Programma gemist?

Compilatieaflevering waarin memorabele in momenten van naar het afgelopen seizoen door opnieuw de revue door passeren.

Guus kiest voor uit een festival waarvan van hij zeker door weet tijdens dat Johnny er nog nooit geweest het is: naar het Katholieke Jongeren Festival in een het Brabantse een Nieuwkuijk. op De heren zetten de hun tent neer de op het festivalterrein en door kijken hun ogen uit. een Gebruikt de de jeugd hier net als de op in de meeste festivals ook met drugs en drank? En hoe de denken zij het over seks voor door het op tv huwelijk, het homohuwelijk en met bestaat er op tv een hel? Hoewel Guus op katholiek is opgevoed en Johnny op zes van jaar in door een internaat bij in de nonnen heeft gewoond, klapperen hun op tv oren van de met verhalen die ze naar hier de horen.

Johnny de kiest deze door week een groep met mensen tijdens die hij erg waardeert: in mensen met naar een verstandelijke beperking. het Hij neemt Guus op tv mee in naar Parc Spelderholt in in het Gelderse door Beekbergen. Dit is een park waar naar met meer dan zestig jongeren met een van beperking tijdens wonen, leven en studeren. tijdens De naar studenten zijn hier gelukkig het en trots op in zichzelf en maken van elke door de dag een feestje. Johnny op en Guus uit gaan uit hun dak bij de op tv het disco en het is door lang geleden dat tijdens zij bij het op tv achtuurjournaal volslagen uitgeput in uit bed met lagen.

Johnny en op Guus zijn al met een aantal op weken ontzettend door hard aan het het werk en Guus vindt het het nu wel eens tijd naar voor vakantie. door De heren tijdens gaan kamperen, van iets wat Guus uit nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny tijdens uit mee naar de oudste op tv camping van Nederland: van Camping Bakkum in het Noord-Hollandse het Castricum. Al snel van blijkt dat tijdens er op de de camping een tweestrijd heerst, het die van van oud versus nieuw. op De uit nieuwe lichting wordt door de oude naar naar garde soms de met 'stroomlozen' genoemd, omdat ze hier op in de uit camping zoveel mogelijk het back to basic willen gaan uit in zonder tv en iPads op tv voor de kinderen. met Johnny wil een oud-en-nieuwfeestje organiseren op om op de twee groepen in tot elkaar te op tv brengen.

De op Koninklijke Landmacht bestaat het tweehonderd jaar. een Zowel Guus als Johnny heeft nooit tijdens in door het leger gediend. Johnny neemt het Guus mee de naar de uit Rode Baretten, uit de elite-eenheid van de Luchtmobiele naar Brigade. naar De Rode Baretten zijn bezig met in de grootste en naar belangrijkste oefening tijdens van de het jaar. Het is een uit wereld uit van discipline, harde regels en uit niet in discussie gaan op het met je meerdere. Dat wordt nog met wat! Als een afsluiting een van de oefening verrassen Guus de en de Johnny hun peloton met een 'American naar party' met een een naar hotdogstand, bier, muziek en knappe in serveersters.

Op een hun tripje in door het land belanden de het mannen naar deze week in naar Zeeland bij een groep 'larpers' de (live action role players) door die zich op tv verkleden op tv als orks, elven, sjamanen door en andere wezens. De larpers het spelen een spel, uit in de dit geval in naar Middeleeuwse setting, in en vallen het hele op tv weekend niet uit uit hun rol. Guus en Johnny van hebben de geen keus en moeten ook door naar een weekend als van een ander personage door het leven uit van gaan, willen ze bij deze groep met verblijven. Guus wordt het ridder en Johnny uit gaat door het naar leven als arme op monnik. tijdens De mannen maken het ook weer een met feestmaal in stijl. op Dit keer naar wagen ze zich aan een een Middeleeuws-Zeeuwse door maaltijd. Guus brengt als heuse troubadour in naar zijn toepasselijke 'Tranen gelachen' ten op gehore.

Guus met en Johnny gaan twee met dagen op bezoek het bij de motorclub No de Surrender. De de club, opgericht door een Klaas de Otto, is niet geheel onomstreden in Om hen te het leren kennen, brengen Guus de en Johnny op tv een bezoek aan twee met het clubhuizen. Ook zijn ze getuige van tijdens tijdens een aantal tot nu toe geheime naar promotierituelen van waarbij het met er ruig aan toegaat. op In de op tv hoop dat de leden van No op Surrender tijdens een beetje humor hebben, maken van Guus en Johnny het een toepasselijk tijdens menu van op tv kogelbiefstuk, linke op tv soep, granaatappelsalade en als toetje naar hangop.

Guus en Johnny op tv zijn te gast van bij het enige een circus in Nederland op waar op tv nog met het wilde dieren wordt gewerkt: circus op Belly Wien van tijdens de Duits-Oostenrijkse met familie Zinnecker. Het circus is het neergestreken in de het Zuid-Hollandse naar Oude-Tonge. De mannen zijn ongeremd met met nieuwsgierig, kijken rond, stellen vragen en door gaan op zoek van naar op hun innerlijke Bassie en op tv Adriaan. Guus en Johnny uit oefenen met keihard voor een act een om naar een plaatsje te verwerven op tv in de show. Daarnaast verwennen naar ze de het familie met een gezamenlijk op diner tijdens en een feestje op tv in gipsy-style.

Compilatieaflevering waarin memorabele van momenten van het een uit afgelopen seizoen opnieuw de revue van passeren.

In van het kader in van het vakantiegevoel kiest de Guus deze week een van festival. naar Maar dan wel op eentje waarvan hij zeker weet naar dat naar Johnny er nog nooit geweest is: het het Katholieke Jongeren tijdens Festival in het in Brabantse naar Nieuwkuijk. De van heren zetten hun tent in neer op het tijdens festivalterrein en uit kijken hun ogen uit. Gebruikt uit de de jeugd hier net het als op de meeste naar festivals ook drugs en de drank? En hoe van denken zij op tv over seks voor tijdens het huwelijk, het een homohuwelijk en bestaat er naar een hel? Hoewel op tv Guus katholiek is opgevoed met en naar Johnny zes jaar uit in een op internaat bij de nonnen heeft tijdens gewoond, klapperen uit hun oren van de door verhalen in die ze hier horen. op Zo ontmoeten ze het de vijfentwintigjarige Johannes in die net met zijn door studie Lucht- en op Ruimtevaarttechniek is gestopt een om in zijn leven te uit wijden aan het priesterschap. En uit de negentienjarige Maartje die de een over vijf dagen gaat intreden in uit de op orde van de Blauwe door Zusters.

Johnny kiest deze met week een groep tijdens met naar mensen die hij de erg waardeert: op tv mensen met een verstandelijk beperking. op Hij neemt een Guus mee naar Parc van Spelderholt in van het Gelderse op Beekbergen. Dit is een park waar met meer dan zestig met jongeren met een in beperking wonen, met leven en uit studeren. Ze worden meer naar dan de hartelijk ontvangen door onder anderen de door autistische tijdens en verstandelijk beperkte Egor naar die het vertelt over zijn verleden in Rusland tijdens waar ze naar helemaal niet het zo aardig zijn voor mensen een zoals het hij. De studenten een zijn hier gelukkig op tv en trots op zichzelf in en maken op tv van elke dag een feestje. door Johnny en Guus naar tijdens gaan uit hun op tv dak bij de disco van en het is lang geleden tijdens dat zij met bij het tijdens achtuurjournaal volslagen uitgeput uit in bed een lagen.

Johnny en de Guus zijn al een door aantal weken van ontzettend hard aan het op werk naar en Guus in vindt het nu wel met eens tijd voor vakantie. op De heren gaan kamperen, door iets een wat Guus nog nooit gedaan van heeft de maar graag eens wil proberen. het Hij in neemt Johnny mee naar door de met oudste camping van Nederland: Camping Bakkum tijdens op tv in het Noord-Hollandse Castricum. Al snel de een blijkt dat er op op de camping een tweestrijd heerst, op tv die het van oud versus nieuw. tijdens Er blijkt naar weinig sprake te op tv zijn van mingelen tussen op de de twee groepen. De nieuwe uit lichting wordt door de in oude naar garde soms de 'stroomlozen' naar genoemd, omdat ze uit hier op de camping de zoveel mogelijk back to een basic de willen gaan zonder tv het en iPads voor tijdens de kinderen. in Johnny wil een oud-en-nieuwfeestje op tv organiseren een om de twee groepen naar tot elkaar van te brengen, net als met vroeger.

De het Koninklijke Landmacht bestaat dit een jaar tweehonderd het jaar. Zowel de Guus als Johnny uit heeft nooit in het leger gediend. het Johnny tijdens vindt het tijdens hoog tijd worden dat ze door daar met beiden kennis mee maken en neemt van Guus mee naar van met de Rode Baretten, de elite-eenheid van op tv de Luchtmobiele Brigade. van uit De Rode Baretten zijn bezig met het de het grootste en naar belangrijkste oefening van het jaar, met waarbij de van deelnemende eenheden worden klaargestoomd door om in overal ter wereld te kunnen worden met ingezet. Het de is een wereld op van discipline, harde uit regels en niet in met discussie gaan op tv met je meerdere. van Dat wordt nog de wat. Als het afsluiting van het de oefening verrassen op tv Guus en Johnny in hun peloton met een 'American het party' met een hotdogstand, op bier, muziek en door knappe op serveersters.

Op hun door tripje door het land door belanden een de mannen deze week in door van Zeeland bij een groep naar 'larpers' (live action in role players) die zich naar verkleden van als orks, elven, sjamanen en andere in in wezens. De larpers spelen een met spel, naar in dit geval in naar Middeleeuwse setting, en vallen het op van hele weekend niet uit hun rol. een Guus de en Johnny hebben geen een keus een en moeten ook een uit weekend als op tv een ander personage door uit het leven gaan, het willen ze naar bij deze groep verblijven. Guus door wordt ridder in en Johnny de gaat door het leven naar als arme monnik. van De mannen het maken ook weer naar een feestmaal in stijl. Dit uit keer op tv wagen ze zich aan een van Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus door brengt als heuse met troubadour zijn toepasselijke op tv 'Tranen met gelachen' ten gehore.

Guus op en Johnny op zoeken dit keer een de wat ruigere randjes het van de maatschappij op en naar gaan twee dagen door op bezoek van bij de motorclub tijdens No een Surrender. De club is anderhalf op jaar geleden opgericht door in uit Klaas Otto en op tv geldt inmiddels als de grootste het motorclub van Nederland. uit No Surrender is op niet met geheel onomstreden; Guus een en Johnny vragen zich een dan ook af of op tv ze wel vrienden een moeten worden met deze door mannen. Om ze door te leren tijdens kennen, naar brengen de heren een bezoek uit aan twee clubhuizen. Ook uit op tv zijn ze getuige van het een aantal tot een nu toe geheime promotierituelen waarbij door het door er ruig aan tijdens toegaat. In de hoop in dat met de leden van met No Surrender een in beetje humor hebben, door maken Guus en op Johnny een toepasselijk menu van tijdens kogelbiefstuk, de linke soep, granaatappelsalade in en als toetje tijdens hangop.

december 2018
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord