Programma gemist?

Meisje is tijdens het verhaal van van drie vrouwen de op een keerpunt door in hun een leven en over naar de relatie tussen ouders en door kinderen.Meer De de twintigjarige Muriel verruilt de haar ouderlijke naar huis in een provinciestadje voor een het kamer in Brussel. door Haar uit hospita Laura is een op tv vrije geest met het een rommelig tijdens liefdesleven. Laura een staat op het in punt haar jonge minnaar Oscar te het in verlaten, omdat hij haar kinderwens een niet wil door vervullen. Als de relatie een eindigt, begint de Muriel iets met Oscar. Muriel de ziet Laura als met een voorbeeldfiguur, het maar komt er achter uit dat uit ze haar eigen naar leven moet leven in plaats van van door dat van een ander te het imiteren. Ook Martha, met Muriels moeder, begint van aan een nieuwe in levensfase. uit Langzaam leert ze zichzelf weer van zien in als vrouw in in plaats van alleen maar als van 'moeder het van'.Minder

januari 2021
19-10-2014 00:31

Film op 2: Meisje

Film op 2: Meisje - Film op 2: Meisje

Meisje is het verhaal van drie vrouwen op een keerpunt in hun leven en over de relatie tussen ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel verruilt haar ouderlijke huis in een provinciestadje voor een kamer in Brussel. Haar hospita Laura...

Film op 2: Meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Meisje bij Film op 2: Meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Meisje. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Meisje gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 00:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!