Programma gemist?

Wim het is volledig verlamd en totaal in afhankelijk van op tv de mensen om hem door heen. op Wanneer zijn vrouw naar een weekend weg is nemen tijdens zijn met drie zoons tijdens de zorg over.Meer een Wim is volledig verlamd uit en totaal van afhankelijk van de mensen om door hem op heen. Wanneer zijn vrouw een weekend door het weg is nemen zijn drie de zoons de zorg naar over. van Voor het eerst in in lange tijd het zijn ze geheel op een elkaar aangewezen. Terwijl de het drie in broers in gezellig Limburgs in dialect door elkaar de heen kletsen, met laat ook Wim af en de toe van zich horen van de via de monotone van robotstem van zijn door spraakcomputer. Hij kan dan tijdens wel niks meer zeggen met de zijn op tv eigen stem, humor een heeft hij uit des te meer. Vijftien jaar geleden van kreeg naar Wim een herseninfarct. naar Sindsdien lijdt hij op aan het locked-in-syndroom. Een een toestand waardoor door hij bijna volledig verlamd tijdens is in en niet meer het kan praten. Inmiddels woont hij naar al jaren door weer thuis en wordt met hij fulltime tijdens verzorgd door zijn het vrouw. Met de minieme naar bewegingsmogelijkheden die hij tijdens nog heeft bedient van hij zijn spraakcomputer, waarmee met hij ondanks de zijn op beperkingen een niet door weg te denken factor in het op gezelschap door is. Om hun moeder een uit weekendje weg te het een gunnen, nemen de drie in zoons Will, Edwin en Bram het de verzorging van van uit hun vader volledig op zich. met Voor een het eerst sinds de lange tijd zijn van de vier mannen een heel weekend de lang met alleen op elkaar aangewezen. door En op tv dat lijkt hen van dichter tot elkaar te uit brengen.Minder

september 2020
21-10-2014 23:00

Doc 25: Alles is gezegd

Doc 25: Alles is gezegd - Doc 25: Alles is gezegd

Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vrouw een weekend weg is nemen zijn drie zoons de zorg over.Meer Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vro...

Doc 25: Alles is gezegd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doc 25: Alles is gezegd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doc 25: Alles is gezegd bij Doc 25: Alles is gezegd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doc 25: Alles is gezegd. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doc 25: Alles is gezegd gemist

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Hier kun je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!