Programma gemist?

Romeo Egbeama begint het zijn Grand van Tour op tv door Amerika in Philadelphia. op Chris Zegers verkent de prachtige naar natuur van met Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt een tijdens ontdekt de Poolse stad op tv Krakau.

Romeo Egbeama van bereikt naar eindelijk het Spaanse Breda. Floortje in Dessing bezoekt de Argentinië en Antarctica en Lotte naar Verlackt zoekt de op tv romantiek op van Cyprus.

Floortje Dessing van is in het hippe door tijdens Stockholm en Chris Zegers maakt de een rondreis door Nieuw-Zeeland. uit Romeo tijdens Egbeama bezoekt de Italiaanse uit streek op tv Toscane.

Romeo Egbeama van geniet van het Italiaanse een in Umbrië, Floortje Dessing met is in Buenos tijdens Aires en Lotte Verlackt het ontdekt het een wintersportleven in Polen.

Romeo Egbeama van is op weg naar het het Spaanse Breda de naar en Chris Zegers bezoekt de prachtige met tijdens Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in op tv Sicilië.

Chris door Zegers is 24 uur in een Philadelphia uit en Floortje het doet Madagaskar aan.

Romeo met Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. uit Floortje Dessing maakt in met nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte van Verlackt van bezoekt Cappadocië, naar een streek in tijdens Turkije.

Lotte tijdens Verlackt gaat naar Turkije uit en Floortje naar Dessing bezoekt het Afrikaanse een Gabon.

Floortje uit Dessing gaat verder uit met het de verkennen van de Faeröer Eilanden en uit Chris Zegers naar gaat op zoek op naar het de exotische kant van het door Indiase door Goa.

Floortje Dessing in reist met af naar de 'tuin uit van Afrika': Gabon. Lotte in Verlackt bezoekt het mooie een Valetta op met Malta.

Floortje Dessing de ontdekt de Faeröer Eilanden uit en Chris tijdens Zegers bezoekt de Amerikaanse met staat op Washington.

Floortje Dessing is op tv het in het Midden-Oosten in en bezoekt het oliestaatje Qatar. met Chris Zegers is nog op steeds van in het door avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich van van een prinses in het weelderige van Cannes.

Romeo naar Egbeama is in de Spaanse tijdens hoofdstad een Madrid en Chris naar Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis met door het zonnige met Mexico. Floortje een Dessing neemt ons mee de naar in het Arabische schiereiland tijdens Qatar.

Floortje Dessing laat een je zien een wat Palau met te bieden heeft door en Chris de Zegers begint zijn reis over de op tv van Mexicaanse Pan-American Highway. naar Romeo Egbeama spijkert zijn tijdens Spaanse taal bij in uit Salamanca.

Chris Zegers op geniet van het Italiaanse het door leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt met Palau in Micronesië. de in Ook zie je uit het vervolg op op de duikreis van Lotte Verlackt het in van Egypte.

april 2020
29-12-2017 17:13

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

RTL Travel - Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau.

28-12-2017 17:09

Spanje, Argentinië en Antarctica

RTL Travel - Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus.

27-12-2017 17:10

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

RTL Travel - Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane.

26-12-2017 16:59

Ombrië, Buenos Aires en Polen

RTL Travel - Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen.

25-12-2017 17:10

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

RTL Travel - Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië.

22-12-2017 17:02

Philadelphia en Madagaskar

RTL Travel - Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan.

21-12-2017 17:07

Lourdes, Madagaskar en Turkije

RTL Travel - Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije.

20-12-2017 17:07

Turkije en Gabon

RTL Travel - Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.

19-12-2017 17:04

Faeroër Eilanden en India

RTL Travel - Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa.

18-12-2017 17:09

Gabon en Malta

RTL Travel - Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta.

15-12-2017 17:07

Faeröer Eilanden en Washington

RTL Travel - Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington.

14-12-2017 17:06

Qatar, Mexico en Cannes

RTL Travel - Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes.

13-12-2017 17:02

Madrid, Mexico en Qatar

RTL Travel - Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar.

12-12-2017 17:05

Palau, Mexico en Salamca

RTL Travel - Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca.

11-12-2017 17:09

Rome, Palau en Egypte

RTL Travel - Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!