Programma gemist?

Een dag op uit het leven door van Monsieur Oscar. op Hij reist van zonsopgang van tot middernacht van in het ene tijdens naar het tijdens andere leven. Steeds duikt hij op tv als volleerd acteur het in een op tv nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, van een 2012. Holy Motors op volgt één dag uit het uit leven van de Monsieur Oscar. Hij reist van op tijdens zonsopgang tot na tijdens middernacht van het op tv ene naar het andere met leven. Zijn door enige metgezel, de slanke blonde Céline, een rijdt naar hem in een limousine de door de straten een van Parijs. Monsieur Oscar het stapt de wereld door in, in vele tijdens gedaanten als op tv bijvoorbeeld rijke zakenman, de moordenaar, bedelaar, gek met of familieman. Steeds tijdens duikt hij als een naar volleerd door acteur in van een nieuwe rol, op maar waar zijn de een camera's? Voor in een mysterieuze drijvende uit kracht werkt Monsieur Oscar met heel precies een van doel naar doel door en streeft naar de in beste uitvoering van zijn met in daden.Minder

mei 2020
26-10-2014 00:30

Film op 2: Holy Motors

Film op 2: Holy Motors - Film op 2: Holy Motors

Een dag uit het leven van Monsieur Oscar. Hij reist van zonsopgang tot middernacht van het ene naar het andere leven. Steeds duikt hij als volleerd acteur in een nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, 2012. Holy Motors volgt één dag uit het leve...

Film op 2: Holy Motors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Holy Motors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Holy Motors bij Film op 2: Holy Motors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Holy Motors. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Holy Motors gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!