Programma gemist?

Jarno uit heeft last op tv van agorafobie; hij van durft amper de straat nog op. op tv Al meer dan door het elf jaar komt hij zijn huis de niet meer uit. in Het op tv enige wat Jarno nog dagelijks van doet, is de de hond uitlaten. De in ouders van Jarno met hebben flink uit te uit lijden onder zijn naar angsten. Hun hele leven draait het om hun van dertigjarige zoon. Ze het komen zelden nog een ergens, want ze moeten door altijd rekening houden met in naar Jarno. Hij is in de alles afhankelijk en is het volledig met aan huis gekluisterd. Hij in zakt steeds verder in het zijn angst een en zijn op ouders zijn ten einde op tv raad.

Caron, de oudste tijdens dochter van op Wout, heeft hem opgegeven op tv voor naar het programma. Ze maakt op tv zich grote een zorgen over het op huwelijk van haar ouders en het haar op tv jongere zusje die er tijdens elke dag mee naar te maken heeft. het Wout heeft last in van dwanggedachten en is het bang dat hij uit zichzelf of van zijn met gezin iets aan kan doen. op Dit doet hij natuurlijk door niet, maar al op tv die gedachten naar maken hem tijdens angstig en oververmoeid. Wout wil uit er in zo graag van af, op tv maar het lukt hem het niet zelf. het Zijn relatie staat de onder grote een druk en zijn door gezin wil met niets liever dan een de oude Wout op weer terug, een goede echtgenoot en een op vader.

Marja in heeft van jongs af aan door last een van controle- en ordedwang. op tv Haar met grote angst is om haar man met op tv of hond te verliezen. Daardoor tijdens moet ze de door hele dag een allerlei handelingen uitvoeren om van ze in haar gedachten met in leven de te houden. Ze komt met op nauwelijks nog de deur van uit, omdat van ze alles in door huis moet controleren voordat ze weg op kan. met Hierdoor spreekt Marja nauwelijks haar op tv vrienden en is een ze beland in in een tijdens sociaal isolement. Marja is tijdens klaar met haar geïsoleerde het leven tijdens en vraagt naar Irene om hulp.

Hans lijdt aan door een tijdens angststoornis. Hij is uit altijd bang dat hij met een hartaanval krijgt uit en van doodgaat en daardoor heeft de hij dagelijks naar hevige paniekaanvallen. Door zijn angst mist een Hans ouderavonden op naar door school, voetbalwedstrijden van zijn zoons door en kan hij tijdens niet door mee op vakantie met het hele het gezin. Hans wil een graag op tv een goede vader van zijn voor door zijn vijf zoons, een maar op dit moment leeft met hij het in een gesloten het wereld.

Iris is de altijd met bang geweest voor plekken waar ze op niet weg kan tijdens als er tijdens iets gebeurt, zoals een een het tunnel, brug of een de plek waar veel mensen bij met naar elkaar zijn. Daarnaast in is ze ook altijd van bang dat het haar of haar negen maanden oude het dochtertje een wat aangedaan wordt. Zelfs met in haar tijdens eigen huis. Haar man Pim uit helpt tijdens waar mogelijk, maar blijft een aandringen om het hulp te een zoeken. Voor beiden is de grootste tijdens zorg de dat hun dochtertje Noa niet met opgroeit door in een omgeving vol een angst.

Simone het heeft een dwangstoornis. Zo wordt met haar leven de beheerst door bepaalde op tv rituelen. Het hele gezin tijdens op tv staat al jaren op tv in het teken van de een dwang van Simone. De in tijd dat met zij er bijna op letterlijk aan onderdoor ging, op tv staat hen in nog tijdens als de dag uit van gisteren voor de geest. op tv Haar vriend tijdens Rick gaat van dagelijks met de dwangstoornis om de en een schuift daarmee hun op wens voor kinderen door vooruit.

Irma op heeft emetofobie, op een extreme angst in om over te op tv geven. Ieder griepje of pijntje zorgt met tijdens ervoor dat Irma wil rennen, zelfs een van op tv haar eigen man en kinderen. naar Hierdoor voelt het ze zich een slechte met moeder die op haar kinderen niet een te allen het tijde kan steunen. De naar angst voor overgeven door bepaalt op haar hele leven op en dat gaat heel de ver.

Karin heeft al een met haar hele leven last van op tv controledwang. Alles met moet op haar manier staan, een op opgeruimd of behandeld worden. uit Daarnaast mag met haar grote liefde Hans niet tijdens zijn eigen boekhouding tijdens doen of een glas een pakken uit de tijdens tijdens kast. Als Karin haar op gedrag niet aanpast, gooit tijdens de liefde van op tv haar leven haar de het huis naar uit. Irene schakelt een uit team met therapeuten in tijdens om Karin op de controle uit handen in te het geven.

april 2021
16-12-2014 21:31

Afl. 8

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 8

Jarno heeft last van agorafobie; hij durft amper de straat nog op. Al meer dan elf jaar komt hij zijn huis niet meer uit. Het enige wat Jarno nog dagelijks doet, is de hond uitlaten. De ouders van Jarno hebben flink te lijden onder zijn ang...

09-12-2014 21:30

Afl. 7

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 7

Caron, de oudste dochter van Wout, heeft hem opgegeven voor het programma. Ze maakt zich grote zorgen over het huwelijk van haar ouders en haar jongere zusje die er elke dag mee te maken heeft. Wout heeft last van dwanggedachten en is bang ...

02-12-2014 21:30

Afl. 6

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 6

Marja heeft van jongs af aan last van controle- en ordedwang. Haar grote angst is om haar man of hond te verliezen. Daardoor moet ze de hele dag allerlei handelingen uitvoeren om ze in haar gedachten in leven te houden. Ze komt nauwelijks n...

25-11-2014 21:31

Afl. 5

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 5

Hans lijdt aan een angststoornis. Hij is altijd bang dat hij een hartaanval krijgt en doodgaat en daardoor heeft hij dagelijks hevige paniekaanvallen. Door zijn angst mist Hans ouderavonden op school, voetbalwedstrijden van zijn zoons en ka...

18-11-2014 21:32

Afl. 4

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 4

Iris is altijd bang geweest voor plekken waar ze niet weg kan als er iets gebeurt, zoals een tunnel, brug of een plek waar veel mensen bij elkaar zijn. Daarnaast is ze ook altijd bang dat haar of haar negen maanden oude dochtertje wat aange...

11-11-2014 21:30

Afl. 3

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 3

Simone heeft een dwangstoornis. Zo wordt haar leven beheerst door bepaalde rituelen. Het hele gezin staat al jaren in het teken van de dwang van Simone. De tijd dat zij er bijna letterlijk aan onderdoor ging, staat hen nog als de dag van gi...

04-11-2014 21:28

Afl. 2

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 2

Irma heeft emetofobie, een extreme angst om over te geven. Ieder griepje of pijntje zorgt ervoor dat Irma wil rennen, zelfs van haar eigen man en kinderen. Hierdoor voelt ze zich een slechte moeder die haar kinderen niet te allen tijde kan ...

28-10-2014 21:25

Afl. 1

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 1

Karin heeft al haar hele leven last van controledwang. Alles moet op haar manier staan, opgeruimd of behandeld worden. Daarnaast mag haar grote liefde Hans niet zijn eigen boekhouding doen of een glas pakken uit de kast. Als Karin haar gedr...

Geef Mij Nu Je Angst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geef Mij Nu Je Angst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geef Mij Nu Je Angst bij Geef Mij Nu Je Angst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geef Mij Nu Je Angst. Heb je een uitzending van Geef Mij Nu Je Angst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geef Mij Nu Je Angst gemist

Hulpprogramma waarin mensen met een angst- en dwangstoornis geholpen worden een nieuwe start te maken. Irene Moors maakt kennis met zowel deze personen als hun familie en vrienden. Zij laat zien hoe moeilijk, en soms hoe onbegrijpelijk, hun leven is, en wat voor invloed dit heeft op hun directe omgeving. Last hebben van een angst- en dwangstoornis is voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar naasten zeer ingrijpend. Samen met zeer ervaren hulpverleners van GGZ InGeest zorgt Irene ervoor dat er langzaamaan weer meer grip op hun leven is.

Uitzending gemist van Geef Mij Nu Je Angst? Hier kun je alle uitzendingen van Geef Mij Nu Je Angst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-12-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!