Programma gemist?

Wim is volledig naar het verlamd en totaal in afhankelijk van de mensen om hem op heen. Wanneer zijn van vrouw een de weekend door weg is nemen zijn tijdens drie zoons de op zorg over.Meer Wim het is volledig verlamd en tijdens totaal afhankelijk door van de mensen om hem een heen. Wanneer zijn van vrouw een weekend tijdens weg is nemen met zijn tijdens drie zoons de zorg over. een Voor het het eerst het in lange tijd in zijn ze geheel op elkaar het aangewezen. Terwijl de drie de broers op in gezellig in Limburgs dialect door elkaar heen in kletsen, uit laat ook Wim af en van toe naar van zich horen via de monotone de met robotstem van zijn spraakcomputer. Hij een kan van dan wel niks tijdens meer zeggen met zijn van eigen stem, humor heeft uit hij des te een meer. van Vijftien jaar geleden kreeg Wim met een uit herseninfarct. Sindsdien lijdt hij het aan het locked-in-syndroom. een Een toestand waardoor het hij bijna tijdens volledig verlamd is en niet op tv meer kan praten. uit Inmiddels een woont hij al jaren weer thuis tijdens en door wordt hij tijdens fulltime verzorgd door zijn vrouw. Met door de minieme van bewegingsmogelijkheden die hij nog tijdens op tv heeft bedient hij zijn spraakcomputer, waarmee de hij tijdens ondanks zijn het beperkingen een niet weg te een denken factor door in het van gezelschap is. Om in hun moeder een door weekendje weg te gunnen, nemen van de drie op zoons Will, Edwin en met Bram met de verzorging van hun vader door volledig op zich. Voor van met het eerst sinds lange het tijd zijn de vier mannen op tv een op heel weekend lang alleen met op elkaar het aangewezen. En dat lijkt hen het de dichter tot elkaar te uit brengen.Minder

oktober 2019
21-10-2014 23:00

Doc 25: Alles is gezegd

Doc 25: Alles is gezegd - Doc 25: Alles is gezegd

Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vrouw een weekend weg is nemen zijn drie zoons de zorg over.Meer Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vro...

Doc 25: Alles is gezegd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doc 25: Alles is gezegd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doc 25: Alles is gezegd bij Doc 25: Alles is gezegd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doc 25: Alles is gezegd. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doc 25: Alles is gezegd gemist

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Hier kun je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!