Programma gemist?

Compilatieaflevering waarin memorabele uit momenten van het naar afgelopen seizoen op opnieuw in de revue passeren.

Guus op tv kiest voor een een festival waarvan hij in zeker weet naar dat Johnny er nog nooit in geweest is: het van Katholieke Jongeren Festival in de op tv het Brabantse Nieuwkuijk. De heren door zetten hun tent in neer uit op het festivalterrein en kijken een hun een ogen uit. Gebruikt uit de jeugd hier net als een op de meeste festivals op ook drugs en uit drank? En hoe de van denken zij over seks voor het met huwelijk, het de homohuwelijk en op bestaat er op tv een hel? Hoewel door Guus katholiek is opgevoed en Johnny uit uit zes jaar in een internaat bij uit het de nonnen heeft gewoond, de klapperen hun oren van de de verhalen die op tv ze met hier horen.

Johnny door kiest deze een week een groep met mensen in die uit hij erg waardeert: mensen met met een verstandelijke beperking. van Hij neemt Guus mee de naar Parc het Spelderholt in het naar Gelderse op Beekbergen. Dit is door een park waar meer op dan zestig jongeren met van een beperking tijdens wonen, leven en studeren. De van studenten zijn hier door gelukkig en van trots op op zichzelf en maken van elke in in dag een feestje. Johnny en tijdens Guus gaan uit hun op tv dak bij de de disco en van het is lang geleden op dat van zij bij het het achtuurjournaal volslagen uitgeput in een bed de lagen.

Johnny en met Guus een zijn al een aantal weken een ontzettend hard op aan het werk en Guus tijdens vindt het nu uit wel met eens tijd voor vakantie. naar De heren gaan kamperen, een iets een wat Guus met nog nooit gedaan. op Hij neemt Johnny mee naar in de oudste door camping van Nederland: Camping Bakkum van tijdens in het Noord-Hollandse Castricum. Al in snel blijkt dat naar er op de camping een een tweestrijd heerst, een die naar van oud van versus nieuw. De nieuwe lichting naar wordt door de oude op garde van soms de 'stroomlozen' genoemd, omdat in ze hier het op de camping zoveel in tijdens mogelijk back to het basic willen gaan zonder tv en met door iPads voor de kinderen. Johnny wil tijdens een oud-en-nieuwfeestje uit organiseren een om de twee groepen tot elkaar naar te in brengen.

De in Koninklijke Landmacht naar bestaat tweehonderd jaar. Zowel naar Guus als Johnny heeft op tv nooit in het de leger in gediend. Johnny neemt Guus op tv mee naar de tijdens Rode Baretten, naar de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. de De met Rode Baretten zijn bezig met van de door grootste en belangrijkste oefening tijdens van de het jaar. Het is een in wereld met van discipline, harde tijdens regels en niet in discussie gaan met met je meerdere. het een Dat wordt nog wat! Als een afsluiting van het de oefening verrassen door Guus en uit Johnny hun peloton met een in 'American met party' met een hotdogstand, door bier, muziek en knappe op tv serveersters.

Op door hun tripje door met het land belanden de naar mannen uit deze week in op Zeeland bij een groep door 'larpers' (live action op tv role players) die zich verkleden uit als orks, naar elven, sjamanen door en andere wezens. De de larpers van spelen een spel, in dit geval het tijdens in Middeleeuwse setting, en op vallen het hele weekend niet het uit in hun rol. Guus tijdens en Johnny een hebben geen keus en moeten ook naar een met weekend als een ander door personage door met het leven gaan, willen in ze bij deze door groep verblijven. Guus wordt op ridder met en Johnny naar gaat door het leven als arme in op monnik. De mannen maken ook weer met een een feestmaal in een stijl. Dit keer wagen op ze zich aan een in Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus brengt uit van als heuse troubadour zijn toepasselijke op tv 'Tranen een gelachen' ten gehore.

Guus en in Johnny tijdens gaan twee dagen op de bezoek bij van de motorclub No in Surrender. De club, opgericht door tijdens Klaas de Otto, is niet tijdens geheel onomstreden Om hen te van leren van kennen, brengen Guus tijdens en Johnny een bezoek aan tijdens twee clubhuizen. Ook tijdens zijn ze getuige van op tv een op aantal tot door nu toe geheime de promotierituelen waarbij het er naar ruig aan toegaat. In naar de hoop dat de tijdens leden tijdens van No Surrender een beetje door humor hebben, maken op tv Guus en Johnny op een door toepasselijk menu van kogelbiefstuk, linke in naar soep, granaatappelsalade en als op tv toetje hangop.

Guus uit en Johnny zijn te gast van op bij het enige door circus in Nederland waar nog met naar wilde door dieren wordt gewerkt: circus een Belly Wien van de van Duits-Oostenrijkse een familie Zinnecker. Het circus de is neergestreken tijdens in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. op tv De een mannen zijn ongeremd nieuwsgierig, uit kijken rond, in stellen vragen en in gaan op zoek door naar hun innerlijke Bassie op tv en Adriaan. Guus de en Johnny oefenen keihard voor uit een door act om een plaatsje tijdens te van verwerven in de show. Daarnaast een verwennen ze de familie met met een gezamenlijk een diner uit en een feestje tijdens in gipsy-style.

Compilatieaflevering waarin door memorabele momenten van het uit afgelopen seizoen opnieuw op de een revue passeren.

In het door kader van het door vakantiegevoel kiest in Guus deze week een festival. in Maar het dan wel eentje waarvan uit hij zeker weet dat door Johnny met er nog nooit geweest is: de het tijdens Katholieke Jongeren Festival van in het door Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun op tv tent naar neer op het festivalterrein naar en kijken hun ogen op uit. Gebruikt de naar jeugd hier net uit als op op de meeste festivals de ook op tv drugs en drank? En hoe met denken zij een over seks voor het de huwelijk, op het homohuwelijk en bestaat van er een naar hel? Hoewel Guus in katholiek is opgevoed en van Johnny zes op tv jaar in een internaat bij de de naar nonnen heeft gewoond, klapperen tijdens hun oren van de de verhalen uit die ze hier horen. tijdens Zo ontmoeten ze de vijfentwintigjarige op Johannes een die net met zijn met studie Lucht- en naar Ruimtevaarttechniek naar is gestopt om zijn leven het te naar wijden aan het priesterschap. op tv En de negentienjarige Maartje die door over vijf dagen met in gaat intreden in de orde naar van de op Blauwe Zusters.

Johnny kiest op deze week op tv een groep met door mensen die hij erg waardeert: een mensen met van een verstandelijk beperking. Hij door neemt Guus mee van naar uit Parc Spelderholt in het het Gelderse Beekbergen. Dit is van een park waar op tv meer dan zestig naar jongeren tijdens met een beperking wonen, op leven en studeren. Ze op tv worden meer dan het de hartelijk ontvangen door onder anderen het de autistische uit en verstandelijk beperkte uit Egor die het vertelt over zijn naar verleden in Rusland waar door ze helemaal met niet zo aardig zijn voor in mensen zoals naar hij. De studenten het zijn hier gelukkig het en trots op zichzelf in en maken van elke naar dag een feestje. naar Johnny en een Guus met gaan uit hun dak bij de op tv disco en met het tijdens is lang geleden dat zij bij in het achtuurjournaal volslagen op tv uitgeput in bed een met lagen.

Johnny en Guus een zijn al een een aantal weken ontzettend uit hard aan met het werk en het Guus vindt het de nu wel eens naar tijd voor vakantie. De het heren gaan de kamperen, iets uit wat Guus nog naar nooit gedaan op tv heeft maar graag eens wil proberen. van Hij neemt door Johnny van mee naar de oudste camping van tijdens uit Nederland: Camping Bakkum in op tv het Noord-Hollandse Castricum. Al een snel blijkt dat er met op de camping de een tweestrijd heerst, op die op van oud van versus nieuw. Er blijkt weinig tijdens sprake uit te zijn van tijdens mingelen tussen de twee met groepen. De nieuwe lichting in wordt de door de oude in garde soms de 'stroomlozen' genoemd, omdat het ze hier op een de camping op tv zoveel mogelijk back op tv to in basic willen gaan door zonder tv en iPads voor door de uit kinderen. Johnny wil de een oud-en-nieuwfeestje organiseren om op de twee groepen tot van elkaar te de brengen, net het als vroeger.

De Koninklijke met Landmacht bestaat dit jaar een een tweehonderd jaar. Zowel van Guus als Johnny met heeft nooit in het met leger gediend. Johnny vindt het naar in hoog tijd worden dat ze daar de beiden kennis in mee maken naar en neemt met Guus mee naar de Rode op tv Baretten, de elite-eenheid van de op de Luchtmobiele Brigade. De Rode van Baretten zijn bezig met naar de grootste naar en de belangrijkste oefening van het de jaar, waarbij de van deelnemende eenheden worden klaargestoomd met om de overal ter wereld te in kunnen worden ingezet. Het door is een wereld tijdens van discipline, harde regels op tv en niet uit in discussie gaan met uit je meerdere. Dat van wordt een nog wat. Als afsluiting van op tv de oefening op tv verrassen Guus op tv en Johnny hun peloton met uit een 'American party' een met een hotdogstand, door bier, muziek van en knappe uit serveersters.

Op hun tripje met door het door land uit belanden de mannen deze door week in Zeeland bij in een op groep 'larpers' (live action uit role players) die uit zich verkleden als orks, elven, door op sjamanen en andere wezens. De larpers uit spelen op een spel, in dit geval de in van Middeleeuwse setting, en vallen de het hele tijdens weekend niet uit uit hun rol. naar Guus en Johnny het hebben geen keus en in moeten ook uit een weekend als op tv een ander personage door door het leven naar gaan, willen ze bij deze uit groep tijdens verblijven. Guus wordt van ridder en Johnny gaat door door het leven als door arme monnik. De een mannen van maken ook weer een feestmaal in in stijl. Dit keer de op tv wagen ze zich op tv aan een Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus brengt op als uit heuse troubadour zijn toepasselijke 'Tranen met gelachen' uit ten gehore.

Guus en Johnny naar zoeken dit keer op tv de op wat ruigere tijdens randjes van de maatschappij het op en met gaan twee dagen op bezoek bij met de door motorclub No naar Surrender. De club is anderhalf het jaar geleden opgericht door de Klaas Otto en de in geldt inmiddels als de grootste motorclub naar op van Nederland. No de Surrender is niet geheel onomstreden; Guus de en Johnny op vragen zich dan van ook af tijdens of ze wel vrienden een moeten door worden met deze mannen. Om ze de te leren kennen, in brengen de uit heren een bezoek door aan tijdens twee clubhuizen. Ook zijn op ze getuige het van een aantal naar tot nu toe geheime naar promotierituelen waarbij het er ruig met het aan toegaat. In de van hoop dat de leden van een No Surrender door een beetje humor de hebben, maken Guus en uit het Johnny een toepasselijk menu van van kogelbiefstuk, linke soep, granaatappelsalade van en als toetje in met hangop.

augustus 2020
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!