Programma gemist?

Wim is met volledig naar verlamd en totaal afhankelijk van uit de mensen met om hem heen. Wanneer een zijn vrouw een weekend het weg is van nemen op tv zijn drie zoons op tv de zorg over.Meer Wim op tv is volledig verlamd en het totaal afhankelijk van de tijdens mensen om hem met in heen. Wanneer zijn van vrouw een weekend naar weg is nemen zijn tijdens drie zoons de zorg met over. Voor op het eerst in op tv lange tijd zijn ze geheel op op elkaar naar aangewezen. Terwijl op de drie broers op tv in gezellig het Limburgs dialect door elkaar het heen kletsen, uit laat ook Wim af de en toe van zich op tv horen via de van monotone robotstem van op zijn spraakcomputer. Hij kan tijdens dan wel niks met meer zeggen met door zijn een eigen stem, humor heeft hij door des te in meer. Vijftien jaar geleden van van kreeg Wim een herseninfarct. Sindsdien lijdt naar een hij aan het uit locked-in-syndroom. Een toestand waardoor hij in bijna het volledig verlamd is en van niet meer de kan praten. Inmiddels op woont hij al jaren weer op thuis en wordt hij uit fulltime van verzorgd door op zijn vrouw. Met de in minieme bewegingsmogelijkheden die op tv hij nog heeft van bedient hij zijn met spraakcomputer, waarmee van hij ondanks zijn beperkingen op tv een niet weg op te denken factor in van het op tv gezelschap is. Om hun moeder een een tijdens weekendje weg te door gunnen, nemen de de drie zoons Will, Edwin op en Bram de van verzorging van hun vader volledig een op zich. Voor in op het eerst sinds een lange tijd zijn de vier mannen met een tijdens heel weekend lang alleen op op tv de elkaar aangewezen. En dat lijkt op tv hen dichter tot elkaar uit te de brengen.Minder

april 2021
21-10-2014 23:00

Doc 25: Alles is gezegd

Doc 25: Alles is gezegd - Doc 25: Alles is gezegd

Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vrouw een weekend weg is nemen zijn drie zoons de zorg over.Meer Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vro...

Doc 25: Alles is gezegd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doc 25: Alles is gezegd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doc 25: Alles is gezegd bij Doc 25: Alles is gezegd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doc 25: Alles is gezegd. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doc 25: Alles is gezegd gemist

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Hier kun je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!