Programma gemist?

de met jacht op de een medicijn,Het Ebola-virus. Niemand weet met precies waar naar het vandaan komt - door mogelijk van vleermuizen een - de maar één ding is zeker: de het is een in enorm agressieve infectieziekte met tijdens vaak dodelijke op tv afloop.Meer Het Ebola-virus. uit Niemand weet precies waar door het vandaan het komt - het mogelijk van van vleermuizen - maar één op tv ding is zeker: het uit is een enorm op tv agressieve infectieziekte met naar vaak dodelijke afloop. het Toch zijn er patiënten uit die de een Ebola-besmetting met overleven, zoals de met Britse verpleger William Pooley. tijdens En dat biedt hoop. een Want op dat bekent dat genezing mogelijk uit is. In deze met recente Britse documentaire van worden de laatste het wetenschappelijke inzichten van over Ebola het afgezet tegen de verontrustende het beelden die momenteel vanuit met West-Afrika tot ons met komen. De het wetenschap is op naarstig op zoek het naar een medicijn. uit Hoe staat het daarmee? Ebola bestaat tijdens al in langer dan vandaag. De naar ziekte werd voor het het een eerst vastgesteld in 1976 het in het toenmalige naar Zaïre. Nooit eerder was naar er echter sprake door van een uitbraak tijdens zoals we die op tv nu door zien. Ebola verspreidt zich het door menselijk contact. Familieleden, met maar op tv ook verplegers en dokters tijdens van patiënten in lopen dus grote van risico's om besmet te worden. William met Pooley, tijdens als verpleger werkzaam door in Sierra door Leone, genas van Ebola. Hij vertelt een wat uit hem overkwam en waarom op tv hij vastbesloten is om een zijn een beroep weer tijdens op te pakken.Minder

juli 2021
19-10-2014 18:49

Focus: Ebola

Focus: Ebola - Focus: Ebola

de jacht op een medicijn,Het Ebola-virus. Niemand weet precies waar het vandaan komt - mogelijk van vleermuizen - maar één ding is zeker: het is een enorm agressieve infectieziekte met vaak dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. Niemand wee...

Focus: Ebola gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Ebola de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Ebola bij Focus: Ebola liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Ebola. Heb je een uitzending van Focus: Ebola gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Ebola gemist

de jacht op een medicijn,Uitzending gemist van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Ebola? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Ebola kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 18:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!