Programma gemist?

Natasja Froger blikt op samen met met de adoptieouders naar terug op de de bijzondere reizen die naar ze hebben gemaakt. op Wat heeft op de komst van een kindje hun op gebracht? Natasja bezoekt op tv verschillende gezinnen de die ze de afgelopen op jaren heeft gevolgd op tv naar tijdens hun adoptieprocedure. Ze met gaat onder tijdens andere langs bij Maarten en naar Linda. In een 2014 adopteerden naar ze zoon Milas. En op tv nu staan ze op tv op punt nogmaals af door te op reizen naar Taiwan, met voor de adoptie de van hun tweede een kindje.

Natasja de Froger blikt samen met een de adoptieouders op tv terug op de tijdens bijzondere reizen die ze op tv hebben gemaakt. Wat heeft uit de komst door van uit een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt de verschillende gezinnen die op tv de ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens tijdens de hun adoptieprocedure. Ze gaat de onder in andere langs bij Maarten en Linda. naar het In 2014 adopteerden op ze zoon Milas. een En nu staan ze op het punt in nogmaals af te reizen naar Taiwan, van voor de adoptie het van hun tijdens tweede een kindje

Cees en Esther met staan op op de wachtlijst op om een met tweede kindje uit Haïti in te adopteren. Hun zoon, David, het naar sloten ze voor het eerst in tijdens op tv Nederland in hun armen. uit Dit keer reizen ze het af naar Haïti om een hun tijdens dochter, Naila, op te gaan ontmoeten. Natasja Froger reist door met uit hen mee en is uit erbij als ze een elkaar het voor het eerst zien. Maar zoals door de met adoptieprocedure voor door Haïti voorschrijft, moeten de ze ook weer met afscheid nemen om in Nederland het op tv vervolg met van de adoptieprocedure af te in wachten. Afscheid nemen de uit is nooit leuk, maar het zeker niet de als je als gezin het eindelijk bij elkaar door bent.

Cees uit en Esther staan door op de wachtlijst van om een tweede kindje uit naar Haïti het te adopteren. het Hun zoon, David, sloten ze voor door het eerst van in in Nederland in hun armen. Dit tijdens keer reizen ze op tv af naar met Haïti om in hun dochter, Naila, te gaan uit ontmoeten. Natasja Froger reist uit met in hen mee en de is erbij het als ze elkaar op voor het eerst zien. het Maar zoals de het adoptieprocedure voor naar Haïti voorschrijft, moeten op tv ze ook weer afscheid nemen het om de in Nederland het vervolg op van de adoptieprocedure met af te wachten. van Afscheid nemen is nooit van leuk, uit maar zeker niet als je tijdens als gezin van eindelijk bij elkaar het bent.

Ruth het en Arie zijn de op ouders van dochter Emmanuelle. tijdens Wanneer op tv een tweede kindje ter sprake in komt, kiezen ze de de voor adoptie. Door het werk voor het uit hun eigen stichting in Zuid-Afrika op tv weten ze door van het leed en de van armoede op in de sloppenwijken van Kaapstad. op Ze willen op tv dan op tv ook niets liever dan een in kindje uit Zuid-Afrika op een van liefdevolle toekomst geven in hun gezin. op tv Natasja met Froger volgt het gezin uit tijdens de door adoptieprocedure.

Ruth en Arie in in zijn de ouders de van dochter Emmanuelle. Wanneer een door tweede kindje ter sprake naar komt, kiezen ze naar voor de adoptie. Door het werk voor op tv hun eigen stichting tijdens in Zuid-Afrika op weten ze uit van het leed en de het armoede in de uit sloppenwijken van Kaapstad. met Ze een willen dan ook niets de liever dan een een kindje uit in Zuid-Afrika een liefdevolle in toekomst geven het in hun gezin. het Natasja Froger volgt het gezin een tijdens in de adoptieprocedure.

Erik-Jan en op tv Sebastiaan adopteren met in 2013 een dochter uit tijdens het Amerika. Om het gezin van compleet te de maken, starten ze uit een jaar later opnieuw op het adoptieproces. tijdens Er zijn nog geen vijf het weken verstreken als op de telefoon gaat met uit een voorstel. tijdens Alles gaat in in sneltreinvaart als op ook het kindje het eerder wordt in geboren dan gepland. het Ze kunnen niet naar wachten om hun zoontje op door te op tv halen.

Cees uit en Esther van staan op de wachtlijst om een door op tweede kindje uit Haïti te adopteren. de Hun zoon, David, op tv het sloten ze voor het eerst in op tv Nederland in het hun armen. Dit op tv keer reizen ze af in naar Haïti naar om door hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. de Natasja Froger het reist door met hen mee en is op erbij als ze elkaar tijdens voor het met eerst zien. Maar zoals het de in adoptieprocedure voor op tv Haïti voorschrijft, moeten op ze ook weer een afscheid nemen om in Nederland het tijdens vervolg door van de adoptieprocedure op tv af te wachten. Afscheid op nemen is nooit door leuk, maar zeker niet op tv als het je als gezin de eindelijk bij elkaar naar bent.

Een eigen elftal, met dat door was Melissa's grootste van droom. Maar het uit lukt haar niet om een zwanger te worden. tijdens In hun naaste door omgeving van hebben Melissa en John allemaal mensen van het met kinderen, wat het gemis van op het hebben in van een eigen kindje uit nog tijdens groter maakt. En de ook al passen John en een Melissa veel van op uit hun neefjes en nichtjes, zij vullen op de leegte die een zij op tv voelen niet. op tv Natasja Froger ontmoet het met stel als door ze op het naar punt staan een kindje te op gaan het adopteren uit Hongarije.

Een een eigen elftal, dat uit was Melissa's het grootste droom. Maar het lukt uit haar niet om op zwanger het te worden. In met hun naaste omgeving hebben door Melissa en John door allemaal mensen met in kinderen, wat het op gemis van het het hebben van een door eigen kindje nog het groter maakt. En uit ook al in passen John en Melissa de veel op hun neefjes en met door nichtjes, zij vullen de leegte die uit naar zij voelen niet. Natasja Froger door ontmoet het op stel als ze tijdens op het punt staan tijdens een kindje te gaan het adopteren uit naar Hongarije.

Diyou op groeit op tijdens in een gezin met een van adoptiebroertje een en -zusje uit in Haïti. Van jongs af op aan weet op ze al zeker dat ze naar zelf ook naar een kind wil adopteren. uit Frans en uit Diyou staan op de op tv wachtlijst voor een in kindje uit Haïti. naar Maar als ze te de horen krijgen dat het er geen met geschikte ouders zijn met voor twee zusjes in uit Portugal, krijgen het ze deze op tv meisjes niet meer uit naar hun de hoofd.

Diyou groeit een op in in een gezin met een tijdens adoptiebroertje en met -zusje uit Haïti. Van jongs tijdens met af aan weet ze het al zeker dat ze in zelf ook een kind op tv wil adopteren. het Frans een en Diyou staan door op de wachtlijst voor het een kindje van uit Haïti. Maar als ze te op tv horen een krijgen dat er geen de geschikte uit ouders zijn voor twee zusjes uit uit Portugal, krijgen ze door deze meisjes de niet meer uit hun tijdens naar hoofd.

Bas de en Cinthia zijn zes jaar naar samen uit en dromen van een tijdens gezin. Ze kunnen op zich een leven zonder de kinderen niet voorstellen. van Maar de dat lijkt niet de op tv werkelijkheid te een worden. Na twee miskramen in en een met lang medisch traject stoppen Bas op en Cinthia met naar de behandelingen; de ze besluiten op tv voor adoptie te in gaan. Nu, enkele jaren de verder, wachten van ze in de spanning op een door telefoontje uit de Verenigde tijdens Staten.

In op Met Open Armen uit volgt Natasja Froger stellen tijdens een een bijzondere periode uit in hun leven, op naar de adoptie van op een kind. De reden voor adoptie een naar is voor iedereen weer anders, maar op tv één ding de hebben ze gemeen: een de diepgewortelde kinderwens. een Ook in dit derde de seizoen maakt het de kijker elke met aflevering kennis op met een uit stel dat niet kan wachten de om het samen met hun van kindje aan een naar nieuwe toekomst te het beginnen. Natasja bezoekt van de Nederlandse ouders thuis, het maar reist van ook mee naar het land van met hun kindje en de de volgt hen tot naar het grote moment door daar is. Bas een en Cinthia zijn op zes jaar samen en op dromen van een gezin. Ze van kunnen van zich een leven zonder kinderen naar niet voorstellen. Maar een dat lijkt niet uit de werkelijkheid te door worden. Na twee op tv op tv miskramen en een lang medisch traject de stoppen Bas en op Cinthia het met de behandelingen; op ze besluiten door voor adoptie te met gaan. Nu, enkele jaren verder, wachten op tv ze in in spanning op op een telefoontje tijdens uit de Verenigde de Staten.

Peter en Hélène de willen heel graag in een gezin, tijdens het op liefst met meerdere kindjes. de Hun droom komt uit het wanneer Tijn negen jaar van geleden geboren wordt. door Een het tweede zwangerschap blijft echter uit. van Het stel besluit uit zich op het adoptie te richten. de Ze op kiezen daarbij heel bewust uit voor adoptie uit in Hongarije, omdat daar veel tijdens bekend tijdens is over de achtergrond van het naar in kindje. Dat vinden Peter en Hélène in erg op belangrijk.

december 2017
19-10-2017 16:06

Afl. 3

Met Open Armen - Afl. 3

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

18-10-2017 21:31

Met Open Armen: Terugblik

Met Open Armen - Met Open Armen: Terugblik

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

12-10-2017 16:06

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

11-10-2017 21:31

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

05-10-2017 16:06

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

04-10-2017 21:31

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

28-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Erik-Jan en Sebastiaan adopteren in 2013 een dochter uit Amerika. Om het gezin compleet te maken, starten ze een jaar later opnieuw het adoptieproces. Er zijn nog geen vijf weken verstreken als de telefoon gaat met een voorstel. Alles gaat ...

27-09-2017 21:33

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

21-09-2017 16:06

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

20-09-2017 21:33

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

14-09-2017 16:06

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

13-09-2017 21:33

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

07-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Bas en Cinthia zijn zes jaar samen en dromen van een gezin. Ze kunnen zich een leven zonder kinderen niet voorstellen. Maar dat lijkt niet de werkelijkheid te worden. Na twee miskramen en een lang medisch traject stoppen Bas en Cinthia met ...

06-09-2017 21:30

Terug: Met Open Armen

Met Open Armen - Terug: Met Open Armen

In Met Open Armen volgt Natasja Froger stellen tijdens een bijzondere periode in hun leven, de adoptie van een kind. De reden voor adoptie is voor iedereen weer anders, maar één ding hebben ze gemeen: een diepgewortelde kinderwens. Ook in d...

31-05-2016 20:32

Afl. 5

Met Open Armen - Afl. 5

Peter en Hélène willen heel graag een gezin, het liefst met meerdere kindjes. Hun droom komt uit wanneer Tijn negen jaar geleden geboren wordt. Een tweede zwangerschap blijft echter uit. Het stel besluit zich op adoptie te richten. Ze kieze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Met Open Armen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met Open Armen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met Open Armen bij Met Open Armen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met Open Armen. Heb je een uitzending van Met Open Armen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met Open Armen gemist

Natasja Froger volgt stellen die na jarenlang wachten binnenkort voor het eerst hun kindje ontmoeten. In elke aflevering wordt een gezin gevolgd dat op het punt staat een kindje te adopteren uit een van de volgende landen: Nicaragua, China, Taiwan, Amerika en Haïti.

Uitzending gemist van Met Open Armen? Hier kun je alle uitzendingen van Met Open Armen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord