Programma gemist?

Compilatieaflevering waarin uit memorabele van momenten van het afgelopen seizoen in opnieuw de revue op passeren.

Guus kiest voor door in een festival waarvan hij op zeker weet dat Johnny er op tv nog nooit de geweest is: het Katholieke op Jongeren met Festival in het een Brabantse Nieuwkuijk. De met heren zetten hun tent neer een op op het festivalterrein en kijken een hun ogen de uit. Gebruikt de jeugd hier het met net als op de meeste festivals op ook drugs door en naar drank? En hoe denken zij in over seks voor naar het huwelijk, het van homohuwelijk en bestaat van er het een hel? Hoewel Guus katholiek met is een opgevoed en Johnny zes jaar door in een internaat bij tijdens de op tv nonnen heeft uit gewoond, klapperen hun door oren van de verhalen die op ze hier met horen.

Johnny kiest deze tijdens door week een groep met mensen naar die een hij erg waardeert: mensen op tv met een op tv verstandelijke beperking. Hij neemt Guus naar mee naar Parc met Spelderholt op tv in het Gelderse Beekbergen. door Dit is uit een park waar meer dan met zestig door jongeren met een van beperking wonen, leven en van studeren. De door studenten zijn hier met gelukkig en trots tijdens op zichzelf en van maken van elke dag een feestje. van Johnny en Guus naar gaan uit de hun dak bij op tv de disco en het uit de is lang geleden dat naar zij bij het achtuurjournaal volslagen uit uitgeput in de bed van lagen.

Johnny een en Guus zijn al door een aantal weken ontzettend in hard door aan het werk en Guus op tv de vindt het nu in wel eens tijd voor door vakantie. De door heren gaan kamperen, iets wat in Guus nog nooit met gedaan. Hij de neemt Johnny op tv mee naar de oudste camping op tv van Nederland: Camping Bakkum uit in in het Noord-Hollandse Castricum. Al snel de in blijkt dat er op de camping het een tweestrijd in heerst, die van uit oud op tv versus nieuw. De nieuwe lichting met wordt door de naar oude garde soms de naar 'stroomlozen' tijdens genoemd, omdat ze hier op met de op tv camping zoveel tijdens mogelijk back to in basic willen gaan zonder tv uit en iPads voor de de kinderen. Johnny wil een een oud-en-nieuwfeestje organiseren met om de met twee groepen op tot elkaar te met brengen.

De in Koninklijke Landmacht bestaat tijdens tweehonderd jaar. Zowel Guus als op tv van Johnny heeft nooit in een het leger gediend. Johnny neemt tijdens Guus door mee naar de Rode op tv Baretten, de door elite-eenheid van de naar Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten het zijn bezig met in de grootste in en het belangrijkste oefening van het jaar. op tv Het is door een wereld van van discipline, harde regels en op tv niet in discussie gaan met met je uit meerdere. Dat wordt uit nog het wat! Als afsluiting van naar de oefening verrassen Guus en het Johnny hun peloton door met de een 'American party' met een door in hotdogstand, bier, muziek en knappe uit serveersters.

Op hun uit tripje uit door het land naar belanden de mannen deze het week in Zeeland tijdens bij een van groep 'larpers' (live met action role players) die zich een verkleden als orks, met elven, sjamanen en andere het wezens. De larpers tijdens spelen een spel, uit in dit tijdens geval in Middeleeuwse setting, op en vallen het het hele het weekend niet het uit hun rol. Guus en tijdens Johnny hebben geen op tv keus en moeten van ook een weekend als de een van ander personage door het leven van met gaan, willen ze een bij deze groep op verblijven. Guus wordt ridder en Johnny op tv gaat door de het leven als een arme monnik. De in mannen maken ook op tv weer tijdens een feestmaal in stijl. op tv Dit keer wagen ze op zich aan een op Middeleeuws-Zeeuwse door maaltijd. Guus brengt tijdens als heuse troubadour met zijn toepasselijke 'Tranen van gelachen' ten gehore.

Guus op tv en Johnny met gaan twee dagen de op bezoek bij tijdens de motorclub No Surrender. De club, naar opgericht door op tv Klaas Otto, is niet de geheel onomstreden tijdens Om hen de te leren kennen, brengen uit Guus en Johnny een van bezoek aan door twee clubhuizen. Ook van zijn ze getuige het van een aantal tot een nu toe met geheime promotierituelen de waarbij het een er ruig aan toegaat. een In de tijdens hoop dat de leden het van No Surrender een het beetje humor hebben, de maken Guus en door Johnny een toepasselijk menu een van kogelbiefstuk, naar linke een soep, granaatappelsalade en als naar toetje hangop.

Guus de en Johnny een zijn te gast met bij het enige circus in in Nederland waar nog van met naar wilde dieren wordt uit gewerkt: circus Belly tijdens Wien van de in Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is uit neergestreken in het de Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De met mannen uit zijn ongeremd nieuwsgierig, kijken rond, door stellen vragen en een gaan door op zoek naar hun naar innerlijke Bassie en Adriaan. de Guus en Johnny op tv oefenen op keihard voor een act om een een tijdens plaatsje te uit verwerven in de show. op tv Daarnaast verwennen ze de uit familie met een op tv gezamenlijk diner en door een feestje in op tv gipsy-style.

Compilatieaflevering waarin memorabele door momenten van het van met afgelopen seizoen opnieuw de een revue passeren.

In een het kader met van het vakantiegevoel kiest Guus naar deze week een festival. in Maar dan de wel eentje een waarvan hij zeker met weet dat Johnny er nog door de nooit geweest is: het Katholieke de Jongeren in Festival in het op tv Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun in tent neer op van het festivalterrein een en kijken hun door ogen uit. van Gebruikt de jeugd door hier net als van op de meeste van festivals ook drugs en drank? met En hoe van denken zij over op tv seks voor op het huwelijk, het het homohuwelijk en bestaat er door een hel? Hoewel Guus op katholiek is opgevoed een en Johnny zes in jaar in een naar een internaat bij de nonnen heeft door gewoond, tijdens klapperen hun oren van de het verhalen uit die ze hier horen. Zo ontmoeten het ze de tijdens vijfentwintigjarige Johannes die net op tv met zijn op tv studie met Lucht- en Ruimtevaarttechniek is gestopt om naar zijn leven te tijdens in wijden aan het priesterschap. En tijdens de negentienjarige Maartje die in over vijf dagen met in gaat intreden in naar de orde van de Blauwe op tv Zusters.

Johnny kiest deze een week een groep op tv met mensen op tv die hij van erg waardeert: op mensen met een verstandelijk de beperking. Hij naar neemt Guus mee naar Parc Spelderholt uit in het uit Gelderse Beekbergen. Dit de is een uit park waar meer dan zestig in het jongeren met een beperking een wonen, leven en studeren. Ze op tv worden meer van dan hartelijk ontvangen door op met onder anderen de autistische tijdens en verstandelijk beperkte door Egor die vertelt naar over zijn met verleden in Rusland waar ze in helemaal niet zo aardig een zijn voor mensen op een zoals hij. De studenten met zijn hier gelukkig en trots in op zichzelf door en door maken van elke door dag een feestje. op Johnny en Guus gaan uit hun de door dak bij de disco naar en het is lang geleden met dat zij bij van het achtuurjournaal tijdens volslagen uitgeput in van bed met lagen.

Johnny met en Guus op tv zijn al een uit aantal weken ontzettend door hard aan het op werk en Guus vindt het nu tijdens wel met eens tijd voor vakantie. De in tijdens heren gaan kamperen, iets uit wat Guus met nog nooit gedaan heeft op tv maar graag eens wil naar proberen. Hij neemt Johnny op mee uit naar de oudste de camping van het Nederland: Camping Bakkum in uit het Noord-Hollandse Castricum. Al tijdens snel blijkt dat naar er op de het camping een met tweestrijd heerst, die van op tv oud versus nieuw. Er door blijkt weinig in sprake te in zijn van mingelen naar tussen de twee groepen. De naar op nieuwe lichting wordt door de een oude op tv garde soms de 'stroomlozen' door genoemd, omdat naar ze hier op de op camping zoveel mogelijk van back to basic willen uit gaan zonder tv en met iPads uit voor de uit kinderen. Johnny wil naar een oud-en-nieuwfeestje organiseren om uit de twee uit groepen tot elkaar tijdens te brengen, net tijdens als vroeger.

De Koninklijke Landmacht in bestaat dit jaar van het tweehonderd jaar. Zowel Guus als door Johnny door heeft nooit in op het leger gediend. de Johnny vindt het hoog van tijd worden dat ze een daar beiden kennis van mee maken en neemt naar Guus mee op naar de Rode Baretten, uit de elite-eenheid tijdens van de Luchtmobiele Brigade. een De Rode naar Baretten zijn bezig met van de grootste en in tijdens belangrijkste oefening van het tijdens jaar, waarbij de deelnemende eenheden de worden klaargestoomd tijdens om overal door ter wereld te kunnen worden met ingezet. Het op is een wereld van het discipline, harde het regels en niet met in discussie op tv gaan met je met meerdere. Dat wordt tijdens nog wat. Als afsluiting de van het de oefening verrassen Guus en Johnny naar hun tijdens peloton met in een 'American party' met een uit hotdogstand, uit bier, muziek en door knappe serveersters.

Op hun tripje met door op tv het land belanden de een mannen deze week in in Zeeland op tv bij een groep tijdens 'larpers' (live uit action role players) die het zich verkleden als orks, een elven, sjamanen uit en andere wezens. door De larpers het spelen een spel, in dit naar geval met in Middeleeuwse setting, naar en vallen het hele weekend niet in uit hun rol. met Guus en Johnny tijdens hebben geen keus het en moeten ook van een weekend op als in een ander personage door het leven van uit gaan, willen ze bij deze het groep het verblijven. Guus wordt ridder en Johnny naar gaat door het naar leven als arme uit monnik. De de mannen maken tijdens ook weer naar een feestmaal in stijl. Dit keer op tv wagen ze door zich aan een Middeleeuws-Zeeuwse van maaltijd. Guus de brengt als heuse in troubadour zijn toepasselijke op 'Tranen gelachen' ten een gehore.

Guus met en Johnny een zoeken dit keer de wat ruigere van randjes tijdens van de maatschappij van op en gaan uit twee dagen op bezoek bij met de tijdens motorclub No Surrender. De club het is anderhalf door jaar van geleden opgericht door Klaas Otto en tijdens tijdens geldt inmiddels als de grootste op motorclub van naar Nederland. No van Surrender is niet geheel de onomstreden; Guus en Johnny tijdens vragen zich dan door ook af of het ze wel door vrienden moeten door worden met deze mannen. Om op ze te uit leren kennen, brengen tijdens de heren een een bezoek aan het twee clubhuizen. Ook zijn op tv ze getuige van van een aantal tot nu toe een geheime promotierituelen waarbij op het een er ruig aan in toegaat. In de door hoop dat de leden tijdens van No van Surrender een beetje humor op hebben, maken Guus en op Johnny een toepasselijk van door menu van kogelbiefstuk, linke door soep, granaatappelsalade en op als toetje met hangop.

juni 2018
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediƫnten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord