Programma gemist?

Als op je ouders niet het in staat zijn op tv om goed voor uit je te zorgen word het je uit huis naar geplaatst. Jamilla (14) overkwam door naar dit en ze woont uit nu al uit jaren in een opvanghuis. uit Ondanks de problemen de van vroeger een mist ze haar ouders: in 'Je kunt het door vergelijken met het gevoel op tv dat niemand het je komt helpen als een je valt en je uit knie uit bloedt.' Door haar verleden van vindt Jamilla het het lastig om een zichzelf te laten zien en een bouwt ze liever tijdens op tv een muurtje om zich heen. Maar tijdens die tactiek de blijkt toch niet een te werken. van Dus zit er uit voor Jamilla niets op tv anders op: het ze moet dat tijdens muurtje afbreken. Maar de grote uit vraag is: durft van ze door dat?

In je eigen door straat uit verdwalen en je huis niet naar terug kunnen vinden. op tv Dat overkwam op Lara uit (14). Ze heeft autisme het en dingen die voor naar andere uit kinderen normaal zijn, zijn voor Lara op tv heel ingewikkeld. met Daarom doet ze uit weinig dingen uit zelfstandig. Vroeger vond ze dat met de niet erg, maar nu ze ouder op een wordt, baalt ze ervan. Ze wil de gewoon óók de uit dingen doen uit die kinderen van uit haar leeftijd ondernemen. Zoals de in je naar eentje op pad gaan. in Lara van wil niets liever dan haar naar angsten in overwinnen en klopt door aan bij haar vrienden. Hoe een pak je een in nieuwe in situatie aan het als je een handicap naar hebt? Zij zeggen dat ze uit in naar zichzelf moet uit geloven. Maar ja, dat is makkelijker op tv gezegd dan gedaan. het Gaat het Lara een een lukken om in door haar eentje een spannende treinreis het te door ondernemen?

Erdenchimeg woont in het Mongolië met en heeft een tijdens moeilijke thuissituatie. op Haar vader zit in uit de gevangenis, haar moeder van is ex-alcoholiste, een en de familie van heeft weinig geld. Erdenchimeg door heeft naar ook een droom. met Ze wil graag slangenmens (acrobate) op tv worden uit en krijgt ondanks op tv alles de kans om naar op tv een circusschool te een gaan. Ze werkt hard, het maar in toch lukt het Erdenchimeg niet op om het haar oefeningen tijdens goed uit te voeren. van Ze is bang dat ze met hierdoor niet meer tijdens bij het het team hoort naar en misschien uit wel van school af in moet. Zal het in Erdenchimeg lukken om uit toch met haar met team mee te doen aan met een belangrijke op circusshow?

In uit het echte leven heet uit ze Cansu, maar haar een rappernaam is Si-G. op En naar rappen doet ze het allerliefste, van daar op tv kan ze de alles in kwijt. Si-G (13) de droomt van roem, een maar heeft nooit tijdens geloofd dat ze uit met rappen iets naar zou kunnen bereiken. tijdens Ze zit op het uit bijzonder onderwijs met en deelt een de klein appartement uit met haar vader en zus naar in de het wijk Molenbeek, uit in Brussel. naar Wanneer de bekende rapper Zwangere Guy de besluit met het haar een rapnummer te het tijdens maken, komt haar droom onverwacht in dichterbij.

Hoe zou het een er in met het echt uit uit zien, hoe met zou het ruiken de en voelen op tv als je drijft? in De zee is voor Bachir (10) het een groot naar mysterie, zoveel water de bij door elkaar. Hij kent uit alleen maar zand, heel veel op tv zand. Bachir woont een in in de woestijn, in op tv een vluchtelingenkamp in de Algerijnse Sahara. naar Zijn met ouders woonden op tv als kind pal aan in zee, in Westelijke Sahara, een maar toen Marokko hun op tv land uit bezette, moest de familie vluchten uit voor op de oorlog. Sindsdien tijdens wachten ze op de dag van dat de wereld in erkent dat de van Saharanen recht door hebben in op hun eigen land. Tot die een tijd zitten ze uit van vast in de door woestijn. Bachir is geboren uit in het kamp en een is staatloos. Hij heeft van geen officieel paspoort op door en mag bijna nergens naartoe in reizen. Maar in dan krijgt met Bachir de kans om op zomerkamp op te gaan. het Helemaal naar Spanje, het daar waar alles anders op tv en tijdens nieuw is: duizelingwekkende hoge gebouwen op van steen, trappen het die uit uit zichzelf bewegen en de zelfs op tv stromend water. Bachir logeert naar bij een gastgezin in in Barcelona, van de stad aan zee. op tv Zou daar de zijn wens in vervulling door gaan?

Kunal door (14) is blind. Maar dat tijdens de geeft niks, vindt hij zelf: hij met barst van het op tv talent. Dat vindt de zijn met oma ook. Zo het kent hij alle hoofdsteden door van de op tv wereld uit zijn hoofd van en blaast hij iedereen met omver met met zijn naar schorre zangstem. De Indiase Kunal woont naar de bij de nonnen in een kostschool. in in Binnenkort is de door Monsoonshow, een zangwedstrijd waar voornamelijk het ziende kinderen aan van meedoen. Kunal is uit zo tijdens slim om zijn naar klasgenootje Neeraja te uit vragen om samen met hem een door in duet te zingen; zij heeft toevallig door de een allermooiste stem die er bestaat. tijdens Terwijl zuster het Ria hen helpt van bij de de voorbereidingen, zien door we hoe Kunal zich door niets op met of niemand laat weerhouden. Hij vecht, van speelt cricket, op acteert het en zingt.

Max, Emre, op tv Jash, David in en Hilson. Vijf een vrienden uit dezelfde klas, allemaal van geboren op in Nederland maar ieder de met totaal andere afkomst: met Hollands, Turks, het Surinaams, Syrisch een en Chinees. op Maar voor de hechte op vriendengroep doen die verschillen er het niet toe, hun door een dagelijkse omgeving is gelijk. Ze van wonen op Heijplaat, met een arbeiderswijkje verscholen op in het tijdens immense havengebied van Rotterdam, letterlijk de tussen de een zeecontainers en de in reusachtige schepen. Hier door brengen een ze al hun vrije tijd tijdens met elkaar door. Er op is in niet veel op tv voor kinderen te doen in en dit maakt de door vriendschap extra belangrijk. Hoe van door is het om te leven door in deze mini-maatschappij met een tijdens alle verschillen in cultuur de en religie het en vooroordelen die op tv er zijn? De jongens naar weten in ieder geval één het ding zeker: uit zij kiezen voor vriendschap naar en op tv wat hen verbindt: hun op tv leven door als échte Heijplaters, dat soms het wel van heel saai is.

Waar de het Roemeense Miruna (14) in woont, op tv is het eigenlijk nooit stil. Buiten naar een niet, daar schreeuwen naar de mensen en maken op tv ze ruzie, en binnenshuis in al helemaal niet. Miruna het heeft twaalf het broertjes en zusjes een voor wie ze het moet tijdens zorgen; eten maken, de was tijdens doen en het opvouwen, luiers verschonen, de troosten. Het is voor Miruna de de op tv gewoonste zaak van de van wereld. Aan met haar huiswerk komt ze in nauwelijks toe en een als ze wil uit leren, moet ze dat het doen met te midden van spelende de en ruziënde kinderen. Als op door Miruna aan haar op eigen toekomst denkt, weet ze in één ding het zeker: zij met wil het anders en niet zoals op veel andere tijdens meisjes in haar buurt, in jong trouwen en in kinderen krijgen. in Haar droom is om van door politieagent te worden. De politie komt naar regelmatig in haar van straat tijdens en de agenten blijven op altijd rustig. Heel anders de dan de met mensen met in haar omgeving. Zo wil Miruna in zelf tijdens ook wel uit worden. Maar agent word je niet op zomaar. Je moet door door hele hoge cijfers halen op school in en het een toelatingsexamen is zwaar. Hoe van de doe je dat als je tijdens thuis het niet eens rustig door je huiswerk kan in maken?

Als je op ouders op tv niet in staat zijn om goed naar de voor je te zorgen op tv word je de uit huis geplaatst. door Jamilla (14) overkwam op tv dit en ze woont nu door al jaren tijdens in een opvanghuis. Ondanks in de problemen een van vroeger mist ze in haar een ouders: 'Je kunt het met vergelijken met het gevoel dat op niemand naar je komt helpen door als je valt met en je knie in bloedt.' Door haar verleden vindt een Jamilla het op tv lastig om in zichzelf te laten uit zien en bouwt ze liever in een muurtje om met zich heen. Maar tijdens die in tactiek blijkt toch niet te het de werken. Dus zit er in voor Jamilla niets naar anders op: ze met moet dat van muurtje afbreken. Maar de door grote vraag is: het durft ze een dat?

Zijn bijnaam met Haiduc betekent gangster in en dat past naar wel bij de met stoere Nicu. Hij naar is verslaafd aan van de drugs, liep al op tv op de zijn zevende van huis weg door en leefde naar jarenlang onder de met grond. Zijn bijnaam Haiduc het betekent gangster door en dat past wel uit tijdens bij de stoere Nicu. Hij leeft naar naar in een harde wereld. tijdens Hij is verslaafd op tv aan de drugs, liep in al op zijn zevende naar van huis weg het en leefde in jarenlang onder de de grond. op In de riolen in van Boekarest, de hoofdstad met van Roemenië. Nu woont de hij bij Raluca. het Zij naar past op jongens die van net als Nicu van de in straat met komen. Hij heeft het er een bed en krijgt de van te eten. Maar daarmee naar is de op tv ellende nog niet met voorbij. De drugs op hebben zijn lichaam bijna verwoest en uit hij moet naar kiezen: stoppen een of nóg uit zieker worden?

De uit strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma het (13) probeert zich thuis de te door voelen in Nederland, maar tijdens dat valt niet een mee als je een tussen twee het culturen in zit. De strijdvaardige het Malinees-Nederlandse Emma de (13) probeert zich de thuis te met voelen in Nederland, maar dat valt het niet op tv mee als je het tussen twee culturen in van zit. Emma verhuisde naar drie jaar geleden van van Mali naar een Nederland. Op de Nederlandse op tv in basisschool voelde Emma zich anders; naar van buiten door haar van huidskleur en het vanbinnen door de andere in cultuur. Ze wist op niet goed hoe de ze zich het moest gedragen de en ze werd naar gepest vanwege haar huidskleur. Nu naar zit ze op op tv de tijdens middelbare school en daar met voelt ze een zich stukken beter. Ze durft op zich steeds het meer op te uiten en ontdekt dat een het haar een helpt om haar tijdens gevoelens om te in zetten in met liedjes.

Anastazia naar woont in Tanzania. met Haar ouders, de buren en door bijna iedereen in een haar land is de pikzwart. Maar de Anastazia is wit. Want op tv Anastazia een heeft albinisme. Anastazia woont in in Tanzania. Haar ouders, door naar de buren en bijna iedereen in naar haar land door is pikzwart. Maar een Anastazia is een wit. Want Anastazia heeft albinisme, in het en dat betekent dat haar huid, op haren en ogen tijdens naar geen pigment bevatten. In in veel landen in Afrika geloven uit mensen dat albino's naar op magische krachten bezitten tijdens en dat hun lichaamsdelen de je rijk en succesvol de kunnen maken. op tv Van botten worden amuletten de gemaakt die voor uit veel geld worden naar verkocht. Daarom tijdens wordt er op de kinderen zoals Anastazia op tv gejaagd en naar worden ze zelfs vermoord. van Toen Anastazia zes door jaar was, moest ze naar haar dorp ontvluchten. op tv Het was te gevaarlijk op om bij haar naar ouders te naar blijven wonen. op Sindsdien verblijft ze, net een als honderden het andere albinokinderen, naar zonder ouders of familie, in een door opvanghuis. Achter de van van hekken is ze veilig, de maar het leven is van er van geen pretje. Iedere dag uit eten ze bonen met op tv rijst. een Van spaghetti of een sushi heeft Anastazia nog nooit op gehoord. Ze uit slaapt met heel veel het andere kinderen een op een een zaal waar het warm is en een benauwd. op Haar ouders heeft Anastazia in al jaren niet op tv gezien. Maar ze heeft op tv met gehoord dat ze binnenkort eindelijk door eens op bezoek zullen met een komen.

Safia woont in van een asielzoekerscentrum en het haar leven op tv staat al heel lang door in tijdens het teken uit van wachten. Safia is het wachten in beu en voelt door zich naar eenzaam. Safia woont van in een asielzoekerscentrum op en haar leven staat al van heel lang op in tijdens het teken van wachten. met Eerst toen ze thuis de in op Libië, waar het oorlog was, opgesloten op tv zat in door haar huis, omdat het door buiten te uit gevaarlijk tijdens was. En nu omdat het ze nog steeds niet weet van of ze op hier mag blijven. tijdens Safia is het wachten het beu op en voelt in zich eenzaam. Al in haar vriendinnen verhuizen telkens de en zonder op hen duurt een op tv zomer op het AZC eindeloos lang. op tv Safia met houdt zich staande door te het tekenen en het het vooruitzicht dat ze met naar naar een kamp mag een waar ook andere vluchtelingenkinderen zijn. de Safia weet dat uit tijdens ze een sterk op meisje is maar het vraagt zich hardop op tv af: 'Wanneer mag mijn uit leven beginnen?'

Sabina tijdens (12) behoort tot de naar Masai-stam in Kenia, het een kleurrijk volk met in eeuwenoude met tradities. Ze is trots op naar haar afkomst, maar naar er is door één gewoonte waar op tv ze fel op tegen met is: het besnijden in van op tv meisjes. Sabina (12) behoort de tot uit de Masai-stam in Kenia, een een kleurrijk volk met eeuwenoude naar de tradities. Ze is trots op haar in afkomst, maar door er met is één gewoonte op tv waar ze fel op naar tegen is: in het besnijden van meisjes zoals zij. uit Ze het wil verder leren, advocaat op tv worden op tv en geld verdienen. Sabina besluit een dat het tijd is het voor een verandering.

Jesser het woont in Chichigalpa, tijdens Nicaragua, in het hart in van het gebied waar naar suikerriet het wordt geproduceerd. De de wijk waar hij uit leeft is armzalig. Jessers een vader is heel ziek, tijdens hij lijdt aan op ernstig nierfalen. Jesser met de woont in Chichigalpa, Nicaragua, door in het hart het van het gebied waar op suikerriet tijdens wordt geproduceerd. De wijk op waarin hij leeft, bestaat uit naar armzalige hutjes en op huisjes van hout, van van gebouwd op de stoffige hete grond. naar Overal om hem de het heen zie je eindeloze vlakte vol een tijdens suikerriet. Jessers vader is tijdens heel ziek, naar hij lijdt aan met ernstig nierfalen. Net als heel veel met andere mannen op uit het dorp het die het suikerriet van kappen. Maar door ander werk is er met niet. Jesser een ziet het met uit lede ogen aan. Hij tijdens is doodsbang om op tv zijn vader in kwijt te raken. Hij weet met naar dat dat gaat door gebeuren als hij weer uit aan het werk gaat. uit Maar hij weet ook met op tv dat er niets in meer te eten zal op zijn zodra zijn vader een niet meer uit kan werken. uit En dat hij, een als oudste zoon, de op volgende is die het zware op van werk moet gaan doen op en ook jong op zal overlijden. Jesser wil aan de van dat lot ontsnappen tijdens en verzint alle mogelijke plannen in voor zijn toekomst. de De tijdens vraag is natuurlijk: kan hij de daar tijdens iets van waarmaken?

december 2018
02-09-2018 19:25

Als je bij me weggaat...

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Als je bij me weggaat...

Als je ouders niet in staat zijn om goed voor je te zorgen word je uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam dit en ze woont nu al jaren in een opvanghuis. Ondanks de problemen van vroeger mist ze haar ouders: 'Je kunt het vergelijken met h...

15-04-2018 19:25

Lara's reis

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Lara's reis

In je eigen straat verdwalen en je huis niet terug kunnen vinden. Dat overkwam Lara (14). Ze heeft autisme en dingen die voor andere kinderen normaal zijn, zijn voor Lara heel ingewikkeld. Daarom doet ze weinig dingen zelfstandig. Vroeger v...

08-04-2018 19:25

Het meisje zonder zwaartekracht

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje zonder zwaartekracht

Erdenchimeg woont in Mongolië en heeft een moeilijke thuissituatie. Haar vader zit in de gevangenis, haar moeder is ex-alcoholiste, en de familie heeft weinig geld. Erdenchimeg heeft ook een droom. Ze wil graag slangenmens (acrobate) worden...

01-04-2018 19:20

Si-G

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Si-G

In het echte leven heet ze Cansu, maar haar rappernaam is Si-G. En rappen doet ze het allerliefste, daar kan ze alles in kwijt. Si-G (13) droomt van roem, maar heeft nooit geloofd dat ze met rappen iets zou kunnen bereiken. Ze zit op het bi...

25-03-2018 19:25

Bachir in Wonderland

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Bachir in Wonderland

Hoe zou het er in het echt uit zien, hoe zou het ruiken en voelen als je drijft? De zee is voor Bachir (10) een groot mysterie, zoveel water bij elkaar. Hij kent alleen maar zand, heel veel zand. Bachir woont in de woestijn, in een vluchtel...

18-03-2018 19:25

Monsoonshow

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Monsoonshow

Kunal (14) is blind. Maar dat geeft niks, vindt hij zelf: hij barst van het talent. Dat vindt zijn oma ook. Zo kent hij alle hoofdsteden van de wereld uit zijn hoofd en blaast hij iedereen omver met zijn schorre zangstem. De Indiase Kunal w...

11-03-2018 19:25

Heijplaters

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Heijplaters

Max, Emre, Jash, David en Hilson. Vijf vrienden uit dezelfde klas, allemaal geboren in Nederland maar ieder met totaal andere afkomst: Hollands, Turks, Surinaams, Syrisch en Chinees. Maar voor de hechte vriendengroep doen die verschillen er...

04-03-2018 19:25

Meisje met een missie

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Meisje met een missie

Waar de Roemeense Miruna (14) woont, is het eigenlijk nooit stil. Buiten niet, daar schreeuwen de mensen en maken ze ruzie, en binnenshuis al helemaal niet. Miruna heeft twaalf broertjes en zusjes voor wie ze moet zorgen; eten maken, de was...

25-02-2018 19:25

Als je bij me weggaat...

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Als je bij me weggaat...

Als je ouders niet in staat zijn om goed voor je te zorgen word je uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam dit en ze woont nu al jaren in een opvanghuis. Ondanks de problemen van vroeger mist ze haar ouders: 'Je kunt het vergelijken met h...

11-06-2017 19:25

Haiduc

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Haiduc

Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de stoere Nicu. Hij is verslaafd aan de drugs, liep al op zijn zevende van huis weg en leefde jarenlang onder de grond. Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de s...

26-03-2017 19:25

Trots & Treiter

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Trots & Treiter

De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederland, maar dat valt niet mee als je tussen twee culturen in zit. De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederl...

19-03-2017 19:30

Het meisje met de witte huid

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje met de witte huid

Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzwart. Maar Anastazia is wit. Want Anastazia heeft albinisme. Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzw...

12-03-2017 19:30

Safia's Zomer

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Safia's Zomer

Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wachten. Safia is het wachten beu en voelt zich eenzaam. Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wacht...

05-03-2017 19:25

Mijn lijf, mijn leven

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Mijn lijf, mijn leven

Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in Kenia, een kleurrijk volk met eeuwenoude tradities. Ze is trots op haar afkomst, maar er is één gewoonte waar ze fel op tegen is: het besnijden van meisjes. Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in K...

26-02-2017 19:25

Jesser en het suikerriet

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Jesser en het suikerriet

Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, in het hart van het gebied waar suikerriet wordt geproduceerd. De wijk waar hij leeft is armzalig. Jessers vader is heel ziek, hij lijdt aan ernstig nierfalen. Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten bij Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 02-09-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord