Programma gemist?

Wim tijdens is volledig tijdens verlamd en totaal afhankelijk van op tv de van mensen om hem heen. van Wanneer zijn vrouw een weekend naar weg is tijdens nemen naar zijn drie zoons de tijdens zorg over.Meer Wim is door volledig verlamd naar en totaal afhankelijk van de op tv mensen om hem naar heen. Wanneer zijn met vrouw een door weekend weg op is nemen zijn drie een zoons de het zorg over. tijdens Voor het eerst op tv in lange tijd zijn ze geheel op tv op elkaar de aangewezen. Terwijl de de drie broers in een gezellig Limburgs dialect door op tv van elkaar heen kletsen, laat ook Wim op naar af en toe van zich tijdens horen via op de monotone robotstem van zijn van spraakcomputer. Hij kan een dan wel niks het meer zeggen de met zijn tijdens eigen stem, humor heeft uit hij des door te meer. de Vijftien jaar geleden een kreeg Wim een herseninfarct. Sindsdien lijdt een hij op tv aan het locked-in-syndroom. Een toestand tijdens waardoor op hij bijna volledig verlamd in is en niet meer in kan praten. Inmiddels tijdens woont hij op tv al het jaren weer thuis op tv en wordt hij fulltime naar verzorgd door met zijn vrouw. Met de minieme bewegingsmogelijkheden uit die de hij nog heeft op tv bedient hij zijn spraakcomputer, waarmee op hij van ondanks zijn beperkingen door een niet weg van te denken factor in het in het gezelschap is. Om hun met moeder een de weekendje weg te op tv gunnen, nemen de drie op zoons Will, Edwin en het Bram de de verzorging van hun vader tijdens volledig op zich. Voor een uit het eerst sinds lange tijd op tv zijn het de vier mannen een op tv heel weekend de lang alleen op elkaar aangewezen. van En dat lijkt hen met door dichter tot elkaar in te brengen.Minder

augustus 2021
21-10-2014 23:00

Doc 25: Alles is gezegd

Doc 25: Alles is gezegd - Doc 25: Alles is gezegd

Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vrouw een weekend weg is nemen zijn drie zoons de zorg over.Meer Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vro...

Doc 25: Alles is gezegd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doc 25: Alles is gezegd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doc 25: Alles is gezegd bij Doc 25: Alles is gezegd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doc 25: Alles is gezegd. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doc 25: Alles is gezegd gemist

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Hier kun je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!