Programma gemist?

Jarno met heeft last van de agorafobie; hij durft de amper de straat het nog op. Al meer naar dan elf van jaar komt hij naar zijn huis een niet meer uit. Het enige naar wat van Jarno nog dagelijks doet, is tijdens de hond uitlaten. De tijdens van ouders van Jarno met hebben flink te lijden onder zijn door angsten. Hun naar hele leven draait in om een hun dertigjarige zoon. Ze komen zelden op nog ergens, want een ze moeten op tv altijd met rekening houden met Jarno. de Hij is in op alles afhankelijk en tijdens is volledig aan op huis gekluisterd. Hij zakt tijdens steeds verder in zijn met angst tijdens en zijn ouders zijn ten op met einde raad.

Caron, de oudste naar dochter het van Wout, naar heeft hem opgegeven voor het programma. een Ze van maakt zich grote zorgen over met op het huwelijk van een haar ouders en haar door jongere zusje het die er elke op dag mee te maken heeft. Wout het heeft last van de dwanggedachten en is naar bang van dat hij naar zichzelf of zijn gezin het iets aan in kan doen. Dit tijdens doet hij natuurlijk de niet, maar al de die gedachten maken hem het angstig en uit oververmoeid. Wout wil het er zo graag van af, maar het het lukt van hem van niet zelf. Zijn relatie staat door onder grote druk en de op tv zijn gezin wil op niets liever dan de oude een Wout weer terug, tijdens een goede echtgenoot en met tijdens vader.

Marja op heeft van jongs af aan de last van de controle- en naar ordedwang. Haar grote van angst is om haar man een of naar hond te het verliezen. Daardoor moet ze de door hele dag allerlei de handelingen uitvoeren om op ze in haar gedachten van in tijdens leven te houden. Ze uit komt nauwelijks nog op de met deur uit, omdat ze in alles in op tv huis moet controleren de voordat ze weg op tv kan. Hierdoor spreekt Marja tijdens nauwelijks haar vrienden en is naar ze beland een in op tv een sociaal isolement. Marja is klaar tijdens van met haar geïsoleerde leven en het vraagt Irene om in hulp.

Hans uit lijdt aan een angststoornis. Hij tijdens is altijd bang door dat hij een de hartaanval krijgt door en op tv doodgaat en daardoor heeft hij dagelijks tijdens hevige paniekaanvallen. Door in zijn angst mist door van Hans ouderavonden op school, voetbalwedstrijden van op tv met zijn zoons en kan naar hij niet mee het op vakantie op met het hele gezin. een Hans wil een graag een goede vader de zijn voor zijn vijf zoons, de maar op dit op tv moment op tv leeft hij een in een gesloten van wereld.

Iris uit is altijd bang geweest met voor plekken waar ze op niet weg kan de als er iets uit een gebeurt, zoals een tunnel, brug of met een plek in waar veel mensen het bij op tv elkaar zijn. Daarnaast de is ze ook tijdens altijd bang dat haar of haar uit negen maanden oude van dochtertje van wat aangedaan wordt. Zelfs in naar het haar eigen huis. Haar man van Pim helpt waar mogelijk, het maar door blijft aandringen op tv om hulp te zoeken. Voor beiden met is de de grootste zorg dat tijdens hun dochtertje Noa niet met opgroeit in een de de omgeving vol angst.

Simone heeft naar een dwangstoornis. Zo op wordt haar op leven beheerst door het bepaalde rituelen. Het de hele gezin staat al door jaren in het het teken van de de dwang van op Simone. De tijd dat een zij er in bijna letterlijk op aan onderdoor ging, een staat hen nog als met de dag van van gisteren voor de geest. Haar in vriend Rick gaat in uit dagelijks met de dwangstoornis op om en schuift daarmee hun met wens met voor kinderen op vooruit.

Irma heeft emetofobie, de met een extreme angst om over door te geven. Ieder griepje op tv of pijntje zorgt met de ervoor dat Irma het wil rennen, zelfs van de haar eigen man en het kinderen. Hierdoor voelt de ze zich een slechte in moeder die van haar kinderen niet te in allen naar tijde kan steunen. De angst een voor overgeven met bepaalt haar hele een leven en dat gaat het heel uit ver.

Karin van heeft al haar hele leven van uit last van controledwang. Alles moet op met haar door manier staan, opgeruimd met of behandeld worden. Daarnaast mag met haar grote op liefde Hans de niet zijn eigen boekhouding een doen of een van glas pakken uit de de kast. Als Karin uit haar gedrag niet een op aanpast, gooit de liefde van het haar leven met haar het huis met uit. Irene schakelt een team in met therapeuten met in om in Karin de controle uit op handen de te geven.

augustus 2020
16-12-2014 21:31

Afl. 8

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 8

Jarno heeft last van agorafobie; hij durft amper de straat nog op. Al meer dan elf jaar komt hij zijn huis niet meer uit. Het enige wat Jarno nog dagelijks doet, is de hond uitlaten. De ouders van Jarno hebben flink te lijden onder zijn ang...

09-12-2014 21:30

Afl. 7

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 7

Caron, de oudste dochter van Wout, heeft hem opgegeven voor het programma. Ze maakt zich grote zorgen over het huwelijk van haar ouders en haar jongere zusje die er elke dag mee te maken heeft. Wout heeft last van dwanggedachten en is bang ...

02-12-2014 21:30

Afl. 6

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 6

Marja heeft van jongs af aan last van controle- en ordedwang. Haar grote angst is om haar man of hond te verliezen. Daardoor moet ze de hele dag allerlei handelingen uitvoeren om ze in haar gedachten in leven te houden. Ze komt nauwelijks n...

25-11-2014 21:31

Afl. 5

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 5

Hans lijdt aan een angststoornis. Hij is altijd bang dat hij een hartaanval krijgt en doodgaat en daardoor heeft hij dagelijks hevige paniekaanvallen. Door zijn angst mist Hans ouderavonden op school, voetbalwedstrijden van zijn zoons en ka...

18-11-2014 21:32

Afl. 4

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 4

Iris is altijd bang geweest voor plekken waar ze niet weg kan als er iets gebeurt, zoals een tunnel, brug of een plek waar veel mensen bij elkaar zijn. Daarnaast is ze ook altijd bang dat haar of haar negen maanden oude dochtertje wat aange...

11-11-2014 21:30

Afl. 3

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 3

Simone heeft een dwangstoornis. Zo wordt haar leven beheerst door bepaalde rituelen. Het hele gezin staat al jaren in het teken van de dwang van Simone. De tijd dat zij er bijna letterlijk aan onderdoor ging, staat hen nog als de dag van gi...

04-11-2014 21:28

Afl. 2

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 2

Irma heeft emetofobie, een extreme angst om over te geven. Ieder griepje of pijntje zorgt ervoor dat Irma wil rennen, zelfs van haar eigen man en kinderen. Hierdoor voelt ze zich een slechte moeder die haar kinderen niet te allen tijde kan ...

28-10-2014 21:25

Afl. 1

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 1

Karin heeft al haar hele leven last van controledwang. Alles moet op haar manier staan, opgeruimd of behandeld worden. Daarnaast mag haar grote liefde Hans niet zijn eigen boekhouding doen of een glas pakken uit de kast. Als Karin haar gedr...

Geef Mij Nu Je Angst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geef Mij Nu Je Angst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geef Mij Nu Je Angst bij Geef Mij Nu Je Angst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geef Mij Nu Je Angst. Heb je een uitzending van Geef Mij Nu Je Angst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geef Mij Nu Je Angst gemist

Hulpprogramma waarin mensen met een angst- en dwangstoornis geholpen worden een nieuwe start te maken. Irene Moors maakt kennis met zowel deze personen als hun familie en vrienden. Zij laat zien hoe moeilijk, en soms hoe onbegrijpelijk, hun leven is, en wat voor invloed dit heeft op hun directe omgeving. Last hebben van een angst- en dwangstoornis is voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar naasten zeer ingrijpend. Samen met zeer ervaren hulpverleners van GGZ InGeest zorgt Irene ervoor dat er langzaamaan weer meer grip op hun leven is.

Uitzending gemist van Geef Mij Nu Je Angst? Hier kun je alle uitzendingen van Geef Mij Nu Je Angst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-12-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!