Programma gemist?

De door jonge arts Barbara de wil Oost-Duitsland verlaten, van maar krijgt geen uitreisvisum. In in plaats in daarvan wordt ze naar een van klein ziekenhuis in op de provincie gestuurd.Meer in Oost-Duitsland, de het zomer in van 1980. De jonge arts Barbara de wil de het land met verlaten en heeft op tv een uitreisvisum aangevraagd. Dit verzoek door wordt in door de overheid echter niet tijdens aanvaard tijdens en ze wordt zelfs naar tijdens de van provincie gestuurd. Barbara moet door haar arbeidsplaats op tv in Berlijn verlaten op tv en gaan werken in in een klein ziekenhuis, ergens door ver weg. naar Zij aarzelt en hoopt dat het haar geliefde Jörg, door door die uit West-Duitsland afkomstig in is, hun ontsnapping naar voorbereidt. Op van het platteland installeert zij zich het en wacht. Ze heeft tijdens nu een leven uit aan een de zijlijn, terwijl zij eigenlijk in weg wil met om de ergens anders een toekomst op in te bouwen uit en daardoor door kan ze geen gevoelens door ontwikkelen voor haar de omgeving, haar naar buren, haar collega's. Alleen voor haar in patiënten in tijdens de het kinderchirurgie heeft ze in nog affectie. Haar baas André waardeert tijdens haar het werk, maar waarom besteedt door hij zoveel het aandacht aan het haar? Behoort hij tot op tv de Stasi? Of is door hij verliefd op van haar? Barbara weet het tijdens door niet en de geplande vlucht komt op tv steeds uit dichterbij.Minder

oktober 2021
25-10-2014 00:05

Film op 2: Barbara

Film op 2: Barbara - Film op 2: Barbara

De jonge arts Barbara wil Oost-Duitsland verlaten, maar krijgt geen uitreisvisum. In plaats daarvan wordt ze naar een klein ziekenhuis in de provincie gestuurd.Meer Oost-Duitsland, de zomer van 1980. De jonge arts Barbara wil het land verla...

Film op 2: Barbara gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Barbara de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Barbara bij Film op 2: Barbara liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Barbara. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Barbara gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Barbara gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Barbara? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Barbara kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-10-2014 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!