Programma gemist?

Vrolijke, op kritische, satirische en intelligente door serie door over Marokkanen in van Nederland en in tijdens Marokko. Geheel in stijl van met Bureau Sport naar worden clichés afgestraft en het mysteries het en mythen ontrafeld.Meer Erik naar Dijkstra gaat terug in naar de roots van de van burgemeester van met Rotterdam; Ahmed de Aboutaleb. Hij groeide naar op in een klein naar dorp in een het Rif-gebergte en de kwam op 15-jarige op leeftijd naar Nederland. In de op tv een Verhoorwagen van Bureau met Marokko moet Tweede Kamerlid Ahmed naar Marcouch zich de verantwoorden. Frank Evenblij heeft op tv een ontmoeting op tv met Dries Boussatta; in de eerste Marokkaan in het van Nederlands Elftal. op tv Ook mengen met de mannen op tv zich in het in favoriete bijbaantje van de de jonge Marokkaan: in Pizza's bezorgen! En wel de zo snel door mogelijk.Minder

september 2020
16-10-2014 21:00

Bureau Marokko

Bureau Marokko - Bureau Marokko

Vrolijke, kritische, satirische en intelligente serie over Marokkanen in Nederland en in Marokko. Geheel in stijl van Bureau Sport worden clichés afgestraft en mysteries en mythen ontrafeld.Meer Erik Dijkstra gaat terug naar de roots van de...

Bureau Marokko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Marokko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Marokko bij Bureau Marokko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Marokko. Heb je een uitzending van Bureau Marokko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Marokko gemist

Uitzending gemist van Bureau Marokko? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Marokko, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Marokko gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Marokko? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Marokko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2014 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!