Programma gemist?

Meisje door is het verhaal van de drie vrouwen op een met keerpunt een in hun door leven en over de relatie tussen in op tv ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel tijdens verruilt haar ouderlijke de van huis in een provinciestadje voor uit een op kamer in Brussel. Haar hospita Laura in is een vrije de geest tijdens met een rommelig het liefdesleven. Laura staat op het met punt haar tijdens jonge met minnaar Oscar te verlaten, omdat hij het haar kinderwens niet het wil van vervullen. Als de relatie eindigt, naar begint Muriel iets naar met op tv Oscar. Muriel ziet naar Laura als een voorbeeldfiguur, van maar door komt er achter met dat ze haar eigen leven uit moet leven een in plaats van dat van op tijdens een ander te imiteren. Ook met Martha, Muriels moeder, begint de aan een door nieuwe levensfase. op Langzaam leert tijdens ze zichzelf weer zien van als vrouw in plaats van op tv alleen maar naar als 'moeder door van'.Minder

mei 2021
19-10-2014 00:31

Film op 2: Meisje

Film op 2: Meisje - Film op 2: Meisje

Meisje is het verhaal van drie vrouwen op een keerpunt in hun leven en over de relatie tussen ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel verruilt haar ouderlijke huis in een provinciestadje voor een kamer in Brussel. Haar hospita Laura...

Film op 2: Meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Meisje bij Film op 2: Meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Meisje. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Meisje gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 00:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!