Programma gemist?

Romeo Egbeama een begint zijn Grand op tv Tour uit door Amerika in het Philadelphia. Chris Zegers verkent de de prachtige natuur van een Nieuw-Zeeland een en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse op tv stad op tv Krakau.

Romeo Egbeama het bereikt eindelijk het Spaanse het Breda. Floortje Dessing het bezoekt Argentinië en in Antarctica en Lotte uit Verlackt zoekt op de romantiek op van Cyprus.

Floortje door Dessing is in het in hippe Stockholm en op tv Chris Zegers in maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. naar uit Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek van met Toscane.

Romeo Egbeama uit geniet van in het Italiaanse in Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos een Aires en Lotte op tv Verlackt ontdekt op tv het wintersportleven in uit Polen.

Romeo Egbeama is een met op weg naar tijdens het Spaanse Breda tijdens en Chris Zegers met bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt op ontspant de in Sicilië.

Chris uit Zegers is een 24 uur in Philadelphia en Floortje een doet van Madagaskar aan.

Romeo Egbeama van gaat naar bedevaartsoord Lourdes. een Floortje Dessing op maakt nieuwe vrienden met in Madagaskar door en Lotte Verlackt een bezoekt Cappadocië, een streek in naar op Turkije.

Lotte Verlackt met gaat naar Turkije uit en Floortje Dessing van bezoekt op tv het Afrikaanse Gabon.

Floortje Dessing naar gaat op tv verder met het verkennen tijdens van de Faeröer Eilanden naar en Chris Zegers gaat tijdens op zoek op naar de uit exotische kant in van het Indiase van Goa.

Floortje uit Dessing reist af naar de door 'tuin van op Afrika': Gabon. Lotte met Verlackt bezoekt naar het mooie naar Valetta op Malta.

Floortje Dessing ontdekt op de Faeröer op Eilanden de en Chris Zegers bezoekt naar de Amerikaanse staat uit Washington.

Floortje het Dessing is in het door Midden-Oosten op en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris op Zegers is tijdens nog een steeds in het in avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant van zich een prinses in naar het weelderige het Cannes.

Romeo Egbeama is door in de Spaanse op tv hoofdstad op tv Madrid en Chris naar Zegers vervolgt zijn tijdens avontuurlijke reis door het een zonnige Mexico. Floortje het Dessing neemt ons mee de tijdens naar het Arabische schiereiland op Qatar.

Floortje een Dessing laat tijdens je zien wat Palau de te bieden heeft en Chris op tv Zegers begint een zijn een reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. op Romeo Egbeama met spijkert zijn Spaanse taal met bij een in Salamanca.

Chris uit Zegers geniet van het Italiaanse met door leven in Rome. Floortje het Dessing ontdekt Palau op tv in Micronesië. Ook zie uit je het het vervolg op op de duikreis van Lotte Verlackt in naar in Egypte.

november 2020
29-12-2017 17:13

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

RTL Travel - Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau.

28-12-2017 17:09

Spanje, Argentinië en Antarctica

RTL Travel - Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus.

27-12-2017 17:10

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

RTL Travel - Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane.

26-12-2017 16:59

Ombrië, Buenos Aires en Polen

RTL Travel - Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen.

25-12-2017 17:10

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

RTL Travel - Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië.

22-12-2017 17:02

Philadelphia en Madagaskar

RTL Travel - Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan.

21-12-2017 17:07

Lourdes, Madagaskar en Turkije

RTL Travel - Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije.

20-12-2017 17:07

Turkije en Gabon

RTL Travel - Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.

19-12-2017 17:04

Faeroër Eilanden en India

RTL Travel - Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa.

18-12-2017 17:09

Gabon en Malta

RTL Travel - Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta.

15-12-2017 17:07

Faeröer Eilanden en Washington

RTL Travel - Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington.

14-12-2017 17:06

Qatar, Mexico en Cannes

RTL Travel - Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes.

13-12-2017 17:02

Madrid, Mexico en Qatar

RTL Travel - Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar.

12-12-2017 17:05

Palau, Mexico en Salamca

RTL Travel - Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca.

11-12-2017 17:09

Rome, Palau en Egypte

RTL Travel - Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!