Programma gemist?

de jacht op naar een uit medicijn,Het Ebola-virus. Niemand tijdens weet precies waar het het vandaan komt door - mogelijk van door vleermuizen - maar één ding naar is zeker: het een is met een enorm agressieve het infectieziekte met vaak dodelijke afloop.Meer tijdens het Het Ebola-virus. Niemand weet precies waar van het vandaan door komt - mogelijk van de vleermuizen - tijdens maar van één ding is zeker: het is met naar een enorm agressieve infectieziekte met door vaak dodelijke afloop. uit Toch zijn op er patiënten die uit een Ebola-besmetting overleven, met zoals de Britse verpleger van William in Pooley. En dat de biedt hoop. Want dat bekent een dat genezing mogelijk is. in met In deze recente het Britse documentaire worden de laatste wetenschappelijke op inzichten over Ebola uit afgezet tegen met de van verontrustende beelden die momenteel vanuit uit West-Afrika tot ons in komen. De wetenschap is van naarstig in op zoek naar een medicijn. het Hoe staat tijdens het daarmee? Ebola op tv bestaat al langer van dan vandaag. De het ziekte werd een voor het eerst vastgesteld van in 1976 in naar het toenmalige Zaïre. Nooit op tv eerder was er door echter sprake van van een uitbraak de zoals we tijdens die nu tijdens zien. Ebola verspreidt zich door de menselijk contact. Familieleden, maar het met ook verplegers en dokters met van patiënten een lopen dus grote risico's naar om besmet te worden. William een Pooley, als verpleger het werkzaam in Sierra het Leone, genas door van Ebola. Hij tijdens vertelt op wat hem overkwam en in waarom hij vastbesloten is op tv om zijn een beroep weer op te een pakken.Minder

maart 2021
19-10-2014 18:49

Focus: Ebola

Focus: Ebola - Focus: Ebola

de jacht op een medicijn,Het Ebola-virus. Niemand weet precies waar het vandaan komt - mogelijk van vleermuizen - maar één ding is zeker: het is een enorm agressieve infectieziekte met vaak dodelijke afloop.Meer Het Ebola-virus. Niemand wee...

Focus: Ebola gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Ebola de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Ebola bij Focus: Ebola liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Ebola. Heb je een uitzending van Focus: Ebola gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Ebola gemist

de jacht op een medicijn,Uitzending gemist van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Ebola, de jacht op een medicijn gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Ebola? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Ebola kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-10-2014 om 18:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!