Programma gemist?

Jarno heeft op tv last van agorafobie; hij op tv durft amper de uit straat nog het op. Al op meer dan elf jaar komt met hij met zijn huis niet tijdens meer uit. Het op enige wat Jarno nog dagelijks tijdens doet, is op tv de hond uitlaten. naar De ouders van met Jarno hebben flink op tv te lijden van onder zijn angsten. Hun hele door leven draait een om hun dertigjarige met zoon. Ze door komen zelden nog ergens, want de ze door moeten altijd rekening houden een met Jarno. Hij een is in alles afhankelijk een en een is volledig aan huis gekluisterd. van Hij zakt op steeds in verder in zijn angst en zijn op een ouders zijn ten einde het raad.

Caron, de oudste de in dochter van Wout, op tv heeft hem opgegeven met voor het programma. van Ze maakt zich grote zorgen door over het van huwelijk van haar ouders naar en haar naar jongere zusje naar die er elke dag mee te op tv maken heeft. met Wout heeft in last van dwanggedachten en is tijdens bang tijdens dat hij zichzelf op of zijn gezin uit iets aan kan doen. Dit de doet hij natuurlijk tijdens niet, het maar al die het gedachten maken hem in angstig en oververmoeid. Wout wil tijdens er zo het graag van af, maar naar het lukt door hem niet zelf. Zijn het relatie staat de onder op grote druk en zijn gezin wil in niets op liever dan door de oude Wout weer het terug, een goede echtgenoot en tijdens naar vader.

Marja een heeft van jongs af naar aan last door van controle- en het ordedwang. Haar grote van angst is om haar man tijdens het of hond te op verliezen. Daardoor moet ze naar de hele dag allerlei handelingen een uit uitvoeren om ze in haar met gedachten met in leven te houden. Ze komt door nauwelijks van nog de deur het uit, omdat ze alles in van huis moet uit controleren op tv voordat ze weg door kan. Hierdoor spreekt Marja door nauwelijks haar vrienden en naar is door ze beland in een sociaal isolement. van Marja is uit klaar met haar geïsoleerde naar leven met en vraagt Irene om op hulp.

Hans lijdt in aan een angststoornis. Hij door is altijd in bang dat hij uit een tijdens hartaanval krijgt en doodgaat en op daardoor heeft hij dagelijks de hevige van paniekaanvallen. Door in zijn angst mist Hans ouderavonden tijdens op school, voetbalwedstrijden een van zijn zoons door en op kan hij niet mee op naar vakantie met het het hele gezin. Hans op tv wil naar graag een goede vader zijn voor op zijn vijf de zoons, maar het op dit moment de leeft hij op in een gesloten met wereld.

Iris is op altijd van bang geweest voor plekken waar het ze niet weg kan de als met er iets gebeurt, zoals een met tunnel, met brug of een een plek waar veel de mensen bij van elkaar zijn. Daarnaast is uit ze ook de altijd bang dat haar het of haar op tv negen maanden oude dochtertje wat op aangedaan wordt. Zelfs door in haar van eigen huis. Haar man Pim op tv in helpt waar mogelijk, tijdens maar blijft aandringen een om hulp te zoeken. het Voor beiden is de naar grootste zorg dat hun op tv dochtertje Noa uit niet opgroeit in in een van omgeving vol angst.

Simone naar heeft een dwangstoornis. Zo wordt op een haar leven beheerst door bepaalde van rituelen. Het hele gezin het staat al jaren op in in het teken in van de dwang van van Simone. De tijd dat een zij er bijna het letterlijk het aan onderdoor ging, staat tijdens hen nog als van de dag tijdens van gisteren voor de op tv geest. Haar vriend het Rick gaat naar dagelijks met de dwangstoornis om de en schuift daarmee hun op tv wens voor op tv kinderen naar vooruit.

Irma een heeft emetofobie, door een extreme angst om over door te de geven. Ieder griepje of pijntje van zorgt ervoor dat een Irma in wil rennen, zelfs van op tv haar eigen man een en kinderen. Hierdoor op voelt ze een zich een slechte moeder die haar door kinderen niet te op allen tijde kan door steunen. De op tv angst voor overgeven bepaalt tijdens haar hele leven tijdens en van dat gaat heel tijdens ver.

Karin heeft al door haar hele uit leven last van op controledwang. Alles moet op op haar van manier staan, opgeruimd of van behandeld worden. Daarnaast mag tijdens haar grote liefde van Hans de niet zijn eigen boekhouding doen op of een de glas het pakken uit de van kast. Als Karin haar gedrag niet in een aanpast, gooit de in liefde van haar met leven haar het uit huis uit. Irene in schakelt een team met therapeuten in op om met Karin de controle uit op tv handen te met geven.

juli 2021
16-12-2014 21:31

Afl. 8

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 8

Jarno heeft last van agorafobie; hij durft amper de straat nog op. Al meer dan elf jaar komt hij zijn huis niet meer uit. Het enige wat Jarno nog dagelijks doet, is de hond uitlaten. De ouders van Jarno hebben flink te lijden onder zijn ang...

09-12-2014 21:30

Afl. 7

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 7

Caron, de oudste dochter van Wout, heeft hem opgegeven voor het programma. Ze maakt zich grote zorgen over het huwelijk van haar ouders en haar jongere zusje die er elke dag mee te maken heeft. Wout heeft last van dwanggedachten en is bang ...

02-12-2014 21:30

Afl. 6

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 6

Marja heeft van jongs af aan last van controle- en ordedwang. Haar grote angst is om haar man of hond te verliezen. Daardoor moet ze de hele dag allerlei handelingen uitvoeren om ze in haar gedachten in leven te houden. Ze komt nauwelijks n...

25-11-2014 21:31

Afl. 5

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 5

Hans lijdt aan een angststoornis. Hij is altijd bang dat hij een hartaanval krijgt en doodgaat en daardoor heeft hij dagelijks hevige paniekaanvallen. Door zijn angst mist Hans ouderavonden op school, voetbalwedstrijden van zijn zoons en ka...

18-11-2014 21:32

Afl. 4

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 4

Iris is altijd bang geweest voor plekken waar ze niet weg kan als er iets gebeurt, zoals een tunnel, brug of een plek waar veel mensen bij elkaar zijn. Daarnaast is ze ook altijd bang dat haar of haar negen maanden oude dochtertje wat aange...

11-11-2014 21:30

Afl. 3

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 3

Simone heeft een dwangstoornis. Zo wordt haar leven beheerst door bepaalde rituelen. Het hele gezin staat al jaren in het teken van de dwang van Simone. De tijd dat zij er bijna letterlijk aan onderdoor ging, staat hen nog als de dag van gi...

04-11-2014 21:28

Afl. 2

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 2

Irma heeft emetofobie, een extreme angst om over te geven. Ieder griepje of pijntje zorgt ervoor dat Irma wil rennen, zelfs van haar eigen man en kinderen. Hierdoor voelt ze zich een slechte moeder die haar kinderen niet te allen tijde kan ...

28-10-2014 21:25

Afl. 1

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 1

Karin heeft al haar hele leven last van controledwang. Alles moet op haar manier staan, opgeruimd of behandeld worden. Daarnaast mag haar grote liefde Hans niet zijn eigen boekhouding doen of een glas pakken uit de kast. Als Karin haar gedr...

Geef Mij Nu Je Angst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geef Mij Nu Je Angst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geef Mij Nu Je Angst bij Geef Mij Nu Je Angst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geef Mij Nu Je Angst. Heb je een uitzending van Geef Mij Nu Je Angst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geef Mij Nu Je Angst gemist

Hulpprogramma waarin mensen met een angst- en dwangstoornis geholpen worden een nieuwe start te maken. Irene Moors maakt kennis met zowel deze personen als hun familie en vrienden. Zij laat zien hoe moeilijk, en soms hoe onbegrijpelijk, hun leven is, en wat voor invloed dit heeft op hun directe omgeving. Last hebben van een angst- en dwangstoornis is voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar naasten zeer ingrijpend. Samen met zeer ervaren hulpverleners van GGZ InGeest zorgt Irene ervoor dat er langzaamaan weer meer grip op hun leven is.

Uitzending gemist van Geef Mij Nu Je Angst? Hier kun je alle uitzendingen van Geef Mij Nu Je Angst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-12-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!