Programma gemist?

Natasja naar Froger blikt samen op tv met de adoptieouders in terug op de bijzondere door reizen die ze hebben tijdens door gemaakt. Wat heeft de komst van met een een kindje hun gebracht? Natasja in bezoekt verschillende gezinnen die een ze de afgelopen het jaren heeft een gevolgd tijdens hun de adoptieprocedure. Ze gaat door onder andere langs bij naar Maarten en tijdens Linda. In tijdens 2014 adopteerden de ze zoon Milas. En in nu staan ze op punt in op nogmaals af te reizen met naar Taiwan, voor met de adoptie van in hun tweede het kindje.

Natasja tijdens Froger blikt samen met met de adoptieouders terug op op tv uit de bijzondere reizen op tv die ze hebben gemaakt. Wat tijdens heeft de komst met van een kindje de hun gebracht? naar Natasja bezoekt verschillende gezinnen van die ze op de afgelopen jaren heeft de gevolgd tijdens hun een adoptieprocedure. tijdens Ze gaat onder andere langs naar bij Maarten en naar Linda. In op 2014 adopteerden ze zoon de Milas. En nu in staan ze op het punt nogmaals af te op tv reizen naar een Taiwan, voor de adoptie met op van hun tweede van kindje

Cees de en Esther door staan op de van wachtlijst om een uit tweede kindje uit tijdens Haïti te adopteren. Hun zoon, David, de sloten ze voor tijdens tijdens het eerst in Nederland in hun tijdens armen. Dit keer in reizen ze door af uit naar Haïti om hun dochter, Naila, op tv op te gaan ontmoeten. Natasja het Froger reist met op tv hen mee en is erbij met als ze elkaar uit voor naar het eerst zien. Maar uit zoals de adoptieprocedure voor op tv Haïti met voorschrijft, moeten ze ook weer op afscheid een nemen om in Nederland het op tv op tv vervolg van de adoptieprocedure af op te naar wachten. Afscheid nemen is nooit tijdens leuk, de maar zeker niet als je van als op gezin eindelijk bij elkaar het bent.

Cees tijdens en Esther van staan op de het wachtlijst om een tweede door kindje uit Haïti op te adopteren. Hun naar zoon, David, sloten ze door voor het door eerst in Nederland in in hun armen. Dit keer van reizen ze af het naar een Haïti om hun dochter, een Naila, op te gaan ontmoeten. uit Natasja Froger reist met hen mee een en is erbij op als de ze elkaar voor het eerst het zien. tijdens Maar zoals de adoptieprocedure een voor Haïti voorschrijft, moeten de ze ook in weer afscheid een nemen om in uit Nederland het de vervolg van de adoptieprocedure in af te wachten. Afscheid naar nemen het is nooit leuk, met maar zeker niet tijdens als je als gezin eindelijk in bij elkaar met bent.

Ruth naar en Arie zijn op tv de ouders van dochter op tv Emmanuelle. Wanneer het een tweede kindje ter sprake door komt, kiezen tijdens ze voor adoptie. op Door in het werk voor hun eigen stichting naar in op tv Zuid-Afrika weten ze van naar het leed op en de armoede op tv in de sloppenwijken op van Kaapstad. Ze willen dan het door ook niets liever dan tijdens een kindje uit Zuid-Afrika een met in liefdevolle toekomst geven in hun gezin. een Natasja in Froger volgt het tijdens gezin tijdens de het adoptieprocedure.

Ruth en Arie op met zijn de ouders van dochter op Emmanuelle. met Wanneer een tweede kindje ter sprake een van komt, kiezen ze uit voor adoptie. Door het werk voor het hun eigen door stichting in Zuid-Afrika weten in de ze van het leed en uit de armoede in de uit sloppenwijken van op Kaapstad. Ze willen van dan ook niets liever een dan een kindje op uit uit Zuid-Afrika een liefdevolle toekomst geven uit op in hun gezin. tijdens Natasja Froger volgt het naar gezin tijdens de op tv adoptieprocedure.

Erik-Jan met en Sebastiaan adopteren met in 2013 een uit dochter uit Amerika. Om de het gezin compleet met te maken, starten ze tijdens een door jaar later van opnieuw het adoptieproces. Er een zijn nog geen van vijf weken het verstreken als de op telefoon gaat met naar een voorstel. Alles gaat op in sneltreinvaart als door ook het kindje de eerder wordt geboren de dan gepland. Ze kunnen tijdens niet een wachten om hun zoontje op te het naar halen.

Cees uit en Esther een staan op de op tv wachtlijst om een tweede kindje uit uit Haïti te adopteren. op Hun met zoon, David, sloten naar ze voor het eerst in uit Nederland in hun tijdens armen. uit Dit keer reizen ze af met naar Haïti tijdens om hun uit dochter, Naila, naar te gaan ontmoeten. het Natasja Froger reist met hen mee naar en is erbij van het als ze elkaar van voor het eerst zien. tijdens Maar zoals de de adoptieprocedure voor van Haïti voorschrijft, moeten ze door ook weer afscheid nemen om in in naar Nederland het vervolg de van de uit adoptieprocedure af te in wachten. Afscheid nemen door is nooit leuk, maar naar zeker niet als je als op gezin eindelijk bij in elkaar een bent.

Een een eigen elftal, dat met was Melissa's grootste op droom. Maar het lukt haar naar op niet om zwanger te op tv worden. In hun naaste omgeving door hebben in Melissa en John allemaal mensen een met kinderen, wat de het gemis in van het naar hebben van een eigen op tv kindje de nog groter maakt. En met ook al met passen John en Melissa veel op in hun neefjes uit en nichtjes, door zij vullen de leegte met die zij voelen niet. op Natasja Froger van ontmoet met het stel als ze op het van punt staan een op kindje te gaan met adopteren uit met Hongarije.

Een met eigen elftal, dat was Melissa's het grootste droom. Maar uit het naar lukt haar niet uit om zwanger te worden. met In hun naaste het omgeving hebben de Melissa en op John allemaal mensen met het kinderen, wat het gemis van naar naar het hebben van een door eigen kindje de nog groter maakt. En in ook al uit passen John en Melissa veel op door hun neefjes tijdens en nichtjes, zij naar vullen de leegte tijdens die op zij voelen niet. Natasja Froger op tv ontmoet het stel op tv als ze op op het punt van staan een kindje van te gaan met adopteren uit Hongarije.

Diyou van groeit op in een gezin het een met een adoptiebroertje en -zusje uit van Haïti. Van het jongs af aan weet op tv ze al met zeker dat ze zelf van door ook een kind wil het adopteren. Frans en de Diyou staan op de in wachtlijst voor een op kindje op tv uit Haïti. Maar als ze te van horen de krijgen dat op er geen geschikte naar ouders zijn voor van twee zusjes uit Portugal, naar krijgen ze deze meisjes niet in door meer uit hun door hoofd.

Diyou groeit naar op in een gezin de met op tv een adoptiebroertje en met -zusje uit Haïti. met Van jongs af aan weet door ze al zeker het dat ze zelf uit de ook een kind wil adopteren. Frans op op en Diyou staan op tv op de wachtlijst voor een door kindje uit Haïti. op tv Maar als ze te op horen krijgen op dat er een geen geschikte ouders op tv zijn voor het twee zusjes uit Portugal, krijgen ze door de deze meisjes niet meer uit hun het op hoofd.

Bas het en Cinthia zijn zes jaar tijdens samen door en dromen de van een gezin. Ze op tv kunnen zich een leven het zonder naar kinderen niet voorstellen. met Maar dat lijkt niet de tijdens werkelijkheid te worden. het Na op tv twee miskramen en een een lang medisch traject stoppen Bas de en door Cinthia met de behandelingen; de ze besluiten de voor adoptie te naar gaan. Nu, uit enkele jaren verder, wachten ze in tijdens spanning op met een telefoontje op uit de op tv Verenigde Staten.

In de Met Open Armen volgt van Natasja Froger van stellen tijdens op een bijzondere periode in hun leven, de de de adoptie van een uit kind. De reden de voor adoptie is voor iedereen met weer anders, met maar het één ding hebben ze gemeen: uit een diepgewortelde kinderwens. een Ook de in dit derde seizoen maakt de uit kijker elke tijdens aflevering kennis met op tv een stel dat niet op tv kan wachten het om samen een met hun kindje in aan een tijdens nieuwe toekomst te beginnen. Natasja bezoekt door de van Nederlandse ouders thuis, met maar reist op tv ook mee naar het land van uit in hun kindje en volgt de hen tot het uit grote moment daar met is. Bas en Cinthia een zijn zes jaar samen een en dromen van door een gezin. Ze tijdens een kunnen zich een op tv leven zonder kinderen niet uit voorstellen. Maar dat de lijkt niet de werkelijkheid van te worden. Na in twee miskramen en op een lang medisch traject van stoppen uit Bas en Cinthia met een de behandelingen; naar ze besluiten tijdens voor adoptie te gaan. Nu, uit enkele jaren op tv verder, wachten ze in het spanning in op een telefoontje naar uit de Verenigde met Staten.

Peter en naar Hélène willen heel graag op tv een gezin, het een naar liefst met meerdere kindjes. met Hun droom tijdens komt uit wanneer een Tijn negen jaar de geleden geboren wordt. het Een tweede zwangerschap door blijft echter uit. Het stel besluit op tv zich op adoptie in uit te richten. Ze kiezen daarbij heel op tv bewust voor adoptie naar uit Hongarije, omdat een daar een veel bekend in is over de door achtergrond van het kindje. Dat van vinden Peter met en Hélène erg tijdens belangrijk.

maart 2018
19-10-2017 16:06

Afl. 3

Met Open Armen - Afl. 3

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

18-10-2017 21:31

Met Open Armen: Terugblik

Met Open Armen - Met Open Armen: Terugblik

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

12-10-2017 16:06

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

11-10-2017 21:31

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

05-10-2017 16:06

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

04-10-2017 21:31

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

28-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Erik-Jan en Sebastiaan adopteren in 2013 een dochter uit Amerika. Om het gezin compleet te maken, starten ze een jaar later opnieuw het adoptieproces. Er zijn nog geen vijf weken verstreken als de telefoon gaat met een voorstel. Alles gaat ...

27-09-2017 21:33

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

21-09-2017 16:06

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

20-09-2017 21:33

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

14-09-2017 16:06

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

13-09-2017 21:33

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

07-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Bas en Cinthia zijn zes jaar samen en dromen van een gezin. Ze kunnen zich een leven zonder kinderen niet voorstellen. Maar dat lijkt niet de werkelijkheid te worden. Na twee miskramen en een lang medisch traject stoppen Bas en Cinthia met ...

06-09-2017 21:30

Terug: Met Open Armen

Met Open Armen - Terug: Met Open Armen

In Met Open Armen volgt Natasja Froger stellen tijdens een bijzondere periode in hun leven, de adoptie van een kind. De reden voor adoptie is voor iedereen weer anders, maar één ding hebben ze gemeen: een diepgewortelde kinderwens. Ook in d...

31-05-2016 20:32

Afl. 5

Met Open Armen - Afl. 5

Peter en Hélène willen heel graag een gezin, het liefst met meerdere kindjes. Hun droom komt uit wanneer Tijn negen jaar geleden geboren wordt. Een tweede zwangerschap blijft echter uit. Het stel besluit zich op adoptie te richten. Ze kieze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Met Open Armen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met Open Armen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met Open Armen bij Met Open Armen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met Open Armen. Heb je een uitzending van Met Open Armen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met Open Armen gemist

Natasja Froger volgt stellen die na jarenlang wachten binnenkort voor het eerst hun kindje ontmoeten. In elke aflevering wordt een gezin gevolgd dat op het punt staat een kindje te adopteren uit een van de volgende landen: Nicaragua, China, Taiwan, Amerika en Haïti.

Uitzending gemist van Met Open Armen? Hier kun je alle uitzendingen van Met Open Armen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord