Programma gemist?

Een dag uit van het naar leven van Monsieur tijdens Oscar. Hij reist van zonsopgang uit tot middernacht tijdens van het ene naar met het naar andere leven. Steeds duikt op tv hij als volleerd door acteur in een nieuwe naar rol.Meer Drama, door Frankrijk, van 2012. Holy Motors volgt de één dag van uit het leven van in Monsieur Oscar. in Hij reist van door zonsopgang tot na middernacht van het een ene het naar het andere leven. Zijn een naar enige metgezel, de tijdens slanke blonde Céline, rijdt naar hem in een limousine door in de straten door van uit Parijs. Monsieur Oscar stapt in de wereld in, een in vele gedaanten als door bijvoorbeeld rijke op tv zakenman, moordenaar, bedelaar, gek in of familieman. Steeds duikt in hij uit als een het volleerd acteur in een naar nieuwe rol, maar waar op tv zijn uit de camera's? Voor een het mysterieuze drijvende kracht door werkt Monsieur Oscar heel naar precies door van doel naar doel en streeft naar tijdens naar de beste uitvoering van zijn uit de daden.Minder

juni 2021
26-10-2014 00:30

Film op 2: Holy Motors

Film op 2: Holy Motors - Film op 2: Holy Motors

Een dag uit het leven van Monsieur Oscar. Hij reist van zonsopgang tot middernacht van het ene naar het andere leven. Steeds duikt hij als volleerd acteur in een nieuwe rol.Meer Drama, Frankrijk, 2012. Holy Motors volgt één dag uit het leve...

Film op 2: Holy Motors gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: Holy Motors de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: Holy Motors bij Film op 2: Holy Motors liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: Holy Motors. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: Holy Motors gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Holy Motors gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Holy Motors? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Holy Motors kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!