Programma gemist?

Als door je ouders niet uit in staat zijn om goed naar voor je te een zorgen word naar je uit op tv huis geplaatst. het Jamilla (14) overkwam dit en ze de in woont nu al jaren in tijdens een opvanghuis. Ondanks de het problemen tijdens van vroeger mist ze haar in ouders: "Je kunt naar het vergelijken met een het het gevoel dat met niemand je komt helpen een als je valt het en je knie bloedt." uit Door tijdens haar verleden vindt Jamilla naar het lastig om een zichzelf te van laten zien en bouwt ze liever op een met muurtje om zich naar heen. Maar die tactiek blijkt in toch niet door te werken. Dus naar zit er op tv voor Jamilla niets door anders op: ze op tv moet dat muurtje afbreken. de Maar de in grote vraag is: durft ze tijdens de dat?

Als je van ouders niet door in staat een zijn om goed door voor je te zorgen word een je uit tijdens huis geplaatst. Jamilla het (14) overkwam dit en naar ze van woont nu al jaren op tv in een opvanghuis. in Ondanks de problemen van vroeger tijdens mist het ze haar ouders: het 'Je kunt het vergelijken op met het tijdens gevoel dat niemand tijdens je komt helpen de als je de valt en je knie bloedt.' Door het haar verleden in vindt Jamilla het het lastig om zichzelf te het laten zien in en bouwt ze uit liever een muurtje om door tijdens zich heen. Maar die tactiek blijkt tijdens met toch niet te werken. Dus van zit er voor Jamilla op tv niets anders op: de de ze moet dat op muurtje afbreken. Maar de grote vraag door is: durft ze met op tv dat?

In naar je eigen met straat verdwalen en je de huis niet terug kunnen de vinden. Dat overkwam Lara door (14). Ze in heeft autisme een en dingen tijdens die voor andere kinderen normaal met zijn, uit zijn voor Lara heel ingewikkeld. Daarom met doet door ze weinig dingen zelfstandig. met Vroeger vond het ze dat niet op erg, maar van nu ze ouder wordt, baalt ze de ervan. Ze het wil gewoon óók de de dingen doen die met kinderen van op haar de leeftijd ondernemen. Zoals in je de eentje op op tv pad gaan. Lara wil van niets liever dan van haar het angsten overwinnen en klopt aan naar bij in haar vrienden. Hoe in pak je een het nieuwe situatie aan op als je een handicap uit hebt? Zij zeggen dat ze met in door zichzelf moet geloven. Maar ja, op dat is makkelijker een gezegd van dan gedaan. Gaat het door Lara naar lukken om in haar eentje met een de spannende treinreis te uit ondernemen?

Erdenchimeg woont in in op tv Mongolië en heeft een moeilijke thuissituatie. door Haar vader zit van in de gevangenis, in haar moeder met is ex-alcoholiste, een en de familie heeft een weinig geld. Erdenchimeg uit heeft de ook een droom. Ze het wil graag op tv slangenmens (acrobate) worden het en krijgt ondanks alles de kans met om naar het een circusschool op te gaan. Ze werkt naar hard, maar toch lukt een het Erdenchimeg tijdens niet om haar oefeningen op tv goed de uit te op voeren. Ze is op tv bang dat ze hierdoor niet met meer op bij het team op tv hoort en misschien wel de van school af moet. Zal op tv van het Erdenchimeg lukken om toch een met haar team de mee te doen van aan een belangrijke op circusshow?

In het het echte door leven heet ze Cansu, maar haar op door rappernaam is Si-G. En rappen de doet naar ze het allerliefste, daar kan ze uit alles een in kwijt. tijdens Si-G (13) droomt van tijdens roem, maar heeft tijdens nooit geloofd dat ze van met rappen iets in zou van kunnen bereiken. Ze naar zit op het tijdens bijzonder onderwijs en deelt op tv een klein de appartement met haar vader in en zus in de wijk door Molenbeek, in in Brussel. Wanneer met de bekende rapper Zwangere het Guy besluit met met haar een rapnummer te naar maken, op tv komt haar op tv droom onverwacht dichterbij.

Hoe zou met het er in het tijdens tijdens echt uit zien, hoe zou het naar ruiken uit en voelen als je drijft? het De van zee is voor Bachir (10) een een het groot mysterie, zoveel water op bij tijdens elkaar. Hij kent alleen maar van zand, heel veel op zand. Bachir woont uit in de woestijn, in uit in een vluchtelingenkamp in de Algerijnse Sahara. naar Zijn op ouders woonden als kind een pal aan naar zee, in Westelijke door Sahara, maar toen Marokko hun naar land op bezette, moest de familie in vluchten voor naar de oorlog. Sindsdien wachten ze op in op de dag dat de naar wereld erkent naar dat de Saharanen de recht hebben op hun eigen door land. Tot de die tijd zitten de ze vast in de in woestijn. met Bachir is geboren in het een kamp en is van staatloos. van Hij heeft geen officieel paspoort de en in mag bijna nergens naartoe reizen. een Maar dan krijgt door Bachir de tijdens kans om op een zomerkamp te gaan. Helemaal in het naar Spanje, daar waar alles anders de en op nieuw is: duizelingwekkende hoge uit gebouwen van van steen, trappen de die uit zichzelf bewegen tijdens en zelfs stromend water. Bachir op tv logeert uit bij een gastgezin in Barcelona, uit de stad aan op zee. met Zou daar zijn wens in tijdens van vervulling gaan?

Kunal (14) is door blind. Maar met dat het geeft niks, vindt hij zelf: een hij barst van het het talent. Dat vindt in op zijn oma ook. Zo kent een hij alle hoofdsteden van de de wereld uit door zijn hoofd en naar blaast hij de iedereen omver met met zijn schorre van zangstem. De Indiase met Kunal woont bij de de nonnen in een kostschool. van Binnenkort is de de met Monsoonshow, een zangwedstrijd waar voornamelijk van ziende in kinderen aan meedoen. Kunal is naar zo slim om in zijn door klasgenootje Neeraja te vragen om samen op tv met hem een de duet de te zingen; zij de heeft toevallig tijdens de allermooiste stem die er bestaat. met Terwijl op tv zuster Ria van hen helpt bij de voorbereidingen, zien een we hoe in Kunal de zich door niets of niemand uit laat in weerhouden. Hij vecht, speelt cricket, in acteert en door zingt.

Max, op tv Emre, Jash, David en Hilson. een Vijf vrienden door uit dezelfde klas, allemaal een geboren op in Nederland maar tijdens ieder met totaal andere tijdens afkomst: door Hollands, Turks, Surinaams, het Syrisch en Chinees. Maar voor de van hechte vriendengroep uit doen uit die verschillen er niet met toe, hun dagelijkse omgeving is de gelijk. Ze tijdens wonen op Heijplaat, een een arbeiderswijkje verscholen in het het immense een havengebied een van Rotterdam, letterlijk het tussen de zeecontainers en de reusachtige tijdens schepen. Hier brengen op tv ze al hun een vrije op tv tijd met het elkaar door. Er is niet uit veel voor kinderen naar te het doen en dit maakt de een vriendschap extra belangrijk. van Hoe het is het om te leven in op uit deze mini-maatschappij met het alle verschillen in cultuur en religie uit en de vooroordelen die er op tv zijn? De jongens weten in tijdens ieder geval met één ding zeker: zij op tv kiezen voor vriendschap naar en wat met hen het verbindt: hun leven als in échte Heijplaters, dat de soms wel heel door saai is.

Waar de Roemeense in uit Miruna (14) woont, is het eigenlijk op tv nooit een stil. Buiten niet, daar op tv schreeuwen de mensen en een maken ze een ruzie, tijdens en binnenshuis al helemaal in niet. Miruna heeft twaalf broertjes tijdens en zusjes voor een wie ze het moet zorgen; eten uit maken, een de was doen en opvouwen, van luiers met verschonen, troosten. Het is voor Miruna van de gewoonste op tv zaak van de de wereld. met Aan haar huiswerk komt ze met nauwelijks toe tijdens en als ze uit wil leren, een moet ze dat doen te midden met van spelende uit en ruziënde kinderen. uit Als Miruna de aan haar eigen toekomst het denkt, weet ze één een ding zeker: een zij wil het anders een en niet door zoals het veel andere meisjes in haar de buurt, jong tijdens trouwen en kinderen een krijgen. Haar droom van is om politieagent te het worden. De tijdens politie komt regelmatig in haar een straat en een de agenten tijdens blijven altijd rustig. tijdens Heel anders dan op tv de mensen op tv in haar omgeving. Zo wil tijdens Miruna zelf de ook wel worden. Maar agent uit word je tijdens niet op zomaar. Je moet hele hoge uit cijfers halen op op school en met het toelatingsexamen is het zwaar. Hoe doe je dat naar als je thuis naar niet op tv eens rustig je huiswerk met kan een maken?

Als je ouders naar niet uit in staat een zijn om goed voor je te naar op zorgen word je uit in huis geplaatst. Jamilla het (14) overkwam dit en ze in uit woont nu al uit jaren in een opvanghuis. Ondanks de het problemen van van vroeger mist ze tijdens haar van ouders: 'Je kunt uit het vergelijken met het gevoel dat in niemand je naar komt helpen als op tv je valt en op je een knie bloedt.' Door haar verleden vindt een Jamilla het op lastig om zichzelf te door laten zien en het bouwt ze een liever een muurtje in om zich heen. uit Maar die met tactiek blijkt toch niet met te werken. op Dus zit er voor Jamilla uit niets het anders op: ze moet dat op muurtje afbreken. Maar in de grote vraag in is: naar durft ze uit dat?

Zijn een bijnaam Haiduc betekent gangster uit en dat past wel uit uit bij de stoere Nicu. met Hij is het verslaafd aan de drugs, uit liep al op het zijn zevende van huis op tv weg en uit leefde jarenlang de onder de grond. Zijn bijnaam Haiduc van betekent door gangster en dat past wel met op bij de stoere Nicu. Hij leeft met in een op harde wereld. een Hij is een verslaafd aan de drugs, een liep al op naar zijn zevende van van huis weg op en leefde jarenlang onder van de grond. In de riolen de van met Boekarest, de naar hoofdstad van Roemenië. Nu woont hij in de bij Raluca. Zij past op jongens op tv die op tv net als Nicu van door de straat de komen. Hij een heeft er een bed en krijgt in van te eten. Maar daarmee de is de ellende een nog niet voorbij. De drugs naar tijdens hebben zijn lichaam bijna verwoest en op tv hij naar moet kiezen: stoppen tijdens of nóg zieker het worden?

De het strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert de zich thuis te op tv voelen in Nederland, tijdens uit maar dat valt de niet mee als in je tussen twee met culturen in zit. De een strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma van (13) probeert zich thuis te met voelen op tv in Nederland, maar dat valt van niet op mee als door je tussen twee culturen in zit. de Emma door verhuisde drie van jaar geleden van Mali naar Nederland. in uit Op de Nederlandse door basisschool voelde Emma van zich anders; van buiten door tijdens haar huidskleur en op tv vanbinnen door de andere op cultuur. Ze wist door niet goed hoe van ze zich met moest gedragen door en ze werd gepest vanwege met haar huidskleur. op Nu zit ze op met de middelbare school de naar en daar voelt ze de zich stukken beter. Ze durft naar zich in steeds meer te door uiten en met ontdekt dat het haar helpt op tv om het haar gevoelens om te zetten in uit het liedjes.

Anastazia met woont in Tanzania. Haar ouders, tijdens op tv de buren en bijna iedereen in tijdens haar land is het door pikzwart. Maar Anastazia is wit. tijdens Want Anastazia een heeft albinisme. Anastazia woont in in Tanzania. Haar ouders, door de buren en van bijna met iedereen in naar haar land is pikzwart. een Maar Anastazia is op tv wit. Want uit Anastazia heeft albinisme, en dat van betekent dat de haar huid, tijdens haren en ogen geen pigment bevatten. uit In veel landen op in Afrika op geloven mensen dat albino's van magische de krachten bezitten en naar dat hun tijdens lichaamsdelen je rijk en met succesvol kunnen maken. een Van botten worden op tv amuletten gemaakt die voor de veel geld worden in verkocht. Daarom wordt er van op kinderen zoals op Anastazia een gejaagd en worden ze zelfs uit op tv vermoord. Toen Anastazia zes jaar van was, uit moest ze haar dorp ontvluchten. naar Het was te op gevaarlijk om bij het haar ouders op tv te blijven wonen. naar Sindsdien verblijft ze, net met als honderden andere door albinokinderen, zonder ouders of een familie, met in een op tv opvanghuis. Achter de hekken door is ze naar veilig, maar het leven op tv is er geen pretje. Iedere in dag het eten ze bonen met rijst. met Van tijdens spaghetti of sushi naar heeft Anastazia nog nooit gehoord. een Ze een slaapt met heel veel andere de kinderen op op een zaal een waar het warm is en een benauwd. het Haar ouders uit heeft Anastazia al jaren niet in gezien. op tv Maar ze heeft uit gehoord dat ze binnenkort in eindelijk eens op door bezoek zullen door komen.

Safia woont in uit een asielzoekerscentrum een en haar leven in staat al heel met lang in naar het teken van op tv wachten. Safia is het wachten van beu naar en voelt zich eenzaam. uit Safia woont in een naar asielzoekerscentrum de en haar leven staat door al een heel lang in in het teken van op wachten. Eerst toen uit ze thuis in een Libië, waar het van oorlog was, opgesloten zat in van haar huis, omdat uit het buiten te gevaarlijk uit was. En het nu omdat ze nog het steeds met niet weet of ze hier met mag blijven. met Safia op tv is het wachten beu en voelt een uit zich eenzaam. Al haar vriendinnen een verhuizen telkens en tijdens zonder hen duurt een naar zomer op op het AZC eindeloos lang. de Safia houdt het zich staande naar door te tekenen en op tv het vooruitzicht tijdens dat ze naar met een kamp mag waar in ook andere vluchtelingenkinderen zijn. door Safia weet het dat ze met een sterk in meisje is maar vraagt zich de hardop af: 'Wanneer mag de mijn leven het beginnen?'

Sabina (12) naar behoort tot de de Masai-stam tijdens in Kenia, een kleurrijk van volk met in eeuwenoude tradities. Ze is trots op tv op uit haar afkomst, maar er is de één gewoonte waar ze naar fel naar op tegen is: het van besnijden in van meisjes. Sabina op tv (12) behoort tot de Masai-stam een in op Kenia, een kleurrijk volk met in eeuwenoude op tradities. Ze is trots naar op haar met afkomst, maar er is één het gewoonte waar op tv ze fel van op tegen is: het op tv besnijden van meisjes uit zoals zij. op tv Ze wil verder leren, advocaat worden met en geld met verdienen. tijdens Sabina besluit dat uit het tijd is voor de verandering.

oktober 2019
28-07-2019 18:25

Als je bij me weggaat...

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Als je bij me weggaat...

Als je ouders niet in staat zijn om goed voor je te zorgen word je uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam dit en ze woont nu al jaren in een opvanghuis. Ondanks de problemen van vroeger mist ze haar ouders: "Je kunt het vergelijken met h...

02-09-2018 19:25

Als je bij me weggaat...

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Als je bij me weggaat...

Als je ouders niet in staat zijn om goed voor je te zorgen word je uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam dit en ze woont nu al jaren in een opvanghuis. Ondanks de problemen van vroeger mist ze haar ouders: 'Je kunt het vergelijken met h...

15-04-2018 19:25

Lara's reis

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Lara's reis

In je eigen straat verdwalen en je huis niet terug kunnen vinden. Dat overkwam Lara (14). Ze heeft autisme en dingen die voor andere kinderen normaal zijn, zijn voor Lara heel ingewikkeld. Daarom doet ze weinig dingen zelfstandig. Vroeger v...

08-04-2018 19:25

Het meisje zonder zwaartekracht

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje zonder zwaartekracht

Erdenchimeg woont in Mongolië en heeft een moeilijke thuissituatie. Haar vader zit in de gevangenis, haar moeder is ex-alcoholiste, en de familie heeft weinig geld. Erdenchimeg heeft ook een droom. Ze wil graag slangenmens (acrobate) worden...

01-04-2018 19:20

Si-G

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Si-G

In het echte leven heet ze Cansu, maar haar rappernaam is Si-G. En rappen doet ze het allerliefste, daar kan ze alles in kwijt. Si-G (13) droomt van roem, maar heeft nooit geloofd dat ze met rappen iets zou kunnen bereiken. Ze zit op het bi...

25-03-2018 19:25

Bachir in Wonderland

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Bachir in Wonderland

Hoe zou het er in het echt uit zien, hoe zou het ruiken en voelen als je drijft? De zee is voor Bachir (10) een groot mysterie, zoveel water bij elkaar. Hij kent alleen maar zand, heel veel zand. Bachir woont in de woestijn, in een vluchtel...

18-03-2018 19:25

Monsoonshow

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Monsoonshow

Kunal (14) is blind. Maar dat geeft niks, vindt hij zelf: hij barst van het talent. Dat vindt zijn oma ook. Zo kent hij alle hoofdsteden van de wereld uit zijn hoofd en blaast hij iedereen omver met zijn schorre zangstem. De Indiase Kunal w...

11-03-2018 19:25

Heijplaters

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Heijplaters

Max, Emre, Jash, David en Hilson. Vijf vrienden uit dezelfde klas, allemaal geboren in Nederland maar ieder met totaal andere afkomst: Hollands, Turks, Surinaams, Syrisch en Chinees. Maar voor de hechte vriendengroep doen die verschillen er...

04-03-2018 19:25

Meisje met een missie

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Meisje met een missie

Waar de Roemeense Miruna (14) woont, is het eigenlijk nooit stil. Buiten niet, daar schreeuwen de mensen en maken ze ruzie, en binnenshuis al helemaal niet. Miruna heeft twaalf broertjes en zusjes voor wie ze moet zorgen; eten maken, de was...

25-02-2018 19:25

Als je bij me weggaat...

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Als je bij me weggaat...

Als je ouders niet in staat zijn om goed voor je te zorgen word je uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam dit en ze woont nu al jaren in een opvanghuis. Ondanks de problemen van vroeger mist ze haar ouders: 'Je kunt het vergelijken met h...

11-06-2017 19:25

Haiduc

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Haiduc

Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de stoere Nicu. Hij is verslaafd aan de drugs, liep al op zijn zevende van huis weg en leefde jarenlang onder de grond. Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de s...

26-03-2017 19:25

Trots & Treiter

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Trots & Treiter

De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederland, maar dat valt niet mee als je tussen twee culturen in zit. De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederl...

19-03-2017 19:30

Het meisje met de witte huid

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje met de witte huid

Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzwart. Maar Anastazia is wit. Want Anastazia heeft albinisme. Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzw...

12-03-2017 19:30

Safia's Zomer

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Safia's Zomer

Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wachten. Safia is het wachten beu en voelt zich eenzaam. Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wacht...

05-03-2017 19:25

Mijn lijf, mijn leven

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Mijn lijf, mijn leven

Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in Kenia, een kleurrijk volk met eeuwenoude tradities. Ze is trots op haar afkomst, maar er is één gewoonte waar ze fel op tegen is: het besnijden van meisjes. Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in K...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten bij Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 28-07-2019 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!