Programma gemist?

Zijn bijnaam naar Haiduc betekent gangster door en dat past op tv wel bij het de stoere Nicu. een Hij is verslaafd in aan de drugs, liep het al op met zijn zevende het van huis weg en leefde op jarenlang onder de van grond. Zijn een bijnaam Haiduc een betekent gangster en het dat past wel bij tijdens de stoere het Nicu. Hij leeft met in een harde wereld. Hij is uit verslaafd aan de op drugs, liep al een op de zijn zevende een van huis weg met en leefde jarenlang onder van de grond. op tv In de riolen met van Boekarest, de hoofdstad van tijdens Roemenië. Nu woont hij naar bij uit Raluca. Zij op past op jongens naar die net als het Nicu van de straat komen. Hij in met heeft er een bed in en krijgt te eten. op Maar daarmee is de de ellende een nog niet voorbij. De drugs op tv hebben zijn lichaam tijdens bijna verwoest een en hij moet uit kiezen: stoppen of op nóg zieker naar worden?

De strijdvaardige Malinees-Nederlandse tijdens Emma van (13) probeert zich thuis van te voelen in Nederland, een maar dat valt een niet mee tijdens als je door tussen twee in culturen in zit. De het strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert op tv uit zich thuis te voelen in met Nederland, op tv maar dat valt niet mee als in je tussen een twee met culturen in zit. Emma verhuisde naar drie jaar geleden van van Mali naar het Nederland. Op de Nederlandse op tv basisschool voelde op tv Emma zich anders; van van buiten door tijdens haar huidskleur de en vanbinnen door de van andere cultuur. een Ze wist niet goed hoe op ze op tv zich moest gedragen en tijdens ze werd gepest vanwege naar haar huidskleur. Nu de door zit ze op een de middelbare school tijdens en daar voelt ze zich stukken met beter. Ze durft van het zich steeds meer te de uiten en ontdekt dat het naar haar helpt op om haar gevoelens om met te zetten met in de liedjes.

Anastazia woont op tv in Tanzania. Haar op ouders, de buren van en een bijna iedereen in haar land door is pikzwart. op Maar Anastazia door is wit. Want Anastazia heeft een albinisme. in Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, een de met buren en bijna iedereen in naar haar op land is pikzwart. Maar in Anastazia naar is wit. Want Anastazia heeft albinisme, een en dat een betekent dat haar op huid, haren op en ogen geen pigment bevatten. met uit In veel landen in de Afrika geloven mensen tijdens dat albino's in magische krachten bezitten en met dat hun op tv lichaamsdelen je rijk en met succesvol kunnen maken. Van botten op worden in amuletten gemaakt die voor veel van geld met worden verkocht. Daarom wordt er tijdens op kinderen op tv zoals Anastazia op gejaagd en worden ze tijdens zelfs vermoord. Toen een Anastazia tijdens zes jaar was, moest het ze haar dorp ontvluchten. Het in was te gevaarlijk met de om bij haar het ouders te blijven met wonen. Sindsdien verblijft ze, net als naar honderden andere door albinokinderen, zonder ouders door of familie, in een op in opvanghuis. Achter de hekken is tijdens ze veilig, maar uit het leven is er door op tv geen pretje. Iedere dag eten naar ze de bonen met rijst. Van spaghetti of door sushi heeft tijdens Anastazia nog nooit tijdens gehoord. Ze slaapt met met heel de veel andere kinderen een op een tijdens zaal waar het warm is van en benauwd. Haar op ouders in heeft Anastazia al uit jaren niet gezien. Maar op tv ze heeft naar gehoord dat ze binnenkort in eindelijk eens op bezoek zullen het het komen.

Safia uit woont in op tv een asielzoekerscentrum en een haar leven staat al heel de lang in tijdens het teken de van wachten. Safia is het tijdens wachten beu en door voelt zich eenzaam. op tv Safia woont in het een naar asielzoekerscentrum en haar leven staat al met tijdens heel lang in tijdens het teken van wachten. Eerst in toen ze thuis in van Libië, waar tijdens het oorlog was, door opgesloten zat in haar door huis, omdat het naar buiten te de gevaarlijk was. En de nu omdat uit ze nog door steeds niet weet of door ze hier mag blijven. Safia naar is het tijdens wachten beu en voelt van uit zich eenzaam. Al haar vriendinnen een verhuizen telkens en zonder naar hen in duurt een zomer de op het met AZC eindeloos lang. in Safia houdt zich staande door te door tekenen en een het op vooruitzicht dat ze naar een kamp tijdens mag waar ook van andere vluchtelingenkinderen zijn. naar Safia weet dat de ze een tijdens sterk meisje is de maar vraagt zich hardop van met af: 'Wanneer mag mijn met leven beginnen?'

Sabina een (12) behoort tot de Masai-stam op in Kenia, een van kleurrijk volk de met naar eeuwenoude tradities. Ze is trots met op haar van afkomst, maar er is van één op gewoonte waar ze fel op in tegen in is: het besnijden van meisjes. door Sabina (12) behoort van tot de Masai-stam tijdens in Kenia, een kleurrijk van volk met op tv eeuwenoude tradities. een Ze is de trots op haar afkomst, maar er het met is één gewoonte een waar ze fel op tegen is: op op tv het besnijden van tijdens meisjes zoals zij. Ze wil in verder leren, van advocaat worden van en geld verdienen. Sabina de besluit dat het tijd is in in voor verandering.

Jesser woont de in Chichigalpa, op Nicaragua, in het hart door van het gebied waar in suikerriet wordt geproduceerd. op tv De wijk de waar een hij leeft is armzalig. met Jessers vader op is heel ziek, hij lijdt tijdens aan ernstig nierfalen. Jesser in in woont in Chichigalpa, Nicaragua, in het de hart naar van het gebied waar op tv suikerriet wordt het geproduceerd. De op tv wijk waarin hij leeft, bestaat op uit armzalige van hutjes en het huisjes van hout, gebouwd op van de stoffige hete grond. de Overal de om hem naar heen zie je naar eindeloze vlakte vol uit suikerriet. Jessers vader op is heel ziek, hij lijdt de aan ernstig met nierfalen. Net als een heel veel andere mannen uit met tijdens het dorp die het suikerriet tijdens kappen. Maar ander tijdens werk is er op niet. Jesser ziet het door met op lede ogen aan. Hij is op doodsbang in om zijn vader naar kwijt te uit raken. Hij weet dat dat gaat de gebeuren als naar hij weer aan op tv het werk gaat. naar Maar het hij weet ook dat er in niets meer te eten een zal zijn zodra uit zijn vader op tv niet meer tijdens kan werken. En van dat hij, als oudste zoon, in de volgende is door die het in zware werk uit moet gaan op doen en ook jong uit zal overlijden. Jesser wil aan uit dat lot ontsnappen met op tv en verzint alle mogelijke door plannen voor zijn toekomst. De in vraag is het natuurlijk: kan hij daar op iets naar van waarmaken?

Nog op maar een paar maanden door geleden overleed met de vader naar van Kimaru. Nu is een het voor Kimaru een (10) nog moeilijker om een het hoofd boven op water te houden. door Nog maar een paar op maanden geleden in overleed de vader door van Kimaru. uit Nu is het voor van Kimaru (10) op tv nog moeilijker om het tijdens hoofd boven water te op tv houden. met Hij woont van samen met zijn moeder en zusjes in in tijdens een sloppenwijk in naar Nairobi, de hoofdstad de van Kenia. Kimaru doet zijn de best door op school want hij weet van dat in met een goede opleiding zijn het toekomst ligt. Maar in het tijdens lukt zijn moeder niet van om zijn schoolgeld te een blijven op tv betalen. En naar dus moet Kimaru een van school, iets dat van veel kinderen in op zijn wijk tijdens overkomt. Op een dag met wordt Kimaru verrast met door tante op Ursula en krijgt hij een op doos met kuikens cadeau. van Als alles goed met gaat, zullen op de kuikens van straks elke door dag een ei leggen en kan naar uit Kimaru per maand wel vijftien op tv euro tijdens verdienen. En dat is met voldoende om het op schoolgeld te met betalen. Maar Kimaru is een echte uit stadsjongen en in heeft nog nooit op kippen door verzorgd, laat staan een een kuiken grootgebracht. Zal het hem het lukken om tijdens zijn schoolgeld tijdens bij elkaar naar te sparen?

Damian woont de al bijna zijn een hele leven op tv bij zijn opa en in oma. Zijn vader op overleed tijdens een vakantie naar in Cuba een toen hij vier jaar door oud was en van met zijn moeder het heeft hij niet uit veel contact. naar Damian door woont al bijna door zijn hele leven bij het zijn opa en oma. Zijn naar vader overleed tijdens op een vakantie uit in uit Cuba toen hij vier jaar oud op was op tv en met naar zijn moeder heeft hij niet veel door contact. Voor tijdens Damian zijn door opa en oma naar zijn echte het ouders. Toch mist hij tijdens soms zijn vader een die hij naar graag beter had naar willen leren kennen. Terwijl Damian raketten op bouwt en een computers hackt, probeert op tv hij tijdens op zijn eigen manier naar dichter bij zijn vader in te komen. Maar hoe naar doe je dat op tv bij iemand die een dood op is?

De elfjarige in Irakese, christelijke Merna stal naar afgelopen voorjaar de het harten de van de jury en op het op tv publiek tijdens de van blind auditions van de uit eerste editie van de op tv The op tv Voice Kids Arab. Als Merna door begint te zingen vallen op tv de mensen in stil. Het gaat niet in het alleen om de woorden, naar het is vooral de van emotie eronder die op voor iedereen voelbaar naar wordt. De elfjarige Irakese, met christelijke Merna in stal afgelopen voorjaar de tijdens harten met van de jury uit en het publiek tijdens tijdens de blind auditions van een de eerste naar editie van een de The Voice Kids Arab. door Van het over de hele wereld zag naar een de miljoenenpubliek hoe naar Merna in haar lied het in leed vertolkte als uit gevolg van het op tv oorlogsgeweld in door het Midden-Oosten. Ze met vertelde daarmee het verhaal van van honderdduizenden andere van vluchtelingenkinderen.

juni 2017
11-06-2017 19:25

Haiduc

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Haiduc

Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de stoere Nicu. Hij is verslaafd aan de drugs, liep al op zijn zevende van huis weg en leefde jarenlang onder de grond. Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de s...

26-03-2017 19:25

Trots & Treiter

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Trots & Treiter

De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederland, maar dat valt niet mee als je tussen twee culturen in zit. De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederl...

19-03-2017 19:30

Het meisje met de witte huid

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje met de witte huid

Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzwart. Maar Anastazia is wit. Want Anastazia heeft albinisme. Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzw...

12-03-2017 19:30

Safia's Zomer

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Safia's Zomer

Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wachten. Safia is het wachten beu en voelt zich eenzaam. Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wacht...

05-03-2017 19:25

Mijn lijf, mijn leven

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Mijn lijf, mijn leven

Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in Kenia, een kleurrijk volk met eeuwenoude tradities. Ze is trots op haar afkomst, maar er is één gewoonte waar ze fel op tegen is: het besnijden van meisjes. Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in K...

26-02-2017 19:25

Jesser en het suikerriet

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Jesser en het suikerriet

Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, in het hart van het gebied waar suikerriet wordt geproduceerd. De wijk waar hij leeft is armzalig. Jessers vader is heel ziek, hij lijdt aan ernstig nierfalen. Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, ...

19-02-2017 19:25

Kippen voor Kimaru

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Kippen voor Kimaru

Nog maar een paar maanden geleden overleed de vader van Kimaru. Nu is het voor Kimaru (10) nog moeilijker om het hoofd boven water te houden. Nog maar een paar maanden geleden overleed de vader van Kimaru. Nu is het voor Kimaru (10) nog moe...

12-02-2017 19:25

Dromen over mijn vader

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Dromen over mijn vader

Damian woont al bijna zijn hele leven bij zijn opa en oma. Zijn vader overleed tijdens een vakantie in Cuba toen hij vier jaar oud was en met zijn moeder heeft hij niet veel contact. Damian woont al bijna zijn hele leven bij zijn opa en oma...

05-02-2017 19:25

Merna in de spotlight

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Merna in de spotlight

De elfjarige Irakese, christelijke Merna stal afgelopen voorjaar de harten van de jury en het publiek tijdens de blind auditions van de eerste editie van de The Voice Kids Arab. Als Merna begint te zingen vallen de mensen stil. Het gaat nie...

25-09-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

18-09-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

11-09-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

04-09-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

28-08-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

21-08-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten bij Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 11-06-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord