Programma gemist?

Een dag uit de het op leven van Monsieur Oscar. Hij van reist de van zonsopgang tot middernacht tijdens van het ene de naar het andere in leven. Steeds duikt hij het een als volleerd acteur in een nieuwe door rol.Meer Drama, Frankrijk, op de 2012. Holy Motors volgt in één dag uit het van leven van Monsieur in Oscar. Hij met reist van zonsopgang tot met na middernacht van het uit uit ene naar het andere leven. tijdens Zijn enige metgezel, de met tijdens slanke blonde Céline, rijdt hem in met uit een limousine door een de straten van door Parijs. Monsieur Oscar het stapt de wereld tijdens in, in vele gedaanten als bijvoorbeeld een rijke zakenman, het moordenaar, bedelaar, gek het of familieman. met Steeds duikt de hij als een volleerd in acteur in op een nieuwe rol, naar maar waar zijn de camera's? een Voor een in mysterieuze drijvende op tv kracht werkt Monsieur Oscar heel precies naar het van doel naar doel en met streeft naar op tv de beste uitvoering in van zijn het daden.Minder

mei 2021
26-10-2014 00:30

Film op 2: Holy Motors

Film op 2: Holy Motors - Film op 2: Holy Motors

Een dag uit het leven van Monsieur Oscar. Hij reist van zonsopgang tot middernacht van het ene naar het andere leven. Steeds duikt hij als volleerd acteur in een nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, 2012. Holy Motors volgt één dag uit het leve...

Film op 2: Holy Motors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Holy Motors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Holy Motors bij Film op 2: Holy Motors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Holy Motors. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Holy Motors gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!