Programma gemist?

Meisje uit is het uit verhaal van drie vrouwen van op een naar keerpunt in hun leven en over uit de relatie tussen door ouders en kinderen.Meer door De twintigjarige een Muriel in verruilt haar ouderlijke huis door in een in provinciestadje voor een kamer naar in Brussel. Haar hospita Laura tijdens naar is een vrije de geest met een in rommelig liefdesleven. Laura staat op uit het punt haar met jonge minnaar Oscar te tijdens verlaten, een omdat hij haar op kinderwens niet wil vervullen. Als met de het relatie eindigt, begint Muriel tijdens iets met Oscar. Muriel naar ziet Laura als tijdens de een voorbeeldfiguur, maar komt er van achter dat ze haar de eigen leven een moet leven in plaats in van dat van een een ander op te imiteren. Ook Martha, het in Muriels moeder, begint tijdens aan een nieuwe levensfase. Langzaam een leert ze zichzelf tijdens weer zien als vrouw uit het in plaats van alleen maar een als uit 'moeder van'.Minder

juni 2021
19-10-2014 00:31

Film op 2: Meisje

Film op 2: Meisje - Film op 2: Meisje

Meisje is het verhaal van drie vrouwen op een keerpunt in hun leven en over de relatie tussen ouders en kinderen.Meer De twintigjarige Muriel verruilt haar ouderlijke huis in een provinciestadje voor een kamer in Brussel. Haar hospita Laura...

Film op 2: Meisje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Meisje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Meisje bij Film op 2: Meisje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Meisje. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Meisje gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Meisje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Meisje? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Meisje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 00:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!