Programma gemist?

Waarom op zou je naar de kerk door gaan? Misschien ben in je de er wel teleurgesteld in of op zegt het je uit niets meer. een Toch praat ds. door Arie van der Veer de vandaag in De op tv naar Kapel over de vele redenen die het er zijn uit om te blijven tijdens gaan. in De kerk heeft jou namelijk nodig, het maar naar jij hebt de kerk ook naar in nodig!

januari 2021
26-10-2014 09:55

De kerk

De kerk - De kerk

Waarom zou je naar de kerk gaan? Misschien ben je er wel teleurgesteld in of zegt het je niets meer. Toch praat ds. Arie van der Veer vandaag in De Kapel over de vele redenen die er zijn om te blijven gaan. De kerk heeft jou namelijk nodig,...

De kerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De kerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De kerk bij De kerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De kerk. Heb je een uitzending van De kerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De kerk gemist

Uitzending gemist van De kerk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De kerk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De kerk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De kerk? Hier kun je alle uitzendingen van De kerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 09:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!