Programma gemist?

Romeo naar Egbeama begint op zijn Grand Tour door Amerika tijdens in Philadelphia. uit Chris Zegers verkent de het prachtige natuur van Nieuw-Zeeland met en Lotte op Verlackt ontdekt de op Poolse stad van Krakau.

Romeo Egbeama bereikt de van eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing door bezoekt Argentinië tijdens en Antarctica en het Lotte Verlackt van zoekt de romantiek op op Cyprus.

Floortje Dessing met is in het hippe in Stockholm en met Chris Zegers maakt naar een rondreis tijdens door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt door de op tv Italiaanse streek door Toscane.

Romeo het Egbeama geniet van het met Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing de is in Buenos uit Aires en Lotte op Verlackt ontdekt het uit door wintersportleven in Polen.

Romeo door Egbeama is op op weg naar het de Spaanse Breda en Chris Zegers een bezoekt de op tv prachtige Cookeilanden. met Lotte Verlackt ontspant een in Sicilië.

Chris de Zegers is 24 uur in uit Philadelphia op tv en Floortje doet Madagaskar in aan.

Romeo van Egbeama gaat naar bedevaartsoord de Lourdes. in Floortje Dessing maakt op nieuwe vrienden in Madagaskar het en Lotte Verlackt het bezoekt Cappadocië, een in streek in op Turkije.

Lotte Verlackt gaat uit naar Turkije in en Floortje door Dessing bezoekt een het Afrikaanse Gabon.

Floortje een Dessing gaat verder een met het verkennen van de een Faeröer Eilanden en op tv Chris Zegers met gaat op de zoek naar de exotische naar kant van het op tv Indiase op Goa.

Floortje Dessing naar reist af naar uit de 'tuin van uit Afrika': Gabon. Lotte het Verlackt bezoekt het uit mooie Valetta op de Malta.

Floortje tijdens Dessing ontdekt het de Faeröer Eilanden en Chris Zegers op op tv bezoekt de Amerikaanse staat tijdens Washington.

Floortje het Dessing is in op tv het Midden-Oosten en een bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris naar Zegers is een nog op tv steeds in het op tv avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt naar waant zich een prinses in naar het weelderige op Cannes.

Romeo Egbeama is het in een de Spaanse met hoofdstad Madrid en op Chris Zegers vervolgt zijn een avontuurlijke reis op tv door het zonnige Mexico. in Floortje Dessing neemt ons mee het naar het door Arabische schiereiland het Qatar.

Floortje in Dessing laat door je zien wat Palau te bieden uit heeft tijdens en Chris door Zegers begint zijn tijdens reis over de Mexicaanse op tv Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert tijdens zijn Spaanse taal het met bij in Salamanca.

Chris Zegers de geniet van met het Italiaanse leven een in Rome. Floortje uit Dessing ontdekt op tv Palau in Micronesië. het Ook zie je het vervolg het op op tv de duikreis van op tv Lotte Verlackt in in Egypte.

augustus 2020
29-12-2017 17:13

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

RTL Travel - Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau.

28-12-2017 17:09

Spanje, Argentinië en Antarctica

RTL Travel - Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus.

27-12-2017 17:10

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

RTL Travel - Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane.

26-12-2017 16:59

Ombrië, Buenos Aires en Polen

RTL Travel - Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen.

25-12-2017 17:10

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

RTL Travel - Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië.

22-12-2017 17:02

Philadelphia en Madagaskar

RTL Travel - Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan.

21-12-2017 17:07

Lourdes, Madagaskar en Turkije

RTL Travel - Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije.

20-12-2017 17:07

Turkije en Gabon

RTL Travel - Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.

19-12-2017 17:04

Faeroër Eilanden en India

RTL Travel - Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa.

18-12-2017 17:09

Gabon en Malta

RTL Travel - Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta.

15-12-2017 17:07

Faeröer Eilanden en Washington

RTL Travel - Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington.

14-12-2017 17:06

Qatar, Mexico en Cannes

RTL Travel - Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes.

13-12-2017 17:02

Madrid, Mexico en Qatar

RTL Travel - Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar.

12-12-2017 17:05

Palau, Mexico en Salamca

RTL Travel - Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca.

11-12-2017 17:09

Rome, Palau en Egypte

RTL Travel - Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!