Programma gemist?

de jacht een op een medicijn,Het op tv Ebola-virus. het Niemand weet precies waar het naar vandaan komt - op mogelijk van vleermuizen - de met maar één ding door is zeker: het door is een enorm agressieve tijdens infectieziekte met de vaak dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. Niemand van weet precies waar de het vandaan komt naar - mogelijk van een door vleermuizen - maar één ding op is zeker: het op is een enorm het agressieve infectieziekte met vaak door dodelijke op tv afloop. Toch zijn er met patiënten die een Ebola-besmetting tijdens tijdens overleven, zoals de Britse verpleger van William van Pooley. En dat biedt hoop. Want op dat het bekent dat genezing mogelijk door is. In op deze recente Britse op documentaire worden de laatste met wetenschappelijke op tv inzichten over Ebola afgezet tegen de in verontrustende op tv beelden die momenteel vanuit West-Afrika van tot ons komen. met De wetenschap is in naarstig op naar zoek naar met een medicijn. Hoe staat het het daarmee? Ebola naar bestaat al langer dan in vandaag. uit De ziekte werd naar voor het eerst in vastgesteld in 1976 in naar het toenmalige Zaïre. Nooit tijdens eerder door was er echter uit sprake van naar een uitbraak zoals we die uit nu door zien. Ebola verspreidt zich in door menselijk contact. Familieleden, tijdens maar het ook verplegers en dokters van patiënten tijdens naar lopen dus grote op risico's om besmet te worden. naar William door Pooley, als verpleger werkzaam in tijdens Sierra Leone, genas van op tv de Ebola. Hij vertelt wat van hem overkwam en waarom hij naar vastbesloten is om op tv zijn beroep weer de een op te pakken.Minder

september 2020
19-10-2014 18:49

Focus: Ebola

Focus: Ebola - Focus: Ebola

de jacht op een medicijn,Het Ebola-virus. Niemand weet precies waar het vandaan komt - mogelijk van vleermuizen - maar één ding is zeker: het is een enorm agressieve infectieziekte met vaak dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. Niemand wee...

Focus: Ebola gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Ebola de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Ebola bij Focus: Ebola liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Ebola. Heb je een uitzending van Focus: Ebola gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Ebola gemist

de jacht op een medicijn,Uitzending gemist van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Ebola? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Ebola kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 18:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!