Programma gemist?

De naar jonge arts naar Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, maar het krijgt geen uitreisvisum. een In plaats van daarvan wordt ze met naar een van klein ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer de Oost-Duitsland, de zomer van van 1980. de De een jonge arts Barbara op wil het land verlaten en de heeft uit een uitreisvisum aangevraagd. Dit verzoek op tv wordt door de de overheid echter een niet aanvaard en ze door wordt zelfs door naar de provincie gestuurd. uit Barbara moet naar haar arbeidsplaats in Berlijn uit verlaten door en gaan werken in een klein door ziekenhuis, ergens naar ver weg. van Zij aarzelt uit en hoopt dat naar haar geliefde Jörg, die uit West-Duitsland uit door afkomstig is, hun ontsnapping voorbereidt. met Op het platteland installeert in zij zich en naar wacht. Ze heeft op nu een leven een aan de het zijlijn, terwijl tijdens zij eigenlijk weg wil om uit door ergens anders een toekomst een op te bouwen en daardoor het kan met ze geen gevoelens op ontwikkelen voor een haar omgeving, haar buren, het haar collega's. Alleen voor haar tijdens op tv patiënten in de kinderchirurgie heeft ze op tv een nog affectie. Haar baas André waardeert een haar werk, maar naar in waarom besteedt hij met zoveel aandacht aan haar? Behoort naar hij tot de de Stasi? Of is hij uit door verliefd op haar? Barbara weet het tijdens niet en de uit geplande een vlucht komt steeds een dichterbij.Minder

juni 2020
25-10-2014 00:05

Film op 2: Barbara

Film op 2: Barbara - Film op 2: Barbara

De jonge arts Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, maar krijgt geen uitreisvisum. In plaats daarvan wordt ze naar een klein ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer Oost-Duitsland, de zomer van 1980. De jonge arts Barbara wil het land verla...

Film op 2: Barbara gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Barbara de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Barbara bij Film op 2: Barbara liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Barbara. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Barbara gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2014 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!