Programma gemist?

Vanavond tijdens is de finale naar van De slechtste chauffeur van naar Nederland. Er het zijn nog tijdens drie kandidaten over en niemand een wil winnen. Rijvaardigheden De op afgelopen weken kregen op zes deelnemers, in die alle zes tijdens heel slecht een konden/kunnen rijden, de kans hun met rijvaardigheden te verbeteren. Finalisten Wekelijks viel een de beste van tijdens de een deelnemers af. Nu het zijn er nog drie over: op Hans, Roelie en in Priscilla? Wie op tv gaat zich een op het laatste moment het bewijzen en bij tijdens wie blijft het de niveau schandalig laag? Mis In de tijdens finale-aflevering gaat op er uit nog veel mis en valt de een deelnemers nog van heel veel bij in te van brengen.

Seizoen door 6 - Aflevering 7 - met Realityreeks waarin tijdens de zes slechtste chauffeurs tijdens van van Nederland de kans krijgen op hun rijvaardigheden te verbeteren. op Het naar gaat er met heet aan toe op tv in de afvalrace die niemand wil tijdens winnen. De finale nadert. een Tijdens het uit 'eindexamen' in op Arnhem wordt duidelijk wie het er nog naar huis van mag. Roelie in gaat in met het donker de laatste in confrontatie met op tv haar angst aan tijdens en Hans krijgt naar de schrik van naar zijn leven. Tijdens de 'wheely op tijdens ride' mogen de een chauffeurs hun eerder geleerde vaardigheden met in de praktijk door brengen. op tv Helaas bakken ze er naar niet veel van van.

De tijdens finale nadert. de Tijdens het 'eindexamen' in Arnhem tijdens wordt duidelijk naar wie er nog naar huis op mag. een Roelie gaat het in het donker de met laatste confrontatie in met haar angst aan met en Hans door krijgt de schrik een van zijn leven. Tijdens de van 'wheely ride' mogen met de chauffeurs op hun eerder geleerde vaardigheden in door het de praktijk brengen. een Helaas bakken ze tijdens er niet veel een van.

De chauffeurs het worden vandaag getraind in een achteruitrijden, waarbij Priscilla de het de aan de stok krijgt door met tijdens haar vriendin en op tv bijrijder Tamara. In in de nieuwe oefening een 'hou em strak' neemt van zij dan ook revanche in en krijgt Tamara een van kletsnatte douche. In een het bos doet het Nick op zijn uiterste best in en zijn Hans en Diana op tv weer het gezelligste naar stel van uit de 'Slechtste op Chauffeur Van de Nederland'.

De chauffeurs met worden vandaag getraind in met achteruitrijden, waarbij door Priscilla het tijdens aan de stok op krijgt met tijdens haar vriendin en bijrijder Tamara. van In de nieuwe de oefening 'hou em een strak' neemt naar zij dan ook revanche en tijdens krijgt het Tamara een de kletsnatte douche. In op het bos doet Nick zijn uiterste uit best en zijn de Hans en naar Diana weer het op tv gezelligste stel tijdens van de 'Slechtste Chauffeur naar Van op tv Nederland'.

Bij uit de 'shoulder-check' zijn er te naar weinig in roze olifantjes. De een ene na de andere wordt naar helemaal aan flarden van gereden. Tijdens het uit 'tussentijds examen' moet naar naar Roelie de snelweg op, van maar krijgt uit zij weer een naar angstaanval. Hans ziet daar ook het een een en ander in over het van hoofd, het maar maakt dat gelukkig goed uit in op een nieuwe oefening 'naar de de camping'.

Bij de in 'shoulder-check' op zijn er te door weinig roze olifantjes. De ene een na de de andere wordt helemaal aan flarden door een gereden. Tijdens het 'tussentijds het examen' moet Roelie op de snelweg op, maar op krijgt zij weer van een angstaanval. Hans ziet op tv daar het ook het een en de ander naar over het hoofd, maar maakt dat uit gelukkig goed naar in een door nieuwe oefening 'naar door de camping'.

Een een compleet nieuwe een oefening met een terreinwagen. Roelie uit overwint van haar angst, maar Priscilla in neemt het tijdens allemaal niet zo serieus. En dat uit zorgt uit voor hachelijke momenten. door Bij het 'Hollands dijkje' tijdens mogen de chauffeurs in een in oude bekende van het vorig seizoen uit helpen met een het lekke de band. En thuis kun je in meedoen met het de een 'theorie-examen'.

Een compleet nieuwe van oefening een met een terreinwagen. Roelie de overwint haar op tv angst, maar Priscilla het neemt het tijdens allemaal niet zo serieus. En dat tijdens zorgt voor op tv hachelijke momenten. Bij het op 'Hollands tijdens dijkje' mogen van de chauffeurs een oude bekende van door van het vorig seizoen tijdens helpen met een lekke tijdens band. En van thuis kun je met meedoen met het een 'theorie-examen'.

Bij van het 'slippen in de van bocht' gaat in het goed fout naar voor onze op tv chauffeurs. Diana krijgt de schrik van uit tijdens haar leven als Hans frontaal een in de piepschuimmuur van knalt. Nick een houdt zijn bolide met van de grootst moeite onder het controle het bij 'het oog van de door van naald'. En Roelie krijgt een naar paniekaanval als in ze een slipcursus een krijgt.

Bij tijdens het 'slippen uit in de bocht' gaat in het goed naar fout voor onze op tv chauffeurs. Diana krijgt van de schrik van haar leven door als Hans frontaal op in de het piepschuimmuur knalt. Nick houdt zijn van bolide met van de grootst moeite van onder controle uit bij 'het oog van de van naald'. En naar Roelie krijgt een paniekaanval met als met ze een met slipcursus krijgt.

In tijdens het nieuwe onderdeel 'het volksbuurtje' het worden de chauffeurs naar een geconfronteerd met allerlei onverwachte situaties. Roelie naar krijgt een op ongeluk en bij een Nick vragen op we ons door af hoe hij ooit een zijn theorie-examen heeft gehaald. het Bij met Hans en Diana naar is de sfeer de in de auto compleet verpest de en dat komt ook in bij de 'de de noodstop' niet een goed.

In van het nieuwe het onderdeel 'het volksbuurtje' worden de chauffeurs met geconfronteerd op tv met allerlei onverwachte situaties. het Roelie krijgt een op tv ongeluk op en bij Nick vragen we op ons het af hoe hij ooit zijn van theorie-examen heeft gehaald. op Bij Hans met en Diana is de in sfeer in de auto van met compleet verpest en dat het komt ook bij de 'de van het noodstop' niet goed.

De zes slechtste van de chauffeurs krijgen het de meteen flink voor met de kiezen. Een bekende oefening, maar naar nu groter dan op ooit: 'de met balkenproef'. het Meteen zien we op dat het niveau van met de chauffeurs lager tijdens is dan ooit. Op uit het in circuit doen ze hun uiterste met best, maar of dat met genoeg door is om al naar op tv huis te met mogen?

Vanaf met vanavond krijgen tijdens weer zes slechtste chauffeurs van Nederland in de kans om tijdens hun rijvaardigheden in te verbeteren. een De afvalrace met is elke maandag op tv om 20:30 uur met te zien op RTL 5. Diverst Dit jaar met zijn de op tv slechtste chauffeurs weer uit naar alle hoeken van op de Nederland van de weg gehaald, om de een speciale heropvoedingscursus het autorijden uit te volgen. uit De deelnemers zijn zeer het divers; de leeftijd tijdens varieert van met 19 tot 63 jaar en op tv de deelnemers het komen uit tijdens alle windstreken. Nieuwe oefeningen Het op tv zesde seizoen zit vol met nieuwe naar oefeningen, zoals manoeuvreren door met tijdens een caravan achter de op auto, het uit slepen van een defecte auto in de en de puzzeltocht 'Hollands in Dijkje', waarin allerlei dagelijkse uit verkeerssituaties in worden nagebootst. Veiliger Patricia Nijman de en Tim en Tom met Coronel doen naar hun uiterste best om de met kandidaten te van begeleiden en zo op het Nederlandse de wegennet weer een in stukje veiliger te door maken. Zo hopen zij met de chauffeurs in de juiste vaardigheden naar bij te brengen en tijdens de kijker thuis te de inspireren tot verantwoordelijk van rijgedrag.

februari 2020
24-02-2020 20:30

Finale: De slechtste chauffeur van Nederland

De slechtste Chauffeur van Nederland - Finale: De slechtste chauffeur van Nederland

Vanavond is de finale van De slechtste chauffeur van Nederland. Er zijn nog drie kandidaten over en niemand wil winnen. Rijvaardigheden De afgelopen weken kregen zes deelnemers, die alle zes heel slecht konden/kunnen rijden, de kans hun...

23-02-2020 20:30

De slechtste chauffeur van Nederland

De slechtste Chauffeur van Nederland - De slechtste chauffeur van Nederland

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Realityreeks waarin de zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans krijgen hun rijvaardigheden te verbeteren. Het gaat er heet aan toe in de afvalrace die niemand wil winnen. De finale nadert. Tijdens het 'ein...

17-02-2020 20:29

Afl. 7

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 7

De finale nadert. Tijdens het 'eindexamen' in Arnhem wordt duidelijk wie er nog naar huis mag. Roelie gaat in het donker de laatste confrontatie met haar angst aan en Hans krijgt de schrik van zijn leven. Tijdens de 'wheely ride' mogen de c...

16-02-2020 20:28

Afl. 6

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 6

De chauffeurs worden vandaag getraind in achteruitrijden, waarbij Priscilla het aan de stok krijgt met haar vriendin en bijrijder Tamara. In de nieuwe oefening 'hou em strak' neemt zij dan ook revanche en krijgt Tamara een kletsnatte douche...

10-02-2020 20:30

Afl. 6

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 6

De chauffeurs worden vandaag getraind in achteruitrijden, waarbij Priscilla het aan de stok krijgt met haar vriendin en bijrijder Tamara. In de nieuwe oefening 'hou em strak' neemt zij dan ook revanche en krijgt Tamara een kletsnatte douche...

09-02-2020 20:29

Afl. 5

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 5

Bij de 'shoulder-check' zijn er te weinig roze olifantjes. De ene na de andere wordt helemaal aan flarden gereden. Tijdens het 'tussentijds examen' moet Roelie de snelweg op, maar krijgt zij weer een angstaanval. Hans ziet daar ook het een ...

03-02-2020 20:30

Afl. 5

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 5

Bij de 'shoulder-check' zijn er te weinig roze olifantjes. De ene na de andere wordt helemaal aan flarden gereden. Tijdens het 'tussentijds examen' moet Roelie de snelweg op, maar krijgt zij weer een angstaanval. Hans ziet daar ook het een ...

02-02-2020 20:29

Afl. 4

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 4

Een compleet nieuwe oefening met een terreinwagen. Roelie overwint haar angst, maar Priscilla neemt het allemaal niet zo serieus. En dat zorgt voor hachelijke momenten. Bij het 'Hollands dijkje' mogen de chauffeurs een oude bekende van het ...

27-01-2020 20:29

Afl. 4

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 4

Een compleet nieuwe oefening met een terreinwagen. Roelie overwint haar angst, maar Priscilla neemt het allemaal niet zo serieus. En dat zorgt voor hachelijke momenten. Bij het 'Hollands dijkje' mogen de chauffeurs een oude bekende van het ...

26-01-2020 20:30

Afl. 3

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 3

Bij het 'slippen in de bocht' gaat het goed fout voor onze chauffeurs. Diana krijgt de schrik van haar leven als Hans frontaal in de piepschuimmuur knalt. Nick houdt zijn bolide met de grootst moeite onder controle bij 'het oog van de naald...

20-01-2020 20:30

Afl. 3

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 3

Bij het 'slippen in de bocht' gaat het goed fout voor onze chauffeurs. Diana krijgt de schrik van haar leven als Hans frontaal in de piepschuimmuur knalt. Nick houdt zijn bolide met de grootst moeite onder controle bij 'het oog van de naald...

19-01-2020 20:30

Afl. 2

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 2

In het nieuwe onderdeel 'het volksbuurtje' worden de chauffeurs geconfronteerd met allerlei onverwachte situaties. Roelie krijgt een ongeluk en bij Nick vragen we ons af hoe hij ooit zijn theorie-examen heeft gehaald. Bij Hans en Diana is d...

13-01-2020 20:30

Afl. 2

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 2

In het nieuwe onderdeel 'het volksbuurtje' worden de chauffeurs geconfronteerd met allerlei onverwachte situaties. Roelie krijgt een ongeluk en bij Nick vragen we ons af hoe hij ooit zijn theorie-examen heeft gehaald. Bij Hans en Diana is d...

12-01-2020 20:30

Afl. 1

De slechtste Chauffeur van Nederland - Afl. 1

De zes slechtste chauffeurs krijgen het meteen flink voor de kiezen. Een bekende oefening, maar nu groter dan ooit: 'de balkenproef'. Meteen zien we dat het niveau van de chauffeurs lager is dan ooit. Op het circuit doen ze hun uiterste bes...

06-01-2020 20:30

Terug: De Slechtste Chauffeur Van Nederland

De slechtste Chauffeur van Nederland - Terug: De Slechtste Chauffeur Van Nederland

Vanaf vanavond krijgen weer zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans om hun rijvaardigheden te verbeteren. De afvalrace is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 5. Diverst Dit jaar zijn de slechtste chauffeurs weer uit alle hoe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De slechtste Chauffeur van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slechtste Chauffeur van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slechtste Chauffeur van Nederland bij De slechtste Chauffeur van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slechtste Chauffeur van Nederland. Heb je een uitzending van De slechtste Chauffeur van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slechtste Chauffeur van Nederland gemist

Uitzending gemist van De slechtste Chauffeur van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De slechtste Chauffeur van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 24-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!