Programma gemist?

Natasja op tv Froger blikt samen met de door adoptieouders terug in op de bijzondere met reizen die ze naar hebben gemaakt. Wat tijdens heeft door de komst van een kindje uit hun gebracht? Natasja naar bezoekt verschillende een gezinnen die ze tijdens de afgelopen jaren met heeft gevolgd de tijdens hun adoptieprocedure. Ze in gaat onder uit andere langs bij het Maarten en Linda. In 2014 tijdens adopteerden naar ze zoon Milas. En nu met staan ze op het punt nogmaals af op tv te naar reizen naar Taiwan, voor de adoptie de van hun van tweede in kindje.

Natasja van Froger blikt samen naar met de adoptieouders terug op een met de bijzondere reizen door die ze hebben het gemaakt. Wat heeft de komst op van een kindje op tv hun gebracht? op tv Natasja bezoekt verschillende uit gezinnen die ze de afgelopen van op jaren heeft gevolgd tijdens in hun adoptieprocedure. Ze gaat op onder andere naar langs bij Maarten op tv en Linda. In 2014 het adopteerden ze zoon Milas. op En nu staan in ze op op punt nogmaals af op te reizen in naar Taiwan, voor de adoptie op tv van hun tweede tijdens op tv kindje

Cees en met Esther staan op tv op de met wachtlijst om een op tweede kindje uit Haïti te de adopteren. door Hun zoon, David, sloten uit ze voor het eerst in het Nederland in hun van armen. de Dit keer reizen ze door af naar Haïti in om hun dochter, Naila, door te gaan van ontmoeten. het Natasja Froger reist met hen uit mee en de is erbij als ze elkaar het voor op het eerst zien. Maar zoals van de adoptieprocedure op voor Haïti de voorschrijft, moeten ze ook weer tijdens afscheid nemen met om van in Nederland het vervolg van tijdens de adoptieprocedure het af te wachten. door Afscheid nemen is nooit met leuk, de maar zeker niet het als je als gezin door eindelijk bij elkaar de bent.

Cees en op Esther naar staan op de door wachtlijst om een tweede de kindje uit het Haïti te adopteren. uit Hun zoon, David, op sloten ze voor het eerst in op tv Nederland door in hun een armen. Dit keer reizen ze af uit naar uit Haïti om hun op tv dochter, Naila, te gaan met ontmoeten. Natasja op Froger reist met hen mee een en is een erbij met als ze elkaar door voor het eerst tijdens zien. Maar zoals met de adoptieprocedure voor Haïti op tv voorschrijft, moeten ze door ook weer afscheid nemen door om in Nederland uit het vervolg van de de adoptieprocedure uit af te wachten. Afscheid het nemen is door nooit leuk, maar zeker niet op in als je als tijdens gezin eindelijk bij elkaar met bent.

Ruth en Arie door door zijn de ouders de van dochter Emmanuelle. Wanneer een een tweede kindje op tv ter sprake uit komt, kiezen ze voor adoptie. Door de het een werk voor op tv hun eigen stichting van in Zuid-Afrika weten ze van van het leed het en de op armoede in de van sloppenwijken van Kaapstad. Ze willen dan op tv ook niets het liever dan met een kindje uit Zuid-Afrika de een liefdevolle toekomst geven een in uit hun gezin. Natasja met Froger volgt het gezin in tijdens de van adoptieprocedure.

Ruth met en Arie zijn de tijdens ouders van dochter tijdens Emmanuelle. Wanneer een tweede tijdens kindje ter tijdens sprake komt, kiezen met ze een voor adoptie. Door het werk voor op door hun eigen stichting naar in Zuid-Afrika weten ze van het het leed en door de armoede uit in de sloppenwijken van op Kaapstad. door Ze willen dan ook een niets liever dan door een kindje uit van Zuid-Afrika een liefdevolle de toekomst geven in hun gezin. uit Natasja naar Froger volgt het de gezin tijdens de op tv adoptieprocedure.

Erik-Jan uit en Sebastiaan met adopteren in 2013 een uit dochter uit Amerika. op Om het gezin uit compleet te maken, door starten ze een door jaar later op tv opnieuw het adoptieproces. met Er zijn nog geen door vijf weken verstreken als de van telefoon tijdens gaat met een tijdens voorstel. Alles naar gaat in sneltreinvaart als in ook het de kindje eerder wordt geboren dan gepland. naar Ze op tv kunnen niet wachten om hun de door zoontje op te met halen.

Cees en Esther uit staan op tv op de wachtlijst op tv om een tweede kindje uit op tv Haïti te van adopteren. Hun zoon, uit David, van sloten ze voor het met eerst in Nederland op tv in hun uit armen. Dit keer reizen ze op tv af naar Haïti om het hun met dochter, Naila, een te gaan ontmoeten. op Natasja Froger reist met hen mee het en is erbij van als ze uit elkaar voor het door eerst op tv zien. Maar zoals de op tv adoptieprocedure voor Haïti voorschrijft, moeten in ze ook door weer tijdens afscheid nemen om de in Nederland het van vervolg van de adoptieprocedure af te door uit wachten. Afscheid nemen is nooit een leuk, door maar zeker niet als je als op gezin van eindelijk bij elkaar uit bent.

Een in eigen elftal, het dat was Melissa's grootste droom. op Maar het lukt een haar niet om op tv zwanger uit te worden. In van hun naaste omgeving hebben uit Melissa en John een allemaal mensen met naar kinderen, wat het gemis in van het hebben een van een eigen kindje in nog uit groter maakt. En ook de al met passen John en Melissa veel op naar hun op neefjes en nichtjes, zij een vullen de leegte op die zij voelen van niet. Natasja Froger ontmoet in het stel van als naar ze op het punt staan op tv een kindje op te gaan adopteren uit uit Hongarije.

Een op tv eigen elftal, uit dat was Melissa's grootste droom. Maar een het lukt haar met niet om de zwanger te worden. In een hun naaste omgeving in hebben Melissa en de John van allemaal mensen met met kinderen, wat het gemis het van het naar hebben van een een eigen kindje door nog groter maakt. van En ook al passen John met en de Melissa veel op hun neefjes en op nichtjes, zij op vullen de op tv leegte die door zij voelen niet. Natasja Froger op ontmoet het stel in als ze op het in punt staan een een op kindje te gaan adopteren met uit Hongarije.

Diyou groeit in op in in een gezin met een adoptiebroertje de en uit -zusje uit Haïti. Van jongs met af aan een weet het ze al zeker dat uit ze zelf ook een het kind de wil adopteren. Frans en Diyou tijdens staan tijdens op de wachtlijst tijdens voor een kindje van uit Haïti. Maar als tijdens ze te op tv horen krijgen dat er geen geschikte door uit ouders zijn voor met twee zusjes uit Portugal, krijgen op ze deze meisjes niet met meer uit hun de van hoofd.

Diyou groeit op tijdens in een een gezin met een een adoptiebroertje en tijdens -zusje uit Haïti. Van jongs op tv in af aan weet op tv ze al zeker naar dat ze zelf ook met een kind wil adopteren. in Frans en naar Diyou staan op door de wachtlijst voor door een kindje uit Haïti. Maar de als ze te een het horen krijgen dat door er geen geschikte ouders zijn uit voor twee zusjes uit uit Portugal, het krijgen ze de deze meisjes niet meer uit hun in tijdens hoofd.

Bas en Cinthia tijdens zijn het zes jaar samen uit en dromen van een gezin. naar Ze kunnen zich een een leven met zonder op tv kinderen niet voorstellen. uit Maar dat lijkt niet de werkelijkheid met te een worden. Na op tv twee miskramen en met een lang medisch traject stoppen met Bas en Cinthia met op tv de behandelingen; van ze besluiten in voor adoptie te gaan. met Nu, enkele jaren verder, in wachten ze door in naar spanning op een tijdens telefoontje uit de Verenigde het Staten.

In Met Open uit Armen volgt van Natasja Froger stellen het tijdens een bijzondere periode het in hun een leven, de adoptie tijdens van een kind. een De reden voor de adoptie is voor iedereen het weer anders, maar naar één met ding hebben ze gemeen: een de diepgewortelde op tv kinderwens. Ook naar in dit derde op tv seizoen maakt de kijker elke uit aflevering kennis met een van door stel dat niet kan wachten naar om samen met hun door kindje aan met een nieuwe toekomst te van beginnen. Natasja door bezoekt de het Nederlandse ouders thuis, door maar reist met ook mee naar op het land van hun kindje en het volgt het hen tot het door grote moment van daar is. Bas naar en Cinthia zijn zes jaar samen door en dromen een van een gezin. Ze het van kunnen zich een met leven zonder kinderen de niet voorstellen. Maar dat in lijkt niet de werkelijkheid te in worden. Na met twee miskramen en met een lang naar medisch traject stoppen Bas en naar Cinthia met het de op tv behandelingen; ze besluiten voor adoptie te het gaan. Nu, enkele het jaren verder, in wachten ze het in spanning op een telefoontje tijdens een uit de Verenigde naar Staten.

Peter naar en Hélène willen door heel graag een een gezin, het liefst met meerdere in kindjes. de Hun droom komt uit op wanneer naar Tijn negen jaar geleden geboren het wordt. Een tweede zwangerschap van blijft echter uit. tijdens Het stel besluit uit zich tijdens op adoptie te het richten. Ze kiezen uit daarbij heel bewust op tv voor adoptie uit Hongarije, omdat door daar veel van bekend is in over de achtergrond van een het kindje. door Dat vinden Peter en Hélène in erg in belangrijk.

september 2018
19-10-2017 16:06

Afl. 3

Met Open Armen - Afl. 3

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

18-10-2017 21:31

Met Open Armen: Terugblik

Met Open Armen - Met Open Armen: Terugblik

Natasja Froger blikt samen met de adoptieouders terug op de bijzondere reizen die ze hebben gemaakt. Wat heeft de komst van een kindje hun gebracht? Natasja bezoekt verschillende gezinnen die ze de afgelopen jaren heeft gevolgd tijdens hun ...

12-10-2017 16:06

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

11-10-2017 21:31

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

05-10-2017 16:06

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

04-10-2017 21:31

Afl. 2

Met Open Armen - Afl. 2

Ruth en Arie zijn de ouders van dochter Emmanuelle. Wanneer een tweede kindje ter sprake komt, kiezen ze voor adoptie. Door het werk voor hun eigen stichting in Zuid-Afrika weten ze van het leed en de armoede in de sloppenwijken van Kaapsta...

28-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Erik-Jan en Sebastiaan adopteren in 2013 een dochter uit Amerika. Om het gezin compleet te maken, starten ze een jaar later opnieuw het adoptieproces. Er zijn nog geen vijf weken verstreken als de telefoon gaat met een voorstel. Alles gaat ...

27-09-2017 21:33

Afl. 1

Met Open Armen - Afl. 1

Cees en Esther staan op de wachtlijst om een tweede kindje uit Haïti te adopteren. Hun zoon, David, sloten ze voor het eerst in Nederland in hun armen. Dit keer reizen ze af naar Haïti om hun dochter, Naila, te gaan ontmoeten. Natasja Froge...

21-09-2017 16:06

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

20-09-2017 21:33

Afl. 8

Met Open Armen - Afl. 8

Een eigen elftal, dat was Melissa's grootste droom. Maar het lukt haar niet om zwanger te worden. In hun naaste omgeving hebben Melissa en John allemaal mensen met kinderen, wat het gemis van het hebben van een eigen kindje nog groter maakt...

14-09-2017 16:06

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

13-09-2017 21:33

Afl. 7

Met Open Armen - Afl. 7

Diyou groeit op in een gezin met een adoptiebroertje en -zusje uit Haïti. Van jongs af aan weet ze al zeker dat ze zelf ook een kind wil adopteren. Frans en Diyou staan op de wachtlijst voor een kindje uit Haïti. Maar als ze te horen krijge...

07-09-2017 16:06

Afl. 6

Met Open Armen - Afl. 6

Bas en Cinthia zijn zes jaar samen en dromen van een gezin. Ze kunnen zich een leven zonder kinderen niet voorstellen. Maar dat lijkt niet de werkelijkheid te worden. Na twee miskramen en een lang medisch traject stoppen Bas en Cinthia met ...

06-09-2017 21:30

Terug: Met Open Armen

Met Open Armen - Terug: Met Open Armen

In Met Open Armen volgt Natasja Froger stellen tijdens een bijzondere periode in hun leven, de adoptie van een kind. De reden voor adoptie is voor iedereen weer anders, maar één ding hebben ze gemeen: een diepgewortelde kinderwens. Ook in d...

31-05-2016 20:32

Afl. 5

Met Open Armen - Afl. 5

Peter en Hélène willen heel graag een gezin, het liefst met meerdere kindjes. Hun droom komt uit wanneer Tijn negen jaar geleden geboren wordt. Een tweede zwangerschap blijft echter uit. Het stel besluit zich op adoptie te richten. Ze kieze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Met Open Armen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Met Open Armen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Met Open Armen bij Met Open Armen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Met Open Armen. Heb je een uitzending van Met Open Armen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Met Open Armen gemist

Natasja Froger volgt stellen die na jarenlang wachten binnenkort voor het eerst hun kindje ontmoeten. In elke aflevering wordt een gezin gevolgd dat op het punt staat een kindje te adopteren uit een van de volgende landen: Nicaragua, China, Taiwan, Amerika en Haïti.

Uitzending gemist van Met Open Armen? Hier kun je alle uitzendingen van Met Open Armen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 19-10-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord