Programma gemist?

Als door je ouders niet in in staat zijn om goed van voor je te uit tijdens zorgen word je uit huis geplaatst. op Jamilla (14) overkwam door dit en ze uit woont nu al op jaren in van een opvanghuis. Ondanks een de problemen van vroeger een uit mist ze haar de ouders: 'Je kunt het vergelijken uit met het gevoel naar dat niemand je komt het helpen als op je valt met en je knie bloedt.' Door naar op haar verleden vindt Jamilla het door lastig om zichzelf te met laten zien en met bouwt ze het liever een door muurtje om zich heen. Maar van die tactiek blijkt de tijdens toch niet te werken. van Dus zit er voor Jamilla het niets tijdens anders op: van ze moet dat muurtje afbreken. het Maar de uit grote vraag is: door durft ze met dat?

In je door eigen straat verdwalen op en je van huis niet terug kunnen vinden. een met Dat overkwam Lara (14). Ze heeft van autisme door en dingen door die voor andere kinderen naar normaal zijn, zijn voor door Lara heel ingewikkeld. naar Daarom doet ze weinig van dingen het zelfstandig. Vroeger vond ze een dat niet erg, maar op nu ze uit ouder wordt, baalt ze van ervan. Ze door wil gewoon op tv óók de op tv dingen doen die kinderen van uit haar leeftijd ondernemen. Zoals een een in je eentje op het pad gaan. het Lara wil niets door liever dan haar angsten overwinnen van en klopt aan op bij het haar vrienden. Hoe pak je van een nieuwe situatie aan tijdens het als je een een handicap hebt? Zij zeggen dat van ze in zichzelf moet een geloven. Maar ja, op tv naar dat is makkelijker gezegd dan met gedaan. Gaat het Lara op in lukken om in haar van eentje een op spannende treinreis te een ondernemen?

Erdenchimeg woont in het Mongolië en heeft het een moeilijke thuissituatie. tijdens naar Haar vader zit in de uit gevangenis, haar moeder is met met ex-alcoholiste, en de in familie heeft weinig de geld. Erdenchimeg heeft op tv ook een droom. Ze wil in graag slangenmens de (acrobate) worden en krijgt ondanks van alles de het kans om naar op een naar circusschool te gaan. Ze van werkt hard, maar naar toch lukt het tijdens Erdenchimeg niet om haar tijdens oefeningen goed uit naar te op tv voeren. Ze is door bang dat ze hierdoor niet meer in bij een het team hoort en tijdens misschien wel van op school uit af moet. Zal het Erdenchimeg op lukken om toch een met haar team in mee door te doen aan een belangrijke op circusshow?

In tijdens het echte naar leven heet ze Cansu, maar haar door rappernaam is op Si-G. een En rappen doet ze het allerliefste, op daar kan ze tijdens de alles in kwijt. Si-G (13) het droomt van roem, maar op tv heeft door nooit geloofd dat in ze met tijdens rappen iets zou kunnen bereiken. het Ze zit op op het bijzonder onderwijs op tv en deelt een een klein op tv appartement met haar vader op tv en zus in de wijk door Molenbeek, in Brussel. op tv Wanneer de bekende een rapper Zwangere Guy op tv besluit met tijdens haar een op rapnummer te maken, komt haar door droom onverwacht de dichterbij.

Hoe de zou het van er in het echt met uit zien, de hoe zou het ruiken en naar voelen de als je drijft? De zee is naar voor met Bachir (10) in een groot mysterie, zoveel uit water bij elkaar. een Hij kent alleen maar in zand, heel van veel zand. op tv Bachir woont in van de woestijn, in een vluchtelingenkamp op in tijdens de Algerijnse Sahara. Zijn van ouders woonden als kind een pal aan het zee, in Westelijke Sahara, maar tijdens toen naar Marokko hun land uit bezette, moest de familie de vluchten voor een de oorlog. Sindsdien wachten uit ze tijdens op de dag tijdens dat de wereld met erkent dat de de Saharanen recht hebben in op hun eigen land. Tot die uit tijd de zitten ze vast in de uit woestijn. Bachir is op tv tijdens geboren in het kamp een en is staatloos. Hij met heeft geen naar officieel paspoort tijdens en mag bijna nergens naartoe een reizen. van Maar dan krijgt Bachir het de kans om op zomerkamp een te gaan. Helemaal uit van naar Spanje, daar waar de alles anders naar en nieuw is: op tv duizelingwekkende hoge gebouwen van de steen, trappen de die uit zichzelf bewegen met en zelfs stromend het water. Bachir logeert bij een de gastgezin in Barcelona, uit de de stad aan zee. met Zou daar op zijn wens in vervulling met gaan?

Kunal uit (14) is van blind. Maar dat geeft niks, vindt op hij uit zelf: hij het barst van het naar talent. Dat vindt zijn oma ook. tijdens Zo kent hij met tijdens alle hoofdsteden van de tijdens wereld uit zijn hoofd in en blaast hij iedereen het tijdens omver met zijn op schorre zangstem. De Indiase Kunal woont door bij de nonnen tijdens in het een kostschool. Binnenkort de is de op Monsoonshow, een zangwedstrijd waar voornamelijk door ziende naar kinderen aan meedoen. Kunal is zo op slim om zijn door klasgenootje Neeraja te naar vragen om samen op tv met hem op een duet te in zingen; het zij heeft toevallig de allermooiste stem met die er bestaat. naar Terwijl zuster op Ria hen naar helpt bij de voorbereidingen, zien met we uit hoe Kunal zich uit door niets of niemand laat tijdens weerhouden. Hij vecht, naar speelt door cricket, acteert en met zingt.

Max, Emre, op Jash, in David en Hilson. Vijf op vrienden uit dezelfde klas, tijdens allemaal een geboren in Nederland maar een ieder met een totaal andere afkomst: Hollands, uit Turks, Surinaams, Syrisch uit en Chinees. op tv Maar voor de hechte vriendengroep doen met een die verschillen er niet naar toe, hun dagelijkse op omgeving is gelijk. naar Ze wonen op op tv Heijplaat, een arbeiderswijkje op verscholen in door het immense havengebied van Rotterdam, letterlijk van tussen de naar zeecontainers en het de reusachtige schepen. naar Hier brengen ze al hun op tv vrije tijd naar met elkaar uit door. Er is naar niet veel voor kinderen naar te doen en dit tijdens in maakt de vriendschap extra belangrijk. naar Hoe is naar het om te leven door in deze op mini-maatschappij met alle verschillen in op cultuur en religie in tijdens en vooroordelen die er zijn? van De het jongens weten in ieder geval door één ding zeker: zij naar kiezen uit voor vriendschap en wat hen uit verbindt: uit hun leven als échte Heijplaters, op dat soms wel op heel saai op tv is.

Waar op tv de Roemeense Miruna op (14) woont, is het uit eigenlijk nooit stil. uit Buiten niet, op daar schreeuwen in de mensen en maken ze uit ruzie, en binnenshuis al de helemaal niet. op Miruna heeft uit twaalf broertjes en zusjes in voor van wie ze moet door zorgen; eten maken, de was doen op en opvouwen, het luiers verschonen, een troosten. Het is voor Miruna op door de gewoonste zaak met van de wereld. het Aan haar huiswerk uit komt ze nauwelijks toe en naar als ze op tv wil leren, moet door ze dat tijdens doen te midden tijdens van spelende en ruziënde kinderen. door Als Miruna aan het haar eigen tijdens toekomst denkt, weet een ze één ding van zeker: zij wil het op tv anders naar en niet zoals veel andere met meisjes in uit haar buurt, jong trouwen de en kinderen op krijgen. Haar droom met is om politieagent het te worden. De politie uit komt met regelmatig in haar straat en naar de agenten door blijven altijd rustig. de Heel anders tijdens dan de mensen in haar omgeving. het Zo in wil Miruna zelf ook wel door worden. Maar door agent word met je niet zomaar. Je moet van naar hele hoge cijfers halen op van school en het in toelatingsexamen is zwaar. de Hoe doe je dat door als je op thuis niet eens rustig op tv je huiswerk kan een het maken?

Als je door ouders niet in van staat een zijn om goed voor in je te zorgen word je naar uit uit huis geplaatst. op Jamilla (14) overkwam dit en de ze woont nu al de jaren in van een de opvanghuis. Ondanks de door problemen van vroeger door mist ze haar op ouders: 'Je kunt het vergelijken met van het op tv gevoel dat van niemand je komt helpen als naar je valt en je tijdens knie in bloedt.' Door haar verleden in vindt naar Jamilla het lastig tijdens om zichzelf te laten zien en de het bouwt ze liever op tv een muurtje om zich met heen. Maar die tactiek een blijkt op toch niet te werken. Dus uit zit de er voor Jamilla in niets anders op: ze moet dat een muurtje afbreken. door Maar tijdens de grote vraag is: durft ze de tijdens dat?

Zijn bijnaam Haiduc uit betekent gangster en het van dat past wel bij de van stoere Nicu. Hij naar is verslaafd aan op tv de drugs, de liep al op op zijn zevende van huis weg in en leefde het jarenlang onder op tv de grond. Zijn bijnaam tijdens Haiduc betekent op gangster en dat past een wel bij de stoere op tv Nicu. Hij leeft met in naar een harde een wereld. Hij is verslaafd aan de het drugs, liep op al op zijn op tv zevende van huis door weg en leefde uit jarenlang onder in de grond. In met de riolen van op tv Boekarest, de op tv hoofdstad van Roemenië. met Nu woont hij bij Raluca. de Zij door past op jongens met die net als Nicu van naar de tijdens straat komen. Hij heeft er een op tv bed naar en krijgt te in eten. Maar naar daarmee is de het ellende nog niet voorbij. De drugs tijdens hebben zijn lichaam op in bijna verwoest en hij moet de kiezen: uit stoppen of nóg zieker naar worden?

De strijdvaardige Malinees-Nederlandse door in Emma (13) probeert zich thuis te op voelen in Nederland, in maar dat een valt niet mee naar als tijdens je tussen twee culturen in van zit. De de strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert een tijdens zich thuis te voelen in Nederland, met maar dat valt tijdens niet mee een als je tussen twee het met culturen in zit. Emma verhuisde met drie jaar geleden van door Mali uit naar Nederland. op tv Op de Nederlandse basisschool voelde Emma in op tv zich anders; van buiten door haar uit huidskleur naar en vanbinnen een door de andere cultuur. Ze wist uit niet op tv goed hoe ze van zich moest gedragen en uit ze werd uit gepest vanwege haar huidskleur. met Nu zit op ze op de middelbare school op tv en door daar voelt ze zich van stukken beter. een Ze durft zich steeds het meer van te uiten en ontdekt dat het van in haar helpt om haar gevoelens om naar te zetten in op tv op tv liedjes.

Anastazia woont van in Tanzania. Haar ouders, met de de buren en bijna iedereen in in van haar land is pikzwart. met Maar Anastazia is wit. Want door Anastazia heeft albinisme. uit Anastazia woont in met Tanzania. Haar ouders, het de buren op en bijna iedereen in in de haar land is pikzwart. Maar tijdens Anastazia met is wit. Want Anastazia het heeft albinisme, tijdens en dat betekent dat door haar huid, haren de en ogen geen van pigment bevatten. In veel landen het in Afrika geloven op tv met mensen dat albino's in magische krachten bezitten en de dat hun op tv lichaamsdelen je rijk en succesvol tijdens kunnen maken. Van botten naar worden amuletten gemaakt met die voor een veel geld tijdens worden verkocht. Daarom wordt er de met op kinderen zoals Anastazia gejaagd met en worden ze van zelfs vermoord. Toen uit Anastazia zes jaar van was, een moest ze haar van dorp ontvluchten. Het was met te gevaarlijk de om bij haar op tv ouders te blijven wonen. naar Sindsdien verblijft in ze, net als honderden door andere albinokinderen, het zonder ouders of familie, in tijdens een opvanghuis. Achter van de hekken van is ze veilig, maar op tv het door leven is er geen pretje. het Iedere dag eten ze van uit bonen met rijst. Van spaghetti of met sushi de heeft Anastazia nog nooit gehoord. uit van Ze slaapt met heel veel andere uit kinderen van op een zaal waar het op warm is door en benauwd. Haar in ouders de heeft Anastazia al jaren het niet gezien. Maar ze de heeft gehoord naar dat ze op tv binnenkort eindelijk eens op de bezoek zullen naar komen.

Safia in woont in van een asielzoekerscentrum en haar leven staat uit al tijdens heel lang in het door teken van wachten. Safia door is het wachten door beu in en voelt zich de eenzaam. Safia woont in een de asielzoekerscentrum tijdens en haar leven staat al een heel lang een in het teken van tijdens wachten. van Eerst toen ze op tv thuis in op Libië, waar het het oorlog was, opgesloten zat in uit haar huis, tijdens omdat het buiten in te gevaarlijk was. En nu van omdat naar ze nog steeds niet op weet of in ze hier mag blijven. door Safia is het tijdens wachten met beu en voelt zich eenzaam. Al uit haar in vriendinnen verhuizen met telkens en zonder hen duurt op tv een zomer naar op het AZC van eindeloos lang. op Safia houdt zich staande door met te op tv tekenen en het vooruitzicht dat ze met de naar een kamp mag waar ook door op tv andere vluchtelingenkinderen zijn. Safia de weet dat op tv ze een sterk meisje van is maar vraagt zich op tv hardop af: naar 'Wanneer mag mijn van leven beginnen?'

Sabina (12) op behoort tot het de Masai-stam in Kenia, een de kleurrijk volk met op tv van eeuwenoude tradities. Ze naar is trots op haar het afkomst, maar er is een één gewoonte waar ze met de fel op tegen is: het besnijden in van meisjes. in Sabina (12) behoort tijdens tot uit de Masai-stam in Kenia, een op tv kleurrijk volk met het eeuwenoude tradities. in Ze is trots van op haar afkomst, op tv maar er is één van gewoonte waar ze het fel in op tegen is: het het besnijden van meisjes op tv zoals zij. Ze uit wil verder de leren, advocaat worden en naar geld verdienen. Sabina door besluit dat op tv het tijd is voor een verandering.

Jesser op woont in Chichigalpa, het Nicaragua, in het hart op van het met gebied waar met suikerriet wordt geproduceerd. De wijk waar van hij leeft is een op armzalig. Jessers vader is heel op tv ziek, hij met lijdt aan tijdens ernstig nierfalen. Jesser het woont in Chichigalpa, Nicaragua, in het het de hart van het gebied waar suikerriet tijdens in wordt geproduceerd. De wijk waarin hij met leeft, bestaat uit uit door armzalige hutjes en naar huisjes van hout, gebouwd op een de stoffige hete grond. van Overal om een hem heen zie op je eindeloze vlakte van vol naar suikerriet. Jessers vader op is heel ziek, hij op lijdt aan de ernstig nierfalen. Net als heel tijdens veel andere mannen uit naar de het dorp die het suikerriet kappen. op tv in Maar ander werk is er van niet. Jesser ziet op het uit met lede ogen aan. op Hij is tijdens doodsbang om zijn door vader kwijt te raken. Hij weet naar dat dat gaat het gebeuren als hij op tv weer aan een het werk gaat. Maar door hij weet ook de dat op tv er niets meer te eten het zal de zijn zodra zijn vader niet in een meer kan werken. En dat hij, het op tv als oudste zoon, de volgende is van die naar het zware werk in moet gaan doen door en ook het jong zal overlijden. Jesser het wil aan dat lot ontsnappen het het en verzint alle in mogelijke plannen voor zijn toekomst. in De vraag is natuurlijk: op tv kan hij daar een het iets van waarmaken?

september 2018
02-09-2018 19:25

Als je bij me weggaat...

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Als je bij me weggaat...

Als je ouders niet in staat zijn om goed voor je te zorgen word je uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam dit en ze woont nu al jaren in een opvanghuis. Ondanks de problemen van vroeger mist ze haar ouders: 'Je kunt het vergelijken met h...

15-04-2018 19:25

Lara's reis

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Lara's reis

In je eigen straat verdwalen en je huis niet terug kunnen vinden. Dat overkwam Lara (14). Ze heeft autisme en dingen die voor andere kinderen normaal zijn, zijn voor Lara heel ingewikkeld. Daarom doet ze weinig dingen zelfstandig. Vroeger v...

08-04-2018 19:25

Het meisje zonder zwaartekracht

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje zonder zwaartekracht

Erdenchimeg woont in Mongolië en heeft een moeilijke thuissituatie. Haar vader zit in de gevangenis, haar moeder is ex-alcoholiste, en de familie heeft weinig geld. Erdenchimeg heeft ook een droom. Ze wil graag slangenmens (acrobate) worden...

01-04-2018 19:20

Si-G

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Si-G

In het echte leven heet ze Cansu, maar haar rappernaam is Si-G. En rappen doet ze het allerliefste, daar kan ze alles in kwijt. Si-G (13) droomt van roem, maar heeft nooit geloofd dat ze met rappen iets zou kunnen bereiken. Ze zit op het bi...

25-03-2018 19:25

Bachir in Wonderland

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Bachir in Wonderland

Hoe zou het er in het echt uit zien, hoe zou het ruiken en voelen als je drijft? De zee is voor Bachir (10) een groot mysterie, zoveel water bij elkaar. Hij kent alleen maar zand, heel veel zand. Bachir woont in de woestijn, in een vluchtel...

18-03-2018 19:25

Monsoonshow

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Monsoonshow

Kunal (14) is blind. Maar dat geeft niks, vindt hij zelf: hij barst van het talent. Dat vindt zijn oma ook. Zo kent hij alle hoofdsteden van de wereld uit zijn hoofd en blaast hij iedereen omver met zijn schorre zangstem. De Indiase Kunal w...

11-03-2018 19:25

Heijplaters

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Heijplaters

Max, Emre, Jash, David en Hilson. Vijf vrienden uit dezelfde klas, allemaal geboren in Nederland maar ieder met totaal andere afkomst: Hollands, Turks, Surinaams, Syrisch en Chinees. Maar voor de hechte vriendengroep doen die verschillen er...

04-03-2018 19:25

Meisje met een missie

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Meisje met een missie

Waar de Roemeense Miruna (14) woont, is het eigenlijk nooit stil. Buiten niet, daar schreeuwen de mensen en maken ze ruzie, en binnenshuis al helemaal niet. Miruna heeft twaalf broertjes en zusjes voor wie ze moet zorgen; eten maken, de was...

25-02-2018 19:25

Als je bij me weggaat...

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Als je bij me weggaat...

Als je ouders niet in staat zijn om goed voor je te zorgen word je uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam dit en ze woont nu al jaren in een opvanghuis. Ondanks de problemen van vroeger mist ze haar ouders: 'Je kunt het vergelijken met h...

11-06-2017 19:25

Haiduc

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Haiduc

Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de stoere Nicu. Hij is verslaafd aan de drugs, liep al op zijn zevende van huis weg en leefde jarenlang onder de grond. Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de s...

26-03-2017 19:25

Trots & Treiter

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Trots & Treiter

De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederland, maar dat valt niet mee als je tussen twee culturen in zit. De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederl...

19-03-2017 19:30

Het meisje met de witte huid

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje met de witte huid

Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzwart. Maar Anastazia is wit. Want Anastazia heeft albinisme. Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzw...

12-03-2017 19:30

Safia's Zomer

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Safia's Zomer

Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wachten. Safia is het wachten beu en voelt zich eenzaam. Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wacht...

05-03-2017 19:25

Mijn lijf, mijn leven

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Mijn lijf, mijn leven

Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in Kenia, een kleurrijk volk met eeuwenoude tradities. Ze is trots op haar afkomst, maar er is één gewoonte waar ze fel op tegen is: het besnijden van meisjes. Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in K...

26-02-2017 19:25

Jesser en het suikerriet

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Jesser en het suikerriet

Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, in het hart van het gebied waar suikerriet wordt geproduceerd. De wijk waar hij leeft is armzalig. Jessers vader is heel ziek, hij lijdt aan ernstig nierfalen. Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten bij Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord