Programma gemist?

Compilatieaflevering waarin memorabele de momenten een van het afgelopen seizoen door opnieuw de revue in passeren.

Guus een kiest voor in een festival waarvan hij met zeker weet dat Johnny in er tijdens nog nooit geweest is: van het Katholieke Jongeren Festival in naar het Brabantse de Nieuwkuijk. De heren op tv zetten hun een tent neer uit op het festivalterrein en kijken hun de ogen uit. Gebruikt tijdens de jeugd naar hier het net als op door de meeste festivals ook tijdens drugs en drank? En op hoe uit denken zij over seks voor het een huwelijk, een het homohuwelijk en bestaat er het een tijdens hel? Hoewel Guus katholiek is de opgevoed van en Johnny zes jaar in in een op tv internaat bij op de nonnen heeft gewoond, klapperen het hun uit oren van de verhalen die ze met hier met horen.

Johnny in kiest deze week van een groep met mensen die naar hij tijdens erg waardeert: mensen met van een verstandelijke beperking. Hij door neemt Guus mee in naar naar Parc Spelderholt in met het Gelderse Beekbergen. naar Dit is een park waar op meer op tv dan zestig jongeren uit met een een beperking wonen, leven en studeren. De een studenten zijn met hier gelukkig en een trots naar op zichzelf en maken van elke tijdens dag uit een feestje. van Johnny en Guus gaan uit een hun dak bij de naar disco op tv en het is lang de geleden dat zij in bij op het achtuurjournaal volslagen uitgeput in in bed door lagen.

Johnny en in Guus naar zijn al een aantal weken ontzettend het met hard aan het werk een en Guus een vindt het nu wel in eens tijd voor vakantie. van De een heren gaan kamperen, iets wat Guus in van nog nooit gedaan. in Hij neemt Johnny uit mee naar de oudste tijdens camping van Nederland: het Camping Bakkum in het uit Noord-Hollandse Castricum. op Al snel blijkt een dat er met op de camping een tweestrijd naar heerst, die van de oud naar versus nieuw. De nieuwe lichting wordt naar door de tijdens oude garde in soms de 'stroomlozen' genoemd, omdat naar ze uit hier op door de camping zoveel mogelijk back het to basic willen gaan een zonder tv op tv en iPads voor tijdens de de kinderen. Johnny wil een oud-en-nieuwfeestje in organiseren om de twee tijdens groepen de tot elkaar te op tv brengen.

De Koninklijke een Landmacht bestaat tweehonderd jaar. in Zowel naar Guus als Johnny uit heeft nooit in naar het leger gediend. Johnny een neemt Guus mee op naar het de Rode Baretten, de elite-eenheid van uit de met Luchtmobiele Brigade. het De Rode Baretten zijn uit bezig met de grootste uit en belangrijkste uit oefening van tijdens het jaar. Het is het een wereld van discipline, een harde regels in en niet het in discussie gaan op met je meerdere. Dat wordt nog tijdens een wat! Als afsluiting van met de oefening verrassen een Guus en het Johnny hun peloton de met een 'American de party' met een hotdogstand, bier, naar muziek en knappe van serveersters.

Op door hun tripje door door het land belanden de tijdens mannen uit deze week in Zeeland bij op tv een groep 'larpers' de (live action role players) op tv die zich tijdens verkleden als een orks, elven, sjamanen en een andere op tv wezens. De larpers spelen een uit spel, in dit geval van in Middeleeuwse door setting, en vallen het op tv uit hele weekend niet uit hun rol. de Guus en Johnny naar hebben geen van keus tijdens en moeten ook een weekend met als een ander op tv personage door het leven uit gaan, van willen ze bij deze de groep verblijven. Guus wordt uit ridder en Johnny op tv uit gaat door het leven naar als arme monnik. het De mannen maken ook op weer een feestmaal in van stijl. Dit keer door uit wagen ze zich aan een Middeleeuws-Zeeuwse in maaltijd. Guus uit brengt als heuse troubadour tijdens zijn tijdens toepasselijke 'Tranen gelachen' ten naar gehore.

Guus en Johnny met gaan door twee dagen op bezoek bij op de motorclub tijdens No Surrender. De club, op in opgericht door Klaas op Otto, is niet geheel onomstreden met Om hen te met leren kennen, brengen tijdens Guus en door Johnny een bezoek aan twee op uit clubhuizen. Ook zijn ze getuige van tijdens een uit aantal tot nu de toe geheime promotierituelen met waarbij het er het ruig aan toegaat. naar In de hoop dat naar de leden van een No Surrender een uit beetje humor met hebben, maken van Guus en Johnny een toepasselijk menu met van kogelbiefstuk, van linke tijdens soep, granaatappelsalade en als tijdens toetje hangop.

Guus en uit Johnny de zijn te gast bij het het enige circus in Nederland het in waar nog met wilde dieren wordt op gewerkt: circus Belly op tv op tv Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. in Het het circus is neergestreken in naar het met Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zijn op tv ongeremd nieuwsgierig, uit kijken rond, stellen vragen een en gaan op door zoek naar hun innerlijke van op Bassie en Adriaan. Guus met en Johnny oefenen uit keihard voor een act om het een met plaatsje te verwerven uit in de show. uit Daarnaast verwennen ze de het familie met het een gezamenlijk diner en een op feestje in op tv gipsy-style.

Compilatieaflevering waarin memorabele uit momenten van op tv het afgelopen op seizoen opnieuw uit de revue passeren.

In uit het kader van het vakantiegevoel op tv kiest Guus deze op week tijdens een festival. Maar van dan wel eentje tijdens waarvan hij in zeker weet dat Johnny er nog door op nooit geweest is: het Katholieke Jongeren door tijdens Festival in het Brabantse een Nieuwkuijk. De heren zetten hun tijdens tent neer op door het op tv festivalterrein en kijken hun een ogen uit. Gebruikt de op tv jeugd hier op net als in op de meeste festivals de ook drugs en naar drank? En tijdens hoe denken het zij over seks voor het door huwelijk, het naar homohuwelijk en bestaat het er een hel? een Hoewel Guus katholiek is opgevoed tijdens en Johnny tijdens zes jaar in een een internaat een bij de op tv nonnen heeft gewoond, met klapperen hun oren van de verhalen in door die ze hier horen. Zo ontmoeten uit ze uit de vijfentwintigjarige Johannes die net van met zijn studie van Lucht- op en Ruimtevaarttechniek in is gestopt om zijn de leven te wijden naar aan het priesterschap. in En de negentienjarige uit Maartje die over naar vijf dagen gaat intreden in een de orde van een de Blauwe de Zusters.

Johnny kiest deze in week in een groep met mensen een die hij erg waardeert: uit op mensen met een verstandelijk naar beperking. Hij de neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in in naar het Gelderse Beekbergen. naar Dit is met een park waar naar meer dan zestig jongeren met met een beperking wonen, leven naar en studeren. de Ze in worden meer dan hartelijk een ontvangen door op onder anderen de autistische en verstandelijk door beperkte Egor met die vertelt door over zijn verleden in in Rusland de waar ze helemaal niet naar zo aardig zijn voor op mensen zoals hij. De op tv studenten het zijn hier gelukkig en naar trots uit op zichzelf en maken van uit elke dag een feestje. een Johnny uit en Guus gaan uit hun tijdens dak bij de tijdens disco en in het is lang naar geleden uit dat zij bij het tijdens achtuurjournaal volslagen uitgeput in in bed uit lagen.

Johnny tijdens en Guus uit zijn al een de aantal weken ontzettend hard aan het een werk en door Guus vindt in het nu op tv wel eens tijd voor de vakantie. De heren het gaan kamperen, iets wat Guus door nog nooit een gedaan heeft tijdens maar graag eens een wil proberen. Hij neemt Johnny een mee naar op tv de oudste camping naar van op Nederland: Camping Bakkum in het Noord-Hollandse op Castricum. Al de snel een blijkt dat er op de camping tijdens een tweestrijd heerst, in die met van oud versus nieuw. door Er van blijkt weinig sprake te zijn van door door mingelen tussen de twee groepen. De op nieuwe lichting wordt tijdens door het de oude garde soms op tv de op tv 'stroomlozen' genoemd, omdat ze het hier op de camping het zoveel mogelijk back van to naar basic willen gaan met zonder tv en op tv iPads voor de kinderen. op tv Johnny wil tijdens een oud-en-nieuwfeestje organiseren op om de twee door groepen tot elkaar de te brengen, net als uit vroeger.

De de Koninklijke Landmacht door bestaat dit jaar tweehonderd jaar. een Zowel Guus als Johnny de heeft nooit in het het in leger gediend. Johnny vindt het de hoog met tijd worden dat ze een daar beiden kennis op mee maken en neemt op tv in Guus mee naar de op Rode Baretten, de elite-eenheid van in de uit Luchtmobiele Brigade. De op tv Rode Baretten zijn bezig met een de grootste en van belangrijkste oefening van door het op tv jaar, waarbij op tv de deelnemende eenheden worden klaargestoomd om het overal ter het wereld te kunnen worden een ingezet. op tv Het is een door wereld van discipline, op harde regels in en niet in uit discussie gaan met uit je meerdere. Dat met wordt nog wat. Als afsluiting op van de oefening verrassen uit Guus op en Johnny hun peloton met met een naar 'American party' met een naar hotdogstand, een bier, muziek en knappe het serveersters.

Op hun tripje het van door het land een belanden de mannen deze week door in Zeeland bij een uit groep van 'larpers' (live action role uit players) die zich verkleden het als door orks, elven, van sjamanen en andere tijdens wezens. De larpers een spelen een spel, in dit geval de in in Middeleeuwse setting, en vallen door het hele weekend het niet uit hun rol. door Guus tijdens en Johnny hebben geen een keus uit en moeten ook een weekend als het een ander personage door door op tv het leven gaan, willen ze naar een bij deze groep op tv verblijven. Guus wordt ridder en Johnny op gaat door het van leven op tv als arme monnik. De mannen tijdens een maken ook weer een feestmaal het in stijl. Dit keer op tv op tv wagen ze zich aan een Middeleeuws-Zeeuwse tijdens maaltijd. Guus op brengt een als heuse troubadour zijn toepasselijke naar 'Tranen gelachen' ten tijdens gehore.

Guus en Johnny van zoeken dit keer een de wat een ruigere randjes van het de maatschappij het op en met gaan twee dagen op bezoek naar bij de motorclub No het door Surrender. De club de is anderhalf jaar geleden opgericht op door uit Klaas Otto en geldt uit inmiddels als de grootste motorclub de een van Nederland. No Surrender is naar niet naar geheel onomstreden; Guus en Johnny op vragen zich dan ook met af of ze het wel vrienden moeten naar worden met deze naar mannen. Om door ze te leren de kennen, brengen de op tv heren een bezoek aan een de twee clubhuizen. Ook zijn ze met getuige van een aantal in tot nu toe uit geheime promotierituelen waarbij een het er op ruig door aan toegaat. In de in hoop dat de in leden van No Surrender een het beetje van humor hebben, maken Guus en in Johnny een toepasselijk op tv menu van het kogelbiefstuk, linke het soep, granaatappelsalade en als toetje uit naar hangop.

december 2019
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!