Programma gemist?

Vrolijke, kritische, de satirische en naar intelligente serie van over Marokkanen in Nederland met en in Marokko. Geheel in een stijl van Bureau de met Sport worden clichés afgestraft en uit mysteries en mythen in ontrafeld.Meer Erik van Dijkstra gaat een terug naar de tijdens roots van de in burgemeester van Rotterdam; op tv Ahmed Aboutaleb. Hij groeide het op in een het klein dorp in het tijdens Rif-gebergte een en kwam op 15-jarige leeftijd naar van Nederland. in In de op tv Verhoorwagen van Bureau Marokko uit moet Tweede naar Kamerlid Ahmed Marcouch zich het verantwoorden. Frank Evenblij een heeft een uit ontmoeting met Dries Boussatta; de eerste van Marokkaan het in het Nederlands Elftal. Ook op mengen de naar mannen zich in naar het het favoriete bijbaantje van de jonge een Marokkaan: Pizza's het bezorgen! En wel met zo snel door mogelijk.Minder

mei 2021
16-10-2014 21:00

Bureau Marokko

Bureau Marokko - Bureau Marokko

Vrolijke, kritische, satirische en intelligente serie over Marokkanen in Nederland en in Marokko. Geheel in stijl van Bureau Sport worden clichés afgestraft en mysteries en mythen ontrafeld.Meer Erik Dijkstra gaat terug naar de roots van de...

Bureau Marokko gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Marokko de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Marokko bij Bureau Marokko liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Marokko. Heb je een uitzending van Bureau Marokko gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Marokko gemist

Uitzending gemist van Bureau Marokko? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Marokko, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Bureau Marokko gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Marokko? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Marokko kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2014 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!