Programma gemist?

Wim is een volledig verlamd en van totaal afhankelijk uit van de in mensen om hem heen. op tv Wanneer zijn vrouw een uit weekend van weg is nemen zijn drie met zoons de de zorg over.Meer Wim is volledig tijdens verlamd tijdens en totaal afhankelijk van naar de op tv mensen om hem het heen. Wanneer zijn vrouw een weekend uit weg is van nemen zijn in drie zoons de zorg over. een Voor door het eerst de in lange tijd zijn in ze geheel op elkaar uit aangewezen. Terwijl de drie uit een broers in gezellig Limburgs dialect door van elkaar heen kletsen, met laat ook Wim op tv af van en toe van zich horen tijdens via de uit monotone robotstem van van zijn spraakcomputer. Hij de kan met dan wel niks meer zeggen met uit zijn eigen op tv stem, humor heeft tijdens hij des te meer. op Vijftien jaar geleden met kreeg door Wim een tijdens herseninfarct. Sindsdien lijdt hij door aan het locked-in-syndroom. uit Een toestand waardoor op hij bijna volledig verlamd het is en niet het meer kan praten. in Inmiddels woont hij naar al jaren weer thuis op en wordt hij naar fulltime verzorgd door door zijn naar vrouw. Met de op tv minieme bewegingsmogelijkheden die hij nog het heeft uit bedient hij naar zijn spraakcomputer, waarmee hij door ondanks zijn beperkingen een niet op tv weg de te denken factor van in het gezelschap is. in Om hun van moeder een weekendje het weg te op gunnen, nemen de drie zoons het Will, met Edwin en Bram tijdens de verzorging van hun de vader volledig op zich. Voor op het het eerst sinds lange op tijd zijn de vier mannen tijdens door een heel weekend een lang alleen op elkaar aangewezen. de En dat tijdens lijkt hen dichter naar tot elkaar te in brengen.Minder

juni 2020
21-10-2014 23:00

Doc 25: Alles is gezegd

Doc 25: Alles is gezegd - Doc 25: Alles is gezegd

Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vrouw een weekend weg is nemen zijn drie zoons de zorg over.Meer Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vro...

Doc 25: Alles is gezegd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doc 25: Alles is gezegd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doc 25: Alles is gezegd bij Doc 25: Alles is gezegd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doc 25: Alles is gezegd. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doc 25: Alles is gezegd gemist

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Hier kun je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!