dit geval de in het Middeleeuwse setting, en vallen van het hele met weekend niet uit door hun rol. Guus en Johnny het hebben geen keus een en moeten het ook een een weekend als een op tv ander personage door het in leven gaan, willen door ze bij op tv deze groep verblijven. Guus wordt op tv ridder en Johnny naar gaat door het tijdens leven als arme met monnik. tijdens De mannen het maken ook weer een feestmaal het in stijl. Dit keer door wagen op ze zich aan een het Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus brengt tijdens de als heuse troubadour zijn in toepasselijke 'Tranen van gelachen' ten gehore.

Guus en met Johnny tijdens gaan twee dagen op op bezoek bij de op motorclub No Surrender. De club, door opgericht door tijdens Klaas Otto, is niet door geheel onomstreden Om het hen te de leren kennen, brengen Guus het en Johnny een in bezoek aan uit twee clubhuizen. Ook in zijn ze een getuige van een het aantal tot nu toe geheime in promotierituelen waarbij het de op er ruig aan de toegaat. In de hoop dat het de leden van No in Surrender een beetje met humor een hebben, maken Guus en het Johnny op tv een toepasselijk menu van kogelbiefstuk, linke door uit soep, granaatappelsalade en als toetje tijdens hangop.

Guus tijdens en Johnny zijn te in gast bij het enige een circus het in Nederland waar nog met naar wilde dieren wordt met gewerkt: circus uit Belly Wien van de het Duits-Oostenrijkse op tv familie Zinnecker. Het circus is uit uit neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. het De mannen zijn ongeremd een nieuwsgierig, kijken rond, een uit stellen vragen en gaan op zoek uit naar in hun innerlijke Bassie op en Adriaan. Guus op en Johnny oefenen keihard met voor een het act om in een plaatsje te verwerven de in de show. naar Daarnaast verwennen ze door de familie met een door gezamenlijk diner met en een feestje in de gipsy-style.

Compilatieaflevering waarin van memorabele een momenten van het afgelopen seizoen opnieuw door in de revue passeren.

In het kader tijdens naar van het vakantiegevoel kiest tijdens Guus deze week een uit festival. op tv Maar dan wel de eentje waarvan hij zeker weet dat een Johnny een er nog tijdens nooit geweest is: het Katholieke Jongeren de Festival in het de Brabantse door Nieuwkuijk. De heren zetten het hun tent neer op een met het festivalterrein en kijken hun ogen een uit. Gebruikt de naar jeugd in hier net als op de door meeste tijdens festivals ook drugs en drank? uit En hoe op denken zij uit over seks door voor het huwelijk, het homohuwelijk naar en bestaat er een het hel? Hoewel Guus in katholiek is opgevoed naar en Johnny zes naar jaar door in een internaat bij de van nonnen heeft op gewoond, klapperen tijdens hun oren van door de verhalen die met ze hier van horen. Zo ontmoeten ze van de vijfentwintigjarige Johannes die een net met door zijn studie de Lucht- en Ruimtevaarttechniek is gestopt op om zijn leven uit te wijden aan het door priesterschap. En met de negentienjarige een Maartje die over vijf dagen in naar gaat intreden in de door orde van de Blauwe van Zusters.

Johnny tijdens kiest deze week naar een groep naar met mensen die hij erg waardeert: door op mensen met een verstandelijk tijdens beperking. Hij een neemt Guus mee naar van Parc Spelderholt in het Gelderse het Beekbergen. een Dit is een park tijdens waar uit meer dan zestig jongeren met een op beperking wonen, uit leven en studeren. op tv Ze worden meer naar dan door hartelijk ontvangen door onder van anderen de autistische het en verstandelijk beperkte de Egor die vertelt met over zijn verleden in Rusland in van waar ze helemaal niet zo aardig een zijn voor mensen naar zoals in hij. De studenten door zijn hier gelukkig en met trots het op zichzelf en maken naar van elke dag een feestje. naar op tv Johnny en Guus gaan de uit hun dak uit bij de disco en naar het is lang geleden tijdens dat zij in bij het achtuurjournaal op tv volslagen uit uitgeput in bed met lagen.

Johnny van en Guus zijn al een op de aantal weken ontzettend naar hard aan het uit werk en Guus van vindt het nu wel eens tijd de uit voor vakantie. De op heren gaan kamperen, iets in wat Guus naar nog nooit gedaan heeft van maar graag eens wil proberen. door Hij neemt Johnny met door mee naar de oudste door camping van Nederland: Camping uit Bakkum op tv in het Noord-Hollandse het Castricum. Al snel blijkt dat er op een op de camping op tv een tweestrijd heerst, die de van oud versus nieuw. op tv Er blijkt weinig sprake op tv te zijn uit van mingelen tussen op de twee groepen. De in nieuwe lichting tijdens wordt door de oude in garde soms naar de 'stroomlozen' van genoemd, omdat ze tijdens hier op in de camping zoveel mogelijk back uit to basic willen gaan door uit zonder tv en iPads door voor de kinderen. Johnny uit wil met een oud-en-nieuwfeestje organiseren om de tijdens twee groepen tot het elkaar door te brengen, net als op vroeger.

De het Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar het tweehonderd met jaar. Zowel Guus als Johnny in heeft op tv nooit in het leger naar gediend. Johnny de vindt het hoog tijd naar worden dat ze in daar beiden met kennis mee maken en op tv neemt een Guus mee naar de een Rode Baretten, de elite-eenheid van op de van Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten op tv zijn bezig het met op de grootste en naar belangrijkste oefening van het uit jaar, waarbij de deelnemende een eenheden worden tijdens klaargestoomd om overal ter door wereld te een kunnen worden ingezet. Het is met op tv een wereld van een discipline, harde regels en niet in een discussie van gaan met je door meerdere. Dat wordt nog wat. in Als afsluiting in van de op oefening verrassen Guus en Johnny naar hun met peloton met een op 'American party' met een hotdogstand, op tv een bier, muziek en knappe uit serveersters.

Op tijdens hun tripje door het het land belanden de mannen van uit deze week in Zeeland bij een in uit groep 'larpers' (live action role tijdens players) die naar zich verkleden als orks, op tv elven, sjamanen en door andere op wezens. De larpers spelen een spel, naar op in dit geval in Middeleeuwse tijdens setting, en uit vallen het in hele weekend niet uit hun een rol. Guus het en Johnny hebben geen keus op en moeten ook naar een weekend uit als een ander het personage door het leven tijdens gaan, willen ze door van bij deze groep verblijven. Guus wordt op tv ridder en Johnny door gaat door naar het leven als arme naar monnik. De van mannen maken ook door weer een feestmaal het in stijl. Dit keer naar wagen ze zich naar aan een met Middeleeuws-Zeeuwse in maaltijd. Guus brengt de als heuse troubadour zijn toepasselijke de 'Tranen gelachen' ten in gehore.

Guus en door Johnny met zoeken dit keer de op wat ruigere van randjes van de tijdens maatschappij op en gaan het twee dagen op bezoek bij door in de motorclub No Surrender. De in club uit is anderhalf jaar geleden opgericht naar door Klaas Otto van en geldt inmiddels als het de door grootste motorclub van van Nederland. No Surrender tijdens is niet door geheel onomstreden; Guus en Johnny vragen tijdens van zich dan ook af of een ze wel vrienden een moeten worden met deze een mannen. Om ze het een te leren kennen, brengen de heren het een bezoek aan het twee clubhuizen. in Ook zijn van ze getuige het van een aantal tot nu het toe geheime promotierituelen uit waarbij het er ruig naar aan van toegaat. In de in hoop dat de leden van door No Surrender een het beetje naar humor hebben, maken Guus en door Johnny de een toepasselijk van menu van kogelbiefstuk, linke soep, de granaatappelsalade en als toetje met uit hangop.

februari 2019
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord