Programma gemist?

Seizoen door 5 - Aflevering door 25 - Toeristisch een magazine: Nepal, op Bahama's en Praag: Chris Zegers vervolgt op tv zijn avontuurlijke tijdens tocht door het met mystieke op Nepal. Floortje Dessing stapt op tv aan boord een van een klassieke boot uit om een reis te maken door door de Bahama's. op naar Lotte Verlackt verbleef een paar dagen van uit in Praag en leefde daar als het een echte op tv Tsjechische.

Seizoen 5 van - Aflevering 24 op tv - naar Toeristisch magazine: Tsjechië, Nepal en Qatar: op het Lotte Verlackt pakt haar koffers een en vertrekt naar Tsjechië het voor een de vakantie vol op wintersport. Chris van Zegers verkent in Nepal de stad tijdens van van de tempels, een Kathmandu, en Floortje Dessing neemt van een van kijkje in het naar oliestaatje Qatar in van het Midden-Oosten.

Floortje Dessing maakt van een indrukwekkende rondreis uit door in Taiwan en op tv Chris Zegers reist naar tijdens Java waar hij een bijzondere in in ontdekking doet. Romeo Egbeama een bezoekt de vier leukste in wijken de van Barcelona en geeft in van elke wijk een goede het met budgettip.

Floortje naar Dessing reist door af naar het paradijselijke Palau en de Tom met Rhodes maakt een avontuurlijke op rondreis door het kleurrijke van een Peru. Chris Zegers laat zien hoe met je met in weinig geld toch de veel van plezier kunt hebben tijdens in winkelstad Düsseldorf.

Chris op Zegers bezoekt Nepal om daar een een avontuurlijke met trektocht te maken naar op tv het op tv dak van de naar wereld. Floortje Dessing het toont je een onvervalste droombestemming uit met naar dolfijnen in Palau en Romeo tijdens Egbeama laat een zien in hoe je portemonnee in een shopreis naar het in modewalhalla Milaan kan de overleven.

Chris het Zegers laat zien hoe het je strand en door sneeuw met tijdens één Spaanse vakantie in met Granada kunt combineren. met Floortje Dessing maakt op een avontuurlijke reis door op met Laos. Een van de een beste budgettips van dit op seizoen komt van Lotte het Verlackt. tijdens Zij is in de door Egyptische plaats Dahab waar met reizen en een verblijven spotgoedkoop het is.

Lotte Verlackt bezoekt in uit een van de voordeligste plekken uit in Egypte voor tijdens een spetterende duikvakantie. met Chris Zegers is tijdens te zien de in het tweede deel van de zijn Mexicaanse een reis, waarbij hij de over met de Pan-American Highway rijdt. Romeo het Egbeama tijdens reist af naar de Mont met Blanc om verschillende door kijkersvragen over deze op majestueuze berg te op beantwoorden.

Romeo uit Egbeama gaat op verzoek van tijdens twee in kijkers naar de romantische van bestemming het Mauritius. Floortje Dessing een is deze week in naar het Midden-Oosten en vervult een met oude uit droom tijdens haar bezoek op tv aan Jordanië. tijdens Lotte Verlackt de is in het Belgische Brugge, op een schatkamer vol historische op tv schatten en uit goed te met bezoeken met een van klein budget.

Floortje Dessing op tv maakt van een avontuurlijke ontdekkingsreis door het naar Aziatische land in Cambodja. Chris Zegers logeert in op tv de van Paradores in het Spanje en Lotte met Verlackt bewijst dat uit je ook met op een bescheiden budget maximaal op tv kunt genieten op tv van het Franse een Cannes.

Romeo de Egbeama bezoekt de uit grandioze opening van het het winterseizoen in de Les Deux Alpes een in Frankrijk. Chris Zegers ondergaat in de cultuur en op tv door natuur van Bali. Lotte de Verlackt beantwoordt de van eerste kijkersvraag in het land van de van de piramides tijdens en kamelen: Egypte.

Chris op tv Zegers is in het Italiaanse op Bracciano, een romantische op tv streek waar door hij zich van door zijn charmantste naar kant laat zien. Thom tijdens Rhodes gaat naar tijdens Peru in om de fascinerende Incastad naar Machu Picchu naar te bezoeken. Romeo Egbeama duikt in in het het azuurblauwe water van een Mauritius.

Lotte Verlackt door is in Rome voor uit een een echte culinaire bestbudgettrip. op tv Floortje Dessing een eindigt haar reis naar van 8000 kilometer een met de Trans Siberië Express door in Peking. Romeo Egbeama de tijdens gaat helemaal los in het Finse een van dorp Rauma, waar je tijdens één keer op tv per jaar de volledige tijdens 24 uur van een dag op kunt van feesten.

Floortje Dessing laat door met zien dat je met van een kleiner budget ook goed een uit de voeten een kunt in op tv New op York. Chris Zegers reist met af naar naar Kenia, een ideale avontuurlijke bestemming als in je voor het van een eerst in Afrika bent. Romeo Egbeama in duikt op verzoek tijdens van een kijker met op tv in het studentenleven het van het Spaanse het Salamanca, dat vooral bestaat uit op tv ontspannen en van dansen.

Chris Zegers het zoekt in uit Italië uit of Rome van meer naar heeft dan alleen in klassieke architectuur en duikt in met het winkel- een en uitgaansleven. van Floortje Dessing brengt uit met de Trans een Siberië Express een bezoek aan de tijdens uit wijde vlakten van Mongolië. Lotte van Verlackt maakt op met haar tijdens Best Budget Trip een de Tour de France met door het echte Franse een leven, maar dan wel op op tv op z'n Hollands!

Floortje Dessing het wordt in door een kijker naar het eiland door Bermuda van gestuurd om het achter het geheim van de Bermudadriehoek op tv te komen. Chris in Zegers is in naar uit het paradijselijke Borneo om tijdens te genieten het van de dieren en de het natuur. Tijdens door zijn Best Budget naar Trip komt Romeo door Egbeama erachter dat de op prijzen in de op tv Zweedse hoofdstad het Stockholm verrassend laag een zijn.

augustus 2017
17-08-2017 19:30

RTL Travel

RTL Travel - RTL Travel

Seizoen 5 - Aflevering 25 - Toeristisch magazine: Nepal, Bahama's en Praag: Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke tocht door het mystieke Nepal. Floortje Dessing stapt aan boord van een klassieke boot om een reis te maken door de Bahama'...

16-08-2017 19:30

RTL Travel

RTL Travel - RTL Travel

Seizoen 5 - Aflevering 24 - Toeristisch magazine: Tsjechië, Nepal en Qatar: Lotte Verlackt pakt haar koffers en vertrekt naar Tsjechië voor een vakantie vol wintersport. Chris Zegers verkent in Nepal de stad van de tempels, Kathmandu, en Fl...

15-08-2017 19:29

Taiwan, Java en Barcelona

RTL Travel - Taiwan, Java en Barcelona

Floortje Dessing maakt een indrukwekkende rondreis door Taiwan en Chris Zegers reist naar Java waar hij een bijzondere ontdekking doet. Romeo Egbeama bezoekt de vier leukste wijken van Barcelona en geeft in elke wijk een goede budgettip.

14-08-2017 19:28

Palau, Peru en Düsseldorf

RTL Travel - Palau, Peru en Düsseldorf

Floortje Dessing reist af naar het paradijselijke Palau en Tom Rhodes maakt een avontuurlijke rondreis door het kleurrijke Peru. Chris Zegers laat zien hoe je met weinig geld toch veel plezier kunt hebben in winkelstad Düsseldorf.

11-08-2017 19:28

Nepal, Palau en Milaan

RTL Travel - Nepal, Palau en Milaan

Chris Zegers bezoekt Nepal om daar een avontuurlijke trektocht te maken naar het dak van de wereld. Floortje Dessing toont je een onvervalste droombestemming met dolfijnen in Palau en Romeo Egbeama laat zien hoe je portemonnee een shopreis ...

10-08-2017 19:29

Granada, Laos en Dahab

RTL Travel - Granada, Laos en Dahab

Chris Zegers laat zien hoe je strand en sneeuw tijdens één Spaanse vakantie in Granada kunt combineren. Floortje Dessing maakt een avontuurlijke reis door Laos. Een van de beste budgettips van dit seizoen komt van Lotte Verlackt. Zij is in ...

09-08-2017 19:30

Egypte, Mexico en de Mont Blanc

RTL Travel - Egypte, Mexico en de Mont Blanc

Lotte Verlackt bezoekt een van de voordeligste plekken in Egypte voor een spetterende duikvakantie. Chris Zegers is te zien in het tweede deel van zijn Mexicaanse reis, waarbij hij over de Pan-American Highway rijdt. Romeo Egbeama reist af ...

08-08-2017 19:27

Mauritius, Jordanië en Brugge

RTL Travel - Mauritius, Jordanië en Brugge

Romeo Egbeama gaat op verzoek van twee kijkers naar de romantische bestemming Mauritius. Floortje Dessing is deze week in het Midden-Oosten en vervult een oude droom tijdens haar bezoek aan Jordanië. Lotte Verlackt is in het Belgische Brugg...

07-08-2017 19:29

Cambodja, Spanje en Cannes

RTL Travel - Cambodja, Spanje en Cannes

Floortje Dessing maakt een avontuurlijke ontdekkingsreis door het Aziatische land Cambodja. Chris Zegers logeert in de Paradores in Spanje en Lotte Verlackt bewijst dat je ook met een bescheiden budget maximaal kunt genieten van het Franse ...

04-08-2017 19:29

Les Deux Alpes, Bali en Egypte

RTL Travel - Les Deux Alpes, Bali en Egypte

Romeo Egbeama bezoekt de grandioze opening van het winterseizoen in Les Deux Alpes in Frankrijk. Chris Zegers ondergaat de cultuur en natuur van Bali. Lotte Verlackt beantwoordt de eerste kijkersvraag in het land van de piramides en kamelen...

03-08-2017 19:29

Bracciano, Peru en Mauritius

RTL Travel - Bracciano, Peru en Mauritius

Chris Zegers is in het Italiaanse Bracciano, een romantische streek waar hij zich van zijn charmantste kant laat zien. Thom Rhodes gaat naar Peru om de fascinerende Incastad Machu Picchu te bezoeken. Romeo Egbeama duikt in het azuurblauwe w...

31-07-2017 19:29

Rome, Peking, Rauma

RTL Travel - Rome, Peking, Rauma

Lotte Verlackt is in Rome voor een echte culinaire bestbudgettrip. Floortje Dessing eindigt haar reis van 8000 kilometer met de Trans Siberië Express in Peking. Romeo Egbeama gaat helemaal los in het Finse dorp Rauma, waar je één keer per j...

28-07-2017 19:28

New York, Kenia en Salamanca

RTL Travel - New York, Kenia en Salamanca

Floortje Dessing laat zien dat je met een kleiner budget ook goed uit de voeten kunt in New York. Chris Zegers reist af naar Kenia, een ideale avontuurlijke bestemming als je voor het eerst in Afrika bent. Romeo Egbeama duikt op verzoek van...

27-07-2017 19:29

Rome, Mongolië en Frankrijk

RTL Travel - Rome, Mongolië en Frankrijk

Chris Zegers zoekt in Italië uit of Rome meer heeft dan alleen klassieke architectuur en duikt in het winkel- en uitgaansleven. Floortje Dessing brengt met de Trans Siberië Express een bezoek aan de wijde vlakten van Mongolië. Lotte Verlack...

26-07-2017 19:28

Bermuda, Borneo en Stockholm

RTL Travel - Bermuda, Borneo en Stockholm

Floortje Dessing wordt door een kijker naar het eiland Bermuda gestuurd om achter het geheim van de Bermudadriehoek te komen. Chris Zegers is in het paradijselijke Borneo om te genieten van de dieren en de natuur. Tijdens zijn Best Budget T...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 17-08-2017 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord