Programma gemist?

de op jacht op een medicijn,Het het Ebola-virus. Niemand weet precies met waar uit het vandaan uit komt - mogelijk van vleermuizen een - de maar één ding is zeker: het in is een tijdens enorm agressieve infectieziekte met op tv het vaak dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. Niemand in weet precies op tv waar het van vandaan komt - mogelijk van door vleermuizen - naar maar één met ding is zeker: het is de een enorm agressieve op infectieziekte met vaak de dodelijke afloop. door Toch zijn tijdens er patiënten die een Ebola-besmetting de overleven, zoals de in Britse verpleger op William met Pooley. En dat biedt door hoop. Want door dat bekent dat genezing een mogelijk is. In deze recente van Britse documentaire worden met de laatste tijdens wetenschappelijke inzichten over op Ebola afgezet tegen uit de verontrustende uit beelden die momenteel vanuit West-Afrika tijdens tot ons uit komen. naar De wetenschap is naarstig op in zoek naar in een medicijn. op tv Hoe staat het daarmee? Ebola door bestaat al langer dan het op vandaag. De ziekte werd voor uit het eerst vastgesteld op in van 1976 in het toenmalige Zaïre. Nooit in eerder was er het echter in sprake van een op uitbraak zoals we die uit nu zien. Ebola verspreidt uit zich door menselijk uit op tv contact. Familieleden, maar ook naar verplegers en van dokters van patiënten tijdens lopen dus grote risico's om met besmet te worden. William naar Pooley, als op verpleger werkzaam in Sierra de Leone, in genas van Ebola. naar Hij vertelt wat met hem overkwam de en waarom hij vastbesloten op tv is om zijn uit beroep weer op op te pakken.Minder

januari 2021
19-10-2014 18:49

Focus: Ebola

Focus: Ebola - Focus: Ebola

de jacht op een medicijn,Het Ebola-virus. Niemand weet precies waar het vandaan komt - mogelijk van vleermuizen - maar één ding is zeker: het is een enorm agressieve infectieziekte met vaak dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. Niemand wee...

Focus: Ebola gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Ebola de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Ebola bij Focus: Ebola liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Ebola. Heb je een uitzending van Focus: Ebola gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Ebola gemist

de jacht op een medicijn,Uitzending gemist van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Ebola? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Ebola kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 18:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!