Programma gemist?

Seizoen 1 - uit naar Aflevering 3 - uit Johnny de Mol en Guus Meeuwis met het gaan op zoek naar bijzondere groepen een mensen: de Op hun tripje de door het land belanden de de mannen uit deze week naar in Zeeland bij een op tv groep 'larpers' (live action role naar players) die zich een het verkleden als orks, elven, sjamanen in en andere wezens. De tijdens larpers spelen een een spel, een in dit in geval in Middeleeuwse met setting, en vallen het hele weekend met niet uit door hun op rol. Guus en in Johnny hebben geen keus en moeten het ook een weekend in als een door ander personage door tijdens het leven een gaan, willen ze uit bij deze groep verblijven. op Guus wordt door ridder en Johnny door gaat door het leven als op op arme monnik. De mannen door maken ook weer een feestmaal de in het stijl. Dit met keer wagen ze zich aan een op tv Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. tijdens Guus brengt als tijdens heuse troubadour zijn naar toepasselijke van 'Tranen gelachen' ten naar gehore.

Guus een en Johnny gaan twee dagen uit op bezoek de bij de met motorclub No Surrender. De club, een opgericht door Klaas van Otto, naar is niet geheel op tv onomstreden Om hen te op leren kennen, een brengen Guus en Johnny een een bezoek door aan twee clubhuizen. Ook zijn uit ze getuige tijdens van een het aantal tot nu toe geheime met promotierituelen met waarbij het de er ruig aan toegaat. In de van tijdens hoop dat de leden van No tijdens op tv Surrender een beetje humor hebben, uit maken Guus en door Johnny een met toepasselijk menu van kogelbiefstuk, op tv linke soep, granaatappelsalade het en als toetje van hangop.

Guus en Johnny van zijn te een gast met bij het enige circus het in Nederland waar naar nog met wilde op tv dieren wordt gewerkt: circus Belly het Wien van van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. door Het naar circus is neergestreken in het een Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De tijdens mannen zijn ongeremd tijdens nieuwsgierig, kijken rond, van stellen op tv vragen en naar gaan op zoek naar hun innerlijke op tv het Bassie en Adriaan. Guus en Johnny uit oefenen keihard naar voor een act naar om op tv een plaatsje te naar verwerven in de door show. Daarnaast verwennen het ze de familie met een gezamenlijk naar diner en de een met feestje in gipsy-style.

Compilatieaflevering door waarin memorabele momenten op van het afgelopen naar seizoen opnieuw door de revue passeren.

In het met kader van het vakantiegevoel op tv kiest Guus deze uit week uit een festival. Maar dan een wel op tv eentje waarvan hij zeker op weet dat Johnny met er nog nooit tijdens geweest is: het naar Katholieke Jongeren Festival een in het Brabantse Nieuwkuijk. De van heren de zetten hun tent met neer op het van festivalterrein en tijdens kijken hun ogen op uit. Gebruikt de jeugd hier uit net als op de op meeste festivals naar ook drugs de en drank? En hoe op tv denken door zij over seks uit voor het huwelijk, het homohuwelijk uit en bestaat er een uit hel? met Hoewel Guus katholiek het is opgevoed en Johnny een zes jaar in uit een internaat in bij de naar nonnen heeft gewoond, klapperen hun tijdens oren van een de verhalen die door ze hier horen. uit Zo ontmoeten in ze de vijfentwintigjarige Johannes een die net met op tv zijn studie Lucht- en de Ruimtevaarttechniek het is gestopt om zijn naar leven te wijden door aan het priesterschap. op En de negentienjarige Maartje die een over naar vijf dagen gaat intreden in een de orde van de de Blauwe in Zusters.

Johnny met kiest deze week in een groep met mensen die uit hij erg met waardeert: mensen van met een verstandelijk beperking. een Hij de neemt Guus mee naar door Parc Spelderholt in het Gelderse op Beekbergen. Dit is door een park uit waar de meer dan zestig het jongeren met een beperking wonen, leven tijdens en studeren. Ze in worden meer dan door hartelijk naar ontvangen door onder het anderen de autistische en verstandelijk van beperkte naar Egor die door vertelt over zijn verleden in door Rusland waar ze helemaal met niet uit zo aardig zijn voor van mensen zoals hij. De op op studenten zijn hier een gelukkig en trots op zichzelf en door maken van het elke dag een feestje. door Johnny en een Guus uit gaan uit hun op tv dak bij de door disco en het het is lang geleden in dat zij bij in het achtuurjournaal volslagen naar uitgeput in bed van lagen.

Johnny op tv en Guus op tv zijn al een aantal van weken ontzettend hard het aan het werk en naar Guus vindt het nu tijdens een wel eens tijd voor vakantie. in De door heren gaan kamperen, een iets wat Guus het nog nooit gedaan heeft naar maar graag naar eens wil proberen. Hij door neemt Johnny mee op naar de oudste naar camping van Nederland: Camping Bakkum van uit in het Noord-Hollandse een Castricum. Al snel blijkt dat op tv er op de camping van naar een tweestrijd heerst, die van uit oud versus nieuw. een Er blijkt een weinig sprake van te zijn van uit mingelen tussen de twee groepen. met De nieuwe naar lichting wordt door in de oude garde soms de de naar 'stroomlozen' genoemd, omdat ze hier op van de camping tijdens zoveel mogelijk back to het basic willen gaan het zonder tv en het iPads voor de uit het kinderen. Johnny wil de een oud-en-nieuwfeestje organiseren om de tijdens twee groepen tot elkaar een te naar brengen, net als het vroeger.

De Koninklijke op tv Landmacht het bestaat dit jaar tweehonderd jaar. door Zowel met Guus als Johnny tijdens heeft nooit in het het leger gediend. Johnny vindt de het hoog van tijd worden dat ze daar op tv beiden kennis mee tijdens maken en uit neemt op tv Guus mee naar op tv de Rode Baretten, de elite-eenheid van op tv de Luchtmobiele Brigade. naar op tv De Rode Baretten zijn bezig met uit de grootste met en belangrijkste oefening van tijdens de het jaar, waarbij de met deelnemende eenheden worden klaargestoomd uit om overal ter naar wereld te kunnen op tv worden op tv ingezet. Het is een wereld van met discipline, op harde regels van en niet in discussie op tv gaan met je meerdere. een Dat wordt nog uit wat. Als afsluiting van tijdens de oefening verrassen het Guus en door Johnny hun peloton met uit een 'American in party' met een met hotdogstand, bier, muziek met en het knappe serveersters.

Op hun door tripje tijdens door het land belanden de mannen op tv met deze week in Zeeland bij uit een groep 'larpers' (live op op action role players) op die zich verkleden als orks, met elven, sjamanen en met andere wezens. De met larpers spelen van een spel, het in dit geval het in Middeleeuwse setting, en van vallen het een hele weekend niet uit hun uit rol. Guus een en Johnny hebben geen op tv keus en moeten ook op tv een weekend als een een op tv ander personage met door het leven gaan, op willen ze bij deze groep uit van verblijven. Guus wordt ridder naar en Johnny gaat uit door het leven op als arme monnik. De mannen uit maken ook weer door een een feestmaal in naar stijl. Dit keer uit wagen ze zich aan een Middeleeuws-Zeeuwse de het maaltijd. Guus brengt als van heuse troubadour zijn toepasselijke tijdens 'Tranen gelachen' door ten gehore.

Guus van en Johnny zoeken in dit keer met de wat ruigere randjes van het de maatschappij door op en gaan de twee dagen op met bezoek bij met de motorclub No Surrender. De met club is anderhalf jaar van geleden het opgericht door Klaas Otto met en geldt inmiddels als uit de grootste naar motorclub van Nederland. van No met Surrender is niet geheel onomstreden; de Guus en Johnny vragen op op tv zich dan ook af of naar ze wel het vrienden moeten naar worden met deze mannen. Om met ze te leren in kennen, de brengen de heren een het bezoek aan een twee clubhuizen. Ook met zijn ze getuige van een van aantal tot van nu toe geheime promotierituelen in waarbij het er ruig in op aan toegaat. In de hoop dat uit de met leden van No Surrender op tv een beetje humor hebben, door van maken Guus en Johnny een toepasselijk met menu van het kogelbiefstuk, uit linke soep, granaatappelsalade en als het toetje in hangop.

Guus in en Johnny storten zich op een tijdens eeuwenoud volksvermaak. Ze zijn het te gast bij het op tv enige circus in Nederland op een waar nog met wilde met dieren wordt gewerkt: circus de Belly Wien op tv van de van Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. De mannen een zijn uit ongeremd nieuwsgierig, kijken rond, stellen vragen het en een gaan op op tv zoek naar hun tijdens innerlijke Bassie en Adriaan. uit Ze buffelen door twee dagen mee in dit een circusbestaan van de een familie, dat die dagen het is neergestreken het in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. op naar Guus en Johnny hebben op tv de grootste lol de en natuurlijk oefenen ze door keihard voor een op tv act om een in plaatsje te verwerven tijdens in de show en op respect te verdienen het van de andere uit artiesten. Daarnaast de verwennen ze de familie het met met een gezamenlijk diner op tv en aan door het einde van hun uit verblijf verrassen ze iedereen met door uit een feestje in gipsy-style, waarbij een Guus door natuurlijk zijn gitaar ter hand de neemt!

januari 2018
18-01-2018 15:00

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Meeuwis & De Mol Maken Vrienden

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Johnny de Mol en Guus Meeuwis gaan op zoek naar bijzondere groepen mensen: Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden ...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

15-10-2014 21:30

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny storten zich op eeuwenoud volksvermaak. Ze zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. De mannen zijn ongeremd nieuwsg...

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 18-01-2018 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord