Programma gemist?

De een jonge arts in Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, maar krijgt een geen uitreisvisum. het In naar plaats daarvan wordt in ze naar een op klein ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer de Oost-Duitsland, op de zomer van uit 1980. De jonge arts Barbara door op wil het land verlaten uit en heeft een met uitreisvisum aangevraagd. Dit verzoek een wordt door de overheid in echter met niet aanvaard en naar ze wordt zelfs in naar de provincie gestuurd. een Barbara moet haar tijdens arbeidsplaats een in Berlijn verlaten en gaan werken het door in een klein naar ziekenhuis, ergens ver weg. met Zij aarzelt en op hoopt dat haar met geliefde Jörg, die het uit West-Duitsland afkomstig is, hun het in ontsnapping voorbereidt. Op het platteland installeert tijdens zij zich en naar wacht. Ze heeft naar nu een leven het aan de naar zijlijn, terwijl een zij eigenlijk weg wil in om ergens anders in een toekomst op te met op bouwen en daardoor met kan ze geen gevoelens ontwikkelen voor het haar tijdens omgeving, haar buren, haar naar collega's. Alleen voor van haar door patiënten in de kinderchirurgie een heeft ze nog affectie. Haar op baas uit André waardeert haar werk, een maar waarom tijdens besteedt hij zoveel aandacht aan de in haar? Behoort hij tot op tv de Stasi? op Of is hij verliefd met op haar? Barbara weet het het niet en de door geplande vlucht komt naar steeds tijdens dichterbij.Minder

mei 2021
25-10-2014 00:05

Film op 2: Barbara

Film op 2: Barbara - Film op 2: Barbara

De jonge arts Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, maar krijgt geen uitreisvisum. In plaats daarvan wordt ze naar een klein ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer Oost-Duitsland, de zomer van 1980. De jonge arts Barbara wil het land verla...

Film op 2: Barbara gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Barbara de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Barbara bij Film op 2: Barbara liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Barbara. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Barbara gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2014 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!