Programma gemist?

Zijn in bijnaam Haiduc betekent een gangster en dat naar past wel het bij de stoere de Nicu. Hij is verslaafd in aan de drugs, liep naar al op met zijn zevende van huis weg tijdens met en leefde jarenlang onder de grond. de door Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster een en dat met past wel tijdens bij de stoere Nicu. Hij een leeft de in een harde wereld. Hij de is verslaafd het aan de drugs, met liep al op zijn zevende tijdens van in huis weg en leefde het jarenlang op tv onder de grond. tijdens In de riolen van Boekarest, uit de hoofdstad van Roemenië. door een Nu woont hij bij van Raluca. Zij past op met jongens die net als naar van Nicu van de straat op komen. Hij heeft er een de met bed en krijgt te een eten. Maar daarmee is de in ellende nog niet tijdens voorbij. van De drugs hebben de zijn lichaam bijna uit verwoest en hij moet kiezen: van stoppen het of nóg zieker op tv worden?

De van strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma een (13) probeert met zich thuis te voelen een in Nederland, maar dat valt de niet de mee als uit je tussen twee culturen in door zit. De strijdvaardige Malinees-Nederlandse het Emma (13) probeert een zich thuis te een voelen in naar Nederland, maar een dat valt niet met mee als je in tussen twee culturen in zit. een Emma verhuisde tijdens drie jaar geleden van naar Mali naar door Nederland. Op de de Nederlandse basisschool voelde een Emma zich anders; van van buiten op tv door haar huidskleur en de vanbinnen door door de andere cultuur. Ze op tv wist niet het goed hoe ze van zich moest gedragen uit en ze werd gepest in vanwege haar huidskleur. Nu een zit ze op op tv de middelbare de school tijdens en daar voelt van ze zich stukken beter. Ze in durft zich naar steeds meer te de uiten en met ontdekt dat het haar helpt om op tv haar gevoelens een om te met zetten in op liedjes.

Anastazia in woont in Tanzania. Haar ouders, uit de een buren en bijna iedereen uit in haar van land is pikzwart. Maar het Anastazia van is wit. Want Anastazia heeft naar albinisme. Anastazia woont in met Tanzania. met Haar ouders, de buren van en bijna iedereen door in haar land met is pikzwart. op Maar Anastazia is wit. tijdens Want Anastazia heeft albinisme, tijdens een en dat betekent dat haar huid, het de haren en ogen geen pigment met bevatten. In veel met landen in Afrika van geloven mensen dat de albino's magische op krachten bezitten en op dat hun lichaamsdelen je het rijk op tv en succesvol kunnen maken. op tv Van botten een worden amuletten gemaakt op die voor veel in geld worden verkocht. Daarom wordt er een op een kinderen zoals Anastazia in gejaagd en worden ze zelfs van uit vermoord. Toen Anastazia zes jaar was, een moest ze door haar dorp van ontvluchten. Het was te het gevaarlijk om bij haar op de ouders te blijven wonen. de Sindsdien verblijft op ze, net als in honderden andere albinokinderen, het zonder ouders of familie, van in een opvanghuis. Achter de de een hekken is ze veilig, maar het de leven is er de geen door pretje. Iedere dag eten met ze bonen met uit rijst. in Van spaghetti of het sushi heeft Anastazia nog nooit tijdens gehoord. Ze tijdens slaapt met heel veel de andere het kinderen op een in zaal waar het warm is en in naar benauwd. Haar ouders heeft Anastazia al door jaren niet gezien. in Maar de ze heeft gehoord dat naar ze de binnenkort eindelijk eens op bezoek met zullen op komen.

Safia door woont in een een asielzoekerscentrum en haar door leven staat al heel een lang in in het teken van wachten. Safia op is het wachten een in beu en voelt zich eenzaam. het Safia woont met in een asielzoekerscentrum de en haar het leven staat al heel lang naar in het teken van op tv wachten. Eerst toen op tv de ze thuis in met Libië, waar het oorlog was, opgesloten van zat in in haar huis, omdat de het buiten met te gevaarlijk was. En nu een door omdat ze nog in steeds niet weet of ze uit hier mag een blijven. Safia is het de wachten beu en naar voelt zich eenzaam. uit Al haar vriendinnen verhuizen een op tv telkens en zonder hen het duurt een met zomer op het AZC eindeloos een lang. Safia uit houdt zich naar staande door te tekenen en het in in vooruitzicht dat ze naar een een kamp in mag waar ook een andere vluchtelingenkinderen zijn. Safia op weet dat ze een op tv sterk meisje is maar in vraagt zich door hardop het af: 'Wanneer mag mijn leven op tv beginnen?'

Sabina (12) op behoort in tot de Masai-stam in Kenia, met een kleurrijk het volk met eeuwenoude de tradities. Ze is trots uit op haar afkomst, maar uit er is één de in gewoonte waar ze fel door op tegen is: het tijdens besnijden in van meisjes. Sabina (12) naar behoort tot uit de Masai-stam in van Kenia, een kleurrijk in volk met eeuwenoude tradities. Ze in is trots op haar de afkomst, maar van er is één van gewoonte waar ze fel met op van tegen is: het besnijden een van meisjes zoals een zij. door Ze wil verder leren, een advocaat worden op en geld verdienen. Sabina door besluit dat het door tijd is de voor verandering.

Jesser van woont in een Chichigalpa, Nicaragua, in een het hart van het gebied met waar suikerriet wordt met geproduceerd. naar De wijk waar hij leeft is op armzalig. uit Jessers vader is heel ziek, naar door hij lijdt aan ernstig nierfalen. het Jesser woont in Chichigalpa, tijdens Nicaragua, in door het op tv hart van het gebied waar op suikerriet wordt op tv geproduceerd. De wijk op waarin hij leeft, in bestaat uit armzalige hutjes en de huisjes met van hout, gebouwd op de de stoffige hete grond. in van Overal om hem het heen zie je eindeloze door vlakte vol suikerriet. in Jessers vader is heel het ziek, hij lijdt naar aan ernstig nierfalen. Net de in als heel veel andere mannen op tv uit het een dorp die het suikerriet op tv kappen. Maar ander uit werk is tijdens er niet. Jesser door ziet het met de lede ogen door aan. Hij is doodsbang van om zijn vader een kwijt te met raken. Hij weet dat dat door gaat tijdens gebeuren als hij met weer aan het werk uit gaat. Maar hij weet met ook dat er niets met meer tijdens te eten zal tijdens zijn zodra zijn vader in niet meer kan op werken. naar En dat hij, als de oudste zoon, de volgende is het die uit het zware werk op moet gaan doen en met ook jong een zal overlijden. Jesser het wil aan dat lot ontsnappen op tv en verzint alle van mogelijke plannen voor op tv zijn naar toekomst. De vraag in is natuurlijk: kan hij op tv daar op tv iets van waarmaken?

Nog tijdens maar een paar in maanden geleden overleed de vader uit van in Kimaru. Nu met is het voor Kimaru (10) uit nog moeilijker om het de hoofd boven uit water een te houden. Nog maar een paar van maanden van geleden overleed de vader op tv van Kimaru. een Nu is naar het voor Kimaru op tv (10) nog moeilijker om door het hoofd een boven water te houden. naar Hij woont samen met in zijn moeder en uit zusjes van in een sloppenwijk in het Nairobi, de hoofdstad van Kenia. van Kimaru doet zijn van best de op school want hij weet uit dat in een tijdens goede opleiding op tv zijn toekomst uit ligt. Maar het op lukt zijn moeder niet om op tv zijn schoolgeld te op tv blijven uit betalen. En dus van moet Kimaru van school, iets een dat veel de kinderen in zijn wijk een overkomt. Op een een met dag wordt Kimaru van verrast door tante Ursula en op tv krijgt hij een tijdens doos met kuikens cadeau. tijdens Als alles goed het gaat, zullen een de kuikens straks naar elke dag een het ei leggen en kan met Kimaru per een maand op tv wel vijftien euro verdienen. En naar dat is voldoende een om het naar schoolgeld te betalen. Maar Kimaru tijdens de is een echte stadsjongen en heeft het nog nooit kippen in verzorgd, uit laat staan tijdens een kuiken grootgebracht. Zal het hem van lukken om zijn het naar schoolgeld bij elkaar te uit sparen?

Damian het woont al bijna zijn naar hele leven bij de zijn opa en de oma. Zijn vader overleed het tijdens tijdens een vakantie in Cuba toen van het hij vier jaar oud was en naar met zijn in moeder heeft op hij niet veel naar contact. Damian naar woont al bijna zijn hele leven de bij door zijn opa en naar oma. Zijn vader overleed door tijdens een naar vakantie in tijdens Cuba toen hij vier door jaar oud was en met de door zijn moeder heeft hij op niet veel naar contact. Voor Damian zijn door opa en naar oma zijn echte tijdens ouders. Toch mist hij uit soms zijn vader die hij uit graag beter had het willen met leren kennen. Terwijl Damian in raketten bouwt en computers op hackt, probeert het hij op door zijn eigen manier op dichter bij zijn vader te in komen. Maar hoe naar doe uit je dat bij iemand in die dood tijdens is?

De de elfjarige Irakese, op tv christelijke Merna stal afgelopen voorjaar uit de harten van de op jury en door het publiek tijdens de van blind auditions van de van de eerste editie van van de The Voice Kids op tv Arab. de Als Merna begint te naar zingen vallen in de mensen stil. Het gaat niet door alleen op om de woorden, het met is vooral het de emotie eronder die naar voor iedereen voelbaar wordt. naar De op elfjarige Irakese, christelijke met Merna stal afgelopen voorjaar de in harten van de op tv jury en het in met publiek tijdens de in blind auditions van de eerste editie een van de The met Voice Kids Arab. met Van op over de hele wereld zag van een miljoenenpubliek hoe op Merna naar in haar naar lied het leed vertolkte in als gevolg van het van oorlogsgeweld in het het Midden-Oosten. de Ze vertelde daarmee tijdens het verhaal van honderdduizenden met andere vluchtelingenkinderen.

oktober 2017
11-06-2017 19:25

Haiduc

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Haiduc

Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de stoere Nicu. Hij is verslaafd aan de drugs, liep al op zijn zevende van huis weg en leefde jarenlang onder de grond. Zijn bijnaam Haiduc betekent gangster en dat past wel bij de s...

26-03-2017 19:25

Trots & Treiter

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Trots & Treiter

De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederland, maar dat valt niet mee als je tussen twee culturen in zit. De strijdvaardige Malinees-Nederlandse Emma (13) probeert zich thuis te voelen in Nederl...

19-03-2017 19:30

Het meisje met de witte huid

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Het meisje met de witte huid

Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzwart. Maar Anastazia is wit. Want Anastazia heeft albinisme. Anastazia woont in Tanzania. Haar ouders, de buren en bijna iedereen in haar land is pikzw...

12-03-2017 19:30

Safia's Zomer

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Safia's Zomer

Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wachten. Safia is het wachten beu en voelt zich eenzaam. Safia woont in een asielzoekerscentrum en haar leven staat al heel lang in het teken van wacht...

05-03-2017 19:25

Mijn lijf, mijn leven

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Mijn lijf, mijn leven

Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in Kenia, een kleurrijk volk met eeuwenoude tradities. Ze is trots op haar afkomst, maar er is één gewoonte waar ze fel op tegen is: het besnijden van meisjes. Sabina (12) behoort tot de Masai-stam in K...

26-02-2017 19:25

Jesser en het suikerriet

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Jesser en het suikerriet

Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, in het hart van het gebied waar suikerriet wordt geproduceerd. De wijk waar hij leeft is armzalig. Jessers vader is heel ziek, hij lijdt aan ernstig nierfalen. Jesser woont in Chichigalpa, Nicaragua, ...

19-02-2017 19:25

Kippen voor Kimaru

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Kippen voor Kimaru

Nog maar een paar maanden geleden overleed de vader van Kimaru. Nu is het voor Kimaru (10) nog moeilijker om het hoofd boven water te houden. Nog maar een paar maanden geleden overleed de vader van Kimaru. Nu is het voor Kimaru (10) nog moe...

12-02-2017 19:25

Dromen over mijn vader

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Dromen over mijn vader

Damian woont al bijna zijn hele leven bij zijn opa en oma. Zijn vader overleed tijdens een vakantie in Cuba toen hij vier jaar oud was en met zijn moeder heeft hij niet veel contact. Damian woont al bijna zijn hele leven bij zijn opa en oma...

05-02-2017 19:25

Merna in de spotlight

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Merna in de spotlight

De elfjarige Irakese, christelijke Merna stal afgelopen voorjaar de harten van de jury en het publiek tijdens de blind auditions van de eerste editie van de The Voice Kids Arab. Als Merna begint te zingen vallen de mensen stil. Het gaat nie...

25-09-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

18-09-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

11-09-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

04-09-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

28-08-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

21-08-2016 19:25

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten - Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten bij Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 11-06-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord