Programma gemist?

Romeo tijdens Egbeama begint in zijn Grand Tour de door Amerika in een Philadelphia. Chris Zegers door verkent de prachtige door natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte met Verlackt de ontdekt de Poolse tijdens stad Krakau.

Romeo Egbeama bereikt in eindelijk het de Spaanse van Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië de en Antarctica naar en Lotte Verlackt zoekt met de het romantiek op Cyprus.

Floortje op tv Dessing is in op tv het hippe in Stockholm en Chris Zegers het maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. een Romeo Egbeama uit bezoekt de met Italiaanse streek op tv Toscane.

Romeo Egbeama tijdens geniet tijdens van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing van is in Buenos een Aires en met Lotte Verlackt met ontdekt het wintersportleven in de Polen.

Romeo door Egbeama is op weg naar met het Spaanse het Breda en Chris Zegers uit bezoekt de prachtige op Cookeilanden. Lotte van Verlackt ontspant in de Sicilië.

Chris van Zegers is 24 uur op tv in Philadelphia en naar Floortje doet Madagaskar van aan.

Romeo Egbeama gaat een naar bedevaartsoord op Lourdes. Floortje het Dessing maakt nieuwe vrienden op in Madagaskar en Lotte van met Verlackt bezoekt Cappadocië, een op tv streek in met Turkije.

Lotte in Verlackt gaat door naar Turkije en Floortje Dessing op tv bezoekt het Afrikaanse met Gabon.

Floortje Dessing gaat met verder met het van in verkennen van de Faeröer Eilanden en een Chris Zegers een gaat op zoek de naar de exotische kant met van het Indiase de in Goa.

Floortje Dessing het reist af naar een de op tv 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt met tijdens bezoekt het mooie met Valetta op Malta.

Floortje Dessing met ontdekt de Faeröer Eilanden in het en Chris Zegers bezoekt de met Amerikaanse staat een Washington.

Floortje op Dessing is uit in het Midden-Oosten en tijdens bezoekt het op oliestaatje Qatar. Chris Zegers is op nog steeds de in het avontuurlijke Mexico. Lotte tijdens Verlackt waant op tv zich een door prinses in het weelderige van Cannes.

Romeo Egbeama is de in het de Spaanse hoofdstad Madrid tijdens en een Chris Zegers vervolgt van zijn avontuurlijke reis door naar het zonnige Mexico. Floortje Dessing naar neemt met ons mee naar het Arabische van van schiereiland Qatar.

Floortje Dessing laat in je zien een wat naar Palau te bieden heeft en Chris in Zegers begint de zijn reis over met de naar Mexicaanse Pan-American Highway. van Romeo Egbeama spijkert zijn op tv Spaanse taal met bij in Salamanca.

Chris een Zegers geniet uit van het Italiaanse leven in Rome. naar Floortje Dessing op tv ontdekt Palau met in Micronesië. Ook zie door je het vervolg uit op uit de duikreis van Lotte Verlackt tijdens in het Egypte.

november 2019
29-12-2017 17:13

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

RTL Travel - Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau.

28-12-2017 17:09

Spanje, Argentinië en Antarctica

RTL Travel - Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus.

27-12-2017 17:10

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

RTL Travel - Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane.

26-12-2017 16:59

Ombrië, Buenos Aires en Polen

RTL Travel - Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen.

25-12-2017 17:10

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

RTL Travel - Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië.

22-12-2017 17:02

Philadelphia en Madagaskar

RTL Travel - Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan.

21-12-2017 17:07

Lourdes, Madagaskar en Turkije

RTL Travel - Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije.

20-12-2017 17:07

Turkije en Gabon

RTL Travel - Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.

19-12-2017 17:04

Faeroër Eilanden en India

RTL Travel - Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa.

18-12-2017 17:09

Gabon en Malta

RTL Travel - Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta.

15-12-2017 17:07

Faeröer Eilanden en Washington

RTL Travel - Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington.

14-12-2017 17:06

Qatar, Mexico en Cannes

RTL Travel - Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes.

13-12-2017 17:02

Madrid, Mexico en Qatar

RTL Travel - Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar.

12-12-2017 17:05

Palau, Mexico en Salamca

RTL Travel - Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca.

11-12-2017 17:09

Rome, Palau en Egypte

RTL Travel - Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!