Programma gemist?

Natasja Froger naar blikt een samen met de adoptieouders tijdens terug op de de bijzondere reizen in die ze hebben gemaakt. Wat op heeft de komst uit van naar een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt door verschillende gezinnen die uit ze een de afgelopen jaren heeft in gevolgd tijdens hun adoptieprocedure. tijdens Ze gaat in onder andere langs met bij Maarten het en Linda. In 2014 adopteerden uit ze zoon Milas. het van En nu staan met ze op punt nogmaals af te een met reizen naar Taiwan, uit voor de adoptie van hun tweede het op tv kindje.

Natasja het Froger blikt samen op met de adoptieouders terug op de tijdens de bijzondere reizen die ze in hebben gemaakt. Wat op tv heeft de komst van een een van kindje hun gebracht? Natasja bezoekt door uit verschillende gezinnen die naar ze de afgelopen jaren heeft gevolgd op tv tijdens hun op tv adoptieprocedure. Ze naar gaat onder andere langs bij uit Maarten met en Linda. In naar 2014 adopteerden een ze zoon Milas. En in nu staan ze op punt het in nogmaals af te reizen naar Taiwan, van voor de adoptie in van hun de tweede het kindje

Cees uit en Esther staan op de tijdens wachtlijst tijdens om een tweede door kindje uit Haïti met te adopteren. Hun zoon, David, naar sloten op ze voor het eerst in in Nederland in met hun armen. Dit keer tijdens tijdens reizen ze af naar op tv Haïti om hun dochter, Naila, het naar te gaan ontmoeten. Natasja tijdens Froger reist naar met hen mee en is erbij van als ze uit elkaar de voor het eerst zien. op Maar zoals de adoptieprocedure de voor Haïti voorschrijft, in moeten ze op ook weer afscheid op nemen om in Nederland tijdens het vervolg naar van de adoptieprocedure af te in wachten. Afscheid nemen op is nooit leuk, naar maar zeker niet met als je naar als gezin met eindelijk bij elkaar van bent.

Cees op en Esther staan op de in wachtlijst om een met tweede uit kindje uit Haïti te adopteren. in het Hun zoon, David, sloten ze voor de de het eerst in Nederland door in hun armen. Dit van keer reizen met ze af naar Haïti van om hun door dochter, Naila, te gaan ontmoeten. naar Natasja Froger tijdens reist met uit hen mee met en is erbij als ze van elkaar voor op het eerst tijdens zien. Maar zoals de adoptieprocedure voor uit het Haïti voorschrijft, moeten ze ook weer door afscheid in nemen om in een Nederland het in vervolg van de adoptieprocedure met af te op tv wachten. Afscheid nemen is nooit leuk, een maar in zeker niet tijdens als je als gezin eindelijk bij op elkaar naar bent.

Ruth en op tv Arie zijn een de ouders van met dochter Emmanuelle. uit Wanneer een tweede kindje op tv ter sprake uit komt, kiezen ze voor adoptie. in Door het naar werk voor hun de eigen stichting in Zuid-Afrika weten naar met ze van het leed en de op uit armoede in de sloppenwijken van uit Kaapstad. Ze van willen dan ook niets een liever dan op tv een kindje uit Zuid-Afrika naar een liefdevolle toekomst geven van met in hun gezin. Natasja Froger naar volgt het het gezin tijdens de op adoptieprocedure.

Ruth van en Arie zijn de door ouders van met dochter Emmanuelle. in Wanneer een tweede uit kindje ter sprake komt, door kiezen ze naar voor adoptie. Door een het werk voor hun eigen stichting uit in Zuid-Afrika op weten ze door van het leed en de de armoede in een de sloppenwijken van Kaapstad. uit Ze willen dan tijdens door ook niets liever dan een kindje in uit tijdens Zuid-Afrika een een liefdevolle toekomst geven in hun gezin. door op Natasja Froger volgt het tijdens gezin tijdens naar de adoptieprocedure.

Erik-Jan naar en Sebastiaan adopteren in 2013 van een dochter uit het Amerika. de Om het gezin op tv compleet te maken, starten op ze een een jaar later opnieuw het van adoptieproces. tijdens Er zijn nog geen van vijf weken uit verstreken als de telefoon gaat met tijdens een een voorstel. Alles gaat in een sneltreinvaart als door ook het uit kindje eerder wordt geboren tijdens dan gepland. Ze door kunnen niet wachten de om hun zoontje op te een op halen.

Cees en met Esther staan op de met wachtlijst om op een tweede kindje naar uit Haïti te adopteren. de Hun zoon, uit David, in sloten ze voor het eerst in uit Nederland in hun het uit armen. Dit keer reizen ze uit af naar Haïti uit om op tv hun dochter, Naila, te gaan naar ontmoeten. de Natasja Froger reist het met hen mee en in is erbij als ze de elkaar voor het een eerst zien. Maar zoals naar de adoptieprocedure met voor Haïti voorschrijft, van moeten ze ook weer tijdens afscheid nemen een om op in Nederland het uit vervolg van de adoptieprocedure af te met wachten. op tv Afscheid nemen is het nooit leuk, maar zeker naar niet als op je als gezin eindelijk in bij elkaar tijdens bent.

Een eigen elftal, op dat uit was Melissa's grootste droom. de Maar het lukt op tv haar niet om zwanger naar te worden. in In hun met naaste omgeving hebben Melissa het en John het allemaal mensen met op tv kinderen, wat met het gemis van het hebben van het een eigen kindje een nog groter tijdens maakt. En ook met al de passen John en Melissa veel de op hun uit neefjes en nichtjes, zij vullen in de leegte met die zij een voelen niet. Natasja Froger van ontmoet het stel als van ze op op het door punt staan een kindje de te gaan op adopteren uit Hongarije.

Een eigen elftal, in dat was Melissa's in grootste droom. van Maar het met lukt haar niet om zwanger in met te worden. In hun naaste omgeving tijdens hebben Melissa en naar John van allemaal mensen met in kinderen, wat het door gemis van het hebben de van een eigen kindje in nog groter op maakt. En ook op al passen op tv John en op tv Melissa veel op hun neefjes en uit nichtjes, zij vullen de de uit leegte die een zij voelen niet. Natasja Froger ontmoet het het stel als naar ze op met het punt van staan een kindje te op tv gaan van adopteren uit Hongarije.

Diyou van groeit op in een in gezin met een van adoptiebroertje en een -zusje uit Haïti. door Van jongs af door aan weet ze in al zeker dat tijdens ze zelf ook een op tv kind wil op adopteren. Frans en tijdens Diyou staan op een de wachtlijst voor een kindje de uit uit Haïti. Maar als een ze te door horen krijgen dat er van geen geschikte ouders door zijn voor twee zusjes uit de Portugal, krijgen tijdens ze deze meisjes niet tijdens meer een uit hun van hoofd.

Diyou in groeit op op in een gezin met in een adoptiebroertje en -zusje van uit Haïti. Van met jongs af aan weet de ze op al zeker dat het ze zelf ook een het kind door wil adopteren. Frans en Diyou van staan op de van wachtlijst voor een een kindje uit Haïti. tijdens Maar als ze een te horen krijgen met dat er geen geschikte uit ouders zijn tijdens voor twee het zusjes uit een Portugal, krijgen ze deze meisjes in niet meer met uit hun door hoofd.

Bas de en Cinthia zijn zes met jaar samen en op tv dromen van een een gezin. Ze in kunnen zich een leven zonder tijdens door kinderen niet voorstellen. Maar dat lijkt in niet een de werkelijkheid te worden. van Na twee miskramen de en een lang medisch van traject stoppen de Bas een en Cinthia met de behandelingen; ze op tv besluiten voor door adoptie te gaan. Nu, de enkele jaren verder, met wachten ze in tijdens spanning uit op een telefoontje uit een de naar Verenigde Staten.

In Met naar Open Armen op volgt Natasja Froger stellen tijdens tijdens een in bijzondere periode in tijdens hun leven, de met adoptie van een kind. De uit reden voor adoptie op in is voor iedereen weer anders, door maar één door ding hebben op tv ze gemeen: een diepgewortelde in kinderwens. Ook van in dit derde seizoen maakt naar de kijker elke op aflevering kennis het met een stel van dat niet kan wachten om door samen met naar hun kindje aan met een tijdens nieuwe toekomst te beginnen. Natasja door bezoekt de Nederlandse een ouders thuis, maar door reist ook mee naar met het uit land van hun kindje en een volgt in hen tot op het grote moment daar is. het Bas en Cinthia een zijn zes jaar samen op van en dromen van in een gezin. Ze kunnen zich een een leven zonder in kinderen niet het voorstellen. Maar dat lijkt niet tijdens de de werkelijkheid te worden. een Na twee miskramen en uit een lang de medisch traject stoppen Bas en met Cinthia met de naar behandelingen; op tv ze besluiten voor adoptie naar te gaan. Nu, op enkele jaren verder, door wachten ze in spanning op tv op in een telefoontje uit met de Verenigde door Staten.

Peter door en Hélène willen heel op graag met een gezin, het liefst met in meerdere kindjes. Hun de droom door komt uit wanneer in Tijn negen jaar geleden van geboren wordt. Een tijdens tweede zwangerschap blijft echter uit. op tv Het door stel besluit met zich op adoptie te richten. in Ze kiezen daarbij heel naar bewust voor adoptie op uit Hongarije, omdat in uit daar veel bekend is in over de achtergrond door van het kindje. Dat met vinden Peter en het Hélène het erg belangrijk.

december 2018
19-10-2017 16:06

Afl. 3

Met Open Armen - Afl. 3

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

18-10-2017 21:31

Met Open Armen: Terugblik

Met Open Armen - Met Open Armen: Terugblik

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

12-10-2017 16:06

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

11-10-2017 21:31

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

05-10-2017 16:06

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

04-10-2017 21:31

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

28-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Erik-Jan en Sebastiaan adopteren in 2013 een dochter uit Amerika. Om het gezin compleet te maken, starten ze een jaar later opnieuw het adoptieproces. Er zijn nog geen vijf weken verstreken als de telefoon gaat met een voorstel. Alles gaat ...

27-09-2017 21:33

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

21-09-2017 16:06

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

20-09-2017 21:33

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

14-09-2017 16:06

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

13-09-2017 21:33

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

07-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Bas en Cinthia zijn zes jaar samen en dromen van een gezin. Ze kunnen zich een leven zonder kinderen niet voorstellen. Maar dat lijkt niet de werkelijkheid te worden. Na twee miskramen en een lang medisch traject stoppen Bas en Cinthia met ...

06-09-2017 21:30

Terug: Met Open Armen

Met Open Armen - Terug: Met Open Armen

In Met Open Armen volgt Natasja Froger stellen tijdens een bijzondere periode in hun leven, de adoptie van een kind. De reden voor adoptie is voor iedereen weer anders, maar één ding hebben ze gemeen: een diepgewortelde kinderwens. Ook in d...

31-05-2016 20:32

Afl. 5

Met Open Armen - Afl. 5

Peter en Hélène willen heel graag een gezin, het liefst met meerdere kindjes. Hun droom komt uit wanneer Tijn negen jaar geleden geboren wordt. Een tweede zwangerschap blijft echter uit. Het stel besluit zich op adoptie te richten. Ze kieze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Met Open Armen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met Open Armen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met Open Armen bij Met Open Armen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met Open Armen. Heb je een uitzending van Met Open Armen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met Open Armen gemist

Natasja Froger volgt stellen die na jarenlang wachten binnenkort voor het eerst hun kindje ontmoeten. In elke aflevering wordt een gezin gevolgd dat op het punt staat een kindje te adopteren uit een van de volgende landen: Nicaragua, China, Taiwan, Amerika en Haïti.

Uitzending gemist van Met Open Armen? Hier kun je alle uitzendingen van Met Open Armen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord