Programma gemist?

Een dag uit de het een leven van op tv Monsieur Oscar. Hij reist op van zonsopgang tot middernacht van van tijdens het ene naar het andere door leven. Steeds een duikt hij als volleerd acteur op in een op nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, op 2012. met Holy Motors volgt één op tv dag uit de het leven van Monsieur een Oscar. Hij reist het van zonsopgang tot na een middernacht van het met op tv ene naar het andere leven. het Zijn enige metgezel, de uit met slanke blonde Céline, rijdt met hem in in een limousine door de een straten van Parijs. Monsieur Oscar naar uit stapt de wereld van in, in vele gedaanten als door bijvoorbeeld uit rijke zakenman, moordenaar, bedelaar, gek of door familieman. van Steeds duikt hij als de een volleerd een acteur in een nieuwe rol, op maar naar waar zijn naar de camera's? Voor een tijdens mysterieuze drijvende kracht werkt Monsieur de Oscar heel precies op tv van doel op tv naar doel en naar streeft naar naar de beste uitvoering tijdens van zijn op tv daden.Minder

oktober 2019
26-10-2014 00:30

Film op 2: Holy Motors

Film op 2: Holy Motors - Film op 2: Holy Motors

Een dag uit het leven van Monsieur Oscar. Hij reist van zonsopgang tot middernacht van het ene naar het andere leven. Steeds duikt hij als volleerd acteur in een nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, 2012. Holy Motors volgt één dag uit het leve...

Film op 2: Holy Motors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Holy Motors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Holy Motors bij Film op 2: Holy Motors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Holy Motors. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Holy Motors gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!