Programma gemist?

Romeo op tv Egbeama begint zijn Grand op tv Tour door Amerika de in door Philadelphia. Chris Zegers verkent naar de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland het en Lotte op tv Verlackt tijdens ontdekt de Poolse stad naar Krakau.

Romeo tijdens Egbeama bereikt door eindelijk het Spaanse Breda. Floortje uit Dessing bezoekt Argentinië van en Antarctica en Lotte op tv uit Verlackt zoekt de naar romantiek op Cyprus.

Floortje door Dessing is in het hippe door Stockholm en Chris op tv Zegers maakt een een rondreis door het Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt van de Italiaanse met streek tijdens Toscane.

Romeo Egbeama geniet de van het met Italiaanse door Umbrië, Floortje Dessing uit is in Buenos naar Aires en Lotte Verlackt ontdekt op het wintersportleven in uit Polen.

Romeo Egbeama tijdens is op het weg naar het Spaanse Breda op tv op tv en Chris Zegers bezoekt de prachtige van Cookeilanden. Lotte Verlackt het ontspant met in Sicilië.

Chris op tv Zegers is 24 naar uur in Philadelphia en Floortje de doet Madagaskar tijdens aan.

Romeo naar Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. op tv Floortje Dessing van maakt nieuwe vrienden in naar Madagaskar en Lotte door Verlackt bezoekt Cappadocië, uit uit een streek in naar Turkije.

Lotte Verlackt een gaat naar van Turkije en Floortje Dessing tijdens bezoekt tijdens het Afrikaanse Gabon.

Floortje tijdens Dessing gaat verder met het op tv verkennen van een de met Faeröer Eilanden en het Chris Zegers gaat door op zoek naar in de exotische kant naar van het Indiase op Goa.

Floortje in Dessing reist af naar de de 'tuin door van Afrika': Gabon. Lotte door Verlackt bezoekt uit het mooie tijdens Valetta op Malta.

Floortje naar Dessing ontdekt uit de Faeröer Eilanden en Chris van Zegers bezoekt de Amerikaanse tijdens staat door Washington.

Floortje een Dessing is in het Midden-Oosten op tv en op tv bezoekt het oliestaatje uit Qatar. Chris naar Zegers is nog steeds naar in het avontuurlijke naar Mexico. Lotte uit Verlackt waant zich een prinses in een het weelderige tijdens Cannes.

Romeo Egbeama van is in de Spaanse naar hoofdstad in Madrid en Chris een Zegers vervolgt zijn avontuurlijke tijdens reis door het van zonnige uit Mexico. Floortje Dessing neemt ons een mee naar het Arabische op tv schiereiland naar Qatar.

Floortje Dessing op laat je zien het wat Palau te op tv bieden heeft op tv en Chris Zegers het begint zijn reis op over de Mexicaanse Pan-American naar Highway. op Romeo Egbeama spijkert met zijn Spaanse taal bij in het Salamanca.

Chris van Zegers geniet de van het Italiaanse leven in in Rome. Floortje Dessing tijdens ontdekt Palau van in Micronesië. Ook met zie je het in vervolg op de duikreis van uit Lotte Verlackt op in het Egypte.

november 2019
29-12-2017 17:13

Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

RTL Travel - Philadelphia, Nieuw-Zeeland en Krakau

Romeo Egbeama begint zijn Grand Tour door Amerika in Philadelphia. Chris Zegers verkent de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland en Lotte Verlackt ontdekt de Poolse stad Krakau.

28-12-2017 17:09

Spanje, Argentinië en Antarctica

RTL Travel - Spanje, Argentinië en Antarctica

Romeo Egbeama bereikt eindelijk het Spaanse Breda. Floortje Dessing bezoekt Argentinië en Antarctica en Lotte Verlackt zoekt de romantiek op Cyprus.

27-12-2017 17:10

Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

RTL Travel - Stockholm, Nieuw-Zeeland en Toscane

Floortje Dessing is in het hippe Stockholm en Chris Zegers maakt een rondreis door Nieuw-Zeeland. Romeo Egbeama bezoekt de Italiaanse streek Toscane.

26-12-2017 16:59

Ombrië, Buenos Aires en Polen

RTL Travel - Ombrië, Buenos Aires en Polen

Romeo Egbeama geniet van het Italiaanse Umbrië, Floortje Dessing is in Buenos Aires en Lotte Verlackt ontdekt het wintersportleven in Polen.

25-12-2017 17:10

Breda, Cook Eilanden en Sicilië

RTL Travel - Breda, Cook Eilanden en Sicilië

Romeo Egbeama is op weg naar het Spaanse Breda en Chris Zegers bezoekt de prachtige Cookeilanden. Lotte Verlackt ontspant in Sicilië.

22-12-2017 17:02

Philadelphia en Madagaskar

RTL Travel - Philadelphia en Madagaskar

Chris Zegers is 24 uur in Philadelphia en Floortje doet Madagaskar aan.

21-12-2017 17:07

Lourdes, Madagaskar en Turkije

RTL Travel - Lourdes, Madagaskar en Turkije

Romeo Egbeama gaat naar bedevaartsoord Lourdes. Floortje Dessing maakt nieuwe vrienden in Madagaskar en Lotte Verlackt bezoekt Cappadocië, een streek in Turkije.

20-12-2017 17:07

Turkije en Gabon

RTL Travel - Turkije en Gabon

Lotte Verlackt gaat naar Turkije en Floortje Dessing bezoekt het Afrikaanse Gabon.

19-12-2017 17:04

Faeroër Eilanden en India

RTL Travel - Faeroër Eilanden en India

Floortje Dessing gaat verder met het verkennen van de Faeröer Eilanden en Chris Zegers gaat op zoek naar de exotische kant van het Indiase Goa.

18-12-2017 17:09

Gabon en Malta

RTL Travel - Gabon en Malta

Floortje Dessing reist af naar de 'tuin van Afrika': Gabon. Lotte Verlackt bezoekt het mooie Valetta op Malta.

15-12-2017 17:07

Faeröer Eilanden en Washington

RTL Travel - Faeröer Eilanden en Washington

Floortje Dessing ontdekt de Faeröer Eilanden en Chris Zegers bezoekt de Amerikaanse staat Washington.

14-12-2017 17:06

Qatar, Mexico en Cannes

RTL Travel - Qatar, Mexico en Cannes

Floortje Dessing is in het Midden-Oosten en bezoekt het oliestaatje Qatar. Chris Zegers is nog steeds in het avontuurlijke Mexico. Lotte Verlackt waant zich een prinses in het weelderige Cannes.

13-12-2017 17:02

Madrid, Mexico en Qatar

RTL Travel - Madrid, Mexico en Qatar

Romeo Egbeama is in de Spaanse hoofdstad Madrid en Chris Zegers vervolgt zijn avontuurlijke reis door het zonnige Mexico. Floortje Dessing neemt ons mee naar het Arabische schiereiland Qatar.

12-12-2017 17:05

Palau, Mexico en Salamca

RTL Travel - Palau, Mexico en Salamca

Floortje Dessing laat je zien wat Palau te bieden heeft en Chris Zegers begint zijn reis over de Mexicaanse Pan-American Highway. Romeo Egbeama spijkert zijn Spaanse taal bij in Salamanca.

11-12-2017 17:09

Rome, Palau en Egypte

RTL Travel - Rome, Palau en Egypte

Chris Zegers geniet van het Italiaanse leven in Rome. Floortje Dessing ontdekt Palau in Micronesië. Ook zie je het vervolg op de duikreis van Lotte Verlackt in Egypte.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Travel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Travel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Travel bij RTL Travel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Travel. Heb je een uitzending van RTL Travel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Travel gemist

RTL Travel is een reisprogramma, waarin presentatoren verschillende locaties over de hele wereld bezoeken.Tot 2006 werd het programma RTL of Yorin Travel genoemd. Sinds 2006 krijgt het programma elk jaar een andere titel waar het programma zich een seizoen op gaat richten, waaronder: RTL Travel‘s Hotlist (2006) en RTL Travel Adrenaline (2007).

Uitzending gemist van RTL Travel? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Travel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 114
  • Laatste uitzending op 29-12-2017 om 17:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!