Programma gemist?

In je door eigen straat verdwalen tijdens en op tv je huis niet terug het kunnen vinden. op Dat overkwam Lara (14). Ze heeft tijdens autisme en dingen uit die voor andere op kinderen door normaal zijn, zijn voor Lara het heel ingewikkeld. Daarom een doet ze naar weinig dingen het zelfstandig. Vroeger vond tijdens ze dat niet op tv erg, maar nu met ze ouder wordt, baalt ze door tijdens ervan. Ze wil de gewoon óók de dingen het doen die kinderen tijdens van haar leeftijd ondernemen. het Zoals in je uit eentje op op pad gaan. Lara met wil niets liever uit dan haar door angsten overwinnen en de klopt aan bij haar van vrienden. Hoe pak je een naar tijdens nieuwe situatie aan als je een een handicap hebt? Zij tijdens met zeggen dat ze in een zichzelf moet naar geloven. Maar ja, dat naar is makkelijker gezegd op dan gedaan. Gaat het Lara uit lukken de om in haar eentje een een spannende het treinreis te tijdens ondernemen?

Erdenchimeg woont een in Mongolië tijdens en heeft een moeilijke het thuissituatie. Haar uit vader zit in in de gevangenis, haar het moeder is ex-alcoholiste, naar en de familie heeft weinig van van geld. Erdenchimeg heeft ook een naar droom. Ze wil in graag de slangenmens (acrobate) worden en naar krijgt ondanks alles tijdens de kans om naar naar een circusschool te gaan. door Ze werkt hard, van door maar toch lukt naar het Erdenchimeg niet om in haar oefeningen de goed uit te voeren. Ze is naar bang op tv dat ze hierdoor niet meer naar bij het van team hoort door en misschien wel van in school af moet. Zal uit het Erdenchimeg lukken op tv op tv om toch met door haar team mee met te doen aan het een belangrijke circusshow?

In het echte op leven heet ze van Cansu, maar haar op rappernaam in is Si-G. naar En rappen doet met ze het allerliefste, daar kan tijdens ze alles in in kwijt. Si-G (13) op droomt van roem, maar door heeft uit nooit geloofd dat ze met met rappen iets met zou kunnen bereiken. Ze van zit op het de bijzonder door onderwijs en door deelt een klein appartement met haar de op tv vader en zus uit in de wijk Molenbeek, op tv in Brussel. Wanneer de bekende het op tv rapper Zwangere Guy de besluit met haar het een rapnummer te tijdens maken, komt haar door droom onverwacht dichterbij.

Hoe het zou het er tijdens in het door echt uit zien, hoe zou het op ruiken en op voelen op tv als je drijft? De zee met is voor met Bachir (10) een groot uit mysterie, het zoveel water bij de elkaar. Hij kent alleen uit maar zand, heel veel uit zand. Bachir van woont in met de woestijn, in een vluchtelingenkamp in in de Algerijnse Sahara. de Zijn ouders het woonden als kind pal in aan in zee, in Westelijke Sahara, van maar toen een Marokko hun land bezette, naar moest de familie vluchten op voor naar de oorlog. Sindsdien in wachten ze op de dag naar dat van de wereld erkent dat de een met Saharanen recht hebben op hun eigen in land. op tv Tot die tijd zitten het ze door vast in de op woestijn. Bachir is geboren in de het kamp en is door staatloos. op tv Hij heeft geen het officieel paspoort en mag bijna in nergens naartoe reizen. naar Maar het dan krijgt de Bachir de kans om de op zomerkamp met te gaan. Helemaal op tv naar Spanje, daar waar alles anders uit en nieuw van is: duizelingwekkende hoge gebouwen op van uit steen, trappen die uit zichzelf door bewegen en zelfs het stromend water. met Bachir logeert bij met een gastgezin in van Barcelona, het de stad aan zee. met Zou daar zijn op tv wens in vervulling van gaan?

Kunal (14) door is blind. het Maar dat geeft niks, het vindt hij door zelf: hij barst van uit het talent. van Dat vindt naar zijn oma ook. Zo door kent hij uit alle hoofdsteden van de wereld op tv uit zijn op tv hoofd en blaast hij het iedereen van omver met zijn schorre in zangstem. De Indiase Kunal woont op bij de de nonnen in een naar kostschool. tijdens Binnenkort is de naar Monsoonshow, een zangwedstrijd van waar voornamelijk ziende kinderen aan een meedoen. Kunal is met zo slim om zijn naar klasgenootje Neeraja tijdens te vragen om samen in met hem een van duet te in zingen; zij heeft toevallig van de van allermooiste stem die er bestaat. uit Terwijl zuster Ria in door hen helpt bij een de voorbereidingen, zien van we hoe Kunal een zich door niets of niemand met laat weerhouden. Hij op tv vecht, speelt cricket, acteert naar door en zingt.

Max, Emre, Jash, tijdens David en naar Hilson. met Vijf vrienden uit dezelfde uit klas, allemaal geboren een in Nederland op maar ieder met van totaal andere afkomst: Hollands, Turks, door Surinaams, op tv Syrisch en Chinees. Maar een voor de hechte vriendengroep de doen van die verschillen er niet toe, de hun dagelijkse omgeving met is gelijk. uit Ze wonen op Heijplaat, door een arbeiderswijkje verscholen in in het immense uit havengebied uit van Rotterdam, letterlijk het tussen de zeecontainers op tv en de reusachtige schepen. Hier een brengen ze al naar hun van vrije tijd met elkaar door. de Er is van niet veel voor uit kinderen te op tv doen en dit maakt met de vriendschap tijdens extra belangrijk. Hoe met is het om te uit leven in deze de mini-maatschappij met met alle verschillen in cultuur en religie een door en vooroordelen die er zijn? de De jongens op tv weten in ieder op tv geval één ding met zeker: zij kiezen tijdens voor vriendschap en wat hen op verbindt: hun uit leven als échte Heijplaters, naar dat van soms wel heel saai uit is.

Waar de door Roemeense de Miruna (14) woont, is het op eigenlijk naar nooit stil. Buiten niet, daar van schreeuwen de mensen en de met maken ze ruzie, en binnenshuis tijdens al op helemaal niet. Miruna uit heeft twaalf broertjes en de zusjes voor op tv wie ze moet zorgen; op tv eten maken, de was tijdens doen en van opvouwen, luiers verschonen, troosten. een Het is voor Miruna op de gewoonste zaak uit van de wereld. op tv Aan haar met huiswerk naar komt ze nauwelijks toe van en als door ze wil leren, met moet ze dat doen de te midden van spelende en van ruziënde kinderen. Als een naar Miruna aan haar eigen met toekomst denkt, weet ze van één ding zeker: zij de door wil het anders en door niet zoals veel andere uit meisjes in haar de buurt, jong op trouwen en door kinderen krijgen. Haar droom is om op tv politieagent door te worden. De politie op tv komt regelmatig in in haar straat en de uit in agenten blijven altijd rustig. Heel op tv anders dan de mensen een in haar naar omgeving. naar Zo wil Miruna zelf uit ook wel op tv worden. Maar agent word je met niet zomaar. Je moet op tv hele hoge naar cijfers halen op school op en door het toelatingsexamen is zwaar. Hoe met doe je tijdens dat als je thuis het niet eens rustig door je huiswerk door kan van maken?

Als je het ouders niet in staat naar zijn om goed naar voor je te de zorgen word tijdens je uit van huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam naar dit in en ze woont in nu al jaren in het een uit opvanghuis. Ondanks de problemen van van vroeger mist ze haar op tv ouders: in 'Je kunt het vergelijken met tijdens het van gevoel dat niemand een je komt helpen uit als je valt en op tv je knie op bloedt.' Door haar verleden vindt uit Jamilla het de lastig om zichzelf uit te laten door zien en bouwt ze liever naar een muurtje tijdens om van zich heen. Maar die door tactiek blijkt in toch niet te werken. naar Dus zit er voor Jamilla op tv niets in anders op: ze moet dat door muurtje een afbreken. Maar het de grote vraag is: durft ze uit tijdens dat?

Zijn naar bijnaam Haiduc betekent gangster een en dat past door wel naar bij de stoere Nicu. Hij door is verslaafd aan het de drugs, liep al de op zijn zevende een van huis een weg en het leefde jarenlang op tv onder de grond. naar Zijn bijnaam Haiduc op tv betekent gangster en dat past wel een bij de stoere op Nicu. Hij leeft de in een het harde wereld. Hij naar is verslaafd door aan de drugs, liep al een op zijn zevende met van huis met weg en leefde jarenlang een onder de grond. een In op de riolen van Boekarest, de de hoofdstad de van Roemenië. Nu woont hij een bij Raluca. Zij uit door past op jongens die net op tv als Nicu met van de straat in komen. Hij heeft er een door bed en het krijgt te in eten. Maar daarmee is in de ellende naar nog niet voorbij. De drugs de de hebben zijn lichaam bijna tijdens verwoest en hij naar moet kiezen: stoppen door of nóg zieker het worden?

De strijdvaardige van Malinees-Nederlandse Emma naar (13) probeert zich in thuis te voelen in tijdens Nederland, naar maar dat valt niet op mee als je tussen uit twee door culturen in zit. de De strijdvaardige Malinees-Nederlandse tijdens Emma (13) probeert in zich thuis te voelen in Nederland, met maar door dat valt op tv niet mee als je tussen twee tijdens culturen in op tv zit. Emma verhuisde drie met jaar het geleden van Mali naar Nederland. op tv op tv Op de Nederlandse basisschool voelde een Emma zich anders; tijdens van buiten op door haar huidskleur en van vanbinnen door door de andere van cultuur. Ze wist niet een goed hoe ze uit zich moest gedragen en ze op werd tijdens gepest vanwege haar huidskleur. Nu de zit ze op op een de middelbare school en daar van voelt tijdens ze zich stukken beter. Ze uit durft zich van steeds meer in te uiten en ontdekt dat het van tijdens haar helpt om haar gevoelens om van te zetten van in met liedjes.

Anastazia uit woont in Tanzania. Haar ouders, uit de buren en op bijna de iedereen in het haar land is naar pikzwart. Maar Anastazia is wit. in Want Anastazia heeft van albinisme. Anastazia woont in door Tanzania. door Haar ouders, de buren en met bijna iedereen de in haar land is een pikzwart. Maar Anastazia in met is wit. Want Anastazia door heeft albinisme, en dat de betekent dat haar huid, uit haren met en ogen geen pigment bevatten. met In een veel landen in Afrika geloven op mensen dat albino's naar magische krachten met bezitten en dat van hun door lichaamsdelen je rijk en op tv succesvol kunnen maken. Van in botten worden in amuletten gemaakt die voor naar veel geld worden op tv verkocht. Daarom de wordt er op kinderen zoals uit Anastazia gejaagd tijdens en worden ze zelfs met uit vermoord. Toen Anastazia het zes jaar was, moest met ze haar dorp ontvluchten. Het uit was het te gevaarlijk de om bij haar ouders te blijven in wonen. Sindsdien verblijft tijdens ze, net in als honderden andere van albinokinderen, zonder ouders of tijdens familie, in een de opvanghuis. Achter uit de hekken door is ze door veilig, maar het de leven is er geen pretje. Iedere tijdens dag van eten ze bonen op met rijst. Van spaghetti met of sushi heeft in Anastazia nog nooit gehoord. door Ze slaapt met tijdens door heel veel andere kinderen een op een zaal op waar het op tv warm is en benauwd. naar Haar ouders het heeft Anastazia al jaren niet gezien. een Maar op ze heeft van gehoord dat ze naar binnenkort eindelijk eens op bezoek zullen een in komen.

Safia woont tijdens in een het asielzoekerscentrum en haar leven door staat al door heel lang in een het teken van wachten. naar Safia met is het wachten beu en voelt naar zich eenzaam. het Safia woont tijdens in een asielzoekerscentrum en een haar leven staat al met heel lang in met uit het teken van wachten. Eerst een toen ze de thuis in uit Libië, waar het oorlog was, op opgesloten zat in haar tijdens huis, omdat van het buiten te gevaarlijk op was. En uit nu het omdat ze nog steeds niet tijdens weet of in ze hier mag blijven. Safia op een is het wachten beu en naar voelt zich de eenzaam. Al haar op vriendinnen verhuizen telkens en zonder tijdens hen duurt een het zomer door op het AZC uit eindeloos lang. tijdens Safia houdt zich staande van door te tijdens tekenen en het vooruitzicht dat met ze naar naar een kamp mag waar naar ook op andere vluchtelingenkinderen zijn. Safia weet de dat ze het een sterk meisje is door maar vraagt het zich hardop op af: 'Wanneer mag mijn leven door beginnen?'

Sabina (12) behoort naar tot met de Masai-stam in in Kenia, een kleurrijk volk met het eeuwenoude tradities. Ze de op is trots op haar afkomst, maar in er is één op tv gewoonte waar het ze fel de op tegen is: het naar besnijden met van meisjes. Sabina (12) behoort tot naar door de Masai-stam in tijdens Kenia, een kleurrijk volk met eeuwenoude op tradities. Ze is tijdens trots op naar haar uit afkomst, maar er is één met gewoonte waar ze fel naar op op tv tegen is: van het besnijden van meisjes naar zoals zij. Ze op wil verder leren, advocaat worden in en uit geld verdienen. de Sabina besluit dat het de tijd is voor op verandering.

Jesser woont in op Chichigalpa, met Nicaragua, in het hart van op tv van het gebied waar tijdens suikerriet wordt geproduceerd. De op wijk waar hij uit leeft is armzalig. met Jessers vader is heel ziek, op tv hij lijdt tijdens aan ernstig nierfalen. Jesser met woont in op Chichigalpa, Nicaragua, in het het hart van het van met gebied waar suikerriet wordt geproduceerd. De door wijk in waarin hij leeft, een bestaat uit op tv armzalige hutjes en de huisjes van hout, gebouwd op de in stoffige hete grond. door uit Overal om hem heen naar zie je eindeloze vlakte op vol suikerriet. Jessers vader naar is heel ziek, tijdens hij lijdt aan uit ernstig nierfalen. Net het op tv als heel veel andere met mannen uit het dorp die naar uit het suikerriet kappen. naar Maar ander werk is er de niet. Jesser ziet het het met lede ogen uit aan. op tv Hij is uit doodsbang om zijn uit vader kwijt te van raken. Hij weet een dat dat gaat gebeuren met als hij op tv weer aan het werk gaat. Maar een hij weet uit ook dat naar er niets meer te tijdens eten zal zijn uit zodra van zijn vader niet meer kan op werken. En dat met hij, als op tv oudste zoon, de volgende is van die op het zware werk moet gaan door het doen en ook jong een zal overlijden. op Jesser wil aan dat in lot ontsnappen en verzint alle een mogelijke plannen voor tijdens zijn toekomst. van De in vraag is natuurlijk: kan hij tijdens daar op iets van waarmaken?

Nog de maar een paar maanden geleden uit overleed de tijdens vader in van Kimaru. Nu is het op tv voor Kimaru (10) uit nog in moeilijker om het hoofd boven uit water in te houden. Nog met maar een paar maanden geleden op overleed van de vader van Kimaru. Nu door is het tijdens voor Kimaru uit (10) nog moeilijker uit om het hoofd boven water te de houden. in Hij woont op tv samen met zijn moeder en naar zusjes in op tv een sloppenwijk in uit Nairobi, de hoofdstad door van Kenia. uit Kimaru doet zijn best op school op door want hij weet dat de in een goede opleiding het zijn van toekomst ligt. Maar het lukt door zijn moeder door niet om zijn op schoolgeld te blijven betalen. En in dus in moet Kimaru van van school, iets dat van veel kinderen in het zijn wijk overkomt. uit Op een dag wordt Kimaru een verrast door tante op tv Ursula en met krijgt hij een van doos met op kuikens cadeau. Als op alles goed gaat, zullen uit de in kuikens straks elke dag het een ei leggen en kan uit Kimaru per maand van wel vijftien euro uit op verdienen. En dat is voldoende de om het schoolgeld naar te betalen. Maar met Kimaru is uit een echte tijdens stadsjongen en heeft nog door nooit kippen verzorgd, laat op tv staan een het kuiken grootgebracht. Zal het tijdens hem lukken naar om zijn schoolgeld door bij elkaar te het sparen?

juli 2018
15-04-2018 19:25

Lara's reis

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Lara's reis

In je eigen straat verdwalen en je huis niet terug kunnen vinden. Dat overkwam Lara (14). Ze heeft autisme en dingen die voor andere kinderen normaal zijn, zijn voor Lara heel ingewikkeld. Daarom doet ze weinig dingen zelfstandig. Vroeger v...

08-04-2018 19:25

Het meisje zonder zwaartekracht

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje zonder zwaartekracht

Erdenchimeg woont in Mongolië en heeft een moeilijke thuissituatie. Haar vader zit in de gevangenis, haar moeder is ex-alcoholiste, en de familie heeft weinig geld. Erdenchimeg heeft ook een droom. Ze wil graag slangenmens (acrobate) worden...

01-04-2018 19:20

Si-G

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Si-G

In het echte leven heet ze Cansu, maar haar rappernaam is Si-G. En rappen doet ze het allerliefste, daar kan ze alles in kwijt. Si-G (13) droomt van roem, maar heeft nooit geloofd dat ze met rappen iets zou kunnen bereiken. Ze zit op het bi...

25-03-2018 19:25

Bachir in Wonderland

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Bachir in Wonderland

Hoe zou het er in het echt uit zien, hoe zou het ruiken en voelen als je drijft? De zee is voor Bachir (10) een groot mysterie, zoveel water bij elkaar. Hij kent alleen maar zand, heel veel zand. Bachir woont in de woestijn, in een vluchtel...

18-03-2018 19:25

Monsoonshow

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Monsoonshow

Kunal (14) is blind. Maar dat geeft niks, vindt hij zelf: hij barst van het talent. Dat vindt zijn oma ook. Zo kent hij alle hoofdsteden van de wereld uit zijn hoofd en blaast hij iedereen omver met zijn schorre zangstem. De Indiase Kunal w...

11-03-2018 19:25

Heijplaters

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Heijplaters

Max, Emre, Jash, David en Hilson. Vijf vrienden uit dezelfde klas, allemaal geboren in Nederland maar ieder met totaal andere afkomst: Hollands, Turks, Surinaams, Syrisch en Chinees. Maar voor de hechte vriendengroep doen die verschillen er...

04-03-2018 19:25

Meisje met een missie

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Meisje met een missie

Waar de Roemeense Miruna (14) woont, is het eigenlijk nooit stil. Buiten niet, daar schreeuwen de mensen en maken ze ruzie, en binnenshuis al helemaal niet. Miruna heeft twaalf broertjes en zusjes voor wie ze moet zorgen; eten maken, de was...

25-02-2018 19:25

Als je bij me weggaat...

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Als je bij me weggaat...

Als je ouders niet in staat zijn om goed voor je te zorgen word je uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam dit en ze woont nu al jaren in een opvanghuis. Ondanks de problemen van vroeger mist ze haar ouders: 'Je kunt het vergelijken met h...

11-06-2017 19:25

Haiduc

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Haiduc

Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de stoere Nicu. Hij is verslaafd aan de drugs, liep al op zijn zevende van huis weg en leefde jarenlang onder de grond. Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de s...

26-03-2017 19:25

Trots & Treiter

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Trots & Treiter

De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederland, maar dat valt niet mee als je tussen twee culturen in zit. De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederl...

19-03-2017 19:30

Het meisje met de witte huid

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje met de witte huid

Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzwart. Maar Anastazia is wit. Want Anastazia heeft albinisme. Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzw...

12-03-2017 19:30

Safia's Zomer

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Safia's Zomer

Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wachten. Safia is het wachten beu en voelt zich eenzaam. Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wacht...

05-03-2017 19:25

Mijn lijf, mijn leven

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Mijn lijf, mijn leven

Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in Kenia, een kleurrijk volk met eeuwenoude tradities. Ze is trots op haar afkomst, maar er is één gewoonte waar ze fel op tegen is: het besnijden van meisjes. Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in K...

26-02-2017 19:25

Jesser en het suikerriet

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Jesser en het suikerriet

Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, in het hart van het gebied waar suikerriet wordt geproduceerd. De wijk waar hij leeft is armzalig. Jessers vader is heel ziek, hij lijdt aan ernstig nierfalen. Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, ...

19-02-2017 19:25

Kippen voor Kimaru

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Kippen voor Kimaru

Nog maar een paar maanden geleden overleed de vader van Kimaru. Nu is het voor Kimaru (10) nog moeilijker om het hoofd boven water te houden. Nog maar een paar maanden geleden overleed de vader van Kimaru. Nu is het voor Kimaru (10) nog moe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten bij Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord