Programma gemist?

Jarno heeft last uit van van agorafobie; hij met durft amper de uit straat nog op. Al naar meer dan elf jaar komt in de hij zijn huis naar niet meer uit. Het de enige wat Jarno nog een dagelijks doet, is de op hond uitlaten. uit De ouders op tv van Jarno het hebben flink te lijden het onder zijn angsten. Hun in hele leven draait tijdens om op tv hun dertigjarige zoon. Ze komen zelden tijdens nog ergens, want in ze met moeten altijd de rekening houden met met Jarno. Hij is naar in alles afhankelijk en op tv is volledig aan huis met gekluisterd. Hij tijdens zakt steeds verder in zijn van angst en zijn door ouders zijn ten op tijdens einde raad.

Caron, met de oudste dochter van Wout, in heeft hem tijdens opgegeven voor het programma. tijdens in Ze maakt zich grote door zorgen over het huwelijk van tijdens haar op ouders en haar het jongere zusje uit die er elke dag mee te op maken heeft. Wout in heeft last van het dwanggedachten een en is bang dat van hij zichzelf of de zijn op gezin iets aan kan een doen. Dit naar doet hij natuurlijk niet, maar op tv al het die gedachten maken hem angstig door en oververmoeid. de Wout wil er zo graag op van af, maar tijdens het met lukt hem niet zelf. Zijn met relatie staat de onder grote druk op tv en met zijn gezin wil niets liever door dan de oude Wout naar met weer terug, een op tv goede echtgenoot en het vader.

Marja heeft van de naar jongs af aan last van controle- door en ordedwang. een Haar grote angst met is om door haar man of het hond te verliezen. Daardoor moet naar ze de naar hele tijdens dag allerlei handelingen uitvoeren om door ze in haar gedachten met in een leven te het houden. Ze komt nauwelijks nog de naar deur uit, met omdat ze alles in de huis moet controleren met voordat ze het weg kan. van Hierdoor spreekt Marja nauwelijks van haar vrienden en uit is ze beland op tv in een sociaal isolement. tijdens Marja het is klaar met haar geïsoleerde op tv uit leven en vraagt met Irene om hulp.

Hans in lijdt aan een angststoornis. Hij het is in altijd bang dat hij een in hartaanval krijgt het en doodgaat uit en daardoor heeft hij tijdens dagelijks uit hevige paniekaanvallen. Door zijn angst een mist Hans in ouderavonden op school, voetbalwedstrijden van de zijn van zoons en kan hij de niet mee op vakantie naar met het in hele op gezin. Hans wil graag een goede de vader naar zijn voor op tv zijn vijf zoons, maar uit op dit moment de leeft hij in een op tv gesloten op wereld.

Iris een is altijd bang door geweest voor met plekken waar ze niet het weg kan als er iets tijdens gebeurt, zoals met een op tv tunnel, brug of een plek de waar veel mensen de bij elkaar in zijn. Daarnaast is ze naar ook door altijd bang dat haar of haar op tv negen maanden oude op tv met dochtertje wat aangedaan van wordt. Zelfs in in haar eigen huis. op Haar man Pim door helpt waar mogelijk, van maar blijft aandringen op om hulp te zoeken. van Voor beiden is de door grootste op zorg dat hun dochtertje Noa op niet opgroeit in een op omgeving vol de angst.

Simone naar heeft een dwangstoornis. Zo het wordt met haar leven beheerst tijdens door bepaalde rituelen. Het hele gezin tijdens staat al de jaren op tv in het teken van de dwang het van Simone. De een tijd dat een zij er bijna letterlijk op tv uit aan onderdoor ging, staat hen met nog door als de dag van met gisteren voor van de geest. Haar vriend de Rick gaat dagelijks met het de dwangstoornis om het en schuift naar daarmee hun wens voor tijdens kinderen op tv vooruit.

Irma heeft tijdens emetofobie, een extreme angst de om over tijdens te geven. Ieder uit griepje of met pijntje zorgt ervoor dat Irma uit wil op rennen, zelfs van haar eigen met man en kinderen. het van Hierdoor voelt ze zich een slechte van moeder die haar op tv kinderen de niet te allen tijde kan de het steunen. De angst voor overgeven door bepaalt haar hele uit leven en van dat gaat heel met ver.

Karin door heeft al haar hele naar leven last van een controledwang. Alles een moet op door haar manier staan, opgeruimd of in behandeld naar worden. Daarnaast mag haar grote op tv liefde Hans niet zijn op eigen boekhouding doen uit of naar een glas pakken naar uit de kast. Als Karin van haar gedrag niet naar aanpast, gooit de uit liefde van haar door uit leven haar het huis uit. van Irene in schakelt een team met uit therapeuten in om Karin de naar controle uit handen een naar te geven.

november 2020
16-12-2014 21:31

Afl. 8

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 8

Jarno heeft last van agorafobie; hij durft amper de straat nog op. Al meer dan elf jaar komt hij zijn huis niet meer uit. Het enige wat Jarno nog dagelijks doet, is de hond uitlaten. De ouders van Jarno hebben flink te lijden onder zijn ang...

09-12-2014 21:30

Afl. 7

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 7

Caron, de oudste dochter van Wout, heeft hem opgegeven voor het programma. Ze maakt zich grote zorgen over het huwelijk van haar ouders en haar jongere zusje die er elke dag mee te maken heeft. Wout heeft last van dwanggedachten en is bang ...

02-12-2014 21:30

Afl. 6

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 6

Marja heeft van jongs af aan last van controle- en ordedwang. Haar grote angst is om haar man of hond te verliezen. Daardoor moet ze de hele dag allerlei handelingen uitvoeren om ze in haar gedachten in leven te houden. Ze komt nauwelijks n...

25-11-2014 21:31

Afl. 5

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 5

Hans lijdt aan een angststoornis. Hij is altijd bang dat hij een hartaanval krijgt en doodgaat en daardoor heeft hij dagelijks hevige paniekaanvallen. Door zijn angst mist Hans ouderavonden op school, voetbalwedstrijden van zijn zoons en ka...

18-11-2014 21:32

Afl. 4

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 4

Iris is altijd bang geweest voor plekken waar ze niet weg kan als er iets gebeurt, zoals een tunnel, brug of een plek waar veel mensen bij elkaar zijn. Daarnaast is ze ook altijd bang dat haar of haar negen maanden oude dochtertje wat aange...

11-11-2014 21:30

Afl. 3

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 3

Simone heeft een dwangstoornis. Zo wordt haar leven beheerst door bepaalde rituelen. Het hele gezin staat al jaren in het teken van de dwang van Simone. De tijd dat zij er bijna letterlijk aan onderdoor ging, staat hen nog als de dag van gi...

04-11-2014 21:28

Afl. 2

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 2

Irma heeft emetofobie, een extreme angst om over te geven. Ieder griepje of pijntje zorgt ervoor dat Irma wil rennen, zelfs van haar eigen man en kinderen. Hierdoor voelt ze zich een slechte moeder die haar kinderen niet te allen tijde kan ...

28-10-2014 21:25

Afl. 1

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 1

Karin heeft al haar hele leven last van controledwang. Alles moet op haar manier staan, opgeruimd of behandeld worden. Daarnaast mag haar grote liefde Hans niet zijn eigen boekhouding doen of een glas pakken uit de kast. Als Karin haar gedr...

Geef Mij Nu Je Angst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geef Mij Nu Je Angst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geef Mij Nu Je Angst bij Geef Mij Nu Je Angst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geef Mij Nu Je Angst. Heb je een uitzending van Geef Mij Nu Je Angst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geef Mij Nu Je Angst gemist

Hulpprogramma waarin mensen met een angst- en dwangstoornis geholpen worden een nieuwe start te maken. Irene Moors maakt kennis met zowel deze personen als hun familie en vrienden. Zij laat zien hoe moeilijk, en soms hoe onbegrijpelijk, hun leven is, en wat voor invloed dit heeft op hun directe omgeving. Last hebben van een angst- en dwangstoornis is voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar naasten zeer ingrijpend. Samen met zeer ervaren hulpverleners van GGZ InGeest zorgt Irene ervoor dat er langzaamaan weer meer grip op hun leven is.

Uitzending gemist van Geef Mij Nu Je Angst? Hier kun je alle uitzendingen van Geef Mij Nu Je Angst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-12-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!