Programma gemist?

De jonge arts een naar Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, uit maar krijgt geen een uitreisvisum. In plaats daarvan wordt een op ze naar een klein een ziekenhuis in met de provincie gestuurd.Meer naar Oost-Duitsland, de zomer van 1980. uit De jonge arts door Barbara wil op tv het land verlaten op tv en heeft een uit uitreisvisum aangevraagd. Dit verzoek op wordt door de door overheid echter een niet aanvaard en ze wordt van op zelfs naar de op provincie gestuurd. Barbara moet haar arbeidsplaats van in Berlijn uit verlaten en op tv gaan werken in van een klein ziekenhuis, ergens ver de weg. Zij aarzelt van en door hoopt dat haar geliefde naar Jörg, die uit West-Duitsland door afkomstig is, met hun een ontsnapping voorbereidt. Op het platteland door installeert zij zich op en naar wacht. Ze heeft de nu een leven aan uit de zijlijn, terwijl van zij eigenlijk door weg wil om ergens anders een een toekomst uit op te bouwen en uit daardoor kan ze een geen gevoelens naar ontwikkelen voor op haar omgeving, haar buren, door haar collega's. Alleen voor haar op patiënten in op tv de kinderchirurgie uit heeft ze uit nog affectie. Haar baas op André waardeert in haar werk, maar waarom besteedt hij door zoveel op aandacht aan haar? Behoort hij naar tot door de Stasi? Of is hij uit verliefd op tijdens haar? naar Barbara weet het niet en de van geplande vlucht het komt steeds uit dichterbij.Minder

november 2019
25-10-2014 00:05

Film op 2: Barbara

Film op 2: Barbara - Film op 2: Barbara

De jonge arts Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, maar krijgt geen uitreisvisum. In plaats daarvan wordt ze naar een klein ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer Oost-Duitsland, de zomer van 1980. De jonge arts Barbara wil het land verla...

Film op 2: Barbara gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Barbara de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Barbara bij Film op 2: Barbara liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Barbara. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Barbara gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2014 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!