Programma gemist?

Romeo op Egbeama bezoekt een de huwelijksreisoord in Mauritius naar en voor Floortje Dessing de is er volop avontuur door op tv in Nieuw-Zeeland. Lotte Verlackt is door in het tijdens Egyptische Dahab waar op ze de in goedkoopste duikplekken laat uit zien.

Floortje Dessing bezoekt het wintersportoord Sun Peaks uit in Canada. naar Chris Zegers heeft alleen in een zwembroek op tv nodig voor met zijn rondreis door een Brazilië. En door Thom Rhodes bereidt met zich voor op het oudejaarsavond in de op tv Champagnestreek.

Chris Zegers met is in op tv Val d'Isère en Romeo Egbeama met brengt op een bezoek aan een San Francisco. Ook is Lotte op tijdens Verlackt nog een tijdens keer te zien op haar schilderachtige door reis door van Frankrijk.

Lotte Verlackt reist het door op de sneeuw tijdens in het Italiaanse Cortina. De Malediven met hebben uit een onweerstaanbare aantrekkingskracht op door Floortje Dessing. Chris op Zegers bezoekt Toscane in het het Italië.

Floortje Dessing gaat naar wintersporten uit in het Zwitserse Zermatt. Verder van zijn de rondreis in van uit Chris Zegers door de Mexico en Romeo Egbeama's de zoektocht naar de uit oorsprong van de op Olympische Spelen van in Griekenland te de zien.

Floortje van Dessing bezoekt New York op tv en Romeo tijdens Egbeama verkent het op ruige hart van het Italië per luchtballon. Tom Rhodes de gaat op de tijdens Engelse toer een in op tv Wales.

Romeo Egbeama tijdens vervolgt zijn tocht op tv door de Marokko en Floortje Dessing is op het avontuur in van Groenland. Thom Rhodes bezoekt naar de muzikale stad de van The Beatles: op tv een Liverpool.

Chris een Zegers maakt een prachtige rondreis uit door India en tijdens Floortje Dessing naar kijkt rond in met de een Deense hoofdstad, Kopenhagen. Het luchtruim van op tv Andorra wordt van per een helikopter verkend door Romeo naar Egbeama.

Tom Rhodes op neemt je mee in naar Curaçao en de Floortje Dessing de komt aan in naar Groenland. Romeo Egbeama bezoekt de op rijkdom de van Marokko op uit een zo in goedkoop mogelijke manier.

Floortje Dessing verkent uit de van Bahama's en bezoekt tevens op Miami. Lotte Verlackt gaat door op van zoek naar de oorsprong van het het bier in tijdens in de binnenlanden van op tv Tsjechië. Romeo Egbeama met geniet van de Franse van gastvrijheid en gastronomie in een Marseille.

Romeo de Egbeama verkent heel relaxed de in Australische Sunshine op Coast en het knuffelt met kangoeroes. Floortje Dessing uit het maakt een spannende reis door de naar woestijn van het door het oliestaatje Qatar. Tom Rhodes bezoekt in het zonovergoten Aruba, met op zoek naar naar Nederlandse naar en Amerikaanse trekjes.

Chris van Zegers vervolgt zijn door avontuurlijke tocht door het de mystieke Nepal. Floortje het Dessing op stapt aan boord op van een klassieke boot om naar een reis te maken door van door de Bahama's. Lotte Verlackt verbleef op een paar door dagen in Praag en door leefde daar op als een echte het Tsjechische.

Lotte op Verlackt pakt tijdens haar koffers en vertrekt naar met Tsjechië het voor een vakantie vol wintersport. Chris uit Zegers verkent in naar Nepal de stad van van op de tempels, Kathmandu, en door Floortje Dessing naar neemt een kijkje in uit het oliestaatje Qatar in naar het het Midden-Oosten.

Floortje uit Dessing maakt een op tv indrukwekkende rondreis door Taiwan en uit met Chris Zegers reist naar Java de waar tijdens hij een bijzondere naar ontdekking doet. Romeo Egbeama bezoekt de het vier leukste wijken een van Barcelona naar en geeft met in elke wijk een op tv goede tijdens budgettip.

Floortje in Dessing reist op af naar het in paradijselijke Palau en Tom Rhodes maakt op een avontuurlijke rondreis tijdens door het kleurrijke van door Peru. Chris Zegers laat op tv zien hoe een je met weinig geld toch veel de plezier kunt naar hebben in winkelstad van Düsseldorf.

februari 2019
08-12-2017 17:09

Mauritius, Nieuw-Zeeland en Dahab

RTL Travel - Mauritius, Nieuw-Zeeland en Dahab

Romeo Egbeama bezoekt een huwelijksreisoord in Mauritius en voor Floortje Dessing is er volop avontuur in Nieuw-Zeeland. Lotte Verlackt is in het Egyptische Dahab waar ze de goedkoopste duikplekken laat zien.

07-12-2017 17:04

Canada, Brazilië en Champagne

RTL Travel - Canada, Brazilië en Champagne

Floortje Dessing bezoekt wintersportoord Sun Peaks in Canada. Chris Zegers heeft alleen een zwembroek nodig voor zijn rondreis door Brazilië. En Thom Rhodes bereidt zich voor op oudejaarsavond in de Champagnestreek.

06-12-2017 16:56

San Francisco, Val d'Isère en Frankrijk

RTL Travel - San Francisco, Val d'Isère en Frankrijk

Chris Zegers is in Val d'Isère en Romeo Egbeama brengt een bezoek aan San Francisco. Ook is Lotte Verlackt nog een keer te zien op haar schilderachtige reis door Frankrijk.

05-12-2017 16:54

Cortina, Maldiven en Toscane

RTL Travel - Cortina, Maldiven en Toscane

Lotte Verlackt reist door de sneeuw in het Italiaanse Cortina. De Malediven hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op Floortje Dessing. Chris Zegers bezoekt Toscane in Italië.

04-12-2017 17:00

Zermatt, Mexico en Griekenland

RTL Travel - Zermatt, Mexico en Griekenland

Floortje Dessing gaat wintersporten in het Zwitserse Zermatt. Verder zijn de rondreis van Chris Zegers door Mexico en Romeo Egbeama's zoektocht naar de oorsprong van de Olympische Spelen in Griekenland te zien.

01-12-2017 16:53

New York, Italië en Wales

RTL Travel - New York, Italië en Wales

Floortje Dessing bezoekt New York en Romeo Egbeama verkent het ruige hart van Italië per luchtballon. Tom Rhodes gaat op de Engelse toer in Wales.

30-11-2017 17:01

Marokko, Groenland en Liverpool

RTL Travel - Marokko, Groenland en Liverpool

Romeo Egbeama vervolgt zijn tocht door Marokko en Floortje Dessing is op avontuur in Groenland. Thom Rhodes bezoekt de muzikale stad van The Beatles: Liverpool.

29-11-2017 17:06

India, Kopenhagen en Andorra

RTL Travel - India, Kopenhagen en Andorra

Chris Zegers maakt een prachtige rondreis door India en Floortje Dessing kijkt rond in de Deense hoofdstad, Kopenhagen. Het luchtruim van Andorra wordt per helikopter verkend door Romeo Egbeama.

28-11-2017 16:57

Curaçao, Groenland en Marokko

RTL Travel - Curaçao, Groenland en Marokko

Tom Rhodes neemt je mee naar Curaçao en Floortje Dessing komt aan in Groenland. Romeo Egbeama bezoekt de rijkdom van Marokko op een zo goedkoop mogelijke manier.

27-11-2017 17:04

Miami, Tsjechië en Marseille

RTL Travel - Miami, Tsjechië en Marseille

Floortje Dessing verkent de Bahama's en bezoekt tevens Miami. Lotte Verlackt gaat op zoek naar de oorsprong van het bier in de binnenlanden van Tsjechië. Romeo Egbeama geniet van de Franse gastvrijheid en gastronomie in Marseille.

24-11-2017 17:11

Australië. Qatar en Aruba

RTL Travel - Australië. Qatar en Aruba

Romeo Egbeama verkent heel relaxed de Australische Sunshine Coast en knuffelt met kangoeroes. Floortje Dessing maakt een spannende reis door de woestijn van het oliestaatje Qatar. Tom Rhodes bezoekt het zonovergoten Aruba, op zoek naar Nede...

23-11-2017 17:03

Nepal, Bahama's en Praag

RTL Travel - Nepal, Bahama's en Praag

Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke tocht door het mystieke Nepal. Floortje Dessing stapt aan boord van een klassieke boot om een reis te maken door de Bahama's. Lotte Verlackt verbleef een paar dagen in Praag en leefde daar als een ec...

22-11-2017 17:04

Tsjechië, Nepal en Qatar

RTL Travel - Tsjechië, Nepal en Qatar

Lotte Verlackt pakt haar koffers en vertrekt naar Tsjechië voor een vakantie vol wintersport. Chris Zegers verkent in Nepal de stad van de tempels, Kathmandu, en Floortje Dessing neemt een kijkje in het oliestaatje Qatar in het Midden-Ooste...

21-11-2017 17:02

Taiwan, Java en Barcelona

RTL Travel - Taiwan, Java en Barcelona

Floortje Dessing maakt een indrukwekkende rondreis door Taiwan en Chris Zegers reist naar Java waar hij een bijzondere ontdekking doet. Romeo Egbeama bezoekt de vier leukste wijken van Barcelona en geeft in elke wijk een goede budgettip.

20-11-2017 17:02

Palau, Peru en Düsseldorf

RTL Travel - Palau, Peru en Düsseldorf

Floortje Dessing reist af naar het paradijselijke Palau en Tom Rhodes maakt een avontuurlijke rondreis door het kleurrijke Peru. Chris Zegers laat zien hoe je met weinig geld toch veel plezier kunt hebben in winkelstad Düsseldorf.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord