Programma gemist?

Hushpuppy, een zesjarig van meisje, naar probeert met haar vader te met tijdens overleven in "De Badkuip", een moerasgebied in ten zuiden van op de Mississippi-Delta.Meer Hushpuppy, met een onversaagd zesjarig van meisje, woont bij op haar op vader, Wink, in de "de Badkuip", tijdens een moerasgebied ten zuiden met van de Mississippi-Delta, aan de op tv van rand van de wereld. Alhoewel Wink door van zijn dochter in houdt bereidt in hij haar met met harde hand door voor op de op ineenstorting van het heelal; op de tijdens een periode waarin hij met er niet meer zal zijn uit om het haar te met beschermen. Wanneer Wink een mysterieuze ziekte in krijgt, tijdens raakt de natuur door van slag en op stijgen de temperaturen. De ijskappen uit smelten het en een leger van van prehistorische het wezens genaamd aurochs wordt losgelaten. door Met het water naar dat steeds maar stijgt, uit de aurochs die door komen en het de gezondheid uit van Wink die achteruit gaat, het op tv gaat Hushpuppy op zoek naar haar een verloren uit moeder.Minder

september 2020
17-10-2014 23:00

Film op 2: Beasts of the Southern Wild

Film op 2: Beasts of the Southern Wild - Film op 2: Beasts of the Southern Wild

Hushpuppy, een zesjarig meisje, probeert met haar vader te overleven in "De Badkuip", een moerasgebied ten zuiden van de Mississippi-Delta.Meer Hushpuppy, een onversaagd zesjarig meisje, woont bij haar vader, Wink, in "de Badkuip", een moer...

Film op 2: Beasts of the Southern Wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Beasts of the Southern Wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Beasts of the Southern Wild bij Film op 2: Beasts of the Southern Wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Beasts of the Southern Wild. Heb je een uitzending van Film op 2: Beasts of the Southern Wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Beasts of the Southern Wild gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Beasts of the Southern Wild? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Beasts of the Southern Wild, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Beasts of the Southern Wild gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Beasts of the Southern Wild? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Beasts of the Southern Wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-10-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!