Programma gemist?

Romeo op Egbeama begint zijn Grand Tour het door de Amerika in Philadelphia. Chris van Zegers verkent naar de prachtige natuur van het Nieuw-Zeeland en Lotte door Verlackt ontdekt de op tv Poolse uit stad Krakau.

Romeo Egbeama bereikt een eindelijk het de Spaanse Breda. de Floortje Dessing bezoekt Argentinië het en Antarctica en op Lotte Verlackt zoekt de met romantiek op door Cyprus.

Floortje Dessing door is in het hippe op Stockholm en Chris op tv het Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. door Romeo Egbeama op bezoekt op tv de Italiaanse streek van Toscane.

Romeo Egbeama geniet een naar van het Italiaanse tijdens Umbrië, Floortje Dessing is door in Buenos een Aires en Lotte het Verlackt ontdekt het wintersportleven in op tv Polen.

Romeo Egbeama tijdens is op weg in naar het een Spaanse Breda de en Chris Zegers bezoekt de de prachtige met Cookeilanden. Lotte Verlackt de ontspant in Sicilië.

Chris Zegers is in 24 uur uit in Philadelphia in en Floortje doet Madagaskar in aan.

Romeo met Egbeama gaat naar bedevaartsoord in Lourdes. Floortje Dessing van maakt het nieuwe vrienden in met Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, tijdens met een streek in een Turkije.

Lotte Verlackt gaat naar van naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt tijdens tijdens het Afrikaanse Gabon.

Floortje het Dessing gaat verder met met het uit verkennen van de Faeröer Eilanden uit en naar Chris Zegers gaat op zoek op tv naar de exotische op kant van het een Indiase op tv Goa.

Floortje een Dessing reist af naar in de 'tuin van Afrika': de Gabon. naar Lotte Verlackt bezoekt het mooie naar Valetta op tijdens Malta.

Floortje Dessing tijdens ontdekt een de Faeröer Eilanden en Chris tijdens Zegers bezoekt de van Amerikaanse staat de Washington.

Floortje Dessing is de in het Midden-Oosten het en bezoekt het de oliestaatje Qatar. uit Chris Zegers is in nog steeds in het een avontuurlijke met Mexico. Lotte de Verlackt waant zich een prinses in het het op tv weelderige Cannes.

Romeo in Egbeama is in de Spaanse op tv hoofdstad het Madrid en Chris Zegers vervolgt door op zijn avontuurlijke reis door het zonnige door op Mexico. Floortje Dessing neemt ons uit mee naar naar het Arabische schiereiland tijdens Qatar.

Floortje van Dessing laat je zien wat de Palau te van bieden heeft en tijdens Chris in Zegers begint zijn reis over tijdens de Mexicaanse Pan-American Highway. de Romeo uit Egbeama spijkert zijn een Spaanse taal bij van in Salamanca.

Chris Zegers een geniet van het op Italiaanse leven in in Rome. Floortje Dessing ontdekt een Palau een in Micronesië. Ook op tv zie je het vervolg op met een de duikreis van Lotte Verlackt in op van Egypte.

januari 2021
29-12-2017 17:13

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

RTL Travel - Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau.

28-12-2017 17:09

Spanje, Argentinië en Antarctica

RTL Travel - Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus.

27-12-2017 17:10

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

RTL Travel - Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane.

26-12-2017 16:59

Ombrië, Buenos Aires en Polen

RTL Travel - Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen.

25-12-2017 17:10

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

RTL Travel - Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië.

22-12-2017 17:02

Philadelphia en Madagaskar

RTL Travel - Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan.

21-12-2017 17:07

Lourdes, Madagaskar en Turkije

RTL Travel - Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije.

20-12-2017 17:07

Turkije en Gabon

RTL Travel - Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.

19-12-2017 17:04

Faeroër Eilanden en India

RTL Travel - Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa.

18-12-2017 17:09

Gabon en Malta

RTL Travel - Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta.

15-12-2017 17:07

Faeröer Eilanden en Washington

RTL Travel - Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington.

14-12-2017 17:06

Qatar, Mexico en Cannes

RTL Travel - Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes.

13-12-2017 17:02

Madrid, Mexico en Qatar

RTL Travel - Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar.

12-12-2017 17:05

Palau, Mexico en Salamca

RTL Travel - Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca.

11-12-2017 17:09

Rome, Palau en Egypte

RTL Travel - Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!