Programma gemist?

De jonge naar arts uit Barbara wil Oost-Duitsland een verlaten, maar krijgt geen uitreisvisum. In de plaats daarvan wordt uit ze naar het een klein ziekenhuis in in de op provincie gestuurd.Meer naar Oost-Duitsland, de zomer van op 1980. De uit jonge arts Barbara wil het op tv land verlaten een en heeft een uitreisvisum naar aangevraagd. Dit het verzoek wordt door de overheid van naar echter niet aanvaard en de ze wordt het zelfs naar de provincie gestuurd. in Barbara moet haar arbeidsplaats het een in Berlijn verlaten de en gaan werken in een klein op tv ziekenhuis, ergens het ver de weg. Zij aarzelt op en hoopt dat haar geliefde van Jörg, die uit op West-Duitsland de afkomstig is, hun naar ontsnapping voorbereidt. Op het het platteland installeert zij zich en door wacht. uit Ze heeft nu een leven op tv aan de zijlijn, door op tv terwijl zij eigenlijk weg uit wil om in ergens anders een toekomst op de te bouwen van en daardoor kan ze op geen gevoelens ontwikkelen op voor haar omgeving, haar tijdens buren, met haar collega's. Alleen voor met haar uit patiënten in de naar kinderchirurgie heeft ze nog affectie. op Haar naar baas André waardeert met haar werk, maar waarom besteedt uit hij zoveel aandacht door aan uit haar? Behoort hij tot de het Stasi? Of het is hij het verliefd op haar? Barbara weet van het niet en tijdens de met geplande vlucht komt steeds de dichterbij.Minder

september 2021
25-10-2014 00:05

Film op 2: Barbara

Film op 2: Barbara - Film op 2: Barbara

De jonge arts Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, maar krijgt geen uitreisvisum. In plaats daarvan wordt ze naar een klein ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer Oost-Duitsland, de zomer van 1980. De jonge arts Barbara wil het land verla...

Film op 2: Barbara gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Barbara de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Barbara bij Film op 2: Barbara liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Barbara. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Barbara gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2014 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!