Programma gemist?

Compilatieaflevering waarin met memorabele momenten op tv van het afgelopen seizoen opnieuw door de de revue passeren.

Guus kiest op tv voor in een festival waarvan hij zeker het weet dat Johnny er door nog nooit geweest uit is: het Katholieke tijdens Jongeren Festival de in het Brabantse in Nieuwkuijk. De heren zetten het hun tent tijdens neer op het met festivalterrein en tijdens kijken hun ogen uit. Gebruikt het de met jeugd hier naar net als op de meeste de festivals ook de drugs en drank? En hoe in denken zij over een seks voor het op huwelijk, het homohuwelijk uit en bestaat naar er een hel? Hoewel de op Guus katholiek is opgevoed en door Johnny zes jaar in met een internaat naar bij de nonnen het heeft gewoond, tijdens klapperen hun op oren van de verhalen uit die ze met hier horen.

Johnny kiest deze op week in een groep met mensen in die hij erg waardeert: het mensen met een op naar verstandelijke beperking. Hij neemt Guus in mee naar Parc Spelderholt het in van het Gelderse Beekbergen. Dit is op tv een park waar door tijdens meer dan zestig jongeren met met een beperking tijdens wonen, leven en studeren. De tijdens studenten zijn hier op gelukkig en trots naar op zichzelf naar en maken met van elke dag een een feestje. Johnny op tv en Guus het gaan uit hun dak met bij de in disco en het is lang naar geleden dat zij uit bij in het achtuurjournaal volslagen uitgeput in bed op tijdens lagen.

Johnny het en Guus zijn al een de het aantal weken ontzettend tijdens hard aan het werk en naar Guus op tv vindt het nu wel eens tijd het voor het vakantie. De heren gaan de kamperen, het iets wat Guus nog nooit gedaan. op Hij neemt Johnny op tv het mee naar de de oudste camping van Nederland: Camping een Bakkum in het het Noord-Hollandse Castricum. naar Al snel met blijkt dat er op de op camping een tweestrijd heerst, op door die van oud met versus nieuw. De nieuwe lichting wordt het een door de oude garde soms tijdens de 'stroomlozen' de genoemd, omdat ze uit hier op de camping zoveel het mogelijk back met to tijdens basic willen gaan in zonder tv en iPads voor op tv de kinderen. Johnny tijdens wil een oud-en-nieuwfeestje het organiseren om de twee tijdens groepen tot een elkaar te het brengen.

De door Koninklijke Landmacht met bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als op Johnny de heeft nooit in met het leger door gediend. Johnny neemt Guus van mee naar de Rode door Baretten, de een elite-eenheid van tijdens de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten op zijn een bezig met op tv de grootste en belangrijkste oefening van van het jaar. Het door een is een wereld een van discipline, harde regels in en niet in discussie gaan tijdens met de je meerdere. Dat wordt tijdens nog wat! door Als afsluiting in van de oefening verrassen van Guus en Johnny een hun peloton van met een 'American van party' met een hotdogstand, bier, tijdens muziek en op tv knappe serveersters.

Op hun tripje op tv uit door het land belanden de mannen in uit deze week in Zeeland uit bij een groep 'larpers' (live door action role players) in die zich verkleden tijdens als orks, door elven, sjamanen en in andere wezens. het De larpers spelen tijdens een spel, het in dit geval in Middeleeuwse setting, op en vallen op het hele weekend de niet naar uit hun rol. Guus en uit Johnny hebben een geen keus en moeten van ook de een weekend als een van ander personage door het leven door gaan, willen een ze bij deze groep tijdens verblijven. Guus wordt op tv ridder en Johnny een een gaat door het leven als arme met van monnik. De mannen uit maken ook weer een feestmaal in het stijl. Dit keer met in wagen ze zich aan een Middeleeuws-Zeeuwse tijdens maaltijd. een Guus brengt door als heuse troubadour zijn van toepasselijke 'Tranen het gelachen' ten gehore.

Guus en Johnny op gaan uit twee dagen op bezoek bij door de tijdens motorclub No Surrender. De club, de opgericht door in Klaas op Otto, is niet geheel onomstreden Om tijdens hen een te leren het kennen, brengen Guus en Johnny een tijdens een bezoek aan twee op tv clubhuizen. Ook zijn ze getuige op van de een aantal tot nu toe geheime van promotierituelen waarbij naar het op er ruig aan toegaat. In de op tijdens hoop dat de door leden van No Surrender een beetje een door humor hebben, maken in Guus en Johnny een toepasselijk uit menu met van kogelbiefstuk, linke soep, granaatappelsalade en de als toetje met hangop.

Guus en Johnny tijdens zijn te gast de bij het enige een op tv circus in Nederland waar nog met op tv wilde dieren het wordt door gewerkt: circus Belly een Wien van de Duits-Oostenrijkse tijdens familie Zinnecker. uit Het circus is van neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De uit mannen de zijn ongeremd nieuwsgierig, kijken rond, op tv stellen een vragen en gaan op tv op zoek op tv naar hun innerlijke Bassie naar en Adriaan. Guus en van Johnny oefenen keihard voor naar een act om door een plaatsje te de verwerven in uit de show. Daarnaast tijdens verwennen ze de de familie met op tv een gezamenlijk diner in en een feestje in op gipsy-style.

Compilatieaflevering het waarin memorabele momenten van tijdens het afgelopen seizoen de opnieuw de revue op passeren.

In het van kader van het vakantiegevoel het kiest Guus de deze van week een festival. Maar dan met wel eentje waarvan een hij zeker weet het dat Johnny er nog door nooit geweest tijdens is: de het Katholieke Jongeren Festival in het door in Brabantse Nieuwkuijk. De het heren zetten hun in tent neer op op tv het festivalterrein en uit kijken hun ogen de uit. Gebruikt de jeugd hier in net als op de het meeste festivals ook uit naar drugs en drank? En op tv hoe denken zij over seks in voor het het huwelijk, het op tv homohuwelijk en bestaat er uit een hel? het Hoewel Guus door katholiek is opgevoed en met Johnny zes jaar tijdens in een internaat uit bij de nonnen heeft gewoond, de klapperen hun oren de van door de verhalen die ze hier het horen. Zo ontmoeten van ze het de vijfentwintigjarige Johannes die net naar met zijn studie de naar Lucht- en Ruimtevaarttechniek is van gestopt om zijn leven te met wijden naar aan het de priesterschap. En de negentienjarige Maartje die tijdens over vijf tijdens dagen gaat de intreden in de orde het van uit de Blauwe Zusters.

Johnny in kiest deze door week een groep de met mensen die hij erg waardeert: naar mensen met uit een verstandelijk beperking. naar Hij neemt Guus de mee naar Parc Spelderholt een in op het Gelderse door Beekbergen. Dit is een park de waar meer door dan zestig uit jongeren met een naar beperking wonen, leven en door studeren. Ze worden meer het dan hartelijk ontvangen door in onder anderen de op tv autistische uit en verstandelijk beperkte de Egor die vertelt met over zijn verleden van in Rusland van waar ze helemaal op tv niet zo aardig op tv zijn voor mensen zoals hij. De op tv studenten van zijn hier gelukkig en trots een in op zichzelf en maken van elke in de dag een feestje. Johnny en Guus een naar gaan uit hun dak bij met de disco en tijdens het is lang geleden op dat zij in bij het achtuurjournaal de volslagen uitgeput in bed met tijdens lagen.

Johnny en in Guus zijn de al een aantal weken de ontzettend hard aan het uit werk en op Guus van vindt het nu wel eens met tijd voor vakantie. De met van heren gaan kamperen, iets uit wat Guus nog nooit gedaan naar heeft maar graag tijdens eens wil proberen. op in Hij neemt Johnny mee op tv naar de oudste camping van een Nederland: het Camping Bakkum in het het Noord-Hollandse Castricum. Al tijdens snel blijkt dat naar er in op de camping een in tweestrijd heerst, die op tv van oud versus een nieuw. Er blijkt weinig naar sprake op te zijn van op tv mingelen tussen de twee tijdens groepen. De nieuwe op tv lichting wordt door de oude met garde soms de naar 'stroomlozen' van genoemd, omdat ze hier op op tv de door camping zoveel mogelijk back to een basic willen gaan door zonder met tv en iPads een voor de kinderen. met Johnny wil een oud-en-nieuwfeestje uit organiseren een om de twee groepen tot elkaar in te brengen, net het met als vroeger.

De op Koninklijke Landmacht bestaat door dit jaar tweehonderd met jaar. Zowel Guus als Johnny uit heeft op nooit in het een leger gediend. het Johnny vindt het hoog tijd de worden dat door ze daar beiden kennis mee naar een maken en neemt Guus mee naar in de Rode van Baretten, de elite-eenheid door van de tijdens Luchtmobiele Brigade. De Rode de Baretten zijn bezig de met de tijdens grootste en belangrijkste een oefening van naar het jaar, waarbij het de deelnemende eenheden worden klaargestoomd om door overal ter de wereld te in kunnen worden ingezet. Het is op een een wereld van discipline, naar harde regels in en niet in op discussie gaan met je op tv meerdere. Dat een wordt nog wat. Als afsluiting van door de oefening verrassen de Guus en tijdens Johnny hun naar peloton met een 'American party' tijdens met een de hotdogstand, bier, door muziek en knappe tijdens serveersters.

Op tijdens hun tripje door het het land belanden het de mannen deze de week in het Zeeland bij een groep 'larpers' de (live action role van players) een die zich verkleden als orks, de elven, sjamanen in en andere wezens. uit De larpers het spelen een spel, in de dit geval in Middeleeuwse met setting, en vallen het op hele weekend door niet uit op hun rol. Guus en Johnny uit hebben geen keus naar en moeten ook een op tv een weekend als in een ander personage een door het leven gaan, door willen ze bij deze groep in verblijven. Guus naar wordt naar ridder en Johnny op gaat door het een leven als arme monnik. op De mannen maken ook weer de in een feestmaal in stijl. Dit keer tijdens wagen ze naar zich aan een op Middeleeuws-Zeeuwse met maaltijd. Guus brengt het als heuse troubadour zijn tijdens toepasselijke 'Tranen gelachen' ten met gehore.

Guus en een Johnny tijdens zoeken dit keer de wat ruigere naar randjes van de tijdens maatschappij op en naar op gaan twee dagen op bezoek door bij de de motorclub No Surrender. van De club met is anderhalf jaar geleden uit opgericht door Klaas uit Otto en geldt inmiddels als door met de grootste motorclub van tijdens Nederland. No Surrender is met niet geheel onomstreden; Guus op tv in en Johnny vragen zich het dan ook af of ze de wel vrienden het moeten worden met het deze mannen. Om ze tijdens op te leren kennen, brengen de de heren met een bezoek aan twee clubhuizen. een Ook het zijn ze getuige van op tv een aantal tot nu op toe geheime promotierituelen waarbij naar het op tv er ruig aan toegaat. In in de hoop dat de een de leden van uit No Surrender een beetje humor hebben, door maken Guus het en Johnny een toepasselijk naar menu van kogelbiefstuk, door linke een soep, granaatappelsalade en als uit toetje op hangop.

juli 2021
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!