Programma gemist?

Een dag uit naar het op tv leven van Monsieur Oscar. Hij op tv uit reist van zonsopgang tot op middernacht van het ene een naar het andere de leven. tijdens Steeds duikt hij met als volleerd acteur in een nieuwe een rol.Meer Drama, van Frankrijk, 2012. op tv Holy Motors volgt met één dag door uit het leven een van Monsieur Oscar. Hij tijdens reist van zonsopgang tot na van in middernacht van het ene in naar het andere leven. een Zijn uit enige metgezel, de slanke op tv blonde Céline, rijdt hem uit in een limousine door in de het straten van Parijs. Monsieur van Oscar stapt met de wereld uit in, in vele op tv gedaanten als bijvoorbeeld rijke zakenman, tijdens moordenaar, bedelaar, gek naar of uit familieman. Steeds duikt de hij als een volleerd acteur op tv in een nieuwe naar rol, maar de waar zijn op tv de camera's? Voor een mysterieuze drijvende een kracht werkt door Monsieur Oscar heel precies door door van doel naar doel en streeft met naar de beste door uitvoering van zijn tijdens op daden.Minder

januari 2021
26-10-2014 00:30

Film op 2: Holy Motors

Film op 2: Holy Motors - Film op 2: Holy Motors

Een dag uit het leven van Monsieur Oscar. Hij reist van zonsopgang tot middernacht van het ene naar het andere leven. Steeds duikt hij als volleerd acteur in een nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, 2012. Holy Motors volgt één dag uit het leve...

Film op 2: Holy Motors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Holy Motors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Holy Motors bij Film op 2: Holy Motors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Holy Motors. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Holy Motors gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!