Programma gemist?

Jarno heeft uit last van agorafobie; hij de durft amper de een met straat nog op. Al meer op dan elf op jaar komt hij zijn huis door niet meer uit uit. Het enige wat in Jarno naar nog dagelijks doet, de is de een hond uitlaten. De ouders van Jarno een op hebben flink te lijden onder zijn op tv angsten. Hun hele door leven een draait om hun met dertigjarige zoon. Ze komen tijdens zelden nog ergens, op tv want uit ze moeten altijd rekening uit houden met Jarno. op tv Hij is in naar alles afhankelijk op tv en is volledig aan huis de gekluisterd. op tv Hij zakt steeds verder in in zijn angst en zijn uit ouders zijn ten tijdens einde van raad.

Caron, de oudste op dochter van op Wout, heeft hem opgegeven op de voor het programma. Ze maakt uit zich grote zorgen in over tijdens het huwelijk van het haar ouders en haar de jongere zusje tijdens die er elke dag mee door te maken het heeft. Wout door heeft last van dwanggedachten op en is van bang dat hij zichzelf de of zijn gezin met iets aan kan op doen. Dit een doet hij natuurlijk niet, maar tijdens al die met gedachten maken hem angstig door en door oververmoeid. Wout wil er zo graag op tv de van af, maar het naar lukt hem niet naar zelf. Zijn relatie staat naar onder grote tijdens druk en zijn gezin wil in niets liever dan op de oude Wout door weer terug, een van goede uit echtgenoot en de vader.

Marja met heeft van jongs met af aan een last van controle- en ordedwang. Haar tijdens grote angst is naar om haar het man of hond te van verliezen. Daardoor de moet ze de hele op tv dag allerlei handelingen het uitvoeren om op tv ze in haar gedachten het in tijdens leven te naar houden. Ze komt nauwelijks nog de de deur uit, omdat tijdens ze in alles in huis moet controleren op voordat ze van weg kan. door Hierdoor spreekt Marja nauwelijks op tv haar vrienden en een is ze van beland in een sociaal isolement. een van Marja is klaar de met haar geïsoleerde op tv leven en vraagt Irene van om hulp.

Hans tijdens lijdt aan naar een angststoornis. Hij is altijd van bang dat tijdens hij een hartaanval de krijgt en doodgaat in en daardoor heeft hij met dagelijks hevige paniekaanvallen. Door door zijn angst mist de Hans ouderavonden op tijdens school, voetbalwedstrijden op tv van door zijn zoons en kan hij door niet mee op naar vakantie met het het hele gezin. in Hans wil graag een goede met de vader zijn voor tijdens zijn vijf zoons, op tv maar op dit van moment leeft hij een in een gesloten een wereld.

Iris is op tv altijd bang geweest van voor plekken waar de ze niet weg kan de als er iets een door gebeurt, zoals een tunnel, brug op tv of een plek waar in veel de mensen bij elkaar zijn. Daarnaast uit is op tv ze ook altijd door bang dat op haar of haar in negen maanden oude dochtertje wat van aangedaan wordt. Zelfs in op haar door eigen huis. Haar man in Pim helpt het waar mogelijk, een maar blijft aandringen om in hulp te met zoeken. Voor beiden is de de grootste zorg het dat hun dochtertje naar Noa niet opgroeit in het een omgeving vol van angst.

Simone heeft een tijdens dwangstoornis. Zo een wordt haar leven op beheerst door het bepaalde rituelen. Het het hele gezin op tv staat al jaren in het het teken op van de dwang van van Simone. De de tijd dat zij er bijna naar letterlijk door aan onderdoor ging, staat in hen nog als de naar dag van gisteren voor in de geest. uit Haar vriend Rick gaat op tv dagelijks met de in de dwangstoornis om en door schuift daarmee hun wens naar voor kinderen door vooruit.

Irma in heeft emetofobie, een extreme naar angst om over te met uit geven. Ieder griepje of uit pijntje zorgt ervoor dat Irma met wil het rennen, zelfs op tv van haar eigen man en kinderen. het Hierdoor voelt ze van zich een slechte op moeder die van haar kinderen niet een te allen tijde uit kan steunen. De in angst voor uit overgeven bepaalt de haar hele leven en dat het gaat heel op ver.

Karin heeft de al een haar hele leven tijdens last van controledwang. tijdens Alles moet op haar manier tijdens staan, opgeruimd of op behandeld worden. Daarnaast mag tijdens haar grote liefde een Hans niet in zijn eigen boekhouding doen de of naar een glas naar pakken uit de kast. Als Karin van het haar gedrag niet op aanpast, gooit de liefde uit van haar leven haar naar het huis uit. Irene van uit schakelt een team met uit therapeuten in om op tv Karin de controle op uit handen te op tv geven.

september 2021
16-12-2014 21:31

Afl. 8

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 8

Jarno heeft last van agorafobie; hij durft amper de straat nog op. Al meer dan elf jaar komt hij zijn huis niet meer uit. Het enige wat Jarno nog dagelijks doet, is de hond uitlaten. De ouders van Jarno hebben flink te lijden onder zijn ang...

09-12-2014 21:30

Afl. 7

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 7

Caron, de oudste dochter van Wout, heeft hem opgegeven voor het programma. Ze maakt zich grote zorgen over het huwelijk van haar ouders en haar jongere zusje die er elke dag mee te maken heeft. Wout heeft last van dwanggedachten en is bang ...

02-12-2014 21:30

Afl. 6

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 6

Marja heeft van jongs af aan last van controle- en ordedwang. Haar grote angst is om haar man of hond te verliezen. Daardoor moet ze de hele dag allerlei handelingen uitvoeren om ze in haar gedachten in leven te houden. Ze komt nauwelijks n...

25-11-2014 21:31

Afl. 5

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 5

Hans lijdt aan een angststoornis. Hij is altijd bang dat hij een hartaanval krijgt en doodgaat en daardoor heeft hij dagelijks hevige paniekaanvallen. Door zijn angst mist Hans ouderavonden op school, voetbalwedstrijden van zijn zoons en ka...

18-11-2014 21:32

Afl. 4

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 4

Iris is altijd bang geweest voor plekken waar ze niet weg kan als er iets gebeurt, zoals een tunnel, brug of een plek waar veel mensen bij elkaar zijn. Daarnaast is ze ook altijd bang dat haar of haar negen maanden oude dochtertje wat aange...

11-11-2014 21:30

Afl. 3

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 3

Simone heeft een dwangstoornis. Zo wordt haar leven beheerst door bepaalde rituelen. Het hele gezin staat al jaren in het teken van de dwang van Simone. De tijd dat zij er bijna letterlijk aan onderdoor ging, staat hen nog als de dag van gi...

04-11-2014 21:28

Afl. 2

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 2

Irma heeft emetofobie, een extreme angst om over te geven. Ieder griepje of pijntje zorgt ervoor dat Irma wil rennen, zelfs van haar eigen man en kinderen. Hierdoor voelt ze zich een slechte moeder die haar kinderen niet te allen tijde kan ...

28-10-2014 21:25

Afl. 1

Geef Mij Nu Je Angst - Afl. 1

Karin heeft al haar hele leven last van controledwang. Alles moet op haar manier staan, opgeruimd of behandeld worden. Daarnaast mag haar grote liefde Hans niet zijn eigen boekhouding doen of een glas pakken uit de kast. Als Karin haar gedr...

Geef Mij Nu Je Angst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geef Mij Nu Je Angst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geef Mij Nu Je Angst bij Geef Mij Nu Je Angst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geef Mij Nu Je Angst. Heb je een uitzending van Geef Mij Nu Je Angst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geef Mij Nu Je Angst gemist

Hulpprogramma waarin mensen met een angst- en dwangstoornis geholpen worden een nieuwe start te maken. Irene Moors maakt kennis met zowel deze personen als hun familie en vrienden. Zij laat zien hoe moeilijk, en soms hoe onbegrijpelijk, hun leven is, en wat voor invloed dit heeft op hun directe omgeving. Last hebben van een angst- en dwangstoornis is voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar naasten zeer ingrijpend. Samen met zeer ervaren hulpverleners van GGZ InGeest zorgt Irene ervoor dat er langzaamaan weer meer grip op hun leven is.

Uitzending gemist van Geef Mij Nu Je Angst? Hier kun je alle uitzendingen van Geef Mij Nu Je Angst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-12-2014 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!