Programma gemist?

Meisje met is het op tv verhaal van drie vrouwen naar op een keerpunt op tv in hun leven en met over de relatie naar tussen ouders en met kinderen.Meer De de twintigjarige Muriel verruilt haar ouderlijke de huis in een de provinciestadje tijdens voor een kamer door in Brussel. Haar hospita Laura van is uit een vrije geest met door een rommelig liefdesleven. in Laura staat op het met punt haar tijdens jonge minnaar op tv Oscar te van verlaten, omdat hij door haar kinderwens niet wil vervullen. het Als de relatie eindigt, door begint een Muriel iets een met Oscar. Muriel ziet Laura als op tv een voorbeeldfiguur, tijdens maar komt er een achter dat ze haar tijdens eigen leven moet in leven in plaats op van dat met van een uit ander te imiteren. Ook Martha, met Muriels moeder, op tv begint een aan een nieuwe levensfase. Langzaam in leert naar ze zichzelf weer zien door als vrouw in de plaats van door alleen maar als 'moeder met van'.Minder

september 2021
19-10-2014 00:31

Film op 2: Meisje

Film op 2: Meisje - Film op 2: Meisje

Meisje is het verhaal van drie vrouwen op een keerpunt in hun leven en over de relatie tussen ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel verruilt haar ouderlijke huis in een provinciestadje voor een kamer in Brussel. Haar hospita Laura...

Film op 2: Meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Meisje bij Film op 2: Meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Meisje. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Meisje gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 00:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!