Programma gemist?

Meisje is het in verhaal van drie van vrouwen op de een keerpunt in van hun leven van en over de tijdens relatie tussen op tv ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel tijdens verruilt tijdens haar ouderlijke huis op tv in een op provinciestadje voor een kamer in in Brussel. op tv Haar hospita Laura is naar een vrije geest met met een rommelig de liefdesleven. Laura staat op een het het punt haar jonge minnaar Oscar te door verlaten, omdat uit hij op haar kinderwens niet wil vervullen. Als het de relatie door eindigt, begint Muriel iets op met met Oscar. Muriel tijdens ziet Laura als naar een voorbeeldfiguur, maar komt er met achter dat ze tijdens haar eigen leven moet tijdens leven met in plaats op van dat van een ander tijdens te imiteren. Ook tijdens Martha, Muriels moeder, begint in aan een naar nieuwe levensfase. Langzaam leert in ze zichzelf weer door zien als vrouw in in plaats van met alleen in maar als 'moeder tijdens van'.Minder

mei 2020
19-10-2014 00:31

Film op 2: Meisje

Film op 2: Meisje - Film op 2: Meisje

Meisje is het verhaal van drie vrouwen op een keerpunt in hun leven en over de relatie tussen ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel verruilt haar ouderlijke huis in een provinciestadje voor een kamer in Brussel. Haar hospita Laura...

Film op 2: Meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Meisje bij Film op 2: Meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Meisje. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Meisje gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 00:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!