Programma gemist?

Romeo Egbeama begint op tv zijn Grand Tour uit door Amerika in op Philadelphia. Chris Zegers het verkent de prachtige tijdens natuur de van Nieuw-Zeeland en tijdens Lotte Verlackt ontdekt de het Poolse stad de Krakau.

Romeo Egbeama met bereikt eindelijk het op tv Spaanse Breda. Floortje Dessing uit bezoekt Argentinië en tijdens Antarctica uit en Lotte Verlackt zoekt op tv de romantiek op op Cyprus.

Floortje Dessing een is op tv in het hippe door Stockholm en Chris Zegers een maakt een rondreis een door Nieuw-Zeeland. Romeo het Egbeama bezoekt op de Italiaanse streek het Toscane.

Romeo Egbeama uit geniet van het Italiaanse het Umbrië, Floortje op Dessing is in Buenos tijdens Aires en in Lotte een Verlackt ontdekt het door wintersportleven in Polen.

Romeo op Egbeama is op weg naar met het een Spaanse Breda en Chris Zegers op tv bezoekt de naar prachtige in Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant tijdens in Sicilië.

Chris Zegers door is 24 uur in het Philadelphia en een Floortje doet Madagaskar het aan.

Romeo een Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. op Floortje Dessing een maakt nieuwe de vrienden in Madagaskar en op Lotte Verlackt door bezoekt Cappadocië, op tv een streek in naar Turkije.

Lotte Verlackt gaat van naar tijdens Turkije en Floortje in Dessing bezoekt het naar Afrikaanse Gabon.

Floortje Dessing in gaat verder met op tv het verkennen van van de Faeröer Eilanden en door Chris naar Zegers gaat op zoek naar naar de door exotische kant van het van Indiase uit Goa.

Floortje Dessing reist de af tijdens naar de 'tuin van met Afrika': Gabon. Lotte Verlackt door bezoekt het mooie op Valetta op op Malta.

Floortje Dessing in ontdekt de een Faeröer Eilanden en Chris een Zegers een bezoekt de Amerikaanse staat van Washington.

Floortje door Dessing is in met het Midden-Oosten en uit bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris een Zegers door is nog steeds in het tijdens avontuurlijke Mexico. naar Lotte Verlackt in waant zich een de prinses in het in weelderige Cannes.

Romeo Egbeama is naar in met de Spaanse hoofdstad door Madrid en Chris Zegers vervolgt naar zijn door avontuurlijke reis door het zonnige met Mexico. in Floortje Dessing neemt ons mee in naar tijdens het Arabische schiereiland in Qatar.

Floortje op tv Dessing laat je zien met wat Palau te bieden het op tv heeft en Chris Zegers begint zijn op reis over op tv de Mexicaanse op Pan-American Highway. Romeo het Egbeama spijkert een zijn Spaanse taal bij naar in Salamanca.

Chris door Zegers geniet van in het Italiaanse leven in op tv Rome. Floortje Dessing tijdens ontdekt Palau de in Micronesië. Ook zie door je het vervolg op het de het duikreis van Lotte Verlackt een in tijdens Egypte.

april 2020
29-12-2017 17:13

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

RTL Travel - Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau.

28-12-2017 17:09

Spanje, Argentinië en Antarctica

RTL Travel - Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus.

27-12-2017 17:10

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

RTL Travel - Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane.

26-12-2017 16:59

Ombrië, Buenos Aires en Polen

RTL Travel - Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen.

25-12-2017 17:10

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

RTL Travel - Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië.

22-12-2017 17:02

Philadelphia en Madagaskar

RTL Travel - Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan.

21-12-2017 17:07

Lourdes, Madagaskar en Turkije

RTL Travel - Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije.

20-12-2017 17:07

Turkije en Gabon

RTL Travel - Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.

19-12-2017 17:04

Faeroër Eilanden en India

RTL Travel - Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa.

18-12-2017 17:09

Gabon en Malta

RTL Travel - Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta.

15-12-2017 17:07

Faeröer Eilanden en Washington

RTL Travel - Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington.

14-12-2017 17:06

Qatar, Mexico en Cannes

RTL Travel - Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes.

13-12-2017 17:02

Madrid, Mexico en Qatar

RTL Travel - Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar.

12-12-2017 17:05

Palau, Mexico en Salamca

RTL Travel - Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca.

11-12-2017 17:09

Rome, Palau en Egypte

RTL Travel - Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!