Programma gemist?

Compilatieaflevering een waarin memorabele momenten van een het afgelopen seizoen opnieuw met tijdens de revue passeren.

Guus kiest voor het een festival waarvan tijdens een hij zeker weet tijdens dat Johnny er nog nooit de geweest is: het Katholieke met Jongeren Festival op tv in het Brabantse naar Nieuwkuijk. De het heren zetten hun tent tijdens neer op het festivalterrein tijdens en kijken op hun uit ogen uit. Gebruikt de de jeugd hier net als op een de op tv meeste festivals ook drugs en in drank? En hoe uit van denken zij over seks voor het tijdens huwelijk, het homohuwelijk naar en met bestaat er een hel? van Hoewel tijdens Guus katholiek is opgevoed in en Johnny zes op jaar in een internaat bij op het de nonnen heeft gewoond, klapperen hun een oren op tv van de verhalen die door ze hier van horen.

Johnny kiest van deze week een groep naar met mensen op tv die hij erg waardeert: van mensen met een met van verstandelijke beperking. Hij neemt Guus met mee naar in Parc Spelderholt van in het Gelderse Beekbergen. Dit is naar een park uit waar meer de dan zestig jongeren door met een beperking wonen, leven door en door studeren. De studenten zijn hier in gelukkig en door trots op zichzelf het en maken naar van elke dag naar een feestje. Johnny in en Guus gaan uit hun van op tv dak bij de door disco en het in is lang geleden dat naar zij bij het het achtuurjournaal volslagen uitgeput in een bed van lagen.

Johnny naar en Guus zijn al een tijdens aantal weken van ontzettend hard uit aan het werk op en Guus vindt het nu op wel eens tijd in door voor vakantie. De uit heren gaan kamperen, iets wat in Guus van nog nooit gedaan. Hij neemt een Johnny mee op tv naar de oudste door camping van Nederland: uit Camping Bakkum het in het Noord-Hollandse Castricum. Al de snel blijkt dat er tijdens de op de camping een tweestrijd heerst, op tv die uit van oud versus nieuw. de De nieuwe naar lichting wordt door door de oude garde soms met de tijdens 'stroomlozen' genoemd, omdat ze hier op van de de camping zoveel op mogelijk back to basic uit willen gaan op tv zonder tv en iPads van voor de kinderen. van Johnny wil een oud-en-nieuwfeestje de organiseren naar om de twee groepen tot elkaar in te in brengen.

De uit Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd van jaar. Zowel Guus als op tv Johnny heeft nooit door in het tijdens leger gediend. uit Johnny neemt Guus mee van naar van de Rode Baretten, de op elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. op tv De Rode op tv Baretten zijn bezig op tv met naar de grootste en belangrijkste oefening van van het jaar. Het de is een wereld op tv van discipline, harde in een regels en niet in op discussie gaan met je op tv meerdere. Dat wordt nog een wat! Als door afsluiting van de door oefening verrassen Guus in en Johnny van hun peloton met een in 'American een party' met een hotdogstand, bier, naar muziek en knappe een serveersters.

Op hun tripje naar door het uit land het belanden de mannen deze week naar in Zeeland bij het een groep in 'larpers' (live action een role players) die zich met verkleden als tijdens orks, elven, sjamanen en andere op uit wezens. De larpers spelen een spel, uit in dit geval de in de Middeleeuwse setting, door en vallen het hele op tv weekend niet uit in hun rol. tijdens Guus en Johnny hebben een geen keus en moeten ook door een het weekend als een ander tijdens personage door naar het leven gaan, willen ze tijdens bij tijdens deze groep van verblijven. Guus wordt uit ridder en Johnny gaat door het de leven als een arme monnik. op De mannen maken ook weer in een feestmaal in het stijl. Dit in keer wagen ze zich op tv aan uit een Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus brengt de als heuse uit troubadour zijn toepasselijke 'Tranen in gelachen' ten op tv gehore.

Guus de en Johnny door gaan twee dagen in op bezoek bij de motorclub in No naar Surrender. De club, opgericht naar door Klaas Otto, in is niet uit geheel onomstreden Om hen te met leren kennen, brengen tijdens Guus en Johnny uit een bezoek aan op twee clubhuizen. Ook op tv zijn ze getuige tijdens van een een aantal tot nu toe in geheime promotierituelen waarbij het door tijdens er ruig aan toegaat. een In de hoop in dat de in leden van No Surrender een op tv beetje humor hebben, door maken Guus en Johnny tijdens een toepasselijk door menu het van kogelbiefstuk, linke soep, granaatappelsalade een en de als toetje hangop.

Guus het en Johnny zijn te gast de met bij het enige circus in naar Nederland waar de nog met wilde dieren tijdens wordt op gewerkt: circus Belly Wien van de op tv uit Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is door neergestreken in in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De het mannen zijn het ongeremd nieuwsgierig, kijken rond, de stellen vragen in en gaan op zoek in naar hun innerlijke naar de Bassie en Adriaan. Guus en op tv Johnny oefenen uit keihard voor een de act om door een plaatsje te verwerven met in de show. Daarnaast verwennen op ze de familie een met een met gezamenlijk diner door en een het feestje in gipsy-style.

Compilatieaflevering een waarin memorabele momenten door van het afgelopen door seizoen opnieuw de revue met passeren.

In het kader in van het vakantiegevoel op kiest Guus deze de naar week een festival. het Maar dan wel eentje waarvan een hij zeker weet dat een Johnny er tijdens nog nooit geweest het is: het op Katholieke Jongeren van Festival in het Brabantse een Nieuwkuijk. De heren zetten in hun een tent neer op het festivalterrein en op uit kijken hun ogen uit. Gebruikt de het het jeugd hier net tijdens als op de meeste festivals ook van drugs en drank? in En hoe op denken zij over naar seks het voor het huwelijk, een het homohuwelijk en bestaat er van een hel? Hoewel op Guus katholiek is de opgevoed in en Johnny zes jaar in een op met internaat bij de in nonnen heeft gewoond, klapperen hun oren van van de naar verhalen tijdens die ze hier horen. Zo een ontmoeten op tv ze de vijfentwintigjarige Johannes die in net met zijn op studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek de het is gestopt om zijn leven een te wijden aan naar het priesterschap. En in de negentienjarige op tv Maartje die over vijf dagen de gaat in intreden in de door orde van de Blauwe op Zusters.

Johnny kiest met deze door week een groep met mensen die de hij erg waardeert: het van mensen met een de verstandelijk beperking. Hij in neemt Guus mee tijdens naar Parc Spelderholt in het uit Gelderse Beekbergen. Dit is uit op een park waar meer dan op tv zestig jongeren met een een beperking wonen, leven in door en studeren. Ze worden in meer dan hartelijk ontvangen door van onder anderen de uit autistische en op tv verstandelijk beperkte tijdens Egor die vertelt over zijn een verleden in de Rusland waar ze op tv helemaal niet zo de aardig zijn de voor mensen zoals hij. het De studenten zijn hier van gelukkig en van trots op zichzelf op en in maken van elke dag een met feestje. Johnny en de Guus naar gaan uit hun dak met bij de disco door en het op tv is lang geleden dat zij op tv bij het achtuurjournaal volslagen door uitgeput in naar bed op lagen.

Johnny en Guus met met zijn al een tijdens aantal weken ontzettend hard uit aan het de werk en Guus vindt op tv het nu naar wel eens tijd voor vakantie. van De naar heren gaan kamperen, iets wat Guus op nog nooit gedaan een van heeft maar graag eens wil van proberen. Hij neemt Johnny tijdens mee naar in de oudste het camping van Nederland: naar Camping Bakkum met in het Noord-Hollandse Castricum. Al snel uit blijkt dat er een op de uit camping een op tweestrijd heerst, die van een oud naar versus nieuw. Er blijkt weinig op tv sprake te door zijn van mingelen tussen de tijdens twee een groepen. De nieuwe tijdens lichting wordt door de de oude garde soms de van 'stroomlozen' een genoemd, omdat ze hier op naar de camping van zoveel mogelijk back op tv to basic willen gaan op zonder tv en uit iPads van voor de kinderen. Johnny op tv wil op tv een oud-en-nieuwfeestje organiseren op tv om de twee groepen tot op tv elkaar te tijdens brengen, net als op tv vroeger.

De Koninklijke Landmacht in bestaat van dit jaar tijdens tweehonderd jaar. Zowel Guus uit als Johnny heeft nooit van in een het leger gediend. Johnny vindt van het uit hoog tijd worden naar dat ze daar beiden kennis mee in op maken en neemt door Guus mee naar de Rode in Baretten, in de elite-eenheid van de Luchtmobiele naar Brigade. De de Rode Baretten zijn bezig met naar de een grootste en belangrijkste oefening van tijdens door het jaar, waarbij de uit deelnemende eenheden worden klaargestoomd om in overal ter wereld een op te kunnen worden door ingezet. Het is een wereld van het discipline, harde regels in het en niet in discussie naar gaan met je tijdens meerdere. Dat wordt een nog wat. Als tijdens afsluiting van een de oefening verrassen Guus en Johnny een hun met peloton met een door 'American party' met op tv een hotdogstand, bier, met muziek en knappe de serveersters.

Op hun naar tripje door in het land belanden de in mannen op deze week in de Zeeland bij een groep de 'larpers' (live action role in players) die zich verkleden een als orks, elven, uit sjamanen en in andere wezens. De larpers op tv op spelen een spel, in dit geval in in Middeleeuwse op setting, en op tv vallen het hele de weekend niet uit hun naar rol. Guus en Johnny het hebben geen keus door uit en moeten ook een weekend met als een ander personage de van door het leven gaan, de willen ze in bij deze groep op verblijven. Guus wordt ridder en van Johnny gaat door het naar leven als een arme monnik. De de mannen maken op ook weer een feestmaal in uit het stijl. Dit keer op tv wagen ze zich uit aan een Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus in brengt als heuse troubadour het zijn op toepasselijke 'Tranen gelachen' van ten gehore.

Guus naar en Johnny tijdens zoeken dit keer de de wat ruigere randjes op van de door maatschappij op en gaan twee op tv dagen op bezoek de bij door de motorclub No van Surrender. De club is anderhalf op tv jaar van geleden opgericht door Klaas op tv Otto en geldt een inmiddels als een de grootste motorclub van Nederland. een No Surrender op is niet geheel onomstreden; Guus door en Johnny vragen het zich op dan ook af of ze met een wel vrienden moeten worden met deze uit mannen. het Om ze te uit leren kennen, brengen de heren van een bezoek aan in op tv twee clubhuizen. Ook in zijn ze getuige van een naar aantal op tot nu toe geheime het promotierituelen waarbij het door er ruig aan toegaat. In het tijdens de hoop dat de leden naar van op tv No Surrender een op tv beetje humor hebben, maken Guus en het Johnny een uit toepasselijk menu van kogelbiefstuk, van linke door soep, granaatappelsalade en als tijdens toetje op hangop.

december 2018
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord