Programma gemist?

Compilatieaflevering met waarin memorabele momenten van een het afgelopen op tv seizoen opnieuw de revue de passeren.

Guus met kiest voor een door festival waarvan hij de zeker weet tijdens dat Johnny er de nog nooit geweest op is: het Katholieke Jongeren Festival uit in het een Brabantse Nieuwkuijk. De van heren zetten hun op tent neer op door het festivalterrein en kijken hun met ogen uit. Gebruikt van de jeugd hier tijdens net als op op de op tv meeste festivals van ook drugs en drank? En naar hoe denken zij naar over een seks voor het huwelijk, het homohuwelijk van tijdens en bestaat er een een hel? Hoewel Guus katholiek is de opgevoed en door Johnny zes met jaar in een internaat in bij de nonnen heeft tijdens gewoond, door klapperen hun door oren van de een verhalen die ze hier op tv horen.

Johnny de kiest deze week een groep naar op met mensen die tijdens hij erg waardeert: mensen met tijdens een verstandelijke beperking. Hij op tv neemt Guus mee naar op naar Parc Spelderholt in het Gelderse naar met Beekbergen. Dit is een park uit waar meer in dan zestig jongeren op met een beperking wonen, leven de en studeren. De door een studenten zijn hier gelukkig uit en trots op zichzelf door en tijdens maken van elke dag uit een feestje. Johnny en Guus met gaan in uit hun dak bij in de naar disco en het is lang uit geleden het dat zij bij het achtuurjournaal met volslagen uitgeput in bed tijdens uit lagen.

Johnny en Guus de zijn al een door aantal weken ontzettend van hard aan in het werk en Guus een vindt het nu een wel eens op tv tijd voor het vakantie. De heren gaan kamperen, tijdens iets wat een Guus nog nooit gedaan. een Hij neemt Johnny tijdens met mee naar de oudste op camping van Nederland: Camping Bakkum in in het tijdens Noord-Hollandse Castricum. Al uit snel blijkt dat door er op de camping op een tweestrijd op tv heerst, van die van oud versus naar nieuw. De nieuwe lichting tijdens wordt uit door de oude garde soms de in 'stroomlozen' met genoemd, omdat ze hier op tv op de camping in zoveel mogelijk naar back to basic willen gaan het zonder een tv en iPads voor uit de kinderen. naar Johnny wil een oud-en-nieuwfeestje door organiseren om de twee een groepen van tot elkaar van te brengen.

De Koninklijke Landmacht naar uit bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus het als Johnny heeft een nooit in het een leger gediend. Johnny neemt op tv Guus van mee naar de Rode met Baretten, de elite-eenheid met van op tv de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten een zijn bezig met met de grootste en een belangrijkste oefening uit van het jaar. Het door is een op wereld van van discipline, harde regels en niet in in discussie gaan een met je meerdere. door Dat met wordt nog wat! Als afsluiting uit van de oefening een van verrassen Guus en Johnny naar hun peloton met op tv een 'American party' in met een hotdogstand, bier, muziek op het en knappe serveersters.

Op de hun tripje door op tv het land van belanden de mannen deze week in met Zeeland bij door een tijdens groep 'larpers' (live action role players) met op die zich verkleden als orks, naar elven, in sjamanen en andere wezens. naar De larpers van spelen een spel, in dit geval uit op tv in Middeleeuwse setting, met en vallen het hele op tv weekend niet uit hun rol. van Guus en naar Johnny hebben geen naar keus en moeten ook de een weekend als in een ander personage uit door het leven op gaan, willen ze naar bij op tv deze groep verblijven. Guus wordt uit ridder met en Johnny gaat door met het met leven als arme monnik. De mannen op met maken ook weer een feestmaal in een stijl. Dit keer de het wagen ze zich aan een het Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus brengt de als heuse tijdens troubadour van zijn toepasselijke 'Tranen van gelachen' ten gehore.

Guus en Johnny door naar gaan twee dagen op op bezoek bij van de motorclub No van Surrender. De club, opgericht uit door Klaas Otto, een is niet geheel met onomstreden Om hen met te leren kennen, brengen uit Guus naar en Johnny een bezoek aan twee de clubhuizen. Ook zijn op ze tijdens getuige van een van aantal tot de nu toe geheime in promotierituelen waarbij het de er ruig aan toegaat. van In de hoop dat tijdens de leden van het No Surrender een een beetje humor naar hebben, maken Guus en Johnny naar een toepasselijk menu van van het kogelbiefstuk, linke soep, granaatappelsalade en van als toetje naar hangop.

Guus op tv en Johnny zijn te op tv gast bij het enige het circus in op tv Nederland waar nog met tijdens wilde uit dieren wordt gewerkt: circus Belly in Wien van door de Duits-Oostenrijkse familie door Zinnecker. Het circus tijdens is neergestreken in het de Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De van op mannen zijn ongeremd nieuwsgierig, van kijken rond, stellen vragen met en gaan op op zoek het naar hun innerlijke Bassie op tv en Adriaan. Guus en Johnny een oefenen keihard voor naar van een act om een plaatsje te de op verwerven in de show. Daarnaast de verwennen ze de naar familie met een gezamenlijk op diner met en een feestje uit in gipsy-style.

Compilatieaflevering door waarin memorabele momenten van van het afgelopen met seizoen opnieuw de revue een passeren.

In naar het kader van naar het vakantiegevoel het kiest Guus deze week een door festival. in Maar dan wel een eentje waarvan hij zeker van weet dat Johnny de er nog nooit een geweest is: het in Katholieke Jongeren Festival in tijdens het Brabantse de Nieuwkuijk. De heren zetten een hun tent de neer op het op festivalterrein en kijken tijdens hun ogen uit. Gebruikt door de jeugd hier net van het als op de meeste festivals ook op drugs en drank? naar En hoe denken op tv zij met over seks voor het uit huwelijk, het door homohuwelijk en bestaat er een met hel? Hoewel in Guus katholiek is in opgevoed en Johnny zes een jaar de in een internaat van bij de nonnen tijdens heeft gewoond, klapperen hun uit oren van de verhalen een die tijdens ze hier horen. Zo ontmoeten de ze de door vijfentwintigjarige Johannes het die net met zijn studie op op tv Lucht- en Ruimtevaarttechniek is met gestopt om zijn met leven te wijden aan het van priesterschap. de En de naar negentienjarige Maartje die over vijf de dagen gaat tijdens intreden in de orde de van de Blauwe het Zusters.

Johnny kiest deze een in week een groep met mensen het die hij erg waardeert: van mensen met een door verstandelijk beperking. Hij naar op tv neemt Guus mee naar Parc Spelderholt met in een het Gelderse de Beekbergen. Dit is een uit park waar meer naar dan zestig door jongeren met een beperking wonen, leven de op en studeren. Ze worden meer op tv dan hartelijk tijdens ontvangen door onder anderen op de autistische en van verstandelijk door beperkte Egor die vertelt over op tv zijn verleden tijdens in Rusland waar ze op helemaal niet zo op tv aardig zijn voor de mensen zoals hij. De op tv op studenten zijn hier gelukkig op tv en trots op zichzelf en in maken van elke door door dag een feestje. Johnny en het Guus naar gaan uit hun dak bij de de op disco en het is lang geleden in dat zij bij een het achtuurjournaal volslagen van uitgeput in bed met op lagen.

Johnny en Guus in van zijn al een aantal uit weken ontzettend hard het aan het werk en Guus van uit vindt het nu wel eens op tijd voor vakantie. De van heren gaan kamperen, op iets wat Guus naar tijdens nog nooit gedaan heeft maar graag de uit eens wil proberen. Hij neemt door Johnny mee naar naar de het oudste camping van Nederland: Camping Bakkum uit in van het Noord-Hollandse Castricum. Al tijdens snel door blijkt dat er van op de camping een tweestrijd op heerst, die van oud het versus op tv nieuw. Er blijkt weinig op sprake een te zijn van op tv mingelen tussen de twee groepen. een De nieuwe lichting een wordt door een de oude garde soms op tv de 'stroomlozen' genoemd, omdat van ze hier op de de camping zoveel op tv tijdens mogelijk back to met basic willen gaan zonder door tv en iPads voor tijdens de kinderen. Johnny uit wil het een oud-en-nieuwfeestje organiseren uit om de twee groepen tot elkaar uit te brengen, uit net als in vroeger.

De de Koninklijke Landmacht bestaat dit tijdens jaar tweehonderd van jaar. Zowel Guus als met Johnny heeft nooit in van het leger gediend. in Johnny vindt het een op hoog tijd worden met dat ze daar beiden kennis tijdens mee maken en neemt van Guus mee naar door de Rode met Baretten, de in elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. van De Rode Baretten op tv zijn bezig tijdens met het de grootste en uit belangrijkste oefening van het in jaar, waarbij de deelnemende eenheden van het worden klaargestoomd om overal ter wereld het te kunnen worden op tv in ingezet. Het is een op wereld van op tv discipline, harde regels en niet naar in discussie gaan met naar je meerdere. de Dat wordt nog de wat. Als afsluiting een van een de oefening verrassen Guus en Johnny door een hun peloton met een 'American party' een met een hotdogstand, uit bier, muziek tijdens en knappe door serveersters.

Op hun in tripje door het naar land belanden de mannen naar deze week met in Zeeland bij een het groep 'larpers' (live op tijdens action role players) die zich een verkleden als orks, elven, naar sjamanen en andere een wezens. De larpers op spelen de een spel, in dit geval een in Middeleeuwse het setting, het en vallen het een hele weekend niet een uit hun rol. met Guus en Johnny hebben geen het keus en op moeten ook een op weekend als een ander in personage met door het leven gaan, willen ze het uit bij deze groep verblijven. Guus wordt uit ridder het en Johnny door gaat door het van leven als arme monnik. De mannen de met maken ook weer een met feestmaal in stijl. Dit door keer wagen ze zich de aan een een Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus brengt een als heuse troubadour op zijn door toepasselijke 'Tranen gelachen' ten uit gehore.

Guus door en Johnny zoeken dit met keer van de wat ruigere randjes van uit de op maatschappij op en gaan op twee dagen uit op bezoek bij op tv de motorclub No Surrender. De op club is anderhalf jaar van geleden opgericht door in Klaas Otto en een geldt inmiddels op als de op grootste motorclub van van Nederland. No Surrender is niet het geheel onomstreden; het Guus en Johnny vragen in zich dan ook op tv af op tv of ze wel vrienden moeten een worden met met deze mannen. in Om ze te naar leren kennen, brengen de op tv heren in een bezoek aan twee clubhuizen. door Ook zijn ze getuige op van een met aantal uit tot nu toe uit geheime promotierituelen waarbij het de er ruig aan toegaat. naar In de hoop dat met de leden de van No naar Surrender een het beetje humor hebben, maken met Guus en de Johnny een toepasselijk menu van op tv kogelbiefstuk, naar linke soep, granaatappelsalade en als toetje tijdens van hangop.

september 2018
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord