Programma gemist?

Romeo op tv Egbeama begint zijn Grand naar Tour door Amerika in naar Philadelphia. door Chris Zegers de verkent de prachtige natuur van in Nieuw-Zeeland een en Lotte Verlackt de ontdekt de Poolse stad de Krakau.

Romeo Egbeama naar bereikt eindelijk het Spaanse uit Breda. Floortje tijdens Dessing het bezoekt Argentinië en Antarctica en in Lotte Verlackt zoekt de door romantiek van op Cyprus.

Floortje Dessing de is in op het hippe Stockholm en op tv Chris op tv Zegers maakt een het rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo op tv Egbeama bezoekt de Italiaanse streek naar het Toscane.

Romeo een Egbeama geniet van het Italiaanse het de Umbrië, Floortje Dessing is in de Buenos Aires op tv en Lotte Verlackt ontdekt op het naar wintersportleven in Polen.

Romeo het Egbeama is op weg naar door het Spaanse het Breda en Chris uit Zegers bezoekt het de prachtige Cookeilanden. Lotte met Verlackt ontspant het in Sicilië.

Chris Zegers is een 24 van uur in Philadelphia en in Floortje doet Madagaskar op tv aan.

Romeo een Egbeama gaat naar bedevaartsoord uit Lourdes. met Floortje Dessing maakt een nieuwe vrienden in Madagaskar met en Lotte Verlackt in bezoekt Cappadocië, de een streek in uit Turkije.

Lotte de Verlackt gaat naar op tv Turkije en Floortje een Dessing bezoekt een het Afrikaanse Gabon.

Floortje Dessing op gaat verder met met het verkennen van het de Faeröer Eilanden met en van Chris Zegers gaat op zoek van naar de op exotische kant van het Indiase een naar Goa.

Floortje Dessing reist een af naar een de tijdens 'tuin van Afrika': Gabon. door Lotte Verlackt bezoekt het tijdens mooie Valetta op met Malta.

Floortje Dessing ontdekt met de Faeröer Eilanden op en Chris Zegers op bezoekt de op Amerikaanse staat door Washington.

Floortje Dessing is door in het naar Midden-Oosten uit en bezoekt het met oliestaatje Qatar. Chris Zegers door is nog steeds in het door avontuurlijke op Mexico. Lotte Verlackt waant tijdens zich een prinses het in het weelderige uit Cannes.

Romeo uit Egbeama is tijdens in de Spaanse hoofdstad op tv Madrid en Chris Zegers het vervolgt zijn het avontuurlijke reis door het zonnige de Mexico. Floortje de Dessing in neemt ons mee naar het naar Arabische schiereiland met Qatar.

Floortje Dessing laat in je zien wat de Palau te tijdens bieden heeft en door Chris Zegers met begint zijn reis over de op tv in Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert een op tv zijn Spaanse taal naar bij in Salamanca.

Chris tijdens Zegers geniet van het Italiaanse op tv met leven in Rome. met Floortje Dessing ontdekt een Palau in Micronesië. in Ook zie je naar het vervolg op de duikreis op van Lotte in Verlackt in met Egypte.

juli 2021
29-12-2017 17:13

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

RTL Travel - Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau.

28-12-2017 17:09

Spanje, Argentinië en Antarctica

RTL Travel - Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus.

27-12-2017 17:10

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

RTL Travel - Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane.

26-12-2017 16:59

Ombrië, Buenos Aires en Polen

RTL Travel - Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen.

25-12-2017 17:10

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

RTL Travel - Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië.

22-12-2017 17:02

Philadelphia en Madagaskar

RTL Travel - Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan.

21-12-2017 17:07

Lourdes, Madagaskar en Turkije

RTL Travel - Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije.

20-12-2017 17:07

Turkije en Gabon

RTL Travel - Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.

19-12-2017 17:04

Faeroër Eilanden en India

RTL Travel - Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa.

18-12-2017 17:09

Gabon en Malta

RTL Travel - Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta.

15-12-2017 17:07

Faeröer Eilanden en Washington

RTL Travel - Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington.

14-12-2017 17:06

Qatar, Mexico en Cannes

RTL Travel - Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes.

13-12-2017 17:02

Madrid, Mexico en Qatar

RTL Travel - Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar.

12-12-2017 17:05

Palau, Mexico en Salamca

RTL Travel - Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca.

11-12-2017 17:09

Rome, Palau en Egypte

RTL Travel - Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!