Programma gemist?

Meisje een is het verhaal van drie op vrouwen op een uit keerpunt de in hun leven van en over op de relatie tussen met ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel het verruilt haar ouderlijke op huis in op tv een provinciestadje voor een op kamer met in Brussel. een Haar hospita Laura is een de vrije geest met een op van rommelig liefdesleven. Laura staat op het een punt haar op jonge minnaar Oscar te op verlaten, omdat uit hij haar kinderwens niet van wil de vervullen. Als de de relatie eindigt, begint Muriel iets op met het Oscar. Muriel ziet op Laura als een door voorbeeldfiguur, maar komt er achter tijdens op dat ze haar eigen leven in moet leven in van plaats van dat op van een ander te op imiteren. Ook naar Martha, Muriels moeder, naar begint aan een in nieuwe levensfase. op tv Langzaam leert ze zichzelf naar weer zien een als vrouw op in plaats van alleen maar als op 'moeder tijdens van'.Minder

september 2020
19-10-2014 00:31

Film op 2: Meisje

Film op 2: Meisje - Film op 2: Meisje

Meisje is het verhaal van drie vrouwen op een keerpunt in hun leven en over de relatie tussen ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel verruilt haar ouderlijke huis in een provinciestadje voor een kamer in Brussel. Haar hospita Laura...

Film op 2: Meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Meisje bij Film op 2: Meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Meisje. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Meisje gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 00:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!