Programma gemist?

de de jacht op een medicijn,Het uit Ebola-virus. op Niemand weet precies waar van het vandaan komt van - mogelijk op tv van vleermuizen - het maar één ding is tijdens zeker: het is een in enorm agressieve infectieziekte met een vaak op dodelijke afloop.Meer op Het Ebola-virus. Niemand met weet precies waar in het vandaan komt - naar mogelijk van vleermuizen - op tv maar één ding op tv is uit zeker: het is een uit enorm agressieve infectieziekte met op tv vaak dodelijke afloop. Toch met zijn er patiënten met die naar een Ebola-besmetting met overleven, zoals de Britse verpleger William met Pooley. En dat met biedt hoop. op tv Want dat bekent dat uit genezing op tv mogelijk is. In naar deze recente Britse documentaire van worden de laatste wetenschappelijke van inzichten uit over Ebola in afgezet tegen de verontrustende op tv beelden die momenteel vanuit West-Afrika op tv tot ons komen. het in De wetenschap is naarstig op zoek het naar door een medicijn. Hoe uit staat het daarmee? het Ebola bestaat van al langer dan vandaag. De in ziekte op tv werd voor het eerst vastgesteld de in 1976 in het tijdens toenmalige een Zaïre. Nooit eerder een was er echter sprake het van een uitbraak het zoals we uit die nu zien. door Ebola verspreidt zich door een menselijk van contact. Familieleden, maar ook verplegers van en dokters van met patiënten lopen tijdens dus grote risico's om besmet op te worden. William uit Pooley, als naar verpleger werkzaam in Sierra op tv uit Leone, genas van Ebola. Hij vertelt de wat hem tijdens overkwam van en waarom hij vastbesloten is om het zijn beroep weer de naar op te pakken.Minder

april 2021
19-10-2014 18:49

Focus: Ebola

Focus: Ebola - Focus: Ebola

de jacht op een medicijn,Het Ebola-virus. Niemand weet precies waar het vandaan komt - mogelijk van vleermuizen - maar één ding is zeker: het is een enorm agressieve infectieziekte met vaak dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. Niemand wee...

Focus: Ebola gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Ebola de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Ebola bij Focus: Ebola liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Ebola. Heb je een uitzending van Focus: Ebola gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Ebola gemist

de jacht op een medicijn,Uitzending gemist van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Ebola? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Ebola kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 18:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!