Programma gemist?

Een dag uit uit het het leven van op Monsieur Oscar. Hij reist van zonsopgang een in tot middernacht van het ene de naar het andere op tv leven. Steeds met duikt hij als volleerd een acteur in een in nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, de 2012. Holy in Motors volgt één in dag uit het op leven van Monsieur Oscar. de Hij reist van van zonsopgang tot op na op tv middernacht van het ene naar het een naar andere leven. Zijn het enige metgezel, de slanke het blonde Céline, rijdt hem in op een limousine door in tijdens de straten van Parijs. Monsieur het Oscar stapt het de wereld van in, in vele gedaanten als bijvoorbeeld een tijdens rijke zakenman, moordenaar, bedelaar, van gek of familieman. tijdens Steeds duikt hij een als een volleerd op tv acteur in een nieuwe rol, in maar waar op tv zijn de camera's? Voor een een tijdens mysterieuze drijvende kracht werkt Monsieur van met Oscar heel precies van doel naar in doel en streeft de naar de tijdens beste op uitvoering van zijn het daden.Minder

september 2020
26-10-2014 00:30

Film op 2: Holy Motors

Film op 2: Holy Motors - Film op 2: Holy Motors

Een dag uit het leven van Monsieur Oscar. Hij reist van zonsopgang tot middernacht van het ene naar het andere leven. Steeds duikt hij als volleerd acteur in een nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, 2012. Holy Motors volgt één dag uit het leve...

Film op 2: Holy Motors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Holy Motors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Holy Motors bij Film op 2: Holy Motors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Holy Motors. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Holy Motors gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!