Programma gemist?

Seizoen 5 - op tv Aflevering 6 uit - tijdens Realityreeks waarin de zes uit slechtste chauffeurs hun rijvaardigheden kunnen naar verbeteren. Jeronimo op tv bindt de strijd aan met met zijn tijdens angsten en uit Peter heeft een confrontatie met met een verkeersslachtoffer. Tijdens 'de naar door balkenproef' zakt Truus het door het ijs en tijdens in de oefening 'allemaal tegen op tv een elkaar' loopt het de volledig uit de van hand.

Jeronimo bindt de in van strijd aan met zijn angsten en met Peter heeft een op confrontatie met uit een tijdens verkeersslachtoffer. Tijdens 'de balkenproef' door zakt Truus door het met ijs en op tv in de de oefening 'allemaal tegen elkaar' loopt tijdens het de volledig uit de uit hand.

De spanning het stijgt op tv bij 'het oog van de naald', op tijdens waar Rowan zich weer van zijn tijdens meest roekeloze kant tijdens laat met zien. Zijn liefje, Louisa, de is van het er duidelijk niet mee op tv eens. Bij het 'theorie-examen' in worden de chauffeurs naar uit getest op hun tijdens kennis van verkeersborden. Doe het je mee?

De spanning stijgt een met bij 'het oog van de uit naald', waar Rowan zich in weer van zijn tijdens met meest roekeloze kant laat de zien. Zijn liefje, Louisa, uit is het door er duidelijk op tv niet mee eens. tijdens Bij het 'theorie-examen' worden de chauffeurs op getest op naar hun kennis uit van verkeersborden. Doe het je mee?

Terug tijdens van heel lang weggeweest: een de route het door het donker. Jeronimo krijgt van er de schrik de van zijn leven. in An het raakt tijdens op 'de schoudercheck' helemaal door de kluts kwijt. En het de compleet nieuwe oefening op 'aquaplanning' het wordt een totaal op tv waterballet.

Terug van heel op lang weggeweest: een van route door het het de donker. Jeronimo krijgt er de schrik in van zijn leven. naar An raakt tijdens uit 'de de schoudercheck' helemaal de kluts kwijt. in En de compleet met nieuwe de oefening 'aquaplanning' uit wordt een totaal op tv waterballet.

In deze aflevering uit zit een spectaculaire op nieuwe de oefening: 'slippen uit in de bocht', waarbij uit de oudjes op een verrassing in petto hebben. En op tv hoe snel klimmen uit de chauffeurs uit uit een uit gekantelde auto? het Peter verrast tijdens een het tussentijds examen op en stopt Truus naar bij de oefening 'alles achteruit' tijdens ooit nog met op gillen?

In een deze aflevering zit tijdens een spectaculaire van nieuwe oefening: 'slippen in door de bocht', waarbij de op oudjes een verrassing een in petto uit hebben. En hoe snel klimmen van de door chauffeurs uit een in gekantelde auto? Peter verrast tijdens door het op tussentijds examen tijdens en stopt Truus bij de oefening op tv 'alles achteruit' ooit tijdens nog met het gillen?

De chauffeurs blijken in erg een slecht te de kunnen parkeren tijdens op tv het 'fileparkeren in de regen'. Maar het op Truus spant de kroon, door zij heeft geen idee wat van ze moet doen. de Bij 'de noodstop' van leren op tv de kandidaten goed te op remmen, alleen op lijkt de de angst van Jeronimo roet in het in eten naar te gooien. Ronduit hilarisch is met de jaarlijks terugkerende op 'waterbak'. een Rijd je in voorzichtig, dan blijf je droog. Maar van beheers door je de tijdens auto niet, dan word op tv je kletsnat. Welke chauffeur mag door op tv deze aflevering naar een huis?

De chauffeurs blijken met op tv erg slecht te kunnen in parkeren tijdens het een 'fileparkeren in de regen'. Maar op Truus spant door de kroon, zij heeft een het geen idee wat ze met moet doen. Bij 'de op tv noodstop' leren de de kandidaten goed te remmen, tijdens alleen lijkt de van angst naar van Jeronimo de roet in het eten naar te gooien. Ronduit met hilarisch is het de jaarlijks terugkerende 'waterbak'. Rijd met je voorzichtig, dan blijf in tijdens je droog. Maar beheers naar je de van auto niet, dan van word je kletsnat. Welke op chauffeur mag deze aflevering het naar door huis?

De emoties naar lopen naar gelijk al hoog op. van Lente is in het de auto bij Jeronimo door zó bang, dat ze uit dreigt te stoppen tijdens op tv met het programma. En Peter krijgt door een flinke uit preek door van Patricia wanneer hij, zoals naar gewoonlijk, op tv te hard rijdt. Welke deelnemer gaat tijdens er uiteindelijk vandoor door met de titel uit de die niemand wil door winnen?

Vanavond op tv start een nieuw seizoen van de op tv De Slechtste Chauffeur Van Nederland, waarin de zes slechte chauffeurs naar de kans krijgen naar hun rijvaardigheden op tv te verbeteren. De de bijzondere deelnemers in de het leeftijd van 23 op tv tot uit 81 jaar op tv proberen op een naar speciaal heropvoedingscircuit hun rijbewijs terug tijdens te uit verdienen. Ze worden binnen en buiten in de auto gevolgd, naar op tv waardoor frustraties en ergernissen niet te tijdens verbergen zijn. naar Het op gaat er heet aan toe uit in de met afvalrace die niemand wil winnen. De op tv presentatie is in in handen een van John Williams. Samen met door coaches Patricia op tv Nijman en uit Tim en Tom Coronel doet op van hij zijn uiterste op best om Nederland weer tijdens een stukje veiliger het te maken, door in de slechtste chauffeurs van de een tijdens weg te halen. Zo hopen door zij de tijdens chauffeurs de juiste vaardigheden bij op het te brengen en de kijker thuis met naar te inspireren tot verantwoordelijk rijgedrag. Buiten een het aantal reeds de bestaande oefeningen, zijn op tv er ook de nieuwe oefeningen toegevoegd om op de rijstijl van op de de deelnemers te verbeteren. Zo moeten op tv ze fileparkeren het in de regen, volgen ze met een door route in het de donker en rijden ze op van naar een glad wegdek. op tv Ook krijgen de deelnemers individuele op tv bijspijkeroefeningen, tijdens die zijn afgestemd op hun uit zwakke punten tijdens op het gebied van met autorijden. Wie tijdens de deelnemers van dit seizoen zijn, op tv lees op je op op tv gids.tv/3544/deelnemers.

De finale door van door 'De Slechtste Chauffeur van Nederland'. De door titel uit die niemand met wil. Inzet: het inleveren van in je op rijbewijs. Je eigen auto op heb je dan ook niet tijdens nodig, van dus als in je wint, wordt in die verpulverd. Wie wordt officieel van de slechtste op chauffeur van het Nederland?

De de finale van 'De Slechtste met Chauffeur in van Nederland'. De titel die het niemand wil. een Inzet: het inleveren van je het rijbewijs. Je eigen een auto heb je met door dan ook niet nodig, dus op tv als je wint, wordt met die verpulverd. op Wie wordt de officieel de slechtste door chauffeur van op tv Nederland?

In deze naar halve finale: de het meest enge in rijtest van alle de tests. Hoe redden de op vier chauffeurs zich een uit op tv benarde situaties onder water en op een het parcours, waarbij in ze alleen maar door worden afgeleid? Is het het het verzuipen of opstaan? de Is het je van laten afleiden of juist niet? door Slechts één de chauffeur mag met de wedstrijd in verlaten.

februari 2019
17-02-2019 19:36

De slechtste chauffeur van Nederland

De slechtste Chauffeur van Nederland - De slechtste chauffeur van Nederland

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin de zes slechtste chauffeurs hun rijvaardigheden kunnen verbeteren. Jeronimo bindt de strijd aan met zijn angsten en Peter heeft een confrontatie met een verkeersslachtoffer. Tijdens 'de balken...

13-02-2019 20:31

Afl. 6

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 6

Jeronimo bindt de strijd aan met zijn angsten en Peter heeft een confrontatie met een verkeersslachtoffer. Tijdens 'de balkenproef' zakt Truus door het ijs en in de oefening 'allemaal tegen elkaar' loopt het volledig uit de hand.

10-02-2019 19:36

Afl. 5

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 5

De spanning stijgt bij 'het oog van de naald', waar Rowan zich weer van zijn meest roekeloze kant laat zien. Zijn liefje, Louisa, is het er duidelijk niet mee eens. Bij het 'theorie-examen' worden de chauffeurs getest op hun kennis van verk...

06-02-2019 20:32

Afl. 5

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 5

De spanning stijgt bij 'het oog van de naald', waar Rowan zich weer van zijn meest roekeloze kant laat zien. Zijn liefje, Louisa, is het er duidelijk niet mee eens. Bij het 'theorie-examen' worden de chauffeurs getest op hun kennis van verk...

03-02-2019 19:30

Afl. 4

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 4

Terug van heel lang weggeweest: een route door het donker. Jeronimo krijgt er de schrik van zijn leven. An raakt tijdens 'de schoudercheck' helemaal de kluts kwijt. En de compleet nieuwe oefening 'aquaplanning' wordt een totaal waterballet.

30-01-2019 20:32

Afl. 4

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 4

Terug van heel lang weggeweest: een route door het donker. Jeronimo krijgt er de schrik van zijn leven. An raakt tijdens 'de schoudercheck' helemaal de kluts kwijt. En de compleet nieuwe oefening 'aquaplanning' wordt een totaal waterballet.

27-01-2019 19:32

Afl. 3

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 3

In deze aflevering zit een spectaculaire nieuwe oefening: 'slippen in de bocht', waarbij de oudjes een verrassing in petto hebben. En hoe snel klimmen de chauffeurs uit een gekantelde auto? Peter verrast tijdens het tussentijds examen en st...

23-01-2019 20:34

Afl. 3

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 3

In deze aflevering zit een spectaculaire nieuwe oefening: 'slippen in de bocht', waarbij de oudjes een verrassing in petto hebben. En hoe snel klimmen de chauffeurs uit een gekantelde auto? Peter verrast tijdens het tussentijds examen en st...

20-01-2019 19:37

Afl. 2

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 2

De chauffeurs blijken erg slecht te kunnen parkeren tijdens het 'fileparkeren in de regen'. Maar Truus spant de kroon, zij heeft geen idee wat ze moet doen. Bij 'de noodstop' leren de kandidaten goed te remmen, alleen lijkt de angst van Jer...

16-01-2019 20:31

Afl. 2

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 2

De chauffeurs blijken erg slecht te kunnen parkeren tijdens het 'fileparkeren in de regen'. Maar Truus spant de kroon, zij heeft geen idee wat ze moet doen. Bij 'de noodstop' leren de kandidaten goed te remmen, alleen lijkt de angst van Jer...

13-01-2019 19:31

Afl. 1

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 1

De emoties lopen gelijk al hoog op. Lente is in de auto bij Jeronimo zó bang, dat ze dreigt te stoppen met het programma. En Peter krijgt een flinke preek van Patricia wanneer hij, zoals gewoonlijk, te hard rijdt. Welke deelnemer gaat er ui...

09-01-2019 20:32

Terug: De slechtste chauffeur van Nederland

De slechtste Chauffeur van Nederland - Terug: De slechtste chauffeur van Nederland

Vanavond start een nieuw seizoen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland, waarin zes slechte chauffeurs de kans krijgen hun rijvaardigheden te verbeteren. De bijzondere deelnemers in de leeftijd van 23 tot 81 jaar proberen op een speciaa...

01-09-2018 18:36

Afl. 7

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 7

De finale van 'De Slechtste Chauffeur van Nederland'. De titel die niemand wil. Inzet: het inleveren van je rijbewijs. Je eigen auto heb je dan ook niet nodig, dus als je wint, wordt die verpulverd. Wie wordt officieel de slechtste chauffeu...

28-08-2018 20:30

Afl. 7

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 7

De finale van 'De Slechtste Chauffeur van Nederland'. De titel die niemand wil. Inzet: het inleveren van je rijbewijs. Je eigen auto heb je dan ook niet nodig, dus als je wint, wordt die verpulverd. Wie wordt officieel de slechtste chauffeu...

25-08-2018 18:33

Afl. 6

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 6

In deze halve finale: de meest enge rijtest van alle tests. Hoe redden de vier chauffeurs zich uit benarde situaties onder water en op het parcours, waarbij ze alleen maar worden afgeleid? Is het verzuipen of opstaan? Is het je laten afleid...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De slechtste Chauffeur van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slechtste Chauffeur van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slechtste Chauffeur van Nederland bij De slechtste Chauffeur van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slechtste Chauffeur van Nederland. Heb je een uitzending van De slechtste Chauffeur van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slechtste Chauffeur van Nederland gemist

Uitzending gemist van De slechtste Chauffeur van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De slechtste Chauffeur van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 19:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord