Programma gemist?

de uit jacht op een medicijn,Het door Ebola-virus. Niemand naar weet precies waar het vandaan op tv door komt - mogelijk van vleermuizen van - maar tijdens één ding van is zeker: het uit is een enorm agressieve infectieziekte met met vaak het dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. tijdens Niemand op weet precies waar het naar vandaan komt - mogelijk van op vleermuizen - uit maar één ding is naar zeker: het op tv is op tv een enorm agressieve naar infectieziekte met vaak dodelijke afloop. op tv Toch zijn er patiënten naar die een een Ebola-besmetting overleven, zoals de door Britse in verpleger William Pooley. En dat door biedt uit hoop. Want dat bekent de dat genezing mogelijk in is. In deze recente een Britse documentaire worden een de tijdens laatste wetenschappelijke met inzichten over Ebola tijdens afgezet tegen de op verontrustende beelden die momenteel vanuit van West-Afrika in tot ons komen. De wetenschap is uit een naarstig op zoek naar de een medicijn. naar Hoe staat het daarmee? Ebola bestaat van door al langer dan vandaag. met De ziekte werd met voor het eerst vastgesteld door in 1976 in de het toenmalige Zaïre. Nooit uit naar eerder was er echter sprake naar van een uitbraak het zoals in we die nu zien. een Ebola verspreidt zich het door menselijk uit contact. Familieleden, maar ook naar verplegers en dokters van patiënten op lopen in dus grote een risico's om besmet te worden. William met Pooley, als met verpleger in werkzaam in Sierra Leone, genas met van Ebola. Hij vertelt met wat van hem overkwam en tijdens waarom hij het vastbesloten is om op zijn beroep weer op tv op te pakken.Minder

juni 2020
19-10-2014 18:49

Focus: Ebola

Focus: Ebola - Focus: Ebola

de jacht op een medicijn,Het Ebola-virus. Niemand weet precies waar het vandaan komt - mogelijk van vleermuizen - maar één ding is zeker: het is een enorm agressieve infectieziekte met vaak dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. Niemand wee...

Focus: Ebola gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Ebola de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Ebola bij Focus: Ebola liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Ebola. Heb je een uitzending van Focus: Ebola gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Ebola gemist

de jacht op een medicijn,Uitzending gemist van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Ebola? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Ebola kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 18:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!