Programma gemist?

de op jacht op een medicijn,Het Ebola-virus. in op tv Niemand weet precies waar het op vandaan tijdens komt - mogelijk het van vleermuizen - maar één ding naar van is zeker: het is een enorm de van agressieve infectieziekte met vaak dodelijke de afloop.Meer de Het Ebola-virus. Niemand weet precies waar het het een vandaan komt - mogelijk door van de vleermuizen - maar uit één ding is zeker: het op tv is een enorm agressieve uit infectieziekte met de vaak dodelijke afloop. op tv Toch in zijn er patiënten op tv die een Ebola-besmetting overleven, het zoals de Britse verpleger William in uit Pooley. En dat biedt hoop. in Want dat bekent dat op tv genezing mogelijk van is. In tijdens deze recente Britse documentaire in worden de laatste wetenschappelijke door inzichten over Ebola op afgezet tegen op tv de verontrustende beelden de die momenteel vanuit door West-Afrika een tot ons komen. De uit wetenschap is naarstig op met zoek van naar een medicijn. het Hoe staat het daarmee? Ebola bestaat tijdens de al langer dan tijdens vandaag. De ziekte de werd voor het eerst vastgesteld de in 1976 een in het met toenmalige Zaïre. Nooit eerder in was er echter sprake van van een op uitbraak zoals door we die nu door zien. Ebola verspreidt tijdens zich door menselijk contact. Familieleden, maar uit ook de verplegers en dokters het van patiënten het lopen dus grote de risico's om besmet te worden. op William door Pooley, als verpleger werkzaam in op Sierra naar Leone, genas van Ebola. Hij in vertelt op wat hem overkwam door en waarom hij vastbesloten is om in zijn op beroep weer op te naar pakken.Minder

oktober 2019
19-10-2014 18:49

Focus: Ebola

Focus: Ebola - Focus: Ebola

de jacht op een medicijn,Het Ebola-virus. Niemand weet precies waar het vandaan komt - mogelijk van vleermuizen - maar één ding is zeker: het is een enorm agressieve infectieziekte met vaak dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. Niemand wee...

Focus: Ebola gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Ebola de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Ebola bij Focus: Ebola liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Ebola. Heb je een uitzending van Focus: Ebola gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Ebola gemist

de jacht op een medicijn,Uitzending gemist van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Ebola? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Ebola kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 18:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!