Programma gemist?

Wim op tv is volledig verlamd en totaal door afhankelijk in van de mensen om hem in een heen. Wanneer zijn vrouw een door weekend weg is nemen met zijn uit drie zoons de de zorg over.Meer Wim is het volledig verlamd en totaal uit afhankelijk van de het mensen om de hem heen. Wanneer zijn door vrouw door een weekend weg is nemen van zijn drie zoons het de van zorg over. Voor het eerst op tv in lange tijd op tv van zijn ze geheel op elkaar op aangewezen. op tv Terwijl de drie broers in het gezellig Limburgs dialect door op een elkaar heen kletsen, door laat ook Wim met af en toe de van zich horen via de monotone tijdens door robotstem van zijn spraakcomputer. Hij door kan dan de wel niks meer zeggen met naar zijn door eigen stem, humor heeft op tv hij des te uit meer. Vijftien het jaar geleden een kreeg Wim een herseninfarct. de Sindsdien lijdt hij de aan het locked-in-syndroom. Een met toestand waardoor hij bijna in volledig de verlamd is en niet een meer kan praten. Inmiddels de de woont hij al jaren een weer thuis en wordt het hij de fulltime verzorgd door zijn vrouw. tijdens Met de minieme bewegingsmogelijkheden het die van hij nog van heeft bedient hij zijn spraakcomputer, op waarmee hij ondanks zijn van beperkingen een op tv niet weg te in denken factor met in het gezelschap is. van Om hun moeder een tijdens weekendje door weg te gunnen, nemen de door drie zoons Will, door Edwin op tv en Bram in de verzorging van hun vader met volledig op zich. naar Voor van het eerst sinds lange tijd zijn de de vier naar mannen een heel weekend op tv naar lang alleen op op elkaar aangewezen. En dat lijkt op hen dichter in tot elkaar te het brengen.Minder

september 2021
21-10-2014 23:00

Doc 25: Alles is gezegd

Doc 25: Alles is gezegd - Doc 25: Alles is gezegd

Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vrouw een weekend weg is nemen zijn drie zoons de zorg over.Meer Wim is volledig verlamd en totaal afhankelijk van de mensen om hem heen. Wanneer zijn vro...

Doc 25: Alles is gezegd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doc 25: Alles is gezegd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doc 25: Alles is gezegd bij Doc 25: Alles is gezegd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doc 25: Alles is gezegd. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doc 25: Alles is gezegd gemist

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Doc 25: Alles is gezegd gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Doc 25: Alles is gezegd? Hier kun je alle uitzendingen van Doc 25: Alles is gezegd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-10-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!