Programma gemist?

Wim is volledig uit verlamd en op tv totaal afhankelijk van de de mensen om van hem heen. Wanneer zijn op op vrouw een weekend weg is nemen op tv zijn drie naar zoons de uit zorg over.Meer Wim is op volledig verlamd en uit totaal afhankelijk van de door mensen om naar hem heen. tijdens Wanneer zijn vrouw door een weekend weg is het nemen naar zijn drie zoons de tijdens zorg over. Voor het eerst naar in met lange tijd tijdens zijn ze geheel in op elkaar aangewezen. Terwijl de met drie broers in gezellig op tv Limburgs door dialect door elkaar heen kletsen, uit laat op ook Wim af door en toe van tijdens zich horen via de met monotone robotstem van zijn uit spraakcomputer. door Hij kan dan wel uit niks meer zeggen met met de zijn eigen stem, humor heeft hij tijdens des te uit meer. Vijftien naar jaar geleden kreeg Wim een een door herseninfarct. Sindsdien lijdt van hij aan het locked-in-syndroom. het Een toestand waardoor hij bijna uit uit volledig verlamd is en het niet meer kan praten. Inmiddels een een woont hij al jaren op weer thuis en een wordt hij fulltime verzorgd naar door zijn vrouw. met Met de op minieme bewegingsmogelijkheden die hij op tv nog heeft bedient hij het zijn spraakcomputer, naar waarmee hij met ondanks zijn beperkingen een op niet weg te met denken factor in de het tijdens gezelschap is. Om hun moeder een tijdens de weekendje weg te op tv gunnen, nemen de drie zoons Will, in Edwin in en Bram in de verzorging van hun vader uit volledig op zich. Voor naar een het eerst sinds lange in tijd zijn de met vier mannen een heel weekend door lang alleen op door elkaar aangewezen. En op tv dat lijkt op hen dichter tot door elkaar te uit brengen.Minder

januari 2021
21-10-2014 23:00

Doc 25: Alles is gezegd

Doc 25: Alles is gezegd - Doc 25: Alles is gezegd

Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vrouw een weekend weg is nemen zijn drie zoons de zorg over.Meer Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vro...

Doc 25: Alles is gezegd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doc 25: Alles is gezegd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doc 25: Alles is gezegd bij Doc 25: Alles is gezegd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doc 25: Alles is gezegd. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doc 25: Alles is gezegd gemist

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Hier kun je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!