Programma gemist?

Jarno met heeft last met van agorafobie; hij durft amper met de met straat nog op. Al op meer dan op elf jaar komt hij een zijn huis niet in meer uit. Het de enige wat Jarno nog dagelijks in doet, is de tijdens hond uitlaten. De van een ouders van Jarno door hebben flink te lijden van onder zijn angsten. Hun het hele uit leven draait om hun dertigjarige op zoon. Ze komen uit zelden nog ergens, want op ze met moeten altijd het rekening houden met de Jarno. Hij is in door alles afhankelijk en is volledig door met aan huis gekluisterd. Hij zakt uit steeds verder een in zijn angst en zijn van ouders op tv zijn ten einde in raad.

Caron, tijdens de oudste het dochter van Wout, heeft hem opgegeven op tv voor het op programma. de Ze maakt zich grote zorgen in over het huwelijk van door haar ouders en het haar jongere zusje de die er uit elke dag mee op te op tv maken heeft. Wout heeft last met van naar dwanggedachten en is bang dat hij op zichzelf of met zijn gezin iets in aan kan doen. het Dit doet een hij natuurlijk niet, maar al in die gedachten het maken hem angstig en het met oververmoeid. Wout wil er van zo graag van af, maar van door het lukt hem niet een zelf. Zijn tijdens relatie staat onder grote druk met en zijn gezin wil met tijdens niets liever dan de oude met Wout van weer terug, een de goede echtgenoot en met vader.

Marja heeft van de jongs af aan op tv met last van controle- en ordedwang. op tv Haar grote angst de is om door haar man of hond te uit door verliezen. Daardoor moet ze uit de hele dag allerlei handelingen door uitvoeren om het ze op tv in haar gedachten op tv in leven te het houden. Ze komt nauwelijks de nog de deur op tv uit, omdat door ze alles in huis moet controleren door in voordat ze weg kan. Hierdoor het spreekt Marja nauwelijks haar naar vrienden en is van tijdens ze beland in naar een sociaal isolement. Marja het is klaar met haar tijdens geïsoleerde de leven en vraagt Irene om in hulp.

Hans lijdt op tv aan een angststoornis. Hij tijdens is altijd op tv bang dat hij een een hartaanval krijgt en uit doodgaat naar en daardoor heeft tijdens hij dagelijks hevige paniekaanvallen. in Door een zijn angst mist Hans ouderavonden op op tv school, voetbalwedstrijden een van van zijn zoons en kan hij op tv niet mee door op vakantie met in het hele gezin. het Hans wil graag een goede op tv vader zijn in voor zijn vijf zoons, met maar op dit op tv moment een leeft hij in de een gesloten in wereld.

Iris is altijd het bang geweest in voor plekken waar ze een uit niet weg kan als er van iets door gebeurt, zoals een tunnel, brug met of een plek in waar veel van mensen bij elkaar op zijn. Daarnaast is uit ze ook altijd bang dat op haar een of haar negen door maanden oude dochtertje op tv wat aangedaan het wordt. Zelfs in haar eigen huis. door op Haar man Pim uit helpt waar mogelijk, maar blijft tijdens aandringen om tijdens hulp te zoeken. Voor tijdens beiden is op tv de grootste in zorg dat hun dochtertje tijdens Noa niet opgroeit tijdens in een omgeving door vol angst.

Simone heeft een het dwangstoornis. Zo wordt in op haar leven beheerst door met bepaalde rituelen. Het een hele gezin uit staat al jaren door in het teken van een de dwang van Simone. De op tv tijd dat met zij er bijna op tv letterlijk aan onderdoor van ging, staat met hen nog in als de dag van gisteren de voor van de geest. Haar vriend Rick een gaat dagelijks in met de dwangstoornis om en op met schuift daarmee hun wens op tv voor kinderen in vooruit.

Irma de heeft emetofobie, op een extreme angst op tv om over te uit geven. Ieder griepje of pijntje naar zorgt ervoor dat op tv Irma wil rennen, met zelfs van door haar eigen man en met kinderen. in Hierdoor voelt ze op tv zich een slechte moeder in die haar kinderen de niet te allen tijde door kan steunen. De angst de voor op overgeven bepaalt haar hele door leven en dat gaat in heel in ver.

Karin van heeft al haar hele tijdens leven de last van controledwang. Alles moet op tv op uit haar manier staan, met opgeruimd of behandeld worden. Daarnaast met mag haar op grote liefde Hans niet zijn in naar eigen boekhouding doen door of een glas van pakken uit de uit kast. Als Karin haar gedrag het niet op aanpast, gooit de in liefde van haar leven van haar het huis door uit. Irene schakelt een team op met therapeuten een in om Karin uit de controle uit handen van te in geven.

december 2019
16-12-2014 21:31

Afl. 8

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 8

Jarno heeft last van agorafobie; hij durft amper de straat nog op. Al meer dan elf jaar komt hij zijn huis niet meer uit. Het enige wat Jarno nog dagelijks doet, is de hond uitlaten. De ouders van Jarno hebben flink te lijden onder zijn ang...

09-12-2014 21:30

Afl. 7

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 7

Caron, de oudste dochter van Wout, heeft hem opgegeven voor het programma. Ze maakt zich grote zorgen over het huwelijk van haar ouders en haar jongere zusje die er elke dag mee te maken heeft. Wout heeft last van dwanggedachten en is bang ...

02-12-2014 21:30

Afl. 6

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 6

Marja heeft van jongs af aan last van controle- en ordedwang. Haar grote angst is om haar man of hond te verliezen. Daardoor moet ze de hele dag allerlei handelingen uitvoeren om ze in haar gedachten in leven te houden. Ze komt nauwelijks n...

25-11-2014 21:31

Afl. 5

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 5

Hans lijdt aan een angststoornis. Hij is altijd bang dat hij een hartaanval krijgt en doodgaat en daardoor heeft hij dagelijks hevige paniekaanvallen. Door zijn angst mist Hans ouderavonden op school, voetbalwedstrijden van zijn zoons en ka...

18-11-2014 21:32

Afl. 4

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 4

Iris is altijd bang geweest voor plekken waar ze niet weg kan als er iets gebeurt, zoals een tunnel, brug of een plek waar veel mensen bij elkaar zijn. Daarnaast is ze ook altijd bang dat haar of haar negen maanden oude dochtertje wat aange...

11-11-2014 21:30

Afl. 3

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 3

Simone heeft een dwangstoornis. Zo wordt haar leven beheerst door bepaalde rituelen. Het hele gezin staat al jaren in het teken van de dwang van Simone. De tijd dat zij er bijna letterlijk aan onderdoor ging, staat hen nog als de dag van gi...

04-11-2014 21:28

Afl. 2

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 2

Irma heeft emetofobie, een extreme angst om over te geven. Ieder griepje of pijntje zorgt ervoor dat Irma wil rennen, zelfs van haar eigen man en kinderen. Hierdoor voelt ze zich een slechte moeder die haar kinderen niet te allen tijde kan ...

28-10-2014 21:25

Afl. 1

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 1

Karin heeft al haar hele leven last van controledwang. Alles moet op haar manier staan, opgeruimd of behandeld worden. Daarnaast mag haar grote liefde Hans niet zijn eigen boekhouding doen of een glas pakken uit de kast. Als Karin haar gedr...

Geef Mij Nu Je Angst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geef Mij Nu Je Angst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geef Mij Nu Je Angst bij Geef Mij Nu Je Angst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geef Mij Nu Je Angst. Heb je een uitzending van Geef Mij Nu Je Angst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geef Mij Nu Je Angst gemist

Hulpprogramma waarin mensen met een angst- en dwangstoornis geholpen worden een nieuwe start te maken. Irene Moors maakt kennis met zowel deze personen als hun familie en vrienden. Zij laat zien hoe moeilijk, en soms hoe onbegrijpelijk, hun leven is, en wat voor invloed dit heeft op hun directe omgeving. Last hebben van een angst- en dwangstoornis is voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar naasten zeer ingrijpend. Samen met zeer ervaren hulpverleners van GGZ InGeest zorgt Irene ervoor dat er langzaamaan weer meer grip op hun leven is.

Uitzending gemist van Geef Mij Nu Je Angst? Hier kun je alle uitzendingen van Geef Mij Nu Je Angst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-12-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!