Programma gemist?

Liveshow op waarin de dromen uit van tientalen vergeten kinderen in in vervulling uit gaan. Ter op tv ere van het 25-jarige jubileum is naar RTL een van intensieve samenwerking aangegaan met op tv tijdens de stichting Het van Vergeten Kind.

september 2021
27-10-2014 21:26

Afl. 1

25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind - Afl. 1

Liveshow waarin de dromen van tientalen vergeten kinderen in vervulling gaan. Ter ere van het 25-jarige jubileum is RTL een intensieve samenwerking aangegaan met de stichting Het Vergeten Kind.

25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind bij 25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind. Heb je een uitzending van 25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind gemist

Liveshow vanuit de 'RTL Late Night'-studio waarin de dromen van tientalen vergeten kinderen in vervulling gaan. Ter ere van het 25-jarige jubileum is RTL een intensieve samenwerking aangegaan met de stichting Het Vergeten Kind. Iedereen binnen en buiten RTL heeft zich enorm ingezet om de vergeten kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Onder anderen Johnny de Mol en founding father Dinand Woesthoff, die zich inzetten voor de vergeten kinderen, zijn te gast.

Uitzending gemist van 25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind? Hier kun je alle uitzendingen van 25 Jaar RTL: Het Vergeten Kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-10-2014 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!