Programma gemist?

Vrolijke, kritische, satirische op tv en met intelligente serie een over Marokkanen in op Nederland en in Marokko. Geheel uit in het stijl van Bureau Sport worden clichés tijdens afgestraft en mysteries de en van mythen ontrafeld.Meer Erik naar Dijkstra gaat op tv terug naar de roots tijdens van de burgemeester van Rotterdam; van Ahmed naar Aboutaleb. Hij groeide op in in naar een klein dorp in het in Rif-gebergte en kwam in op 15-jarige de leeftijd naar Nederland. In op de Verhoorwagen van de Bureau Marokko moet uit Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch een zich verantwoorden. Frank tijdens Evenblij in heeft een ontmoeting met Dries van Boussatta; het de eerste Marokkaan in het de Nederlands Elftal. op Ook de mengen de mannen in zich in het favoriete bijbaantje van het de jonge uit Marokkaan: op tv Pizza's bezorgen! En wel zo snel op op tv mogelijk.Minder

juni 2020
16-10-2014 21:00

Bureau Marokko

Bureau Marokko - Bureau Marokko

Vrolijke, kritische, satirische en intelligente serie over Marokkanen in Nederland en in Marokko. Geheel in stijl van Bureau Sport worden clichés afgestraft en mysteries en mythen ontrafeld.Meer Erik Dijkstra gaat terug naar de roots van de...

Bureau Marokko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Marokko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Marokko bij Bureau Marokko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Marokko. Heb je een uitzending van Bureau Marokko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Marokko gemist

Uitzending gemist van Bureau Marokko? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Marokko, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Marokko gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Marokko? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Marokko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2014 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!