Programma gemist?

Compilatieaflevering van waarin memorabele op tv momenten van het afgelopen in seizoen opnieuw de revue een passeren.

Guus op tv kiest voor een festival waarvan de het hij zeker weet dat naar Johnny er nog in nooit geweest is: het Katholieke door Jongeren Festival van in van het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten in op tv hun tent neer naar op het festivalterrein en kijken hun het ogen uit. uit Gebruikt de tijdens jeugd hier net als op op de de meeste festivals ook drugs en met met drank? En hoe denken uit zij over seks voor het naar huwelijk, het homohuwelijk uit en bestaat met er in een hel? Hoewel Guus katholiek is uit opgevoed uit en Johnny zes jaar in uit een internaat bij de op tv de nonnen heeft gewoond, op klapperen hun de oren van de verhalen op die ze hier van horen.

Johnny op kiest deze de week een groep met een mensen die op tv hij erg waardeert: mensen met een uit verstandelijke beperking. uit Hij neemt in Guus mee tijdens naar Parc Spelderholt van in het Gelderse Beekbergen. Dit is in een park van waar meer dan zestig in jongeren met een een beperking wonen, de leven en studeren. het De studenten zijn uit hier gelukkig en trots naar op zichzelf en tijdens maken door van elke dag een feestje. met Johnny met en Guus gaan van uit hun dak bij de in disco en het het het is lang geleden dat zij bij op het uit achtuurjournaal volslagen uitgeput in naar bed naar lagen.

Johnny en de Guus zijn naar al een aantal weken op tv ontzettend met hard aan het in werk en Guus vindt op tv het nu wel eens tijdens tijd voor vakantie. De tijdens heren het gaan kamperen, iets in wat Guus nog nooit gedaan. met Hij neemt Johnny uit mee tijdens naar de op tv oudste camping van Nederland: Camping Bakkum in in het het Noord-Hollandse Castricum. Al uit snel blijkt dat er in op de camping naar een met tweestrijd heerst, naar die van oud van versus nieuw. De nieuwe door lichting wordt naar door de oude garde soms de uit 'stroomlozen' een genoemd, omdat ze hier op op het de camping zoveel mogelijk het back to basic uit willen gaan zonder tv en op iPads voor de met kinderen. Johnny op tv wil een oud-en-nieuwfeestje organiseren met naar om de twee groepen tot elkaar op tv te op brengen.

De in Koninklijke Landmacht bestaat door tweehonderd jaar. Zowel in Guus als tijdens Johnny heeft nooit naar in het leger het gediend. Johnny neemt Guus op tv mee naar de Rode naar Baretten, de elite-eenheid met van de Luchtmobiele Brigade. in een De Rode Baretten zijn bezig met naar door de grootste en tijdens belangrijkste oefening van op tv het jaar. Het is met een wereld van discipline, harde op regels naar en niet in discussie gaan op tv met het je meerdere. Dat op tv wordt nog wat! Als de afsluiting van de door oefening naar verrassen Guus en Johnny hun peloton tijdens met een 'American tijdens party' met tijdens een op hotdogstand, bier, muziek en door knappe serveersters.

Op hun tripje een door het in land van belanden de mannen tijdens deze week in naar Zeeland bij een groep op tv 'larpers' (live met action role players) op tv die zich verkleden met als orks, elven, sjamanen met en andere wezens. De tijdens larpers spelen een tijdens spel, in uit dit geval in het Middeleeuwse setting, en vallen op tv het op hele weekend niet uit hun rol. van Guus en uit Johnny het hebben geen keus en moeten ook op tv een weekend het als een in ander personage door de het leven uit gaan, willen ze bij naar deze groep de verblijven. Guus wordt ridder en Johnny op gaat een door het van leven als arme tijdens monnik. De mannen maken ook weer met een feestmaal in naar stijl. uit Dit keer wagen ze zich tijdens aan een Middeleeuws-Zeeuwse de maaltijd. Guus tijdens brengt als heuse troubadour op tv zijn van toepasselijke 'Tranen de gelachen' ten gehore.

Guus tijdens en Johnny tijdens gaan twee dagen op bezoek bij tijdens de uit motorclub No Surrender. De van club, opgericht van door Klaas het Otto, is niet geheel onomstreden Om naar door hen te leren kennen, brengen Guus op tv en Johnny een op tv bezoek aan de twee een clubhuizen. Ook zijn ze getuige van tijdens een de aantal tot het nu toe geheime promotierituelen waarbij van het de er ruig aan uit toegaat. In de hoop dat de op tv leden tijdens van No op Surrender een beetje humor hebben, tijdens maken op Guus en Johnny een toepasselijk menu in van kogelbiefstuk, linke de soep, granaatappelsalade met en in als toetje hangop.

Guus op en Johnny zijn te gast in bij het tijdens enige circus in Nederland uit waar op tv nog met wilde dieren wordt de gewerkt: circus Belly uit Wien met van de de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus van is op tv neergestreken in het op tv Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zijn ongeremd op tv nieuwsgierig, kijken rond, een stellen vragen en van gaan naar op zoek met naar hun innerlijke Bassie en in Adriaan. Guus en Johnny een oefenen keihard de voor een act uit om een plaatsje het te verwerven van in de show. Daarnaast een verwennen ze de het familie met een door gezamenlijk diner en op tv een tijdens feestje in gipsy-style.

Compilatieaflevering van waarin memorabele momenten van naar het afgelopen uit seizoen opnieuw de revue een passeren.

In het een kader van van het vakantiegevoel kiest Guus tijdens deze week een festival. op Maar dan uit wel eentje het waarvan hij op zeker weet dat Johnny er in nog met nooit geweest is: het Katholieke Jongeren in op Festival in het tijdens Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten uit hun tent een neer op het festivalterrein en het kijken hun de ogen uit. Gebruikt op tv de jeugd met hier net een als op de meeste festivals tijdens ook drugs en van drank? En hoe denken met een zij over seks voor het op tv huwelijk, het homohuwelijk en tijdens bestaat naar er een hel? Hoewel door Guus katholiek is tijdens opgevoed en Johnny zes het op tv jaar in een internaat bij de uit de nonnen heeft gewoond, een klapperen hun oren door van de verhalen op tv die ze hier horen. Zo op ontmoeten uit ze de vijfentwintigjarige Johannes die net in van met zijn studie Lucht- en van Ruimtevaarttechniek is een gestopt om zijn leven op te wijden in aan het priesterschap. tijdens En de van negentienjarige Maartje die over vijf door dagen gaat intreden uit in in de orde van de Blauwe een Zusters.

Johnny uit kiest deze week een groep in met het mensen die hij erg waardeert: in mensen met naar een op verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar naar uit Parc Spelderholt in het Gelderse het Beekbergen. Dit het is een park waar met meer dan zestig uit jongeren op met een beperking wonen, met leven de en studeren. Ze worden meer dan uit hartelijk ontvangen in door onder anderen met de autistische en naar verstandelijk beperkte de Egor die vertelt in over zijn verleden op in Rusland op waar ze helemaal niet zo op tv aardig zijn voor mensen een zoals hij. van De studenten zijn hier van met gelukkig en trots door op zichzelf en naar maken van elke dag een feestje. de naar Johnny en Guus een gaan uit hun dak bij een de disco op en het is lang geleden in dat de zij bij een het achtuurjournaal volslagen uitgeput in tijdens bed naar lagen.

Johnny naar en Guus zijn tijdens al een een aantal weken ontzettend hard aan het met werk en op tv Guus door vindt het nu wel eens tijdens tijd voor vakantie. De met tijdens heren gaan kamperen, iets wat Guus de nog nooit naar gedaan heeft maar naar graag de eens wil proberen. Hij neemt door Johnny mee naar van de door oudste camping van Nederland: tijdens Camping Bakkum in het Noord-Hollandse in Castricum. met Al snel met blijkt dat er op de van camping een tweestrijd heerst, het die uit van oud versus nieuw. met Er blijkt op tv weinig sprake in te zijn van mingelen een tussen de twee groepen. naar De nieuwe lichting wordt naar door van de oude garde in soms de 'stroomlozen' genoemd, omdat een ze hier door op de camping de zoveel van mogelijk back to naar basic willen gaan zonder tv in en op tv iPads voor de op kinderen. Johnny wil de een oud-en-nieuwfeestje organiseren om de twee een groepen naar tot elkaar te brengen, een net van als vroeger.

De op tv Koninklijke Landmacht het bestaat dit jaar tweehonderd jaar. in Zowel Guus als de Johnny heeft nooit het in het leger met gediend. Johnny vindt het in hoog tijd de worden dat op ze daar beiden kennis mee een maken naar en neemt Guus mee naar tijdens de het Rode Baretten, de de elite-eenheid van de Luchtmobiele door Brigade. De Rode Baretten een zijn bezig met naar de in grootste en tijdens belangrijkste oefening van het jaar, uit waarbij de deelnemende eenheden in worden de klaargestoomd om overal ter een wereld te naar kunnen worden ingezet. Het op is een tijdens wereld van een discipline, harde regels en de niet in naar discussie gaan met je meerdere. door Dat wordt nog wat. een Als afsluiting door van naar de oefening verrassen Guus op tv en Johnny hun peloton met met een 'American het party' met het een hotdogstand, bier, muziek in en de knappe serveersters.

Op hun met tripje door het uit land belanden de van mannen een deze week in Zeeland bij een uit groep 'larpers' (live een action role players) op tv die tijdens zich verkleden als uit orks, elven, sjamanen de en andere op tv wezens. De larpers spelen op tv een spel, een in dit geval de in Middeleeuwse setting, en een vallen het hele weekend in niet met uit hun rol. Guus en op tv Johnny hebben op tv geen keus op tv en moeten ook een weekend als het het een ander personage door het leven op tv gaan, het willen ze bij deze door groep verblijven. van Guus wordt ridder in en Johnny gaat door het met naar leven als arme monnik. door De mannen maken met ook weer een in feestmaal in met stijl. Dit keer wagen ze tijdens zich naar aan een Middeleeuws-Zeeuwse maaltijd. Guus brengt een als heuse troubadour in een zijn toepasselijke 'Tranen gelachen' ten van gehore.

Guus en Johnny met van zoeken dit keer de naar wat ruigere randjes van de tijdens maatschappij op op tv en gaan naar twee dagen op tv op bezoek bij tijdens de motorclub No Surrender. De naar club is door anderhalf jaar geleden opgericht door op Klaas Otto en in geldt inmiddels van als de grootste motorclub tijdens van Nederland. No naar Surrender met is niet geheel onomstreden; op Guus en Johnny door vragen zich het dan ook af of ze op tv wel door vrienden moeten worden uit met deze mannen. Om in ze te met leren kennen, brengen in de heren een het bezoek aan twee clubhuizen. uit Ook zijn ze met getuige van een aantal het tot nu toe uit geheime promotierituelen waarbij met de het er ruig aan tijdens toegaat. In de hoop dat op de leden van uit No tijdens Surrender een een beetje humor hebben, maken Guus en in op tv Johnny een toepasselijk menu van kogelbiefstuk, uit linke soep, granaatappelsalade met en als op toetje op tv hangop.

maart 2018
22-02-2018 15:07

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

15-02-2018 15:02

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

Guus kiest voor een festival waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent neer op het festivalterrein en kijken hun ogen uit. Gebruikt de j...

08-02-2018 15:03

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijke beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking...

01-02-2018 15:02

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan. Hij neemt Johnny mee naar de oudste camping van Nederland: Campin...

25-01-2018 15:05

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenheid van de Luchtmobiele Brigade. De Rode Baretten zijn bezig met de grootst...

18-01-2018 15:04

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

11-01-2018 15:00

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club, opgericht door Klaas Otto, is niet geheel onomstreden Om hen te leren kennen, brengen Guus en Johnny een bezoek aan twee clubhuizen. Ook zijn ze getuige van ee...

04-01-2018 15:00

Afl. 1

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 1

Guus en Johnny zijn te gast bij het enige circus in Nederland waar nog met wilde dieren wordt gewerkt: circus Belly Wien van de Duits-Oostenrijkse familie Zinnecker. Het circus is neergestreken in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge. De mannen zi...

03-12-2014 21:29

Afl. 8

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 8

Compilatieaflevering waarin memorabele momenten van het afgelopen seizoen opnieuw de revue passeren.

26-11-2014 21:25

Afl. 7

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 7

In het kader van het vakantiegevoel kiest Guus deze week een festival. Maar dan wel eentje waarvan hij zeker weet dat Johnny er nog nooit geweest is: het Katholieke Jongeren Festival in het Brabantse Nieuwkuijk. De heren zetten hun tent nee...

19-11-2014 21:29

Afl. 6

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 6

Johnny kiest deze week een groep met mensen die hij erg waardeert: mensen met een verstandelijk beperking. Hij neemt Guus mee naar Parc Spelderholt in het Gelderse Beekbergen. Dit is een park waar meer dan zestig jongeren met een beperking ...

12-11-2014 21:28

Afl. 5

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 5

Johnny en Guus zijn al een aantal weken ontzettend hard aan het werk en Guus vindt het nu wel eens tijd voor vakantie. De heren gaan kamperen, iets wat Guus nog nooit gedaan heeft maar graag eens wil proberen. Hij neemt Johnny mee naar de o...

05-11-2014 21:30

Afl. 4

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 4

De Koninklijke Landmacht bestaat dit jaar tweehonderd jaar. Zowel Guus als Johnny heeft nooit in het leger gediend. Johnny vindt het hoog tijd worden dat ze daar beiden kennis mee maken en neemt Guus mee naar de Rode Baretten, de elite-eenh...

29-10-2014 21:27

Afl. 3

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 3

Op hun tripje door het land belanden de mannen deze week in Zeeland bij een groep 'larpers' (live action role players) die zich verkleden als orks, elven, sjamanen en andere wezens. De larpers spelen een spel, in dit geval in Middeleeuwse s...

22-10-2014 21:31

Afl. 2

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden - Afl. 2

Guus en Johnny zoeken dit keer de wat ruigere randjes van de maatschappij op en gaan twee dagen op bezoek bij de motorclub No Surrender. De club is anderhalf jaar geleden opgericht door Klaas Otto en geldt inmiddels als de grootste motorclu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden bij Meeuwis & De Mol Maken Vrienden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Heb je een uitzending van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Meeuwis & De Mol Maken Vrienden gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Guus Meeuwis er met een oud Frans busje, voorzien van aanhanger met kookuitrusting, op uit trekken en in eigen land op zoek gaan naar bijzondere groepen mensen. Boeiende ontmoetingen, goede gesprekken en hilarische momenten zijn de ingrediënten van deze unieke roadtrip.

Uitzending gemist van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden? Hier kun je alle uitzendingen van Meeuwis & De Mol Maken Vrienden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 15:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord