Programma gemist?

Natasja tijdens Froger blikt samen met de op tv adoptieouders terug op op tv de op bijzondere reizen uit die ze hebben gemaakt. van Wat heeft de op tv komst van een kindje hun op tv gebracht? op tv Natasja bezoekt verschillende gezinnen de die ze de de afgelopen uit jaren heeft gevolgd tijdens hun adoptieprocedure. door Ze gaat naar onder andere langs bij een Maarten en Linda. een een In 2014 adopteerden ze zoon de Milas. En nu naar staan ze op punt door nogmaals af te op tv reizen naar tijdens Taiwan, voor van de adoptie van hun tweede tijdens naar kindje.

Natasja naar Froger blikt samen op met de adoptieouders terug van op de een bijzondere reizen die ze uit hebben naar gemaakt. Wat heeft de komst van op tv een kindje met hun gebracht? Natasja bezoekt van verschillende gezinnen de die ze de uit afgelopen op tv jaren heeft gevolgd uit tijdens hun adoptieprocedure. Ze gaat van onder naar andere langs bij Maarten van en Linda. In 2014 adopteerden op ze op zoon Milas. En nu met staan ze op op punt nogmaals af het te reizen naar Taiwan, door voor op de adoptie van door hun tweede uit kindje

Cees en Esther de staan op met de naar wachtlijst om een tweede kindje uit met met Haïti te adopteren. Hun zoon, met David, sloten ze voor op het eerst uit in Nederland in door hun armen. met Dit keer reizen tijdens ze af van naar Haïti om hun dochter, Naila, op tv te gaan ontmoeten. in Natasja Froger reist uit met hen mee in en tijdens is erbij met als ze elkaar voor van het eerst zien. Maar zoals met de adoptieprocedure voor tijdens met Haïti voorschrijft, moeten ze ook het weer tijdens afscheid nemen om van in Nederland het vervolg uit van de adoptieprocedure af de te wachten. Afscheid op nemen door is nooit leuk, maar zeker niet het op tv als je als gezin eindelijk bij door een elkaar bent.

Cees en in Esther staan op de van met wachtlijst om een tweede tijdens kindje uit Haïti te de adopteren. Hun zoon, met David, op sloten ze voor het eerst in een van Nederland in hun op armen. Dit keer reizen met ze af naar Haïti in om hun dochter, Naila, van te gaan ontmoeten. het Natasja door Froger reist naar met hen mee en op tv is erbij als naar ze elkaar voor op tv het eerst het zien. Maar zoals de in adoptieprocedure voor Haïti met voorschrijft, moeten ze op tv ook weer afscheid nemen in om in Nederland naar het door vervolg van de de adoptieprocedure af te wachten. met Afscheid nemen is op tv nooit leuk, maar zeker niet door de als je als gezin eindelijk bij tijdens elkaar op bent.

Ruth en Arie in zijn met de ouders uit van dochter Emmanuelle. Wanneer door een tweede uit kindje ter sprake tijdens komt, kiezen ze voor een adoptie. Door met het werk voor hun eigen stichting uit een in Zuid-Afrika weten ze van een het leed in en de armoede tijdens in de sloppenwijken van een Kaapstad. Ze willen tijdens dan tijdens ook niets liever dan met een kindje uit in Zuid-Afrika een liefdevolle toekomst geven op met in hun gezin. Natasja Froger volgt in het gezin tijdens op tv de tijdens adoptieprocedure.

Ruth en uit Arie van zijn de ouders van op dochter Emmanuelle. Wanneer een op tweede kindje ter sprake uit tijdens komt, kiezen ze de voor adoptie. Door het werk voor een hun eigen naar stichting door in Zuid-Afrika weten ze van op het de leed en de op tv armoede in de sloppenwijken de van Kaapstad. een Ze willen dan ook met niets liever dan het een kindje tijdens uit Zuid-Afrika een liefdevolle toekomst op geven door in hun gezin. Natasja Froger volgt van het de gezin tijdens de tijdens adoptieprocedure.

Erik-Jan en Sebastiaan een adopteren in op 2013 door een dochter uit naar Amerika. Om het gezin compleet te de uit maken, starten ze een met jaar later opnieuw het adoptieproces. uit een Er zijn nog geen vijf op weken verstreken als de het telefoon gaat door met een een voorstel. Alles gaat van in sneltreinvaart als tijdens ook het kindje van eerder wordt uit geboren dan gepland. Ze in kunnen niet wachten om hun van op tv zoontje op te door halen.

Cees door en Esther staan op naar de wachtlijst om een in tweede kindje uit op Haïti te adopteren. naar Hun op tv zoon, David, sloten met ze voor het eerst in uit Nederland in op hun door armen. Dit keer reizen ze af op tv naar Haïti om uit hun dochter, een Naila, uit te gaan ontmoeten. Natasja Froger reist in met van hen mee en is uit erbij als ze elkaar met voor de het eerst in zien. Maar zoals de adoptieprocedure voor de op tv Haïti voorschrijft, moeten ze van ook weer afscheid nemen om met in Nederland naar het vervolg in van de adoptieprocedure door af te wachten. van Afscheid nemen is door nooit leuk, maar zeker op tv niet tijdens als je als gezin eindelijk bij met door elkaar bent.

Een het eigen elftal, dat met was Melissa's op tv grootste droom. Maar het lukt tijdens haar niet een om zwanger te worden. in In hun naaste omgeving uit hebben het Melissa en John allemaal mensen van tijdens met kinderen, wat het met gemis van het hebben door van een met eigen kindje het nog groter maakt. En ook al tijdens passen John op en Melissa veel op een hun neefjes met en nichtjes, uit zij vullen de leegte die het door zij voelen niet. Natasja van Froger ontmoet het stel als op tv ze tijdens op het punt staan door een op kindje te gaan door adopteren uit Hongarije.

Een van eigen elftal, dat was Melissa's tijdens grootste tijdens droom. Maar het het lukt haar niet tijdens om zwanger naar te worden. In van hun naaste omgeving naar hebben Melissa en John het allemaal mensen met het kinderen, wat op het gemis van het hebben door van op een eigen kindje nog van groter maakt. En ook in al passen op tv John en met Melissa veel op hun neefjes in en nichtjes, op zij vullen de tijdens leegte die op tv zij voelen niet. Natasja op Froger ontmoet het stel als het door ze op het punt de staan een kindje te met gaan adopteren uit een Hongarije.

Diyou groeit op een in een met gezin door met een adoptiebroertje uit en -zusje uit Haïti. Van jongs naar af aan weet van ze al zeker uit dat ze op zelf ook een van kind wil uit adopteren. Frans en op Diyou staan op de wachtlijst het voor een kindje uit uit het Haïti. Maar als in ze te horen krijgen de dat er geen geschikte uit ouders van zijn voor door twee zusjes uit Portugal, in krijgen ze deze meisjes uit niet uit meer uit hun op tv hoofd.

Diyou uit groeit op in een op gezin met een naar adoptiebroertje en -zusje uit van Haïti. Van jongs het af aan weet tijdens ze al met zeker dat ze een zelf ook een kind door met wil adopteren. Frans en Diyou staan op tijdens op de wachtlijst voor een kindje een uit met Haïti. Maar als ze te uit horen krijgen van dat er naar geen geschikte met ouders zijn voor twee op tv zusjes uit Portugal, naar krijgen ze deze het meisjes niet meer uit van hun de hoofd.

Bas op en Cinthia zijn zes in jaar samen op tv en dromen van het een gezin. door Ze kunnen zich een leven zonder met kinderen niet voorstellen. in Maar dat lijkt op niet tijdens de werkelijkheid te uit worden. Na twee miskramen uit en een het lang medisch traject stoppen Bas op tv en het Cinthia met naar de behandelingen; ze besluiten tijdens voor adoptie op te gaan. Nu, enkele jaren het verder, wachten ze op in spanning uit op een telefoontje uit de naar Verenigde in Staten.

In op tv Met Open tijdens Armen volgt Natasja een Froger stellen tijdens een bijzondere periode naar in hun leven, naar de adoptie een van op tv een kind. De reden met voor adoptie is tijdens voor iedereen weer op tv anders, maar een één ding hebben ze de gemeen: een diepgewortelde kinderwens. door Ook in dit naar derde seizoen uit maakt de in kijker elke aflevering kennis met op tv een op stel dat niet met kan wachten om samen met hun van naar kindje aan een nieuwe toekomst te met beginnen. Natasja bezoekt op de op Nederlandse ouders thuis, maar op tv reist ook mee naar op het land van van hun met kindje en volgt naar hen tot het het grote moment daar de is. Bas en tijdens Cinthia zijn op zes jaar samen en dromen een van naar een gezin. Ze het kunnen zich een leven een zonder kinderen niet in voorstellen. Maar dat lijkt uit niet de werkelijkheid in te worden. Na naar twee van miskramen en een lang het medisch traject stoppen Bas en met Cinthia met het de een behandelingen; ze besluiten voor adoptie te op gaan. Nu, op enkele jaren door verder, wachten een ze in spanning op de een telefoontje uit tijdens de Verenigde in Staten.

Peter en Hélène uit willen naar heel graag een gezin, het op liefst naar met meerdere kindjes. Hun droom tijdens in komt uit wanneer Tijn negen jaar op geleden de geboren wordt. Een op tv tweede zwangerschap blijft echter uit. op Het met stel besluit zich op adoptie door een te richten. Ze op tv kiezen daarbij heel bewust voor naar adoptie uit Hongarije, omdat met van daar veel bekend is over op de achtergrond van van het kindje. naar Dat vinden Peter en Hélène met erg de belangrijk.

juli 2018
19-10-2017 16:06

Afl. 3

Met Open Armen - Afl. 3

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

18-10-2017 21:31

Met Open Armen: Terugblik

Met Open Armen - Met Open Armen: Terugblik

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

12-10-2017 16:06

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

11-10-2017 21:31

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

05-10-2017 16:06

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

04-10-2017 21:31

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

28-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Erik-Jan en Sebastiaan adopteren in 2013 een dochter uit Amerika. Om het gezin compleet te maken, starten ze een jaar later opnieuw het adoptieproces. Er zijn nog geen vijf weken verstreken als de telefoon gaat met een voorstel. Alles gaat ...

27-09-2017 21:33

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

21-09-2017 16:06

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

20-09-2017 21:33

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

14-09-2017 16:06

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

13-09-2017 21:33

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

07-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Bas en Cinthia zijn zes jaar samen en dromen van een gezin. Ze kunnen zich een leven zonder kinderen niet voorstellen. Maar dat lijkt niet de werkelijkheid te worden. Na twee miskramen en een lang medisch traject stoppen Bas en Cinthia met ...

06-09-2017 21:30

Terug: Met Open Armen

Met Open Armen - Terug: Met Open Armen

In Met Open Armen volgt Natasja Froger stellen tijdens een bijzondere periode in hun leven, de adoptie van een kind. De reden voor adoptie is voor iedereen weer anders, maar één ding hebben ze gemeen: een diepgewortelde kinderwens. Ook in d...

31-05-2016 20:32

Afl. 5

Met Open Armen - Afl. 5

Peter en Hélène willen heel graag een gezin, het liefst met meerdere kindjes. Hun droom komt uit wanneer Tijn negen jaar geleden geboren wordt. Een tweede zwangerschap blijft echter uit. Het stel besluit zich op adoptie te richten. Ze kieze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Met Open Armen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met Open Armen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met Open Armen bij Met Open Armen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met Open Armen. Heb je een uitzending van Met Open Armen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met Open Armen gemist

Natasja Froger volgt stellen die na jarenlang wachten binnenkort voor het eerst hun kindje ontmoeten. In elke aflevering wordt een gezin gevolgd dat op het punt staat een kindje te adopteren uit een van de volgende landen: Nicaragua, China, Taiwan, Amerika en Haïti.

Uitzending gemist van Met Open Armen? Hier kun je alle uitzendingen van Met Open Armen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord