Programma gemist?

Jarno heeft last van van agorafobie; hij de durft amper het de straat uit nog op. Al meer dan op tv elf in jaar komt hij zijn huis in niet meer door uit. Het enige wat op tv Jarno nog dagelijks uit op doet, is de hond uitlaten. De op tv ouders de van Jarno hebben flink te op tv lijden onder zijn naar angsten. Hun hele met leven draait met om hun dertigjarige op tv zoon. Ze tijdens komen zelden nog ergens, door want ze moeten altijd in rekening houden met van Jarno. Hij uit is in alles de afhankelijk en is volledig een aan huis gekluisterd. een Hij op tv zakt steeds een verder in zijn angst en op tv zijn een ouders zijn ten van einde raad.

Caron, door de oudste dochter een van Wout, heeft uit hem opgegeven uit voor het programma. Ze door maakt zich grote zorgen tijdens over van het huwelijk van haar ouders en op haar jongere zusje uit die er het elke dag mee met te maken op heeft. Wout heeft last van op op tv dwanggedachten en is bang dat hij op tv de zichzelf of zijn gezin iets aan op met kan doen. Dit doet de hij natuurlijk naar niet, maar al die naar gedachten maken hem angstig met en op tv oververmoeid. Wout wil er zo naar graag van in af, maar het het lukt hem op niet zelf. Zijn op relatie staat onder grote druk naar en zijn tijdens gezin wil niets met liever dan de van oude Wout weer terug, uit een goede echtgenoot op tv en van vader.

Marja het heeft van jongs de af aan het last van controle- en ordedwang. Haar op grote op tv angst is naar om haar man of hond op tv te verliezen. naar Daardoor moet ze de de hele dag allerlei van handelingen uitvoeren om ze met in door haar gedachten uit in leven te houden. in Ze komt nauwelijks op tv nog de in deur uit, omdat ze alles in in een huis moet controleren voordat ze weg naar kan. Hierdoor het spreekt Marja nauwelijks door haar vrienden en op tv is het ze beland in een op sociaal isolement. Marja is klaar in met op tv haar geïsoleerde een leven en vraagt Irene om op tv hulp.

Hans lijdt aan in een van angststoornis. Hij naar is altijd bang naar dat hij een hartaanval krijgt tijdens en doodgaat en van daardoor heeft hij in dagelijks de hevige paniekaanvallen. Door van zijn angst mist Hans ouderavonden de op school, voetbalwedstrijden van tijdens zijn een zoons en op tv kan hij niet mee op vakantie een met het van hele gezin. Hans het wil graag een goede het vader zijn het voor zijn vijf op tv zoons, maar tijdens op dit moment leeft tijdens hij in door een gesloten in wereld.

Iris van is altijd door bang geweest voor met plekken waar ze niet weg van kan als van er iets een gebeurt, zoals een tunnel, een brug of een plek waar naar het veel mensen bij elkaar zijn. een Daarnaast is de ze ook altijd bang van dat haar de of haar negen van maanden oude dochtertje wat aangedaan een wordt. naar Zelfs in van haar eigen huis. Haar man het Pim helpt waar mogelijk, de maar de blijft aandringen uit om hulp te zoeken. tijdens Voor beiden is met de grootste de zorg dat hun dochtertje Noa niet op opgroeit in uit een omgeving vol tijdens angst.

Simone de heeft een dwangstoornis. Zo op wordt haar leven met beheerst door bepaalde rituelen. naar Het hele gezin van staat op al jaren van in het teken uit van de dwang van op tv Simone. De tijd tijdens dat zij er bijna met letterlijk door aan onderdoor ging, staat hen nog van als de uit dag van gisteren voor naar de geest. op tv Haar vriend Rick gaat op tv dagelijks met op de met dwangstoornis om en schuift naar daarmee hun wens voor kinderen op uit vooruit.

Irma heeft emetofobie, in tijdens een extreme angst een om over te geven. Ieder griepje de of pijntje op zorgt ervoor dat Irma op tv wil rennen, door zelfs van in haar eigen man en kinderen. de Hierdoor de voelt ze zich een slechte op tv op tv moeder die haar kinderen niet te een naar allen tijde kan steunen. De uit angst voor overgeven bepaalt in haar hele met leven en dat gaat van heel op ver.

Karin het heeft al haar hele op leven van last van controledwang. Alles moet op met haar het manier staan, opgeruimd uit of behandeld worden. Daarnaast uit mag haar grote op liefde Hans door niet zijn met eigen boekhouding doen of van een glas pakken uit de de kast. Als in Karin tijdens haar gedrag niet aanpast, op tv gooit de liefde van haar uit leven haar het een huis uit. Irene uit schakelt een team het met een therapeuten in om tijdens Karin de controle uit met handen te op geven.

maart 2020
16-12-2014 21:31

Afl. 8

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 8

Jarno heeft last van agorafobie; hij durft amper de straat nog op. Al meer dan elf jaar komt hij zijn huis niet meer uit. Het enige wat Jarno nog dagelijks doet, is de hond uitlaten. De ouders van Jarno hebben flink te lijden onder zijn ang...

09-12-2014 21:30

Afl. 7

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 7

Caron, de oudste dochter van Wout, heeft hem opgegeven voor het programma. Ze maakt zich grote zorgen over het huwelijk van haar ouders en haar jongere zusje die er elke dag mee te maken heeft. Wout heeft last van dwanggedachten en is bang ...

02-12-2014 21:30

Afl. 6

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 6

Marja heeft van jongs af aan last van controle- en ordedwang. Haar grote angst is om haar man of hond te verliezen. Daardoor moet ze de hele dag allerlei handelingen uitvoeren om ze in haar gedachten in leven te houden. Ze komt nauwelijks n...

25-11-2014 21:31

Afl. 5

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 5

Hans lijdt aan een angststoornis. Hij is altijd bang dat hij een hartaanval krijgt en doodgaat en daardoor heeft hij dagelijks hevige paniekaanvallen. Door zijn angst mist Hans ouderavonden op school, voetbalwedstrijden van zijn zoons en ka...

18-11-2014 21:32

Afl. 4

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 4

Iris is altijd bang geweest voor plekken waar ze niet weg kan als er iets gebeurt, zoals een tunnel, brug of een plek waar veel mensen bij elkaar zijn. Daarnaast is ze ook altijd bang dat haar of haar negen maanden oude dochtertje wat aange...

11-11-2014 21:30

Afl. 3

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 3

Simone heeft een dwangstoornis. Zo wordt haar leven beheerst door bepaalde rituelen. Het hele gezin staat al jaren in het teken van de dwang van Simone. De tijd dat zij er bijna letterlijk aan onderdoor ging, staat hen nog als de dag van gi...

04-11-2014 21:28

Afl. 2

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 2

Irma heeft emetofobie, een extreme angst om over te geven. Ieder griepje of pijntje zorgt ervoor dat Irma wil rennen, zelfs van haar eigen man en kinderen. Hierdoor voelt ze zich een slechte moeder die haar kinderen niet te allen tijde kan ...

28-10-2014 21:25

Afl. 1

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 1

Karin heeft al haar hele leven last van controledwang. Alles moet op haar manier staan, opgeruimd of behandeld worden. Daarnaast mag haar grote liefde Hans niet zijn eigen boekhouding doen of een glas pakken uit de kast. Als Karin haar gedr...

Geef Mij Nu Je Angst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geef Mij Nu Je Angst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geef Mij Nu Je Angst bij Geef Mij Nu Je Angst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geef Mij Nu Je Angst. Heb je een uitzending van Geef Mij Nu Je Angst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geef Mij Nu Je Angst gemist

Hulpprogramma waarin mensen met een angst- en dwangstoornis geholpen worden een nieuwe start te maken. Irene Moors maakt kennis met zowel deze personen als hun familie en vrienden. Zij laat zien hoe moeilijk, en soms hoe onbegrijpelijk, hun leven is, en wat voor invloed dit heeft op hun directe omgeving. Last hebben van een angst- en dwangstoornis is voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar naasten zeer ingrijpend. Samen met zeer ervaren hulpverleners van GGZ InGeest zorgt Irene ervoor dat er langzaamaan weer meer grip op hun leven is.

Uitzending gemist van Geef Mij Nu Je Angst? Hier kun je alle uitzendingen van Geef Mij Nu Je Angst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-12-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!