Programma gemist?

De jonge arts op tv Barbara het wil Oost-Duitsland verlaten, maar krijgt een geen uit uitreisvisum. In plaats uit daarvan wordt ze naar in een tijdens klein ziekenhuis in de provincie naar gestuurd.Meer Oost-Duitsland, de op zomer van 1980. door De jonge arts het Barbara wil het het land verlaten en heeft het een uitreisvisum aangevraagd. een Dit verzoek naar wordt op tv door de overheid naar echter niet aanvaard en door ze wordt zelfs door naar de op tv provincie gestuurd. Barbara moet in haar arbeidsplaats de in Berlijn verlaten op en gaan werken in een een klein een ziekenhuis, ergens ver weg. Zij het aarzelt en hoopt tijdens dat haar geliefde op tv Jörg, uit die uit West-Duitsland afkomstig is, hun een ontsnapping voorbereidt. naar Op het het platteland installeert zij tijdens zich en naar wacht. Ze heeft nu een leven de aan de naar zijlijn, terwijl zij eigenlijk door tijdens weg wil om ergens uit anders een toekomst op te de op tv bouwen en daardoor kan ze een geen gevoelens ontwikkelen voor in door haar omgeving, haar buren, het haar collega's. Alleen voor haar van patiënten in het de kinderchirurgie heeft het ze naar nog affectie. Haar baas André de waardeert haar werk, in maar waarom besteedt het hij zoveel aandacht aan op het haar? Behoort hij het tot de Stasi? naar Of is hij verliefd op haar? op tv Barbara weet door het niet een en de op geplande vlucht komt steeds met dichterbij.Minder

januari 2021
25-10-2014 00:05

Film op 2: Barbara

Film op 2: Barbara - Film op 2: Barbara

De jonge arts Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, maar krijgt geen uitreisvisum. In plaats daarvan wordt ze naar een klein ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer Oost-Duitsland, de zomer van 1980. De jonge arts Barbara wil het land verla...

Film op 2: Barbara gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Barbara de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Barbara bij Film op 2: Barbara liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Barbara. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Barbara gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2014 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!