Programma gemist?

In je een eigen straat op tv verdwalen en van je huis niet in terug kunnen vinden. Dat overkwam Lara de (14). Ze in heeft autisme en dingen op tv de die voor andere naar kinderen normaal zijn, op tv zijn voor Lara heel op ingewikkeld. Daarom doet ze de weinig dingen zelfstandig. Vroeger in op tv vond ze dat niet op erg, maar nu ze een ouder wordt, de baalt ze ervan. Ze wil van gewoon door óók de dingen doen de die kinderen van haar op uit leeftijd ondernemen. Zoals in door je eentje op op tv pad gaan. op tv Lara wil niets liever dan haar door angsten overwinnen en door klopt aan door bij een haar vrienden. Hoe pak je een het nieuwe de situatie aan als je door een het handicap hebt? Zij zeggen dat ze naar in van zichzelf moet geloven. door Maar ja, dat is tijdens makkelijker gezegd dan het gedaan. Gaat in het Lara lukken tijdens om in haar eentje een naar spannende treinreis te tijdens in ondernemen?

Erdenchimeg het woont in Mongolië en uit heeft een moeilijke het thuissituatie. Haar vader de zit in op tv de gevangenis, haar moeder uit is door ex-alcoholiste, en de op tv familie heeft weinig geld. tijdens Erdenchimeg heeft de ook een droom. Ze wil op graag slangenmens het (acrobate) worden en krijgt uit ondanks alles de de kans van om naar een circusschool te op tv gaan. Ze werkt hard, de maar toch lukt op het Erdenchimeg uit niet om haar oefeningen het goed uit te in uit voeren. Ze is bang een dat ze hierdoor niet op tv meer bij het team met hoort tijdens en misschien wel van uit school af moet. van Zal het Erdenchimeg lukken door om toch met door naar haar team mee te doen naar aan een een belangrijke circusshow?

In een het echte leven in heet ze Cansu, maar de haar rappernaam is Si-G. naar En rappen het doet ze met het allerliefste, daar kan uit ze alles in naar kwijt. Si-G uit (13) droomt van roem, maar op heeft nooit geloofd door dat naar ze met in rappen iets zou kunnen bereiken. Ze van door zit op het bijzonder in onderwijs en deelt een klein tijdens met appartement met haar vader op en zus in de wijk een Molenbeek, in Brussel. van van Wanneer de bekende op rapper Zwangere Guy besluit met haar de een rapnummer tijdens te maken, komt haar van naar droom onverwacht dichterbij.

Hoe zou het naar er in het het naar echt uit zien, de hoe zou het met ruiken en voelen uit als je drijft? naar De zee is de voor Bachir (10) een groot mysterie, van zoveel water van bij een elkaar. Hij kent met alleen maar zand, heel tijdens veel zand. Bachir woont in van op de woestijn, in een vluchtelingenkamp in op tv het de Algerijnse Sahara. tijdens Zijn ouders woonden als in kind pal op tv aan zee, in Westelijke Sahara, met maar toen Marokko hun een land bezette, op moest de de familie vluchten voor het de oorlog. Sindsdien wachten ze naar op de dag naar dat de uit wereld erkent de dat de Saharanen recht het hebben op hun een eigen uit land. Tot die tijd zitten met ze vast in de naar tijdens woestijn. Bachir is geboren uit in het kamp en is op staatloos. Hij heeft het geen officieel in paspoort en mag het bijna nergens naartoe naar reizen. Maar dan op tv krijgt Bachir de kans door om op een zomerkamp te tijdens gaan. Helemaal naar Spanje, daar tijdens waar alles anders het en in nieuw is: duizelingwekkende tijdens hoge gebouwen van steen, trappen in die uit zichzelf een naar bewegen en zelfs stromend door water. Bachir tijdens logeert bij een gastgezin op tv in Barcelona, de op stad aan tijdens zee. Zou daar zijn van wens in vervulling de gaan?

Kunal (14) met is blind. door Maar dat het geeft niks, vindt een hij zelf: hij door barst van het talent. Dat op tv vindt door zijn oma ook. Zo door kent hij alle hoofdsteden een van de wereld een uit zijn hoofd en een blaast op hij iedereen omver een met zijn schorre naar zangstem. De Indiase in Kunal woont bij de het nonnen in door een kostschool. naar Binnenkort is de op tv Monsoonshow, een zangwedstrijd waar een voornamelijk ziende door kinderen aan meedoen. Kunal is zo met het slim om zijn met klasgenootje Neeraja te het vragen om samen met op hem een duet te met zingen; in zij heeft toevallig de allermooiste stem de die er bestaat. een door Terwijl zuster Ria hen helpt van bij de voorbereidingen, van zien we in hoe Kunal zich door niets de of niemand laat in weerhouden. Hij van vecht, speelt cricket, acteert het en de zingt.

Max, Emre, Jash, in David en Hilson. in Vijf vrienden uit uit dezelfde klas, allemaal tijdens de geboren in Nederland maar ieder tijdens met totaal andere een afkomst: Hollands, Turks, de Surinaams, op tv Syrisch en Chinees. Maar voor op tv de hechte vriendengroep doen het die verschillen tijdens er niet toe, hun de dagelijkse naar omgeving is een gelijk. Ze wonen op Heijplaat, een op tv arbeiderswijkje verscholen een in het immense naar havengebied van Rotterdam, letterlijk op tussen met de zeecontainers en de reusachtige door schepen. met Hier brengen ze een al hun vrije tijd een met elkaar door. Er met is de niet veel tijdens voor kinderen te doen en door dit maakt de de vriendschap extra belangrijk. Hoe met is het het om te een leven in van deze mini-maatschappij met alle een verschillen in naar cultuur en religie en op vooroordelen die er zijn? De op tv uit jongens weten in ieder geval een één ding zeker: de zij kiezen met voor vriendschap en wat tijdens hen verbindt: de hun leven als échte Heijplaters, met dat soms wel naar heel uit saai is.

Waar de tijdens Roemeense Miruna door (14) woont, is het in eigenlijk tijdens nooit stil. Buiten naar niet, daar schreeuwen de mensen de en maken ze tijdens ruzie, en van binnenshuis al helemaal de niet. Miruna een heeft twaalf broertjes van en zusjes voor wie ze moet het zorgen; eten met maken, de van was doen en opvouwen, luiers een een verschonen, troosten. Het op is voor Miruna de gewoonste zaak het van de uit wereld. Aan tijdens haar huiswerk komt ze nauwelijks de toe en als de ze in wil leren, de moet ze dat doen te naar midden een van spelende en ruziënde kinderen. Als het Miruna aan haar op tv met eigen toekomst denkt, weet ze op tv één ding zeker: met zij wil het anders in en niet zoals het veel andere met meisjes in op tv haar buurt, jong een trouwen en tijdens kinderen krijgen. Haar droom is van om in politieagent te worden. De politie komt op tv regelmatig tijdens in haar het straat en de agenten op blijven altijd rustig. de Heel anders dan de mensen naar in haar in omgeving. Zo wil Miruna met zelf uit ook wel worden. Maar agent door uit word je niet van zomaar. Je moet in hele hoge cijfers halen op het school met en het toelatingsexamen met is zwaar. Hoe doe je de dat als op je thuis niet eens rustig de je huiswerk kan in in maken?

Als je ouders een niet in in staat in zijn om goed voor je tijdens te zorgen word je de de uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam door dit en een ze op woont nu al jaren in een met opvanghuis. een Ondanks de op problemen van vroeger mist ze haar met ouders: 'Je kunt van het op tv vergelijken met het gevoel dat door niemand op tv je komt helpen een als je valt en je in knie bloedt.' Door met het haar verleden vindt Jamilla het uit lastig om zichzelf te met tijdens laten zien en bouwt ze met liever een naar muurtje om zich heen. uit Maar die tactiek tijdens blijkt van toch niet te werken. Dus zit in er het voor Jamilla van niets anders op: ze moet op tv dat muurtje afbreken. Maar een tijdens de grote vraag is: tijdens durft ze een dat?

Zijn bijnaam met Haiduc betekent gangster een en dat past wel in bij de de stoere Nicu. Hij het is het verslaafd aan de de drugs, liep al op uit zijn zevende van huis in weg en uit leefde jarenlang onder de tijdens grond. Zijn bijnaam naar Haiduc tijdens betekent gangster en een dat past wel bij de stoere uit Nicu. het Hij leeft in een harde de wereld. Hij is naar verslaafd aan de van drugs, liep van al op zijn de zevende van met huis weg en leefde jarenlang naar onder met de grond. In de riolen uit van de Boekarest, de hoofdstad van door Roemenië. Nu woont het hij bij Raluca. het Zij op past op jongens die net als naar Nicu met van de straat in komen. Hij heeft er op tv een bed de en krijgt te eten. Maar in daarmee is de op tv ellende nog niet op voorbij. De drugs op tv hebben de zijn lichaam met bijna verwoest en hij moet kiezen: de de stoppen of nóg zieker de worden?

De op tv strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert het zich thuis te op voelen tijdens in Nederland, maar dat valt op tv niet in mee als je naar tussen twee culturen in met zit. op tv De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert in zich tijdens thuis te voelen in Nederland, op tv maar dat op valt niet in mee als tijdens je tussen twee in culturen in zit. Emma verhuisde drie een jaar uit geleden van op Mali naar Nederland. Op de Nederlandse een basisschool het voelde Emma zich anders; van van buiten door op haar huidskleur en vanbinnen uit door een de andere cultuur. Ze wist het niet goed hoe een in ze zich moest in gedragen en ze werd gepest vanwege een haar naar huidskleur. Nu zit ze op tv op de uit middelbare school en daar op voelt ze zich het stukken beter. Ze durft op tv zich met steeds meer met te uiten en ontdekt op dat het haar in helpt om haar gevoelens om een te het zetten in naar liedjes.

Anastazia tijdens woont in Tanzania. uit Haar ouders, uit de buren en bijna iedereen naar in haar land een is pikzwart. Maar Anastazia naar is door wit. Want Anastazia heeft de albinisme. op tv Anastazia woont in Tanzania. in Haar ouders, de de buren en bijna iedereen in uit haar naar land is tijdens pikzwart. Maar Anastazia is wit. het Want Anastazia op tv heeft albinisme, het en dat betekent dat haar door huid, haren en ogen naar geen in pigment bevatten. In veel landen op tv uit in Afrika geloven mensen uit dat albino's magische krachten bezitten in en dat een hun lichaamsdelen je rijk met en in succesvol kunnen de maken. Van botten uit worden amuletten gemaakt die door voor veel geld de worden verkocht. Daarom wordt de er op kinderen het zoals Anastazia tijdens gejaagd en worden ze de zelfs vermoord. Toen tijdens Anastazia het zes jaar was, moest het ze haar dorp ontvluchten. op tv Het was te tijdens gevaarlijk om bij haar van ouders te blijven tijdens wonen. Sindsdien verblijft een ze, net als op honderden andere uit albinokinderen, zonder ouders of naar familie, uit in een opvanghuis. met Achter de op hekken is ze veilig, naar maar het leven is het er geen pretje. uit Iedere dag eten op ze op bonen met rijst. naar Van spaghetti of de sushi heeft Anastazia nog nooit uit gehoord. Ze het slaapt met heel veel andere op tv kinderen op een het zaal door waar het door warm is en benauwd. Haar op tv ouders op tv heeft Anastazia al jaren het niet gezien. in Maar ze heeft door gehoord dat ze binnenkort eindelijk op eens op bezoek zullen op tv op komen.

Safia woont in in een asielzoekerscentrum het en haar leven staat de al uit heel lang in het teken van van uit wachten. Safia is op het wachten beu op tv en voelt zich eenzaam. naar Safia woont de in een asielzoekerscentrum het en haar leven in staat al heel door lang in het het teken van wachten. Eerst toen uit ze thuis in uit een Libië, waar het oorlog was, opgesloten op tv zat in door haar huis, de omdat het buiten het te gevaarlijk was. En op nu omdat in ze nog steeds niet tijdens weet of ze van hier mag blijven. tijdens Safia is het op wachten beu het en voelt zich met eenzaam. Al op tv haar vriendinnen verhuizen van telkens en zonder hen duurt tijdens een op tv zomer op het AZC van eindeloos lang. met Safia houdt zich staande door te uit tekenen en het naar uit vooruitzicht dat ze naar een kamp het de mag waar ook andere in vluchtelingenkinderen zijn. Safia weet dat naar ze een een sterk meisje is tijdens maar vraagt naar zich hardop af: naar 'Wanneer mag een mijn leven beginnen?'

Sabina (12) het behoort de tot de Masai-stam in de Kenia, een met kleurrijk volk met eeuwenoude tradities. op Ze is trots het op haar afkomst, van maar er is het één gewoonte waar ze een tijdens fel op tegen tijdens is: het besnijden een van meisjes. Sabina (12) behoort tot in de Masai-stam in een Kenia, een kleurrijk het volk met op eeuwenoude tradities. Ze is op trots op haar naar afkomst, maar de er is het één gewoonte waar ze naar fel op tegen is: op tv het besnijden van de meisjes zoals zij. het de Ze wil verder met leren, advocaat worden en geld verdienen. tijdens Sabina besluit dat een het de tijd is voor tijdens verandering.

Jesser door woont in de Chichigalpa, Nicaragua, in het hart een van een het gebied waar suikerriet wordt het geproduceerd. De wijk uit waar hij leeft door is armzalig. een Jessers vader op tv is heel ziek, hij het lijdt aan ernstig op nierfalen. Jesser woont met in Chichigalpa, tijdens Nicaragua, in het hart van op het gebied waar door suikerriet wordt naar geproduceerd. De wijk waarin hij naar op tv leeft, bestaat uit armzalige hutjes op tv en huisjes de van hout, gebouwd op de in op tv stoffige hete grond. Overal om hem met heen door zie je eindeloze vlakte op tv vol suikerriet. het Jessers vader het is heel ziek, tijdens hij lijdt aan ernstig nierfalen. Net naar als in heel veel op tv andere mannen uit het naar dorp die door het suikerriet kappen. Maar ander door werk is er door niet. Jesser door ziet het met uit lede ogen met aan. Hij is doodsbang om zijn op vader naar kwijt te raken. een Hij weet op tv dat dat gaat tijdens gebeuren als hij weer aan door het werk gaat. Maar van hij een weet ook dat er niets op meer van te eten zal zijn zodra een zijn de vader niet meer kan tijdens werken. En dat hij, op uit als oudste zoon, de volgende is uit het die het zware werk van moet gaan een doen en ook jong zal uit overlijden. Jesser wil een aan de dat lot ontsnappen en verzint alle van op mogelijke plannen voor zijn naar toekomst. De vraag met is natuurlijk: kan hij in daar iets van de waarmaken?

Nog door maar een paar maanden geleden het een overleed de vader van Kimaru. Nu de is het voor door Kimaru (10) door nog het moeilijker om het het hoofd boven water te houden. Nog in maar een paar tijdens uit maanden geleden overleed de in vader van Kimaru. een Nu is op tv het voor Kimaru op tv (10) nog moeilijker met om het hoofd boven een water te houden. op tv Hij woont samen met tijdens zijn moeder en zusjes naar in een op tv sloppenwijk met in Nairobi, de hoofdstad van tijdens Kenia. Kimaru doet zijn op best naar op school want uit hij weet dat met in een van goede opleiding zijn toekomst uit ligt. Maar door het lukt zijn moeder een niet om zijn uit schoolgeld te blijven betalen. En van dus moet Kimaru een van school, de iets op dat veel kinderen in zijn het wijk tijdens overkomt. Op een dag door wordt Kimaru verrast op tv door tante Ursula en met krijgt hij een tijdens doos met op kuikens cadeau. Als alles uit goed gaat, naar zullen de op tv kuikens straks elke dag een door ei leggen en kan door Kimaru met per maand wel tijdens vijftien euro verdienen. En in dat is voldoende om op het schoolgeld in te betalen. de Maar Kimaru is een echte de stadsjongen en heeft tijdens nog nooit op tv kippen verzorgd, door laat staan een kuiken grootgebracht. de Zal door het hem lukken uit om zijn schoolgeld bij elkaar tijdens in te sparen?

april 2018
15-04-2018 18:25

Lara's reis

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Lara's reis

In je eigen straat verdwalen en je huis niet terug kunnen vinden. Dat overkwam Lara (14). Ze heeft autisme en dingen die voor andere kinderen normaal zijn, zijn voor Lara heel ingewikkeld. Daarom doet ze weinig dingen zelfstandig. Vroeger v...

08-04-2018 18:25

Het meisje zonder zwaartekracht

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje zonder zwaartekracht

Erdenchimeg woont in Mongolië en heeft een moeilijke thuissituatie. Haar vader zit in de gevangenis, haar moeder is ex-alcoholiste, en de familie heeft weinig geld. Erdenchimeg heeft ook een droom. Ze wil graag slangenmens (acrobate) worden...

01-04-2018 18:20

Si-G

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Si-G

In het echte leven heet ze Cansu, maar haar rappernaam is Si-G. En rappen doet ze het allerliefste, daar kan ze alles in kwijt. Si-G (13) droomt van roem, maar heeft nooit geloofd dat ze met rappen iets zou kunnen bereiken. Ze zit op het bi...

25-03-2018 18:25

Bachir in Wonderland

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Bachir in Wonderland

Hoe zou het er in het echt uit zien, hoe zou het ruiken en voelen als je drijft? De zee is voor Bachir (10) een groot mysterie, zoveel water bij elkaar. Hij kent alleen maar zand, heel veel zand. Bachir woont in de woestijn, in een vluchtel...

18-03-2018 19:25

Monsoonshow

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Monsoonshow

Kunal (14) is blind. Maar dat geeft niks, vindt hij zelf: hij barst van het talent. Dat vindt zijn oma ook. Zo kent hij alle hoofdsteden van de wereld uit zijn hoofd en blaast hij iedereen omver met zijn schorre zangstem. De Indiase Kunal w...

11-03-2018 19:25

Heijplaters

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Heijplaters

Max, Emre, Jash, David en Hilson. Vijf vrienden uit dezelfde klas, allemaal geboren in Nederland maar ieder met totaal andere afkomst: Hollands, Turks, Surinaams, Syrisch en Chinees. Maar voor de hechte vriendengroep doen die verschillen er...

04-03-2018 19:25

Meisje met een missie

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Meisje met een missie

Waar de Roemeense Miruna (14) woont, is het eigenlijk nooit stil. Buiten niet, daar schreeuwen de mensen en maken ze ruzie, en binnenshuis al helemaal niet. Miruna heeft twaalf broertjes en zusjes voor wie ze moet zorgen; eten maken, de was...

25-02-2018 19:25

Als je bij me weggaat...

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Als je bij me weggaat...

Als je ouders niet in staat zijn om goed voor je te zorgen word je uit huis geplaatst. Jamilla (14) overkwam dit en ze woont nu al jaren in een opvanghuis. Ondanks de problemen van vroeger mist ze haar ouders: 'Je kunt het vergelijken met h...

11-06-2017 19:25

Haiduc

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Haiduc

Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de stoere Nicu. Hij is verslaafd aan de drugs, liep al op zijn zevende van huis weg en leefde jarenlang onder de grond. Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de s...

26-03-2017 19:25

Trots & Treiter

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Trots & Treiter

De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederland, maar dat valt niet mee als je tussen twee culturen in zit. De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederl...

19-03-2017 19:30

Het meisje met de witte huid

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje met de witte huid

Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzwart. Maar Anastazia is wit. Want Anastazia heeft albinisme. Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzw...

12-03-2017 19:30

Safia's Zomer

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Safia's Zomer

Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wachten. Safia is het wachten beu en voelt zich eenzaam. Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wacht...

05-03-2017 19:25

Mijn lijf, mijn leven

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Mijn lijf, mijn leven

Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in Kenia, een kleurrijk volk met eeuwenoude tradities. Ze is trots op haar afkomst, maar er is één gewoonte waar ze fel op tegen is: het besnijden van meisjes. Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in K...

26-02-2017 19:25

Jesser en het suikerriet

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Jesser en het suikerriet

Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, in het hart van het gebied waar suikerriet wordt geproduceerd. De wijk waar hij leeft is armzalig. Jessers vader is heel ziek, hij lijdt aan ernstig nierfalen. Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, ...

19-02-2017 19:25

Kippen voor Kimaru

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Kippen voor Kimaru

Nog maar een paar maanden geleden overleed de vader van Kimaru. Nu is het voor Kimaru (10) nog moeilijker om het hoofd boven water te houden. Nog maar een paar maanden geleden overleed de vader van Kimaru. Nu is het voor Kimaru (10) nog moe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten bij Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 18:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord