Programma gemist?

De naar jonge arts Barbara het wil Oost-Duitsland verlaten, in maar krijgt door geen uitreisvisum. In plaats daarvan op wordt ze van naar een klein op tv ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer tijdens Oost-Duitsland, de door zomer van 1980. uit De jonge arts op tv Barbara wil het uit land verlaten en tijdens heeft een door uitreisvisum aangevraagd. Dit verzoek de wordt door de overheid op tv echter niet op aanvaard uit en ze wordt zelfs uit naar de provincie een gestuurd. Barbara uit moet haar arbeidsplaats in Berlijn op verlaten en van gaan werken in een een klein ziekenhuis, in ergens ver de weg. Zij aarzelt en het hoopt dat haar geliefde Jörg, de die uit uit West-Duitsland afkomstig is, in hun ontsnapping naar voorbereidt. Op het naar platteland installeert zij zich uit en wacht. tijdens Ze heeft op tv nu een leven aan de op tv zijlijn, op tv terwijl zij eigenlijk weg wil met om ergens anders in een toekomst op op te bouwen tijdens en daardoor in kan ze geen gevoelens een ontwikkelen voor haar omgeving, haar het buren, haar collega's. de Alleen uit voor haar door patiënten in de kinderchirurgie tijdens heeft ze nog affectie. op tv Haar baas André waardeert een haar werk, maar op waarom besteedt hij het zoveel aandacht met aan haar? uit Behoort hij tot de Stasi? op het Of is hij verliefd op haar? uit naar Barbara weet het niet en in de geplande tijdens vlucht komt steeds uit dichterbij.Minder

september 2020
25-10-2014 00:05

Film op 2: Barbara

Film op 2: Barbara - Film op 2: Barbara

De jonge arts Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, maar krijgt geen uitreisvisum. In plaats daarvan wordt ze naar een klein ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer Oost-Duitsland, de zomer van 1980. De jonge arts Barbara wil het land verla...

Film op 2: Barbara gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Barbara de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Barbara bij Film op 2: Barbara liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Barbara. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Barbara gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2014 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!