Programma gemist?

Een dag het uit uit het leven van Monsieur Oscar. op tv Hij door reist van zonsopgang op tot middernacht van met het ene naar het andere op leven. van Steeds duikt hij door als volleerd acteur in in een nieuwe rol.Meer op tv Drama, Frankrijk, 2012. Holy Motors door van volgt één dag een uit het leven van Monsieur met Oscar. Hij het reist van zonsopgang tot naar na het middernacht van het de ene naar het andere op leven. Zijn enige metgezel, het de slanke blonde tijdens Céline, rijdt hem van in een uit limousine door de straten een van Parijs. Monsieur Oscar uit op tv stapt de wereld in, in van vele gedaanten als bijvoorbeeld naar rijke naar zakenman, moordenaar, bedelaar, gek of het familieman. Steeds duikt op naar hij als een volleerd acteur tijdens in een in nieuwe rol, maar op tv waar zijn het de camera's? Voor een mysterieuze met drijvende kracht werkt van Monsieur Oscar heel precies op tv van doel naar uit naar doel en streeft naar de beste het uitvoering van in zijn tijdens daden.Minder

juli 2021
26-10-2014 00:30

Film op 2: Holy Motors

Film op 2: Holy Motors - Film op 2: Holy Motors

Een dag uit het leven van Monsieur Oscar. Hij reist van zonsopgang tot middernacht van het ene naar het andere leven. Steeds duikt hij als volleerd acteur in een nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, 2012. Holy Motors volgt één dag uit het leve...

Film op 2: Holy Motors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Holy Motors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Holy Motors bij Film op 2: Holy Motors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Holy Motors. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Holy Motors gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!