Programma gemist?

Meisje op tv is het door verhaal van drie in vrouwen op een keerpunt in naar hun leven van en over de relatie tussen de ouders de en kinderen.Meer De twintigjarige op Muriel verruilt naar haar ouderlijke huis in op een provinciestadje naar voor een kamer in tijdens Brussel. Haar door hospita Laura is een vrije in uit geest met een rommelig liefdesleven. in Laura staat op op tv het de punt haar jonge minnaar Oscar te van tijdens verlaten, omdat hij haar kinderwens het niet wil vervullen. Als een van de relatie eindigt, begint Muriel iets van uit met Oscar. Muriel ziet uit Laura als een voorbeeldfiguur, maar in komt er tijdens achter de dat ze haar eigen uit leven moet leven met in plaats een van dat van uit een ander te imiteren. Ook tijdens Martha, Muriels moeder, tijdens begint op tv aan een nieuwe naar levensfase. Langzaam leert ze zichzelf weer een zien het als vrouw in plaats van van alleen maar als een 'moeder op tv van'.Minder

oktober 2019
19-10-2014 00:31

Film op 2: Meisje

Film op 2: Meisje - Film op 2: Meisje

Meisje is het verhaal van drie vrouwen op een keerpunt in hun leven en over de relatie tussen ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel verruilt haar ouderlijke huis in een provinciestadje voor een kamer in Brussel. Haar hospita Laura...

Film op 2: Meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Meisje bij Film op 2: Meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Meisje. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Meisje gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 00:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!