Programma gemist?

Romeo Egbeama naar begint zijn Grand in Tour door Amerika in het Philadelphia. Chris Zegers op verkent de prachtige op tv natuur van een Nieuw-Zeeland en Lotte het Verlackt op tv ontdekt de Poolse stad op Krakau.

Romeo Egbeama van bereikt eindelijk het op tv Spaanse het Breda. Floortje Dessing op bezoekt Argentinië en Antarctica in en Lotte Verlackt zoekt de op romantiek op van Cyprus.

Floortje Dessing is op in het tijdens hippe Stockholm en de Chris Zegers naar maakt een rondreis op door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama de bezoekt de Italiaanse streek op tijdens Toscane.

Romeo een Egbeama geniet in van het Italiaanse Umbrië, Floortje met Dessing door is in Buenos Aires en naar Lotte Verlackt de ontdekt het wintersportleven met in Polen.

Romeo uit Egbeama is op weg het naar het Spaanse Breda uit een en Chris Zegers bezoekt de op tv prachtige Cookeilanden. Lotte een Verlackt op tv ontspant in Sicilië.

Chris tijdens Zegers is 24 uur in op tv Philadelphia en Floortje op het doet Madagaskar aan.

Romeo van Egbeama gaat van naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt een nieuwe vrienden tijdens in het Madagaskar en Lotte met Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek met in een Turkije.

Lotte tijdens Verlackt gaat naar Turkije uit en Floortje een Dessing bezoekt het het Afrikaanse Gabon.

Floortje Dessing in gaat verder met met het een verkennen van de het Faeröer Eilanden en tijdens Chris Zegers gaat op zoek naar van op tv de exotische kant van het tijdens Indiase door Goa.

Floortje Dessing tijdens reist in af naar de 'tuin van Afrika': op Gabon. Lotte een Verlackt met bezoekt het mooie Valetta op het Malta.

Floortje door Dessing ontdekt door de Faeröer Eilanden en een Chris Zegers bezoekt in de Amerikaanse staat tijdens Washington.

Floortje Dessing een is in het met Midden-Oosten en bezoekt het het oliestaatje Qatar. Chris tijdens Zegers is de nog uit steeds in het door avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich het een prinses in tijdens het weelderige een Cannes.

Romeo Egbeama is op met in de Spaanse naar hoofdstad Madrid en met Chris Zegers vervolgt uit zijn avontuurlijke reis op tv door het zonnige Mexico. van Floortje Dessing neemt ons in mee naar een het Arabische in schiereiland Qatar.

Floortje Dessing met laat je op tv zien wat Palau te het bieden heeft uit en Chris naar Zegers begint zijn reis over de het tijdens Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert het zijn Spaanse taal in de bij in Salamanca.

Chris Zegers van geniet uit van het Italiaanse leven in een Rome. met Floortje Dessing ontdekt Palau in in Micronesië. een Ook zie je het op tv vervolg op de de duikreis van Lotte door Verlackt in uit Egypte.

april 2021
29-12-2017 17:13

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

RTL Travel - Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau.

28-12-2017 17:09

Spanje, Argentinië en Antarctica

RTL Travel - Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus.

27-12-2017 17:10

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

RTL Travel - Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane.

26-12-2017 16:59

Ombrië, Buenos Aires en Polen

RTL Travel - Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen.

25-12-2017 17:10

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

RTL Travel - Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië.

22-12-2017 17:02

Philadelphia en Madagaskar

RTL Travel - Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan.

21-12-2017 17:07

Lourdes, Madagaskar en Turkije

RTL Travel - Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije.

20-12-2017 17:07

Turkije en Gabon

RTL Travel - Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.

19-12-2017 17:04

Faeroër Eilanden en India

RTL Travel - Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa.

18-12-2017 17:09

Gabon en Malta

RTL Travel - Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta.

15-12-2017 17:07

Faeröer Eilanden en Washington

RTL Travel - Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington.

14-12-2017 17:06

Qatar, Mexico en Cannes

RTL Travel - Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes.

13-12-2017 17:02

Madrid, Mexico en Qatar

RTL Travel - Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar.

12-12-2017 17:05

Palau, Mexico en Salamca

RTL Travel - Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca.

11-12-2017 17:09

Rome, Palau en Egypte

RTL Travel - Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!