Programma gemist?

Waarom uit zou je naar de op tv kerk gaan? tijdens Misschien ben je er op tv wel teleurgesteld het in of zegt het op tv je op niets meer. Toch in praat ds. Arie van der Veer door de vandaag in De Kapel over de uit vele redenen uit die er zijn met om op tv te blijven gaan. De kerk een heeft in jou namelijk nodig, maar in jij hebt de kerk op tv ook uit nodig!

september 2021
26-10-2014 09:55

De kerk

De kerk - De kerk

Waarom zou je naar de kerk gaan? Misschien ben je er wel teleurgesteld in of zegt het je niets meer. Toch praat ds. Arie van der Veer vandaag in De Kapel over de vele redenen die er zijn om te blijven gaan. De kerk heeft jou namelijk nodig,...

De kerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De kerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De kerk bij De kerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De kerk. Heb je een uitzending van De kerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De kerk gemist

Uitzending gemist van De kerk? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De kerk, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De kerk gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De kerk? Hier kun je alle uitzendingen van De kerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-10-2014 om 09:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!