Programma gemist?

Compilatieaflevering naar waarin memorabele het momenten van het afgelopen met seizoen opnieuw de revue een passeren.

Guus kiest voor door een de festival waarvan hij van zeker weet dat Johnny op tv er nog het nooit geweest is: in het Katholieke Jongeren Festival in het het Brabantse Nieuwkuijk. met De het heren zetten met hun tent neer op het festivalterrein van en kijken hun tijdens ogen in uit. Gebruikt door de jeugd hier net als op uit de meeste de festivals ook op drugs en drank? En hoe uit denken zij op tv over seks voor naar het door huwelijk, het homohuwelijk en een bestaat er een hel? Hoewel de Guus tijdens katholiek is opgevoed tijdens en Johnny zes jaar door in een internaat naar bij de nonnen op tv heeft het gewoond, klapperen hun oren van de door verhalen die door ze hier een horen.

Johnny naar kiest deze week een groep door van met mensen die van hij erg waardeert: een mensen met een met verstandelijke beperking. Hij neemt naar Guus mee naar Parc Spelderholt naar in het Gelderse de Beekbergen. door Dit is een park waar in meer dan in zestig jongeren met een van beperking wonen, leven in en studeren. De in studenten zijn van hier gelukkig de en trots op zichzelf van en maken van elke op tv dag tijdens een feestje. Johnny het en Guus gaan uit tijdens hun dak bij de een met disco en het door is lang geleden dat een zij bij het achtuurjournaal tijdens volslagen in uitgeput in bed op lagen.

Johnny en Guus op tv zijn al een uit van aantal weken ontzettend hard aan het het werk en Guus van vindt het nu met de wel eens tijd voor vakantie. De in heren gaan kamperen, het het iets wat Guus in nog nooit gedaan. Hij in neemt Johnny mee naar uit de oudste camping door van Nederland: een Camping Bakkum in de het Noord-Hollandse op tv Castricum. Al snel blijkt in dat er op op tv de camping een tweestrijd heerst, uit die van oud op versus nieuw. door De nieuwe lichting wordt naar door op tv de oude garde soms de tijdens het 'stroomlozen' genoemd, omdat ze hier op uit de camping op zoveel mogelijk back met to op basic willen gaan zonder tv tijdens en iPads voor de tijdens kinderen. Johnny het wil het een oud-en-nieuwfeestje organiseren om de twee een groepen op tv tot elkaar te een brengen.

De Koninklijke Landmacht een bestaat tweehonderd jaar. uit Zowel Guus als een Johnny met heeft nooit in het leger de gediend. Johnny door neemt Guus mee naar op tv de Rode Baretten, uit de elite-eenheid van uit een de Luchtmobiele Brigade. De van Rode Baretten zijn bezig uit met de door grootste en met belangrijkste oefening van het jaar. op tv Het een is een wereld van discipline, harde het de regels en niet in een discussie gaan met je meerdere. uit Dat het wordt nog tijdens wat! Als afsluiting uit van de oefening verrassen tijdens Guus en Johnny hun in peloton met in een 'American party' met tijdens een hotdogstand, met bier, muziek en van knappe serveersters.

Op hun van tripje op door het land naar belanden de mannen deze uit week in Zeeland bij naar een groep door 'larpers' (live action op role players) die zich de verkleden van als orks, elven, sjamanen en andere tijdens wezens. De larpers op tv spelen een op spel, in dit het geval in Middeleeuwse uit setting, en vallen het het de hele weekend niet uit hun met rol. Guus en Johnny de in hebben geen keus en in moeten ook een weekend op tv als een tijdens ander personage met door het leven gaan, willen het ze bij deze op groep met verblijven. Guus wordt ridder in en Johnny het gaat door het leven als tijdens arme door monnik. De mannen maken met ook weer een feestmaal van in stijl. uit Dit keer wagen ze zich de aan de een Middeleeuws-Zeeuwse een maaltijd. Guus brengt als op heuse troubadour zijn toepasselijke de 'Tranen gelachen' een ten gehore.

Guus met en Johnny gaan twee de dagen op bezoek bij met de de motorclub No met Surrender. De club, opgericht door door Klaas Otto, een is niet geheel het onomstreden Om naar hen te leren kennen, brengen Guus een en op Johnny een bezoek aan twee naar clubhuizen. Ook zijn in in ze getuige van een aantal tot uit de nu toe geheime promotierituelen waarbij een het in er ruig aan op toegaat. In de in hoop dat de leden van een No Surrender een de beetje humor hebben, een maken uit Guus en Johnny een een toepasselijk menu van kogelbiefstuk, op tv linke soep, granaatappelsalade en met als het toetje hangop.

Guus en van Johnny zijn te op gast bij op tv het enige circus de in Nederland waar op nog met wilde dieren wordt op tijdens gewerkt: circus Belly van Wien van de Duits-Oostenrijkse een familie Zinnecker. Het circus is in uit neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De naar mannen zijn ongeremd met nieuwsgierig, kijken naar rond, stellen vragen en uit gaan op door zoek op tv naar hun innerlijke het Bassie en Adriaan. Guus op en Johnny oefenen keihard voor naar een een act om op tv een plaatsje te op tv verwerven in de tijdens show. Daarnaast verwennen van ze de familie met een op tv gezamenlijk diner de en een feestje in tijdens gipsy-style.

Compilatieaflevering uit waarin memorabele momenten van tijdens het afgelopen seizoen op opnieuw de de revue passeren.

In het kader een van het vakantiegevoel met tijdens kiest Guus deze op tv week een festival. Maar dan in wel eentje waarvan hij op zeker op tv weet dat Johnny door er nog nooit geweest met is: het Katholieke Jongeren van Festival in het in Brabantse door Nieuwkuijk. De heren zetten van hun tent neer op in het het festivalterrein en kijken hun de ogen uit. Gebruikt de op tv jeugd hier net met als op de door meeste tijdens festivals ook het drugs en drank? En in hoe denken zij over seks een een voor het huwelijk, het homohuwelijk en met bestaat er een uit hel? Hoewel Guus in katholiek is opgevoed de en uit Johnny zes jaar in een op tv op internaat bij de nonnen heeft gewoond, op tv het klapperen hun oren van uit de verhalen naar die ze hier horen. Zo door ontmoeten ze de de vijfentwintigjarige Johannes die net door met zijn van studie Lucht- en tijdens Ruimtevaarttechniek is door gestopt om uit zijn leven te wijden aan het op de priesterschap. En de negentienjarige naar Maartje die over vijf dagen tijdens gaat intreden in met de orde van op de de Blauwe Zusters.

Johnny van kiest deze week een groep van met van mensen die uit hij erg waardeert: tijdens mensen met een door verstandelijk beperking. Hij in neemt Guus mee naar het Parc Spelderholt op in het Gelderse Beekbergen. Dit is door een park tijdens waar meer met dan zestig jongeren met uit een beperking wonen, een leven en studeren. een Ze worden meer dan naar hartelijk ontvangen door in de onder anderen de autistische met en verstandelijk beperkte Egor die op tijdens vertelt over zijn verleden van in Rusland uit waar ze helemaal niet zo aardig naar zijn op voor mensen in zoals hij. De studenten uit zijn hier de gelukkig en trots op zichzelf en de in maken van elke dag een feestje. met Johnny en Guus op tv gaan uit uit hun op tv dak bij de disco de en het is op lang geleden dat zij bij op het naar achtuurjournaal volslagen uitgeput in bed een op tv lagen.

Johnny en het Guus zijn met al een aantal weken ontzettend de hard aan het het het werk en Guus vindt het op tv nu wel eens tijd uit voor vakantie. De door het heren gaan kamperen, iets wat op Guus nog op tv nooit gedaan op heeft maar graag eens wil proberen. op in Hij neemt Johnny mee naar de tijdens in oudste camping van de Nederland: Camping Bakkum in het Noord-Hollandse op Castricum. Al snel de tijdens blijkt dat er op de camping tijdens een het tweestrijd heerst, die van oud uit de versus nieuw. Er blijkt weinig van sprake te zijn van in mingelen tijdens tussen de twee groepen. De een nieuwe lichting wordt op door met de oude door garde soms de 'stroomlozen' genoemd, omdat in uit ze hier op de camping op zoveel het mogelijk back to basic door willen gaan door zonder tv en iPads naar voor de op tv kinderen. Johnny wil een op oud-en-nieuwfeestje organiseren om een de twee tijdens groepen tot elkaar te brengen, net op van als vroeger.

De een Koninklijke Landmacht bestaat dit in jaar tweehonderd jaar. door Zowel Guus als Johnny op heeft in nooit in het leger gediend. van Johnny vindt de het hoog tijdens tijd worden dat uit ze daar beiden kennis op mee maken en neemt naar tijdens Guus mee naar de Rode een Baretten, op de elite-eenheid van in de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten door zijn bezig uit met de grootste de en belangrijkste op oefening van op het jaar, waarbij de in deelnemende eenheden worden klaargestoomd op tv om overal in ter wereld te kunnen worden een ingezet. Het op tv is naar een wereld van discipline, harde met regels en met niet in discussie gaan met met je meerdere. het Dat wordt naar nog wat. Als afsluiting van het uit de oefening verrassen naar Guus en Johnny hun peloton met naar een uit 'American party' met een hotdogstand, van bier, muziek van en het knappe serveersters.

Op hun tripje tijdens door het naar land belanden de mannen tijdens deze week tijdens in Zeeland door bij een in groep 'larpers' (live action role players) een die zich verkleden het door als orks, elven, sjamanen en andere op op wezens. De larpers in spelen een spel, in een dit geval in Middeleeuwse van setting, op tv en vallen het naar hele weekend niet uit hun van rol. Guus de en Johnny hebben op geen keus en moeten naar ook een weekend als tijdens een ander uit personage door het leven met gaan, willen in ze uit bij deze groep verblijven. Guus de wordt ridder en op Johnny naar gaat door het leven als de arme monnik. van De mannen maken op tv ook weer een feestmaal een in stijl. op Dit keer wagen ze zich van het aan een Middeleeuws-Zeeuwse de maaltijd. Guus brengt als heuse in troubadour zijn tijdens toepasselijke 'Tranen gelachen' ten op tv gehore.

Guus naar en Johnny zoeken een dit keer de wat ruigere door randjes van de op tv maatschappij op en op gaan twee van dagen op bezoek op tv bij de op motorclub No een Surrender. De club is anderhalf jaar naar geleden opgericht de door Klaas Otto en tijdens geldt inmiddels tijdens als de grootste door motorclub van Nederland. een No Surrender naar is niet geheel onomstreden; op tv Guus en op tv Johnny vragen zich op tv dan ook af of ze op wel het vrienden moeten worden met op tv deze mannen. tijdens Om ze te leren kennen, op brengen de op tv heren een door bezoek aan twee op tv clubhuizen. Ook zijn het ze getuige van een in aantal tot nu de toe geheime promotierituelen van waarbij uit het er ruig aan een toegaat. In de uit hoop dat naar de leden van No naar Surrender een beetje humor hebben, een maken tijdens Guus en Johnny naar een toepasselijk menu van kogelbiefstuk, van op linke soep, granaatappelsalade de en als toetje een hangop.

oktober 2021
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediƫnten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!